V R IJ B L IJ V E N D E V E R K O O P I N F O R M A T I E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V R IJ B L IJ V E N D E V E R K O O P I N F O R M A T I E"

Transcriptie

1 V R IJ B L IJ V E N D E V E R K O O P I N F O R M A T I E Voor de openbare veiling bij de E.A.O.G.V. d.d. 27 juni 2016 om 18:00 uur in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam Govert Flinckstraat 165 bv te Amsterdam

2 Omschrijving objecten : Het betreft het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woonruimte gelegen op de eerste, tweede, derde en gedeeltelijk vierde verdieping, alsmede 4 bergingen in de zolderverdiepingen, alsmede het dakterras aan de achterzijde van het gebouw op de eerste verdieping en een opgang vanaf de begane grond, plaatselijk bekend Govert Flinckstraat 165 bv te Amsterdam. Het appartementsrecht bevat de volgende adressen (allen woningen). Eigen open opgang vanaf de openbare weg naar een open bordes. 1. Govert Flinckstraat 165 I 2. Govert Flinckstraat 165 II voor 3. Govert Flinckstraat 165 II achter 4. Govert Flinckstraat 165 III voor 5. Govert Flinckstraat 165 III achter 6. Govert Flinckstraat 165 IV De Govert Flinckstraat 165 I bestaat uit één woning met aangrenzend dakterras aan de achterzijde. De Govert Flinckstraat 165 I bestaat uit twee zgn. halve woningen beiden zonder balkons, met eigen keuken en badkamer en toilet. De Govert Flinckstraat 165 II bestaat ook uit 2 zgn. halve woningen beiden zonder balkons en verder met een eigen keuken en badkamer en toilet. De Govert Flinckstraat 165 IV bestaat uit een aantal lattenzolders aan de voorzijde en een studio woning aan de achterzijde waarvan de douche buiten de woning is. Ook deze woning heeft gene buitenruimte. De woningen verkeren allen in een eenvoudige, deels originele staat. Zowel in de voor- als achtergevel zijn kunststof ramen en kozijnen aangebracht voorzien van isolerende beglazing. De woning op de eerste verdieping heeft openslaande deuren naar het aangrenzende dakterras. De keukens, sanitair en toiletten zijn eenvoudig, functioneel gedateerd (minimaal 20 jaar oud). De woningen zijn voorzien van gaskachelverwarming, houten vloeren, deels origineel gestuukte plafonds, opdekelektra. Alle woningen hebben eigen nutsvoorzieningen. Maten / oppervlakten : Volgens de Basis Administratie van de gemeente Amsterdam en BAG viewer zijn de volgende oppervlakten bekend. Govert Flinckstraat 165 I 61m². Govert Flinckstraat 165 II voor 35m². Govert Flinckstraat 165 II achter 35m². Govert Flinckstraat 165 III voor 35m². Govert Flinckstraat 165 III achter 35m². Govert Flinckstraat 165 IV 20m² Totaal 221m² De woning op de eerste verdieping heeft een dakterras van circa 35m².

3 Kadastrale kenmerken : Govert Flinckstraat 165bv is kadastraal bekend als gemeente Amsterdam, sectie R, appartementsindex A-2. Het appartementsrecht maakt het 3/4 e onverdeeld aandeel uit in de onverdeeldheid welke een gebouw met ondergrond en erf bevat waarin een bedrijfsruimte op de begane grond, een (1) bovenwoning op de eerste verdieping, vier (4) halve bovenwoningen op de tweede en de derde verdieping, een zolderkamer en vier (4) afzonderlijke bergingen op de zolderverdieping van het gebouw plaatselijk bekend Govert Flinckstraat 165 te Amsterdam, ten tijde van de splitsing bekend gemeente Amsterdam, sectie R nummer 2236 groot een are veertien centiare. Er is sprake van eigen grond. Er zijn geen erfdienstbaarheden bekend (gemaakt). Er zijn geen BP bekend. Bouwjaar : De panden zijn omstreeks 1880 gebouwd. Gebruik : De diverse eenheden in de panden zijn als volgt in gebruik c.q. verhuurd (huurprijs 1 juli 2016) : Govert Flinckstraat 165 I 322,16 Govert Flinckstraat 165 II voor 215,44 Govert Flinckstraat 165 II achter leegstand Govert Flinckstraat 165 III voor 222,85 Govert Flinckstraat 165 III achter 325,22 Govert Flinckstraat 165 IV 316,58 Totaal per maand kale huur 1 juli ,19. Totale kale huur per jaar ,28 Wat betreft de woningen gaat het om huurprijzen welke gelden sedert 1 juli Het betreft huurprijzen exclusief watergeld (alle woningen) en servicekosten voor gebruik gas, water en elektra (woning 165 IV). Het watergeld bedraagt per maand 66,78, de servicekosten voor 165 IV bedragen 126,48 per maand voor gas en elektra. De laatste aanzeggingen van 2015 van de wettelijke huurverhoging zijn in bezit van de makelaar. Verkoper zal de wettelijke huurverhogingen voor 2016 tijdig aanzeggen aan huurders. Tot en met aangaan van de verkoop waren er geen bezwaren bekend tegen de voorgestelde wettelijke huurverhogingen per 1 juli Indien deze na het aangaan van de verkoop mochten worden ingediend komen deze voor rekening en risico van koper. Alleen van de woning Govert Flinckstraat voor is geen schriftelijke huurovereenkomst. Van de overige woningen zijn schriftelijke huurcontracten bekend welke in het bezit zijn van de makelaar. Voor zover bekend zijn er geen andere afspraken gemaakt tussen de huurders en verhuurder dan de gebruikelijke. Er zijn verkopers geen huurcommissiezaken aanhangig. Verkopers beschikken niet over puntentellingen. Verkopers beschikken niet over EPA certificaten. Er zijn verkopers geen bezwaren bekend. Huurders hebben geen achterstanden in hun verplichtingen. Voor zover bekend is er geen sprake van wederverhuur of onderverhuur. Het beheer wordt gedaan door verkopers.

4 De woning Govert Flinckstraat hoog achter wordt bij levering leeg, vrij van huur en ontruimd geleverd. Waarborgsommen huurders: Er zijn verkopers geen waarborgsommen bekend anders dan van de woningen Govert Flinckstraat hoog voor, 3 hoog achter en 4 hoog welke 871,36 ( 181,81 en 425,-- en 264,55) 91,-- bedragen. Omdat er slechts beperkt huurcontracten bekend zijn kan verkoper geen garantie geven over gestelde waarborgsommen. Koper vrijwaart verkoper hiervoor. Lastenspecificatie: Ter zake de onroerende zaken zijn de volgende lasten bekend : 1. Govert Flinckstraat 165 I. (BETREFT 2015, OVER 2016 IS NOG NIET BESCHIKT) WOZ waarde ,--, OZB 141,38, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. 2. Govert Finckstraat 165 II hoog achter. WOZ waarde ,--, OZB 92,36, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. 3. Govert Flinckstraat 165 II hoog voor. WOZ waarde ,--, OZB 92,36, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. 4. Govert Flinckstraat 165 III hoog achter. WOZ waarde ,--, OZB 87,79, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. 5. Govert Flinckstraat 165 III hoor voor WOZ waarde ,--, OZB 92,36, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. 6. Govert Flinckstraat 165 IV WOZ waarde ,--, OZB 56,05, rioolrecht 150,90, watersysteemheffing PM. Totaal Govert Flinckstraat 165 bv : OZB 562,30, rioolrecht 905,40, watersysteemheffing gebouwd PM. Verzekeringen: Het pand is tegen name van de V.v.E. verzekerd bij REAAL voor ,--. Fundering / aanschrijvingen: Op basis van de verkoper ter beschikking staande gegevens is er geen kwaliteitscode bekend van de fundering. De gemeente Amsterdam heeft een meetbout in het pand aangebracht welke tot 2009 voor het laatst is gemeten. De gegevens hiervan zijn in de brochure toegevoegd. Er zijn geen (voor)aanschrijvingen bekend en er zijn geen gegevens bekend omtrent de fundering. Bron : stadsdeel Zuid de heer.de dato 4 mei Tevens is er niets vermeld in het kadaster. V.v.E. Govert Flinckstraat 165 te Amsterdam: Naast de normale contractuele bepalingen in de splitsingsakte maakt verkoper aan koper uitdrukkelijk het volgende bekend. Behalve de 6 woningen welke tezamen het appartement A-2 vormen bestaat de V.v.E. uit een begane grond met bedrijfsruimte, appartementsrecht A-1. Deze ruimte is uitgebouwd aan de achterzijde (met vergunning). De ruimte is in gebruik als opslagruimte ten behoeve van een winkel gelegen aan de Albert Cuypstraat 146. Er is ook een interne deur tussen de beide ruimten Albert Cuypstraat en Govert Flinckstraat, geregeld middels een erfdienstbaarheid.

5 Indien er funderingsherstel nodig is in verband met funderingsherstel ten behoeve van een voorgenomen splitsing in appartementseigenaren zal de eigenaar van appartementsindex A-1 de begane grond met een aanzegtermijn van 3 maanden, leeg ter beschikking kunnen stellen voor uitvoering. De kosten voor het funderingsherstel zullen geheel gedragen worden door de eigenaar van appartementsindex 2. De V.v.E. verzet zich niet tegen het doorsplitsen van appartementsrecht A-2. In appartementsrecht A-1 kan eventueel een auto gestald worden. Bijzonderheden: Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij verkochte feitelijk zou hebben gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper verklaard bekend te zijn met het bouwjaar van het verkochte, wat betekent dat de eisen die aan de bouw gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de fundering, de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van ongedierte. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik. Aan verkopers is niet bekend dat er in verkochte asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in verkochte kan voortvloeien. Nadere informatie: Op verzoek zijn de volgende gegevens te overleggen: 1. Eigendomsbewijs. 2. Splitsingstekening. 3. Splitsingsakte. 4. Huurovereenkomsten (beperkt) 5. Huurverhogingen per 1 juli Aanslag zakelijke lasten. Bijlagen: - Kadastrale kaart - BAG gegevens - Milieugegevens bodemloket - Fotopresentatie - Meetbouten informatie gemeente Amsterdam

6 Deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het betreft een algemene en vrijblijvende aanbieding. Aan eventuele onvolkomenheden in de gegevens en verklaringen kunnen geen rechten worden ontleend. Makelaarsgroep AMEO kantoor Amsterdam AmsterdaM En Omstreken B.V. Leen Cornelisse Merwedeplein NG Amsterdam Tel: GSM:

7 Kadastrale kaart

8 BAG gegevens

9

10

11

12

13

14 Milieugegevens bodemloket

15

16

17

18 Fotopresentatie

19 Fotopresentatie

20 Meetbouten informatie gemeente Amsterdam

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24. Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM TAFELBERGSTRAAT 24 Karakteristiek dertiger jaren huis met vooren achtertuin met houten schuur en achterom. Dit degelijk gebouwde huis is nog voorzien van grotendeels alle authentieke details (glas

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. TE KOOP. Valeriusstraat 14-II 1071 MH AMSTERDAM

Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. TE KOOP. Valeriusstraat 14-II 1071 MH AMSTERDAM Koop/Verkoop Huur/Verhuur Taxaties Beheer TE KOOP Valeriusstraat 14-II 1071 MH AMSTERDAM Derde Kostverlorenkade 33 1054 TR Amsterdam tel. 020-589 3010 info@khmakelaardij.nl www.khmakelaardij.nl NL37RABO

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht Dit ruime, lichte, drie kamerappartement van ca. 67

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Banne 45 ong - Zwanenburg

Banne 45 ong - Zwanenburg Banne 45 ong - Vraagprijs 25.000,-- kosten koper Omschrijving Banne 45 ong - Op een gunstige locatie in, achter de woningen aan de Banne, staat deze nette stenen GARAGEBOX met stalen kanteldeur te koop

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Een uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag.

Een uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag. West-varkenoordseweg 357A2 3075LX Rotterdam 131.000,- k.k. Dubbele bovenwoning Kerngegevens Type object: bovenwoning. Adres en postcode: West-Varkenoordseweg 357A2 te 3075 LX Rotterdam. Kadastrale aanduiding:

Nadere informatie

Johannes Verhulststraat 224-2 Amsterdam Zuid

Johannes Verhulststraat 224-2 Amsterdam Zuid Johannes Verhulststraat 224-2 Amsterdam Zuid Johannes Verhulststraat 224-2 Amsterdam Vraagprijs 375.000,-- k.k. In het populaire Amsterdam Zuid, aan een van de meest gewilde locaties is dit geweldige 3

Nadere informatie

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen

Verlengde Oosterweg 47/47-A TE Groningen Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een verhuurde benedenwoning met tuin en schuur en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370 TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7 4-KAMER MAISONNETTE gelegen op de begane grond met diepe voortuin (17 m), berging en vrij uitzicht. De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen en winkelcentrum

Nadere informatie

Korte Leidsedwarsstraat 64-66, 1017RD AMSTERDAM (41587)

Korte Leidsedwarsstraat 64-66, 1017RD AMSTERDAM (41587) Korte 64-66, 1017RD AMSTERDAM (41587) Winkel / woonhuis Twee tussenpanden elk bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond (totaal 143m volgens BAG) en 3 zelfstandige bovenwoningen. Kale huur per

Nadere informatie

Watervlierstraat 31 te Den Haag

Watervlierstraat 31 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Watervlierstraat 31 te Den Haag Te huur / Te koop: Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te huur Watervlierstraat 31 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat

Vrijwillige veiling. op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur. ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Vrijwillige veiling op MAANDAG 27 JUNI vanaf 18.00 uur ten overstaan van notaris mr. A. Buma van Buma Algera Notariaat Twee appartementsrechten waarvan een benedenwoning met tuin en een bovenwoning met

Nadere informatie

't Grachtje over 107, HOORN

't Grachtje over 107, HOORN 't Grachtje over 107, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Bezichtiging Royaal 2-kamer appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping met zonnig oost en west balkon en ruime berging.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m²

Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Vrijblijvende objectinformatie Dekkershoek 21 te Den Haag Te koop zelfstandige bedrijfsruimte van circa 160 m² Pagina 1 van 10 Algemene informatie Te koop Dekkershoek 21 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

Het registergoed Kalter 7-9 en Mr Eenhuisstraat 21 worden geveild om uur, uur en om uur in combinatie.

Het registergoed Kalter 7-9 en Mr Eenhuisstraat 21 worden geveild om uur, uur en om uur in combinatie. Veilinginformatie HAAKSBERGEN Spoorstraat 34 en 34a Kalter 7 en 9 Mr. Eenhuisstraat 21 Inleiding Makelaarskantoor Mulder ten Kate Vastgoed is door de RABOBANK aangesteld als haar exclusieve adviseur ten

Nadere informatie

Rotiusstraat 25, HOORN

Rotiusstraat 25, HOORN Rotiusstraat 25, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Royaal 4-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping voorzien van 2 balkons en berging in de onderbouw. Gesitueerd in het

Nadere informatie

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Ede Meinersstraat 4 In een mooie, kindvriendelijke woonomgeving, rustig gelegen op loopafstand van scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum, moderne, speelse, volledig geïsoleerde, uitgebouwde MIDDENWONING

Nadere informatie

Breed 26A, HOORN

Breed 26A, HOORN Breed 26A, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Onlangs verbouwd Rijksmonumenten appartement met berging op de begane grond en parkeerplaats onder het achterliggende gebouw aan

Nadere informatie

Informatiebrochure. Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam

Informatiebrochure. Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Informatiebrochure Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Gerard Doustraat 98 2A Amsterdam Op een fantastische locatie, midden in het bruisende hart van De Pijp, aan de Gerard Doustraat, grenzend aan het Gerard

Nadere informatie

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN Vraagprijs: 285.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 B, Hoorn

Grote Havensteeg 5 B, Hoorn Grote Havensteeg 5 B, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Een geweldig leuk en intiem appartement, gelegen op de tweede verdieping in hartje centrum. Met een buitenruimte waar

Nadere informatie

Zwart Janstraat 104 A, 3035AX ROTTERDAM (40591)

Zwart Janstraat 104 A, 3035AX ROTTERDAM (40591) Zwart Janstraat 104 A, 3035AX ROTTERDAM (40591) Winkel / woonhuis Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de winkel begane grond hoek Zegwaardstraat in winkelgebied Noorderboulevard

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE HEEMSTEEDSE DREEF 287 Verrassend royale vrijstaande villa met rondom tuin welke aan de achterzijde is gericht op het westen. De villa is zeer groot met maar liefst 10 kamers, 2 keukens en 2 badkamers.

Nadere informatie

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k.

Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Celsiusstraat 44 I te Amsterdam Vraagprijs: 550.000,- k.k. Type woning: Bovenwoning Aantal kamer(s): 4 waarvan 3 slaapkamer(s) Eigendomssituatie: Volle eigendom Ligging: Aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k.

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k. Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met ruime berging en eigen parkeerplaats. Gezellige woonkamer met haard en toegang naar het balkon, nette keuken met klein balkon, 1e slaapkamer (mogelijkheid voor eetkamer),

Nadere informatie

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT

AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT AMSTERDAMSESTRAATWEG 243H TE UTRECHT Vraagprijs 75.000 k.k. OMSCHRIJVING: HET APPARTEMENT IS GELEGEN AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET GEBOUW. In een kleinschalig appartementengebouw ligt deze studio op de tweede

Nadere informatie

Ruyschstraat 99-I Vraagprijs ,- k.k.

Ruyschstraat 99-I Vraagprijs ,- k.k. Ruyschstraat 99-I Vraagprijs 289.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Ruyschstraat 99-I 1091 BZ Amsterdam

Nadere informatie

HAARLEM BELGIELAAN 70. Vraagprijs: 125.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

HAARLEM BELGIELAAN 70. Vraagprijs: 125.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. HAARLEM BELGIELAAN 70 Vraagprijs: 125.000,-- k.k. Op de tweede verdieping gelegen ruim 4 kamer appartement (hoekwoning) met twee balkons, 1 op het zuiden en 1 op het noorden. Het appartement is volledig

Nadere informatie

WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON

WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON TE KOOP EDE PARKWEG 71 Voormalig royaal WOON/WINKELHUIS met werkplaats/magazijn, schuur en carport op een grondperceel van 280 m². Het object is gelegen nabij winkelcentrum Hoog Maanen en op loopafstand

Nadere informatie

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West.

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Jacob van Lennepkade 199-boven te Amsterdam Eerste indruk: Midden in het populaire Oud-West vindt

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Van Bijnkershoeklaan 307 3527 XH UTRECHT 2 kamer appartement (39 m²) gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Vraagprijs: 150.000,- k.k. Het appartement ligt zeer centraal: vlakbij winkelcentrum

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142

Vraagprijs ,- k.k. ENKHUIZEN. Westerstraat 142 ENKHUIZEN Westerstraat 142 Vraagprijs 175.000,- k.k. Bloemendaal Makelaars en Taxateurs Dijk 78 1601 GK Enkhuizen tel. (0228) 35 95 10 www.bloemendaalmakelaars.nl www.facebook.com/bloemendaalmakelaarstaxateurs

Nadere informatie

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k.

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k. Ede Marktstraat 169 Op de 2e woonlaag, in het centrum van Ede met leuk uitzicht, goed geïsoleerd, licht en keurig onderhouden, ruim 2-KAMER APPARTEMENT met een berging in de onderbouw. Dit in 2006 gebouwde

Nadere informatie

Concordiastraat 1 b. 139.900,-- K.K. Huur 695,-- per maand

Concordiastraat 1 b. 139.900,-- K.K. Huur 695,-- per maand Concordiastraat 1 b Breda 139.900,-- K.K. Huur 695,-- per maand KENMERKEN Op een heerlijke toplocatie in het centrum van Breda gelegen, 2 kamer hoekappartement op de 4e verdieping (=bovenste), met een

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

Zinkwerf 21-23 te Den Haag

Zinkwerf 21-23 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Zinkwerf 21-23 te Den Haag Te koop bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 840 m² Pagina 1 van 12 Algemene informatie Te koop Zinkwerf 21-23 te Den Haag Algemeen Op het bedrijventerrein

Nadere informatie

Stoofsteeg 14 - Gouda

Stoofsteeg 14 - Gouda Huurprijs 750,-- p.m. Kenmerken Huurprijs : 750,-- p.m. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 3 Inhoud : 240 m 3 Perceeloppervlakte : 54 m 2 Woonoppervlakte : 70 m 2 Soort bouw :

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

Maria Koijenhof 62 Breda ,-- k.k.

Maria Koijenhof 62 Breda ,-- k.k. TE koop. Maria Koijenhof 62 Breda 109.500,-- k.k. Inleiding Ideaal voor starters! Uitstekend twee-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping van een appartementen complex in de Haagse Beemden. In

Nadere informatie

KINKERSTRAAT 146-BOVENWONINGEN TE AMSTERDAM

KINKERSTRAAT 146-BOVENWONINGEN TE AMSTERDAM EEN VRIJWILLIGE VERKOPING op MAANDAG 25 JUNI 2012 in gebouw F E L I X M E R I T I S aan de Keizersgracht 324-326 te Amsterdam ten overstaan van notaris mr. M.J.J. van Tienen (Notariskantoor Albers en Van

Nadere informatie

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel TE KOOP Gilzeweg 13 te Bavel Vraagprijs : 495.000,-- kosten koper Woonboerderij gelegen in het buitengebied aan de rand van Bavel, nabij uitvalswegen een in 1926 onder architectuur gebouwde en in 1995

Nadere informatie

Keizersgracht 766 in Amsterdam

Keizersgracht 766 in Amsterdam A M S T E R D A M 2012 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 BW; juncto 3:254 BW) op MAANDAG 24 september 2012 s-avonds nà 18.00 uur in F E L I X M E R I T I S Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

Woningbrochure. Succes in Wonen VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER. Karel Doormanlaan JH Zoetermeer

Woningbrochure. Succes in Wonen VRAAGPRIJS ,- KOSTEN KOPER. Karel Doormanlaan JH Zoetermeer Woningbrochure Karel Doormanlaan 249 10 2712 JH Zoetermeer VRAAGPRIJS 139.000,- KOSTEN KOPER Succes in Wonen Omschrijving KAREL DOORMANLAAN 249 10 - ZOETERMEER Aan de rand van het dorp gelegen royaal 3

Nadere informatie

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra.

SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47. Vraagprijs: 275.000,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel. 023-5319192 www.boonstra.nl - info@boonstra. SANTPOORT-NOORD KERKERINKLAAN 47 Karakteristiek dertiger jaren tussenwoning met voor- en ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden met vrijstaande houten schuur en achterom. Centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T

C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T C O N C E P T K O O P O V E R E E N K O M S T ONDERGETEKENDEN: De gemeente Velsen, ten deze krachtens de bepalingen van de gemeentewet vertegenwoordigd door de burgemeester van deze gemeente, die als zodanig

Nadere informatie

Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV. Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205

Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV. Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 Uw makelaar Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV Valeriusstraat 233 III + IV VHeerlijk lichte, in 2012

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ginnekenweg 241 Breda ,- K.K.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ginnekenweg 241 Breda ,- K.K. Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Ginnekenweg 241 Breda 485.000,- K.K. Inleiding In de wijk het Ginneken gelegen, commerciële ruimte met op de 1e, 2e en 3e verdieping woonruimte. De achtertuin grenst

Nadere informatie

Durgerdammerdijk 203/204 Durgerdam (gemeente Amsterdam)

Durgerdammerdijk 203/204 Durgerdam (gemeente Amsterdam) Durgerdammerdijk 203/204 Durgerdam (gemeente Amsterdam) Durgerdammerdijk 203/204, Durgerdam Vraagprijs 649.000,-- k.k. Achterzijde van de woning In het populaire Durgerdam ligt deze fantastische vrijstaande

Nadere informatie

Weth. van Haperenstraat 37 te Breda

Weth. van Haperenstraat 37 te Breda TE koop. Weth. van Haperenstraat 37 te Breda 217.500,- K.K. SCHONCK, SCHUL Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Inleiding Uitstekend gelegen tussenwoning met berging gelegen in de zeer geliefde wijk Princenhage.

Nadere informatie

Dillenburg 12 te Halfweg

Dillenburg 12 te Halfweg Dillenburg 12 te Halfweg Object: Omschrijving: Indeling: Dillenburg 12 te Halfweg In het oude centrum van het dorp gelegen, in een autoluw wijkje met een eigen speelplaatsje, een ruime (5 slaapkamers!)

Nadere informatie

Insulindestraat 59A1 3038JD Rotterdam 190.000,- k.k. Appartement Kerngegevens Type object: woning Adres en postcode: Insulindestraat 59A1 te (3038 JD) Rotterdam Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM

Nadere informatie

HAARLEM RUSLANDSTRAAT 79. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HAARLEM RUSLANDSTRAAT 79. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HAARLEM RUSLANDSTRAAT 79 Drie-kamerappartement, gelegen op de derde verdieping, met een tweetal balkons (oost en west) en een eigen berging in de onderbouw. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k.

Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. Rotterdam Korte Hoogstraat 21 C Vraagprijs 175.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Korte Hoogstraat 21 C - Rotterdam EEN TOP APPARTEMENT!! Zeer licht 3-kamer topappartement gelegen in hartje

Nadere informatie

Jeannette Houwingstraat 3 Breda ,-- K.K.

Jeannette Houwingstraat 3 Breda ,-- K.K. TE KOOP. Jeannette Houwingstraat 3 Breda 192.500,-- K.K. Deze ruime tussenwoning met 3 slaapkamers op de eerste verdieping is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Haagse Beemden in het noordwesten

Nadere informatie

Zijdeweg BG Wassenaar

Zijdeweg BG Wassenaar Brochure Zijdeweg 14 2244 BG Wassenaar Vraagprijs 1.645.000,- k.k. Omschrijving Vrijstaande villa op een ruim perceel (1.708 m²) met (jetstream) zwembad. Goed onderhouden met een ideale indeling: ander

Nadere informatie

TE KOOP EDE WEERDESTEIN 48. VRAAGPRIJS 179.500,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370

TE KOOP EDE WEERDESTEIN 48. VRAAGPRIJS 179.500,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370 TE KOOP EDE WEERDESTEIN 48 HOEKBUNGALOW met CARPORT, BERGING, TUINHUIS en terras centraal gelegen nabij winkelcentrum Bellestein, scholen, centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen. De woning is uitgebouwd

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Wildenborgstraat 44 c Breda ,- K.K.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Wildenborgstraat 44 c Breda ,- K.K. Makelaardij en Vastgoedontwikkeling Wildenborgstraat 44 c Breda 169.000,- K.K. Inleiding Op gewilde locatie in de woonwijk Ypelaar gelegen 3- kamerappartement (voorheen 4 kamers) met zonnig balkon. Het

Nadere informatie

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag

Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Benoordenhoutseweg 227 en 227A te Den Haag Te koop Kantoor-/ praktijk-/ bedrijfsruimte BELEGGING Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te koop Benoordenhoutseweg 227, 227-a

Nadere informatie

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Vraagprijs 250.000,- k.k. Betreft: Heerlijk tweekamerappartement van circa 50 m² met eigen opgang, balkon en vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de gracht. Gelegen

Nadere informatie

Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m.

Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m. Krimpen Aan Den IJssel Trimbaan 36 Huurprijs 612,48 p.m. Servicekosten 15,65 p.m. Omschrijving Trimbaan 36 - Krimpen Aan Den IJssel Op een rustige en leuke locatie gelegen maisonette woning voorzien van

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

D IJserinckweg 58 - Vijfhuizen

D IJserinckweg 58 - Vijfhuizen D IJserinckweg 58 - Vraagprijs 212.500,-- kosten koper Omschrijving D IJserinckweg 58 - Deze nette EENGEZINGSWONING met voor- en achtertuin en vrijstaande stenen berging ligt in het oude deel van het karakteristieke

Nadere informatie

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Simon van Ooststroomhof 22 OEGSTGEEST Vraagprijs: 365.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Uitgebreide fotorapportage, volledig adres, geanonimiseerde huurovereenkomsten en documenten Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar op aanvraag.

Uitgebreide fotorapportage, volledig adres, geanonimiseerde huurovereenkomsten en documenten Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar op aanvraag. Mijnsherenlaan 3081CD Rotterdam 152.500,- k.k. Dubbele bovenwoning Kerngegevens Type object: woning. Adres en postcode: Mijnsherenlaan --- te Rotterdam. Kadastrale aanduiding: --- De totale oppervlakte

Nadere informatie

Van Weerden Poelmanlaan 70 - Utrecht

Van Weerden Poelmanlaan 70 - Utrecht Van Weerden Poelmanlaan 70 - Utrecht 165.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Leidsekade 62-D. Tel Fax

Leidsekade 62-D. Tel Fax Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

Amsterdam Wilhelminastraat 136-I

Amsterdam Wilhelminastraat 136-I Amsterdam Wilhelminastraat 136-I Amsterdam Wilhelminastraat 136-I Een heerlijk 2-kamer appartement van circa 46 m² met balkon en berging gelegen in het sfeervolle Oud-West! Centraal gelegen om de hoek

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Amsterdam Bessemerstraat 76-78

Amsterdam Bessemerstraat 76-78 Makelaarsgroep AMEO Amsterdam en omstreken Merwedeplein 54 Arent Krijtsstraat 24 1078 NG Amsterdam 1111 AM Diemen telefoon (020) 600 16 00 fax (020) 679 99 06 Amsterdam Bessemerstraat 76-78 internet www.ameo.nl

Nadere informatie

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel

HEEMSTEDE LINDENLAAN 8. Vraagprijs: ,-- k.k. Fonteinlaan 7, 2012 JG Haarlem, Tel HEEMSTEDE LINDENLAAN 8 De Lindenlaan is een heerlijk rustig laantje direct om de hoek van de winkelstraat van. Hier is een keur van leuke speciaalzaken, supermarkten en prima restaurants en lunchrooms.

Nadere informatie

TE KOOP Livingstonelaan 1074 te Utrecht

TE KOOP Livingstonelaan 1074 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Livingstonelaan 1074 te Utrecht Praktisch ingedeelde ruime 4-kamer appartement met een

Nadere informatie

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt Aan de rand van De Bilt op korte afstand van Utrecht en alle

Nadere informatie

Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m.

Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m. Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m. Omschrijving Paulus Potterlaan 10 - Capelle Aan Den IJssel TE HUUR / TE KOOP Fraai woon/werkpand 5 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Klarendalseweg GZ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Klarendalseweg GZ Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Klarendalseweg 524 6822 GZ Arnhem woonoppervlakte 180 m2 perceeloppervlakte 386 m2 5 slaapkamers te koop Vraagprijs: 450.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam

Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam Vrijblijvende objectinformatie Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam Te koop vrijstaande winkelruimte van ca. 160 m² Pagina 1 van 10 Algemene informatie Te koop Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam

Nadere informatie

Rotterdam Zenostraat 87 Vraagprijs 169.000,- k.k.

Rotterdam Zenostraat 87 Vraagprijs 169.000,- k.k. Rotterdam Zenostraat 87 Vraagprijs 169.000,- k.k. Omschrijving Zenostraat 87 - Rotterdam In de kindvriendelijke wijk Lombardijen bieden wij u een keurig bewoonde en goed afgewerkte 4 (voorheen 5) kamer

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ploegstraat 28 Breda. Vraagprijs 179.000,-- k.k.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ploegstraat 28 Breda. Vraagprijs 179.000,-- k.k. Ploegstraat 28 Breda Vraagprijs 179.000,-- k.k. Inleiding SCHONCK, SCHUL In de gewilde wijk Ginneken gelegen een sfeervolle vooroorlogse tussenwoning. Op loopafstand ligt het Valkeniersplein waar zich

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 47 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 47 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k. TE KOOP 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k. Omschrijving TE KOOP Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en tweede verdieping met ruim dakterras, balkon en

Nadere informatie

Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST

Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST Balkweiterhoek 8, ZWAAGDIJK-WEST 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Bezichtiging Keurig verzorgde hoekwoning met parkeerplaats op eigen terrein, vrije achterligging en 2 bergingen,

Nadere informatie

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA. Bouwjaar: ca 1996. Inhoud woning: ca 285 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 0 m² PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT 26 BREDA Bouwjaar: ca 1996 Inhoud woning: ca 285 m³ Woonoppervlakte: ca 100 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden PASTOOR VAN SPAANDONKSTRAAT

Nadere informatie

Koppenhoeve 100, Wognum

Koppenhoeve 100, Wognum Koppenhoeve 100, Wognum 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Wat een ruimte! Deze verzorgde en uitgebouwde tussenwoning heeft 4 slaapkamers en een circa 13 meter diepe achtertuin. Kindvriendelijk

Nadere informatie

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 135.000 k.k. 2324 VN

Nadere informatie

Nieuwe Dieststraat 202

Nieuwe Dieststraat 202 Nieuwe Dieststraat 202 Breda 152.000,-- K.K. KENMERKEN In stapklare, geheel in 2007 gerenoveerd, leuk 2-kamer appartement, gelegen op de 3e (bovenste) verdieping in het centrum van Breda. Het appartement

Nadere informatie

Veemarkt 15 A2, HOORN

Veemarkt 15 A2, HOORN Veemarkt 15 A2, HOORN 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl info@boekweitolie.nl Op geliefde woonlocatie direct bij NS-station Hoorn en de geneugten van de binnenstad gesitueerd 2-kamer appartement op de

Nadere informatie

Amsterdam Emmastraat 26 II. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M

Amsterdam Emmastraat 26 II. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Emmastraat 26 II Emmastraat 26 II Een prachtig zeer recent en uiterst

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. TE KOOP Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STARTERSLENING MOGELIJK!!!...Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en

Nadere informatie

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk

Van Goghstraat 13 - Reeuwijk Vraagprijs 159.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 159.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud : 350 m 3 Perceeloppervlakte : 142 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 26 c te De Bilt

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 26 c te De Bilt VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 26 c te De Bilt Praktisch ingedeelde ruime 3-kamer appartement

Nadere informatie

Bosboom Toussaintstraat 69-III

Bosboom Toussaintstraat 69-III B Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie