Reglement SWS Race 20/7/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement SWS Race 20/7/2015"

Transcriptie

1 Reglement SWS Race 20/7/2015

2 Algemeen Reserveren voor deze wedstrijd is verplicht. De reservatie is definitief bij betaling. Het aantal plaatsen is beperkt tot maximum 22 deelnemers. Prijs : 270 euro per team. De wedstrijd duurt 180 minuten (3 uur) De race wordt gereden op het 1km circuit. Voorwaarden voor deelname Minimumleeftijd = 14 jaar (mits toelating van Inkart ) Minimum 2 piloten per team. Timing 18:00 Welkom 18:30 Briefing 19:00 Qualifying 15 19:30 Start 3 hours race 22:30 Flying finish & podium

3 Kartloting Voor de aanvang van de kwalificatie wordt aan alle teams een willekeurige kartnummer toegewezen door middel van loting. Kwalificatie De kwalificatietijden bepalen de startgrid, de snelste piloot vertrekt op Pole Position. Tijdens de kwalificatie mag je 1 x van kart verwisselen (indien er op dat moment nog karts beschikbaar zijn). Race De race duurt 180 minuten (3 uur). Elk deelnemend team bestaat uit minstens 2 piloten. Wedstrijdreglement U vindt hierna alvast een uitgebreid wedstrijdreglement terug: Basics : algemene veiligheid Vlaggen Lichten Borden Kwalificaties Startprocedure Klassement en puntentelling Gewichtsklasse Verplichte pitstop Technische bijstand Uitrusting Podiumfestiviteiten

4 Briefing DE KOERSDIRECTIE BESLIST AUTONOOM & ALLE BESLISSINGEN ZIJN ONHERROEPELIJK! Voor alle vragen bij een bepaalde beslissing kan u steeds bij de koersdirectie terecht. Basics : algemene veiligheid linkerpedaal = rem rechterpedaal = gas NOOIT beide samen gebruiken!! In geval van pech is het principe dat u nooit uitstapt, uitgezonderd in geval van brand.. - u steekt beide armen in de hoogte om teken te doen aan de baancommissarissen die u zo spoedig mogelijk zullen komen helpen - blijf rustig - nooit met de handen op de banden of de voeten tussen het chassis proberen u "vrij" te maken Sanctie = Go Pits Stop & Go sportiviteit aub Vlaggen & Lichten blauwe vlag * opgelet : u wordt door een (veel) snellere piloot gevolgd of ingehaald * u moet op de eerste volgende veilige plaats doorgang verlenen gele vlag en geel licht * opletten : gevaar of een obstakel op het circuit * vertragen!!! * inhalen is verboden Sanctie = Stop and go!

5 rode vlag en rood licht * stop van de wedstrijd (want race kan onmogelijk doorgaan in alle veiligheid) * verboden in te halen * alle karts rijden zeer traag terug naar de pitlane of de plaats door de marshalls aangegeven groen licht * alles is in orde warning bord * wordt getoond aan de start- en finish lijn * elke piloot wordt na 2 warnings met een go-pits gesanctioneerd * warnings kunnen ondermeer volgen na : - agressief en gevaarlijk rijgedrag - het negeren van de vlaggenconsignes - "aantikken" van andere piloten - het veelvuldig aantikken van de beschermende transportband of bandenstapels - te hoge snelheden in pitlane - onsportiviteit - Heen en weer slalommen over het circuit om een andere piloot te hinderen.

6 go pits bord * wordt getoond aan de start- en finish lijn * piloot is verplicht in de volgende ronde de pitlane binnen te komen * de sanctie wordt aan de piloot meegedeeld * een Go Pits hoeft niet vooraf gegaan te worden door 2 warnings (bv bij onsportief inhaalmanoeuvre) * tijdens een Go Pits mag geen pilotenwissel plaatsvinden. * Sancties = 1 ste maal Stop and go 2 de maal 30 seconden straftijd 3 de maal uitsluiting * Redenen = Unsafe release Foutief inhaalmanouvre Zichzelf bevrijden of rechtstaan uit de kart Minimumgewicht overschreden (zie paragraaf Gewicht.) Noot : In geval van extreem agressief rijgedrag kan de koersdirectie beslissen tot onmiddellijke uitsluiting. Obscene gebaren tussen de piloten worden niet door de andere piloten en zeker niet door de koersdirectie getolereerd en zullen met zware sancties worden bestraft. zwart/wit geblokte vlag * einde van de wedstrijd

7 Karts: Sodi RT8 Honda GX270 cc Gewicht : Een minimumgewicht van 80 kg wordt gehanteerd wanneer de piloot in de kart plaats neemt. Piloten worden altijd gewogen in volledige race-outfit + het bijkomende gewicht. Piloten die minder dan 60kg wegen in volledige race-uitrusting mogen maximum 20 kg aan extra gewicht meenemen. Wanneer een piloot minder dan het minimumgewicht van 80kg weegt, mag hij/zij niet plaatsnemen in de kart. Wanneer een piloot uit de kart stapt en onder het maximumafwijking van 0,1 kg gaat, dan zal het team worden bestraft met een stop en go van 1 minuut. (even lang als een standaard wissel.) Belangrijk : Bij deze wedstrijd moet elke piloot zijn/haar eigen lood voorzien.

8 Pitstops : Ieder deelnemend team is verplicht om minimum 1 pitstop te maken met een wachttijd van 1 minuut. Elke piloot heeft 2 weegmomenten. 1 wanneer hij/zij in de kart stapt en 1 wanneer de piloot uit de kart stapt. Er wordt een minimumgewicht gehanteerd van 80 kg met een afwijking van 0.1 kg wanneer de piloot uit de kart stapt. Tankstop : Ieder deelnemend team moet tijdens de wedstrijd 1 verplichte tankstop houden. een tankbeurt duurt telkens 1 minuut (vanaf het activeren van het timerlicht) tankbeurten gebeuren enkel en alleen in de "refueling area" door het INKART-team de refueling area bevindt zich helemaal achteraan op het terrein. procedure van de tankbeurt: * NO SMOKING (sanctie = onmiddellijke uitsluiting) * steeds arm opsteken bij binnenrijden van de "refueling area" * de rode lichten of kegel aan de ingang duiden aan of de refueling area al dan niet gesloten is. * minimum snelheid bij in- en uitrijden van de "refueling area" * piloot stapt uit, drukt op de timer-knop, en gaat op een door de marshall aangeduide plaats staan, achter kegels, in de safety zone * op teken van de refueling staff neemt hij terug plaats * de piloot mag de tankzone verlaten wanneer het timerlicht op groen springt * opletten bij het terug oprijden van het circuit (arm opsteken) Noot 1 Het is verboden om buiten de tankzone de tank te openen (sanctie = uitsluiting! ) Noot 2 Niemand van het team is toegelaten in de "refueling area" en in de "technical area". Enkel de piloot op dat moment.

9 Technische bijstand Herstellingen aan uw kart worden uitgevoerd volgens FIRST IN.. FIRST SERVED! Tijdens de herstelling van uw kart krijgt uw team een reservekart toegewezen. Zodra de mecanicien uw kart heeft hersteld, moet u de binnen de 5 minuten de pits opzoeken en plaats nemen in uw oorspronkelijke kart. Tijdens deze wissel mag u ook een pilootwissel uitvoeren. INKART heeft een team van mecaniciens ter beschikking voor technische assistentie in DE TECHNICAL AREA. Deze zone is VERBODEN TERREIN VOOR IEDEREEN behalve voor de piloot met PECH. de technical area ligt aan het einde van het rechte stuk buiten naast de hal assistentie en eventuele reparatie gebeuren enkel en alleen in de technical area. als u de technical area niet kunt bereiken door een defect wordt u - onder assistentie van INKART - teruggetakeld naar de technical area. Onder deze omstandigheden geldt de procedure van de gele vlag! De piloot volgt de aanwijzingen van de marshalls en volgt zijn kart naar de technische zone. inrijden en uitrijden van de technische area steeds traag en 1 arm opsteken De opgelopen achterstand kan niet in aanmerking komen voor eventuele omrekening in het eindklassement.

10 Pace-Kart procedure de PACE-KART neutraliseert de koers de pace-kart komt op het circuit voor de leider rijden de baancommissarissen tonen het bord "PACE-KART" en/of de gele vlag voorbijsteken van de pace-kart en andere piloten is verboden wanneer de pace-kart het circuit verlaat, krijgt het hele veld de groene vlag te zien aan de start & finish lijn en is de wedstrijd weer vertrokken Tenzij anders vermeld, is tijdens de pace-kart procedure de pitlane open en zijn pilotenwissels toegelaten. Ook de "refueling area" en de "technical area" zijn open.

11 Prijsuitreiking : De top 3 zal worden beloond met een trofee en de bijkomende SWS punten. (zie SWS puntensysteem) De winnaars van de race zullen worden beloond met twee Formule 1 tickets op Spa Francorchamps. 2x Bronze tickets (vrij + zat + zon) SWS puntensysteem : SWS punten worden bepaald door de eindelijk behaalde plaats en het aantal deelnemers aan de wedstrijd. Met andere woorden : hoe meer deelnemers, hoe meer punten er te verdienen vallen. (neem nota dat er maximaal 22 teams kunnen deelnemen) Als u de race wint, dan worden u 1000 punten toegekend + het aantal punten overeenkomstig met het aantal deelnemers. Als er 22 teams deelnemen aan de wedstrijd en u wint deze, dan worden u met andere woorden 1022 punten toegekend. De laatste plaats krijgt het aantal punten van het aantal deelnemers. (In hetzelfde scenario : u krijgt 22 punten) De andere teams hun punten worden berekent a.d.h.v een specifieke formule. Via de puntensimulator van Sodi kan u gerust al eens een vergelijking maken :

1. Vergunning en toegelaten piloten:

1. Vergunning en toegelaten piloten: Sportief reglement 10 Hours Endurance 12 september 2009 1. Vergunning en toegelaten piloten: 1.1 - De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar (bereikte leeftijd op 12/09) tenzij uitzonderlijke toestemming

Nadere informatie

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement Kwalificatie 12min + 2 uurs race Definitief Reglement Datum: 28-02- 2015 Artikel A: Organisatie 1. De wedstrijdleider(s): Gerald & Niels. Klachten kunnen alleen gemeld worden bij de wedstrijdleiding. 2.

