Nieuwsbrief november. Zwemles wijziging Schaatsen 6 november Gezocht: verkeersouder! Studenten Jeugdplein Hengelo Instrumentencarrousel Ouderbijdrage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief november. Zwemles wijziging Schaatsen 6 november Gezocht: verkeersouder! Studenten Jeugdplein Hengelo Instrumentencarrousel Ouderbijdrage"

Transcriptie

1 In deze nieuwsbrief Afscheid collega Margriet Oudergesprekken LOES Continurooster Dag van de leraar Fit to school GYM (judo) Activiteiten Slangenbeek Opbrengst speelgoedbeurs Honkbal groepen 7 en 8 Nieuwsbrief november Zwemles wijziging Schaatsen 6 november Gezocht: verkeersouder! Studenten Jeugdplein Hengelo Instrumentencarrousel Ouderbijdrage Afscheid collega Margriet Helaas hebben we op vrijdag 11 oktober afscheid moeten nemen van onze collega Margriet. We wensen haar heel veel succes op haar nieuwe werkplek binnen PRIMATO op basisschool Dalton Hengelo Zuid. Sinds deze week is Marije Meijaard (IB) weer terug van zwangerschapsverlof. Als Intern Begeleider zal zij de zorgtaken rondom de bovenbouw weer op zich nemen. Susanne Rijkse heeft deze taken tijdelijk overgenomen tijdens het verlof, zij zal naast haar IB-taken nu ook weer lesgeven in groep 1. Oudergesprekken Op 18 en 19 november staan er oudergesprekken gepland. Deze avonden staan in het teken van de sociaal emotionele ontwikkeling van uw kind. U zult hier binnenkort een uitnodiging voor ontvangen, maar noteert u alvast de data in uw agenda. LOES Op de algemene ouderavond is een interessante lezing gegeven over Positief Opvoeden door schoolmaatschappelijk werkster Yvonne Heesen. Ouders en leerkrachten hebben waardevolle gesprekken gevoerd over opvoeden en de rol van positieve stimulans en over heel herkenbare opvoedsituaties. Ineke Padberg van de organisatie LOES heeft gesproken over de mogelijkheid om telefonisch of via de /website opvoedvragen te stellen. Afhankelijk van de opvoedhulpvraag van de ouder (en dat kan over echt van alles zijn ) kan samen gekeken worden naar antwoorden en oplossingen. Ook op maandagavond 18 en 19 november zullen zij aanwezig zijn op school, u kunt dan met een kopje koffie/thee uw vragen stellen of een foldertje meenemen! Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars info@ - www.

2 Continurooster Op 14 november (19.30 u) staat er een informatieavond gepland met als thema het continurooster. Op deze avond zal de werkgroep zijn bevindingen presenteren en met u in gesprek gaan over wat deze betekenen voor uw kinderen en u als ouder. Fit to school GYM (judo) Op vrijdag 11 oktober hebben de kinderen uit de groepen 4,5 en 6 les gehad in judo. 45 minuten lang hebben de beginselen mogen ervaren van verschillende worpen. Hoewel het stoeien in eerste instantie best spannend was, bleek al snel dat de meeste kinderen dit goed onder de knie hadden. Op enkele geschaafde knieën na, is iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen! Activiteiten Slangenbeek Activiteiten Commissie Slangenbeek heeft voor de komende maanden de volgende activiteiten gepland: - 11 november Lampionnenoptocht Sint Maarten - 17 november Sinterklaasoptocht en Sinterklaasfeest - 23 december Midwinterhoornblazen - 19 januari Raboslangenbeekloop Meer informatie op Opbrengst speelgoedbeurs Superenthousiast was Marianne Slot, toen ze voor de zomervakantie het idee opperde een speelgoedbeurs te willen organiseren. Met een (bijna) kant-en-klaar plan werd dan ook begin september gestart met de voorbereidingen: de groepen 7 en 8 maakten de affiches, een advertentie in de Roerpen werd geplaatst en natuurlijk waren er de inschrijfochtenden voor ouders. 23 aanmeldingen bleken voldoende om het speellokaal tot een prachtige speelgoedwinkel om te toveren. Een gezellige drukte op woensdagmiddag 30 oktober heeft uiteindelijke een opbrengst opgeleverd (ten behoeve van een nieuwe geluidsinstallatie voor school) van ruim 250 euro! Een superhoog bedrag, ouders, leerlingen en vooral ook Marianne bedankt! Honkbal groepen 7 en 8 Als afsluiting van de Kinderboekenweek stonden voor de groepen 7 en 8 op 11 oktober honkballessen op het programma. Het weer werkte helaas niet mee, waardoor het programma naar de sporthal werd verplaatst. De medewerkers van honkbalvereniging de GIANTS waren erg flexibel en turnden het programma om, zodat de leerlingen die dag toch nog konden honkballen. Zwemles wijziging Sinds begin oktober zwemmen alle kinderen die in het diepe (koude) bad zwemmen bij elke zwemles oefen-zwemkleren meenemen in een plastic zak. Deze kleren trekken ze in de kleedkamer van het zwembad aan over hun zwemkleding. De kinderen oefenen zo om met kleren aan te zwemmen. Dit moeten ze ook bij het diploma-zwemmen. Na een half uur hier in te hebben gezwommen trekken ze deze kleding uit, stoppen ze deze in de plastic tas en zwemmen de laatste minuten van de zwemles in hun gewone badkleding. Op de site van het Twentebad staat informatie over welke kleding voor welk diploma vereist is. Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars info@ - www.

3 Schaatsen 6 november Op woensdag 6 november zullen de kinderen van de groepen 4/6, 5 en 6 gaan schaatsten bij IJsbaan Twente. Deze morgen zullen zij naast een schaatsclinic ook vrij mogen schaatsen. Kinderen die zelf niet over schaatsen beschikken, kunnen schaatsen huren voor 3,00 per paar. U kunt zich bij de leerkracht van uw kind aanmelden voor het meerijden. Wilt u denken aan een muts, handschoenen en laagjeskleding? Dit is i.v.m. de temperatuur van 10oC.! Gezocht: verkeersouder! Ben Veldhuis is jarenlang de verkeersouder van de Europaschool geweest. Nu zijn jongste kind aan het einde van afgelopen schooljaar naar het voortgezet onderwijs is gegaan, zoeken wij met spoed een andere verkeersouder voor de komende jaren. De verkeersouder: Is contactpersoon tussen ouders, school en derden zoals de gemeente, politie en wijkverenigingen betrekt zoveel mogelijk de andere ouders bij zijn werk en maakt zich sterk voor goed verkeersonderwijs en veilige schoolroutes werkt samen met de wijkagent als het gaat om voorlichting of gastlessen Kortom een leuke en boeiende bijdrage leveren aan de veiligheid van uw kind! Heeft u interesse, dan horen we het graag! Studenten: V.l.n.r. achterste rij: Maarten Bernds, Herman ten Heuw. V.l.n.r. voorste rij: Dorien Klasens, Lisan Kamp, Roby Morsink, Niek Langeler, Cindy te Raa. (Meneer Sander was helaas afwezig ten tijde van het maken van de foto.) De studenten hebben het naar hun zin op school! Er wordt al volop lesgegeven en handen uit de mouwen gestoken. De eerstejaars van de pabo zijn bezig met het leren voorlezen, vertellen en eenvoudige methodelessen te geven. De eerstejaars van het roc zijn ook bezig met leren voorlezen en verrichten daarnaast veel ondersteunende activiteiten in hun groep. De vierdejaars studenten van de pabo leren in dit vierde jaar vooral hoe ze om moeten gaan met ouders en het samenwerken in en met de omgeving. Denkt u hierbij aan het deelnemen van de informatieavond, de contactavonden, een gesprek met de intern begeleider of het organiseren van een bezoek aan het theater. De gym - studenten op de dinsdag organiseren activiteiten passend bij hun opdrachten vanuit de opleiding of op verzoek van de school. Meneer Sander, de LIO-er van vorig jaar, is bezig met het afronden van de studie. Hij zal zijn ontwerp onderzoek doen in de groep van juf Monique. Een nieuwe stageperiode breekt aan met bijzondere activiteiten zoals Sint en Kerst. We wensen ze allemaal veel plezier en succes in hun stage! Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars info@ - www.

4 Jeugdplein Hengelo Graag willen wij u attenderen op de activiteiten die door Jeugdplein Hengelo worden georganiseerd. Zie of kijk op Facebook: De activiteiten variëren van blokfluitlessen tot het maken van schaduwtheaterfiguren. Instrumentencarrousel In de periode van 5 november t/m 28 november stelt Muziekschool Hengelo de basisscholen in Hengelo in de gelegenheid om de groepen 5 en 6 kennis te laten maken met verschillende instrumenten. Vijf muzikanten, allen docent aan de Muziekschool, komen samen naar de basisschool en zullen in een workshop van 75 minuten vertellen over de instrumenten, een mini-concertje geven én de leerlingen in de gelegenheid stellen om de instrumenten uit te proberen. De onderstaand schema is te zien welke groepen hieraan deelnemen: De Europaschool nov uur De Europaschool 4/6 combi nov 8.45 uur De Europaschool nov uur Ouderbijdrage Op de algemene ouderavond van 10 oktober jl. is de ouderbijdrage voor schooljaar vastgesteld. Met deze bijdrage organiseert de oudervereniging onder andere het sinterklaasfeest, kerstfeest, Pasen, de Koningsspelen en de avondvierdaagse. Ook worden luizencontroles mogelijk gemaakt en is er een budget voor klassenbestedingen. Meer informatie hierover treft u aan op de website van de Europaschool. Naast de inzet van de leden van de oudervereniging, vele vrijwillige ouders en leerkrachten, zijn wij afhankelijk van uw financiële bijdrage. Zonder deze bijdrage is het organiseren van deze extra activiteiten niet mogelijk. Vriendelijk verzoeken wij u om de bijdrage voor 1 november 2013 over te maken op: bankrekeningnummer t.n.v. OV Europaschool te Hengelo. (Gelieve de naam en klas van uw kind(eren) vermelden.) Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars info@ - www.

5 Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars - www.

6 Brusselstraat NN Hengelo tel: dir. Peter Baars - www.

Nieuwsbrief December. In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief December. In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief December In deze nieuwsbrief Pestprotocol Continurooster Bezoek aan Twentse Welle Primatoneel Juf Claudia is getrouwd! Op ouders kun je rekenen! Sint en Kerst Studenten-LIO Damtoernooi Nieuw

Nadere informatie

augustus/september 2013

augustus/september 2013 In deze nieuwsbrief: Van Peter Speelgoedmarkt Speelgoedkar Kinderboekenweek 2013 Afscheid meneer Wim Typediploma 2013 Schilderwerk buiten ADV-dagen Informatieavonden augustus/september 2013 Fit to School

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2013

Nieuwsbrief oktober 2013 In deze nieuwsbrief Fluor Graffiti Kunst dj s Speelgoedmarkt Algemene Ouderavond Slangenbeekloop - loopclinic Kinderboekenweek Werkgroep continurooster Heb t Lef Nieuwsbrief oktober 2013 Wolvencampje Lina

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Informatiebrochure Europaschool

Informatiebrochure Europaschool Informatiebrochure Europaschool 2017-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Europaschool, In deze informatiebrochure voor het schooljaar 2017-2018 vindt u in het kort allerlei praktische zaken, waarvan

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04 Nieuwsbrief 16 oktober 2014 2014-2015 nr. 04 Beste ouders/ verzorgers, Wij zijn allemaal diep geschokt door de gebeurtenissen op het Corbulocollege afgelopen week. Het Corbulocollege is voor ons de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Informatiebrochure EUROPASCHOOL

Informatiebrochure EUROPASCHOOL Informatiebrochure EUROPASCHOOL 2014-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Europaschool, In deze informatiebrochure voor het schooljaar 2014-2015 vindt u in het kort allerlei praktische zaken, waarvan

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Nieuwsbrief februari 2016 Nieuws van de ouderregiegroep De ouderregiegroep is ideeën aan het uitwerken met als doel ouders nog meer bij onze school te betrekken. Het KIK moment en de koffieochtenden zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Jaarkalender obs de Bolder

Jaarkalender obs de Bolder Jaarkalender 2018-2019 obs de Bolder Groepsindeling Groep 1/2a Groep 1/2b Groep 1/2c Groep 3 Groep 4 Groep 4/5 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Directeur Interne begeleiding Onderwijsassistent

Nadere informatie

Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport

Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport Samenwerking ROC van Twente en Hengelo Sport schooljaar 2015 2016. Tijdens ons overleg (Guido, Paul, Raymond, Mark) hebben we gesproken over intensieve samenwerking tussen ROC van Twente en Hengelo Sport

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05

Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober e jaargang nr. 05 Periode vrijdag 4 oktober 2019 t/m vrijdag 11 oktober 2019 40e jaargang nr. 05 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging: Op dinsdag 8 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van de Ouderverenging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 5 september 2019

Nieuwsbrief 1 5 september 2019 Nieuwsbrief 1 5 september 2019 Even voorstellen. Mijn naam is Ruud Seuren. Ik ben vanaf 2 september de interim-directeur en zoals ik het noemde in de groepen de inval-directeur. Dit heeft u ook mogen lezen

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 6. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 6 Ouderbijdrage 2016-2017 Nu het schooljaar enkele weken bezig is, vragen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage 2016-2017. Deze bijdrage maakt het mogelijk om allerlei buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwsbrief juni 2014 Datum nieuwsbrief Nieuwsbrief juni 2014 In deze nieuwsbrief * Afscheid collega Dianne * Formatie * Eindmusical * Ov-rectificatie * Gezocht Oud-papier -vaders * Doorschuifmiddag * Schoolreisjes * Meneer

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari In deze Nieuwsbrief: Even voorstellen. Godsdienstige Vorming Week februari 2016 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari In deze Nieuwsbrief: Even voorstellen. Godsdienstige Vorming Week februari 2016 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 10 29 januari 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Open ochtend en avond Inspectiebezoek Even voorstellen Agenda Bijbelkring Techniekmiddag Godsdienstige Vorming Week 5 -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1 In Digiduif kunt u deze data ook in de agenda terugvinden. Dit jaar is het gymrooster in 3 periodes ingedeeld. Dit komt doordat de groepen 6, 7 en 8 een periode één zwemles en één gymles hebben. De gymroosters

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Doen dus, laat uw kind niet aan de kant staan en gun het een zwemdiploma A.

Doen dus, laat uw kind niet aan de kant staan en gun het een zwemdiploma A. Weekbericht 21 september 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, Nieuws van de brugfunctionarissen: Zwemdiploma A Ieder kind verdient dezelfde kansen en mogelijkheden. Maar

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie