ALGEMENE VOORWAARDEN AFDRACHT AAN AMATEUR SPORTVERENIGINGEN EN PRIJZENGELD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN AFDRACHT AAN AMATEUR SPORTVERENIGINGEN EN PRIJZENGELD"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN AFDRACHT AAN AMATEUR SPORTVERENIGINGEN EN PRIJZENGELD De Amateurclub verkpt prducten f diensten (hierna: prducten ) waarmee amateur sprtverenigingen (hierna: de club(s)) extra inkmsten kunnen genereren. Deze extra inkmsten vr clubs kunnen ntstaan p de vlgende manieren: I: Directe (weder)verkp dr de clubs van prducten van de Amateurclub (die de clubs daarte van de Amateurclub kpen). II Afdracht dr de Amateurclub van een deel van de pbrengst uit verkpen dr de Amateurclub zelf aan individuele (rechts)persnen, anders dan clubs (hierna te nemen: Kpers ), in zijn webshp (hierna: de webshp ). III Kans p prijzen, in geld f in natura, behrend bij een prijzenpt, gerganiseerd dr de Amateurclub(hierna te nemen: Prmties ), die ntstaat uit afdracht dr de Amateurclub van een deel van de pbrengst uit II. Prijzengeld ten beheve van III betreft afdracht dr de Amateurclub ver verkpen anders dan type I. Over prducten type I, die clubs, ter wederverkp, bestellen bij de Amateurclub, vindt geen afdracht plaats. Type I Wederverkp dr clubs Clubs verkpen Hg vr de Pt zelf aan leden en achterban. Club bestelt de verkchte kalenders bij de Amateurclub, tegen een lage prijs. Geen afdracht aan de prijzenpt ver deze kalenders Kalenders staan geregistreerd p naam van de clubs / club is (frmeel) eigenaar. Gegevens Kper niet bekend bij de Amateurclub. Prijzen vr Kpers tegekend via de club. Type II Verkp via de webshp Kpers geven aan f ze hun club f een ged del willen begunstigen. De Amateurclub draagt een deel van de pbrengst af aan : - clubs - prijzengeld vr clubs en Kpers afdracht maximaal Kper is eigenaar. Bij prijs vr een Kper zijn de gegevens van de Kper bekend bij de Amateurclub. Uitgangspunten en vrwaarden: Vr wat betreft de verkp van Hg vr de Pt, een scheurkalender ver amateurvetbal I Opbrengst vr clubs uit directe (weder)verkp van prducten van de Amateurclub (Weder)verkp Elke club kan Hg vr de Pt (weder)verkpen aan leden, achterban en spnsren. De club hudt zelf een administratie bij van de verkpen. De club kan zelf een verkpprijs bepalen (adviesprijs 2014: 9,95). De club bestelt de verkchte exemplaren via de webshp, waarbij een krtingstarief vr clubs geldt. Bij een bestelling dr / aankp van de club gelden de algemene verkpvrwaarden van de Amateurclub. Het verschil tussen de verkpprijs die de club hanteert, en de inkpprijs die de club aan de Amateurclub betaalt, valt te aan de club. De Amateurclub levert de bestelde exemplaren aan de club, waarna deze zelf verantwrdelijk is vr verdere distributie. De ksten vr het verzenden van de kalender aan de club zijn vr rekening van de club.

2 II Afdracht dr de Amateurclubs aan clubs, ver de pbrengst uit directe verkpen aan Kpers in zijn webshp. Elk individu f elke rechtspersn kan Hg vr de Pt kpen in de webshp. Verkp aan Kpers valt te nderscheiden in de vlgende srten: 1 Via een verkplink van een club 2 Via een verkplink van een affiliate (andere website leidt Kpers naar de webshp van de Amateurclub) 3 Via een Tell a Friend link (Kper brengt andere Kper aan) 4 Alle andere verkpen in de webshp Bij elk type verkp kent afdracht aan clubs en aan prijzengeld een eigen structuur, cnfrm schema 2, nderaan dit dcument. Bij elk type link kan een Kper een club begunstigen in de webshp. Dat kan dr bij zijn bestelling de naam van een club in te vullen. Bij een clublink wrdt de naam van de club autmatisch ingevuld. Per type link wrdt een gemiddelde afdracht bepaald, p basis van de ttale verkpen die de Amateurclub via deze link heeft gerealiseerd. Clubs ntvangen per type link waarbij zij zijn begunstigd de gemiddelde afdracht vr dat type link x het aantal keren dat zij via die link zijn begunstigd. III Afdracht aan prijzengeld dr de Amateurclub Afdracht aan prijzengeld gebeurt alleen bij verkpen type II (verkp via de webshp aan Kpers). De Amateurclub draagt een deel van de pbrengst uit verkpen type II af, ten gunste van: Prmties vr Kpers van de kalender Prmties vr clubs Bij afdracht dr de Amateurclub vult de prijzenpt vr Prmties vr clubs en Kpers, tt een bedrag van maximaal Tijdens de bestelprcedure kiest een Kper f hij met zijn aankp (hierna: begunstiging ): óf het gede del wil steunen dat dr de Amateurclub wrdt gesteund, óf een specifieke club wil steunen. Als een Kper een club steunt, betekent dat in de cntext van Prmties, dat de club een lt krijgt bij de Prmties vr clubs. Als een club begunstigd is dr een Kper, stelt de Amateurclub de club hiervan in kennis. Recht p deelname aan Prmties vr clubs en Kpers Eigendm van een exemplaar van Hg vr de Pt geeft recht p deelname aan Prmties. Clubs krijgen recht p deelname aan Prmties als: De club zelf de kalender heeft verkcht aan leden en achterban (type I verkpen). De club is begunstigd dr een Kper in de webshp. (type II verkpen) De eigenaar van een kalender is de (rechts)persn f club die bij de Amateurclub staat geregistreerd als eigenaar. Bij verkpen type I is de club eigenaar, aangezien de club de (dr haar wederverkchte) kalenders heeft gekcht van de Amateurclub. Bij type II verkpen is de Kper eigenaar. Aantal lten en winkans vr clubs Het ttaal aantal lten dat een club heeft, wrdt bepaald dr: Het aantal eigen verkpen type I elke verkchte kalender vrmt één lt vr de club. Het aantal keer dat zij is begunstigd bij een verkp type II elke verkchte kalender waarbij een club is begunstigd, vrmt één lt vr de club.

3 De kans vr een club m te winnen wrdt dan bepaald dr heveel kalenders type I zij heeft verkcht + het aantal keren dat zij is begunstigd nder type II, in verhuding tt andere clubs. Aantal lten en winkans vr Kpers Elke gekchte kalender geeft de Kper één lt. Kpers type II zijn bekend bij de Amateurclub. Kpers type I zijn nbekend bij de Amateurclub. Indien een prijs vr Kpers valt p een type I kalender: Stelt de Amateurclub de club waarbij de Kper hrt p de hgte. Draagt de club zrg vr verlting van de prijs nder de (rechts)persnen aan wie zij via wederverkp een kalender heeft verkcht. Om dit in vrkmende gevallen te kunnen den, hudt de club een administratie bij van de (rechts)persnen aan wie zij één f meer kalenders heeft verkcht. De Amateurclub is p geen enkele manier aansprakelijk vr njuistheden, futen f nalatigheden bij het verlten / tekennen dr een club van een prijs aan een Kper. Prmties mvang prijzengeld en aard prijzen Na het sluiten van de verkpperide van Hg vr de Pt maakt de Amateurclub bekend: he hg het prijzengeld vr clubs en Kpers is. heveel prijzen er zijn en de hgte van de te winnen bedragen. In heveel trekkingen en wanneer de prijzen vr clubs en Kpers zullen wrden verlt. heveel lten een club f Kper heeft bij het trekken van de prijzen. he hg de afdracht aan het gede del is. Deze infrmatie wrdt bekend gemaakt p de website van de Amateurclub, en per gecmmuniceerd aan alle eigenaren van Hg vr de Pt. Lten Bij het trekken van prijzen vr clubs en Kpers, wrden lten gecreëerd p basis van de rdernummers in de administratie van de Amateurclub Verlting vr clubs Alle rdernummers die p naam van een club staan (type I), vrmen een f meer individuele lten. Indien een rder betrekking heeft p meerdere kalenders, wrdt het betreffende rdernummer naar rat van het aantal kalenders dat bij de rder hrt, mgezet in lten. (Vrbeeld: als rder ABC betrekking heeft p 50 kalenders, wrden er 50 lten ABC gecreëerd, die gekppeld zijn aan de club die de rder heeft geplaatst.) Alle rdernummers van individuele Kpers (type II) waarbij een club is genemd als begunstigde, vrmen een individueel lt vr de club. Indien een rder type II betrekking heeft p meerdere kalenders, wrdt het betreffende rdernummer naar rat van het aantal kalenders mgezet in lten. (Vrbeeld: als rder DEF betrekking heeft p 7 kalenders, wrden er 7 lten DEF gecreëerd, die gekppeld zijn aan de club die bij de rder is begunstigd.) Verlting vr Kpers Alle rdernummers die p naam van een individuele Kper staan (type II) vrmen een individueel lt. Indien een rder betrekking heeft p meerdere kalenders, wrdt het betreffende rdernummer naar rat van het aantal kalenders mgezet in lten. (Vrbeeld: als een Kper in rder HJK 3 kalenders bestelt, krijgt hij drie lten HJK, die aan zijn naam zijn gekppeld.) Alle rdernummers type I zijn dr individuele (rechts)persnen gekcht van een club, en niet van de Amateurclub. Deze kalenders staan daarm p naam van een club.

4 Bij het creëren van lten p basis van deze rders, kmen de lten p naam van de club te staan. Indien er een prijs valt p een dergelijk lt: Stelt de Amateurclub de club hiervan in kennis. Draagt de club zrg vr verlting van de prijs nder de Kpers die bij haar geregistreerd staan. Bij verlting dr de club, zrgt de club dat de rechthebbenden p deelname aan de verlting kans maken naar rat van het aantal kalenders dat men gekcht heeft. De Amateurclub garandeert p geen enkele manier dat er in een bepaald kalenderjaar vldende exemplaren van Hg vr de Pt wrden verkcht m tt afdracht aan prijzengeld f een ged del te kunnen leiden. Inschrijving vr deelname aan Prmties Prmties wrden bekend gemaakt in de nieuwsbrief van de Amateurclub en p de website van de Amateurclub, Clubs en / f Kpers die recht hebben p deelname, dienen daarm de nieuwsbrief van de Amateurclub te ntvangen f geregeld de website van de Amateurclub te bezeken. Zie in dit verband k dcument: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN PRIJSVRAGEN EN PROMOTIONELE ACTIES VAN DE AMATEURCLUB, dat is te vinden p Schema 1 verzicht type verkpen versus frmeel eigendm versus deelname Prmties Type I verkpen Club (weder)verkpt aan leden en achterban. (Club bestelt kalenders bij de Amateurclub, en draagt zelf zrg vr distributie.) Type II verkpen Kper kpt kalender in de webshp van de Amateurclub, en begunstigt daarbij een club f een ged del. De Amateurclub zrgt vr verzending aan de Kper. Prijzen clubs: Club krijgt één lt per (weder)verkchte kalender. Prijzen Kpers: Iedereen die een kalender kpt via zijn club, maakt kans p prijzen. Prijs valt in eerste instantie te aan de club, mdat die de kalenders heeft besteld bij de Amateurclub, en daardr geldt als eigenaar. De gegevens van deze Kpers zijn niet bekend bij de Amateurclub. De club draagt zrg vr verlting van een prijs nder de Kpers van de kalender. Prijzen clubs: Een club krijgt een lt in de verlting vr clubs per keer dat zij dr een Kper is genemd als begunstigde. Prijzen Kpers: * Kper krijgt één lt per gekchte kalender. (Gegevens Kper bekend bij de Amateurclub) Kans / aantal lten club bij prijzen vr clubs * Aantal eigen verkpen dr club/type I * aantal keren dat de club is begunstigd nder II => elke kalender is 1 lt Essentie bij verlting: 1 Een ltnummer is gekppeld aan het rdernummer in de administratie van de Amateurclub. 2 Prijzen vr clubs: de club die bij het lt hrt is altijd bekend. 3 Prijen vr Kpers: de Kper die bij het lt hrt, is bij type I verkpen niet bekend bij de Amateurclub. Als een type I Kper een prijs wint, draagt de club waarbij de Kper hrt zrg vr verlting van de prijs. Kans / aantal lten Kper bij prijzen vr Kpers Elke gekchte kalender is 1 lt.

5 TOELICHTING AFDRACHT CLUBS EN PRIJZENGELD Afdracht aan clubs en aan prijzengeld Vanaf een bepaalde plage draagt de Amateurclub een deel van de pbrengst van Hg vr de Pt af aan: Rechtstreekse afdracht aan clubs die wrden begunstigd nder een verkp type II Prijzengeld vr clubs en Kpers van Hg vr de Pt, Verschillende srten verkp kennen verschillende srten afdracht Elk type kalender / verkp kent een verschillende afdracht aan clubs en prijzengeld: Type I: geen afdracht (nze marge is hier te laag m een deel af te kunnen dragen) Type II: via een verkplink. Er zijn verschillende links: Verkplink van een club Verkplink van een individuele Kper (Tell a Friend-link) Verkplink van een affiliate van de Amateurclub Alle verige verkpen type II (znder verkplink) De afdracht aan de prijzenpt vr clubs en Kpers is maximaal De uiteindelijke hgte van de afdracht aan clubs en prijzengeld is afhankelijk van de precieze mix qua verkpen ver type 1, 2, 3, en 4, en wrdt na het sluiten van de verkpperide bekend gemaakt. Per type verkplink wrdt p basis van het ttale aantal verkpen via die link de gemiddelde afdracht per kalender van dat type bepaald. Elke club heeft een eigen mix qua verkpen / begunstigingen via elk type link. Een club ntvangt dan als afdracht: Vr elk type kalender / verkp waarbij de club begunstigd is: aantal kalenders per type x de gemiddelde afdracht vr dat type kalender

6

7 Prijzengeld Vrbeelden tt en met een plage van kalenders. Het ttale prijzengeld is maximaal

ARCONA PROPERTY FUND N.V. - Q&A CLAIMEMISSIE

ARCONA PROPERTY FUND N.V. - Q&A CLAIMEMISSIE NIET BESTEMD VOOR GEHELE OF GEDEELTELIJKE, RECHTSTREEKSE OF INDIRECTE OPENBAARMAKING, VERSPREIDING OF PUBLICATIE IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN, CANADA, AUSTRALIË OF JAPAN OF EEN ANDERE JURISDICTIE WAAR

Nadere informatie

SUBSIDIEAANVRAAG 2009. Aanvraagformulier subsidieverlening jeugd, jongeren en gehandicaptenwerk

SUBSIDIEAANVRAAG 2009. Aanvraagformulier subsidieverlening jeugd, jongeren en gehandicaptenwerk SUBSIDIEAANVRAAG 2009 Aanvraagfrmulier subsidieverlening jeugd, jngeren en gehandicaptenwerk Ten beheve van de aanvraag tt subsidieverlening met gebruik wrden gemaakt van dit Aanvraagfrmulier tt subsidieverlening

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Het veilingbedrijf Wie leveren de bloemen en planten aan de veiling? Wie mag er kopen op de veiling? Het veilen

Het veilingbedrijf Wie leveren de bloemen en planten aan de veiling? Wie mag er kopen op de veiling? Het veilen Blemenveiling Bestudeer de vlgende therie. Als je als blemist naar de veiling wilt, dan met je heel vreg uit je bed. De meeste veilingen beginnen namelijk erg vreg, sms al m zes uur. Je kunt k blemen inkpen

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

Nota "Afstoten gemeentelijk vastgoed ( )"

Nota Afstoten gemeentelijk vastgoed ( ) Nta "Afstten gemeentelijk vastged (2011-2014)" Nta "Afstten gemeentelijk vastged (2011-2014)" Inhud I. Inleiding 3 II. Huidige prtefeuille 5 A. Algemeen 5 B. Karakteristieken 5 C. Visie & Strategie 6 D.

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Backorders: deellevering, nalevering en reservering

Backorders: deellevering, nalevering en reservering Backrders: deellevering, nalevering en reservering Als eerste beschrijven we de mgelijkheden van SnelStart!Backrder. Vervlgens kmen de aanpassingen in vensters aan bd. Als laatste treft u stappenplannen

Nadere informatie

Het veilingbedrijf Wie leveren de bloemen en planten aan de veiling? Wie mag er kopen op de veiling? Het veilen

Het veilingbedrijf Wie leveren de bloemen en planten aan de veiling? Wie mag er kopen op de veiling? Het veilen Blemenveiling Bestudeer de vlgende therie. Als je als blemist naar de veiling wilt, dan met je heel vreg uit je bed. De meeste veilingen beginnen namelijk erg vreg, sms al m zes uur. Je kunt k blemen inkpen

Nadere informatie

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Telichting bij het frmulier subsidievaststelling behrend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Dit dcument licht stapsgewijs alle nderdelen van het aanvraagfrmulier vr een subsidievaststelling

Nadere informatie

Subsidietoetsingskader VVE gemeente Raalte 2015. Doelstelling subsidie:

Subsidietoetsingskader VVE gemeente Raalte 2015. Doelstelling subsidie: Subsidietetsingskader VVE gemeente Raalte 2015 Delstelling subsidie: Op grnd van de Wet OKE (Ontwikkelingskansen dr kwaliteit en educatie zijn gemeenten verantwrdelijk vr de Vrschlse educatie. Gemeenten

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met VriendenLterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de VriendenLterij 4 tegang tickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw cadeaucde Deze cadeaucde dient

Nadere informatie

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden;

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden; Vrbeeld handvest De burgemeester, het cllege en de raad van de gemeente Muiden; Gelet p artikel 169, tweede en derde lid, en artikel 180, tweede en derde lid, Gemeentewet; Hebben de vlgende uitgangspunten

Nadere informatie

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met Natinale Pstcde Lterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de Natinale Pstcde Lterij 4 tegangstickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw winnaarscde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Rapport. Bekend maakt bemind Onderzoek naar de bekendheid van en waardering voor het Expertisecentrum Veilige Publieke Taak

Rapport. Bekend maakt bemind Onderzoek naar de bekendheid van en waardering voor het Expertisecentrum Veilige Publieke Taak Rapprt Bekend maakt bemind Onderzek naar de bekendheid van en waardering vr het Expertisecentrum Veilige Publieke Taak Over het CAOP Het CAOP is hét kennis- en dienstencentrum p het gebied van arbeidszaken

Nadere informatie

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen Prjectmschrijving In het krt Er met een webshp gemaakt wrden, waarp autbanden verkcht wrden. De klant wrdt met een srt wizard dr zijn bestelling heen genmen. De beheerder krijgt bij iedere bestelling een

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015 Aanvraagfrmulier subsidieregeling islatiemaatregelen wningen 2015 Raadhuisplein 2 Pstbus 500 3850 AM Ermel t 0341 56 73 21 Vul dit frmulier in, zet uw handtekening en stuur het p naar de Gemeente Ermel,

Nadere informatie

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen.

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen. Bijlage: Bewerkersvereenkmst FTM Fld Management Versie: 1.0 Datum: 01-01-2019 Deze bewerkersvereenkmst is een bijlage bij FTM Fld Management Algemene vrwaarden (hierna: de Hfdvereenkmst) tussen klant (hierna:

Nadere informatie

W I M D Beleidsplan Versie 1 februari 2013

W I M D Beleidsplan Versie 1 februari 2013 W M I D Beleidsplan Versie 1 februari 2013 Vraf Vr u ligt het beleidsplan van de Stichting Wninitiatief Midden-Delfland (Stichting WIMD). Het plan mvat een verzicht van de delstellingen, activiteiten en

Nadere informatie

Controleprotocol Sociaal Domein

Controleprotocol Sociaal Domein Cntrleprtcl Sciaal Dmein Cntrleprtcl vr de accuntantscntrle bij: dr de gemeenten in de regi Amersfrt* gesubsidieerde rganisaties vr Jeugdzrg en WMO dr de gemeenten in de regi Amersfrt f dr de gemeente

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Getallen 1 is een programma voor het aanleren van de basis rekenvaardigheden (getalbegrip).

Getallen 1 is een programma voor het aanleren van de basis rekenvaardigheden (getalbegrip). Getallen 1 Getallen 1 is een prgramma vr het aanleren van de basis rekenvaardigheden (getalbegrip). Delgrep Rekenen en Wiskunde Getallen 1 Getallen 1 is geschikt vr grep 7 en 8 van de basisschl en de eerste

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Document 77.v. Een d.d. 10 april 2017 van NLO aan de Kansspelautoriteit houdende voorinformatie over het akkoord met Stichting

Document 77.v. Een  d.d. 10 april 2017 van NLO aan de Kansspelautoriteit houdende voorinformatie over het akkoord met Stichting Q Kansspelautriteit [V Datum 18 September 2018 ns kenmerk 12558/ 01.04.688 Dcument 77.v. Een e-mail d.d. 10 april 2017 van NL aan de Kansspelautriteit hudende vrinfrmatie ver het akkrd met Stichting Staatslterijschadeclaim.

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte vr bestaande wningen 0. Vrwaarden vr aanvraag 0.1 Heeft u de duurzame warmtemaatregel vr 1 september 2008 gekcht f hiervr vr 1 september 2008 pdracht gegeven? O Ja: u

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin.

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin. pgb-uitveringsplan U wilt vr uzelf f vr een ander met een persnsgebnden budget (pgb) ndersteuning inkpen. Een van de vrwaarden m vr een pgb in aanmerking te kmen is dat u een uitveringsplan maakt. In het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Stichting Animal Fellows. Beleidsplan. Versie februari 2016

Stichting Animal Fellows. Beleidsplan. Versie februari 2016 Stichting Animal Fellws Beleidsplan Versie februari 2016 Stichting Animal Fellws beleidsplan versie februari 2016 Vraf Vr u ligt het beleidsplan van de Stichting Animal Fellws te Breda. Het verslag mvat

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Provincie Zeeland

Aanvraagformulier subsidie Provincie Zeeland Aanvraagfrmulier subsidie Prvincie Zeeland NAAM ACTIVITEIT / PROJECT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam instelling Adres Instelling Pstcde en wnplaats IBAN-nummer BIC-cde Cntactpersn Functie cntactpersn Telefnnummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT Deze Quickstart biedt u als gebruiker van het webshp systeem van Garden Cnnect een handreiking bij de meest belangrijke stappen tijdens het pzetten en beheren

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Subsidieaanvraag. Aanvraagformulier verlening structurele activiteitensubsidie (> 5.000,-)

Subsidieaanvraag. Aanvraagformulier verlening structurele activiteitensubsidie (> 5.000,-) Subsidieaanvraag Aanvraagfrmulier verlening structurele activiteitensubsidie (> 5.000,-) Ten beheve van de aanvraag tt subsidieverlening met gebruik wrden gemaakt van dit Aanvraagfrmulier tt subsidieverlening.

Nadere informatie

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om?

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om? Het Grte Geldnderzek: he ga je met je geld m? Natinaal Instituut vr Budgetvrlichting (Nibud) Tijdsduur: één les Werkvrm: individueel met een discussie in de klas Niveau: bedeld vr alle leerlingen van klas

Nadere informatie

WORKFLOW4U. Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit

WORKFLOW4U. Voor transparante processen en voorspelbare kwaliteit WORKFLOW4U Vr transparante prcessen en vrspelbare kwaliteit U kunt zich er vast iets bij vrstellen: Bedrijfsprcessen l ijken een wirwar van afspraken en acties. W erkprcessen zijn vaak cmplexer dan ndig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag In te vullen dr gemeente: Cliëntnr: Werkprcesnr: Dssiernr: Datum ntvangst: Aanvraagfrmulier Individuele Inkmensteslag Wij adviseren u m eerst de telichting te lezen vrdat u het aanvraagfrmulier invult.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015 Tegemetkming chrnisch zieken en Inwners van de gemeente Wudenberg met een laag inkmen en die chrnisch ziek f gehandicapt zijn, ntvangen mgelijk een financiële bijdrage. In dit aanvraagfrmulier staan de

Nadere informatie

prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenformulier -

prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenformulier - prijsaanvraag prairietuin - inlichtingenfrmulier - Datum: Gegevens Klant Naam :... Adres :......... Tel /GSM:... Fax:... @:... Particulier Prfessineel Berep:... ON nr:... Handelaar Eigenschappen tuin in

Nadere informatie

Tekst van de regeling

Tekst van de regeling Tekst van de regeling De raad van de gemeente Hgeveen, gelezen het vrstel van het cllege, gelet p de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet; besluit vast te stellen de vlgende verrdening: Verrdening activiteitenfnds

Nadere informatie

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Telichting bij het aanvraagfrmulier subsidie Regeling ter stimulering sedumdaken in Heerhugwaard 2018 Wanneer km ik vr subsidie in aanmerking? In de Regeling ter stimulering aanleg sedumdaken in Heerhugwaard

Nadere informatie

Omdat we onze bestaande systemen moeten afsluiten ter voorbereiding op de overschakeling, verzoeken we u te letten op de volgende datums:

Omdat we onze bestaande systemen moeten afsluiten ter voorbereiding op de overschakeling, verzoeken we u te letten op de volgende datums: 30 juni 2014 VEREISTE ACTIE: Datum waarp verandering intreedt 25 augustus 2014 Geachte leverancier, Op 25 augustus 2014 gaat Zetis ver p een nieuw ERP-systeem (SAP) vr België, Nederland en Luxemburg. Omdat

Nadere informatie

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2014

Checklist aangifte inkomstenbelasting 2014 Checklist aangifte inkmstenbelasting 2014 Persnlijke gegevens Deze gegevens vindt u grtendeels p het vrblad van uw aangiftefrmulier f p de uitndiging tt het den van aangifte. Stuur het vrblad van de aangifte

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID

SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID GR 30.08.2012 SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID TITEL I: ALGEMENE BEPALINGEN HOOFDSTUK 1: De verenigingen en persnen die subsidies kunnen verkrijgen Artikel 1. De erkende

Nadere informatie

Aanvraagformulier Structurele Prestatiesubsidie 2020 Sport- en muziekverenigingen

Aanvraagformulier Structurele Prestatiesubsidie 2020 Sport- en muziekverenigingen Aanvraagfrmulier Structurele Prestatiesubsidie 2020 Sprt- en muziekverenigingen Wanneer u in aanmerking wilt kmen vr een subsidie van de gemeente Sliedrecht kunt u dit aanvraagfrmulier invullen en ndertekend

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

1. Opleidingskader voor de opleiding Leider opvanglocatie

1. Opleidingskader voor de opleiding Leider opvanglocatie 1. Opleidingskader vr de pleiding Leider pvanglcatie In het prject GROOTER wrden nder andere pleidingskaders ntwikkeld vr drie functiegerichte pleidingen vr Bevlkingszrg. In dit hfdstuk wrdt het pleidingskader

Nadere informatie

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv.

Het hypotheektraject van: Adviesburo K&S bv. Het hyptheektraject van: Adviesbur K&S bv. Om uw hyptheekaanvraag z ged mgelijk te kunnen afhandelen geven wij u graag een inzicht in nze werkwijze zdat u weet wat u van ns kunt en mag verwachten. Ons

Nadere informatie

Guidelines. over de sector van ondernemingen die banden verkopen en plaatsen (bandencentrales en garages)

Guidelines. over de sector van ondernemingen die banden verkopen en plaatsen (bandencentrales en garages) Guidelines ver de sectr van ndernemingen die banden verkpen en plaatsen (bandencentrales en garages) In verleg met de berepsrganisatie FEDERTYRE heeft de FOD Ecnmie beslist m aanbevelingen te geven ver

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Regeling beperkte garantie voor LED armaturen

Regeling beperkte garantie voor LED armaturen Regeling beperkte garantie vr LED armaturen Dit dcument beschrijft de regeling beperkte garantie ( Garantie ) van de verkprganisatie van Nxin B.V. (hierna Nxin genemd) met betrekking tt uw (hierna de Kper

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Haarlem, 6 juli Betreft: verkoop Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem. Geachte heer, mevrouw,

Haarlem, 6 juli Betreft: verkoop Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem. Geachte heer, mevrouw, Haarlem, 6 juli 2016 Betreft: verkp Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem Geachte heer, mevruw, Wij danken u hartelijk vr uw interesse in het prject Scheepmakerskwartier fase 2a. In de verkpbrchures

Nadere informatie

SCnet BeNeLux b.v. 2 KM 50 B 150 B 400 B 1.200 B 3.600 B 7.200 B. Bulgarije 2 Lev 50 B 150 B 400 B 1.200 B 3.600 B 7.200 B

SCnet BeNeLux b.v. 2 KM 50 B 150 B 400 B 1.200 B 3.600 B 7.200 B. Bulgarije 2 Lev 50 B 150 B 400 B 1.200 B 3.600 B 7.200 B Cmpensatieschema f Marketingplan SCnet BeNeLux b.v. Shpping Center Netwrk (hierna SCNet genemd) is een multinatinale (internatinale) grep van lyale en mndige cnsumenten (hierna te nemen; de Partner/Kper)

Nadere informatie

Regeling beperkte garantie voor LED armaturen

Regeling beperkte garantie voor LED armaturen Regeling beperkte garantie vr LED armaturen Dit dcument beschrijft de regeling beperkte garantie ( Garantie ) van de verkprganisatie van Nxin B.V. (hierna Nxin genemd) met betrekking tt uw (hierna de Kper

Nadere informatie

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN

BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN LAAG-PENSIOEN BELANGENVERENIGING PENSIOENGERECHTIGDEN PFZW KEUZEMOGELIJKHEID TUSSEN HOOG-LAAG LAAG-PENSIOEN f f LAAG -HOOG HOOG-PENSIOEN Vr pensiengerechtigden die de 65-jarige leeftijd ng niet bereikt hebben U kunt

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Aanvraag EXPLOITATIE SPEELAUTOMATENHAL

Aanvraag EXPLOITATIE SPEELAUTOMATENHAL Aanvraag EXPLOITATIE SPEELAUTOMATENHAL Aanvraag vr het verkrijgen van een vergunning vr het expliteren van een speelautmatenhal p grnd van de Speelautmatenhalverrdening Gemeente Tilburg 2014. Aan de burgemeester

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

Bijlage 4. Toetsingskader ontwerp levensloopbestendig Zeist-Oost

Bijlage 4. Toetsingskader ontwerp levensloopbestendig Zeist-Oost Bijlage 4 Tetsingskader ntwerp levenslpbestendig Zeist-Ost 1. Opzet Het tetsingskader Levenslpbestendig Zeist-Ost bestaat uit een aantel nderdelen. Een algemeen deel gaat ver de levenslpbestendige wijk:

Nadere informatie

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten Beschermd Wnen met een pgb nder verantwrdelijkheid van gemeenten Een factsheet vr cliënten, cliëntvertegenwrdigers en familievertegenwrdigers 1 februari 2016 Sinds 1 januari 2015 valt Beschermd Wnen (vrheen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw

Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw Gebruikershandleiding PV CYCLE Extranet PV CYCLE BELGIUM vzw PV CYCLE Extranet (https://extranet.pvcycle.rg) is een platfrm waarp de leden van PV CYCLE zich kunnen registreren, rapprtages maken en gegevens

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Tarieven 2012. MoveDis voedings- en bewegingspraktijk. Beijerlandsestraat 51 3074 RB Rotterdam 010-2919675 / info@movedis.nl www.movedis.

Tarieven 2012. MoveDis voedings- en bewegingspraktijk. Beijerlandsestraat 51 3074 RB Rotterdam 010-2919675 / info@movedis.nl www.movedis. Tarieven 2012 MveDis vedings- en bewegingspraktijk Beijerlandsestraat 51 3074 RB Rtterdam 010-2919675 / inf@mvedis.nl www.mvedis.nl Nevenlcaties Rtterdam Gezndheidscentrum Ldewijk Pincffsweg Ldewijk Pincffsweg

Nadere informatie

VERHOUDINGEN 2. Doelgroep Verhoudingen 2. Omschrijving Verhoudingen 2

VERHOUDINGEN 2. Doelgroep Verhoudingen 2. Omschrijving Verhoudingen 2 VERHOUDINGEN 2 Muiswerk Verhudingen 2 bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen met verhudingen, breuken en prcenten. Dit zijn de regels en vaardigheden die in het vmb en de nderbuw

Nadere informatie

behorend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II

behorend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II Cpr 18047A Accuntantsprtcl behrend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zrg II Dit Accuntantsprtcl is p maat gemaakt vr de Subsidieregeling stageplaatsen zrg II. Het betreft het vlgende prduct, genemd

Nadere informatie

prijsaanvraag 'Kruidlaag in Woodland' - inlichtingenformulier -

prijsaanvraag 'Kruidlaag in Woodland' - inlichtingenformulier - prijsaanvraag 'Kruidlaag in Wdland' - inlichtingenfrmulier - Datum: Termijn: Beste klant Wij helpen u graag bij de creatie van uw schaduwtuin f schaduwbrder nder bestaande bmen f en heesters. Vul dit frmulier

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Bijlage IVa Sjabloon voor de verdeling van werkzaamheden voor onderwijzend personeel in de kunsteducatie

Bijlage IVa Sjabloon voor de verdeling van werkzaamheden voor onderwijzend personeel in de kunsteducatie Bijlage IVa Sjabln vr de verdeling van werkzaamheden vr nderwijzend persneel in de kunsteducatie Sjabln vr de verdeling van werkzaamheden vr nderwijzend persneel in de kunsteducatie LOGA-partijen vinden

Nadere informatie

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Enschede;

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Enschede; Uitveringsbesluit Jeugdhulp Enschede 2015 Het cllege van Burgemeester en Wethuders van de gemeente Enschede; - gelet p de artikelen 2.3, 12.3, 12.4 en 19 van de Verrdening Jeugdhulp Enschede 2015, waarin

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR

REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR Artikel 1 - Bekendmaking aan de bevlking Aan de bevlking wrdt via publicatie in nder meer de Lummenaar en via de gemeentelijke

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accunts & andere advertentiemgelijkheden - Dr: VvE Media B.V. Versie: 2.1 Datum: 7 mei 2015 Cntactpersn: Dhr. R.H.P. van der Vssen inf@nederlandvve.nl www.nederlandvve.nl ABN

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Orderimport

Beschrijving S-Flex Orderimport Beschrijving S-Flex Orderimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.3 januari 2014 Het prgramma S-Flex Orderimprt is een prgramma

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Voorbeeldvragen Methodiek NEN 2767

Voorbeeldvragen Methodiek NEN 2767 Nb. Per vraag kunnen er meerdere gede antwrden zijn 1. Welke van de nderstaande bewering is juist? NEN 2767 is een: methdiek vr de bepaling van achterstallig nderhud bjectieve methdiek vr de bepaling van

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

Plan van aanpak tot privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen

Plan van aanpak tot privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen G E M E E N T E T N O O R D E N V E L D Plan van aanpak tt privatisering van De Zuursche Duinen te Steenbergen ML p K Versie: januari 2014 1 Inhudspgave 1. Aanleiding 3 2. Del 3 3. Huidige eigendmssituatie

Nadere informatie

Rapportage inspectiebezoek aan Woon- en zorgcentrum Boschoord te Lunteren op 18 juli 2013. Zwolle, juli 2013

Rapportage inspectiebezoek aan Woon- en zorgcentrum Boschoord te Lunteren op 18 juli 2013. Zwolle, juli 2013 Rapprtage inspectiebezek aan Wn- en zrgcentrum Bschrd te Lunteren p 18 juli 2013 Zwlle, juli 2013 Inhud 1 Inleiding 3 2 Resultaten verbetermaatregelen 4 3 Bevindingen en Cnclusie 7 Pagina 2 van 7 1 Inleiding

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST Verslag van de vergadering van 7 nvember 2012. Aanwezig: Elena, Kathleen, Kim, Nëlla, Ans, Juf Ingrid Verntschuldigd: Marijke, Ria, Shirley, Juf Martine, Anniek 1.

Nadere informatie

Vraag en antwoorden over de volmacht

Vraag en antwoorden over de volmacht Vraag en antwrden ver de vlmacht Hiernder treft u een verzicht aan van de vragen en antwrden die zijn gesteld ver de vlmacht. Heeft de vlmacht een lptijd? Heeft de deelnemersraad psitief advies gegeven

Nadere informatie

Arco PDF Processor

Arco PDF  Processor Arc PDF Email Prcessr 6 juni 2016 V 1.3.4 1/8 Inhudstafel 1 Cncepten en vrdelen... 3 1.1 Cncept... 3 1.2 Types elektrnische facturen... 3 1.3 Baten... 3 2 He werkt het?... 4 2.1 Cncept schema... 4 2.2

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Derde Kwartaal 2014

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Derde Kwartaal 2014 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Derde Kwartaal 2014 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks Ondanks de cnstante zrg en aandacht die wij besteden aan de inhud van deze internetsite, is het mgelijk dat infrmatie p deze internetsite nvlledig f njuist is. Auteursrecht Wij hebben p de inhud van deze

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

van gebruikers, en het toekennen van lees- en schrijfrechten (zie hiervoor http://www.grensregio.eu/project-indienen/ ).

van gebruikers, en het toekennen van lees- en schrijfrechten (zie hiervoor http://www.grensregio.eu/project-indienen/ ). LEIDRAAD AANMELDING Bij het aanmaken van een prjectaanmelding in het digitale e-lket kunnen er verschillende vragen bij u pkmen, zals: He lang mag een tekst zijn? Welk detailniveau wrdt er gevraagd? Waar

Nadere informatie