Nadere informatie

Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017

Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017 Wedstrijd reglement Formula Karting 2017 geldig vanaf 28/02/2017 Inschrijfvoorwaarden Minimale leeftijd: 14 jaar (indien jonger zal gekeken worden naar bewezen ervaring en kan dispensatie gegeven worden)

Nadere informatie

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc.

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc. Short Endurance STRUCTUUR De Short Endurance is een volledig onafhankelijk endurance-kampioenschap. Alle teams bestaan uit 2 piloten. Dit moeten niet voor elke race dezelfde piloten zijn In dit kampioenschap

Nadere informatie

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk reglement. Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Formula Karting

Wedstrijdreglement Formula Karting Wedstrijdreglement Formula Karting Inhoudsopgave: Art.1 Inschrijvoorwaarden Art.2 Uitrusting Art.3 Gewicht Art.4 Wegen Art.5 Pitstop Art.6 Short-cut Art.7 Start van de race Art.8 Finish van de race Art.9

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Formula Karting 2019

Wedstrijdreglement Formula Karting 2019 Wedstrijdreglement Formula Karting 2019 Inhoudsopgave: Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art.5 Art.6 Art.7 Art.8 Art.9 Art.10 Art.11 Art.12 Art.13 Art.14 Art.15 Art.16 Art.17 Art.18 Inschrijfvoorwaarden Uitrusting

Nadere informatie

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start!

Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! 8 th E d i t i o n Poeldijk POELDIJK 500!! Zaterdag 24 oktober gaat de 8e editie van de Poeldijk 500 van start! Deze race over 500 ronden is een ware slijtage slag voor mens en machine! Ontvangst 10.15

Nadere informatie

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk reglement. Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JPR KARTING CHALLENGE 2018/2019

Wedstrijdreglement JPR KARTING CHALLENGE 2018/2019 1. AANVANG - Tussen 19:10 uur en 19:30 uur dient de betaling/het aanmelden verricht te zijn. Volgorde van kwalificeren en eventueel kwalificatie kart geschiedt middels loting. Teams die te laat zijn voor

Nadere informatie

ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START!

ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START! 1 0t h E d i t i o n Poeldijk ZATERDAG 2 SEPTEMBER GAAT DE 10e EDITIE VA DE POELDIJK 500 VAN START! Deze race over 500 ronden, een ware slijtageslag voor mens en machine! Ontvangst 10.15 gepaard met de

Nadere informatie

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk reglement. Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd

Nadere informatie

Het startgeld van 40 voor leden of 50 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 40 voor leden of 50 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk en sportief reglement. Het startgeld van 40 voor leden of 50 voor niet-leden moet steeds voor de start

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START!

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! 1 2t h E d i t i o n Poeldijk ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! Deze race over 500 ronden, een ware slijtageslag voor mens en machine! Ontvangst 10.15 gepaard met

Nadere informatie

WAREGEM STREETRACE 2016

WAREGEM STREETRACE 2016 WAREGEM STREETRACE 2016 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Works art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen art 5: Wedstrijdnummers

Nadere informatie

OUDENAARDE STREETRACE. 28 mei 2017

OUDENAARDE STREETRACE. 28 mei 2017 OUDENAARDE STREETRACE 1. REGLEMENT STREETRACE 28 mei 2017 art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Events art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen art 5: Wedstrijdnummers

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM.

WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM. WEDSTRIJDREGLEMENT 2016/2017 Ten behoeve van het Z.I.K.K. georganiseerd door Karting Zeeland B.V., hierna te noemen IKM. 1. AANVANG - Tussen 19:10 uur en 19:20 uur dient de betaling/het aanmelden verricht

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Artikel 5 - TRAINING Deelname aan de training is verplicht. De wedstrijdleider kan de rijder voor deze verplichting dispensatie verlenen.

