INFORMATION TECHNOLOGIES. Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen. Efficient Technology Management

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATION TECHNOLOGIES. Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen. Efficient Technology Management"

Transcriptie

1 INFORMATION TECHNOLOGIES Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor IT-investeringen Efficient Technology Management

2 CHG-MERIDIAN CHG-MERIDIAN ontwikkelt op maat gemaakte gebruiksconcepten en leidt techno logie-investeringen efficiënt in goede banen. Wij ondersteunen onze klanten deskundig, onafhankelijk en transparant.

3 INTELLIGENTE GEBRUIKSCONCEPTEN ALLES CENTRAAL GEREGELD EENVOUDIG EN TRANSPARANT

4 CHG-MERIDIAN CHG-MERIDIAN IN HET KORT OP MAAT GEMAAKTE GEBRUIKS CONCEPTEN VOOR TECHNOLOGIE, FINANCIERING EN ASSET-MANAGEMENT EFFICIËNT BEHEER VAN TECHNOLOGIE- INVESTERINGEN, CENTRAAL GEREGELD TRANSPARANTE KOSTENBEHEERSING EN OPTIMALE VOORWAARDEN DUURZAME REMARKETING DOOR PROFESSIONELE VERWERKING VAN IT-APPARATUUR

5 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA VAN INGEBRUIKNAME TOT EN MET DATAVERWIJDERING Begeleiding in iedere fase van de IT-lifecycle TESMA Online PREPARATION PHASE PRODUCTIVE PHASE END-OF-LIFE PHASE Consulting Procurement Process Rollout Support Concept Financial Management Rollback Dalende totaalkosten door efficiënte processen: De intelligente oplossingen van CHG-MERIDIAN geven meerwaarde gedurende de gehele lifecycle van uw IT-apparatuur.

6 CHG-MERIDIAN EENVOUD EN TRANSPARANTIE VOOR UW TOTALE IT-PORTEFEUILLE Op maat gemaakte gebruiksconcepten voor technologie, financiering en asset-management DE COMPLEXITEIT VAN UW IT-PORTEFEUILLE BLIJFT MAAR GROEIEN Printers, werkplekken, opslagmedia: het aantal IT-apparaten in uw onderneming groeit onophoudelijk. De lifecycle van deze technologieën wordt steeds korter en de kosten voor onderhoud en exploitatie stijgen. Tegelijkertijd krimpt uw budget en wordt de roep om efficiëntie en transparantie in de kosten en de interne kostenallocatie steeds luider. Veel ondernemingen vinden het echter moeilijk dit niveau van complexiteit met eigen middelen te beheren. De technische en bedrijfseconomische expertise ontbreekt of is slechts ten dele voorhanden. Economische schade en juridische risico's liggen op de loer. CHG-MERIDIAN BEHEERT HOOGWAARDIGE IT-APPARATUUR VANUIT EEN CENTRAAL PUNT Vanuit deze gedachte ontwerpen, beheren en zorgen wij als technologiemanager voor hoogwaardige technologieportefeuilles van grote en middelgrote klanten en opdrachtgevers uit de publieke sector. Onze intelligente gebruiksconcepten voor technologie, financiering en asset-management verminderen de complexiteit. U voorkomt onderbrekingen, vermijdt handmatig werk en zorgt voor maximale transparantie in alle technische en commerciële processen. Dit proces begint al bij het advies en de ingebruikname, en gaat via de operationele exploitatie door tot en met de dataverwijdering aan het einde van de gebruiksperiode. Dit gebeurt eenvoudig, consistent en efficiënt: voor een structurele verlaging van de totale bedrijfskosten. TESMA Online, ons Technologie- en Servicemanagementsysteem, vormt de basis van waaruit we onze dienstverlening realiseren. Het online systeem integreert op geavanceerde wijze commerciële, technische en logistieke gegevensstromen en maakt deze in real time beschikbaar. Zo ontstaat het fundament voor een consistent beheer en de beheersing van de totale technologische infrastructuur CONSISTENT EN DOORDACHT Door onze manier van werken onderscheiden wij ons van adviseurs, banken, serviceproviders en outsourcers. Door de doordachte combinatie van onze services kunnen we u een dienstenpakket aanbieden, dat tot nu toe slechts in delen op de markt verkrijgbaar was.

7 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA DICHTER BIJ DE KLANT Centraal in onze servicegedachte staat dat we dichter bij onze klanten willen zijn. We kijken door uw bril en maken van uw zaak onze zaak. Vanuit dit standpunt en met meer kennis van uw organisatie ontstaan onze op maat gemaakte, technologische en financiële gebruiksconcepten. Alles centraal geregeld. Onze klanten zien dit als toegevoegde waarde in de intelligente diensten in de complete lifecycle van hun technologieinvestering. NEUTRAAL EN ONAFHANKELIJK CHG-MERIDIAN is volledig onafhankelijk van fabrikanten, banken en serviceproviders. We dienen uitsluitend het belang van de klant. De gebruiksconcepten die we opstellen zijn neutraal en onafhankelijk. STRATEGISCH EN FUNCTIONEEL Als single point of contact, coach en begeleider staat de adviseur van CHG-MERIDIAN aan uw zijde gedurende de volledige IT-lifecycle. Uw contactpersoon luistert, heeft oog voor de wezenlijke zaken en streeft naar de beste oplossing. In deze strategische functie optimaliseert de adviseur de technische en bedrijfseconomische mogelijkheden van uw IT-portefeuille. Als operationeel projectleider zorgt hij voor een stabiele service en een probleemloze exploitatie.

8 CHG-MERIDIAN EENVOUD EN TRANSPARANTIE VOOR UW IT-PORTEFEUILLE Toegevoegde waarde gedurende de volledige IT-lifecycle: van ingebruikname tot en met dataverwijdering CONSULTING SERVICES OPERATIONAL SERVICES FINANCIAL SERVICES REMARKETING SERVICES Onze integrale beheersing van diverse vakgebieden en werkterreinen resulteert in complete zorg tijdens de levensduur van uw IT-portefeuille. CONSULTING SERVICES De expertise van een adviseur van CHG-MERIDIAN is het resultaat van zijn bijzondere vaardigheden en zijn kennis van op maat gemaakte gebruiksconcepten, maar ook van jarenlange en loyale klantrelaties. CHG-MERIDIAN is niet zomaar een marktleider in IT-leasing geworden. Op unieke wijze combineert uw contactpersoon bij CHG-MERIDIAN technologische en proceskennis met financiële knowhow. Het toepassen van internationale normen en standaarden zorgt nog eens voor extra transparantie en zekerheid; kortere besluitvormingsprocessen zorgen voor extra snelheid. Gedurende de volledige IT-lifecycle analyseert de adviseur de IT-portefeuille. De apparatuur wordt ingevoerd in TESMA Online en het systeem vormt daaruit een duidelijk beeld van de samenhang tussen alle technische en commerciële processen. Een stap in de goede richting voor komende verbeteringsprocessen. Verbeterde inkoopvoorwaarden door uitgebreide markt- en prijskennis ook na de gebruiksfase Brede ondersteuning bij de uitbreiding, verandering en aanpassing van de technologie-portefeuille tijdens de looptijd Naleving van internationale boekhoudkundige bepalingen (US-GAAP of IAS/IFRS) Intensieve begeleiding bij de voorbereiding op openbare en niet-openbare aanbestedingen. OPERATIONAL SERVICES Als single point of contact vermindert de projectleider van CHG-MERIDIAN de complexiteit van IT-projecten. Hij verkort de implementatietijd en staat voor een efficiënt beheer van uw technologie-portefeuille. Dit realiseert hij door toepassing van vereenvoudigde bedrijfsprocessen en een hogere kwaliteit en beschikbaarheid van services; een proces dat al begint bij de apparatuurkeuze en doorgaat tot en met de dataverwijdering. Het beheer van bestellingen van apparaten, controle van leveringen en van de correcte implementatie Ontwikkeling van onderhouds- en garantieconcepten, die de beschikbaarheid van uw IT-apparatuur garanderen en uw budget ontzien Standaardisering van de inkoopprocessen Internationale aanwezigheid voor de realisatie van de grensoverschrijdende behoeften van onze klanten.

9 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA FINANCIAL SERVICES CHG-MERIDIAN staat bekend om zijn op maat gemaakte en flexibele financiële oplossingen. 30 jaar ervaring, ruim projecten en een solide financiële basis vormen hiervoor het fundament. Deze deskundigheid in commerciële en financiële vraagstukken staan u ter beschikking gedurende de volledige IT-lifecycle. Ons Technology- en Servicemanagementsysteem TESMA Online biedt u een duidelijk beeld van de financiële stromen. Het systeem verbetert de bestelling en betaling van apparatuur, verbruiksmaterialen en dienstverlening, door het automatiseren van handmatige processen. De informatie over apparatuur, verbruik en kosten wordt overzichtelijk en eenvoudig weergegeven. Door het samenvoegen van technische en commerciële informatie ontstaat er een nieuwe dimensie in IT-Business Intelligence: het geplande en werkelijke verbruik van alle apparatuur is real time inzichtelijk. Uitgaven kunnen per kostenpost worden gerapporteerd, verrekend en gebudgetteerd. Verbruikspieken en kostenveroorzakende factoren worden in een handomdraai weergegeven. Maximale transparantie in kosten en processen ten behoeve van Financial Management Centrale projectcoördinatie: alle projectkosten staan overzichtelijk in een planbare kostenstroom weergegeven Transparante betalingsmodellen voor volledige kostenbeheersing, met uitgebreide mogelijkheden om door te belasten naar costcenters Gedetailleerde weergave van kostenposten en andere financiële informatie Controle over investeringen door real time evaluatie van uw apparatuur. REMARKETING SERVICES Ook aan het einde van de IT-lifecycle zijn wij u van dienst. Indien gewenst zorgen wij voor de transporten en retourname van uw oude apparatuur. Doorlopend houden we u zorgvuldig op de hoogte van de status van uw apparatuur: Welke apparatuur moet opgehaald worden? Wat is al opgehaald? Hoeveel oude apparatuur is al verwerkt? Wat de harde schijven betreft: we zorgen ervoor dat met een TÜV-gecertificeerd gegevensverwijderingsproces de daarop verzamelde bedrijfsgeheimen ook geheim blijven. We hebben hiervoor speciaal opgeleide medewerkers, een uitgekiend logistiek systeem en een gedegen proces. In ons eigen Technology- en Servicecenter in Groß-Gerau (nabij Frankfurt) vindt vervolgens een systematische revisie en duurzame remarketing van de gebruikte apparatuur plaats. Indien niet haalbaar wordt de apparatuur milieuvriendelijk gerecycled. Alles in het kader van een ecologisch verantwoordelijke kringloopeconomie met het oog op Green IT.

10 CHG-MERIDIAN ONZE DRIE OPLOSSINGEN Uw volledige IT-portefeuille vanuit één centraal punt MANAGED DESKTOP SOLUTIONS (MDS) INTELLIGENT MANAGEN EN BEHEREN VAN IT-WERKPLEKKEN WIJ NEMEN DE VERANTWOORDELIJKHEID U DE CONTROLE Desktops, notebooks, thin clients, tablets, smartphones: het beheer van IT-werkplekken is gecompliceerd. CHG-MERIDIAN brengt de eenvoud terug: Vanuit één centraal punt beheren wij uw technologie en de probleemloze exploitatie ervan. Intelligente asset-management- en gebruiksconcepten, productiviteit, servicekwaliteit en financiële transparantie zijn onze trefwoorden. OUTPUT SOLUTIONS (OPS) HERNIEUWDE EFFICIËNTIE VAN UW PRINTEROMGEVING EEN EINDE AAN DE STORTVLOED VAN KOSTEN DOOR OP MAAT GEMAAKTE GEBRUIKSCONCEPTEN Bij veel organisaties vormen printeromgevingen verborgen kostenposten: zo schatten experts in dat de totale kosten voor printers intussen rond de één tot drie procent van de bedrijfsomzet uitmaken. En dit percentage stijgt! De redenen daarvoor kunnen worden gevonden in de wildgroei van apparatuur, maar ook in hoge overheadkosten. De oplossingen van CHG-MERIDIAN verenigen de vele portefeuilles en automatiseren het onderhoud, de bestelling en de betaling van apparatuur, materiaal en dienstverlening. Over de gehele linie zorgen onze oplossingen voor transparantie in kosten en processen, meer efficiëntie en dalende totaalkosten. DATA CENTER SOLUTIONS (DCS) UW DATACENTER VOOR VANDAAG EN MORGEN TECHNISCHE VOORUITGANG ONTMOET COMMERCIËLE INTELLIGENTIE Het datacenter van de toekomst wordt gekenmerkt door de hoge eisen aan beschikbaarheid, nauwkeurige inzet van middelen en hoogwaardig ontwerp. Er is een behoefte aan budgetplanning, kostenbeheer en doorbelasting. Met een met de jaren gegroeide, internationale ervaring en expertise ontwikkelt CHG-MERIDIAN datacenteroplossingen die in hoge mate aan deze eisen voldoen: volledig elektronische facturatie, specificaties op kostenplaats-niveau en betaling op basis van gebruik en/of capaciteit.

11 MANAGED DESKTOP SOLUTIONS (MDS) OUTPUT SOLUTIONS (OPS) DATA CENTER SOLUTIONS (DCS) SOFTWARE SOLUTIONS (SWS) EMPLOYER BENEFIT SOLUTIONS (EBS) CONSULTING SERVICES RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting Inventory RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting Inventory RFP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting ERP-Consulting Capacity Planning Service Continuity Energy Efficiency ERP-Consulting Finance Consulting Life-Cycle-Consulting OPERATIONAL SERVICES Procurement Rollout Support Procurement Rollout Support Procurement Rollout Support Project IaaS Procurement Rollout Support FINANCIAL SERVICES Financial Management Financial Management Financial Management Financial Management Financial Management REMARKETING SERVICES Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure Remarketing Rollback Refurbishment Remarketing Recycling & Disposal Secure Data Erasure

12 CHG-MERIDIAN EEN TWEEDE LEVEN VOOR UW GEBRUIKTE IT-APPARATUUR Milieuvriendelijke en budgetvriendelijke verwerking in ons Technology- en Servicecenter IT-REMARKETING VOOR WAARDEVOLLE EXTRA INKOMSTEN Al meer dan 30 jaar verhandelt CHG-MERIDIAN gebruikte en uit de lease geretourneerde apparatuur op de tweedehands markt voor IT. En dat wereldwijd. In Europa zijn we de grootste aanbieder in dit segment. Ons klantenbestand bestaat uit grote ondernemingen, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, middelgrote bedrijven, en opdrachtgevers uit de publieke sector. Onze infrastructuur, omvang en financiële kracht maken het voor ons eenvoudig zelfs de grotere IT-apparatuurvoorraden wereldwijd over te nemen en te verhandelen. In ons eigen Technology- en Servicecenter nabij Frankfurt wordt de apparatuur getest, vindt een configuratieanalyse plaats en wordt de apparatuur systematisch gereviseerd. Dit geheel in lijn met Green IT en een milieuvriendelijke, verantwoorde kringloopeconomie. Apparaten die niet meer doorverkocht kunnen worden, recyclen we volgens de WEEE-norm. Least u apparatuur en wilt u de voorwaarden van uw overeenkomst verbeteren? Of wilt u slechts uw gebruikte IT-apparatuur tegen een gunstige prijs verkopen? Hoe dan ook, wij kunnen een goede inschatting maken van de waarde van uw producten en kunnen deze voor een gunstige prijs doorverkopen. Zelfs hardware van 48 maanden oud, zoals TFT-monitors, notebooks, printers, servers, workstations of netwerkcomponenten, kunnen we na een zorgvuldige verwerking internationaal verkopen. MIGRATIE EN DATAVERWIJDERING De integriteit van uw bedrijfsgegevens krijgt in deze fase onze onbegrensde aandacht. Dit omvat vanzelfsprekend de betrouwbare verwijdering van de gegevens op al uw harde schijven. U zult ongetwijfeld weten wat voor belangrijke bedrijfsinformatie zich de afgelopen jaren heeft verzameld op de opslagmedia in uw organisatie. Daarom hebben wij een volledig gecertificeerd en veilig proces voor dataverwijdering ontwikkeld. We kunnen u twee gradaties aanbieden: Het DEKRA-gecertificeerde verwijderingsproces: De verwijdering van gegevens vindt plaats via het drievoudig overschrijven met de verwijderingssoftware van Blancco. Het TÜV-gecertificeerde verwijderingsproces: Indien gewenst begint dit proces al bij het ophalen van de apparatuur op de werkplek. In ieder geval behelst het de migratie van de gegevens naar een quarantainegebied van ons Technology- en Servicecenter: absoluut veilig in iedere fase. De verwijdering van de gegevens vindt vervolgens plaats via een zevenvoudig overschrijven met de verwijderingssoftware van Blancco. Elk verwijderingsproces voldoet aan strenge standaarden zoals VSITR, Infosec 5, BSI of die van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD). Al onze medewerkers worden opgeleid en getraind om hieraan te voldoen. Na de voltooiing van dit proces, krijgt u van ons een elektronisch certificaat als bewijs van de volledige verwijdering van uw gegevens. Zo weet u zeker dat uw geheimen geheim blijven. We krijgen voor uw oude apparatuur de beste prijs: wanneer we uw leasepartner zijn, leidt dat in de inkoopfase al snel tot verbeterde voorwaarden. Wij kunnen ook uw apparatuur overnemen tegen een vaste prijs. Of we verdelen de opbrengst op basis van vooraf overeengekomen voorwaarden (Open Bookmethode) en verbeteren uw leasevoorwaarden.

13

14 CHG-MERIDIAN IT-LIFECYCLEMANAGEMENT OPNIEUW UITGEVONDEN: Het Technology- en Servicemanagementsysteem TESMA Online TESMA Online PREPARATION PHASE PRODUCTIVE PHASE END-OF-LIFE PHASE TESMA Online heeft zich als Technology- en Servicemanagementsysteem ruimschoots bewezen. Ruim klanten beheren hiermee meer dan één miljoen IT-apparaten. Met meer dan 500 log-ins van klanten per dag is TESMA Online een actief gebruikt systeem. De eenvoudige bediening, de unieke integratie van technische-, financiële- en installatiegegevens en de real time bijgewerkte data stimuleren deze ontwikkeling steeds meer.

15 INFORMATION TECHNOLOGIES PAGINA INTEGRATIE VAN TECHNOLOGISCHE EN FINANCIËLE GEGEVENS TESMA Online is een Online Technology- en Servicemanagementsysteem. Het verbetert het beheer van uw IT-werkplekken in alle fasen van de technologische lifecycle. Met TESMA Online dalen uw kosten, bespaart u tijd en stijgt de productiviteit. TESMA Online werkt doordacht, intuïtief en is naar eigen wens toe te passen. In real time levert het systeem u belangrijke informatie over de locatie van apparatuur, configuraties, gebruiksinformatie, budgetontwikkeling, etc. TESMA Online levert het fundament voor een nauwkeurige kostenallocatie en IT-beheer. Hiermee stelt u relevante informatie samen voor verbeteringsvoorstellen voor uw organisatie. Een asset-managementsysteem heeft geen waarde zonder actuele gegevens. Waar gegevens handmatig worden bijgehouden (en dat is vrijwel overal het geval) is de actualiteit steeds in het geding. Bovendien moet u veel moeite doen en discipline hebben om de informatie up-to-date te houden. TESMA Online is anders: het up-to-date houden vindt automatisch plaats via het ERP-systeem van CHG-MERIDIAN. Ook voorzien wij in een probleemloze integratie in uw bestaande systemen. Met andere woorden: het systeem is altijd actueel, absoluut veilig en geautomatiseerd. Een voordeel dat veel klanten van CHG-MERIDIAN in de praktijk erg op waarde kunnen schatten. TESMA Online verbetert asset-management in alle fasen van de technologische lifecycle. Dit systeem vormt de basis van onze op maat gemaakte gebruiksconcepten.

16 CHG-MERIDIAN WERELDWIJD 10 / 2014 ONZE KANTOREN DUITSLAND Weingarten, Neurenberg, München, Düsseldorf, Groß-Gerau, Hamburg, Berlijn EUROPA Parijs (FR), Lyon (FR), Lille (FR), Monza (IT), Rome (IT), Barcelona (ES), Madrid (ES), Baden (CH), Wenen (AT), Grimbergen (BE), Egham (GB), Daventry (GB), Dublin (IE), Rotterdam (NL), Moskou (RU), Ljubljana (SI), Praag (CZ), Warschau (PL), Bratislava (SK), Oslo (NO), Skien (NO), Stockholm (SE), Helsinki (FI), Kopenhagen (DK) AMERIKA New York (US), Woodland Hills (US), Boston (US), Chicago (US), Dallas (US), Windsor (CA), Monterrey (MX), Mexico City (MX), Guadalajara (MX), São Paulo (BR) ONZE ONDERNEMING: CHG-MERIDIAN behoort tot de wereldwijd toonaangevende aanbieders van op maat gemaakte gebruiksconcepten voor efficiënt technologiemanagement. Als consultant op het gebied van financiën en technologie zorgt de onderneming voor het maximaal ontlasten van het budget gedurende de gehele technologische lifecycle. Klanten met investeringsprojecten in de bereiken IT en telecommunicatie, industrie en gezondheidszorg profiteren langdurig van verminderde kosten en risico's, maar ook van een intelligent beheer van de technische en commerciële aansturing van hun apparatuur.

MANAGED DESKTOP SOLUTIONS. Het intelligent managen van IT-werkplekken. Efficient Technology Management

MANAGED DESKTOP SOLUTIONS. Het intelligent managen van IT-werkplekken. Efficient Technology Management MANAGED DESKTOP SOLUTIONS Het intelligent managen van IT-werkplekken Efficient Technology Management CHG-MERIDIAN VAN INGEBRUIKNAME TOT EN MET DATAVERWIJDERING: Wij nemen de verantwoordelijkheid u de controle

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

2/2014. Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet. HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT

2/2014. Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet. HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT 2/2014 uw sterke IT partner Microsoft Surface Pro 3: het beste van een laptop en het beste van een tablet HP ProLiant Gen9 servers: de nieuwe norm in IT editorial Geachte klant, Hierbij ontvangt u het

Nadere informatie

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

TECHNICAL SERVICES. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen TECHNICAL SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Visie PQR op de IT van Morgen

Visie PQR op de IT van Morgen Visie PQR op de IT van Morgen 3 Constant contact De vraag achter de vraag Verder in dit nummer: In gesprek met de klant Where do you want to go today? 3D naar de cloud Uw IT-strategie begint bij het PQR

Nadere informatie

ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF.

ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF. ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF. MANAGED DOCUMENT SERVICES VAN KYOCERA. COUNT ON US. WEET U ECHT WAT UW PRINTKOSTEN ZIJN? HOEVEEL PAGINA'S WORDEN ER BINNEN UW BEDRIJF GEPRINT?

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Anybase Modulair IT platform

Anybase Modulair IT platform Infodatek 1 Op weg naar de cloud De afgelopen jaren is de manier waarop organisaties naar hun ITomgeving kijken erg veranderd. IT moet de business doelstellingen ondersteunen en de IT-infrastructuur moet

Nadere informatie

PROFESSIONAL & IT SERVICES

PROFESSIONAL & IT SERVICES PROFESSIONAL & IT SERVICES Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd

Nadere informatie

Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement

Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement Wel of niet investeren in uw ICT Hak snel én onderbouwd de knoop door dankzij applicatieportfoliomanagement Is het echt nodig om de overstap te maken naar de nieuwste versie van onze applicatie? Volgens

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige

Nadere informatie

besparen in de publieke sector, gezondheidszorg en educatie Your business technologists. Powering progress

besparen in de publieke sector, gezondheidszorg en educatie Your business technologists. Powering progress slim besparen in de publieke sector, gezondheidszorg en educatie Your business technologists. Powering progress Uw opdracht is bezuinigen? Wat is SLIM? Binnen de publieke sector, gezondheidszorg en educatie

Nadere informatie

Cloud Computing De industrialisatie van ICT: computerkracht als utility

Cloud Computing De industrialisatie van ICT: computerkracht als utility Management White Paper Cloud Computing De industrialisatie van ICT: computerkracht als utility In samenwerking met: 2010 EMC Nederland, Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12

Competence Center. Professional. Service & Support. program 2011/12 Competence Center Professional Service & Support program 2011/12 Professional Service & Support Inhoudsopgave Optimalisatie van uw engineering... 4 Engineering Proces Scan... 5 EPLAN Consulting Service...

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

WASTE & RECYCLING. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

WASTE & RECYCLING. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen WASTE & RECYCLING Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het

Nadere informatie

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een ontmoeting met de cloud Pagina 4 Trends in IT Pagina 6 Informatie achter slot en grendel Pagina 12 Glasvezel: hogesnelheidslijn voor

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld www.ndix.net breedband gekoppeld Catalogus 2014 Aanbieders & www.ndix.net breedband gekoppeld Catalogus 2014 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE Vertical Market Software 1 2 Total Specific Solutions Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door

Nadere informatie

ZORG OVERHEID FINANCE

ZORG OVERHEID FINANCE ZORG OVERHEID FINANCE 1 Total Specific Solutions is het enige bedrijf in Europa dat specifieke software maakt voor meerdere specifieke markten. Door meer markten onder één vlag te bedienen vindt een optimale

Nadere informatie