Alle rechten voorbehouden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle rechten voorbehouden"

Transcriptie

1 Alle rechten voorbehouden

2 Inleiding...Tien......Negen......Acht......Zeven......Zes......Vijf......Vier......Drie......Twee......Een... HET SCOUTSJAAR IS OFFICIEEL BEGONNEN! Eindelijk! De tijd van ravotten, uitkijken naar zondagnamiddag, lezen van geweldige boekjes, enzovoort is weer begonnen. Jullie zijn net bekomen van kamp en een geweldig, fantastisch, superscoutsjaar staat weer voor de deur. Jullie hebben waarschijnlijk vragen en die gaan wij allemaal beantwoorden in dit boekje! (OK, is misschien wel veel maar dat is bij wijze van spreken) Wat komen jullie hier allemaal te weten? We beginnen met wat praktische info. Daarna komen jullie te weten wie wij zijn. Vervolgens is er een woordje uitleg over het perfecte uniform en de vergaderingen. En dan: HET PARELTJE VAN DIT BOEKJE! Tromgeroffel graag?! Trrrrrrrrrrrrrrr Badum Tsssss. Moppen en spelletjes!!! Tenslotte sluiten we af met het prikbordblaadje en de contactgegevens. Maar beginnen doen we met de praktische info: Startweekend (zaterdag 17/09 - zondag 18/09) Naar ouwe getrouwe beginnen we het scoutsjaar met ons startweekend. Wat houdt dit in? Op zaterdag de startdag waar jullie kennismaken met de nieuwe leiding en jullie een prachtige overgang kunnen doen. Op die dag spelen we ook allerlei spelletjes per tak maar ook met alle takken samen! Op zondag is er dan de traditionele BBQ. Vergeet jullie zeker niet in te schrijven want de leiding heeft het zonnetje besteld bij Frank en Sabine! Meer info over de BBQ vinden jullie in de bijhorende brief of op onze fantastische, vernieuwde website! BooBeats (zaterdag 1/10) BooBeats, ondertussen gekend in het volledige Meetjesland. Het volledige Meetjesland?! Ja kinderen, het volledige Meetjesland! Hoe is dit ooit zover kunnen komen? Door de geweldige organisatie en medewerking van de scouts en de ouders! Daardoor kunnen wij dit jaar voor de achtste keer een geweldige fuif op poten zetten! Ook over BooBeats vindt u meer info in de bijhorende brief! GOED NIEUWS! Het saaie gedeelte van dit boekje zit erop! Hehe! Nu komt het leuke deel dus lees zeker verder!

3 Wie is jullie leiding nu echt? Mijn naam is Simon Van der Heyden en ik ben 18 jaar. Jullie kennen mij misschien nog van vorig jaar want ik ben ofwel jullie leider al geweest (voor de tweede- en derdejaars, ofwel ben ik met jullie op kamp geweest naar Oud-Best (voor elke kabouter maar vooral voor de eerstejaars. Naast de scouts is sport ook een passie van mij. Ik basket al van mijn 5 jaar en om mijn conditie op peil te houden loop ik ook regelmatig. Ik doe niet enkel actief aan sport maar hou ook van het volgen van sport op televisie zoals voetbal, wielrennen, en zo veel meer. Mijn favoriete voetbalclub is de beste van het land namelijk KAA Gent. Ik ben geboren als Buffalo en dat zal af en toe te zien zijn. Mijn doel voor dit jaar is om er samen een topjaar van te maken. Ik probeer om zoveel mogelijk aanwezig te zijn op alle vergaderingen. Dit zal niet zo evident zijn omdat een basketmatch soms ook op zondag valt. Geen paniek, de eerstvolgende vergadering na mijn afwezigheid zal mijn enthousiasme opgeladen zijn tot 300 % waardoor ik de voorbije vergadering dubbel en dik goed maak. Een stevige linker, Simon, Simoné, Miniongele Goedlachse Arasari Ik ben Ruth. Jullie kennen mij waarschijnlijk nog niet want dit is mijn eerste jaar als leiding. Uiteraard gaan we hier snel verandering in brengen! Ik ben 17 lentes oud en op 17 november word ik 18 dus jullie kunnen mij allemaal een verjaardagskaartje sturen. Verder heb ik nog een oudere broer in de scouts, Ruben. Sommigen onder jullie zullen hem miscchien wel kennen want hij gaf twee jaar geleden leiding aan de kabouters. In september start ik met de studie sociaal werk en zal ik door de week net als jullie achter de schoolbanken zitten. Ik heb een lichte verslaving aan chocolade en ben helemaal weg van mijn kat Ramses. Spinnen zijn voor mij de minst leuke creaties hier op aarde. Mijn levensmotto is : Zot zijn doet geen zeer! Ik kijk er al naar uit om jullie allemaal te leren kennen en om samen een spetterend jaar te beleven! Dikke knuffel Ruth, Nectargele Zonnige Salangaan

4 Sommigen van jullie hebben mij vorig jaar wel al gezien op kamp en kennen mij misschien wel al een beetje, maar voor diegenen die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen! Mijn naam is Gert De Walsche, ik ben 19 jaar en ik zit ondertussen toch al een mooie 14 jaar in de scouts. Ik studeer Sociaal Werk aan de hogeschool, da s zo een beetje de mensen helpen met vanalles, als ze dat zelf niet kunnen :p Mijn hobby s bestaan vooral uit een beetje gitaar spelen, boeken lezen en af en toe een filmpje zien en natuurlijk ook de scouts! Ik heb er superveel zin in dit jaar, en ik hoop jullie ook! Een stevige linker! Gert, Lantaarngroene Voorbeeldige Sitta Ik ben Maarten en ik ben 18 jaar. Het is dus mijn eerste jaar leiding en ik kijk er super naar uit! Ik woon in Evergem en ik zit op school in Ten Doorn, Eeklo waar ik mijn laatste jaar wiskunde-wetenschappen studeer. Ik heb nog een kleiner boertje die nu naar zijn tweede jaar kapoenen gaat. Scouts is mijn enige hobby waarvoor ik mij dus 100% zal geven, hopelijk samen met jullie, zodat we er een onvergetelijk jaar van kunnen maken. Mijn lievelingseten is natuurlijk goede, lekkere Belgische frietjes van de frituur. Maarten, Zonnegloedoranje Goedlachs Winterkoninkje Zo nu weten jullie zo goed als alles over ons! Binnenkort krijgen jullie een onaangekondigde toets hierover dus studeer hard!

5 Hoe ziet zo n perfect uniform er eigenlijk uit? Kabouters, het begin van een professionele scoutscarrière en wat hoort er bij zo n carrière? Een perfect uniform! Het perfecte scoutsuniform bestaat uit een korte, groene broek, een hemd met bijhorende tekentjes en een blauw-rode das. Tekentjes en dassen zijn te koop op de scouts (vraag gerust aan jullie leiding). Als je een nieuw hemd, een nieuwe groene broek,... wil aanschaffen, dan is de Hopper-winkel in Gent the place to be! Hieronder zien jullie een foto hoe de tekentjes op jullie hemd genaaid moeten worden. Voor vragen kan je altijd terecht bij de leiding!

6 Vergaderingen 17 september: Startdag Naar ouwe getrouwe beginnen we het scoutsjaar met ons startweekend. Wat houdt dit in? Op zaterdag de startdag waar jullie kennismaken met de nieuwe leiding en jullie een prachtige overgang kunnen doen. Op die dag spelen we ook allerlei spelletjes per tak maar ook met alle takken samen! (Kinderen, doe nooit zomaar kopiëren en plakken! Dit heet plagiaat en daar kan je voor gestraft worden. Aangezien dit een zelfgeschreven document is, mag dit wel! Zie inleiding Startweekend) 25 september: Wie is wie? Ookal hebben we elkaar vorige week al eens gezien, toch gaan we nog eens een vergadering spenderen aan het kennismaken. We zouden uiteraard niet willen dat er tijdens het kamp nog steeds kabouters zijn die de namen van hun kameraadjes niet weten. Daarom hebben we heel wat leuke spelletjes verzonnen en voorbereid om die namen er in te pompen! 2 oktober: Geen vergadering Boobeats Onze jaarlijkse fuif BooBeats is vannacht op zijn einde gelopen en na heel wat weken hard werk is de leiding oververmoeid. Daarom gunnen wij onszelf een dagje rust! Cadeautjes en lekkernijen om opnieuw energie te krijgen zijn altijd welkom aan onze adressen. Vooral die van Simon! (zie Contactgegevens) 9 oktober: Het zwakke geslacht De titel verklapt het al een beetje maar vandaag testen we wie het zwakke geslacht is! Winnen de mannen of winnen de vrouwen? Dat is de vraag! OPGELET: er zijn maar 3 mannen bij de kabouters dus hoe groter jullie opkomst, hoe groter de kans op een overwinning voor de vrouwen. Maar wees gerust, zo gemakkelijk komen jullie er niet van af! Gert is sinds 1 augustus enkel nog te vinden in de fitness, Maarten doet niks anders meer dan lopen en fietsen en Simon combineert die zaken met basketten! Kom maar op! Als je durft tenminste! 16 oktober: Kabouters op verplaatsing Op verplaatsing? horen we jullie denken?! Jazeker! We gaan deze week Lembeke onveilig maken en meer bepaald de Lembeekse bossen. Doe vandaag goede schoenen aan want het wordt een typisch bosspel met een twist. Wat die twist mag wezen, komen jullie te weten als we ter plaatse zijn! Nieuwsgierig?! Wees aanwezig! OPGELET: We spreken af om 13u30 op de parking van de Boshoeve! We vervroegen deze vergadering zodat ouders broertjes of zusjes tijdig kan afzetten aan de scouts. Indien te laat, wat wij niet verwachten, contacteer Simon! 23 oktober: Levensechte Cluedo Simon is afwezig vandaag! Waar is hij naartoe? Wat gebeurt er met hem? Wie heeft hem meegenomen? Waarom is hij niet bij zijn kabouters? En vooral, hoe is dat allemaal kunnen gebeuren? Deze vragen proberen jullie op te lossen in een levensechte Cluedo! Er zullen vandaag wat special effects worden gebruikt van hoogstaand niveau! Meer kunnen wij daar niet over vertellen!

7 Spelletjes en mopjes Mogelijke richtingen:

8 Prikbordblaadje Datum Uur Vergadering Plaats Belangrijk! 17 september 13:30u Startdag Scoutsterrein Perfect uniform 25 september 14:00u Wie is wie? Scoutsterrein Perfect uniform 2 oktober - Geen vergadering vanwege BooBeats oktober 14:00u Het zwakke geslacht Scoutsterrein Perfect uniform 16 oktober 13:30u Kabouters op verplaatsing Lembeekse bossen Parking De Boshoeve 23 oktober 14:00u Levensechte Cluedo Scoutsterrein Perfect uniform Goede schoenen Verkleed je als detective Contactgegevens Gelieve bij elke afwezigheid een seintje te geven. Dit kan op kabouters@scoutsevergem.be of bel/sms Simon op het nummer 0497/ Wij gaan er van uit dat elke kabouter aanwezig is indien wij niks vernomen hebben. Hoe meer en hoe vlugger jullie laten weten wanneer uw dochter afwezig zal zijn, hoe sneller wij onze vergaderingen kunnen aanpassen aan het aantal aanwezige kabouters. Wij steken veel tijd in het voorbereiden van vergaderingen en spelen waardoor het zonde zou zijn om deze af te blazen wegens een tekort aan deelnemers. Simon Van der Heyden Miniongele Goedlachse Arasari Hazelaarstraat 65, 9940 Evergem GSM: 0497/ Gert De Walsche Lantaarngroene Voorbeeldige Sitta Rozenhof 22, 9920 Lovendegem GSM: 0486/ Ruth Pauwels Nectargele Zonnige Salangaan Patrijzenstraat 33, 9940 Evergem GSM: 0491/ Maarten Vanheule Zonnegloedoranje Goedlachs Winterkoninkje Hofbilkstraat 10, 9940 Evergem GSM : 0468/

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Beste/liefste/geachte/teerbeminde givers

Beste/liefste/geachte/teerbeminde givers Giverboekje 1 Beste/liefste/geachte/teerbeminde givers na een schitterend scoutsjaar in schoonheid te hebben afgerond op kamp, hebben wij onze batterijen kunnen opladen en zijn we klaar voor alweer een

Nadere informatie

Beste kapoenen en ouders

Beste kapoenen en ouders Kapoenenboekje 1 Beste kapoenen en ouders na een schitterend scoutsjaar in schoonheid te hebben afgerond op kamp, hebben wij onze batterijen kunnen opladen en zijn we klaar voor alweer een spetterend jaar.

Nadere informatie

kapoenen boekje 1

kapoenen boekje 1 kapoenen 2018-2019 boekje 1 Voorwoord Dag liefste ouders en kapoenen, Een nieuw begin van het schooljaar, dat betekent ook dat er een nieuw scoutsjaar zit aan te komen. Hoewel, deze keer wordt geen gewoon

Nadere informatie

Veel lekjes en zuigjes, Jullie giverleiding, Rub, Flo, Rein en Mat. Actie geldig zolang de voorraad strekt

Veel lekjes en zuigjes, Jullie giverleiding, Rub, Flo, Rein en Mat. Actie geldig zolang de voorraad strekt Liefste Givertjes en ouders, Het nieuwe scoutsjaar komt er weer aan! Nog een paar nachten slapen en we vliegen er weer helemaal in! Op het voorblad is vrij duidelijk wie jullie leiding is. Inderdaad, goed

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Kapoenen Beertjes. Seppe

Kapoenen Beertjes. Seppe Kapoenen Beertjes Dag kapoenen en ouders, dit is het eerste Huberke van het nieuwe scoutsjaar. Om de eerste vergaderingen een beetje gemoedelijker te laten verlopen zullen we ons kort voorstellen. Wij

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken )

Scoutsboekje. (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) Scoutsboekje 4 (Is de titel nog leesbaar? Ik wist niet zeker hoe groot ik hem moest maken ) VOORWOORD Het is weer zover! Het laatste boekje van het jaar (en nu moeten jullie wenen omdat het bijna gedaan

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 1 Voorwoord Vijf, vier, drie, twee, één, KNAL! Het startschot voor het nieuwe scoutsjaar is gegeven! De hele leiding heeft samen de batterijen

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

- De zaterdagavond-vergaderingen zijn afgelopen, vanaf nu zijn het zondagmiddagvergaderingen

- De zaterdagavond-vergaderingen zijn afgelopen, vanaf nu zijn het zondagmiddagvergaderingen KABOUTERBOEKJE 3 Algemeen: Boekje 2 is afgelopen, hier is boekje 3, joepie ja hé. We beginnen met wat algemene informatie: - De zaterdagavond-vergaderingen zijn afgelopen, vanaf nu zijn het zondagmiddagvergaderingen

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Hmm, tiens toch wel?!

Hmm, tiens toch wel?! Dit is geen voorblad Hmm, tiens toch wel?! Voorwoord INLEIDING Dit is het allerlaatste voorwoord, de allerlaatste tweede pagina en vooral het allerlaatste boekje (allemaal wenen in koor). Dat wil dus zeggen

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Dag leeuwen, leeuwinnen en welpen!

Dag leeuwen, leeuwinnen en welpen! WELPENBOEKJE 1 Dag leeuwen, leeuwinnen en welpen! Dag leeuwen, leeuwinnen en welpen De lange zomervakantie zit erop, wat dus betekent: vroeg gaan slapen, huiswerk maken, minder tijd om op de playstation

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje 2016-2017 september - november jaargang 21 Editie 1 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het scoutsjaar is weer supersnel voorbij gevlogen en het was een jaar vol plezier en

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 11 September Jipie!!!

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2019 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

Programma Jongverkenners. November December 2017

Programma Jongverkenners. November December 2017 Programma Jongverkenners November December 2017 Beste ouders, Beste JongVerkenners, Nu de herfstvakantie bijna op zijn einde loopt en jullie even hebben kunnen recupereren van de dropping en het weekend,

Nadere informatie

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet.

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet. App Scouts & Gidsen Beerse Met de app van Scouts & Gidsen Beerse ontvang je meldingen wanneer de scougi online komt en wanneer er nieuwe berichten op het takhoekje worden geplaatst. Raadpleeg ook snel

Nadere informatie

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 2 september

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER

JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER ALEXIS 22 JAAR GENOEGLIJKE REUZENPANDA 1 JAAR KAPOENEN 1 JAAR GIDSEN 2 JAAR VERKENNERS LOTTE 21 JAAR PITTIGE EEKHOORN 2 JAAR KABOUTERS 2 JAAR GIDSEN 09/09 AFREKENEN

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Prinses Melania. Prinses Ella

Prinses Melania. Prinses Ella September Oktober Prinses Melania Lievelingsdessert: aardbeientaart Hobby s: cup cakes bakken Droombestemming: Prinsessenland Levensmotto: Wees altijd jezelf! Prinses Alinia Lievelingsdrankje: munt thee

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Voorwoord: Beste ouders en leden,

Voorwoord: Beste ouders en leden, Voorwoord: Beste ouders en leden, De eerste maand is weeral snel voorbij gegaan. Normaal gezien is de leiding bij iedereen op bezoek geweest om jullie kinderen in te schrijven. Als er mensen zijn die het

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons?

Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons? Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons? Cedric Cedric is de op één na oudste leider van de kapoenen. Daardoor kan hij soms wel eens streng en eng uit de hoek komen. Maar geen nood! Hij houdt namelijk

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe.

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe. Jonghernieuwers Hallo vrienden en vriendinnen Dit jaar ga ik samen met die gekke Frederic en gekke Gert-Jan leiding geven aan die gekke jonghernieuwers!!! Ik ben veranderd van leider bij die schattige

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze fantastische avond. Een ander hoogtepunt in maart

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag!

Hey jullie! Ik zie jullie graag snel terug! Tot ziens! Tot zondag! Hey jullie! Blij jullie alweer te mogen verwelkomen in ons nieuwe Alowiske! De zomer is voorbij gevlogen en we zijn ondertussen alweer fantastisch van start gegaan met een nieuw scoutsjaar. Wij zijn scouts

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober

De kapoenen. in het circus. Spiespunt september- oktober De kapoenen in het circus Spiespunt september- oktober Voorstelling leiding Naam: Arthur Vercambre Artiestennaam: King of the Circus Zotste circuservaring: Ooit wou de kapper mijn manen afknippen, ik heb

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN

AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 09 15 AGENDA WOUDLOPERS MECHELEN 10 15 Woordje vooraf Beste ouders, leden en sympathisanten Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar staat klaar om volledig los te barsten, met als grote begin natuurlijk

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad Mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Inschrijven... 4 Brief eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Kleurplaat... 7 Kalender... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Mei 2017 Voorwoord mei Dag iedereen! De

Nadere informatie

DOMIGODEL !!!! !! PROGRAMMABOEKJE! maart!2018! Verschijnt!maandelijks!!Behalve!juli,!augustus!en!september!!Afgifte!Postkantoor!

DOMIGODEL !!!! !! PROGRAMMABOEKJE! maart!2018! Verschijnt!maandelijks!!Behalve!juli,!augustus!en!september!!Afgifte!Postkantoor! www.scoutsschilde.be. DOMIGODEL PROGRAMMABOEKJE maart2018 V.U.HannahSmets Kasteeldreef115 2970Schilde Verschijntmaandelijks Behalvejuli,augustusenseptember AfgiftePostkantoor P912252 UNIFORMEN SLAAPZAKKEN

Nadere informatie

JONGVERKENNER BOEKJE #1

JONGVERKENNER BOEKJE #1 2018-2019 JONGVERKENNER BOEKJE #1 Hallo stoere binken Hier spreekt uw (net iets stoerdere) jongverkennerleiding. Het scoutsjaar is eindelijk weer in gang gezet. Na jullie wellicht fantastische kamp, begonnen

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest!

Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Beste Aloysianen, ouders, broers, zussen, nonkels,... enfin iedereen die dit leest! Een nieuw Alowiske, een nieuw kalenderjaar, een nieuw begin. Dit openingswoord is tot onze spijt alweer het laatste boekje

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Wat vliegt de tijd, hier is alweer het derde boekje Ook deze keer hebben wij voor jullie de meest gekke vergaderingen ineen gestoken.

Wat vliegt de tijd, hier is alweer het derde boekje Ook deze keer hebben wij voor jullie de meest gekke vergaderingen ineen gestoken. Kabouterboekje 3 1 Voorwoord Dag beste ouders en liefste kabouters! Wat vliegt de tijd, hier is alweer het derde boekje Ook deze keer hebben wij voor jullie de meest gekke vergaderingen ineen gestoken.

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Giverweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Giverweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 28, 29 en 30 oktober: Giverweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Tijl De Bruyne: 0498/ Laurent Debruyne: 0474/ Dag jonggivers!

Tijl De Bruyne: 0498/ Laurent Debruyne: 0474/ Dag jonggivers! Tijl De Bruyne: 0498/49 76 28 Laurent Debruyne: 0474/95 08 01 E-mail: jonggivers@scoutstielt.be Dag jonggivers! Nu de vakantie op zijn einde begint te lopen en iedereen bekomen is van ons fantastisch kamp,

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie