INFORMATION TECHNOLOGIES. Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen. Efficient Technology Management

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATION TECHNOLOGIES. Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen. Efficient Technology Management"

Transcriptie

1 INFORMATION TECHNOLOGIES Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen Efficient Technology Management

2 CHG-MERIDIAN CHG-MERIDIAN ontwikkelt op maat gemaakte gebruiksconcepten en leidt techno logie-investeringen efficiënt in goede banen. Wij ondersteunen onze klanten deskundig, onafhankelijk en transparant.

3 INTELLIGENTE GEBRUIKSCONCEPTEN ALLES CENTRAAL GEREGELD EENVOUDIG EN TRANSPARANT

4 CHG-MERIDIAN CHG-MERIDIAN IN HET KORT OP MAAT GEMAAKTE GEBRUIKS CONCEPTEN VOOR TECHNOLOGIE, FINANCIERING EN ASSET-MANAGEMENT EFFICIËNT BEHEER VAN TECHNOLOGIE- INVESTERINGEN, CENTRAAL GEREGELD TRANSPARANTE KOSTENBEHEERSING EN OPTIMALE VOORWAARDEN DUURZAME REMARKETING DOOR PROFESSIONELE VERWERKING VAN IT-APPARATUUR

5 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA VAN INGEBRUIKNAME TOT EN MET DATAVERWIJDERING Begeleiding in iedere fase van de IT-lifecycle TESMA Online PREPARATION PHASE PRODUCTIVE PHASE END-OF-LIFE PHASE Consulting Procurement Process Rollout Support Concept Financial Management Rollback Dalende totaalkosten door efficiënte processen: De intelligente oplossingen van CHG-MERIDIAN geven meerwaarde gedurende de gehele lifecycle van uw IT-apparatuur.

6 CHG-MERIDIAN EENVOUD EN TRANSPARANTIE VOOR UW TOTALE IT-PORTEFEUILLE Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor technologie, financiering en asset-management DE COMPLEXITEIT VAN UW IT-PORTEFEUILLE BLIJFT MAAR GROEIEN Printers, werkplekken, opslagmedia: het aantal IT-apparaten in uw onderneming groeit onophoudelijk. De lifecycle van deze technologieën wordt steeds korter en de kosten voor onderhoud en exploitatie stijgen. Tegelijkertijd krimpt uw budget en wordt de roep om efficiëntie en transparantie in de kosten en de interne kostenallocatie steeds luider. Veel ondernemingen vinden het echter moeilijk dit niveau van complexiteit met eigen middelen te beheren. De technische en bedrijfseconomische expertise ontbreekt of is slechts ten dele voorhanden. Economische schade en juridische risico's liggen op de loer. CHG-MERIDIAN BEHEERT HOOGWAARDIGE IT-APPARATUUR VANUIT EEN CENTRAAL PUNT Vanuit deze gedachte ontwerpen, beheren en zorgen wij als technologiemanager voor hoogwaardige technologieportefeuilles van grote en middelgrote klanten en opdrachtgevers uit de publieke sector. Onze intelligente gebruiksconcepten voor technologie, financiering en asset-management verminderen de complexiteit. U voorkomt onderbrekingen, vermijdt handmatig werk en zorgt voor maximale transparantie in alle technische en commerciële processen. Dit proces begint al bij het advies en de ingebruikname, en gaat via de operationele exploitatie door tot en met de dataverwijdering aan het einde van de gebruiksperiode. Dit gebeurt eenvoudig, consistent en efficiënt: voor een structurele verlaging van de totale bedrijfskosten. TESMA Online, ons Technologie- en Servicemanagementsysteem, vormt de basis van waaruit we onze dienstverlening realiseren. Het online systeem integreert op geavanceerde wijze commerciële, technische en logistieke gegevensstromen en maakt deze in real time beschikbaar. Zo ontstaat het fundament voor een consistent beheer en de beheersing van de totale technologische infrastructuur CONSISTENT EN DOORDACHT Door onze manier van werken onderscheiden wij ons van adviseurs, banken, serviceproviders en outsourcers. Door de doordachte combinatie van onze services kunnen we u een dienstenpakket aanbieden, dat tot nu toe slechts in delen op de markt verkrijgbaar was.

7 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA DICHTER BIJ DE KLANT Centraal in onze servicegedachte staat dat we dichter bij onze klanten willen zijn. We kijken door uw bril en maken van uw zaak onze zaak. Vanuit dit standpunt en met meer kennis van uw organisatie ontstaan onze op maat gemaakte, technologische en financiële gebruiksconcepten. Alles centraal geregeld. Onze klanten zien dit als toegevoegde waarde in de intelligente diensten in de complete lifecycle van hun technologieinvestering. NEUTRAAL EN ONAFHANKELIJK CHG-MERIDIAN is volledig onafhankelijk van fabrikanten, banken en serviceproviders. We dienen uitsluitend het belang van de klant. De gebruiksconcepten die we opstellen zijn neutraal en onafhankelijk. STRATEGISCH EN FUNCTIONEEL Als single point of contact, coach en begeleider staat de adviseur van CHG-MERIDIAN aan uw zijde gedurende de volledige IT-lifecycle. Uw contactpersoon luistert, heeft oog voor de wezenlijke zaken en streeft naar de beste oplossing. In deze strategische functie optimaliseert de adviseur de technische en bedrijfseconomische mogelijkheden van uw IT-portefeuille. Als operationeel projectleider zorgt hij voor een stabiele service en een probleemloze exploitatie.

8 CHG-MERIDIAN EENVOUD EN TRANSPARANTIE VOOR UW IT-PORTEFEUILLE Toegevoegde waarde gedurende de volledige IT-lifecycle: van ingebruikname tot en met dataverwijdering CONSULTING SERVICES OPERATIONAL SERVICES FINANCIAL SERVICES REMARKETING SERVICES Onze integrale beheersing van diverse vakgebieden en werkterreinen resulteert in complete zorg tijdens de levensduur van uw IT-portefeuille. CONSULTING SERVICES De expertise van een adviseur van CHG-MERIDIAN is het resultaat van zijn bijzondere vaardigheden en zijn kennis van op maat gemaakte gebruiksconcepten, maar ook van jarenlange en loyale klantrelaties. CHG-MERIDIAN is niet zomaar een marktleider in IT-leasing geworden. Op unieke wijze combineert uw contactpersoon bij CHG-MERIDIAN technologische en proceskennis met financiële knowhow. Het toepassen van internationale normen en standaarden zorgt nog eens voor extra transparantie en zekerheid; kortere besluitvormingsprocessen zorgen voor extra snelheid. Gedurende de volledige IT-lifecycle analyseert de adviseur de IT-portefeuille. De apparatuur wordt ingevoerd in TESMA Online en het systeem vormt daaruit een duidelijk beeld van de samenhang tussen alle technische en commerciële processen. Een stap in de goede richting voor komende verbeteringsprocessen. Verbeterde inkoopvoorwaarden door uitgebreide markt- en prijskennis ook na de gebruiksfase Brede ondersteuning bij de uitbreiding, verandering en aanpassing van de technologie-portefeuille tijdens de looptijd Naleving van internationale boekhoudkundige bepalingen (US-GAAP of IAS/IFRS) Intensieve begeleiding bij de voorbereiding op openbare en niet-openbare aanbestedingen. OPERATIONAL SERVICES Als single point of contact vermindert de projectleider van CHG-MERIDIAN de complexiteit van IT-projecten. Hij verkort de implementatietijd en staat voor een efficiënt beheer van uw technologie-portefeuille. Dit realiseert hij door toepassing van vereenvoudigde bedrijfsprocessen en een hogere kwaliteit en beschikbaarheid van services; een proces dat al begint bij de apparatuurkeuze en doorgaat tot en met de dataverwijdering. Het beheer van bestellingen van apparaten, controle van leveringen en van de correcte implementatie Ontwikkeling van onderhouds- en garantieconcepten, die de beschikbaarheid van uw IT-apparatuur garanderen en uw budget ontzien Standaardisering van de inkoopprocessen Internationale aanwezigheid voor de realisatie van de grensoverschrijdende behoeften van onze klanten.