Artikel 5 - TRAINING Deelname aan de training is verplicht. De wedstrijdleider kan de rijder voor deze verplichting dispensatie verlenen. WEDSTRIJDREGLEMENT AUTORENSPORT NATIONAAL B Artikel 1 - WEDSTRIJDVERLOOP Het wedstrijdverloop, de verschillende wedstrijdonderdelen en het tijdschema worden vermeld in het bijzonder reglement. De prijsuitreiking

Nadere informatie

WAREGEM STREETRACE 2019

WAREGEM STREETRACE 2019 WAREGEM STREETRACE 2019 Zondag 18 augustus 2019 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Works art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen

Nadere informatie

WAREGEM STREETRACE 2018

WAREGEM STREETRACE 2018 WAREGEM STREETRACE 2018 Zondag 19 augustus 2018 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Works art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

WAREGEM STREETRACE 2017

WAREGEM STREETRACE 2017 WAREGEM STREETRACE 2017 Zondag 10 september 2017 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Works art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT. Art. 1 Intro. Art. 2 Algemene informatie

SPORTIEF REGLEMENT. Art. 1 Intro. Art. 2 Algemene informatie SPORTIEF REGLEMENT Art. 1 Intro Dit sportief reglement zal ervoor zorgen dat deze 12u race in de best mogelijke omstandigheden kan plaatsvinden met een maximale kansengelijkheid! Vergeet echter niet dat

Nadere informatie

VOLG DE 24U LIVE OP (zie punt 29)

VOLG DE 24U LIVE OP  (zie punt 29) DE 24 UREN VAN BRUSSEL 23 & 24 april 2016 VOLG DE 24U LIVE OP www.kartzone.be (zie punt 29) Reglement 1 1. INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN De inschrijving van een ploeg zal maar geldig zijn na de volledige betaling

Nadere informatie

24u Karting Francorchamps

24u Karting Francorchamps 24u Karting Francorchamps -2015- Reglement Karts Privés NL Editie van 12 december 2014 Motorsport is dangerous Elke deelnemer verklaart zich bewust te zijn van de regels en houdt zich er aan. Dit reglement

Nadere informatie

Mini-f1 BKK Schumis & Juniors Reglement (versie 2015)

Mini-f1 BKK Schumis & Juniors Reglement (versie 2015) Mini-F1 vzw Ondernemingsnr. 0880878180 KBC - 733-0347189-56 www.mini-f1-bkk.be Mini-f1 BKK Schumis & Juniors Reglement (versie 2015) Art. 1. Algemeen 1.1 Onderhavig reglement is van toepassing voor het

Nadere informatie

DE 24 UREN VAN BRUSSEL. VOLG DE 24U LIVE OP www.kartgrid.be (zie punt 29) Reglement

DE 24 UREN VAN BRUSSEL. VOLG DE 24U LIVE OP www.kartgrid.be (zie punt 29) Reglement DE 24 UREN VAN BRUSSEL 26 & 27 april 2014 VOLG DE 24U LIVE OP www.kartgrid.be (zie punt 29) Reglement AANPASSINGEN IN HET REGLEMENT T.O.V 2013 : Punten 7, 24, 30 en 31 :extra info Punt 25 : info verwijderd

Nadere informatie

WAREGEM STREETRACE 2015

WAREGEM STREETRACE 2015 WAREGEM STREETRACE 2015 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de BVBA MASU Events art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen art 5: Wedstrijdnummers

Nadere informatie

2016 DRAFT Sporting Regulations V7 18th December Algemeen Reglement 2017 D01 26/01/2017

2016 DRAFT Sporting Regulations V7 18th December Algemeen Reglement 2017 D01 26/01/2017 2016 DRAFT Sporting Regulations V7 18th December 2015 Algemeen Reglement 2017 D01 26/01/2017 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 INLEIDING...4 TOEPASSING VAN HET REGLEMENT...4 ALGEMENE VOORWAARDE...4 VERGUNNINGEN...4

Nadere informatie

Richtlijnen Verkorte versie 2015

Richtlijnen Verkorte versie 2015 Richtlijnen Verkorte versie 2015 Open voor: o Teams:! Bestaande uit: 2 piloten; 1 team manager (mag één van beide piloten zijn); eventuele team crew (niet verplicht)! Met 1 of 2 motoren van minimum 595

Nadere informatie

1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie.

1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie. NAB Algemeen, wedstrijd- & trainingsreglement Algemeen 1. Iedere coureur dient in het bezit te zijn van een geldig NAB licentie. 2. De rijder die deelneemt aan wedstrijden, georganiseerd door clubs van

Nadere informatie

BUILDING STREETRACE 2012

BUILDING STREETRACE 2012 BUILDING STREETRACE 2012 1. REGLEMENT STREETRACE art 1: Te betalen rechten aan de FV B-RACING art 2: Inschrijvingsgelden wedstrijd art 3: Samenstelling team art 4: Verzekeringen art 5: Wedstrijdnummers

Nadere informatie

VW Fun Cup Sportreglement Extracten

VW Fun Cup Sportreglement Extracten VW Fun Cup Sportreglement 2010 Extracten bron : www.speedworld.be Art. 9 - Paddock 1. Tijdens elke wedstrijd zal een gesloten wagenpark georganiseerd worden. De wagens, geselecteerd door de Technische

Nadere informatie

Reglement Brommercross Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem

Reglement Brommercross Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Reglement Brommercross 2016 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Inleiding:... 3 Deelname:... 4 Inschrijving:... 4 Wedstrijdschema:... 5 Startopstelling:... 5 Wedstrijdduur:... 5 Uitslagen:...

Nadere informatie

Belcar Endurance Championship (BEC) 2010 Sportreglement. Extracten. bron : www.speedworld.be

Belcar Endurance Championship (BEC) 2010 Sportreglement. Extracten. bron : www.speedworld.be Belcar Endurance Championship (BEC) 2010 Sportreglement 4.4 Meetings van het Kampioenschap Extracten bron : www.speedworld.be 4.4.1 De meetings van het Kampioenschap zullen in principe uit één wedstrijd

Nadere informatie

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud

Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Reglement Brommercross 2014 Georganiseerd door het Open Jongeren Werk Lochem Inhoud Inleiding:... 3 Deelname:... 4 Inschrijving:... 4 Wedstrijdschema:... 4 Startopstelling:... 4 Wedstrijdduur:... 5 Uitslagen:...

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

REGLEMENT. Briggs & Stratton

REGLEMENT. Briggs & Stratton REGLEMENT Individueel clubkampioenschap Briggs & Stratton Antwerp Karting 1 CLUBKAMPIOENSCHAP KLASSEN BRIGGS & STRATTON WORLD FORMULA LICHT CHASSIS SENIOREN VANAF 15 JAAR(met max. 15 kg lood) +160 KG JUNIOREN

Nadere informatie

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend)

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) A. Voor de baanbeveiliging moeten de wedstrijdleider (of zijn assistent) en de baanposten zich voornamelijk

Nadere informatie

Reglement Bedrijvencompetitie. Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden

Reglement Bedrijvencompetitie. Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden Reglement Bedrijvencompetitie 2010-2011 Alle niet genoemde punten in het reglement zijn verboden (aanpassing per wedstrijd zijn toegestaan door de wedstrijdleiding en zijn dan ook alleen die wedstrijd

Nadere informatie

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015

MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 MON C50ccgt Reglement Plaatselijke Renners 2015 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT R.V. HONTE ABEELENRACE 2018 /

WEDSTRIJDREGLEMENT R.V. HONTE ABEELENRACE 2018 / WEDSTRIJDREGLEMENT R.V. HONTE ABEELENRACE 2018 / 13-10-2017 Inleiding De Abeelenrace is een tijdrace over 5,5 km en 2 km. Het KNRB Reglement voor Roeiwedstrijden is hier van toepassing. Het KNRB reglement

Nadere informatie

Sportreglement Regularity

Sportreglement Regularity Sportreglement Regularity Art 1. Aard van de wedstrijd Een Regularity is een wedstrijd die geheel of gedeeltelijk wordt verreden over het traject van een rally of rallysprint en dit voor of na de deelnemers

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT 2016 UPDATE Vers. 1.0 Nov 2015

ALGEMEEN REGLEMENT 2016 UPDATE Vers. 1.0 Nov 2015 ALGEMEEN REGLEMENT 2016 UPDATE Vers. 1.0 Nov 2015 0.VEILIGHEID Medisch voorschrift verplicht te bezorgen bij inschrijving. 1.INSCHRIJVING!!!!! MAX 98Dba TOEGELATEN!!!!!! LICENTIES KUNNEN VANAF JANUARI

Nadere informatie

REGLEMENTEN NO BUDGET CUP. Nederlands

REGLEMENTEN NO BUDGET CUP. Nederlands REGLEMENTEN NO BUDGET CUP 2012 Nederlands 1 1. STRUCTUUR De No Budget CUP is een volledig onafhankelijk kampioenschap. De teams bestaan uit minimum 2 en maximum 3 piloten die de wedstrijd rijden op dezelfde

Nadere informatie

Regelement editie 2016 Versie 11 December

Regelement editie 2016 Versie 11 December 1. Reglement Belgian Twin Trophy Klasse Thunder De Belgian Twin Trophy (BTT) klasse Thunder is een Cup kampioenschap voor 2 cilinder motorfietsen met een maximale cilinder inhoud van 1000cc. Meer informatie

Nadere informatie

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016

MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 MON C50ccGT Reglement Plaatselijke Renners 2016 Inhoud Artikel 1. Organisatie C50ccgt demo grasbaanraces... 3 Artikel 2. Motoren van plaatselijke renners... 4 Artikel 3. Renners... 5 Artikel 4. Evenement...

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 5 Mei 2010

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 5 Mei 2010 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 5 Mei 2010 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT / SUPPLEMENTARY REGULATIONS Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 5 Mei 2010 Plaats evenement : TT Circuit Assen

Nadere informatie

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH 1. ALGEMEEN Dit reglement is van toepassing op het kartkampioenschap Nederland Kampioenschap Huurkarts NKH, nader te noemen als NKH, bestaande

Nadere informatie

Jeugdcriterium Frans Claes Reglement

Jeugdcriterium Frans Claes Reglement Jeugdcriterium Frans Claes Reglement Het Jeugdcriterium Frans Claes is een nationale wedstrijd over 3 dagen. Het wordt ingericht door KRV de skeelerclub van de Kempen, Koninklijk Modern Skatersclub Wilrijk

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 11 April 2010

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 11 April 2010 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 11 April 2010 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT / SUPPLEMENTARY REGULATIONS Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 11 April 2010 Plaats evenement : TT Circuit

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal junioren

Informatiebulletin De Zilveren Bal junioren 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - junioren Versie 4 (21-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441 GH,

Nadere informatie

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Art. 1 De bpost bank trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 29ste keer. Art.

Nadere informatie

Belgian Historic Cup (BHC) 2011. Sportreglement

Belgian Historic Cup (BHC) 2011. Sportreglement Belgian Historic Cup (BHC) 2011 "BRAVO" Sportreglement PAGINA INDEX 1. DEFINITIES - OMSCHRIJVING 2 2. DEELNEMINGSMODALITEITEN 2 3. VERGUNNINGEN 3 4. MEETINGS 3 5. INDELING &KLASSEMENTEN 3-4 6. TOEKENNING

Nadere informatie

Franco Fun Festival 30-31/03 & 01/04/2018 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT

Franco Fun Festival 30-31/03 & 01/04/2018 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT Hoofdstuk 1. Organisatie Franco Fun Festival 30-31/03 & 01/04/2018 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. Definities van de competitie. Het «Franco Fun Festival» heeft het statuut van een nationale OPEN

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Raceverslag 12-04-08 Film van de race: Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Start: 8 e startplaats. Bij start bleef 1 deelnemer stil staan. Hierdoor veel opstopping en we

Nadere informatie

REGLEMENT HIPPO KART CLUB SEIZOEN 2008

REGLEMENT HIPPO KART CLUB SEIZOEN 2008 REGLEMENT HIPPO KART CLUB SEIZOEN 2008 WEDSTRIJDKALENDER 2008 Race 1 Race 2 Race 3 Race 4 Race 5 Race 6 Race 7 Race 8 27 januari 24 februari 30 maart of 27 april (ivm Texel) 25 mei 29 juni 24 augustus

Nadere informatie

BRIDGESTONE SPECIAL OPEN TROPHY 2011 SPORTREGLEMENT

BRIDGESTONE SPECIAL OPEN TROPHY 2011 SPORTREGLEMENT BRIDGESTONE SPECIAL OPEN TROPHY 2011 SPORTREGLEMENT extracten Bron : http://www.racb.com/pdf/reglements/sport%20regl%20bsot%202011%20nl2.pdf & & http://www.racb.com/pdf/reglements/addendum%201%20aan%20het%20sportreglement.pdf

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 BIJZONDER REGLEMENT / SUPPLEMENTARY REGULATIONS Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 15 oktober 2017 Plaats evenement : TT Circuit Assen

Nadere informatie

Op het parkoers van de verbindingsritten kunnen controles met radarsysteem worden voorzien.

Op het parkoers van de verbindingsritten kunnen controles met radarsysteem worden voorzien. 09.01 Definitie De Belgische Motorrijdersbond (BMB) richt een Belgisch Kampioenschap wegrally in voor motorfietsen bestaande uit alle wedstrijden van dit type ingeschreven op de BMB kalender. Voor het

Nadere informatie

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF 1. BLIJF STEEDS UITERST RECHTS RIJDEN! ENKEL BIJ HET INHALEN KAN U NAAR LINKS UITWIJKEN. 2. RIJ UW EIGEN WEDSTRIJD. VOLG GEEN GROEP WANNEER U NIET GEWEND BENT IN GROEP

Nadere informatie

Wedstrijdvormen voor het spel AGILITYCOMPETITIE BOXERS

Wedstrijdvormen voor het spel AGILITYCOMPETITIE BOXERS Wedstrijdvormen voor het spel AGILITYCOMPETITIE BOXERS Hieronder tekst en uitleg van enkele wedstrijdvormen die kunnen gebruikt worden als spel bij de Agility voor Boxers Competitie. Inhoud Tijd Gambling...

Nadere informatie

REGIONAAL KAMPIOENSCHAP UITHOUDING OP OMLOOP ZOLDER TOURING CUP 2005 SPORTREGLEMENT

REGIONAAL KAMPIOENSCHAP UITHOUDING OP OMLOOP ZOLDER TOURING CUP 2005 SPORTREGLEMENT REGIONAAL KAMPIOENSCHAP UITHOUDING OP OMLOOP ZOLDER TOURING CUP 2005 SPORTREGLEMENT 1. De VZW Terlamen, hierna de promotor genoemd, gevestigd in Terlaemen 30, 3550 Heusden-Zolder, organiseert de Zolder

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland, 15 september 2019

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland, 15 september 2019 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland, 15 september 2019 BIJZONDER REGLEMENT Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 15 september 2019 Plaats evenement : TT Circuit Assen Naam evenement : ACNN

Nadere informatie

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken.

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken. 100082: Welk voorwerp houd je hier boven je hoofd? 1. Een rood voorwerp. 2. Een map. 3. Een voetbal. 100081: Je slaat af naar links. Gebeurt dat hier helemaal veilig? 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet

Nadere informatie

Technische klassen en gewichten

Technische klassen en gewichten 12 Voor aanvullingen kan men terugvallen op de Algemene wedstrijdreglementen van de NOMAC en Modelwagens die niet conform dit technisch reglement zijn bevonden, worden onderworpen aan de 12.1.1 Technische

Nadere informatie

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt

KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30. Rotax max dd2/dd2 M WANKEL. Sodi 390 cc 4 takt Reglement 2018 KLASSEN : KZ (ICC) / KZ+ (ICC+) Rotax max 125cc IAME X30 Rotax max dd2/dd2 M WANKEL Sodi 390 cc 4 takt Leeftijd : Kosten* : Trofeeën : vanaf 14 jaar 100,= bij vooruit betaling voor iedere

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017

Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Wedstrijdreglement Wintercompetitie 2016/2017 Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan

Nadere informatie

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC Versie V2 08-01-2017 1. ALGEMEEN Dit reglement is van toepassing op de kartkampioenschappen

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

VAS-Reglement REGULARITY - SPORTREGLEMENT

VAS-Reglement REGULARITY - SPORTREGLEMENT VAS-Reglement 2013-169 Art 1. Aard van de wedstrijd Een Regularity is een wedstrijd die geheel of gedeeltelijk wordt verreden over het traject van een rally of rallysprint en dit voor of na de deelnemers

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT. Art. 1 Intro. Art. 2 Algemene informatie

SPORTIEF REGLEMENT. Art. 1 Intro. Art. 2 Algemene informatie SPORTIEF REGLEMENT Art. 1 Intro De Rental Kart Masters is een organisatie van Karting Eupen. Het is een internationaal en individueel kampioenschap ondersteund door Alpinestars! Ons doel is om goede races

Nadere informatie

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL

TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TEAM INFO # 6 BRCC BELGIAN MASTERS 18 & 19 / 10 / 2014 INHOUDSTAFEL TIMING... 2 PRAKTISCH... 4 TICKETS... 5 1 1. TIMING Activiteit Timing Opmerkingen Waar? Toegang tot de BRCC paddock 0/1 Administratieve

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

KLASSEN : KZ 2 / KZ 2+ / X30 Super Shifter. Rotax max dd2/dd2 M / wankel. Sodi 390 cc 4 takt

KLASSEN : KZ 2 / KZ 2+ / X30 Super Shifter. Rotax max dd2/dd2 M / wankel. Sodi 390 cc 4 takt Reglement 2018 KLASSEN : KZ 2 / KZ 2+ / X30 Super Shifter 125cc automaat (rotax/x30/ ) Rotax max dd2/dd2 M / wankel Sodi 390 cc 4 takt Leeftijd : Kosten* : Trofeeën : vanaf 14 jaar 100,= bij vooruit betaling

Nadere informatie

Reglementen Crossbaan Boerenrockfestival

Reglementen Crossbaan Boerenrockfestival Reglementen Crossbaan Boerenrockfestival Het Boerenrockfestival is geen officiële crosswedstrijd maar hanteert wel regels waarin eisen aan voertuigen zijn vastgelegd. Ook zijn er eisen m.b.t. veiligheid

Nadere informatie

Reglement DVV Verzekeringen Trofee

Reglement DVV Verzekeringen Trofee Reglement DVV Verzekeringen Trofee 2016-2017 Art. 1 De DVV verzekeringen trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 31ste

Nadere informatie

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC

REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC 1 REGLEMENT KARTWEDSTRIJDEN 2017 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP HUURKARTS NKH DUTCH BELGIUM KART CHALLENGE DBKC 1. ALGEMEEN Dit reglement is van toepassing op de kartkampioenschappen Open Nederland Kampioenschap

Nadere informatie

Reglement DVV Verzekeringen Trofee

Reglement DVV Verzekeringen Trofee Reglement DVV Verzekeringen Trofee 2018-2019 Art. 1 De DVV Verzekeringen Trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 33ste

Nadere informatie

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART Tweede interdisciplinaire wedstrijd in Haarlem Na het succes in 2014 gaat NH/U de interdisciplinaire wedstrijd ook

Nadere informatie

6 HEURES MOTO SPA 8, 9 & 10 augustus 2014 BIJZONDER REGLEMENT EMN 10/117

6 HEURES MOTO SPA 8, 9 & 10 augustus 2014 BIJZONDER REGLEMENT EMN 10/117 1 6 HEURES MOTO SPA 8, 9 & 10 augustus 2014 BIJZONDER REGLEMENT EMN 10/117 6 HEURES MOTO SPA - 8, 9 & 10 augustus 2014...2 Artikel 1. - DEFINITIE...3 Artikel 2. CIRCUIT...3 Artikel 3. - CATEGORIEEN EN

Nadere informatie

Test theorie: Autowegen en Autosnelwegen

Test theorie: Autowegen en Autosnelwegen Test theorie: Autowegen en Autosnelwegen (wordt je aangeboden door Autorij-instructie.nl) Zie de Maximum toegestane snelheid op de Nederlandse wegen van de verschillende voertuigen Test theorie: Autosnelwegen

Nadere informatie

Belgian Racing Cars Championship 2013 (BRCC) Sportreglement

Belgian Racing Cars Championship 2013 (BRCC) Sportreglement (BRCC) Sportreglement PAGINA INDEX Art 1. DEFINITIES - OMSCHRIJVING... 2 Art 2. DEELNEMINGSMODALITEITEN... 2 Art 3. VERGUNNINGEN... 3 Art 4. MEETINGS... 4 Art 5. DIVISIES EN KLASSEN... 4 Art 6. DE SERIE...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement igolf Wintercup

Wedstrijdreglement igolf Wintercup Wedstrijdreglement igolf Wintercup Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissie.

Nadere informatie

TRICKSPARTY. De algemene regels van een wedstrijd: ALGEMENE VOORWAARDEN

TRICKSPARTY. De algemene regels van een wedstrijd: ALGEMENE VOORWAARDEN TRICKSPARTY Tricksparty is een wedstrijdsysteem dat zich vooral richt op het uitvoeren en beoordelen van tricks, vandaar ook de naam. De party in de naam verwijst naar het gevoel wat je krijgt als je naar

Nadere informatie

SPECIAL OPEN TROPHY 2013 SPORTREGLEMENT

SPECIAL OPEN TROPHY 2013 SPORTREGLEMENT SPECIAL OPEN TROPHY 2013 SPORTREGLEMENT PAGINA INDEX 1. DEFINITIES - OMSCHRIJVING 2 2. DEELNEMINGSMODALITEITEN 3 3. LICENTIES 5 4. MEETINGS 5 5. INDELINGEN EN KLASSEMENTEN 5 6. TITELS 6 7. TOEKENNING DER

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 31 maart 2019 BIJZONDER REGLEMENT Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 31 maart 2019 Plaats evenement : TT Circuit Assen Naam evenement : ACNN Clubsport

Nadere informatie

Blz. 2 Deelnemers, klassementen en truien 1.0 1.4. Blz. 3 Eindprijzen en truien 2.0 2.3. Blz. 4 Huldigingen en bloemen 3.0 3.3

Blz. 2 Deelnemers, klassementen en truien 1.0 1.4. Blz. 3 Eindprijzen en truien 2.0 2.3. Blz. 4 Huldigingen en bloemen 3.0 3.3 Om de continuïteit van deze unieke Haarlemse Muggenronde te waarborgen is onderstaand wedstrijdreglement opgesteld door de Stichting Haarlemse Muggenronde Inhoud Blz. 1 Inhoud Blz. 2 Deelnemers, klassementen

Nadere informatie

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016

BNL Karting Series. Technisch. reglement. Micro Max. Technisch reglement 2016 Micro Max RACB VISA: Versie 13-01-2016 BNL Karting Series Technisch 2016 reglement Micro Max MICRO MAX 1. Chassis Elk chassis moet volgens de CIK voorschriften zijn. Prototypes zijn niet toegelaten. Per wedstrijd mag slechts 1 chassis ingeschreven

Nadere informatie

VAS-Reglement

VAS-Reglement VAS-Reglement 2018-155 11 VAS CLASSICS - SPORTREGLEMENT Art. 1 Aard van de wedstrijd VAS-Classic is een orientatie / regelmatigheidswedstrijd waarbij een team van twee personen (piloot en navigator) tracht

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2018 - Hoofdtoernooi Versie 3 (15-03-2018) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Zwartsstraat 12, 8441

Nadere informatie

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi

Informatiebulletin De Zilveren Bal Hoofdtoernooi 0 Informatiebulletin De Zilveren Bal 2019 - Hoofdtoernooi Versie 2 (13-03-2019) Contactgegevens organisatiecomité E-mail: Info@dezilverenbal.nl Telefoon: +31 0 650487883 Postadres: Ruusbroecstraat 23,

Nadere informatie

Wijziging t.o.v. versie 1.0: Toevoeging meerdere rijders art 7.1 VERSIE 1.1

Wijziging t.o.v. versie 1.0: Toevoeging meerdere rijders art 7.1 VERSIE 1.1 Wijziging t.o.v. versie 1.0: Toevoeging meerdere rijders art 7.1 VERSIE 1.1 Toyo Tires Time-Attack 2013 Sportief Reglement V1.1 Inhoud Inleiding... 2 1 Organisatie... 2 2 Inschrijving... 2 3 Algemene dagindeling...

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Reglement Editie 2013

Reglement Editie 2013 Reglement Editie 2013 1. Wat is International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 5 wedstrijden, zie kalender, die hernomen

Nadere informatie

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM 15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM DAT DOORGAAT IN ZEPPEREN OP HET KUNSTGRASVELD Datum: Vrijdag 8 juni 2018 Aanvang: 19 uur (einde voorzien rond 1u30) Inschrijvingsgeld: 50 euro per ploeg (10

Nadere informatie