WEA Zeeland haalt eruit wat er voor u inzit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEA Zeeland haalt eruit wat er voor u inzit"

Transcriptie

1 WEA Zeeland haalt eruit wat er voor u inzit

2 WEA Zeeland

3 Administratie personeel salaris financieel Accountancy samenstellen jaarrekening tussentijdse rapportages waardebepalingen due diligence onderzoek overeenkomsten Belastingadvies aangiften bezwaar- en beroepsprocedures vermogensplanning aandelenoverdracht Consultancy rechtsvorm fusie & overname corporate finance joint ventures financieringen subsidies beloningssystemen benchmarks administratieve organisatie automatisering herstructurering investeringsplannen ondernemersplannen organisatie advies reorganisatie subsidie advies begroting Wij halen eruit wat er voor u inzit Onze missie WEA Zeeland gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt. Bij WEA Zeeland staat deskundigheid voorop. Maar er is meer. Want wat hebt u aan een advies dat in theorie klopt, maar niet aansluit bij uw wensen? Daarom luisteren wij naar uw verhaal, uw situatie. Stellen kritische vragen, denken De kernwaarden van WEA Zeeland Creatief Betrokken Probleemoplossend Teamwerk Klantgericht Scherpe blik Luisterend oor mee. Ook buiten de gebaande paden. Het resultaat? Een snel, creatief antwoord dat de kern van uw vraag volledig raakt. Dat is WEA Zeeland. In uw buurt Oftewel: Hulst, Middelburg, Oostburg. WEA Zeeland is met deze drie vestigingen in Zeeland groot en klein tegelijk. Groot genoeg om altijd up-to-date te zijn en klein genoeg om te weten wat er lokaal speelt. Groot genoeg om specialisten te hebben en klein genoeg om geen onnodige overhead aan u te hoeven door te berekenen. En als een van de grotere spelers in Zeeland bescheiden genoeg om samen te werken met andere disciplines, extern en intern. Onze 60 medewerkers staan klaar om hun vakkennis en ervaring betrouwbaar, betrokken en discreet voor u in te zetten. Onze diensten mkb agrarische sector particulieren grootzakelijk administratie accountancy consultancy belastingadvies audit v v x x v v x v v v v v v v v v v v x v Landelijk netwerk WEA Zeeland vormt samen met acht andere maatschappen de WEA Groep. Dit netwerk bestrijkt heel West Nederland, van de Belgische grens tot en met de kop van Noord-Holland. Door deze samenwerking heeft WEA een antwoord op elke vraag en is onze automatisering een van de meest geavanceerde in accountantsland.

4 Midden- en kleinbedrijf WEA Zeeland biedt MKB-ondernemers expertise op het gebied van administratie, belastingen en bedrijfseconomische vraagstukken. Onze MKB-specialisten kunnen zich snel in uw situatie inleven en hebben altijd aandacht voor u als ondernemer. Of u nu starter, volhouder, groeier of doorstarter bent: WEA Zeeland ondersteunt u als ondernemer zodat u het maximale uit uw expertise kunt halen.

5 Echte informatie We voorzien u van concrete cijfers, analyses en bedrijfsinformatie waar u direct iets aan heeft. Zodat u weet of u meer kunt investeren of juist beter een pas op de plaats kunt maken. En zodat u tijdig kunt handelen als er kansen of bedreigingen zijn binnen uw organisatie. Als team denken en rekenen wij financieel, administratief en fiscaal met u mee, voor het hoogst haalbare rendement uit uw activiteiten of uw kapitaal. Opstart Elke ondernemer zelf, maar ook zijn of haar onderneming doorloopt een levenscyclus. In de startfase van de onderneming biedt WEA Zeeland begeleiding bij onder andere het ondernemersplan, de liquiditeitsplanning en de financiering. Ook de interne administratieve organisatie en de keuze voor de fiscaaljuridische structuur zijn speerpunten in deze fase. Groei In deze fase krijgt de ondernemer behoefte aan meer heldere informatie aan de hand van vooraf bepaalde prestatie-indicatoren. Daarnaast zijn er vraagstukken op het gebied van investeringen, efficiency en personeelsbeleid. Allemaal zaken waarbij WEA Zeeland u kan ondersteunen. Hulpmiddelen daarbij zijn online applicaties voor de financiële en personeelsadministratie. Klankbord of second opinion nodig? Een frisse kijk op uw cijfers en organisatie. Uw WEA Zeeland adviseur ondersteunt u daarbij. Het geeft u de bevestiging van uw vermoeden of uw krijgt vernieuwde inzichten die u niet verwacht had. Hierdoor kunt u uw visie bijstellen en kansen uitbreiden. Uitbouw Kansen, bedreigingen, sterkten en zwakten vormen, samen met de individuele wensen van de ondernemer of het managementteam, de basis voor de uitbouw van de onderneming. WEA Zeeland werkt samen met u aan het in kaart brengen van de financiële en fiscale consequenties van bijvoorbeeld internationalisering, diversificatie en herstructurering. Of heel praktisch bij (her)financieringsvraagstukken, waardebepalingen en het opzetten van samenwerkingsverbanden. Fusie en overname Of het nu om fusie of overname of andere vormen van bedrijfsoverdracht gaat, het zijn altijd multidisciplinaire vraagstukken. De accountants en fiscalisten van WEA Zeeland werken daarom nauw samen, indien nodig met externe specialisten. Non-profit sector De non-profit sector kent een geheel eigen dynamiek. WEA Zeeland is daar goed in thuis. Bijvoorbeeld bij het inventariseren, optimaliseren en implementeren van AO/IB trajecten. Of bij het opzetten van de financiële en salarisadministratie. Ook kunt u terecht bij WEA Zeeland voor het opstellen van begrotingen en het uitbrengen van tussentijdse rapportages. Vanzelfsprekend komt daar de advisering en uitvoering van subsidieaanvragen bij. Tijdelijk capaciteitsprobleem? Kies voor detachering! Professionals van WEA Zeeland ondersteunen u bij (tijdelijke) onderbezetting van financiële afdelingen op interim basis.

6 Agrarische sector De Zeeuwse situatie is uniek en uiterst divers. Reden waarom WEA Zeeland op elk van haar drie vestigingen landbouwspecialisten heeft. De sector kent door regionale, nationale en internationale ontwikkelingen een grote dynamiek met ingrijpende gevolgen voor individuele bedrijven. Als gedegen sparring-partner speelt WEA Zeeland daarop in met bijvoorbeeld advies over actuele onderwerpen, gevraagd of op eigen initiatief.

7 WEA nr. 1 in tevredenheidsonderzoek In de top-40 van het jaarlijkse tevredenheidonderzoek, gehouden onder drieduizend veehouders in 2009, waardeerden de cliënten WEA met een 7,5. WEA bekleedt daarmee in haar werkgebied de 1e plaats. Specifieke expertise De agrarische sector vraagt om zeer specifieke expertise. Zoals bijvoorbeeld kennis van het EU-landbouwbeleid, pachtrecht, ervaring met mestwetgeving, landbouwvrijstellingen en toeslagrechten. WEA Zeeland heeft van oudsher brede kennis en ervaring in de fruitteelt, melkveehouderij, glastuinbouw, akkerbouw en intensieve veeteelt. Wij mogen daarom veel Zeeuwse landbouwers tot onze cliënten rekenen, van klein tot groot en van akkerbouwer tot melkveehouder. Daarnaast heeft WEA Zeeland de nodige kennis opgebouwd in de vele nevenactiviteiten van landbouwers, van minicampings tot en met windmolens. Maar ook bij onder andere de fiscale begeleiding bij de verkoop van landbouwgronden aan projectontwikkelaars en onteigeningen. En niet te vergeten de nieuwe vormen van landbouw in Zeeland, zoals bijvoorbeeld de zeegroenten en visteelt. Daarnaast hebben onze fiscalisten en juristen de nodige kennis in de loop van de jaren opgedaan met agrarisch recht en houden wij ons bijvoorbeeld ook bezig met mediation. Gebruiksnormen De adviseurs van WEA Zeeland helpen u om inzicht te krijgen in het mineralenoverschot of de aanvoerruimte. Zo kunt u op tijd maatregelen nemen. Bedrijfsopvolging Eén van de speerpunten van WEA Zeeland is de bedrijfsopvolging in de landbouwsector. Bij dit complexe onderwerp spelen behalve fiscale, financiële en juridische aspecten vooral ook de menselijke kanten een belangrijke rol. De adviseurs van WEA Zeeland zijn zich hier terdege van bewust. Zij brengen de consequenties van de bedrijfsoverdracht overzichtelijk in beeld en begeleiden desgewenst het hele traject. Felice Buonadonna DNA-Beeldbank op

8 Particulieren Kwaliteit van leven betekent het nu goed hebben én zorgdragen voor een onbezorgde toekomst. Maar zaken als de kredietcrisis, pensioengaten, echtscheiding, tijdelijke emigratie, studie van kinderen en veranderende wetgeving omtrent erf- en schenkbelasting maken dat financiële planning steeds complexer wordt. Advies van WEA Zeeland betekent de juiste voorzieningen, verantwoorde risico s en maximaal fiscaal voordeel.

9 Estate- en financiële planning Een zorgvuldige planning van uw inkomen en vermogen is essentieel. Natuurlijk omdat u wilt kunnen genieten van uw opgebouwde vermogen of bezit. Maar ook omdat u zich verantwoordelijk voelt voor uw naasten als u hen bezit of vermogen nalaat. Bij die financiële en fiscale planning komt een complexe regelgeving kijken. Het is zaak om uw huidige, maar ook uw toekomstige situatie goed te regelen. Liefst in een vroeg stadium, en zelfs tot na uw overlijden. WEA Zeeland beschikt over de kennis om de overgang van uw vermogen naar de volgende generatie tegen een zo laag mogelijke belastingdruk te realiseren. Advies inzake financiële consequenties bij: schenken erven belastingaangiften echtscheiding opvolging overlijden oudedagsvoorziening WEA Zeeland geeft invulling aan uw wensen zodat uw zaken goed geregeld zijn. Dat is niet alleen een zakelijk verhaal, maar ook een emotioneel proces. Uw WEA-adviseur steunt u hierbij graag en zal u waar nodig voorzien van goed en integer advies. Dat advies kan bijvoorbeeld betrekking hebben op schenkingen, overdracht van onroerende zaken, goede doelen, uw huwelijkse voorwaarden, erven en testamenten. Privé en zakelijk Een goede balans tussen privé en zakelijke belangen is cruciaal. Als u werkt als ondernemer of als directeur-grootaandeelhouder, de adviseurs van WEA Zeeland helpen u om de juiste verhoudingen hiertussen te bepalen. Oudedagsvoorziening Uw oudedagsvoorziening kan bestaan uit pensioen, levensverzekeringen, lijfrentepolissen, banktegoeden, beleggingen, eigen woning en nog vele andere vormen. Voor veel van deze zaken zijn banken, verzekeraars en tussenpersonen de eerst aangewezen instanties. Onze expertise ligt vooral op het gebied van de fiscale begeleiding van de verschillende vormen van financiële oudedagsvoorzieningen. WEA Zeeland beoordeelt voor u de fiscale aspecten van uw oudedagsvoorzieningen, veelal in samenwerking met uw bank of tussenpersoon. Van bestaande toekomstvoorzieningen berekenen wij het fiscaal optimale moment van uitkeren en adviseren wij u over de mogelijk-heden om vermogen voor uw oude dag op te bouwen op de fiscaal voordeligste manier.

10 Audit & online Over WEA Zeeland valt veel meer te vertellen. Dat doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek met u. Door goed te luisteren kunnen we u dan heel precies van dienst zijn. Als u meer wilt weten, maak dan een afspraak. Een verkennend gesprek is namelijk altijd zonder kosten.

11 Regeldruk? In onze praktijk zien we dat ondernemers afgeremd worden door de enorme lading regeltjes en voorschriften die aan hun activiteit verbonden is. Onze missie is, u zo veel mogelijk rompslomp uit handen te nemen en tegelijkertijd te zorgen dat uw bedrijfsvoering aan de wettelijke vereisten voldoet. WEA Audit Onze complexe maatschappij vraagt om bepaalde zekerheden. Steeds vaker moeten bedrijven dan ook verantwoording afleggen over de betrouwbaarheid van hun verslaglegging. Het controleren van de verslaglegging van een bedrijf of organisatie gebeurt door middel van een zogenaamde audit. Naast de controle van jaarrekeningen kunnen audits ook betrekking hebben op bijvoorbeeld een verstrekte subsidie of interne (management)rapportages. Specifiek voor klanten die met deze wettelijke verplichting geconfronteerd worden heeft WEA een eigen auditpraktijk, onder de naam WEA Audit B.V. WEA Audit heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is daarmee bevoegd om wettelijk verplichte controles van jaarrekeningen uit te voeren. Ook niet-klanten van WEA kunnen hier een beroep op doen voor een integer en onafhankelijk oordeel. Online applicaties Op de WEA internetsite is een portal beschikbaar waar u in een beveiligde omgeving gebruik kunt maken van de gewenste online diensten. U kunt daar 24 uur per dag uw online diensten zoals uw financiële administratie of uw salarisadministratie inzien en wijzigen. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. De voordelen zijn dan ook voor de handliggend. Geen aanschaf meer van dure boekhoudpakketten met de bijbehorende updates. Door automatische back-ups hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel verlies van uw belangrijke gegevens. Tevens is het mogelijk dat u en uw WEA-adviseur gelijktijdig inzage hebben in de gegevens en u direct kunnen bijstaan. Een eenvoudige manier dus om met uw adviseur samen te werken. Is er een tijdelijke onderbezetting op uw financiële afdeling of heeft u geen tijd om het zelf te doen? WEA Zeeland verzorgt uw financiële administratie of uw salarisadministratie online en u kunt toch beschikken over actuele informatie. Ook voor een transparant advies over investeringen in uw procesautomatisering kunt u een beroep doen op WEA. Aarzel dus niet om uw bedrijfs- automatisering ter sprake te brengen bij uw WEA Zeeland contactpersoon. Innovatie De wereld, veraf en dichtbij, verandert. Bekende woorden zijn globalisering, internationalisering, toename regelgeving en digitalisering. Allemaal zaken die WEA Zeeland in de dagelijkse praktijk tegenkomt. Dankzij ons (inter)nationale kennisnetwerk en interne terugkoppeling kunnen wij onze dienstverlening zodanig verbreden en verdiepen dat we steeds aan de meest moderne eisen van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast verliezen wij onze oude waarden als discretie, betrouwbaarheid, vakkennis en ervaring natuurlijk niet uit het oog.

12 scherpe visie luisterend oor bevlogen WEA ZEELAND Hulst (0114) Middelburg (0118) Oostburg (0117) Internet weazeeland.nl Aangesloten bij: Foto Richard Diepstraten

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

ondernemen is de reis van je leven

ondernemen is de reis van je leven ondernemen is de reis van je leven Accountancy Belastingadvies Corporate finance HR services Juridisch advies Ondernemen is de reis van je leven Onze diensten Met CROP staat u er niet alleen voor CROP.NL

Nadere informatie

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De ambitie om uw organisatie te laten excelleren RSM Niehe Lancée geniet een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Opdrachtgevers kunnen

Nadere informatie

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Onze dienstverlening in vogelvlucht Accountancy De toekomst begint met het heden. Actuele objectieve financiële informatie is daarom van

Nadere informatie

Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen

Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen Bedrijfsoverdracht of -aankoop Een eigen bedrijf is vaak een levenswerk. Maar er komt een moment dat u de touwtjes uit handen zult geven. Moeilijk? Soms.

Nadere informatie

De juiste productinformatie

De juiste productinformatie Vooruitgang boeken met: De juiste productinformatie Alle productinformatie bij de hand Inhoud Accountancy & Administratieve diensten 4 Fiscaal advies 6 Salarisverwerking & Personeelsadvies 8 Specialistische

Nadere informatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Ruimte voor ondernemen. uw bedrijf ook in acconditie? Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Gezonde financiële huishouding accountancy belastingadvies strategisch advies accountantscontrole

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

kijkt verder dan de cijfers

kijkt verder dan de cijfers FISCAAL JURIDISCH FINANCIEEL ADVIES kijkt verder dan de cijfers Natuurlijk weten we alles over boekhouden, administreren en jaarrekeningen. Maar we weten ook precies wat er speelt in het mkb. Daardoor

Nadere informatie

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl Wij zijn PKF Wallast Accountants, (fiscaal) adviseurs, bedrijfsjuristen, Business Valuators Lokaal, regionaal en landelijk actief Hoofdzakelijk

Nadere informatie

Naheffing Jaarreken. Vergunningen. De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT

Naheffing Jaarreken. Vergunningen. De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT Naheffing tsvorm Jaarreken Vergunningen De MKB-accountant: een goede adviseur DAAROM EEN ACCOUNTANT maart 2013 DE MKB-ACCOUNTANT: EEN GOEDE ADVISEUR Elke ondernemer heeft behoefte aan een goede adviseur,

Nadere informatie

Deskundig advies, de mens centraal

Deskundig advies, de mens centraal Deskundig advies, de mens centraal Altijd een advies op maat Naast een gedegen advies op het gebied van accountancy, belastingen en ondernemerschap staat bij Reusen Advies altijd de mens centraal. Verwacht

Nadere informatie

Bovenop zaken. Goede dienstverlening is een professionele mentaliteit.

Bovenop zaken. Goede dienstverlening is een professionele mentaliteit. Bovenop zaken Bovenop zaken Joanknecht & Van Zelst bestaat ruim 65 jaar. Maakte alle golven van de conjunctuur mee. Bleef altijd scherp, zowel vakinhoudelijk als qua dienstverlenende mentaliteit. Decennia

Nadere informatie

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is.

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. Bovendien is belastingadvies maatwerk en kan het zijn

Nadere informatie

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is.

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. Bovendien is belastingadvies maatwerk en kan het zijn

Nadere informatie

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig.

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig. GROOT BOEK REKENEN EN REDENEREN Mensen maken cijfers en letters. De Scheers Groep maakt er getallen en woorden van. Doortimmerd en doordacht. Het samenwerkingsverband van de Scheers Groep bundelt een schat

Nadere informatie

Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie

Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe KRACHTIG mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen zijn gericht op effect. Goed gemotiveerde aanbevelingen voor

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

kijkt verder dan de cijfers

kijkt verder dan de cijfers FISCAAL JURIDISCH FINANCIEEL ADVIES kijkt verder dan de cijfers Natuurlijk weten we alles over boekhouden, administreren en jaarrekeningen. Maar we weten ook precies wat er speelt in de agrarische sector.

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs

Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Startersbrochure YKV accountants & adviseurs Wilhelminalaan 10 2405 ED Alphen aan den Rijn 0172-443674 Rietbaan 2b 2908 LP Capelle aan den IJssel 010-4219228 www.ykv.nl Over YKV accountants & adviseurs

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Actueel. Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning

Actueel. Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning Actueel EEN UITGAVE VAN zoys ACCOUNTANts & BELASTINGADVISEURS jaargang 1 NR. 2 SEPTEMBER 2011 Fiscale adviezen op maat voor ondernemers Creëer rust met fiscale planning Zoys Actueel is een uitgave voor

Nadere informatie

Oplossingen bij echtscheidingen en financiële vraagstukken

Oplossingen bij echtscheidingen en financiële vraagstukken Oplossingen bij echtscheidingen en financiële vraagstukken More Advice MAATWERK OBJECTIEF & ONTZORGEN RELATIE EXPERTISE Waarom More Advice? Financiële, fiscale en juridische kennis in één More Advice biedt

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg

evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg Ondernemende mensen zijn kleurrijk, maar soms ook zwart-wit. Kleurrijk in de zin van breed ontwikkeld

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie 2016 Versie 07.06.16 Bol Adviseurs Voor ondernemers die wyzr willen worden Denk Ondernemend. Denk Bol. Inleiding Bol Adviseurs richt zich op het ondersteunen van ondernemers in het midden- en klein bedrijf.

Nadere informatie

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol.

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol. Meer ondernemen met B-OnLine Denk ondernemend. Denk Bol. Bol volgt de hartslag van uw bedrijf met B-OnLine Het beste uit uw onderneming halen Bol helpt ondernemers het beste uit zichzelf én hun bedrijf

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING Een must voor iedereen met vermogen en onroerend goed in Spanje. WAAROM FAMILY OFFICE? Family Office betreft een meer complete dienstverlening dan Estate Planning. Estate

Nadere informatie

inzicht in uw bedrijf

inzicht in uw bedrijf Niet zomaar cijfers inzicht in uw bedrijf accounting - auditing - consulting Kennis en maatwerk voor uw business Over Baker Tilly Belgium Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen

Nadere informatie

NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts

NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts Intro Crowe Horwath Peak 7 maart 2017 Geert-Jan Krol en Xander Wamelink 2016 Crowe 2017 Crowe Horwath Horwath Peak Peak Wie is Crowe Horwath Peak Ondersteunt

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken de accountant achter ondernemers die willen uitblinken Ondernemer die wil uitblinken, Fonkel is er voor jou Fonkel regelt alles waaraan jij je kostbare tijd liever niet besteedt, alles wat jou afleidt.

Nadere informatie

Van cijfers naar visie

Van cijfers naar visie Van cijfers naar visie De ontwikkeling van KroeseWevers heden 2008 Aantal werknemers 350 De missie van KroeseWevers Het is de missie van KroeseWevers om onze positie in de top van de accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Uw bedrijf overdragen

Uw bedrijf overdragen Uw bedrijf overdragen De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. Bovendien is belastingadvies maatwerk

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen

uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen uw agrarisch bedrijf beëindigen of overdragen Nu goed voorbereiden, straks financiële rust 3 Straks overdragen of verkopen? Een goede voorbereiding geeft rust en zekerheid. u wilt stoppen. wat komt er

Nadere informatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies INFORMATIEFOLDER Advies op maat Advies maat p at Adviesbureau Van der Zalm Wij staan graag voor u klaar Financiële producten kunnen een belangrijke rol voor u, uw gezin en uw bedrijf spelen. Ze beschermen

Nadere informatie

Bedrijfsoverdracht binnen de familie Het proces van opvolging wordt vaak onderschat

Bedrijfsoverdracht binnen de familie Het proces van opvolging wordt vaak onderschat Voor een bedrijfsopvolging binnen de familie zijn er fiscale faciliteiten Bedrijfsoverdracht binnen de familie Het proces van opvolging wordt vaak onderschat Er komt een moment waarop u uw onderneming

Nadere informatie

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt VERMOGENS PLANNING Inhoud In het kort Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen Uw wens is ons startpunt Adequate vermogensplanning voor directeuren/grootaandeelhouders

Nadere informatie

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS Financieel (vastgoed) specialist De Goede Woning Apeldoorn Organisatie De Goede Woning is de oudste en grootste wooncorporatie in Apeldoorn. De Goede Woning is uit nood

Nadere informatie

Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank. 0 ING Bank

Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank. 0 ING Bank Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank 0 ING Bank Bedrijfsoverdracht Een zaak van gevoel en verstand 1 ING Bank Vormen van bedrijfsoverdracht Familie Persoon MBO Verkoop/ opvolging MBI

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN

DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN Fidenz is financieel dienstverlener. Dit betekent dat we ons aan bepaalde regels moeten houden. Deze dienstenwijzer is één van de wettelijke verplichtingen. We vertellen

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

ONZE DIENSTENWIJZER. Openingstijden. Wie zijn wij? Waaruit bestaat onze dienstverlening? Hoe kun je ons bereiken?

ONZE DIENSTENWIJZER. Openingstijden. Wie zijn wij? Waaruit bestaat onze dienstverlening? Hoe kun je ons bereiken? ONZE DIENSTENWIJZER Wie zijn wij? Wij zijn Reinders Hypotheken. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag aan je voor. Wij hebben ons vak gemaakt van het adviseren en begeleiden van klanten bij financiële

Nadere informatie

TOELICHTING DIENSTVERLENING

TOELICHTING DIENSTVERLENING TOELICHTING DIENSTVERLENING Wie zijn wij? Organisatie Zowel als ondernemer als particulier bent u bij Theo Grandia Assurantiën van harte welkom voor advies en begeleiding bij financiële vraagstukken. Theo

Nadere informatie

Beloning van onze medewerkers

Beloning van onze medewerkers ONZE DIENSTENWIJZER Wie zijn wij? Wij zijn Reinders Hypotheken. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag aan je voor. Wij hebben ons vak gemaakt van het adviseren en begeleiden van klanten bij financiële

Nadere informatie

U doet goede zaken met een accountant

U doet goede zaken met een accountant U doet goede zaken met een accountant Onno Kobus, directeur P&O bureau: Nu ik weet dat de financiën goed geregeld zijn, kan ik al mijn energie richten op mijn bedrijf. U doet goede zaken met een accountant

Nadere informatie

Rabobank Private Banking

Rabobank Private Banking Onbezorgd wonen voor DGA s Rabobank Private Banking Als directeur grootaandeelhouder verkeert u in een bijzondere positie. U leidt een bedrijf en steekt daar veel energie in. Na het werk samen met uw gezin

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument versie 2011

Dienstverleningsdocument versie 2011 INDFIA Financieel Adviesbureau Vest 195 3311 TV Dordrecht T. 0180 625857 F. 0800 7528834 E. info@indfia.nl AFM 12016014 K.v.K. 243.378.18 ING bank 67.40.19.105 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Wie zijn wij?

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring!

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring! Ervaar de voordelen van onze 75 jaar ervaring! Jos Klaasse (1956) Jos is fiscalist en ondernemersadviseur. Hij heeft o.a. maatschappen in de financiële en dienstverlenende sector en MKB-ondernemers als

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

U regelt een goede bak koffie voor uw mensen

U regelt een goede bak koffie voor uw mensen U regelt een goede bak koffie voor uw mensen Wij regelen de rest www.hlbvandaal-hrservices.nl klik op het huisje om terug te gaan naar dit menu klik op elk kopje voor meer informatie OVER HLB VAN DAAL

Nadere informatie

cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen

cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen Verstegen Verstegen is een middelgroot kantoor van accountants en (belasting)adviseurs, gevestigd in Dordrecht. Met zo n 100 medewerkers staan we

Nadere informatie

Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein

Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein Dit is CROP 1965: CROP opent de deuren van haar eerste kantoor. vijf decennia later zijn we een begrip in zakelijk Nederland en groeit CROP registeraccountants

Nadere informatie

Protocol onafhankelijkheid accountant WormerWonen

Protocol onafhankelijkheid accountant WormerWonen Pagina 1 van 5 Protocol onafhankelijkheid accountant WormerWonen Pagina 2 van 5 PROTOCOL INZAKE DE ONAFHANKELIJKHEID VAN DE ACCOUNTANT IN HET KADER VAN DE DIENSTVERLENING DOOR DE ACCOUNTANT AAN WORMERWONEN

Nadere informatie

Schadevoorbeelden beroepsaansprakelijkheid

Schadevoorbeelden beroepsaansprakelijkheid Schadevoorbeelden beroepsaansprakelijkheid De advocaat Heeft u er wel eens over nagedacht wat de gevolgen kunnen zijn van het laten verjaren van een vordering? Of het niet tijdig instellen van een rechtsmiddel?

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement

Dienstverleningsdocument ten behoeve van bemiddeling op basis van fee en serviceabonnement Dienstverleningsdocument: Frank Verzekeringen en Hypotheken b.v. Achterweg 42 1822 AM Alkmaar www.fdg-online.nl frank@fdg-online.nl tel. 072-5623209 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap voor zelfstandig ondernemers en maatschappelijke organisaties Voor meer informatie: info@roestadvies.nl telefoon 030-2640480 www.roestadvies.nl Wie zijn wij Roest

Nadere informatie

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u.

Wij zijn Kompas Advisering uit Lisserbroek. Wij stellen ons met deze dienstenwijzer graag voor aan u. Dienstenwijzer Dit document Deze dienstenwijzer geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop wij worden beloond en

Nadere informatie

Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers

Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers Belastingadvies Als ondernemer dient u periodiek tal van belastingaangiften in te dienen. Van omzet-

Nadere informatie

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt VERMOGENS PLANNING Inhoud In het kort Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen Uw wens is ons startpunt Adequate vermogensplanning voor directeuren/grootaandeelhouders

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN

Dienstverleningsdocument. Brantjes Verzekeringen. Brantjes Verzekeringen VERZEKERINGEN Dienstverleningsdocument Elke financieel adviseur is per 1 juli 2009 verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten we hier voor u op een rij wie

Nadere informatie

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem.

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem. Pagina 1 Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder

Nadere informatie

Financiële planning Hoe wordt u de trusted advisor van uw cliënt? 29 september 2015 Ramón Wernsen MFP, CFP

Financiële planning Hoe wordt u de trusted advisor van uw cliënt? 29 september 2015 Ramón Wernsen MFP, CFP Financiële planning Hoe wordt u de trusted advisor van uw cliënt? 29 september 2015 Ramón Wernsen MFP, CFP PROGRAMMA Wat verwacht uw klant? Financiële planning en kenmerken Trusted advisor en kenmerken

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 Bedrijfsprofiel assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 De missie van Luyten Adviesgroep Een missie is het doel van de organisatie en

Nadere informatie

Eric Biemans, registeraccountant/ partner ESJ

Eric Biemans, registeraccountant/ partner ESJ 26 Eric Biemans, registeraccountant/ partner ESJ ESJ Audits met ESJ VERTROUWEN IS GOED, CONTROLE BETER Als eigenaar of directie van een winkelketen wilt u natuurlijk zo veel mogelijk grip op uw bedrijf

Nadere informatie

Wij hebben ook de vergunning om te adviseren in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen.

Wij hebben ook de vergunning om te adviseren in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen. Lavertu & De Raad Pensioen & Assurantiemanagement Randstad 22135 1316 BW Almene Telefoon 036-5303690 Email adres info@lavra.nl Internet adres www.lavra.nl AFM vergunningnummer 12004836 KvK dossiernummer

Nadere informatie

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. (Pre) Pensioen Sparen en beleggen Zorg, inkomen en ontslag Echtscheiding UW FINANCIEEL PLAN Hypotheek en leningen Huwelijkse voorwaarden

Nadere informatie

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

Wieringa Adviesgroep. Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Wieringa Adviesgroep Dienstenwijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

FIDENZ HYPOTHEKEN DIENSTENWIJZER. Onafhankelijk. Onze diensten. Verzekeringen. Echtscheiding (de financiële kant) Pensioenen. Financial planning

FIDENZ HYPOTHEKEN DIENSTENWIJZER. Onafhankelijk. Onze diensten. Verzekeringen. Echtscheiding (de financiële kant) Pensioenen. Financial planning DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN Fidenz is financieel dienstverlener. Dit betekent dat we ons aan bepaalde regels moeten houden. Deze dienstenwijzer is één van de wettelijke verplichtingen. We vertellen

Nadere informatie

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kruisstraat 2 zwart 2011 PX Haarlem Postbus 3362 2001 DJ Haarlem Telefoon: 023-512 40 30 Fax: 023-512 40 31 E-mail: haarlem487@hypotheekshop.nl

Nadere informatie

Brinklaan GB Bussum DIENSTENWIJZER

Brinklaan GB Bussum DIENSTENWIJZER DIENSTENWIJZER Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. Deze Dienstenwijzer

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Denk ondernemend. Denk Bol.

Bol Adviseurs. Denk ondernemend. Denk Bol. Bol Adviseurs Denk ondernemend. Denk Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. 14 Ambities waarmaken Wat uw ambitie ook is, we denken ondernemend met u mee Bol Adviseurs wil ondernemers uitdagen om te groeien.

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng KANTOORVOORSTELLING Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact Accoun?ng Audi?ng Consul?ng Over ons Gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat,

Nadere informatie

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten We know it takes a teamplayer to win Tijdelijke professionals duurzame resultaten RSM WMV Interim services 2/3 RSM WMV / Interim Services In de professionele interim-markt is er nadrukkelijk behoefte aan

Nadere informatie

Deloitte MKB Accountancy & Advies Controllermodule Samen ondernemen

Deloitte MKB Accountancy & Advies Controllermodule Samen ondernemen Deloitte MKB Accountancy & Advies Controllermodule Samen ondernemen Controllermodule U bent ondernemer en hebt een stabiele en goede basis gelegd binnen uw bedrijf. U hebt uw zaken op orde en maakt handig

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens De

Nadere informatie

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Er wordt veel geschreven over de jaarrekening. Zo zou het document achterhaald zijn, is er geen vraag naar, is het geschiedschrijving en levert het beperkte

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

Een eigen bedrijf en dan?

Een eigen bedrijf en dan? Een eigen bedrijf en dan? Hieronder treft u de belangrijkste onderwerpen aan, waarmee u als (startend) ondernemer geconfronteerd kunt worden. Opstellen ondernemingsplan Natuurlijk bent u niet verplicht

Nadere informatie

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011

Actueel. de essentie! Keuzes voor de juiste richting. Dat is. EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Actueel EEN UITGAVE VAN DE JAGER ACCOUNTANCY jaargang 2 I MAART 2011 Keuzes voor de juiste richting. Dat is de essentie! De Jager Actueel is een uitgave voor ondernemers. Met dit blad informeren wij u

Nadere informatie

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V.

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Factsheet Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Inleiding NFCO voorziet in Nederland in een behoefte door voor de ondernemer een integraal financieel advies uit te brengen waarbij zakelijke

Nadere informatie

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven Accountancy Loonadministratie Juridisch advies Kantoorbenodigdheden Inkomsthal van de administratieve directies. Lyon - Frankrijk Een onderneming in beweging

Nadere informatie

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum)

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) J.L. van Rijweg 40 2713 JA ZOETERMEER Telefoon: 079 316 16 26 Fax: 079 316 16 20 E-mail: info@fpn-groep.nl

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner

DIENSTENWIJZER. Xantèr, de financieel planner DIENSTENWIJZER Xantèr, de financieel planner Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

IS UW ACCOUNTANT EEN INSPIRATOR OF EEN BOEKHOUDER?

IS UW ACCOUNTANT EEN INSPIRATOR OF EEN BOEKHOUDER? IS UW ACCOUNTANT EEN INSPIRATOR OF EEN BOEKHOUDER? Ondernemen is leuk zonder regelgeving U bent ondernemer. Op zich kunt u uw organisatie goed aan, maar het lijkt wel of u tegen steeds meer wetten en regeltjes

Nadere informatie

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit Administratiekantoor Kouwets richt zich met name op ZZP ers en het MKB in de regio Groot Amsterdam, alhoewel particulieren bij ons ook van harte welkom zijn. Diensten van Kouwets hebben onder andere betrekking

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Pagina 1 van 5

Dienstenwijzer. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen

Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Dienstenwijzer Visie Verzekeringen Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Visie Verzekeringen. In deze dienstenwijzer zetten wij uiteen waar Visie Verzekeringen voor staat en welke diensten zij verricht.

Nadere informatie