UkkieLukkienieuws. Rosmalen, december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UkkieLukkienieuws. Rosmalen, december 2016"

Transcriptie

1 UkkieLukkienieuws Rosmalen, december 2016 De nieuwsbrief is er weer. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag van jullie. Mede namens het hele team wens ik jullie hele gezellige feestdagen en een goed en gezond 2017! Sluitingsdagen :Tweede Kerstdag maandag 26 december :Tweede paasdag maandag 17 april. Koningsdag donderdag 27 april. Hemelvaart donderdag 25 mei. Tweede Pinksterdag maandag 5 juni. Eerste Kerstdag maandag 25 december. Tweede Kerstdag dinsdag 26 december. Komend jaar is UkkieLukkie in de zomervakantie gesloten in de eerste twee weken van de bouwvak, dit zijn week 31 en week 32 maandag 31 juli tot en met vrijdag 11 augustus. (deze dagen worden niet doorberekend.) Verhoging uurtarief Door stijgende kosten van personeel en huur etc. ben ik genoodzaakt (in overleg met de oudercommissie) het uurtarief per 1 januari 2017 te verhogen met 4%. Dit betekent dat de uur prijs van 6,55 naar 6,80 gaat. Hiermee zitten we nog steeds ruim onder de uur prijs waarover de regering in 2017 toeslagen verleend. Voor 2016 was dit 6,89 en voor 2017 is dit 7,18 dit is ook een verhoging van 4%. Bovendien zitten we nog steeds onder de tarieven van de andere kinderdagverblijven in Rosmalen. Voor het peuterarrangement wordt de uur prijs 7,00 omdat dit korte opvang betreft en daarom in verhouding duurder is. Ook hiermee zitten we onder de tarieven van andere kinderdagverblijven.

2 Nieuws van de oudercommissie Op zaterdagochtend 14 januari 2017 organiseert de oudercommissie weer een gezellige nieuwjaarsborrel. Alle ouders en hun kinderen zijn welkom bij UkkieLukkie tussen 10 en 12 uur s-ochtends. We hopen op een grote opkomst. Tevens is er weer een vacature in de oudercommissie. Frank Witte (papa van Teime) heeft de oudercommissie helaas verlaten. De oudercommissie bestaat nu uit Irene (mama van Bram), Linda (mama van Jiulia en Marco), Mathilde (mama van Aniek en Joris) en Karin (mama van Tom). De oudercommissie vergadert ongeveer 3 maal per jaar en organiseert de thema-avonden en de nieuwjaarsborrels. Peuterarrangement Vanaf januari 2017 gaat het peuterarrangement van start. Elke ochtend worden er in de ruimte naast de normale groepsruimte maximaal 8 peuters vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar opgevangen. In het peuterarrangement zijn de activiteiten meer gericht op de peuterleeftijd en op een goede voorbereiding op de basisschool. Het peuterarrangement is bedoeld voor peuters die nu nog weinig of geen gebruik maken van kinderopvang. In het peuterarrangement houden we elke dag twee plekjes vrij voor onze eigen UkkieLukkie s van 3 jaar en ouder die er die dag al zijn in de dagopvang. Zij gaan om 8.45 uur vanuit de groep naar de ruimte ernaast om mee te doen in het peuterarrangement. Om uur gaan de peuters die alleen naar het peuterarrangement gaan weer naar huis en volgen onze eigen UkkieLukkie s verder het dagprogramma van de dagopvang. Dit is een extra service voor kinderen die al een paar dagen naar de dagopvang van UkkieLukkie gaan en hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

3 Voor peuters vanaf 2,5 jaar die al 1 of 2 dagen bij UkkieLukkie komen is het peuterarrangement een mooie gelegenheid om 1 of 2 ochtenden extra naar UkkieLukkie te komen. Voor hen kan een extra ochtend een mooie aanvulling zijn om vaker met leeftijdsgenootjes te spelen en als extra voorbereiding op de basisschool. De kinderen die al bij UkkieLukkie komen krijgen voorrang op de inschrijving en er is geen minimale afname. Er mag ook 1 ochtend afgenomen worden. Het peuterarrangement valt onder de wet kinderopvang net als de dagopvang. Dit betekent dat ouders ook voor het peuterarrangement een tegemoetkoming in de kosten ontvangen. De eerste peuters voor het peuterarrangement zijn al aangemeld. Dit betekent dat we per 1 januari de groep in de ochtend min of meer in tweeën (op dinsdag in drieën) delen en dat de oudste peuters naar het peuterarrangement gaan en de jongste kinderen op de dagopvang groep blijven. Welke peuters dat zijn hangt af van de groep en het aantal aanmeldingen dat binnen gaat komen voor het peuterarrangement. Er gaan in ieder geval altijd twee peuters van de dagopvanggroep mee naar het peuterarrangement, dit wordt aangevuld met nieuwe aanmeldingen tot 8 kinderen. We gaan het peuterarrangement begeleiden met onze eigen pedagogisch medewerkers, Anneke, Meike Konings en Erna. Op maandag en woensdag zal Anneke het peuterarrangement begeleiden en op dinsdag en vrijdag Meike en op donderdag Erna. Als er meer aanmeldingen komen dan komt er natuurlijk een extra pedagogisch medewerker bij in de ochtend zodat de leidster kind ratio altijd klopt! Omdat er op de vrijdag weinig kinderen zijn gaat Meike k. op de vrijdag alleen werken. Anneke zal daarom tijdelijk op de maandag gaan werken in plaats van de vrijdag. Inspectie GGD Op 3 november heeft er een inspectiebezoek plaatsgevonden door de GGD om te kijken of de nieuwe ruimte geschikt is voor het peuterarrangement dat we per 1 januari 2017 willen starten. De ruimte is goed gekeurd. Het rapport is na te lezen op onze website. Voor de kinderen die al op bepaalde dagen bij Ukkielukkie zijn en in de ochtend mee mogen naar het peuterarrangement moet er toestemming zijn van de ouders omdat de kinderen dan even uit hun eigen groep gaan. Dit kan door middel van een eenmalig toestemmingsformulier dat door de ouders getekend moet zijn. Dit formulier wordt bewaard bij de kindgegevens zodat de inspecteur van de GGD tijdens een bezoek deze kan inzien.

4 In de komende week zullen we jullie vragen om dit formulier te tekenen. In de bijlage vinden jullie alvast een voorbeeld om thuis alvast door te lezen. Personele bezetting Hopelijk gaat het allemaal goed met jullie en de kinderen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof ben ik nog op bezoek geweest bij Ukkielukkie en heb ik sommige kinderen gezien. Dat vond ik erg gezellig! Ik ben afgelopen dinsdag ook naar het kerstontbijt geweest en daar zag ik bijna alle kinderen weer, leuk om iedereen weer te zien! Met mij gaat het super. Toon is inmiddels vijf maanden en het is een heel tevreden baby. Loek is alweer drie jaar en een lieve, grote broer. Ik geniet enorm van de tijd met mijn gezin maar ik heb ook weer erg veel zin om te gaan werken. Vanaf januari werk ik alleen nog op de dinsdag en de vrijdag en niet meer vast op de maandag. Geert heeft op maandag zijn vrije dag en zo kunnen we samen wat meer tijd doorbrengen met ons gezin. Daarnaast ga ik samen met Erna en Anneke het peuterarrangement doen. Dat vind ik een enorme uitdaging! Tot gauw! Groetjes, Meike Afscheid van Marie Jose en voorstellen Ellen Wij nemen helaas afscheid van Marie José. Zij heeft meer dan vier jaar lang bij ons ingevallen. Marie José is een hele fijne invalkracht die goed binnen ons team past en de kinderen waren dol op haar. We vinden het heel erg jammer dat ze bij ons weg gaat, maar we begrijpen haar keuze. Helaas heb ik de stap moeten nemen om te stoppen bij UkkieLukkie. Ik begeleid ook 2 leerlingen in het speciaal onderwijs. Omdat ik hiervoor extra uren heb gekregen blijft er geen tijd meer over om in te vallen bij UkkieLukkie. Ik vind het heel jammer. UkkieLukkie is een heel fijn kinderdagverblijf en ik heb hier altijd met heel veel plezier gewerkt. Wat zal ik de kinderen en mijn lieve collega's missen. Jullie allemaal nog een heel fijne tijd bij UkkieLukkie. Veel liefs en een knuffel voor alle kinderen! Marie José

5 Gelukkig hebben we ook al heel snel weer een nieuwe invalkracht gevonden. Zij stelt zich hieronder aan jullie voor. Graag wil ik mij voorstellen: Ik ben Ellen Bakker. Ik ben getrouwd, heb 2 studerende kinderen en ik woon in Rosmalen. Vanaf deze maand kom ik bij UkkieLukkie werken als invalkracht. Tevens werk ik als pedagogisch medewerker bij een kindcentrum op de dagopvang en de BSO. Dit doe ik al 7 jaar. Hiervoor heb als groepsleidster gewerkt op een kinderopvang voor meervoudig gehandicapte kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Omdat ik nu meer tijd heb, lijkt het mij ook heel fijn om bij een kleinschalig kinderdagverblijf zoals UkkieLukkie te gaan werken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en vooral jullie kinderen. Want dat is wat ik graag doe, het zorgen voor kinderen. Ze een fijne dag bieden vol uitdagingen met veel zorg en aandacht. Hopelijk zien we elkaar gauw. Met vriendelijke groet, Ellen Bakker Thema Winter Na alle feestdagen beginnen we in januari met het thema winter. We kleden de thematafel weer mooi aan met winterspullen en we gaan weer knutselen, liedjes zingen en boekjes lezen over de winter. Jarige kinderen 6 januari, Diedrik 3 jaar,24 januari Teime 3 jaar, 25 januari Marco 2 jaar. 7 februari Tom 3 jaar, 11 februari Koen 2 jaar, 22 februari Oliver 2 jaar, 23 februari Femke 4 jaar, 27 februari Isis 4 jaar. Allemaal van harte gefeliciteerd!! Femke en Isis, jullie wensen wij heel veel plezier op de basisschool!!

6 Prietpraat Anneke speelt op de blokfluit. De kinderen vinden het heel mooi. Jorn zegt: het lijkt wel een UkkieLukkie concert! We hebben de tafel gedekt en Tom ziet dat er andere kinderen overal aankomen. Hij zegt: jullie moeten nergens aanblijven! Teime zegt, ik ben niet bang voor Sinterklaas, want hij is gewoon een man! Anneke vraagt aan Bram H, heb jij het ook koud? Nee, zegt Bram, ik heb toch kleren aan! Wist u datjes Tim en Aniek allebei een broertje hebben gekregen? Het broertje van Tim is geboren op 8 november en heet Koen en het broertje van Aniek is geboren op 2 december en heet Joris. Allebei van harte gefeliciteerd!! Wij een hele gezellige sinterklaastijd hebben gehad? De kinderen allemaal een cadeautje in hun schoen kregen? Sinterklaas ook voor alle kinderen van UkkieLukkie nog meer speelgoed had meegenomen? Een winkeltje en een keukentje en veel speelgoed van hout, zoals een trein/auto baan en nog veel meer. Het kerstontbijt ook weer heel gezellig was? Bijna alle kinderen er dit jaar waren? Wij dus met 23 kinderen en met 7 leidsters gezellig aan tafel zaten? Dit elk jaar weer zo mooi en sfeervol is? Wij regelmatig winkelkarmuntjes, geldmuntjes of kleine gladde steentjes enz. vinden die uit de jas of broekzakken van sommigen kinderen komen? Wij dit gevaarlijk vinden in een ruimte waar kleine kinderen komen? Wij jullie daarom willen vragen om hier ook op te letten?

7 Er weer nieuwe foto s alleen voor ouders op de website staan. Jullie hiervoor eerst moeten inloggen? Elke ouder van UkkieLukkie hiervoor een account heeft gekregen via de mail? Je via de website een nieuw wachtwoord kunt aanvragen als je het niet meer weet? Of je stuurt een mailtje naar Erna, dan zorgt zij dat je een nieuwe uitnodiging krijgt? Er veel foto s op staan van wat jullie kinderen zoal bij UkkieLukkie doen? Het echt de moeite waard is om even te kijken? Wij het fijn vinden als jullie de naam in het jasje, vestje, bodywarmer van jullie kind(eren) zetten? Wij het makkelijk vinden als er een stel schone kleertjes (ook sokjes) in het bakje van jullie kind(eren) (ook voor de grote kinderen) ligt voor als er een ongelukje gebeurt? Wij het fijn vinden als jullie reserve kleertjes in het bakje doen en de rugzakjes aan de kapstok hangen zodat het bakje niet te vol wordt? Liedjes Koetjes in t stalletje wees toch eens stil, Hier is een klein kindje dat slapen wil. Boe zeggen de koeien, dan zullen wij niet meer loeien. Schaapjes in t stalletje wees toch eens stil, Hier is een klein kindje dat slapen wil. Bèèèè zeggen de schapen, dan zullen wij niet meer blaten.

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan. Stil

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

13-15/06 Doop van de Moorman Boerderij Op de boerderij

13-15/06 Doop van de Moorman Boerderij Op de boerderij Datum Bijbelverhaal Thema Versjes 09-11/05 Bartimeüs Vaderdag Bartimeüs 16-18/05 Hemelvaart Vaderdag Elf mannen 23-24/05 (!) Pinksteren Vaderdag Ik ben bij je 30/05-01/06 Peuterreisje Peuterreisje 06-08/06

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Piramide thema Tarieven 2017 Pedagogisch beleidsplan Oudercommissie Beste ouder(s) / verzorger(s), Sinterklaas Kerst Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Haaften Informatieboekje van Peuterspeelschool Haaften - 2 Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Haaften Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Maart 2016 Nieuwsbrief 23

Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Lente in aantocht De klok is weer verzet en aan de bloeiende krokussen zien we dat de lente in aantocht is. Door de lentekriebels hebben we bij het kindercentrum weer van alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Onderwerpen ZomerWereldWeken 2016 BSO tijdens studiedagen 29 en 30 september Kids Active Rosmalen Bericht over Karen van der Valk Nieuws van de OC De Musketiers en de Narretjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinder Service Hotels

Nieuwsbrief Kinder Service Hotels VOOR OUDERS/VERZORGE RS Januari 2016 Volgnummer 1 Nieuwsbrief Kinder Service Hotels Alweer 2 jaar! KSH de Zwaluw is alweer 2 jaar gevestigd in basisschool de Zwaluw. Het afgelopen jaar is de samenwerking

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Algemeen. Kindplanner:

Algemeen. Kindplanner: Algemeen Kindplanner: Vanaf 1-1-19 werken we nu officieel met de kindplanner. Als het goed is, heeft u als ouder een account aangemaakt en kunt u via dit account wijzigingen etc doorgeven. Ook kunnen de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat..

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat.. . Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december Mededelingen: 1. Sluitingstijden Kerst en oud en nieuw. Wij gaan de dag voor kerst, vrijdag 24 december en op oudejaarsdag, vrijdag 31 december dicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2016

Nieuwsbrief Mei 2016 Nieuwsbrief Mei 2016 Hallo lezers van de lila nieuwsbrief. Als team Lila hopen wij dat iedereen een fijne periode achter de rug gehad hebben. Vlindertjes groep Beste ouders verzorgers de jaar is weer voorbij.

Nadere informatie

Chromebooks Inmiddels hebben we op school een tweede kar met chromebooks, een echte aanwinst!

Chromebooks Inmiddels hebben we op school een tweede kar met chromebooks, een echte aanwinst! Kalender 4 t/m 8 februari adviesgesprekken groep 8 Even bijpraten Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool Marang MARANGFLITS 10 30 januari 2019 Redactie:

Nadere informatie

Peuterspeelzalen gemeente Zederik. Scholing. Februari 2015

Peuterspeelzalen gemeente Zederik. Scholing. Februari 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van KO de Hummeltjeshoeve. Middels deze brief willen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en nieuws aangaande de gehele organisatie en

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag!

Nieuwsbrief oktober Afgelopen periode. Overdracht werkzaamheden. Kinderboekenweek. Brengen en halen. Aan de bakdag! Nieuwsbrief 7. 08 oktober 2018 Afgelopen periode Overdracht werkzaamheden Kinderboekenweek Brengen en halen Aan de bakdag! Afgelopen periode Wat is er weer een hoop gebeurd! We hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus.

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus. Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief oktober 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik GG&GD rapport Start van de dag Knutselavond 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: PSG Het Regenwoud Datum: December 2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We

Nadere informatie

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave Informatieboekje kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen tel 0592-271179 mob 06-18458678 debolderkids@gmail.com kvk nummer: 01124850 giro: 2452950 Inhoudsopgave 1. Kinderopvang de Bolderkids

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal M!eters Informatieboekje van Peuterspeelzaal M!eters Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelzaal M!ETERS. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u een

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

De Hasselbode Winter 2011

De Hasselbode Winter 2011 De Hasselbode Winter 2011 Geachte ouders, U ontvangt de Hasselbode van De Hasselbraam. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op De Hasselbraam. De kinderdagverblijfgroepen

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg AD ENTER Registratienummer

Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg AD ENTER Registratienummer Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg 20 7468AD ENTER Registratienummer 584367466 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 25-02-2016 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf!

Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! Oirschot Welkom bij het kinderdagverblijf! ikook! Oirschot Castaert 98 5688PG Oirschot T:040-3333801 W: www.ik-ook.nu E: oirschot@ik-ook.nu Dit is ons kinderdagverblijf: Guppies Kinderdagverblijf voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli 2016

NIEUWSBRIEF juli 2016 Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen we u op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Uitslag tevredenheidsenquête 2018

Uitslag tevredenheidsenquête 2018 Uitslag tevredenheidsenquête 2018 De tevredenheidsenquête is in september van 2018 weer uitgezet onder ouders van huidige peuters en ouders van peuters die in het jaar 2018 de peuterspeelzaal bezochten

Nadere informatie

20 juni We gaan er nog drie te gekke (en hopelijk zonnige) weken van maken!

20 juni We gaan er nog drie te gekke (en hopelijk zonnige) weken van maken! Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Na veel vakanties en vrije dagen zijn wij dan echt begonnen aan de laatste eindsprint tot aan de zomervakantie! Deze week dworden de laatste Cito-toetsen afgenomen. OVer

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie.

GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. GGD Ook dit jaar zullen we ons blijven richten op de kwaliteit binnen Ons Ark. Bij deze nieuwsbrief ook een bijlage met GGD nieuws ter informatie. Terugblik / Vooruitblik Lieve ouders, Het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 1. Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Stacey Groenendal, ik ben 22 jaar oud en woon in Emmen. Voor sommigen ben ik misschien al een bekend gezicht. Ik ben de dochter

Nadere informatie