Liefste KLJ-ers! KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor een tekenfilm van 10 dagen lang! Welkom bij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Liefste KLJ-ers! KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor een tekenfilm van 10 dagen lang! Welkom bij"

Transcriptie

1

2 Liefste KLJ-ers! KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor een tekenfilm van 10 dagen lang! Welkom bij Alle tekenfilmfiguren zullen er aanwezig zijn om jullie een spetterend verhaal te bezorgen. Lees deze bundel dus samen met je ouders grondig door en je weet meteen alles over ons kamp! Heb je toch nog vragen of opmerkingen twijfel dan niet om de leiding te contacteren! Hopelijk tot dan, De leiding!!!

3 Onze oudsten (Zjielen en Vedetten) vertrekken met de fiets richting Plombières op donderdag 31 juli Ze spreken af om 8.00 uur aan de KLJ-lokalen. Voorzien van een DEGELIJKE FIETS, een fietshelm (verplicht!!) en een lunchpakket vertrekken zij voor een tweedaags fietstochtje naar onze kampplaats waar ze s anderendaags meehelpen de tenten op te zetten. De rest van de leden (behalve de jongste Kabouchkes) vertrekken op zaterdag 2 augustus 2014 met de trein naar het kampterrein. We komen samen aan de KLJ-lokalen om 8u00. Neem een lunchpakketje mee voor de heenreis. Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer rekenen op enkele lieve ouders die ons naar het station van Denderleeuw willen brengen. Wees op tijd aan de lokalen en hou je SIS-kaart en eventuele medicatie klaar om aan de leiding af te geven! Opgelet! Voor de jongste Kabouchkes (6 jaar) zal het kamp slechts 5 dagen duren. Zij worden op woensdag 6 augustus 2014 om 14u op het kampterrein verwacht. Het is de bedoeling dat zij door de ouders zelf gebracht worden naar Plombières. Er kan eventueel onderling afgesproken worden om samen te rijden. Op maandag 11 augustus komen we moe maar tevreden om 15u45 aan in Denderleeuw. Hopelijk kunnen we ook hier weer rekenen op enkele lieve ouders om ons te komen halen. Terug aan de KLJ-lokalen kan dan de bagage afgehaald worden (indien de vrachtwagen op tijd vertrokken is op het kampterrein).

4 Voor de 10 dagen betaal je 130 euro. Voor broers of zussen is dat slechts 120 euro. Voor 6 dagen (allerkleinsten) bedraagt het 70 euro. Ter bevestiging zouden we aan de ouders willen vragen om het juiste bedrag over te maken op rekeningnummer met vermelding Kamp + na(a)m(en) van je zo(o)n(en)/dochter(s) vóór 15 juli. Wie niet voor 15 juli betaalt, moet zelf een treinticket voorzien! Wij moeten namelijk op tijd onze treintickets kunnen reserveren Al de zakken, koffers, veldbedden of luchtmatrassen, breng je binnen op dinsdag 29 juli 2014 tussen 18 u en 21u in de KLJ-lokalen. Bij het binnenbrengen van de bagage wordt de eventuele medicatie aan de leiding overhandigd. De medische fiches kunnen die dag door jullie gecontroleerd en eventueel aangevuld worden.

5 Elk jaar opnieuw hebben wij heel wat verloren voorwerpen die aan het einde van het kamp geen eigenaar meer vinden. Wij willen daarom vragen om ALLES van je naam te voorzien! (KLJ-sjaal, -t-shirt en -pull, regenjas, ondergoed, zakdoeken, handdoeken, washandjes, ) Dit voorkomt heel wat zoekwerk op kamp. Voor de kleinsten is het handig dat er een lijstje wordt opgemaakt met alles wat ze mee hebben. Laat hen eventueel helpen met het pakken zodat ze weten wat ze bij zich hebben. Belangrijk is dat je er steeds voor zorgt dat alles netjes wordt weggelegd, zo hoef je niet te zoeken naar verloren spullen op het einde van het kamp. Tip: neem enkel spullen mee die duidelijk herkenbaar zijn (witte handdoeken of sokken zijn uit den boze!) De kookouders die ons dit jaar culinair gaan verwennen zijn Bart (oudleider) en Annick (papa en mama van Jef,Paulien en Stan Bauwens), Peter en Petra (mama en papa van Pepijn, Kato en Freya Boes), Koen/Kalli (oudleider)

6 Meegaan op kamp houdt in dat je akkoord gaat met volgende afspraken... Er is respect voor elkaar, de leiding en de kookploeg! Buiten de kookouders en de leiding, mag er NIEMAND in de keuken of koelwagen!!! Je draagt je KLJ-sjaaltje altijd. Wanneer je dit niet aanhebt tijdens de formatie, mag de leiding je karwei geven. Niemand verlaat het terrein zonder toestemming. GSM s laten we thuis! Zoniet, worden zij overdag verzameld door de leiding. Afwas en karwei gebeuren onmiddellijk na het eten. Loop niet weg, zodat we snel met de activiteiten kunnen beginnen. Afval hoort in de vuilnisbak. Iedereen neemt deel aan de activiteiten. Samen op kamp gaan en een groep vormen betekent dat er niemand uitgesloten wordt en dat er geen kliekjes gevormd worden. Het slapengaan gebeurt in stilte, onder begeleiding van de leiding en op vaste uren. Hou het stil in de tent of de slaapruimte. Op kamp wordt er niet gerookt! Voor zij die het toch niet kunnen laten, gebeurt dit ENKEL na toestemming van de leiding en op een afgesproken plaats. Drugs worden niet getolereerd! Indien zich hier problemen mee voordoen worden de ouders onmiddellijk gewaarschuwd en worden de betrokken leden naar huis gestuurd! (Indien de leiding merkt dat iemand zich niet aan deze afspraken kan houden, mogen zij hem/haar naar huis sturen.)

7 Dankzij het lidgeld ben je verzekerd tijdens het kamp door KLJ. De leiding is echter niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde voorwerpen zoals een beugel, bril, lenzen, fototoestel, gsm, mp3-speler... WAARDEVOLLE VOORWERPEN LAAT JE THUIS!!! Tijdens het kamp heb je heus geen pakken geld nodig. Een beetje zakgeld (12,50 euro) volstaat om een extra drankje of ijsje te kopen tijdens de dagtocht of om postkaarten en postzegels aan te schaffen. Zoals het bij ons al jaren de gewoonte is, wordt er geen bezoekdag gehouden. We raden daarom de ouders aan niet langs te komen. U zou wel eens voor gesloten deuren kunnen staan omdat de hele groep op stap is.

8 KLJ Strijtem naam van uw zoon of dochter Rue Hubert Denis Montzen Plombières Enkel en alleen bij dringende gevallen kan je Soetkin (0479/ ) of Maarten ( 0497/ ) bereiken.

9 VOORZIE ALLES GOED VAN JE NAAM!!!! Kleur de bolletjes als je de valies maakt Slaapgerief Luchtmatras of veldbed Slaapzak Pyjama Eventueel een deken Kledij Voldoende kledij voor 10 (5) dagen dat nogal vuil mag worden (korte en lange broeken, T-shirts, dikke pull, trainingspak, ) Kousen en ondergoed om je gedurende 10 (5) dagen behoorlijk te verschonen Regenjasje Een witte T-shirt die beschilderd mag worden Goeie wandelschoenen, sportschoenen Laarzen Toiletgerief Waskom Washandjes Handdoeken Zeep, kam,borstel, tandenborstel en pasta, douchegel,shampoo, Zwemgerief Zwembroek of badpak/bikini Badmuts Badhanddoek Fietsen De Zjielen en Vedetten gaan met de fiets. Zorg ervoor dat die volledig in orde is (zodat wij niet met de gebakken peren zitten ) en voorzien van een fietsslot! Alle fietsers brengen ook 1 reserveband mee.

10 Allerlei O KLJ-sjaaltje (VERPLICHT) eventueel KLJ-T-shirt en KLJ-pull Zaklamp + eventueel reservebatterij Schrijfgerief, adressen en postzegels (deze kunnen ook worden aangekocht op kamp) Drinkbus Identiteitskaart (zelf bij te houden) SIS-kaart van de mutualiteit: deze wordt afgegeven aan de leiding bij de dag van vertrek! Zak voor vuil wasgoed Voldoende zonnecrème (+after-sun), muggenzalf (zelf bij te houden) (papieren) zakdoeken Rugzakje: voor de Nijntjes, Woudlopers, Strippen,Zjielen en Vedetten is een stevige rugzak waar je slaapzak in kan, zeer nuttig voor de tweedaagse Zakgeld (zo n euro is ruim voldoende) Verkleedkledij voor het kampthema: Iedereen brengt ook een witte T-shirt mee (die na het kamp een ander kleurtje mag hebben) Zjielen en Vedetten, breng een campingstoeltje mee Wij willen uitdrukkelijk vragen om GSM s thuis te laten.gsm s die toch meegaan worden overdag bijgehouden door leiding of kookouders. Ook CD-spelers/MP3 of computerspelletjes worden niet meegenomen. Enkele leesboeken of gezelschapsspelen komen altijd van pas in de lege momenten of bij slecht weer. Vergeet er wel je NAAM niet in te schrijven! Geneesmiddelen worden bij het binnenbrengen van de bagage afgegeven aan de leiding. Zo is een stipte inname verzekerd. Een beetje snoep meenemen kan, maar leg geen grote voorraden aan. Snoep en andere zoetigheden worden immers in voldoende mate door de kookouders aangekocht.

11 Indien je nog twijfelt om mee te gaan, zouden wij graag je beslissing weten vóór 15 juli. Contacteer daarom Soetkin (0479/ ) of Maarten ( 0497/ ) Nog eens in t kort Vertrek Zjielen en Vedetten 31 juli om 8u00 aan de lokalen Vertrek andere groepen 2 augustus om 8u00 aan de lokalen Vertrek allerkleinsten 6 augustus om 14 u op het kampterrein Terugkomst 11 augustus rond 15u45 in Station Denderleeuw Bagage 29 juli tussen 18u en 21u Hoofdleiding Soetkin Van den Abbeel en Maarten Timmermans Telefoon Soetkin: 0479/ Maarten: 0497/ Proost E.H. Marcel Raymaeckers Kookouders Annick & Bart, Peter & Petra en Kalli Samen met de hele leidingsploeg willen we ervoor zorgen dat het ook dit jaar weer een onvergetelijk kamp wordt. Daarvoor rekenen we op jullie inzet, enthousiasme en goed humeur, wat ongetwijfeld geen probleem zal zijn!!!! Tot snel!!! De Leiding

12 Dit papier moet ingevuld terugbezorgd worden aan de leiding bij het binnenbrengen van de bagage. ouder(s) van verklaren dat: o zijn/haar kind kan zwemmen zonder hulp o zijn/haar kind niet kan zwemmen (indien uw kind niet kan zwemmen vragen wij jullie om zwembandjes te voorzien. bedankt!) o zijn/haar kind rookt en geeft hiervoor zijn/haar toestemming om dit op afgesproken tijdstippen te doen op kamp (enkele in te vullen door ouders van Zjielen en Vedetten) Handtekening ouder(s): Bedankt voor de info!! Groetjes De leiding!

hokus, pokus iedereen kan toveren

hokus, pokus iedereen kan toveren hokus, pokus iedereen kan toveren Liefste KLJ-ers! KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor een trip naar het grote toverbos. Alle tovenaars zullen aanwezig zijn om jullie een betoverend kamp te bezorgen. Vergeet

Nadere informatie

KLJSOC (KLJ Strijtem Olympisch comité) stelt voor

KLJSOC (KLJ Strijtem Olympisch comité) stelt voor KLJSOC (KLJ Strijtem Olympisch comité) stelt voor Dag Atleetjes, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen olympisch avontuur! We

Nadere informatie

Waar is da feestje? Op kamp is da Feestje!

Waar is da feestje? Op kamp is da Feestje! Waar is da feestje? Op kamp is da Feestje! Liefste KLJ-ers! Hier zijn we weer met ons jaarlijks kampboekje. Nog eventjes en we vertrekken voor 10 dagen avontuur, plezier en ontspanning! Onze bestemming

Nadere informatie

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder Kamp 2017 Superhelden Heusden-Zolder Dag Superheldjes, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen super avontuur! We zetten onze superhelden

Nadere informatie

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar Kamp 2018 The Wild Wild West Rotselaar Dag Cowboys en Indianen, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen avontuur! We zetten onze

Nadere informatie

Voor wie het dus nog niet doorheeft, het kampthema is LEGER! Hier vind je nog even de groepsverantwoordelijken op een rijtje:

Voor wie het dus nog niet doorheeft, het kampthema is LEGER! Hier vind je nog even de groepsverantwoordelijken op een rijtje: 1 2 3 Mars! 1 2 3 geeeeeeeeeeeeeeeeef acht! Dag soldaatjes, zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen in het leger! We zetten onze

Nadere informatie

2 augustus - 11 augustus

2 augustus - 11 augustus 2 augustus - 11 augustus Liefste KLJ-ers De leiding nodigt jullie uit voor een grote sprong in de tijd! De teletijdmachine staat reeds voor jullie klaar om jullie terug te brengen naar een vorig tijdperk.

Nadere informatie

Kamp Jungle. Verrebroek

Kamp Jungle. Verrebroek Kamp 2019 Jungle Verrebroek Dag lieve avonturiers, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen avontuur! We zetten onze tenten op in

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders!

Voorwoord. Dagplanning. Bagage. Helloooooow wouters en wouterouders! Wouterkamp 2019 Voorwoord Helloooooow wouters en wouterouders! Het is bijna zover! We vertrekken bijna op ons groot, niet- te- missen, supercool, fantastisch, spectaculair wouterkamp! Dit jaar trekken

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Kampinfo 2019 Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Beste ouders, jongverkenners Het is bijna zover! Het moment waar iedereen al een gans

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata!

Weka-Weekend Maart Hakuna Matata! Weka-Weekend 27-29 Maart 2015 Hakuna Matata! Inleiding Wekaaaaaaa's! Het is eindelijk zover, het moment waar jullie allemaal wellicht al lang waren op aan het wachten: ONS TWEEDE WEEKEND! Het thema is

Nadere informatie

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016

Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Dilsen - stokkem 1 augustus - 11 augustus 2016 Hoi stoere chirojongens, Beste ouders, Hier zijn we dan weer met ons kampboekje voor de komende zomer! Dit jaar trekken we met de hele bende (leden, leiding

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders,

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders, KAMP SIM 2017 Beste SIMmers en ouders, In juli is het weer zover! De 10 leukste dagen van het jaar breken dan aan, want het is weer kamp! En aangezien jullie in de SIM zitten gaan we daar zomaar eventjes

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2017 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in je mailbox krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein Beste leden, bij deze zijn jullie allen welkom op ons kamp deze zomer! De Scouts is bedoeld om vriendschapsbanden te smeden die gelden voor heel je leven. Maar dit kamp is er één iemand die hier een stokje

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Giverkamp 2016 Couvin

Giverkamp 2016 Couvin Giverkamp 2016 Couvin 1. Algemene informatie Jullie worden gepakt en gezakt in piekfijn uniform verwacht op 1 juli om 8u s morgens aan het station van Ekeren. We vertrekken dan richting Wallonië met de

Nadere informatie

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp.

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp. BIVAK LANGDORP Joepie! Voor het tiende jaar op rij sluiten we ons fantastisch chirojaar samen af. Dit jaar zakken we hiervoor af naar Langdorp. Gedurende 10 dagen (of 5 dagen voor de Sloebers en Speelclubbers)

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Infobrochure Bosklassen 2016

Infobrochure Bosklassen 2016 Infobrochure Bosklassen 2016 Gîte d'etape des Hautes Fagnes 23-27 mei 2016 Ovifat Naam: Beste bosklasser, Het moment waar je samen met je klasgenoten sinds een hele tijd naar uitkijkt, komt steeds dichterbij.

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 Cowboys & indianen kamp 2018 Dag kapoentjes, zoals jullie hierboven al hebben kunnen zien gaan we op cowboys & indianen kamp! Net zoals hen zullen we super coole en toffe avonturen

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA-kamp 2018 Okselaar Lieve kampgangers, Als je dit Tokske in de bus krijgt, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Info in verband met het jeugdverblijfcentrum Horizon

Info in verband met het jeugdverblijfcentrum Horizon VAN MAANDAG 26 mei 2008 T/M VRIJDAG 30 mei 2008 Te BREDENE in het jeugdverblijfcentrum HORIZON Dit schooljaar gaan de leerlingen en de leergroepsleiders van de zesde leerjaren op zeeklassen in Bredene.

Nadere informatie

Lieve kampgangers, Namens de leiding,

Lieve kampgangers, Namens de leiding, KSA kamp 2016 Opoeteren Lieve kampgangers, Als je dit Tokske leest, wil het zeggen dat we je binnenkort verwachten om samen met ons op kamp te vertrekken! We zijn heel blij dat jullie het doorheen het

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Klein Kamp 2019 Tessenderlo

Klein Kamp 2019 Tessenderlo Klein Kamp 2019 Tessenderlo VOORWOORD We naderen het einde van de vakantie en dat wil maar een ding zeggen Het is tijd voor klein kamp! Zoals elk jaar gaan we op het einde van augustus op kamp met de -12.

Nadere informatie

KLJ Brecht presenteert. Kamp Er was eens

KLJ Brecht presenteert. Kamp Er was eens KLJ Brecht presenteert Kamp 2019 Er was eens 3-10 juli 2019 Beste KLJ ers, Het is weer zo ver, het kamp van 2019 komt dichterbij! Dit jaar gaan we met de hele bende naar het verre Raeren! In het verleden,

Nadere informatie

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders,

Brief zomerkamp 2016. Zomerkamp verkenners 4 juli t.e.m. 14 juli Barvaux (Durbuy) Beste verkenner en ouders, Brief zomerkamp 2016 Beste verkenner en ouders, Het is opnieuw bijna zover, het moment van het jaar waar iedere verkenner zo hard naar uitkijkt: zomerkamp! Via deze brief delen we u alle belangrijke data

Nadere informatie

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol,

In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat. te zoeken ergens op de aardbol, Laken, 28 april 2019 In opdracht van de Koning en de Koningin, ter gelegenheid van de ontdekking van het bestaan van een schat te zoeken ergens op de aardbol, heeft de Protocolchef van het Huis van Zijne

Nadere informatie

KLJ Brecht presenteert. Kamp 2016 STRIPHELDEN

KLJ Brecht presenteert. Kamp 2016 STRIPHELDEN KLJ Brecht presenteert Kamp 2016 STRIPHELDEN 3-10 JULI 2016 Kamp 2016 Beste KLJ ers, Het is is weer zo ver, hét kamp van 2016 komt dichterbij! Dit jaar gaan we met de hele bende naar GENT, we zitten daar

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

Scouts de Pelgrims presenteert

Scouts de Pelgrims presenteert Scouts de Pelgrims presenteert De Olymp!che zomer"elen 2016 Discipline: Atletiek WELPEN Algemene info Dit jaar vindt het kamp plaats van 24 tem 31 juli te Nismes. We kijken er heel hard naar uit en hopen

Nadere informatie

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Kamp KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Liefste leden, Beste ouders, De dagen worden langer, het zonnetje heeft zich al enkele keren van zijn goede kant getoond en bijna alle groepen zijn op weekend

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers,

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers, Woord vooraf Beste ouders, Beste tweedeklassers, In juni vertrekken we op zeeklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft. De positieve reacties van de vorige jaren, stimuleren ons alvast om er, ook

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Bonte Beestenboel Wortel 1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Woord vooraf Beste ouders, Beste eersteklassers, 1 februari vertrekken we op boerderijklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft! Om alles

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie!

Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie! Chiro Tiejamo presenteert: De wondere wereld der magie! 1 Kampthema In het bosrijke gehucht dat Langdorp heet, werken tovenaars, feeën en heksen zich in het zweet. De komst van Chiro T wordt goed voorbereid;

Nadere informatie

KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE

KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE KLJ-MEENSELKIEZEGEM.BE LEVEL 1 VERKENNING: PRAKTISCHE INFO Adres: Natuurlijk moeten jullie allemaal weten waar deze game doorgaat. Ook voor alle mama s, papa s, broers, zussen, oma s, opa s, huisdieren

Nadere informatie

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart

Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Tweede kampbrief groot tentenkamp Botassart Beste ouders, beste Durendaelers Zoals beloofd in de eerste kampbrief, geven we u in deze brief verdere informatie omtrent ons kamp te Botassart 2019. 1.! Het

Nadere informatie

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken!

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! KAMPBOEKJE 2019 Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! Onze raketbasis kan je vinden op onderstaand adres:

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm:

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm: 18 april 2017 Buitenlandse stage Finland voor 7 Kinderzorg Beste ouder Beste leerling Hier volgt de algemene informatie en afspraken i.v.m. de inleefstage van 23 april 2017 tot 9 mei 2017 in Finland. Gegevens

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

KAMPBOEKJE DESSEL 2018

KAMPBOEKJE DESSEL 2018 KAMPBOEKJE DESSEL 2018 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4N 6 17'42.7E World war III GROOT KAMP 2019 Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E 1 VoorwooRd Zoals elk jaar gaan wij eind juli een bezoekje brengen aan onze landgenoten in het zuiden van het land, maar dit jaar

Nadere informatie

Beste scouties en ouders,

Beste scouties en ouders, Beste scouties en ouders, De grote vakantie komt steeds dichterbij. Twee maanden geen school, geen huiswerk en geen toetsen, maar wel spannende avonturen, veel plezier en niet te vergeten het scoutskamp.

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN 15-17 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

Kampparetter. Scouts Beersel's Groepskamp. Stavelot 2018

Kampparetter. Scouts Beersel's Groepskamp. Stavelot 2018 Kampparetter Scouts Beersel's Groepskamp Stavelot 2018 Kalender Þ Zondag 1 juli: DEADLINE overschrijving kampgeld! Þ Maandag 16 juli: De leiding vertrekt op voorkamp en is quasi niet meer bereikbaar. Þ

Nadere informatie

INLEIDING. Beste KSA ers Beste ouders

INLEIDING. Beste KSA ers Beste ouders INLEIDING Beste KSA ers Beste ouders Het is weer zover, het beste moment van het werkjaar komt er aan: het GROOT KAMP! Elf dagen en tien nachten zal u van uw kleine spruit afscheid moeten nemen om hen

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N

K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N K L A A R V O O R... WijkamP 2019 A L L E S W A T J E M O E T W E T E N O M T E V E R T R E K K E N 3 5 6 14 15 PRAKTISCHE INFO DAG OP KAMP INPAKLIJST POST MEDISCHE INFO W A T V I N D J E I N D I T BOEKJE

Nadere informatie

KLJ Wakkerzeel stelt voor: KLJ-kamp 2018 Hippies

KLJ Wakkerzeel stelt voor: KLJ-kamp 2018 Hippies KLJ Wakkerzeel stelt voor: KLJ-kamp 2018 Hippies 21/07-28/07 WANNEER? Knipogen en liffers: Zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 28 juli Oudste liffers: Zaterdag 21 juli tot en met dinsdag 31 juli Jokers:

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

Gegroet, Tovenaars & Heksen van KLJ Wolfsdonk

Gegroet, Tovenaars & Heksen van KLJ Wolfsdonk Toverkamp 2016 Dag koetjes en varkentjes, boerderij kamp was super leuk, maar dit jaar gaan we op een nieuw avontuur! Leg julie heksenhoed, toverbol en toverstaf maar klaar want wij vliegen naar het KLJ

Nadere informatie

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010

Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Jong-Givers kamp 20 juli 2010 tot en met 31 juli 2010 Dierbeminde gelovigen, aangezien onverdraagzaamheid en geweld dezer dagen vaste begrippen zijn geworden in ons bestaan. Vinden wij, uw geestelijke

Nadere informatie

Inschrijven: Inschrijven kan via de link in de oorspronkelijke of op onze site:

Inschrijven: Inschrijven kan via de link in de oorspronkelijke  of op onze site: Kamp 2019 De beste tijd van het jaar is weer aangebroken, het is zomer! En een zomer zonder SCOUTSKAMP kan natuurlijk niet! Dit jaar gaan we met z n allen op kamp naar Ieper! Kampdata: Kapoenen: zo 21

Nadere informatie

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier?

Thema van het kamp is dit jaar De Zoo. Wat is jouw lievelingsdier? Kamp 2019 DE ZOO Hey ouder/ksa er! De tofste periode van het KSA-jaar komt er weer aan van donderdag 4 juli tot zaterdag 13 juli gaan we op kamp! (Leeuwkes vanaf zondag 7 juli) Dit jaar gaan we naar De

Nadere informatie

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel

KAMPPARETTER!!!! Kampparetter! Kampparetter!!! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel KAMPPARETTER!!!! Kampparetter!!! Kampparetter! v.u. Elke Herbots Hoogstraat 47 1650 Beersel Kleinkamp We zitten er allemaal al een heel jaar op te wachten, de beste week van de vakantie! Scoutskamp!!!

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus

zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach augustus tot 23 augustus zwemstage pre, neo en E&B AART Meise Bütgenbach 2014 17 augustus tot 23 augustus Inleiding Liefste zwemmers, Beste ouders, Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten, de zomer komt dichterbij. Dat wil ook

Nadere informatie

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact Om te onthouden Wanneer? Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Zoals vorig jaar gaan we niet met de bus. Gelieve uw kind zelf met de auto te brengen. Meer informatie hierover vind je op

Nadere informatie

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal)

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal) KAMPGIDSKE 2018 Buizingen (Zennedal) Kapoenen en kabouters 4-11 juli 2016 Joka s, Jogi s en Gidsen: 1-11 juli 2016 1 Voorwoord Dag liefste Gidskes, beste ouders Hoog tijd om wat meer info te verschaffen

Nadere informatie

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Betreft: Laatste afspraken over de Stadsklassen Gent 2017 Het is bijna zover! De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken dan op Stadsklassen naar

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert: vikings

Chiro Tiejamo presenteert: vikings Chiro Tiejamo presenteert: vikings 1 Kampthema Houdt u schild paraat en pak uw zwaard in de hand, er is weer een nieuw kamp aanbeland! De Vikings nemen ons graag mee op een ongelooflijk avontuur over zee.

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2013. Ridders & Prinsessen - 2 -

Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2013. Ridders & Prinsessen - 2 - - 1 - Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2013 Ridders & Prinsessen - 2 - VOORWOORD Dag lieve Pioeners, Zijn jullie al aan het aftellen? Wij wel hoor, want over enkele maanden kunnen we terug allemaal samen

Nadere informatie