9 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA FINANCIAL SERVICES CHG-MERIDIAN staat bekend om zijn op maat gemaakte en flexibele financiële oplossingen. 30 jaar ervaring, ruim projecten en een solide financiële basis vormen hiervoor het fundament. Deze deskundigheid in commerciële en financiële vraagstukken staan u ter beschikking gedurende de volledige IT-lifecycle. Ons Technology- en Servicemanagementsysteem TESMA Online biedt u een duidelijk beeld van de financiële stromen. Het systeem verbetert de bestelling en betaling van apparatuur, verbruiksmaterialen en dienstverlening, door het automatiseren van handmatige processen. De informatie over apparatuur, verbruik en kosten wordt overzichtelijk en eenvoudig weergegeven. Door het samenvoegen van technische en commerciële informatie ontstaat er een nieuwe dimensie in IT-Business Intelligence: het geplande en werkelijke verbruik van alle apparatuur is real time inzichtelijk. Uitgaven kunnen per kostenpost worden gerapporteerd, verrekend en gebudgetteerd. Verbruikspieken en kostenveroorzakende factoren worden in een handomdraai weergegeven. Maximale transparantie in kosten en processen ten behoeve van Financial Management Centrale projectcoördinatie: alle projectkosten staan overzichtelijk in een planbare kostenstroom weergegeven Transparante betalingsmodellen voor volledige kostenbeheersing, met uitgebreide mogelijkheden om door te belasten naar costcenters Gedetailleerde weergave van kostenposten en andere financiële informatie Controle over investeringen door real time evaluatie van uw apparatuur. REMARKETING SERVICES Ook aan het einde van de IT-lifecycle zijn wij u van dienst. Indien gewenst zorgen wij voor de transporten en retourname van uw oude apparatuur. Doorlopend houden we u zorgvuldig op de hoogte van de status van uw apparatuur: Welke apparatuur moet opgehaald worden? Wat is al opgehaald? Hoeveel oude apparatuur is al verwerkt? Wat de harde schijven betreft: we zorgen ervoor dat met een TÜV-gecertificeerd gegevensverwijderingsproces de daarop verzamelde bedrijfsgeheimen ook geheim blijven. We hebben hiervoor speciaal opgeleide medewerkers, een uitgekiend logistiek systeem en een gedegen proces. In ons eigen Technology- en Servicecenter in Groß-Gerau (nabij Frankfurt) vindt vervolgens een systematische revisie en duurzame remarketing van de gebruikte apparatuur plaats. Indien niet haalbaar wordt de apparatuur milieuvriendelijk gerecycled. Alles in het kader van een ecologisch verantwoordelijke kringloopeconomie met het oog op Green IT.

10 CHG-MERIDIAN ONZE DRIE OPLOSSINGEN Uw volledige IT-portefeuille vanuit één centraal punt MANAGED DESKTOP SOLUTIONS (MDS) INTELLIGENT MANAGEN EN BEHEREN VAN IT-WERKPLEKKEN WIJ NEMEN DE VERANTWOORDELIJKHEID U DE CONTROLE Desktops, notebooks, thin clients, tablets, smartphones: het beheer van IT-werkplekken is gecompliceerd. CHG-MERIDIAN brengt de eenvoud terug: Vanuit één centraal punt beheren wij uw technologie en de probleemloze exploitatie ervan. Intelligente asset-management- en gebruiksconcepten, productiviteit, servicekwaliteit en financiële transparantie zijn onze trefwoorden. OUTPUT SOLUTIONS (OPS) HERNIEUWDE EFFICIËNTIE VAN UW PRINTEROMGEVING EEN EINDE AAN DE STORTVLOED VAN KOSTEN DOOR OP MAAT GEMAAKTE GEBRUIKSCONCEPTEN Bij veel organisaties vormen printeromgevingen verborgen kostenposten: zo schatten experts in dat de totale kosten voor printers intussen rond de één tot drie procent van de bedrijfsomzet uitmaken. En dit percentage stijgt! De redenen daarvoor kunnen worden gevonden in de wildgroei van apparatuur, maar ook in hoge overheadkosten. De oplossingen van CHG-MERIDIAN verenigen de vele portefeuilles en automatiseren het onderhoud, de bestelling en de betaling van apparatuur, materiaal en dienstverlening. Over de gehele linie zorgen onze oplossingen voor transparantie in kosten en processen, meer efficiëntie en dalende totaalkosten. DATA CENTER SOLUTIONS (DCS) UW DATACENTER VOOR VANDAAG EN MORGEN TECHNISCHE VOORUITGANG ONTMOET COMMERCIËLE INTELLIGENTIE Het datacenter van de toekomst wordt gekenmerkt door de hoge eisen aan beschikbaarheid, nauwkeurige inzet van middelen en hoogwaardig ontwerp. Er is een behoefte aan budgetplanning, kostenbeheer en doorbelasting. Met een met de jaren gegroeide, internationale ervaring en expertise ontwikkelt CHG-MERIDIAN datacenteroplossingen die in hoge mate aan deze eisen voldoen: volledig elektronische facturatie, specificaties op kostenplaats-niveau en betaling op basis van gebruik en/of capaciteit.

