Weekbericht van 23 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbericht van 23 mei 2016"

Transcriptie

1 Weekbericht van 23 mei 2016 Bedankt ouders! Alle ouders die geholpen hebben met de voorbereiding en de begeleiding van het schoolreisje, willen wij ontzettend bedanken.! Mede dankzij uw hulp is het een zéér geslaagde dag geworden! De kinderen hebben met volle teugen genoten!! Afscheid juf Anneke en juf Marleen: Op dinsdag 31 mei nemen we afscheid van juf Anneke en juf Marleen. Overdag zijn er voor de kinderen van de groepen 1-2 activiteiten in de groep. s Middags is er een activiteit voor alle kinderen van alle groepen. Om uur is er de gelegenheid voor ouders, MR-leden; OV-leden; leerkrachten en andere belangstellenden om in de zaal onder het genot van een kop koffie informeel afscheid van Anneke en Marleen te nemen. U bent van harte welkom. Verkeersbrigadiers: Wat fijn dat er ongeveer 20 leerlingen zich hebben opgegeven om volgend jaar verkeersbrigadier te worden. Deze kinderen krijgen a.s..woensdagmorgen op school de opleiding van de agent. Vanwege een krappe bezetting van ouders als verkeersbrigadiers, is er momenteel niet altijd een garantie dat er voldoende brigadiers (ouders) aanwezig zijn bij het oversteken. Voor de jongere kinderen geldt daarom het advies: Mag/kan uw kind niet alleen oversteken,dan valt het brengen en halen onder verantwoordelijkheid van de ouders. We hopen hiermee tevens een oproep voor nieuwe verkeers brigadiers( ouders) te doen. Verkeersexamen; Donderdag 26 mei is het praktisch verkeers examen voor de groepen 7 en 8. A.s. woensdag is er gewoon school en géén studiedag!!!

2 WANDEL4DAAGSE Beste ouders/verzorgers, Er schijnt verwarring te zijn over de wandel4daagse. Deze week hebben de kinderen een brief meegekregen met de indeling van de groepen en hun begeleiders. Om uw kind definitief aan te melden, moet u uw kind inschrijven op [ Dit kan nog t/m vrijdag 27 mei. Dit doet de school dus NIET! Verder staat er op de brief van de begeleiding, dat de begeleiding om uur aanwezig moeten zijn op het sportveld. Dit moet natuurlijk uur zijn. Voor vragen kunt u terecht bij Nency Bosma, Irene Hanenbergh of Annemieke Prins.

3 Groep 1a: Afgelopen woensdag hebben we een heel gezellig schoolreisje gehad. We hadden geluk met het weer en de kinderen hebben genoten. Hier nog een keer de groepsfoto. Alle andere foto s heeft u al ontvangen. Deze week werken we rondom de prentenboeken van Kikker en zijn vriendjes. We lezen veel van deze boeken en gaan Kikker vouwen. Ook gaan we tellen met Kikker en spelen we een spel rondom Kikker op het digibord. Bij dit spel leren we verschillende begrippen zoals: dikste, dunste, middelste, verste, hoogst, laagst enz. Kikker en vriendjes zijn deze week ook bij ons in de klas en we mogen fijn met ze spelen. Groep 1b en groep 2 Volgende week dinsdag is het afscheidsfeestje van de juffen voor de kinderen. Ze mogen dinsdag 31 mei verkleed op school komen. Ze hoeven deze dag geen fruit en drinken mee te nemen. Daar zorgen wij voor. We maken er een fijne en gezellige dag van! Groep 1b Wat hebben we genoten van het schoolreisje. Het was top!

4 Spannend hoor in de bus. Op de heenweg zaten we onderin maar op de terugreis boven in de stapelbus. Op de groepsfoto. Klimmen en klauteren. Samen eten en drinken. Buiten spelen Voordat we naar huis terug reizen nog een lekker ijsje. Deze week maken we er een fijne week van. Juf Anneke komt nog meedoen in groep 1b. We maken een menstekening, spelen memory en werken met de materialen uit de kasten. Er zijn verschillende opdrachten voor de kinderen.

5 Groep 2: We hebben een geweldig schoolreisje gehad!. We hadden in het Sprookjeshof één groot familiegevoel! # trots op kleuters Brummelbos! De foto s spreken voor zich! Met veel plezier hebben we donderdag nog nagepraat over het schoolreisje! En tot grote hilariteit van iedereen hadden we ook nog een paard in de klas! Er staat een paard in de klas! Deze week gaan we nog een menstekening knutselen/plakken/tekenen en hebben we een taak met zand! We gaan het werk met de ontwikkelingsmaterialen uit de kast. Ook worden de laatste observaties uitgevoerd. Daarmee is deze laatste werkweek voor mij afgerond # dubbel gevoel!

6 Bij de ingang van het Sprookjeshof even poseren!

7 Samen een ijsje eten dat ging er wel in! Stoere jongens

8 Groep 3: Een frietje, snack en drinken.heerlijk! Veel plezier en gezelligheid in de bus!

9 Groep 3 Eindelijk gingen we dan op schoolreisje naar de Waarbeek in Hengelo. We hadden op school al het een en ander over het park bekeken. De kinderen hadden er zin in en het was ook wel een beetje spannend. Maar helaas. Aangekomen bij de Waarbeek konden wij er niet in. De Waarbeek was afgehuurd door een ander gezelschap. Dit ging dus even mis. Ze konden het pretpark alleen vanuit de bus bekijken. Na even zoeken naar iets anders ging de reis verder naar Avontura in Enschede. Iets heel anders, maar de kinderen hebben een fijne en gezellige dag gehad. Begeleiders van groep 3 en 4 bedankt voor een SUPER DAG! Met lezen gaan we deze week kern 10 afronden. Dat doen we dinsdag met een dictee. De rest van de week gebruiken we om te herhalen en maandag beginnen we met kern 11.

10 Groep 4: Eindelijk was het dan zover op schoolreisje naar de Waarbeek in Hengelo. Op school hadden wij al filmpjes bekeken. De kinderen verheugden zich er enorm op en vonden het heel spannend. Maar helaas. Aangekomen bij de Waarbeek konden wij er niet in. De Waarbeek was afgehuurd door een ander gezelschap. Dit ging dus even mis. Ze konden het pretpark alleen vanuit de bus bekijken. Na even zoeken naar iets anders ging de reis verder naar Avontura in Enschede. Iets heel anders, maar de kinderen hebben een fijne en gezellige dag gehad. Zie foto s.

11 Begeleiders van groep 3 en 4 bedankt voor een SUPER DAG! Deze week gaan wij weer flink aan het werk. Met rekenen gaan wij sommen maken met even en oneven getallen. Wij gaan getallen verdubbelen en halveren. De even getallen kun je dubbelen, de oneven getallen bijna dubbelen. Ook gaan wij kijken naar de maten van de kinderen en proberen deze getallen in een grafiek te plaatsen. Deze week gaan wij de tafel van 8 oefenen. Met taal beginnen wij met blok 15, met als thema: Voel je fris Wij gaan samen een praatplaat bekijken en gaan discussiëren over schoon en fris. De kinderen gaan een woordweb maken en werken met doewoorden, naamwoorden en dubbelwoorden. Tijdens spelling gaan wij nog verder met woorden als; toren.

12 Groep 5: Afgelopen week een zeer geslaagd schoolreisje gehad. Kinderen: bedankt voor jullie plezier en gezelligheid. Ouders: bedankt voor jullie hulp. Donderdag hebben Jasmijn en Silke ons veel geleerd over de shetlander van Jasmijn. Dames bedankt, heel goed gedaan! (Koos ook)

13 Rekenen: Deze week rekenen we met de temperatuur. Wat is het verschil in graden tussen -8 en +5? Optellen en aftrekken onder 1000, vermenigvuldigen bijvoorbeeld 8x37. Voor kinderen die de tafels niet goed beheersen zijn deze sommen erg lastig. Het zou fijn zijn als u ook thuis met uw kind de tafels blijft oefenen. Spelling: De kinderen maken elke dag een oefendictee. Ze gaan erg vooruit! Taal: We starten met blok 15 over tanden en kiezen, de tandarts en uitdrukkingen en gezegden. Ook zijn er elke dag kinderen die een presentatie over hun verslag geven. We hebben al een aantal goede presentaties gehad, mooi ondersteund door een PowerPoint en materiaal. Groep 6: Wat hebben we genoten van een fantastisch schoolreisje. Ondanks dat het weer iets tegenviel, hebben de kinderen zich heel goed vermaakt bij de waterglijbaan, bots auto s, super nova, spookhuis en de andere attracties. Zelfs de draaimolen was voor veel kinderen (en voor juf) nog leuk. Doordat er maar weinig scholen in het attractiepark waren, hadden we het voordeel dat iedereen steeds direct in de attractie kon. Het woord wachten hoefden we niet toe te passen. Aan het eind van de dag zijn we moe maar voldaan richting Erica gereden. De ouders die deze dag met ons mee zijn geweest willen we heel hartelijk bedanken!! Deze week hebben we nog te maken met boekbesprekingen van een aantal kinderen. Bij de rekenlessen gaan we het hebben over redactie sommen, oppervlakte berekenen, geld rekenen en grote keersommen. Dit zijn lastige onderdelen waar we extra aandacht aan besteden. De kinderen krijgen een huiswerkblad met redactie sommen mee naar huis. Graag op maandag 30 mei inleveren. Bij spelling gaan we het hebben over woorden met isch. en ies. Ook het woorddictee staat in het teken van deze spellingscategorie. Deze week starten we bij aardrijkskunde met het hoofdstuk duinen en dijken. Bij Geschiedenis gaan we het hebben over de kruistochten. Deze onderdelen worden verduidelijkt door filmpjes. De topografie van zuid Holland wordt dinsdag meegegeven naar huis. Op donderdag 2 juni hebben de kinderen de toets hiervan. Bij de laatste provincies is de oefentijd thuis iets korter, dan voorheen het geval was.

14 Groep 7: Wat hebben we genoten van een heerlijke schoolreis! Ondanks een paar kleine buitjes en het frisse weer, was het fantastisch! Lekker snel overal aan de beurt en een heerlijke feeststemming! Tijdens de heenreis werd er al ingehaakt op de (120 jaar oude, ahum) feestmuziek en op de terugreis klonk er vol uit de monden van de kinderen de wielen van de bus. Bedankt oudervereniging en leerkrachten voor het regelen van deze leuke schoolreis, Sandra Holscher en de juffen voor de begeleiding en natuurlijk groep 7 voor deze onvergetelijke en gezellige dag! Donderdagochtend is het landelijk fietsexamen voor de kinderen in Erica. Zorg ervoor dat je een goede!! (goedgekeurde) fiets bij je hebt. Twee weken geleden is er een fietscontrole op school geweest waarbij de keurpunten zijn behandeld. Wij gaan ervan uit dat alle afkeurpunten verholpen zijn. Maandag 30 mei is de topotoets van Italië. Ook is dan de bloktoets van aardrijkskunde. Groep 8: Donderdag hebben de kinderen een fietsexamen. Dit betekent dat de kinderen voor een groot deel van de ochtend op de fiets zullen zitten. Donderdagmiddag hebben de kinderen een geschiedenistoets. Ook hebben de kinderen een bloktoets van spelling en rekenen. We zijn inmiddels begonnen met de musical. AGENDA: Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Gerry Hake (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 30 mei 2016

Weekbericht van 30 mei 2016 Weekbericht van 30 mei 2016 Personele wijziging Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie in verband met een personele wijziging op onze school. Gelet op de mogelijkheden die de huidige

Nadere informatie

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica.

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica. Weekbericht van 17 mei 2016 Algemeen: Op dinsdag 31 mei nemen we afscheid van juf Anneke en juf Marleen. Overdag zijn er voor de kinderen van de groepen 1-2 activiteiten in de groep. s Middags is er een

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen.

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Van de directietafel Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Zoals u weet is Fred, onze conciërge, al langere tijd ziek thuis. Gelukkig gaat het langzaam maar zeker iets beter met hem, maar

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal!

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Brede School Erica Wij vinden het geweldig dat er weer

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht.

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. Weekbericht van 11 april 2016 Algemeen: Woensdag komt de biblobus weer bij school. Vergeet je boeken niet, want de volgende keer dat de bus komt, is het vakantie! Misschien een paar extra boeken meenemen

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij!

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Weekbericht van 4 april 2016 Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Groep 1a: Van eitje tot vlinder. Rupsje Nooitgenoeg

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum... 1

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017 Jaargang 3, nr. 11 30 juni 2017 Nieuwsbrief Kijk voor de actuele agenda op de website en/of facebook! Uitnodiging afscheid van juf Carla MR verkiezingen We zijn zeer verheugd dat er 4 ouders zich als kandidaat

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Weekbericht van 21 maart Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen!

Weekbericht van 21 maart Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen! Weekbericht van 21 maart 2016 Het team van de Brummelbos wenst u fijne paasdagen! Erica, 21 maart 2016 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie i.v.m. personele wijzigingen op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 1 september 2014.

Weekbericht van 1 september 2014. Weekbericht van 1 september 2014. Informatieavond kleutergroepen wordt 10 september a.s. In het weekbericht van vorige week stond nog de oude datum van de informatieavond. I.v.m. de wandel4daagse is deze

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Op vrijdag 27 januari is een studiedag gepland voor het team. We brengen een bezoek aan het NOT te Utrecht, de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie