Maar wat moet je met deze informatie? Lees maar toch even verder, voordat je vragen gaat stellen...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maar wat moet je met deze informatie? Lees maar toch even verder, voordat je vragen gaat stellen..."

Transcriptie

1 Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Swart, Gideon Swart en ik ben 23 jaar. Ik studeer momenteel op het Avans in Den Bosch, waar ik mijn hele leven al woon. Ik hou van motorrijden, in de sportschool te zitten, te skateboarden en daar is het al wel mee gezegd. Ik ben echt niet saai hoor, maar als ik alles zou moeten vertellen om te beschrijven wie ik ben, ben ik nog wel wat kantjes verder. Dus laten we maar meteen naar W2D gaan want dat is mijn idee om op de volgende trend in te spelen. Den Bosch wordt een steeds grotere stad (waar ik dus mijn hele leven al woon en dat zal ook altijd zo blijven, I LOVE DB), niet alleen qua inwoners maar ook qua evenementen, recreatie en toerisme. Op het moment wordt hier alleen nog niets meegedaan en dat vind ik jammer want er kan sterk worden ingespeeld op het feit dat Den Bosch groeiende is. Je vraat je zeker af hoe ik dat weet?! Kijk maar eens op daar is voldoende informatie te vinden over Den Bosch en over wat er allemaal te doen is (To Do;-)). En als je de informatie niet kan vinden, dan moet je mij maar vertrouwen op mijn woord. Op mijn vorige studie Bouwkunde-Architectuur werkte ik d.m.v. het Koning Willem 1 College veel met de gemeente Den Bosch. Ik weet dan ook toevallig hierdoor dat in 2018 Den Bosch culturele hoofdstad van Europa wilt zijn (Bekijk deze website maar eens: Dus Den Bosch zal nog wel eventjes groeien... Maar wat moet je met deze informatie? Lees maar toch even verder, voordat je vragen gaat stellen... Wanneer je een beetje bekend bent in Den Bosch denk je vast van: Den Bosch, grote stad!? Serieus?! Of maak je een grap (veel gelach) (zo niet, ga snel naar Den Bosch, want het is een leuke stad!) Maar het is serieus zo, Den Bosch wordt een grote stad ja;) En als deze informatie je niet overhaalt, dan kan ik je vertellen dat ik een inside-men heb in een van de grootste technische adviesbureau s van Nederland. En deze inside-men heeft mij verteld dat deze informatie inderdaad klopt. Ik wist dit namelijk door deze men al waarschijnlijk eerder dan ieder ander (buiten de gemeente Den Bosch zelf en alle stakeholders). Ik hoop dat je nu mij en mijn informatie nu wel vertrouwt over het feit dat Den Bosch groot gaat worden, zo niet,... Dan ga ik toch verder met mijn idee of hoe je het ook wilt noemen, want ik zie als ondernemer serieus heul heuuul veul potentie! En zoals ik heb geleerd op mijn huidige studie Advanced Business Creation vanuit een boek (ja ja, er zijn nog jong volwassenen in deze tijd die nog lezen uit echte boeken) Innovatief ondernemen door Ronald Mulder & Ritzo ten Cate dat als je een idee hebt en ook al heb je geen concreet businessplan, het idee volgens jou kan slagen, dat er je voor moet gaan!! En dat doe ik dus ook, ik ga op basis van alle kennis die ik heb opgedaan uit mijn beide studies en o-zo-lange levenservaring gewoon ervoor, dus hou me niet tegen he!

2 Er zijn waarschijnlijk nu mensen die dit lezen en bij zichzelf denken, oké leuk, deze jonge man heeft een idee. Maar zonder concreet businessplan komt hij nergens. Dan zeg ik: klopt, maar mijn businessplan zit in mijn hoofd... En ik als (in werkelijkheid erg bescheiden 23 jarige jongen met faalangst) doe net alsof ik zowel de slimste als rijkste jonge man op aarde ben en zeg, ik kan het want ik kan het! Waarna ik ook zeg: Mijn mede rijkste mannen op aarde is het ook gelukt om zonder businessplan ultrrrrrra rijk te worden, kijk maar naar de oprichter van Facebook! Maar oké, ik heb genoeg gezwatst. We moeten weer terug gaan naar de hedendaagse wereld... Den Bosch is een stad met veel cultuur en wilt dus in 2018 culturele hoofdstad van Europa worden. Er zal dus veel geïnvesteerd gaan worden in alles wat met cultuur heeft te maken. Maar uiteindelijk blijft een gemeente een gemeente en deze gemeente blijft uiteindelijk aangestuurd door ambtenaren die (in sommige gevallen) weinig fantasie hebben. Wat dus ook uiteindelijk van invloed zal hebben de gehele communicatie hier omheen (waar ik me dus op ga richten), dus op naar het idee!

3 Voordat ik begin met het idee in stappen uit te leggen, wil ik eerst even aangeven dat ik dit idee al een relatief lange tijd in gedachten had. En omdat ik zelf erg veel potentie in dit idee zie, ben ik ook uiteraard al langere tijd geleden begonnen met het realiseren van het idee. Dit heb ik gedaan door de huisstijl te ontwikkelen, de website voor te bereiden maar ook door fieldresearch uit te voeren. Deze punten komen verder in dit document naar voren, dus geen vrees als je het niet begrijpt. Toen ik van het VMBO-T naar het MBO Bouwkunde-Architectuur ging, begonnen mijn hormonen op te spelen. Ik begon me af te zetten tegen iedereen om me heen, behalve mijn maoten! Ik genoot van de vrijheid en het volwassen-zijn door veel tijd te besteden met uitgaan en feesten. Dit heb ik 2 jaar volgehouden en schoot het idee bij mij naar binnen, toen ik dus met de gemeente Den Bosch in aanraking kwam. Ik vond namelijk dat er maar weinig informatie beschikbaar was betreft de vrijetijds gelegenheden die Den Bosch had aan te bieden. Dit heeft jaren lang in mijn achterhoofd rond zitten dwarrelen, totdat ik tijdens mijn Stage in het 3 e jaar op Avans Hogeschool een stap zette met het uitvoeren van dit idee. Nu vraag je je zeker af, waarom toen!? Nou, dat komt omdat ik in 1 dagje in Parijs een website ben tegen gekomen (wat een mazzelpik was ik he!). Deze website is een dienst die als bemiddelaar fungeert. Er worden namelijk gelegenheden in Parijs op deze website geplaatst, waarna bezoekers van de website deze gelegenheden kunnen bekijken en eventueel gebruik van kunnen maken. Maar straks komt hier meer van naar voren in de uitleg wat W2D nou precies inhoud ;-)! Laten we verder gaan... Deze website en hoe deze opereert was het laatste ingrediënt wat ik nodig had om mijn idee te vormen tot een zeer potentiëel vol idee met vele mogelijkheden! Ja ja, nu komt eindelijk het idee! Dit ga ik aan de hand van 3 perspectieven uitleggen. - Het 1 e perspectief is vanuit een student die niet weet wat hij/zij moet gaan doen, maar staat te popelen om juist wel iets te gaan doen (in Den Bosch). - Het 2 e perspectief is vanuit een ondernemer die of een kroeg runt, of een museum runt of wat dan ook runt (als het maar betrekking heeft op de horeca en/of recreatie). - Het 3 e perspectief is vanuit mij, Gideon de Ondernemer.

4 Stel je eens voor, je bent een student en je wilt iets gaan doen in Den Bosch, maar je weet niet wat... Je bent aan het ijsberen omdat je persé iets wilt gaan doen a.s. weekend en dat dan eventueel met je vrienden. Plots weet je het, je zag die poster hangen van W2D.nl, oftwel What2Do?. Je gaat meteen met je smartphone naar die website en je ziet allerlei sub-pagina s. Deze subpagina s representeren allerlei categoriën zoals:,, etc. Je klikt met je vinger op je touchscreen op (bijvoorbeeld events) en ziet allerlei evenementen gerangschikt op datum. Je ziet dat er toevallig a.s. weekend 3 evenementen worden gehouden. Dat is fijn om te weten, denk je bij jezelf, want nu kan je iets met je maoten gaan doen! Dan zie je dat, wanneer je dat bestandje download op je phone en deze bij de ingang toont bij dat desbetreffende event, je (bijvoorbeeld) 2 gratis drankjes krijgt. Dat is natuurlijk helemaal chill denk je bij jezelf, daar ga je dus sowieso heen om die 2 gratis drankjes te scoren, waarnaast je waarschijnlijk ook meer drank (uiteraard frisdrank,... NOT) gaat kopen! (Maar zoals iedere ego-trippende student die meteen doorklikt naar de informatie waarvan hij of zij denkt dat hij of zij die nodig heeft, heeft deze student de ultra vette hoofdpagina over het hoofd gezien. Op deze hoofdpagina staat aangegeven dat iedere advertentie op W2D een unieke korting of iets dergelijks aanbiedt, die alleen maar staat aangegeven op de website van W2D. Dus als je bijvoorbeeld een museum wilt bezoeken, en je gaat naar de website van W2D, je klikt op de specifieke advertentie die jou aantrekkelijk lijkt, je ziet informatie over dit museum en wat deze advertentie inhoud, waarnaast je dus ook weer een knop hebt waarmee je de korting kan downloaden die je bij de ingang (bijvoorbeeld) van het museum moet laten zien. Wanneer je deze afbeelding toont bij het museum, heb je dus recht op deze specifieke korting, cool toch!?)

5 Stel je eens voor, je bent een kroegbaas en verdient klauwen met geld omdat Den Bosch een gewilde stad is om een drankje te doen. Maar omdat je o-zo-veel geld verdient, hunker je steeds meer naar nog meer geld. En juist omdat je naar zoveel geld hunkert, zit je te denken hoe je dat kan bereiken. Plots schiet het idee naar binnen, je herinnert je dat er ooit een studentje langs kwam (ik, oftwel Gideon dus) die vertelde dat door zijn website mensen met een kroeg of iets dergelijks, nog meer geld kunnen verdienen. Jij onderneemt meteen actie en zoekt dat visitekaartje. Je vind em in de prullenbak en belt met Gideon. Hij legt jou het idee uit van W2D en jij bent helemaal enthousiast als geldwolf, en accepteert de mogelijkheden die W2D aanbiedt. Maar wat moet je nou doen voor dat extra geld?! Het enige wat je hoeft te doen is zelf, wanneer jij een (openbaar) feest geeft in je kroeg bijvoorbeeld, een advertentie te ontwikkelen die je op zeer simpele wijze op W2D plaats door middel van het HTML-Excel programma. Deze advertentie plaats je zelf onder de categorie waarvan jij denkt dat deze advertentie hoort (dus onder ). De advertentie kan je zo mooi of lelijk maken als je zelf wilt, als je een beetje kan Photoshoppen, doe je dat, zo niet, kan je altijd nog puur met een pakkende tekst een advertentie plaatsen op W2D. Na een week te hebben gestaan op W2D van je advertentie is het eindelijk zo ver, het feest kan beginnen. Meestal had je ongeveer 500 gasten op dit zo n feest. Maar nu ineens zijn dat er 1000! Je bent hartstikke tevreden, want 500 klanten betekent 500 extra verkocht bier (Den Bosch blijft Den Bosch he!). En om je korting na te komen, laat je de portier die voor jou werkt, iedere klant die de korting op zijn/haar phone toont aan de portier, een bonnetje geven aan deze klant zodat de klant de 2 gratis drankjes kan halen bij de bar door dit bonnetje bij de bar in te laten leveren. Je bent zo enthousiast dat je zelfs je andere ondernemingen in de horeca en/of recreatie gaat voorzien van de mogelijkheden die W2D aanbiedt, chill!

6 Stel je voor, je bent heel knap, bent leuk, hebt een hele vlotte babbel en maakt kans op Brad Pitt 2 te worden!... Nee even serieus! Ik heb dus als ondernemer de mogelijkheid geboden aan alle organisaties in de evenementenhoreca- en recreatiebranche om op hele makkelijke wijze advertenties te laten plaatsen. Maar dan denk je natuurlijk: Verdien jij wel geld dan, Gideon?. Ja zeker verdien ik geld. Ik ga gebruik maken Google Analytics. Met dit programma kan ik zien hoe vaak een specifieke advertentie-download is gedaan, ofwel hoevaak de korting is gedownload op de desbetreffende advertentie. Per download vraag ik 0,10 aan de organisatie die de desbetreffende advertentie met unieke korting heeft geplaatst. Maar dan vraag jij je zeker weer iets af: Maar niet iedere download kan toch garanderen dat die persoon, die deze korting heeft gedownload daadwerkelijk naar die specifieke locatie gaat?. Klopt, dat is dan ook de reden dat ik van alle downloads die gedaan zijn betreft die specifieke korting, ervan uit ga dat ongeveer 50% van het algehele aantal downloads, naar dit feest of iets dergelijks zal gaan. Van deze aantal download (dus de 50% en dus niet het originele aantal downloads van 100%) vraag ik dus 50% provisie, dus 0,10 per download van de kroegbaas. Dit lijkt op zich niet erg veel, maar als er iedere week downloads zijn gedaan, dan kijk je er wel anders van op, of niej!? Want het gaat niet alleen om feesten, een broodjeszaak kan ook bijvoorbeeld korting geven voor een ontbijt of lunch, die de broodjeszaak op W2D plaatst. Er zijn dus veel mogelijkheden voor allerlei ondernemingen (in de evenementen-, horeca- en recreatiebranche). Op deze manier kunnen allerlei organisaties dus meer klanten werven. Maar laten we even een rekensommetje maken voor je, zodat het duidelijk wordt om wat voor money het gaat. Stel, de kroegbaas plaatst een bepaalde korting op W2D. Deze korting is intotaal 2000 keer gedownload in het termijn van plaatsing op W2D tot aan het moment waarop de korting geldt (waarna de advertentie automatisch verdwijnt op W2D). Ik ga er van uit dat maar 50% van deze 2000 mensen daadwerkelijk gebruik maken van de korting. Dus dan zijn dit sowieso 1000 extra klanten voor deze kroegbaas die naast het gebruik maken van de korting, hoogstwaarschijnlijk meer zullen uitgeven, wat dus extra inkomsten betekent voor de kroegbaas. Maar om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de kroegbaas en het toch winstgevend voor mij te laten zijn, vraag ik 0,10 over 50% van die 50% downloads. Dat komt dus neer op 50,-. In een rekensommetje komt het er dus zo uit te zien: 2000 downloads, waarvan 50% daadwerkelijk gaat = 1000 downloads 1000 downloads, waarvan ik 50% van dit aantal provisie vraag = 500 downloads 500 downloads maal 0,10 = 50,- (De percentages die ik ga toepassen weet ik nog niet precies, maar dit is wel het princiepe)

7 Nu gaan we weer ophouden met al die sommetjes, want ik word er zelf ook helemaal gek van. Je begrijpt na het lezen van de voorgaande stukken vast wel waarom ik het WhatToDO? Heb genoemd. Als je dat nog niet begrijpt, hier komt het: Dit heb ik zo genoemd omdat het slaat op de vraag die veel mensen zich vast wel stellen Wat zal ik/zullen wij gaan doen in Den Bosch, get it ;-)? Ik ben tot dit design gekomen door een brainstorm te organiseren met al mijn vrienden. Al deze kerels studeren op het hoger onderwijs en weten dus wel wat hierbij komt kijken. Tijdens deze brainstorm heb ik het design ontwikkeld door gebruik te maken van de input van deze gasten.

8 Zoals je begrijpt heb ik de design elementen die in de kop- en voettekst staan gekozen als definitieve logo s en huisstijlen.

9 Tuurlijk heb ik ook al het concept en uiterlijk van de website ontwikkeld.

10 Uiteindelijk is er 1 kritische vraag die gesteld kan worden, en dat is of W2D wel gaat slagen...? Ikzelf weet het zeker, ik loop al jaren met dit idee rond en ben nog nooit zoiets tegengekomen (behalve in Parijs). Ook mijn brainstorm-maoten vonden dit een uniek en zeer potentiëel idee. Er zijn zeker vele vragen die gesteld kunnen worden betreft dit super gave idee, maar zoals ik heb geleerd in mijn leven én ook op school (MBO Bouwkunde-Architectuur en HBO Advanced Business Creation) is dat als je intuïtie zegt dat je er voor moet gaan, dat je er dan voor moet gaan, wat ik dus ook doe! En gelukkig ben ik niet de enige die dat zegd, ik heb altijd Ronald Mulder en Ritzo ten Cate van Innovatief ondernemen naast mijn zij die hetzelfde zeggen. In het begin heb ik gezegd dat ik ook fieldresearch heb gedaan, en dan vraag jij je zeker af of dat dan ook wel zo is... Ja zeker heb ik dat gedaan! Gelukkig kan ik mijn bovenstaande verhaaltje onderbouwen. Een goede vriend van mij, die toevallig ook eigenaar is van 2 grand cafés aan beide zijde van het centraal station in Den Bosch, heb ik benaderd betreft dit idee. Binnen no-time was hij zeer, maar dan ook nadruk op zeer, enthousiast over wat ik hem te vertellen had over W2D. Dus ik heb altijd al 1 klant binnen, jeej :-D En hij ook zei tegen mij dat ik op mijn intuïtie af moest gaan, want leiderschap- en ondernemerschap is voor 50% aangeboren. En dat gaat in de komende paar maanden wel blijken, of ik deze 50% wel of niet heb! Ik hoop in ieder geval dat jij als lezer mijn idee erg gaaf vind en hoop dan ook dat je dit idee in haar waarde laat. Wish me luck!

11

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Youtube Marketing Strategieën

Youtube Marketing Strategieën Inhoudsopgave Youtube Marketing Strategieën Inleiding Hoofdstuk 1: Een Youtube Kanaal aanmaken Hoofdstuk 2: Video s maken Hoofdstuk 3: Affiliate Marketing Hoofdstuk 4: CPA Hoofdstuk 5: Relation Hoofdstuk

Nadere informatie

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.).

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.). Voor de diepte-interviews is de volgende topiclijst gebruikt: 1. Persoongegevens. 2. Social media. 3. Behoefte. 4. Zoekgedrag. 5. Beleving vooraf. 6. Beleving achteraf. Formulier persoonsgegevens Naam

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Een Publicatie van Zaken in Balans Social Media Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Auteur: Waldo Bominaar Meer weten? Kijk op mijn LinkedIn: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Auteur: Tim Kraai. Versie: 1.0. Datum: Augustus 2012. Copyright Affiliateman.nl

Auteur: Tim Kraai. Versie: 1.0. Datum: Augustus 2012. Copyright Affiliateman.nl Auteur: Tim Kraai Versie: 1.0 Datum: Augustus 2012 Copyright Affiliateman.nl Materialen uit dit ebook mogen op geen enkele wijze gekopieerd of verspreid of opnieuw gepubliceerd, verzonden, op een website

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Kortom, informatie en advies die vindbaar, begrijpelijk en herkenbaar is. Ik zal u aangeven waarom ik dit zo belangrijk vind.

Kortom, informatie en advies die vindbaar, begrijpelijk en herkenbaar is. Ik zal u aangeven waarom ik dit zo belangrijk vind. Tekst: opening Helpdesk Welkom dames en heren, Het doet mij goed om te zien dat er zo veel mensen op deze feestelijke opening van de Helpdesk zijn afgekomen. Dat betekent dat er veel interesse voor is.

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

Hoe creëer je doorzettingsvermogen

Hoe creëer je doorzettingsvermogen Hoe creëer je doorzettingsvermogen Als het goed is, heb je zojuist de oefening gedaan waar jij je big list hebt gecreëerd. En ik hoop dat die oefening je een aantal nieuwe inzichten heeft gegeven en dat

Nadere informatie

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk

Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk Ebook In 6 stappen naar een succesvolle praktijk 2014 Rose Jansen Create Beste ambitieuze therapeut, Hoe zorg je als therapeut voor een succesvolle, welvarende praktijk? Ik kan je 1 ding vertellen: gewoon

Nadere informatie

Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat!

Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Winnen in Google! Tip: Print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Tonny Loorbach 2011 Tonny Loorbach Internet Marketing Universiteit 2 / 54 Voorwoord Toen ik enkele jaren geleden in aanraking kwam met

Nadere informatie

Saren. Ada. Ada. 23, vrouw. Student

Saren. Ada. Ada. 23, vrouw. Student PERSOONSGEGEVENS Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Saren Datum interview 4-12-2012 Plaats interview Amsterdam, op haar stageplek Begintijd interview 15:03 Eindtijd interview 16:10

Nadere informatie

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1

Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Scott de Jong http://www.positiefleren.nl 1 Je leest op dit moment versie 3.0 van het Gratis Ebook: Zelfvertrouwen Vergroten Bij Kinderen Geschreven door Scott de Jong. Download de allernieuwste versie

Nadere informatie

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book.

Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Dit is versie 2.0. Klik hier om de nieuwste upgrade te downloaden van dit e-book. Copyright: Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming PowerSellers BV verveelvoudigd en/of

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

MATT AYDIN JERROLD VAN DEN EECKHOUT

MATT AYDIN JERROLD VAN DEN EECKHOUT ONTWERPDOCUMENT MATT AYDIN JERROLD VAN DEN EECKHOUT CASPER JONKER NICK ZIJLSTRA VERSIE 1.1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 HET ONTWERP ONZO... 4 WAT IS NIEUW?... 4 INTERACTIE DESIGN...

Nadere informatie

Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal. Crisis...

Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal. Crisis... Ik Geloofde Ook Niet Dat Het Mogelijk Zou Zijn Om Een Stabiel Inkomen Te Verdienen Via Het Internet... Dit is mijn verhaal Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Bastiaan, geboren in 1986 (op moment

Nadere informatie

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One

NICK JENNEBOER 1. 2014 enjee.nl Cursus All in One NICK JENNEBOER 1 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Geschiedenis van het internet en websites.. 4 Het ontstaan van de eerste webwinkel. 4 Wat heb ik aan een Domein naam? 6 Bedrijfs E-mail... 6 Website & Hosting....

Nadere informatie

H e t G e h e i m v a n S u c c e s o p I n t e r n e t

H e t G e h e i m v a n S u c c e s o p I n t e r n e t H e t G e h e i m v a n S u c c e s o p I n t e r n e t Hoe je kleine bedragen kunt veranderen in een maandelijks inkomen door de juiste kennis toe te passen. I n t r o d u c t i e Wat je straks gaat lezen

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Blauwdruk voor een. Business MakeOver. in 7 simpele stappen naar succes

Blauwdruk voor een. Business MakeOver. in 7 simpele stappen naar succes Blauwdruk voor een Business MakeOver in 7 simpele stappen naar succes VOOR MEER: OMZET EN MARGE, STRUCTUUR, EXPERTSTATUS, BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ, GROEIKRACHT, TOEKOMSTGERICHTHEID, STURING EN GEMAK

Nadere informatie

Winnen in Google! Tonny Loorbach

Winnen in Google! Tonny Loorbach Tonny Loorbach Winnen in Google! Tonny Loorbach 2014 Tonny Loorbach Internet Marketing Universiteit 1 Winnen in Google 3.0! Dit is de 3.0 versie van dit e-book. De nieuwste versie van dit boek kun je hier

Nadere informatie

Dit is versie 3.0 van dit rapport.

Dit is versie 3.0 van dit rapport. Dit is versie 3.0 van dit rapport. Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://www.winst.nl/e books Disclaimer: Bij het samenstellen van dit rapport is de grootste zorg besteed aan de juistheid

Nadere informatie

September 2014. Jongeren & geld. De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen. Anna van der Schors Minou van der Werf

September 2014. Jongeren & geld. De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen. Anna van der Schors Minou van der Werf September 2014 Jongeren & geld De financiële situatie en hulpbehoefte van 12- tot en met 24-jarigen Anna van der Schors Minou van der Werf SAMENVATTING EN CONCLUSIE... 5 De financiële situatie en de beleving

Nadere informatie

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG 1-5-2013 ADVANCED BUSINESS CREATION ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG Jos Kleinloog Inhoud Leerdoelen uitgewerkt... 2 Business school:... 2 Management School... 3 Project Raisin Hope:... 3 Science School, leengedrag

Nadere informatie

Notulen Extra ALV Datum: 25 april 2012 Locatie: Carré Tijd: 14.00. Aanwezig. 1 Opening en vaststellen agenda

Notulen Extra ALV Datum: 25 april 2012 Locatie: Carré Tijd: 14.00. Aanwezig. 1 Opening en vaststellen agenda Notulen Extra ALV Datum: april Locatie: Carré Tijd:.00 Aanwezig Arianne Colenbrander (Bestuur) Wendy Duurland (Bestuur) Elizabeth Izaks (Bestuur ) Sophia Steuter (Bestuur) Marlot Buschmann (Bestuur) Jarmo

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN Don Failla 1 VOORWOORD De '45 Seconden" Presentatie is alles wat men hoeft te weten om een grote organisatie op te bouwen. En als iemand deze presentatie

Nadere informatie

CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum

CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum CMD studenten van de Hogeschool van Utrecht & Scrum Een onderzoek naar waarom de Scrummethode belangrijk is voor de Communicatie & Media Design student aan de Hogeschool Utrecht. Door F.A. Nijhof - 1620443

Nadere informatie