Heb jij ze allemaal?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heb jij ze allemaal?"

Transcriptie

1 SONGTEKSTBOEKJE

2 Heb jij ze allemaal?

3 JOUW LIED OP DE VOLGENDE MAKE SOME NOISE KIDS CD? ZO WERKT HET: Je schrijft een eigen liedje. Je stuurt jouw liedje op naar Make Some Noise Kids. Make Some Noise Kids kiest of jouw liedje op de nieuwe cd komt Jouw liedje wordt door een professionele producer af gemaakt. Je komt jouw liedje opnemen bij ons in de studio. Jouw liedje komt op de nieuwe Make Some Noise Kids -cd. Kijk op voor meer informatie. DOWNLOAD NU HET LIEDSCHRIJFWERKBOEKJE op onze website en leer in 7 stappen om zelf een lied te schrijven voor Make Some Noise Kids!

4 1. Laat het Kerst zijn Laat het Kerst zijn, laat het feest zijn, Jezus kwam voor jou en mij. Laat het Kerst zijn, laat het feest zijn, voor iedereen van groot tot klein. Zolang de kerstboom staat, weet dan dat het gaat niet om sneeuw of sfeer, maar om zoveel meer. Jezus kwam dichtbij, als een kind zo klein, Hij bracht kerstfeest in ons hart. Dus laat het Kerst zijn! COUPLET: Het is zover, de kaarsjes branden en de openhaard knettert vrolijk en ik ruik de zoete dennegeur en we eten iets speciaals. Het is zover, Jingle Bells klinkt weer in de winkelstraat. Ik kon vannacht niet slapen en toch voel ik mij supergoed, want ik weet hoe Kerst is bedoeld. AANLOOP Hier heb ik zolang op gewacht: Vandaag is de grote dag, het feest dat Jezus kwam! BRIDGE (3X): Een heel gelukkig Kerstmis, dat heel speciaal en echt is. Want Jezus, die geboren is, kwam ook voor jou.

5 2. Kom allemaal samen Kom allemaal samen. Hier is het een feestje. Kom nu, ja, kom nu, naar Bethlehem. Hier is de Koning van ons hart geboren. Kom, laten wij aanbidden: (3x) die Koning! Kom allemaal samen, kom en vier het kerstfeest. t Is nu alsof wij hier in Bethlehem zijn. Zie hier het kindje: Hij, die ons kwam redden. Kom, laten wij aanbidden: (3x) die Koning! COUPLET 3: Kom allemaal samen, samen rond de kribbe. Hij is de hoogste Heer die van ons houdt. Hij gaf Zijn leven, door Hem zijn wij vergeven. Kom, laten wij aanbidden: (3x) die Koning!

6 3. Stille nacht INTRO: Stille nacht 3x Stille nacht, heilige nacht. RAP 1: We gingen onderweg naar Bethlehem, maar er was geen plek meer en toen heb ik hem in een krib gelegd. Een engel had gezegd dat dit een speciaal kindje werd. Het is wel gek, het is te gek. Maria had een stem gehoord, ik vond dat beste wel freaky, hoor. k Ben stiekem smoorverliefd op haar. Niet zo raar dat ik haar daar niet alleen liet gaan. Ze liep gevaar, dus ik ben meegegaan. Nu is Jezus net geboren, herders hoorden engelenkoren. Wat een woorden zongen ze! Zonder de komst van Jezus was het donker, maar het licht heeft overwonnen! Stille nacht, heilige nacht. RAP 2: Samen met mijn maten moest ik op de schapen passen. We zaten s avonds in het gras te praten, maakten grappen. Flauw en een beetje stoer, je weet hoe wij dat doen! De mannen zijn geen watjes. Moet je horen wat er toen is gebeurd, dat konden we niet geloven: De hemel scheurde open. We hoorden: Ere zij God in de hoge. Ik geloofde mijn ogen niet, bedrogen ze niet? Betoverend lied! Ik verliet de schapen, liet ze slapen. Ietsje later, toen was ik al in Bethlehem en daar vond ik Hem. Stille nacht, heilige nacht. RAP 3: Tweeduizend zestien, k zing elk jaar weer hetzelfde. Over herders in de weide velden, sterren tot oneindig tellen, tot engelen blij vertelden: In Excelsis Deo. Kom kijken! Een koningskind. Let s go! Zij gingen op weg, maar voor mij geldt dat nu net zo. Soms is mijn hart nog wel wat donker, maar Hij kwam naar ons als licht. Wat een wonder, zo bijzonder. Dus zing met ons: Stille nacht. Stille nacht, heilige nacht, God s eigen Zoon, lang verwacht. Die miljoenen eens redden zou, is geboren in Bethlehem s stal. Jezus, hoogste Heer. Jezus, hoogste Heer.

7 4. Tijdmachine Tweeduizend jaar geleden, alles was anders dan nu. De mensen liepen toen in jurken of in iets van zo n tenue. Op hun weg naar Bethlehem liepen Jozef en zijn vrouw, met in haar buik een baby, die de redder werd van jou. AANLOOP O, ik zou zo graag een kijkje willen nemen in die tijd. Gewoon om te beleven hoe het leven daar zou zijn. Ik wil een tijdmachine, om te reizen in de tijd. Met eigen ogen zien, hoe men daar het leven leidt. Tijdmachine, tijdmachine. Ze zagen in de verte al de fonkelende ster. Hij hing daar stil boven een stal in Bethlehem. Op deze vreemde geboorteplaats kwam een koning hier op aarde. Hij gaf de mensen leven van onschatbare waarde. (AANLOOP REFREIN) SLOT: Even zomaar leven in de tijd dat Jezus werd geboren en dat ik uit de hemel even engelengezang kon horen. Of met de wijzen, mee mag reizen en samen met de herders kniel ik neer voor de Messias, voor de nieuwgeboren Heer.

8 5. Het is Kerst Het is zo donker, ik zit hier maar alleen en zie zoveel verdriet op tv, maar als ik denk aan Kerst voel ik me weer wat beter. Want het is zo bijzonder: een baby tje dat kwam om voor iedereen een licht te zijn, want als ik denk aan Kerst maakt Jezus alles lichter. Het is Kerst, het is Kerst. U geeft me uw warmte, U geeft me Uw liefde. Dat is zo n fijn gevoel. Het is Kerst, het is Kerst. Voor iedereen bedoeld. COUPLET 3: Een leven in vrede, geen pijn en moeite meer Dat is mijn gebed tot U, Heer. Want als ik denk aan Kerst, is het bij U veel beter. GESPROKEN: Is het altijd Kerst bij U? Geen pijn en geen verdriet? Nooit meer oorlog altijd vrede? Dan wil ik heel graag bij U wonen.

9 6. Kersvers Kerstmis Misschien heb je de Kerst al tien keer meegemaakt en ben je soms vergeten waar het eigenlijk om gaat. Denk je aan die slingers, de lampjes in de boom, of vind je kersttradities eigenlijk maar stom? AANLOOP Deze Kerst is anders dan ooit is geweest, want Jezus is de reden. Zonder Hem is Kerst mis! Het is een kersvers Kerstmis. Het is een kersvers Kerstmis. Want omdat Jezus er is is deze Kerst op z n best! Geen kerstman te bekennen op die eerste kerstdag. Nee, het was God s eigen Zoon die in een kribbe lag. Het is geen nep verhaaltje van een rendier en een slee. Nee, Hij kwam regelrecht voor mij en iedereen! (AANLOOP REFREIN)

10 7. De Kerst-hop Eén, twee, drie, Make Some Noise Kids hier! Doe eens even lekker gek voor deze ene keer. Old school Kerst, we vieren old school Kerst. Come on, everybody, lekker op z n ouderwets. Doe de Kerst-hop! (Whoe) Doe de Kerst-hop! (Whoe) Everybody jump up! Iedereen doet de hippe Kerst-hop. De Kerst-hop dans kan iedereen. De enige regel is: er zijn geen! Dans je heel grappig of juist heel cool? Schaam je niet voor je allergekste move! (REFREIN 2X) Doe de Kerst-hop (6x) Doe de hippe Kerst-hop, iedereen op z n kop! COUPLET 4: Eén, twee, drie, Make Some Noise Kids hier! Doe eens even gek voor de allerlaatste keer. Old school Kerst, we vieren old school Kerst. Come on everybody, lekker op z n ouderwets. (REFREIN 2X) Everybody jump up! Iedereen doet de hippe Kerst-hop Everybody jump up! Iedereen doet de hippe Kerst-hop COUPLET 3: Alles aan de kant, we doen de rock en roll. Het loopt uit de hand, we hebben zoveel lol! Ben je veel te jong of wordt je zelfs al grijs? Schud eens met die benen, wees eens even niet goed wijs.

11 8. Met U is het Kerst Jezus, U bent welkom, welkom hier vandaag. U kwam vanuit de hemel, dat vieren wij vandaag. U bent hier van harte welkom, wij zijn blij met U. Ook als we het moeilijk hebben, helpt U ons dan nu? Met U is het Kerst. Jezus is geboren. Wat een mooie dag! Laat iedereen het horen, dat hoop hier klinken mag. Jezus werd geboren op de allereerste Kerst. Hij bracht licht en leven. Ja, Zijn liefde is zo echt! Met U is het Kerst. COUPLET 3: De herders werden wakker van een prachtig lied. Een hemels koor van engelen, dit was goed nieuws. Ze vonden U, zoals voorzegt, daar in die oude stal. Ze knielden daar voor Jezus neer, U, die hen redden zou. Met U is het Kerst. COUPLET 4: Koningen van verre volgden met veel haast, de fonkelende ster, die hen bracht naar deze plaats. Cadeaus van heel veel waarde gaven zij, daar in die stal, aan U, de hoogste koning, die voor altijd heersen zal. Met U is het Kerst

12 9. Jezus laat mij stralen COUPLET: Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij. Ja, als je goed naar mij kijkt, dan zie je Hem in mij. REFREIN 1: Jezus laat mij stralen zoals een mooie ster. Overal waar ik ben schijnt Zijn licht. Jezus laat mij stralen. Ik schitter als de zon en overal waar ik ben schijnt Zijn licht. (COUPLET) REFREIN 2: Jezus laat ons stralen zoals een mooie ster. Overal waar wij zijn schijnt Zijn licht. Jezus laat ons stralen. Wij schitteren als de zon en overal waar wij zijn schijnt Zijn licht. SLOT (2X): En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht.

13 10. Geef God alle eer/ Glory to God Geef God alle eer. Aan God alle eer. De Allerhoogste, de Allergrootste, de Allermooiste Vrede op aarde. Vrede voor ons samen. Vrede op aarde. Vrede voor ons samen. Want God houdt zoveel van mij en van alle mensen. Alle mensen die Hem geloven mogen altijd bij Hem zijn. Give glory to God. All glory to God. The most high, the most great, the most beautiful One. Peace be on earth, peace for us together. Peace be on earth, peace for us together. Because God loves me so much and all the people. All the people who believe in Him may forever be with Him. Give glory to God / Geef God alle eer. All glory to God / Aan God alle eer. The most high, the most great the most beautiful One. / De Allermooiste.

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018 Welkom KinderKerstZangDienst 2018 Wij zijn op weg Wij zijn op weg naar Bethlehem Wij volgen de ster, die leidt ons naar Hem Met mirre en wierook en geschenken van goud Zijn onze zadeltassen tot de rand

Nadere informatie

Dank u wel lieve Heer

Dank u wel lieve Heer Dank u wel lieve Heer Dank U wel, lieve Heer, U kwam op de aarde neer, als een baby arm en klein. Dank U wel, lieve Heer, t Is een wonder zo fijn. Omdat U onze Redder wil zijn. 2009 Ans Heij - de Boer

Nadere informatie

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes Kerstfeest 2016 Welkom Aansteken van de adventskaarsen Lied: Verlanglichtjes refrein: Vier kleine kaarsen, verlanglichtjes voor kerst. Zo komt voor jou en mij het kerstfeest dichterbij Steek ze aan. Ze

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017

Liedboekje kinderkoor de Bubbel. september t/m december 2017 Liedboekje kinderkoor de Bubbel september t/m december 2017 Volg het spoor : Kijk eens naar een vlinder luister naar een eend die kwaakt kijk eens naar de bloemen zie hoe mooi ze zijn gemaakt kijk eens

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Heb jij ze allemaal?

Heb jij ze allemaal? SONGTEKSTBOEKJE Heb jij ze allemaal? JOUW LIED OP DE VOLGENDE MAKE SOME NOISE KIDS CD? ZO WERKT HET: 1 2 3 4 5 6 Je schrijft een eigen liedje. Jouw liedje wordt door een professionele producer af gemaakt.

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Les 13: Geboorte van Jezus.

Les 13: Geboorte van Jezus. Les 13: Geboorte van Jezus. kun je lezen in lukas 1 en 2 Wees gegroet, Maria, je bent begenadigd, de Heer is met je. Maria kijkt op van waar ze mee bezig is. Er staat iemand in de deuropening van het huis

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden, komt, laten

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4. Zingen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen. Kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4. Zingen Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen. Kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Welkom op het kerstfeest van groep 3 en 4 Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen. Kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. We willen vertellen aan groot en aan klein. Dat Jezus de Redder en Helper

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes, brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot Zijn ere schijn'; jij

Nadere informatie

Lukas 2,8-20 - De hemel gaat open - hoe reageer je?

Lukas 2,8-20 - De hemel gaat open - hoe reageer je? Lukas 2,8-20 - De hemel gaat open - hoe reageer je? Eerste kerstdag Liturgie Voorzang: LB 138,1.3.4 (Komt allen tezamen) Voorzang: EL 103,1.2.4 (In Bethlehems stal) Voorzang: drie verzen (Heerlijk klonk

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart

Welkom. Schijn met Uw licht in mijn hart o Vader Schijn met Uw licht in mijn hart Welkom Komt allen tezamen, jubelend van vreugde. Komt nu, o, komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng len hier geboren. Komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden, komt laten wij aanbidden,

Nadere informatie

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KINDERNEVENDIENST PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN ZONDAG 24 DECEMBER 2017 2 Lied: Brandend kaarsje 1. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als

Nadere informatie

Kerst van de Heer, van de Heer. Samen vieren wij het feest. van de Heer!

Kerst van de Heer, van de Heer. Samen vieren wij het feest. van de Heer! Kerst 2011 Vlaggetjes We zwaaien onze vlaggetjes voor de Heer, we zwaaien ze vrolijk heen en weer. Laat het zien en horen: Jezus is geboren! Omdat Jezus bij ons kwam, is het feest, is het feest. Omdat

Nadere informatie

KINDEREN VAN HET LICHT

KINDEREN VAN HET LICHT KINDEREN VAN HET LICHT Verteller: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,

Nadere informatie

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden!

De hemelse eng'len riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbied'ge schreden! 1 Ga je mee? Een warm welkom! Zingen Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len hier geboren. Komt, laten wij aanbidden,

Nadere informatie

2017 Kleur op school. Kerstviering Licht

2017 Kleur op school. Kerstviering Licht 2017 Kleur op school Kerstviering Licht Bouwstenen kerstviering Licht Deze kerstviering is speciaal gemaakt voor Kleur op school bij het thema Licht (Jaargang 7, nr.2) Een aantal kerstwerkbladen is achteraan

Nadere informatie

Thema: Lichtpuntjes in het donker.

Thema: Lichtpuntjes in het donker. Thema: Lichtpuntjes in het donker. WELKOM Vandaag is het kerstfeest, dat vieren wij blij. Wij steken één kaars aan en zingen daarbij Vandaag is het kerstfeest en ik doe ook mee. Ook ik steek een kaars

Nadere informatie

Jezus is de morgenster

Jezus is de morgenster Jezus is de morgenster Kinderkerstfeest op 2 de kerstdag 10:00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham Met medewerking van de zondagsschool, kindernevendienst en de clubs Muzikale ondersteuning doormiddel

Nadere informatie

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus.

Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. Boek1. Les 1. Dit is het verhaal van Maria. Dit is het verhaal van de engel. Dit is het verhaal van Jezus. De engel zei: God zal jou een kind geven. God zal jou Zijn Kind geven. God zal jou Jezus geven.

Nadere informatie

Wat God zegt, gebeurt ook echt Abraham

Wat God zegt, gebeurt ook echt Abraham Wat God zegt, gebeurt ook echt Er is hoop voor alle mensen, dat heeft God in Zijn woord beloofd. Daarom is er een nieuw leven, voor een ieder die gelooft. Wat God zegt, gebeurt ook echt, wat God zegt,

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2016

Kinderkerstfeest 2016 Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse Kinderkerstfeest 2016 Jezus is zijn naam welkom lied 477: Komt allen tezamen gebed 1. Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem!

Nadere informatie

Kerstfeest 2017 groep 5

Kerstfeest 2017 groep 5 Kerstfeest 2017 groep 5 Ere zij God, ere zij God, in den hoge, in den hoge, in den hoge. Vrede op aarde, vrede op aarde. In de mensen een welbehagen. Ere zij God in den hoge, ere zij God in den hoge. Vrede

Nadere informatie

Woord vooraf. I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan

Woord vooraf. I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan Woord vooraf I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan de allereerste woorden uit de Bijbel. In het begin, a, maakte God de aarde. Maar wie a zegt, moet ook b zeggen. En dat doet

Nadere informatie

Make Some Noise Kids 1

Make Some Noise Kids 1 SONGTEKSTBOEKJE Make Some Noise Kids 1 Jouw lied op de volgende Make Some Noise Kids cd? Zo werkt het: 1 2 3 Je schrijft een eigen liedje. Je stuurt jouw liedje op naar Make Some Noise Kids. Make Some

Nadere informatie

Lucas 2:15-20 Hij is het echt!

Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Kerst: Gods Zoon komt op aarde. Maar Gods Zoon blijkt een heel gewone baby. Is hij het wel echt? Door de herders geeft God een bevestiging: ja, hij is het! Aanbid hem met

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014 Kerstfeest voor de Kinderen 23 december 2014 De kinderen komen binnen en zingen: Luid klokje kling Luid klokje klingelingeling luid klokje kling Laat de boodschap horen Jezus is geboren Voor die blijde

Nadere informatie

Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst. Ik zal er zijn

Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst. Ik zal er zijn Liturgie 7 mei 2017 Morgendienst Ik zal er zijn Hoe wonderlijk mooi is uw eeuwige Naam. Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan. Waar ik ben, bent U: wat een kostbaar geheim. Uw naam is Ik ben en Ik zal

Nadere informatie

Gods belofte komt uit

Gods belofte komt uit Eerste Communieproject 20 Gods belofte komt uit God doet wat Hij belooft Wat heeft God beloofd in les 3? Kijk maar eens wat Jesaja daar zegt! Hij zegt: Een jonge vrouw zal een zoon krijgen. Zij zal het

Nadere informatie

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Welkom Lied: Dank je voor dit warme licht (kaarsen worden aangestoken door Youri) 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste

Nadere informatie

Lukas 2,8-20 De hemel gaat open hoe reageer je?

Lukas 2,8-20 De hemel gaat open hoe reageer je? Lukas 2,8-20 De hemel gaat open hoe reageer je? Eerste kerstdag Liturgie Voorzang: LB 138,1.3.4 (Komt allen tezamen) Voorzang: EL 103,1.2.4 (In Bethlehems stal) Voorzang: drie verzen (Heerlijk klonk het

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST. Meer hebben wij toch niet nodig?

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST. Meer hebben wij toch niet nodig? PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST Meer hebben wij toch niet nodig? Maandag 24 december 2018 Voorganger: ds. Bert Boter Cantrix: Maria Rosenmöller Organist/pianist: Jan Berghuis regie:

Nadere informatie

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen Kerstviering 2018 Welkom, bemoediging en groet Kaars aansteken Gebed Samen zingen: Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len

Nadere informatie

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld

Liturgie Kinderkerstfeest. Het licht van de wereld Liturgie Kinderkerstfeest Het licht van de wereld 24 december 2016 Met medewerking van de samenspelgroep van Ons genoegen en Kindercantorij Parels. Bij binnenkomst speelt de samenspelgroep van Ons genoegen.

Nadere informatie

Een herder kijkt verder kerstmusical

Een herder kijkt verder kerstmusical Kerstmorgen 25 december 2014 in Finsterwolde Een herder kijkt verder kerstmusical organist: dhr. W. Eelsing voorganger: Ds. W. Jöhlinger ORGELSPEL MEDEDELINGEN VAN DE KERKENRAAD STIL GEBED (tegelijk met

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Niet bang zijn! Kerstdienst op Eerste kerstdag voor jong en ouder Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Vooraf zingen we: lied 477 ( Komt allen tesamen

Nadere informatie

PROJECTLIED ADVENTSPROJECT VERTEL HET MAAR 2016

PROJECTLIED ADVENTSPROJECT VERTEL HET MAAR 2016 PROJECTLIED ADVENTSPROJECT VERTEL HET MAAR 2016 De redactie van Vertel het Maar vroeg mij bij het adventsproject Beloofd is Beloofd het projectlied te schrijven. Vanuit het land kwam de vraag of dit op

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou.

De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. De kleuters komen zingend binnen: Kom binnen, kom binnen, het feest gaat beginnen kom gauw, kom gauw, we wachten op jou. Welkomstwoord door Demi, Aram en juf Lenneke. Kinderen: Hartelijk welkom alle mensen

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2015

Kinderkerstfeest 2015 Kinderkerstfeest 2015 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2015 Aanvang: 19.00 uur 1 SAMENZANG MET LICHTJESOPTOCHT! Zingen: Wat een sterren Refrein: Wat een sterren, wat een sterren als je heel lang kijkt,

Nadere informatie

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Aan deze dienst werken o.a. mee: Het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte René Nijsse op orgel De jongste gemeenteleden Voorganger ds. Corine van Eck Samenzang

Nadere informatie

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018 Kerstviering 25 december 2018 Geloof met me mee! Voorganger: Ds. Eckhardt Groeneveld Organist: Jan-Anton van der Mooren M.m.v: Het koperensemble Voorbereid met de kindernevendienst We zingen voor de dienst:

Nadere informatie

Make Some Noise Kids 2

Make Some Noise Kids 2 SONGTEKSTBOEKJE Make Some Noise Kids 2 JOUW LIED OP DE VOLGENDE MAKE SOME NOISE KIDS CD? ZO WERKT HET: 1 2 3 4 5 6 Je schrijft een eigen liedje. Jouw liedje wordt door een professionele producer af gemaakt.

Nadere informatie

Het verhaal van onze kerststal

Het verhaal van onze kerststal Het verhaal van onze kerststal In dit boekje wordt het verhaal van onze kerststal verteld. Het verhaal gaat over wat er gebeurde toen Jezus geboren werd. Op onze internetpagina is iets meer te zien. Ook

Nadere informatie

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij

Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek. Voorganger: Heidi Ebbers. M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten. Muziek: Young Company en Cantorij Muzikaal kerstverhaal: Ga je mee op zoek Voorganger: Heidi Ebbers M.m.v. Kinderdienstcommissie en figuranten Muziek: Young Company en Cantorij Voor de dienst muziek (Harry en Johan) Welkom Gebed Samenzang

Nadere informatie

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: 10.00 uur 1 Met medewerking van: Meditatie: Organist: Jeugdclubs, zondagsschool en band The Extra Mile Hans Scherphof Gerard

Nadere informatie

2

2 2 Het kerstverhaal Kijk ook op: www.ploegsma.nl www.viviandenhollander.nl www.miesvanhout.nl ISBN 978 90 216 7085 0 / NUR 227 Tekst: Vivian den Hollander 2012 Illustraties: Mies van Hout 2012 Vormgeving:

Nadere informatie

Kinder-kerst-vesper. 24 december in de Grote Kerk te Leeuwarden

Kinder-kerst-vesper. 24 december in de Grote Kerk te Leeuwarden Kinder-kerst-vesper 24 december 2017 in de Grote Kerk te Leeuwarden Algemene leiding: Piano: Antsje Tuinenga en Ruben Korte Jelte de Jong Welkom Zingen: Komt allen tezamen 2. De hemelse engelen riepen

Nadere informatie

Komt allen tezamen (Sela versie)

Komt allen tezamen (Sela versie) Komt allen tezamen (Sela versie) Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten wij aanbidden, De hemelse eng'len, riepen

Nadere informatie

24 december 2015 aanvang: 18.30 uur. Met medewerking van de samenspeelgroep van Ons Genoegen en de Kindercantorij Parels.

24 december 2015 aanvang: 18.30 uur. Met medewerking van de samenspeelgroep van Ons Genoegen en de Kindercantorij Parels. Liturgie Kinderkerstfeest Een goede start 24 december 2015 aanvang: 18.30 uur Met medewerking van de samenspeelgroep van Ons Genoegen en de Kindercantorij Parels. Bij binnenkomst speelt de samenspeelgroep

Nadere informatie

Kerstliturgie 26 december 2018

Kerstliturgie 26 december 2018 Kerstliturgie 26 december 2018 Thema: kerstfeest voor jou en mij. Kinderband: Mees de Visser piano Jozua Freeke gitaar Luke Verlaan drums Leonel Burggraaf saxofoon Ruchama van Leeuwen viool Madelon Burggraaf

Nadere informatie

Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke

Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke 1 Couleur Vocale o.l.v. Ruud Krijnen Zingt voor de dienst: Dost Thou in a manger lie Hoe leit dit kindeke 2 3 Gemeente zingt lied 1 en 3, Koor zingt lied 2 in het Engels 4 5 koor zingt 2 in Engels: God

Nadere informatie

Kerstdienst 25 december 2018

Kerstdienst 25 december 2018 Kerstdienst 25 december 2018 Voorganger: Ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Voor de dienst zingt Marturia: - I heard the bells on Christmas day - Come on down I heard the bells on Christmas day Op

Nadere informatie

Kerst cd Licht. 1: Goed Nieuws

Kerst cd Licht. 1: Goed Nieuws Kerst cd Licht 1: Goed Nieuws Goed nieuws, goed nieuws. Iedereen moet het horen. Goed nieuws, goed nieuws, Jezus is geboren. Jezus is geboren. Hij wil je heel graag helpen in alles wat je doet. En gaat

Nadere informatie

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek?

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Ga je mee op zoek, want wie zoekt, die vindt. Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Want wie zoekt, die

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

KERSTMORGEN. Welkom! Zondag 25 december 2016 Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk. Afbeelding: van Stephan de Jong uit Open deur, december 2016.

KERSTMORGEN. Welkom! Zondag 25 december 2016 Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk. Afbeelding: van Stephan de Jong uit Open deur, december 2016. KERSTMORGEN Zondag 25 december 2016 Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk Afbeelding: van Stephan de Jong uit Open deur, december 2016. Welkom! Welkom Aansteken van de kaarsen Zingen Lied 477 Komt allen

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Er is een Kindeke Er is een kindeke geboren op aard (2x) 't Kwam op de aarde voor ons allemaal (2x)

Komt allen tezamen. Er is een Kindeke Er is een kindeke geboren op aard (2x) 't Kwam op de aarde voor ons allemaal (2x) Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng len hier geboren. De hemelse eng len riepen eens de herders weg van de kudde naar

Nadere informatie

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december 2016 Voorganger: Organist: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente 1 Voor de

Nadere informatie

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang

Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014. Samenzang Liedteksten Kerstfeest Zondagsschool 2014 Samenzang - Komt allen te zamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde, komt nu, o komt nu naar Bethlehem. Ziet nu de Vorst der eng'len, hier geboren, komt laten

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

G L A J J T N E Z J I W N E U U B S E L W Z U S I U G D G E D G A A M J N N U E R E T S N T I O O A S A S F B L G H S D K M T C S T R O E G E E

G L A J J T N E Z J I W N E U U B S E L W Z U S I U G D G E D G A A M J N N U E R E T S N T I O O A S A S F B L G H S D K M T C S T R O E G E E Woordzoeker G L A J J T N E Z J I W N E U U B S E L W Z U S I U G D G E D G A A M J N N U E R E T S N T I O O A S A S F B L G H S D K M T C S T R O E G E E J M U B H S E R R H M N O I S O Z R D R D E E

Nadere informatie

Bouwstenen kerstviering Mooi

Bouwstenen kerstviering Mooi Bouwstenen kerstviering Mooi Deze kerstviering is speciaal gemaakt voor Kleur op school bij het thema Mooi! (Jaargang 9, nr.2) Een aantal kerstwerkbladen is achteraan deze pdf opgenomen voor het maken

Nadere informatie

KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus

KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus KINDERKERSTZANG Zijn naam is Jezus Woensdag 24 december 2014, aanvang 19.00 uur Petrakerk Veenendaal Hanneke en Márin zingen een mooi lied voor ons als opening 1. We zingen vooraf Komt allen tezamen 1.

Nadere informatie

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden!

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden! Kerstmorgen 25 december 2015 Om 9.30 uur in de Oude Helenakerk Protestantse Gemeente Aalten Voorganger: ds. Wim Everts Organist: Janieke Mollenhorst Trompettist: Peter Bruin Kerstmuziek van orgel en trompet

Nadere informatie

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng len hier geboren. Kom laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Matteüs 1,18-2,12 - Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders

Matteüs 1,18-2,12 - Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders Matteüs 1,18-2,12 - Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders Eerste Kerstdag Liturgie Zingen - LB 138,1.3.4 Komt allen te zamen - LB 139 Komt verwondert u hier mensen - LB 145,1.3 Nu zijt wellekome

Nadere informatie

Matteüs 1,18-2,12 Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders

Matteüs 1,18-2,12 Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders Matteüs 1,18-2,12 Kerst: God verrast gelovigen en buitenstaanders Eerste Kerstdag Liturgie Zingen - LB 138,1.3.4 Komt allen te zamen - LB 139 Komt verwondert u hier mensen - LB 145,1.3 Nu zijt wellekome

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond. Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders

Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond. Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders Welkom in de Pauluskerk Gezinsviering Kerstavond Uw voorganger: Dominee H.J. Reinders Lied 477 1, 2 en 4 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem!

Nadere informatie

Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang!

Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang! Lucas 2:10 Kerst: nooit meer bang! Wees niet bang, zegt de engel tegen de herders. Niet zo gek: God is een God om bang van te worden. Maar dat wil hij niet. Daarom komt hij naar ons toe als een ontwapenende

Nadere informatie

Kerstnachtdienst 24 december M.m.v. : Koor / band Keruchma o.l.v. Wim Schelling Organist : Rick-Jan Hitzerd Voorganger : Ds.

Kerstnachtdienst 24 december M.m.v. : Koor / band Keruchma o.l.v. Wim Schelling Organist : Rick-Jan Hitzerd Voorganger : Ds. Kerstnachtdienst 24 december 2018 M.m.v. : Koor / band Keruchma o.l.v. Wim Schelling Organist : Rick-Jan Hitzerd Voorganger : Ds. Elzo Bijl Welkom 1. Gezang 138 : 1 4 Komt alle tezamen Komt allen tezamen,

Nadere informatie

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Zondag 24 december 16.30 uur Het kerstverhaal gespeeld door (groot)ouders en jongeren en samen kerstliedjes zingen 1 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente

Nadere informatie

KERSTMORGEN WILHELMINAKERK 25 DECEMBER 2018

KERSTMORGEN WILHELMINAKERK 25 DECEMBER 2018 KERSTMORGEN WILHELMINAKERK 25 DECEMBER 2018 Protestantse Gemeente Soest Voorganger: drs. Leen Lievaart Lector: Pieternel Rodermond Ambtsdrager: Piet de Gier Orgel: Terry Hamberg m.m.v.: Pherenique Weenink

Nadere informatie

Liederen voor november en december 2010

Liederen voor november en december 2010 Liederen voor november en december 2010 Klap in je handen Klap in je handen, juich voor de Here, de Allerhoogste, zing voor Hem. Laten we juichen en Hem vereren met instrumenten met je stem. Hij is de

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang

emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD Op 25 december 2016 om uur in de Hervormde Kerk van Sprang emeente Sprang Kinderkerstfeest BELOOFD is BELOOFD \ Op 25 december 2016 om 17.00 uur in de Hervormde Kerk van Sprang Voor de samenkomst wordt muziek gespeeld Zingen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:

Nadere informatie

MAAK HET MEE!! Orde van dienst voor de kerstgezinsviering op eerste Kerstdag aanvang: uur -2- Welkom en Mededelingen. Aansteken van de kaarsen

MAAK HET MEE!! Orde van dienst voor de kerstgezinsviering op eerste Kerstdag aanvang: uur -2- Welkom en Mededelingen. Aansteken van de kaarsen Orde van dienst voor de kerstgezinsviering op eerste Kerstdag aanvang: 10.00 uur -2- Welkom en Mededelingen Aansteken van de kaarsen Jesaja, Johannes, Jakobus en Jozef zij maken het mee en vertellen het

Nadere informatie

VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST

VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST Voorganger Ouderling Diaken m.m.v. organist : ds. Evert-Jan Vledder : Lijnie Speijer : Wim Fortuin : het koor The Travellers o.l.v. Frank van Loo en : Leo Hans Koorneef

Nadere informatie

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Kinderkerstfeest 4 december 015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Welkom Zingen: lied 477: 1, en 4 Komt allen tesamen De hemelse engelen riepen eens de herders weg van de kudde naar t schamel dak Spoeden

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Hartelijk welkom Welkom en gebed Samenzang: UaM 26 1. Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

Nadere informatie

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december 19.00 uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees 1 2 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn Zoek een plek op waar

Nadere informatie

Het kerstverhaal. Auteur: Erna de Wilde. Thema: Kerst.

Het kerstverhaal. Auteur: Erna de Wilde. Thema: Kerst. Het kerstverhaal. Auteur: Erna de Wilde. Thema: Kerst. Spelers: 11. De rest van de groep vormt een koor. Speelduur: 10 minuten. Inhoud. Maria en Jozef zoeken een slaapplaats en komen bij de stal. De 3

Nadere informatie

Lukas 2,1-20 Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder!

Lukas 2,1-20 Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder! Lukas 2,1-20 Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder! Kerst Gezinsdienst Liturgie Welkom Kaars aansteken en gedichtje Zingen: - LD 138 Komt allen tezamen - Midden in de winternacht - Luid klokje

Nadere informatie

Lukas 2, Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder!

Lukas 2, Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder! Lukas 2,1-20 - Wees blij met het goede nieuws, vertel het verder! Kerst Gezinsdienst Liturgie Welkom Kaars aansteken en gedichtje Zingen: - LD 138 Komt allen tezamen - Midden in de winternacht - Luid klokje

Nadere informatie

Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst

Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst Script voor poppenkast / toneelstuk over Kerst Je hebt voor dit verhaal vijf poppen of spelers nodig: - een moederpop - een jongenspop - schaap - twee herders (Moeder gilt) (Moeder komt op) (Kees roept)

Nadere informatie

De geboorte van Jezus

De geboorte van Jezus Bible for Children stelt voor De geboorte van Jezus Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: M. Maillot Bewerkt door: E. Frischbutter; Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door:

Nadere informatie

Bible for Children stelt voor. De geboorte van Jezus

Bible for Children stelt voor. De geboorte van Jezus Bible for Children stelt voor De geboorte van Jezus Geschreven door: Edward Hughes Geïllustreerd door: M. Maillot Bewerkt door: E. Frischbutter; Sarah S. Vertaald door: Christian Lingua Geproduceerd door:

Nadere informatie

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst

Met medewerking van: Jeugdclubs, zondagsschool en The Extra Mile Meditatie: Marco van der Spek Organist: Gerard Kunst Met medewerking van: Jeugdclubs, zond Extra Mile Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot zijn ere schijn, jij in jouw klein

Nadere informatie

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl Werkboekje Naam: www.ebonderwijs.nl Hallo! Leuk dat je in dit boekje werkt. Je werkt in dit boekje over de geboorte van Jezus. Elk jaar vieren we dat op 25 december (eerste Kerstdag). EB Onderwijs wenst

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Kerst 25 december 2018

ORDE VAN DIENST Kerst 25 december 2018 ORDE VAN DIENST Kerst 25 december 2018 Thema: Kwetsbare liefde met medewerking van koperensemble TOG en Umami Zingen voor de dienst Lied 477: 1, 2 en 4 1. Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt

Nadere informatie