11 MANAGED DESKTOP SOLUTIONS (MDS) OUTPUT SOLUTIONS (OPS) DATA CENTER SOLUTIONS (DCS) SOFTWARE SOLUTIONS (SWS) EMPLOYER BENEFIT SOLUTIONS (EBS) CONSULTING SERVICES RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting Inventory RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting Inventory RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting ERP-Consulting Capacity Planning Service Continuity Energy Efficiency ERP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting OPERATIONAL SERVICES Procurement Rollout Support Procurement Rollout Support Procurement Rollout Support Project IaaS Procurement Rollout Support FINANCIAL SERVICES Financial Management Financial Management Financial Management Financial Management Financial Management REMARKETING SERVICES Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure Remarketing Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure

12 CHG-MERIDIAN EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW GEBRUIKTE IT-APPARATUUR Milieuvriendelijke en budgetvriendelijke verwerking in ons Technology- en Servicecenter IT-REMARKETING VOOR WAARDEVOLLE EXTRA INKOMSTEN Al meer dan 30 jaar verhandelt CHG-MERIDIAN gebruikte en uit de lease geretourneerde apparatuur op de tweedehands markt voor IT. En dat wereldwijd. In Europa zijn we de grootste aanbieder in dit segment. Ons klantenbestand bestaat uit grote ondernemingen, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, middelgrote bedrijven, en opdrachtgevers uit de publieke sector. Onze infrastructuur, omvang en financiële kracht maken het voor ons eenvoudig zelfs de grotere IT-apparatuurvoorraden wereldwijd over te nemen en te verhandelen. In ons eigen Technology- en Servicecenter nabij Frankfurt wordt de apparatuur getest, vindt een configuratieanalyse plaats en wordt de apparatuur systematisch gereviseerd. Dit geheel in lijn met Green IT en een milieuvriendelijke, verantwoorde kringloopeconomie. Apparaten die niet meer doorverkocht kunnen worden, recyclen we volgens de WEEE-norm. Least u apparatuur en wilt u de voorwaarden van uw overeenkomst verbeteren? Of wilt u slechts uw gebruikte IT-apparatuur tegen een gunstige prijs verkopen? Hoe dan ook, wij kunnen een goede inschatting maken van de waarde van uw producten en kunnen deze voor een gunstige prijs doorverkopen. Zelfs hardware van 48 maanden oud, zoals TFT-monitors, notebooks, printers, servers, workstations of netwerkcomponenten, kunnen we na een zorgvuldige verwerking internationaal verkopen. MIGRATIE EN DATAVERWIJDERING De integriteit van uw bedrijfsgegevens krijgt in deze fase onze onbegrensde aandacht. Dit omvat vanzelfsprekend de betrouwbare verwijdering van de gegevens op al uw harde schijven. U zult ongetwijfeld weten wat voor belangrijke bedrijfsinformatie zich de afgelopen jaren heeft verzameld op de opslagmedia in uw organisatie. Daarom hebben wij een volledig gecertificeerd en veilig proces voor dataverwijdering ontwikkeld. We kunnen u twee gradaties aanbieden: Het DEKRA-gecertificeerde verwijderingsproces: De verwijdering van gegevens vindt plaats via het drievoudig overschrijven met de verwijderingssoftware van Blancco. Het TÜV-gecertificeerde verwijderingsproces: Indien gewenst begint dit proces al bij het ophalen van de apparatuur op de werkplek. In ieder geval behelst het de migratie van de gegevens naar een quarantainegebied van ons Technology- en Servicecenter: absoluut veilig in iedere fase. De verwijdering van de gegevens vindt vervolgens plaats via een zevenvoudig overschrijven met de verwijderingssoftware van Blancco. Elk verwijderingsproces voldoet aan strenge standaarden zoals VSITR, Infosec 5, BSI of die van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD). Al onze medewerkers worden opgeleid en getraind om hieraan te voldoen. Na de voltooiing van dit proces, krijgt u van ons een elektronisch certificaat als bewijs van de volledige verwijdering van uw gegevens. Zo weet u zeker dat uw geheimen geheim blijven. We krijgen voor uw oude apparatuur de beste prijs: wanneer we uw leasepartner zijn, leidt dat in de inkoopfase al snel tot verbeterde voorwaarden. Wij kunnen ook uw apparatuur overnemen tegen een vaste prijs. Of we verdelen de opbrengst op basis van vooraf overeengekomen voorwaarden (Open Bookmethode) en verbeteren uw leasevoorwaarden.

13

14 CHG-MERIDIAN IT-LIFECYCLEMANAGEMENT OPNIEUW UITGEVONDEN: Het Technology- en Servicemanagementsysteem TESMA Online TESMA Online PREPARATION PHASE PRODUCTIVE PHASE END-OF-LIFE PHASE TESMA Online heeft zich als Technology- en Servicemanagementsysteem ruimschoots bewezen. Ruim klanten beheren hiermee meer dan één miljoen IT-apparaten. Met meer dan 500 log-ins van klanten per dag is TESMA Online een actief gebruikt systeem. De eenvoudige bediening, de unieke integratie van technische-, financiële- en installatiegegevens en de real time bijgewerkte data stimuleren deze ontwikkeling steeds meer.

15 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA INTEGRATIE VAN TECHNOLOGISCHE EN FINANCIËLE GEGEVENS TESMA Online is een Online Technology- en Servicemanagementsysteem. Het verbetert het beheer van uw IT-werkplekken in alle fasen van de technologische lifecycle. Met TESMA Online dalen uw kosten, bespaart u tijd en stijgt de productiviteit. TESMA Online werkt doordacht, intuïtief en is naar eigen wens toe te passen. In real time levert het systeem u belangrijke informatie over de locatie van apparatuur, configuraties, gebruiksinformatie, budgetontwikkeling, etc. TESMA Online levert het fundament voor een nauwkeurige kostenallocatie en IT-beheer. Hiermee stelt u relevante informatie samen voor verbeteringsvoorstellen voor uw organisatie. Een asset-managementsysteem heeft geen waarde zonder actuele gegevens. Waar gegevens handmatig worden bijgehouden (en dat is vrijwel overal het geval) is de actualiteit steeds in het geding. Bovendien moet u veel moeite doen en discipline hebben om de informatie up-to-date te houden. TESMA Online is anders: het up-to-date houden vindt automatisch plaats via het ERP-systeem van CHG-MERIDIAN. Ook voorzien wij in een probleemloze integratie in uw bestaande systemen. Met andere woorden: het systeem is altijd actueel, absoluut veilig en geautomatiseerd. Een voordeel dat veel klanten van CHG-MERIDIAN in de praktijk erg op waarde kunnen schatten. TESMA Online verbetert asset-management in alle fasen van de technologische lifecycle. Dit systeem vormt de basis van onze op maat gemaakte gebruiksconcepten.

16 CHG-MERIDIAN WERELDWIJD 10 / 2014 ONZE KANTOREN DUITSLAND Weingarten, Neurenberg, München, Düsseldorf, Groß-Gerau, Hamburg, Berlijn EUROPA Parijs (FR), Lyon (FR), Lille (FR), Monza (IT), Rome (IT), Barcelona (ES), Madrid (ES), Baden (CH), Wenen (AT), Grimbergen (BE), Egham (GB), Daventry (GB), Dublin (IE), Rotterdam (NL), Moskou (RU), Ljubljana (SI), Praag (CZ), Warschau (PL), Bratislava (SK), Oslo (NO), Skien (NO), Stockholm (SE), Helsinki (FI), Kopenhagen (DK) AMERIKA New York (US), Woodland Hills (US), Boston (US), Chicago (US), Dallas (US), Windsor (CA), Monterrey (MX), Mexico City (MX), Guadalajara (MX), São Paulo (BR) ONZE ONDERNEMING: CHG-MERIDIAN behoort tot de wereldwijd toonaangevende aanbieders van op maat gemaakte gebruiksconcepten voor efficiënt technologiemanagement. Als consultant op het gebied van financiën en technologie zorgt de onderneming voor het maximaal ontlasten van het budget gedurende de gehele technologische lifecycle. Klanten met investeringsprojecten in de bereiken IT en telecommunicatie, industrie en gezondheidszorg profiteren langdurig van verminderde kosten en risico's, maar ook van een intelligent beheer van de technische en commerciële aansturing van hun apparatuur.

MANAGED DESKTOP SOLUTIONS. Het intelligent managen van IT-werkplekken. Efficient Technology Management

MANAGED DESKTOP SOLUTIONS. Het intelligent managen van IT-werkplekken. Efficient Technology Management MANAGED DESKTOP SOLUTIONS Het intelligent managen van IT-werkplekken Efficient Technology Management CHG-MERIDIAN VAN INGEBRUIKNAME TOT EN MET DATAVERWIJDERING: Wij nemen de verantwoordelijkheid u de controle

Nadere informatie

HEALTHCARE TECHNOLOGIES. Technologie-investeringen in de gezondheidszorg intelligent beheren. Efficient Technology Management

HEALTHCARE TECHNOLOGIES. Technologie-investeringen in de gezondheidszorg intelligent beheren. Efficient Technology Management HEALTHCARE TECHNOLOGIES Technologie-investeringen in de gezondheidszorg intelligent beheren Efficient Technology Management CHG-MERIDIAN CHG-MERIDIAN ontwikkelt op maat gemaakte gebruiksconcepten en leidt

Nadere informatie

OUTPUT SOLUTIONS. Hernieuwde efficiëntie van uw printeromgeving. Efficient Technology Management

OUTPUT SOLUTIONS. Hernieuwde efficiëntie van uw printeromgeving. Efficient Technology Management OUTPUT SOLUTIONS Hernieuwde efficiëntie van uw printeromgeving Efficient Technology Management CHG-MERIDIAN DE TOEKOMST VAN UW PRINTERPARK Een einde aan de stortvloed van kosten, door op maat gemaakte

Nadere informatie

Healthcare Technologies. Integrale technologie-oplossingen in de gezondheidszorg

Healthcare Technologies. Integrale technologie-oplossingen in de gezondheidszorg Healthcare Technologies Integrale technologie-oplossingen in de gezondheidszorg PAGINA 02 Welke financiering optimaliseert mijn budget voor apparatuur? Hoe verlaag ik de kosten van consumables? Hoe bescherm

Nadere informatie

TESMA ONLINE. Het Technology- en Servicemanagementsysteem. Efficient Technology Management

TESMA ONLINE. Het Technology- en Servicemanagementsysteem. Efficient Technology Management TESMA ONLINE Het Technology- en Servicemanagementsysteem Efficient Technology Management CHG-Meridian IT-lifecyclemanagement opnieuw uitgevonden: Het Technology- en Servicemanagementsysteem meer dan 500

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service (DaaS) bundelt computerapparatuur en accessoires van wereldklasse, levenscyclusservices en HP expertise met toegevoegde

Nadere informatie

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Retourname Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing is een toonaangevende leverancier van smaakstoffen en aroma s voor de voedingsmiddelenindustrie. Exters producten en aroma s vinden hun

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing?

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? Management summary Voor een optimale productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, is het belangrijk

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

ATLAS Wholesale Europe. Infomeeting voor Belux dealers. Bornem, donderdag 24 februari 2011

ATLAS Wholesale Europe. Infomeeting voor Belux dealers. Bornem, donderdag 24 februari 2011 . Infomeeting voor Belux dealers Bornem, donderdag 24 februari 2011 Pagina 2 ATLAS. Agenda 08:30 Ontvangst/Ontbijt 09:00 Inleiding en agenda 09:30 Wat is ATLAS/ ADF? 12:00-11:15 Pauze 11:15 Wat is ATLAS/

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

100% voor uw onderneming.

100% voor uw onderneming. 100% voor uw onderneming. 100% AGILE, 100% KWALITEIT, 100% BETROUWBAARHEID DAARVOOR STAAT DE AGILE SOFTWARE FACTORY (ASF). MAAK EEN EINDE AAN OVER- SCHREDEN DEADLINES EN HOOG OPLOPENDE PROJECT KOSTEN.

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst?

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Louis Joosse Principal Consultant Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van of voortvloeiende uit dit document

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

De toekomst van bereikbaarheid

De toekomst van bereikbaarheid De toekomst van bereikbaarheid www.detron.nl De toekomst van bereikbaarheid De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP Wat nou cloud?! De zin én onzin! CSP De zin en onzin van werken in de cloud De cloud, wat is dat nou precies? Is het een hype zoals je die vaker tegenkomt in ICT? Of biedt het echt kansen waar u als ondernemer

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

xpression stappen voor succesvolle implementatie en migratie! ITvisors is gecertificeerd implementatiepartner van EMC xpression

xpression stappen voor succesvolle implementatie en migratie! ITvisors is gecertificeerd implementatiepartner van EMC xpression xpression Klanten willen steeds vaker via internet of mobile devices met organisaties communiceren. Organisaties zijn dus genoodzaakt om hun communicatie hierop aan te passen. Want een betere communicatie

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment

Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment Overzicht van oplossingen Zet de volgende stap in bedrijfsinnovatie met een Open Network Environment Wat u leert De opkomst van nieuwe technologieën zoals cloud, mobiliteit, sociale media en video die

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage

Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage Door eenvoudiger beheer en lagere Opex stappen meer organisaties over op softwaregedefinieerde storage Volgens een nieuwe studie stimuleren financiële en operationele voordelen de snelle overstap. OVERZICHT

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Uw IT schaalbaar, altijd vernieuwend en effectief beschikbaar > Het volledige gemak van de Cloud voor uw IT oplossingen > Goede schaalbaarheid en

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 1 in dit nummer > Sale-andleaseback zoveel meer dan een cashinjectie Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 1 sluiten > 03 04 Sale-and-leaseback

Nadere informatie

OPERATIONELE D I E M E T U

OPERATIONELE D I E M E T U OPERATIONELE L E A S I N G D I E M E T U M E E G R O E I T SAMENWERKEN MET U De financiering van uw technologische activa hoeft geen belemmering te zijn voor de uitbreiding van uw bedrijf. Daarom zijn

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Instruzioni sull uso

Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Instruzioni sull uso DE NL FR IT Gebrauchsanweisung Gebruiksaanwijzing Mode d emploi Instruzioni sull uso 3 29 54 80 B DE

Nadere informatie

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6 Inhoud Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 3 Relatie tussen ICT en 3 Outsourcen ICT: Wat? 3 Cloud Services 3 Service Level Agreement 3 Software

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name. donderdag 25 oktober 12

MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name. donderdag 25 oktober 12 MSP & RPO: kiezen of combineren? Presenter s Name donderdag 25 oktober 12 Een nieuw 1jdperk: the Human Age Demografie & talent mismatch Toename van klant deskundigheid Keuze van het individu Technologische

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Zoals vrijwel iedere organisatie heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens in engineering PRODUCTIEF direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens Naadloze engineering dat is high-end software PLUS de juiste apparaatgegevens. Gegevens 1:1 in het ontwerp overnemen

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum]

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum] Private Cloud : Intelligent Hosting [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze whitepaper beschrijft

Nadere informatie

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen

Professioneel beheer. Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Professioneel beheer Altijd kunnen vertrouwen op uw (bedrijfskritische) informatiesystemen Onze visie op professioneel beheer Als een applicatie eenmaal ontwikkeld en in productie genomen is, dan draait

Nadere informatie

Value added partner in maatwerk IT-oplossingen

Value added partner in maatwerk IT-oplossingen Value added partner in maatwerk IT-oplossingen 1 Hardware, software, IT-services, socialize IT! 2 Value added partner in maatwerk IT-oplossingen Socia, Latijn voor partner, is een value-added reseller

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT OVERHEID 3 FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT ICT en converge-it bieden regionale en lokale overheidsinstanties oneindig veel mogelijkheden om de eigen organisatie én de burger te bedienen vanuit toegankelijkheid,

Nadere informatie

Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit. ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011

Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit. ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011 Rijkspas: veiligheid en flexibiliteit ID-ware, C. Borgmann, MSc Heerhugowaard 24 november 2011 24-11-2011 Profile Consultancy Services State of the art software solutions Project implementation Life-cycle

Nadere informatie

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V.

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. BISL Business Information Services Library Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 9 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit.

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit. IT-COMPONENTEN MANAGED SERVICES Uw ICT-systemen of -beheer BEWAKEN. uitbesteden. VEILIG, Betrouwbaarheid, SNEL EN BETROUWBAAR transparantie en continuïteit. PST Managed Services De huidige technologische

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de koppelingen

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Bespaar tijd en geld Brengt financiële mogelijkheden en risico s in kaart Da Vinci Finance voor financiering en financiële vraagstukken. Het is bijna onmogelijk om op alle gebieden de actuele kennis bij

Nadere informatie

E-Newsletter. zoveel meer dan een cashinjectie. Nr 1. Een Econocom newsletter met focus op leasing. in dit nummer >

E-Newsletter. zoveel meer dan een cashinjectie. Nr 1. Een Econocom newsletter met focus op leasing. in dit nummer > in dit nummer Nr 1 Een Econocom newsletter met focus op leasing Sale-andleaseback zoveel meer dan een cashinjectie Nr 1 Een Econocom newsletter met focus op leasing sluiten In dit nummer 03 is veel meer

Nadere informatie

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops IT met impact Referentie Met deze oplossing kunnen we een beter serviceniveau aan ons hun productiviteit te verbeteren Voor beter onderwijs en meer

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid Resultaten in Europa en Nederland - Mei 2013 Representatieve resultaten in 31 deelnemende Europese landen voor het Europees Agentschap voor

Nadere informatie

Introductie IP-Solutions Uw Technisch Management service provider

Introductie IP-Solutions Uw Technisch Management service provider Introductie IP-Solutions Uw Technisch Management service provider IP-Solutions : Wij maken Asset Management eenvoudig en praktisch Passie voor Asset Management. Resultaat gedreven. Toegepaste filosofieën:

Nadere informatie

digitale overheidsdienstverlening aan bedrijven

digitale overheidsdienstverlening aan bedrijven digitale overheidsdienstverlening aan bedrijven Uitkomsten consultatiesessies met leveranciers administratieve software, accountants en administratiekantoren 15 februari 2017 1. Ondernemers willen gemak,

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

ADVANCED KNOWLEDGE SERVICES (AKS )

ADVANCED KNOWLEDGE SERVICES (AKS ) ADVANCED KNOWLEDGE SERVICES (AKS ) EEN KRACHTIG NIEUW BUSINESS IMPROVEMENT PARADIGMA OM COMPLEXITEIT TE BEHEERSEN DEMO AKS BUSINESS BENEFITS: VAKANTIEDAGEN SOP EEN KRACHTIG NIEUW BUSINESS IMPROVEMENT PARADIGMA

Nadere informatie

TECSYS SMS - Supply Management System

TECSYS SMS - Supply Management System TECSYS SMS - Supply Management System Innovatie op de werkplek Curomed BV info@curomed.nl www.curomed.nl Uitdagingen in zorglogistiek op de werkplek Moderne ziekenhuizen hebben dagelijks te maken met verschillende

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Verbeterd inkoopbeheer en meer controle over uw uitgaven en cashflow Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Pay-traject voor een uniforme aanpak binnen Inkoop en Finance.

Nadere informatie

Risico s van de migratie van datacenternetwerken beperken

Risico s van de migratie van datacenternetwerken beperken Risico s van de migratie van datacenternetwerken beperken Uw architectuur- en IT-investering optimaliseren en tegelijkertijd complexiteit en risico s verminderen Cisco Data Center Migration Services ondersteunen

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

HP Device as a Service (DaaS)

HP Device as a Service (DaaS) HP Device as a Service (DaaS) Intelligente, eenvoudige computeroplossingen voor de wereld van vandaag Run uw bedrijf efficiënter, bied uw werknemers een betere ervaring en maak IT-resources vrij om groei

Nadere informatie

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur

Dynamic infrastructure. Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur Expertvisie: In vijf stappen naar een dynamische it-infrastructuur We behandelen in dit document de 5 stappen naar een dynamische it-infrastructuur:

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Resultaten ICT Barometer Green ICT. Jaargang 9 14 juli 2009

Resultaten ICT Barometer Green ICT. Jaargang 9 14 juli 2009 Resultaten ICT Barometer Green ICT Jaargang 9 14 juli 2009 DISCLAIMER: de kleine lettertjes De ICT Barometer, een onderzoek van Ernst & Young, is de gerenommeerde vinger aan de pols voor managers. Het

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie