DAG VAN DE WETENSCHAP. Campus Sanderus uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DAG VAN DE WETENSCHAP. Campus Sanderus 13-17 uur"

Transcriptie

1 DAG VAN DE WETENSCHAP Campus Sanderus uur

2 Welkom Beste bezoeker Leuk dat je komt kennismaken met wetenschap en innovatie op de Antwerpse campus van Thomas More! 2014 is het Jaar van het Brein. Tijdens deze Dag van de Wetenschap staat het brein dan ook centraal in de workshops, demonstraties en activiteiten. Je kunt ook meedoen aan een zoektocht: terwijl de kinderen via woordspelletjes of kleurplaten de oplossingen vinden, zoeken volwassenen naar de antwoorden op pittige vragen. Wie goed zoekt, maakt kans op een leuke prijs! De docenten en medewerkers van de opleidingen Toegepaste Psychologie en Logopedie en Audiologie, en van het expertisecentrum Code staan voor jullie klaar om er een boeiende namiddag van te maken. In dit boekje vind je een overzicht van alle activiteiten op onze campus. Doe mee aan onze fotowedstrijd en win een leuke prijs!

3 Centrale inkomhal In de centrale inkomhal kun je terecht met al jouw vragen over de Dag van de Wetenschap. Je haalt er ook de invulformulieren voor de zoektocht en geeft er de ingevulde exemplaren af. Expertisecentrum Code Informatiestand LinkedIn Facebook Code is het multidisciplinaire expertisecentrum van Thomas More voor ontwikkeling en leren. We werken rond de volgende thema s: universeel onderwijs, meertaligheid, ontwikkelingsstoornissen (ADHD, ASS, taal- en leerstoornissen). We koppelen wetenschappelijk onderzoek aan onderwijs en praktijk in onze projecten, vormingen, diagnostiek, adviezen op maat en begeleiding. Bachelor in de Toegepaste Psychologie Informatiestand Facebook Is welzijn voor jou een werkwoord? De opleiding Toegepaste Psychologie draait om de begeleiding en ondersteuning van mensen. Kinderen leren omgaan met pesten, slachtoffers van een misdrijf begeleiden, werkzoekenden helpen bij het vinden van een job die bij hun competenties past. Onze studenten raken bedreven in diagnostiek, advisering, training en psychologische dienstverlening. In het derde jaar kiezen ze voor een specifieke afstudeerrichting: Arbeids- en Organisatiepsychologie, Klinische Psychologie, Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie.

4 @Work Centra voor geestelijke gezondheidszorg, psychiatrische voorzieningen, centra voor crisisinterventie, centra voor leerlingenbegeleiding, buitengewoon onderwijs, opvoedingswinkels, personeelsdiensten, uitzendkantoren, HR-adviesbureaus, loopbaanbegeleiding, marktonderzoek,... Bachelor in de Logopedie en de Audiologie Informatiestand Facebook Spreekt de wereld van spraak, taal, rekenen, slikken en gehoor je aan? Dan is een bezoekje aan de activiteiten van de opleiding Logopedie en Audiologie wellicht iets voor jou! Een logopedist onderzoekt, behandelt en optimaliseert de communicatie van mensen en revalideert ook personen met slikproblemen. Een audioloog richt zich enerzijds op het revalideren van mensen met gehoorproblemen door het aanwenden van technische hulpmiddelen en anderzijds op de diagnostiek van Als logopedist kun je als zelfstandige of werknemer aan de slag. Met een diploma Logopedie ben je een expert op vlak van spraak, taal, communicatie en slikken. Groepspraktijken, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, (buiten)gewoon onderwijs, medisch-pedagogische instituten, revalidatiecentra zijn vragende partij om met logopedisten in zee te gaan. Ook als stem- en articulatiecoach binnen radio, tv en theater kun je als logopedist aan de slag. Als audioloog kun je aan de slag als klinisch audioloog of als audicien. Met een diploma Audiologie ben je een deskundige op het gebied van gehoor en evenwicht. Hoorcentra, revalidatiecentra, neus-, keel- en oordiensten, instellingen voor mensen met een gehoorprobleem en thuisbegeleidingsdiensten en arbeidsgeneeskundige diensten zijn potentiële werkgevers. Ook een job in de industrie in functie van gehoorbescherming behoort tot de opties.

5 Doorlopende demonstraties Ben jij een geboren multitasker? Doelgroep: vanaf 12 jaar Expect more challenge! Jij zegt dat je kunt multitasken, kom het maar eens bewijzen! Kom je inleven in hoe het kan voelen om ADHD te hebben en test het aandachtsvermogen van je brein. We dagen je uit om te multitasken aan de hand van leuke doe-opdrachten. Test hoe aandachtig jouw brein is Doelgroep: vanaf 12 jaar Je vertrekt altijd op tijd naar school of naar het werk? Je vergeet je brooddoos nooit? Je weet nog dat je tante vandaag jarig is? Je kijkt regelmatig in je agenda en plant geen dubbele afspraken in? Je wacht met oversteken tot het licht op groen springt? Dan heb je waarschijnlijk een brein dat jouw gedrag heel goed organiseert en aanstuurt. Kom hier een aantal taakjes doen en leer de sterke kanten kennen van jouw brein! Meertaligheid, een troef voor het brein?! Doelgroep: vanaf 10 jaar Wist je dat elke nieuwe ervaring zorgt voor veranderingen in de organisatie van je hersenen? Je brein is dus erg flexibel en kun je trainen. Hoe zit dat bij meertaligen? Zij doen immers dag in dag uit aan hersengymnastiek doordat ze vaak wisselen van taal. Welke voordelen levert dit hen op? Waarin verschilt het brein van meertaligen van dat van eentaligen? Je leert, ervaart en ontdekt het hier.

6 Taal begint thuis Doelgroep: vanaf 6 jaar Uit met VLIEG Thuis, in de klas, op straat, bij familie, in de winkel en op de bus zijn verschillende talen te horen. Hoe kun je als ouder op een positieve manier met deze talige diversiteit omgaan? Wat kun je doen om je kind taalplezier te laten beleven? Maak kennis met talensensibilisering en speel toffe meertalige spelletjes samen met je kind. Voed je je kinderen zelf meertalig op of ben je dat van plan? Discussieer dan mee over de uitdagingen en win adviezen in, terwijl je kinderen kennismaken met leuke meertalige activiteiten. Intelligentie: een breinbreker Doelgroep: vanaf 6 jaar Uit met VLIEG Hoe slim ben jij? : sommige dingen kunnen we niet gewoonweg vragen. Daarom gaan psychologen dit meten. Dit doen we aan de hand van testen en opdrachten. De resultaten daarvan geven ons dan weer meer inzicht in het menselijk brein en gedrag. Kom kijken hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Geur, smaak en onze hersenen Doelgroep: vanaf 6 jaar Uit met VLIEG Mmm, de geur van verse koffie of van vers gebakken brood! Geur is sterk betrokken bij onze voedselinname en kan hevige emoties uitlokken. Bijt eens in een appel of in een rauwe aardappel terwijl je de neus dichtknijpt. Je zal merken dat deze bijna hetzelfde smaken. Je reukzintuig is dan ook veel gevoeliger dan je smaakzintuig. Geur -en smaakprikkels worden naar je hersenen doorgestuurd, die deze informatie combineren zodat je smaken kunt herkennen en beoordelen. Sommige smaken (zout, bitter, zoet en zuur) herken je zonder reukzin. Complexere smaken (bijvoorbeeld deze van frambozen) herken je alleen via smaak- en reukzin samen. Bij mensen met slikstoornissen stimuleren we het voldoende eten en drinken bijvoorbeeld via juiste geuren en smaken. Kom tijdens onze demonstratie ontdekken welk geurtype het beste bij jou past.

7 Zelf je gehoor screenen Doelgroep: vanaf 6 jaar Uit met VLIEG Wanneer je twijfels hebt over je gehoor, ga je naar de huisarts of de NKOarts. Soms is het handig om snel een indruk te krijgen van je gehoor. Maak in deze demonstratie mee hoe je thuis via internet je gehoor kunt testen. Deze online testen zijn geschikt voor hele jonge kinderen, maar ook voor volwassenen. Je leert in deze demonstratie welke processen meespelen bij het goed kunnen horen. Dat heeft niet alleen te maken met je oren, maar zeker ook met je hersenen. Ten slotte simuleren we een gehoorverlies als gevolg van lawaaibeschadiging. 10 manieren om je ouders te versieren Doelgroep: vanaf 16 jaar Onderhandelen met je ouders is niet altijd even gemakkelijk. Dat zal je zelf al wel eens ondervonden hebben. Maar hoe pak je het dan aan als je een afspraakje hebt, of naar een festival wilt? Binnen de opleiding Toegepaste Psychologie wijden we er zelfs drie jaar aan om het onze studenten te leren: gespreksvaardigheden. Hoe zeg je op een goede manier wat je wil? Hoe overtuig je anderen? Het lijkt heel eenvoudig, maar dat is het niet. Kom langs en ontdek de 10 tips die je kunnen helpen. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! Hoe je hersenen je ogen kunnen bedriegen Doelgroep: vanaf 10 jaar Voor de meeste mensen is zien geen probleem: Je doet je ogen open en herkent moeiteloos de dingen om je heen. Toch is dat eenvoudige zien één van de meest mysterieuze menselijke vaardigheden. Om te zien heb je namelijk je ogen nodig en die hebben eigenschappen die het zien tot een bijna onmogelijke opdracht maken. Het beeld zoals dat via onze ogen binnen komt kun je best vergelijken met een reeks van onscherpe, beschadigde dia s die op voortdurend wisselende plaatsen op een groot scherm aan en uit flitsen. Wil je weten hoe dat komt en waarom we daar geen last van hebben? We hebben voor jou demonstraties en experimenten met een eye-tracker, een toestel dat de bewegingen van je oog opneemt. Zo kun je met je eigen ogen zien wat je ogen je anders nooit laten zien!

8 Workshops met vast beginuur Time is money: manager van je eigen brein Doelgroep: vanaf 16 jaar Vooraf inschrijven via mail naar Start: om 14, 15 en 16 uur Duur: ongeveer 45 minuten Druk-druk-druk. Elke dag opnieuw ervaar je hoe moeilijk het kan zijn om school, vrijetijd en werk te combineren. Hoe behoed je jezelf voor een overvolle mailbox, het uitstellen van lastige taken, een onoverzichtelijk bureau met stapels papieren? 'Time is money' is een veelgehoorde kreet, een uitspraak van Benjamin Franklin. Geld kunnen we doen vermeerderen, maar tijd blijft een vaste waarde. Elke dag moeten we het doen met dezelfde hoeveelheid tijd, namelijk seconden. Hoe kunnen we deze dan zo doeltreffend mogelijk inzetten? Tijdens deze miniworkshop krijg je een aantal basisprincipes mee van timemanagement en zelfmanagement. Je ervaart waar mogelijke valkuilen liggen die stress doen opwellen. Je krijgt een aantal tips & tricks die je helpen om beter te plannen, de werkdruk te verlagen, een beter overzicht te bewaren Kortom, hoe kunnen we zowel rustig als slagvaardig functioneren?

9 Help, waar is mijn stem? Doelgroep: vanaf 16 jaar Start: om en uur Duur: ongeveer 30 minuten Je hebt het ongetwijfeld al eens meegemaakt bij een voordracht, mondeling examen of een zangauditie: je bent zenuwachtig en krijgt je stem niet onder controle. Soms kan de invloed van mentale stress zelfs zo groot zijn, dat iemand zijn stem volledig kwijt raakt. We denken vaak dat een verkoudheid de boosdoener is, maar wist je dat er ook een verband bestaat tussen stress en stemverlies? We nemen je in deze lezing mee in het ontstaan van psychogene stemproblemen. Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe jouw stem met eenvoudige oefeningen terug de oude is! Krimpende taal: taalstoornissen bij dementie Doelgroep: vanaf 16 jaar Start: om en uur Duur: ongeveer 30 minuten Taal helpt je niet alleen om te communiceren, maar nodigt je ook uit om de wereld op een bepaalde manier in categorieën in te delen en te zien. Een gezonde persoon en een persoon met dementie verschillen in dit vermogen om door middel van taal, orde in het hoofd te bewaren. Een taalstoornis komt dan ook vaak voor bij dementie. Deze personen hebben bijvoorbeeld moeite om op het juiste woord te komen. Dit heeft dan weer te maken met de algemene achteruitgang in het denken. Taalstoornissen kunnen ook als eerste en opvallendste verschijnsel van dementie voorkomen. In deze lezing maak je kennis met de veelvoorkomende taalstoornissen als gevolg van dementie. Je leert bovendien om hier op een gepaste manier mee om te gaan.

10 Campus Sanderus Molenstraat 8, 2018 Antwerpen tel (0)

Expertisecentrum voor ontwikkeling en leren: Innovatief en inclusief onderwijs Ontwikkelingsstoornissen: Meertaligheid & interculturaliteit

Expertisecentrum voor ontwikkeling en leren: Innovatief en inclusief onderwijs Ontwikkelingsstoornissen: Meertaligheid & interculturaliteit CODE Thomas More Expertisecentrum voor ontwikkeling en leren: Innovatief en inclusief onderwijs Ontwikkelingsstoornissen: ADHD & ASS; taal- en leerstoornissen Meertaligheid & interculturaliteit 2014-2015

Nadere informatie

Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren

Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren Studie Vitaminen Tips en technieken om direct sneller, beter en makkelijker studeren MTcompany sneller, beter en makkelijker studeren 1 Delen uit dit E- BOOK zijn afkomstig van de site van MTcompany, Mark

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Marianna en Andrea. PROBLEEMGEDRAG, WAT KAN IK DOEN? Omgaan met diagnose-verwant gedrag

Marianna en Andrea. PROBLEEMGEDRAG, WAT KAN IK DOEN? Omgaan met diagnose-verwant gedrag Marianna en Andrea PROBLEEMGEDRAG, WAT KAN IK DOEN? Omgaan met diagnose-verwant gedrag Inhoud Inleiding... 3 Inhoud... 3 Doel... 3 Doelgroep... 3 Theorie... 4 Wat is probleemgedrag...4 Wanneer ongewenst

Nadere informatie

WELKOM BIJ PLEZIER IN UITVOERING!

WELKOM BIJ PLEZIER IN UITVOERING! WELKOM BIJ PLEZIER IN UITVOERING! Welke functie je ook hebt, hoe lang of veel of vaak je ook werkt Het is goed om na te gaan hoe het zit met jouw werkplezier en werkdruk. Geef en krijg je genoeg energie?

Nadere informatie

Deltion College ICT-Flex 2007, 2008, 2009, 2010

Deltion College ICT-Flex 2007, 2008, 2009, 2010 Studeren bij ICT-Flex Studiegids BOL Niveau 4 Cohort 2010 Deltion College ICT-Flex 2007, 2008, 2009, 2010 StuderenICTFlex4[2010]-rev/12 oktober 2010 2 Studeren bij ICT-Flex BOL Niveau 4 Cohort 2010 StuderenICTFlex4[2010]-rev/12

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Inhoudsopgave Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Hoe werkt ontwikkelen in dienstverlening? 7 Duurzaam ontwikkelmodel dienstverlening 9 De medewerker dienstverlening

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Time Management. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Time Management. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Time Management Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 Maak van je

Nadere informatie

tips om een top manager te worden

tips om een top manager te worden 5 Gratis tips om een top manager te worden ebook voor managers die meer impact en betere resultaten willen. 2013 Frederike Mewe, psycholoog NIP 2 Welkom! Je bent jonge manager. Hiermee bedoel ik niet dat

Nadere informatie

Studeren bij ICT-Flex Studiegids BOL Niveau 3 Cohort 2010

Studeren bij ICT-Flex Studiegids BOL Niveau 3 Cohort 2010 Studeren bij ICT-Flex Studiegids BOL Niveau 3 Cohort 2010 Deltion College ICT-Flex 2004 2010 Studeren bij ICT-Flex BOL Niveau 3 Cohort 2010 StuderenICTFlex 3 2010-rev.doc/19 oktober 2010 2 Het ICT-Flex

Nadere informatie

TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE

TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE Arbeids- en organisatiepsychologie Klinische psychologie Schoolpsychologie en pedagogische psychologie K.H.Kempen en Lessius bundelen de krachten en worden more: Thomas More. PROFESSIONELE

Nadere informatie

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen?

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Samenwerkingsverband NIP-NVO zorg voor mensen met een verstandelijke beperking 2014 1 Inhoud Voorwoord 3 Wat doet de psycholoog of orthopedagoog? 5

Nadere informatie

De pedagogisch medewerker. Hoofdstuk 10

De pedagogisch medewerker. Hoofdstuk 10 124 De pedagogisch medewerker Samira, Mina en Elsje (allemaal 9 jaar) zijn buiten met het springtouw bezig. Twee draaien aan het koord en één springt. Pedagogisch medewerker Anne ziet dat Elsje bijna nooit

Nadere informatie

het mooiste vak ter wereld e-quinoloog

het mooiste vak ter wereld e-quinoloog het mooiste vak ter wereld e-quinoloog Inhoudsopgave 5 inleiding 6 studieopbouw 8 niveau 1 10 niveau 2 14 niveau 3 17 uitgebreide inhoud per niveau 26 docenten praktisch 27 kosten e-quinoloog met e-quine.com

Nadere informatie

InCompany workshops 2014

InCompany workshops 2014 InCompany workshops 2014-2 - INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS Schot in de roos! Ik ben het visitekaartje Zij krijgt alles gedaan Laat je uitstraling voor je werken Hoe hecht is ons team? Uit je comfortzone De weg

Nadere informatie

MEE Nederland. Raad en daad voor iedereen met een beperking. Moeilijk lerend. Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind

MEE Nederland. Raad en daad voor iedereen met een beperking. Moeilijk lerend. Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind MEE Nederland Raad en daad voor iedereen met een beperking Moeilijk lerend Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind Moeilijk lerend Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind Inhoudsopgave

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

PLEZIER IN UITVOERING

PLEZIER IN UITVOERING oefeningen Samen Hoe kan een team werkplezier verbeteren? Wat oefeningen om samen te werken aan werkplezier Voor Team of groep medewerkers Hoe Print en doe Zie www.plezierinuitvoering.nl/ko voor de hele

Nadere informatie

Wij willen graag onze eigen beslissingen nemen

Wij willen graag onze eigen beslissingen nemen Jack van Eekelen Noordhoek, 40 melkkoeien en 40 ha akkerbouw Drie jonge mannen werken in VOF-verband op het bedrijf van hun ouders. Hun doel is bedrijfsovername. De een is wat verder dan de ander, maar

Nadere informatie

Trainen met de methode van Karin de Galan

Trainen met de methode van Karin de Galan Trainen met de methode van Karin de Galan Colofon Opmaak: Paul Boyer, Amsterdam Tekeningen: Maaike Blom en Jarón Barends 2015 Karin de Galan Trainen met de methode van Karin de Galan Trainen is een vak.

Nadere informatie

GEBRUIK TALEN OM TE LEREN EN LEER OM TALEN TE GEBRUIKEN

GEBRUIK TALEN OM TE LEREN EN LEER OM TALEN TE GEBRUIKEN GEBRUIK TALEN OM TE LEREN EN LEER OM TALEN TE GEBRUIKEN Anne Maljers De toekomst, die maak je zelf! 2 Een introductie tot tweetalig onderwijs voor jongeren en hun ouders Deze folder gaat over het leren

Nadere informatie

DEEL 1. BOUWSTEEN 2 Theorie Je Gedachten. 2015 Monique van Dam DEEL 1: YOU

DEEL 1. BOUWSTEEN 2 Theorie Je Gedachten. 2015 Monique van Dam DEEL 1: YOU DEEL 1 1 BOUWSTEEN 2 Theorie Je Gedachten BOUWSTEEN 2 Je Gedachten Inhoud 2 Introductie bouwsteen 2: Gedachten 3 ANDERS denken 4 Wist je dat? 5 2 Ezelsbruggetjes 10 Nieuwe kansen 12 Van toen naar nu 14

Nadere informatie

Sollicitatietraining Forum 30-5-2014

Sollicitatietraining Forum 30-5-2014 Sollicitatietraining Forum 30-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Inleiding 6 Opdracht Kwaliteitenspel 6 Theorie 7 Opdracht Sollicitatiegesprek

Nadere informatie

Krijg ik dat later ook? Praten met kinderen over ziekte en erfelijkheid

Krijg ik dat later ook? Praten met kinderen over ziekte en erfelijkheid Krijg ik dat later ook? Praten met kinderen over ziekte en erfelijkheid een handreiking voor risicodragers en hun partners Inhoudsopgave Voorwoord 3 Leeswijzer 4 Inleiding 5 1 Wat kan aanleiding zijn om

Nadere informatie

Nehalennia Breeweg trainingen 2015

Nehalennia Breeweg trainingen 2015 Nehalennia Breeweg trainingen 2015 Vanwege eerdere goede ervaringen met groepstrainingen door Indigo willen we deze weer op de locatie Breeweg aanbieden. Indigo is een landelijke aanbieder van mentale

Nadere informatie

laat je talenten voor je werken!

laat je talenten voor je werken! Programma Autisme en Werk Deze brochure is ontwikkeld in het kader van het Brugproject van de NVA. Dit project is onderdeel van en financieel mogelijk gemaakt door het programma Autisme en Werk. Dit programma

Nadere informatie

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future InCompany workshops 2015 Empower your talents and Fuel your future TOON LEF, MAAK HET VERSCHIL EN FUEL YOUR FUTURE Werk is tegenwoordig te vergelijken met topsport. Goede kwaliteit leveren, je best doen

Nadere informatie

...over psychische problemen

...over psychische problemen OPEN...over psychische problemen LEEF! spreekuur met de stemmen in JE hoofd Mama of mantelzorger? Komt een psycholoog bij de dokter de Omgekeerde Wereld 2011 / nummer 01 (advertentie) Niet lekker in je

Nadere informatie