Rijckholt Voerenweg Kloostercomplex Klein Rijckholt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rijckholt Voerenweg 17-19 Kloostercomplex Klein Rijckholt"

Transcriptie

1 TE KOOP Voerenweg Rijckholt Gemeente Eijsden - Margraten Vraagprijs: EUR ,- K.K.

2 2 OBJECT LIGGING PARKEREN Het betreft een voormalig kloostercomplex bestaande uit Huize Immaculata (1912), Huize St. Jozef (1960) en het in de begin jaren 80 aangebouwde Huize Vuursteen. Voorts zijn er op het complex nog een voormalig Linnenhuis dat nu ingericht is als beheerderswoning en een grote garage. Het complex is gelegen in Kerkdorp Rijckholt, onderdeel uitmakende van de gemeente Eijsden Margraten, en gesitueerd aan de Zuid-Oost rand van de dorpskern. Het Zuid Limburgse Rijckholt ligt aan de autosnelweg A2 en is 10 autominuten verwijderd van Maastricht. De afstand tot Luik bedraagt 25 kilometer en is per auto binnen 20 minuten te bereiken. Er is een grote parkeerplaats op eigen terrein. BESTEMMING VRAAGPRIJS AANVAARDING OPLEVERING BEZICHTIGING Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan Gronsveld en Rijckholt 2013, vastgesteld op 28 mei De Bestemming van het perceel is opgedeeld in Maatschappelijk en Groen. De regels van betreffende artikelen staan op pagina 12 e.v.. EUR ,- k.k. Bij meerdere reacties voor de vraagprijs behoudt de verkoper zich het recht voor i.v.m. het recht van gelijke kansen het object via inschrijving/anders geprijsd te verkopen. In onderling overleg. In huidige staat. Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Roermond,

3 3 LEGENDA A. Huize Immaculata B. Huize St. Jozef C. Huize St. Jozef D. Huize Vuursteen E. Linnenhuisje - beheerderswoning F. Garage METRAGE Het totale bruto vloeroppervlak (BVO) bedraagt circa m 2. Het totale verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) bedraagt circa m 2. METRAGE VVO VVO in A B C D E F Totaal m 2 (ca.) Souterrain 154,3 258,9 809,2 12, Begane 482,7 516,1 875, ,56 140,9 69, Grond 1 e 374,5 53,7 820,6-115, Verdieping 2 e 350,1-817, Verdieping 3 e 351,0-786, Verdieping Totaal Tabel. VVO per verdieping (horizontaal) en per gebouw (verticaal).

4 4 BIJZONDERHEDEN KETTINGBEDING Het object dient gebruikt te worden in het kader van de Wet ziekenhuisvoorzieningen. ANTI-SPECULATIE BEDING Op het perceel rust een verplichting voor het gebruik van maximaal 90 bedden alsmede 20 zorgwoningen (Wet ziekenhuisvoorzieningen). KWALITATIEVE VERPLICHTING Middels een recht van overpad mag de bestaande begraafplaats van de Kongregatie van de Liefdezusters van de H. Carolus Borromeus bezocht worden door onder andere familieleden, etc.

5 5 KADASTRALE GEGEVENS Kadastrale gemeente : Eijsden Sectie : F Nummer(s) : Perceeloppervlakte : 3 ha 69 a 25 ca KADASTRALE KAART

6 6 OMGEVING Rijckholt is gelegen in de gemeente Eijsden Margraten, één van de drie Zuidelijkst gesitueerde gemeentes van de provincie Limburg en dus ook van Nederland. OMGEVINGSKAART Het Kloostercomplex Klein Rijckholt is gesitueerd aan de Zuid- Oost rand van de dorpskern Rijckholt en ligt aan de voet van de heuvelrug waarop het Savelsbos gelegen is.

7 7 INDELING A. Huize Immaculata B. Huize St. Jozef C. Huize St. Jozef D. Huize Vuursteen E. Linnenhuisje - beheerderswoning F. Garage A. HUIZE IMMACULATA (1912) SOUTERRAIN Gangenstelsel met diverse kelderruimtes. BEGANE GROND Entree/ hal met tegelvloer, diverse multifunctionele ruimtes, voormalig eetkamer en speelzaal, sanitaire ruimtes, vier trappenhuizen. EERSTE VERDIEPING Grote T-vormige overloop met diverse kamers met sanitair (voormalige slaap en/of rustkamers). TWEEDE VERDIEPING Grote T-vormige overloop, diverse voormalige slaap- en zitkamers met eenvoudige badkamers. DERDE VERDIEPING (ZOLDER VERDIEPING) Overloop, gangen, meerdere voormalige slaapkamers met dakkapellen.

8 8 B. + C. HUIZE ST. JOZEF (1960) SOUTERRAIN Diverse voorraadkelders. Bergruimten, en CV-ruimte. BEGANE GROND Entrée / Hal. Verschillende multifunctionele praktijkkamers. Aula. Grote keuken met bijruimtes. Sanitaire groep (toilet en douche). Diverse gemeenschappelijke leefruimtes. EERSTE, TWEEDE EN DERDE VERDIEPING Overloop, gangen, voormalige slaapkamers met eenvoudige sanitaire ruimtes. D. HUIZE VUURSTEEN (BEGIN JAREN 80) SOUTERRAIN Voorraadkelders / bergruimte. BEGANE GROND 3 gezamenlijke woonkamers met bijbehorende secundaire ruimtes alsmede ca. 25 woonunits. Het betreft hier een woonzitkamer met natte cel (veelal geschikt voor 2 units). Huize Vuursteen is tot december 2014 in gebruik geweest en nog in prima conditie. E. LINNENHUISJE - BEHEERDERSWONING F. GARAGE EXTERIEUR Deze beheerderswoning verkeerd in een redelijke onderhoudstoestand en heeft o.a. een betegelde woonkamer met open keuken, slaapkamer, sanitaire voorzieningen en bergruimte. De garage (ca. 70 m 2 ) is voorzien van 4 garagepoorten en biedt voldoende ruimte voor auto s en tuingereedschap! Aan de voorzijde van de gebouwen bevindt zich een ruime parkeerplaats. Rondom de gebouwen een parkachtige tuin met fraai uitzicht op het Limburgse Heuvellandschap.

9 9 FOTO IMPRESSIE A. HUIZE IMMACULATA

10 10 FOTO IMPRESSIE A. HUIZE IMMACULATA

11 11 FOTO IMPRESSIE B. + C. HUIZE ST. JOZEF

12 12 FOTO IMPRESSIE B. + C. HUIZE ST. JOZEF

13 13 FOTO IMPRESSIE D. HUIZE VUURSTEEN E. LINNENHUISJE - BEHEERDERSWONING

14 14 FOTO IMPRESSIE F. GARAGE EXTERIEUR BUITENTERREIN / PARKOMGEVING

15 15 FOTO IMPRESSIE EXTERIEUR BUITENTERREIN / PARKOMGEVING

16 16 PLATTEGRONDEN - TEKENINGEN TOTAAL PLATTEGROND ABSTRACT

17 17 SOUTERRAIN

18 18 BEGANE GROND

19 19 EERSTE VERDIEPING

20 20 TWEEDE VERDIEPING

21 21 DERDE VERDIEPING

22 22 BESTEMMING BESTEMMINGSKAART BESTEMMINGSPLAN In onderstaande tekst vindt u de hoofdartikelen uit het vigerende bestemmingsplan. Het volledige bestemmingsplan is beschikbaar op verzoek of te vinden via: Artikel 16 Maatschappelijk 16.1 Bestemmingsomschrijving De voor Maatschappelijk aangewezen gronden zijn bestemd voor: a openbare, sociale, culturele, maatschappelijke, medische en religieuze doeleinden, onderwijsdoeleinden alsmede verenigingsactiviteiten; b aan maatschappelijke voorzieningen ondergeschikte horeca; c een bedrijfswoning, met inbegrip van aan huis gebonden beroepen en gastouderschap, ter plaatse van de aanduiding bedrijfswoning ; d tuinen, erven en verhardingen; e parkeervoorzieningen; f groenvoorzieningen; g (openbare) nutsvoorzieningen; h water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

23 Bouwregels BESTEMMINGSPLAN Algemeen Op de voor Maatschappelijk aangewezen gronden geldt in het algemeen het volgende: a Op de gronden mogen uitsluitend worden gebouwd: 1 gebouwen ten behoeve van de onder 16.1 genoemde doeleinden; 2 één bedrijfswoning per bouwperceel ter plaatse van de aanduiding bedrijfswoning; 3 bijbehorend bouwwerken ter plaatse van de aanduiding bijgebouwen ; en de daarbij behorende bouwwerken, geen gebouwen zijnde, die qua aard en afmetingen bij deze bestemming passen Gebouwen Voor het bouwen van gebouwen gelden de volgende bepalingen: a Gebouwen mogen uitsluitend binnen het aangeduide bouwvlak worden gebouwd. b De goothoogte van gebouwen mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding maximale goot- en bouwhoogte (m) is aangegeven. c De bouwhoogte van gebouwen mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding maximale goot- en bouwhoogte (m) is aangegeven. d Het bouwvlak mag volledig worden bebouwd Bijbehorend bouwwerken Voor het bouwen van bijbehorend bouwwerken gelden de volgende bepalingen: a Bijbehorend bouwwerken mogen zowel ter plaatse van de aanduiding bijgebouwen als in het bouwvlak worden gebouwd. b Bijbehorend bouwwerken dienen op een afstand van tenminste 3 meter achter de voorgevellijn van het hoofdgebouw te worden gebouwd. c Ter plaatse van de aanduiding bijgebouwen mag het bouwperceel voor niet meer dan 50% worden bebouwd, met dien verstande dat het oppervlak aan bijbehorend bouwwerken per bouwperceel niet meer mag bedragen dan het oppervlak van het bouwvlak op het betreffende bouwperceel.

24 24 BESTEMMINGSPLAN d Bijbehorend bouwwerken mogen in niet meer dan één bouwlaag worden gebouwd, waarbij de goothoogte niet meer dan 3,50 meter mag bedragen. e De bouwhoogte van een bijbehorend bouwwerk mag niet meer bedragen dan 7,00 meter, met dien verstande dat in de perceelsgrens de bouwhoogte niet meer mag bedragen dan de bouwhoogte van de eerste bouwlaag van het hoofdgebouw. f De afstand van een vrijstaand bijbehorend bouwwerk tot andere gebouwen mag niet minder bedragen dan 1 meter. g Bijbehorend bouwwerken dienen in de zijdelingse perceelsgrens of op een afstand van niet minder dan 1 meter tot de zijdelingse perceelsgrens te worden gebouwd Bouwwerken, geen gebouwen zijnde Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, gelden de volgende bepalingen: a De bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer bedragen dan 2,00 meter. b De bouwhoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 5,00 meter. Artikel 11 Groen 11.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Groen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a groenvoorzieningen; b speelvoorzieningen; c fiets- en voetpaden; d straatmeubilair, zoals straatverlichting en afvalbakken; e verhardingen voor in- en uitritten; f parkeervoorzieningen; g (openbare) nutsvoorzieningen; h water en waterhuishoudkundige voorzieningen. Artikel 12 Groen - Park 12.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Groen - Park' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a groenvoorzieningenten behoeve van een parkachtige landschapsinrichting; b speelvoorzieningen; c fiets- en voetpaden; d straatmeubilair, zoals straatverlichting en afvalbakken; e verhardingen voor in- en uitritten; f parkeervoorzieningen; g (openbare) nutsvoorzieningen; h water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

25 25 DISCLAIMER Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

26 26 ALGEMENE VOORWAARDEN De door AB&P Vaassen/ Reliplan aan verkoper verstrekte vrijblijvende informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt AB&P Vaassen/ Reliplan noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. BESTEMMINGSPLAN Biedingen en onderhandelingen Een bieding bestaat uit het bedrag dat u biedt, vervolgens de gewenste opleverdatum, en tenslotte de eventuele voorwaarden (zoals financieringsvoorbehoud). Uw bod wordt aan de verkopers overgebracht en daarop kan een tegenvoorstel volgen. De verkoper kan het bod ook afwijzen of direct accepteren. Een verkoper is niet verplicht u een tegenvoorstel te doen. U bent pas in onderhandeling als verkoper middels een tegenvoorstel reageert. Het staat partijen ten allen tijde vrij de onderhandeling af te breken. Tijdens een onderhandeling mogen bezichtigingen doorgaan. Onderzoeksplicht De koper heeft een onderzoeksplicht voor alle zaken die van belang kunnen zijn. Onder de onderzoeksplicht vallen zichtbare gebreken en publiekrechtelijke openbare informatie (zoals verkeers-/ bestemmingsplannen en/of zakelijke rechten). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Eigendomsoverdracht/levering De datum van overdracht dient tijdens de onderhandelingen vastgesteld te worden. Uitsluitend in overleg en met goedkeuring van zowel de koper als de verkoper kan van deze datum achteraf worden afgeweken. Het is gebruikelijk, voorafgaand aan de levering, het object te inspecteren. Tevens worden de meterstanden opgenomen. Notaris ter keuze van de kopende partij. Tenslotte Voor nadere informatie of het maken van een bezichtiging-afspraak zijn wij u graag van dienst. Indien u na alle afweging toch geen belangstelling heeft voor dit object, maar wel verder wilt zoeken, overweegt u dan een om gebruikt te maken van onze aankoopbegeleiding. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. De verkoper heeft zijn best gedaan om het object tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Wanneer u een bezichtiging heeft gehad, verwacht de verkoper een reactie omtrent uw bevindingen, ook wanneer u geen verdere belangstelling meer heeft voor het object. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat wij de verkoper hierover kunnen inlichten. Koopovereenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld door VastgoedPro, de Consumentenbouw en de Vereniging Eigen Huis. Eventueel door de koper te maken (financierings-) voorbehouden worden alleen vermeld als deze tijdens de onderhandelingen uitdrukkelijk zijn afgesproken. Waarborgsom/bankgarantie Bij het sluiten van een koopovereenkomst verplicht de koper zich binnen 4 weken na overeenkomen tot het stellen van een bankgarantie / waarborgsom bij de in de koopovereenkomst vermelde notaris. Deze zekerheidsstelling bedraagt in de regel tussen de 5 en 10% van de koopsom. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Ontbindende voorwaarden Tijdens de onderhandelingen, dus vóór het bereiken van definitieve overeenstemming, dient u kenbaar te maken onder welke voorwaarden u de koopovereenkomst wilt sluiten. Deze voorwaarden zijn altijd van tijdelijke aard; na afloop van de gestelde periode kunt u zich er niet langer op beroepen. Overeenkomst Aansluitend op het hiervoor vermelde kan koper aan een mondelinge overeenkomst geen rechten ontlenen, verkoper behoudt zich ten alle tijden alle rechten voor tot dat er tussen partijen een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen. Verkoper is dus pas gehouden aan de overeenkomst wanneer deze door beide partijen is getekend.

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift.

Echt Thaalpad 131 INDELING: SOUTERRAIN: Berging en overdekte parkeerplaats. BEGANE GROND: Gezamenlijke entree. Lift. ALGEMEEN: Penthouse met een oppervlakte van ± 180 m² gelegen op de derde verdieping. Uitstekende en bereikbare en centrale ligging. Allereerst ten opzichte van de kernen Echt en Peij. Daarnaast ten opzichte

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16

Ohe en Laak Moeder Magdalenastraat 16 ALGEMEEN: Op zeer mooie locatie gelegen, met blijvend vrij uitzicht over de maasvallei bieden wij u deze mooie semi bungalow te koop aan. De inhoud is ± 725 m³ en het perceel oppervlakte bedraagt ± 1.095

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

Heythuysen Aan de Kreppel 12

Heythuysen Aan de Kreppel 12 Het is prettig wonen in deze vrijstaande woning met garage en werkplaats, gelegen aan de groen rand van het dorp Heythuysen. Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Kwikstaart 11 RAALTE. Vraagprijs: 175.000,- kosten koper. Kwikstaart 11 8103 CB RAALTE NL

Kwikstaart 11 RAALTE. Vraagprijs: 175.000,- kosten koper. Kwikstaart 11 8103 CB RAALTE NL Kwikstaart 11 RAALTE Vraagprijs: 175.000,- kosten koper Woninginformatie Kwikstaart 11 te RAALTE Indeling Op een kindvriendelijke locatie gelegen goed onderhouden en royale HOEKWONING met zonnige

Nadere informatie

ELZENLAAN 15 te MARUM

ELZENLAAN 15 te MARUM te WILT U DE WENS IN VERVULLING LATEN GAAN OM VERRASSEND RUIM TE WONEN IN EEN AANZIENLIJK UITGEBOUWD HUIS MET EEN GROTE WOONKAMER/ WOONKEUKEN (53 M²) EN EEN RUIM PERCEEL (572 M²)? Aan de rustige Elzenlaan

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119

Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119 Kanaalstraat 44a te Lisse Vraagprijs 495.000,-- K.K. Het Makelaarshuys Hofzicht Tel 0252-530119 Indeling: begane grond: via een eigen entree met o.a. trappenhuis, meterkast komt u via de hardhouten trap

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

WATERBORGH 9 te LEEK

WATERBORGH 9 te LEEK te WILT U WONEN IN EEN PARKACHTIGE WOONOMGEVING IN EEN COMFORTABEL EN MODERN AFGEWERKT APPARTEMENT MET INPANDIGE PARKEERVOORZIENING EN EEN WEIDS UITZICHT OVER HET OMLIGGENDE COULISSELANDSCHAP? Aan de Waterborgh

Nadere informatie

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL Leeuwerik 7 RAALTE Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Woninginformatie Leeuwerik 7 te RAALTE Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze woning kun je

Nadere informatie

Machiel Vrijenhoeklaan 450-71 DEN HAAG

Machiel Vrijenhoeklaan 450-71 DEN HAAG Machiel Vrijenhoeklaan 450-71 DEN HAAG Contactpersoon : Michiel Jager Fotopresentatie Fotopresentatie Vrijblijvende objectinformatie Te Koop Machiel Vrijenhoeklaan 450-71, 2555 NW DEN HAAG Omschrijving

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m.

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Omschrijving Zowel te koop als te huur conform Leegstandwet: In de wijk Generalenbuurt gelegen, ruim 3-kamerappartement

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Te koop. Nieuwstraat 3 Dinxperlo

Te koop. Nieuwstraat 3 Dinxperlo Te koop Nieuwstraat 3 Dinxperlo NIEUWSTRAAT 3 DINXPERLO Aantrekkelijk geprijsd diepe tuin ruime garage/berging. Kort nabij het centrum gelegen HALFVRIJSTAAND WOONHUIS met vrijstaande stenen garage/berging

Nadere informatie

Otterstraat 80 - Utrecht

Otterstraat 80 - Utrecht Otterstraat 80 - Utrecht Vraagprijs 340.000,- k.k. Klaassen Makelaars Slotlaan 66 3701 GN, ZEIST Tel: 030-6933222 E-mail: info@klaassenmakelaars.nl Website: www.klaassenmakelaars.nl Omschrijving Otterstraat

Nadere informatie

VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs 127.500 k.k.

VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs 127.500 k.k. VENLO Anne Frankstraat 102 Vraagprijs 127.500 k.k. Uitstekend onderhouden appartement met een woonlaag op de tweede en een slaaplaag met 3 slaapkamers en badkamer op de derde verdieping. De gezellige woonkamer

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Vraagprijs 249.500,-- k.k.

Vraagprijs 249.500,-- k.k. Vraagprijs 249.500,-- k.k. Zantman Makelaardij Florynwei 1 k 9251 MP BURGUM Tel: 0511-461542 Fax: 0511-460241 E-mail: info@zantman-makelaardij.nl Omschrijving Op fraaie locatie, met aan de voorzijde ruim

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

WEIDEBLOEMENWEG 39 te RODEN

WEIDEBLOEMENWEG 39 te RODEN te Op een fraai hoekperceel gesitueerde royale helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage. Door de goede ligging profiteert deze woning optimaal van de bezonning. De zon draait van s ochtends vroeg

Nadere informatie

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam

Basilicum 8 - Hoogvliet Rotterdam Vraagprijs 149.000,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3191 EK HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website: www.synchrowonen.nl Omschrijving Unieke kans! Keuzemogelijkheid

Nadere informatie

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M²

Mook, Groesbeekseweg 80. Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Mook, Groesbeekseweg 80 Inhoud Ca. 350 M³ Woonoppervlakte Ca. 60 M² Perceelgrootte 2.098 M² Vraagprijs 127.500,-- k.k. Alert Makelaardij T: 0485 52 31 30 I: www.alertmakelaardij.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie