Gezondheidswinkel Terra Life. natuurlijk beter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezondheidswinkel Terra Life. natuurlijk beter"

Transcriptie

1 Gezondheidswinkel Terra Life natuurlijk beter Nieuws van TerraLife In dit nummer: 21-daagse ZuurBase kuur NIEUW! Maandelijks wetenschappelijk onderzoek TerraLife Outdoor Training Interview met Schoonheidsspecialiste Erna Vogels Beste TerraLife klant, Wij hopen dat u genoten heeft van deze zomermaanden. Ons team is er ook even lekker tussen uit geweest en weer helemaal opgeladen; met frisse zin beginnen we aan het nieuwe seizoen. Wat vindt u in deze nieuwsbrief? We starten met een artikel over het ontzuren van uw lichaam. Alka Vitae is het toonaangevend merk op het gebied van ontzuren. Firma Alka introduceert een 21-daagse ontzuringskuur. Lees hier alles over deze kuur. We bieden we u ook een nieuw thema: het maandelijks wetenschappelijke onderzoek, waarvan we hopen dat het interessant is voor u als lezer en klant van TerraLife. Het onderzoek van deze maand gaat over Magnesium. Het interview is gehouden met Erna Vogels, onze nieuwe schoonheidsspecialiste. Erna start haar gezichtsbehandelingen in de praktijk in Eindhoven. Al lezend kunt u zich een beeld van haar vormen en heeft u interesse in haar behandelingen met Hauschka of Borlind producten aarzel niet en maakt u een afspraak. En last but not least TerraLife Outdoor Training. Vanaf september kunt u op elke laatste zaterdag van de maand deelnemen aan deze trainingen. Wij wensen u veel leesplezier en graag tot volgende maand! Groeten Team TerraLife.

2 21-daagse zuur-base kuur Wilt u meer energie ervaren en actief ontzuren? Ga dan aan de slag met de 21-daagse Alka Zuur-base Kuur. Mensen die de zuur-base kuur ondergaan, ervaren erna een verhoogde vitaliteit en verbeterde fysieke conditie. De Alka Zuur-base Kuur is de eerste complete kuur die het lichaam actief ontzuurt. Door het volgen ervan gaat u het lichaam ontdoen van zure afvalstoffen, die in de loop der jaren in uw lichaam zijn opgehoopt. En dat gaat u merken! Het heldere kuurschema vertelt u, dag voor dag, hoe u de kuur dient te volgen. Het gebruik van de Alka producten in de kuur is op elkaar afgestemd. De kuur wordt geleidelijk opgebouwd en kan op ieder moment worden begonnen. Voel u fitter en gezonder na 21 dagen! Waarom de kuur: 21 dagen actief ontzuren! Met een helder dagelijks schema! Unieke methode om het lichaam te reinigen! Hoe ziet de 21 daagse ontzuring kuur eruit? Gedurende de 21 dagen gaat u dagelijks tussen de maaltijden door enkele glazen water met Alka Druppels drinken. Daarbij neemt u na iedere maaltijd (3x daags) een tabletje Alka Tabs Original. Het lichaam wordt hierdoor actief aangezet tot het neutraliseren en oplossen van zure afvalstoffen. s Avonds drink u een kop ontzurende Alka Thee die bestaat uit 52 verschillende soorten kruiden. Alka Thee zorgt voor de verdere afvoer van zure afvalstoffen uit het lichaam. Tijdens de kuur gaat u 5 dagen volgens schema basische (ontzurende) baden nemen met de unieke badzoutformule Alka Bad. Zure afvalstoffen worden via de huid naar buiten afgevoerd. De huid

3 wordt tevens voorzien van nieuwe mineralen en sporenelementen. Het resultaat is een zijdezachte en stralende huid. Om het lichaam weer verder op te bouwen met basische voedingstoffen, drinkt u 5 dagen volgens schema Alka Greens. Deze complete formule van voedingsextracten voorziet uw lichaam van de benodigde natuurlijke vitaminen, basische mineralen en orthomoleculaire voedingstoffen. Wat u dient te weten voordat u de kuur begint Het kan zijn dat nadat u bent begonnen met ontzuren, u een enige ontzuring klachten ervaart (moeheid, lichte hoofdpijn, spierpijn, stijfheid, gewrichtspijn, lichte maagklachten, zuuroprispingen, e.d.). Deze mogelijke tijdelijke klachten zijn een goed teken en betekenen dat de ontzuring op gang is gekomen. Zuurresten in de verschillende delen van het lichaam worden losgeweekt en moeten worden afgevoerd. Als u te veel hinder ondervindt door de ontzuring verschijnselen dan kunt u de druppel- of tabletdosis tijdelijk verlagen. U kunt gewoon doorgaan met de kuur, aangezien u op de goede weg bent. De extra klachten zijn van tijdelijke aard. Hoe gebruikt u de producten? Alka Druppels Voeg het aantal druppels dat in het schema staat vermeld toe aan een glas water (200ml 250ml), even roeren en dan het hele glas water binnen een minuut opdrinken. Drink het water met Alka Druppels op een zo leeg mogelijke maag. Goede momenten zijn bij het opstaan en tussen de maaltijden in.

4 Alka Tabs Original Neem 3 x per dag 1 tabletje na de maaltijd. Het tabletje in zijn geheel doorslikken en niet kapotbijten. Alka Thee Doe het kruidenfilter in een kopje en voeg daar 250ml kokend water aan toe. Laat het ruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken. U kunt de Alka Thee op ieder moment van de dag drinken. Alka Bad Ligbad: Laat uw bad vollopen met water. Een goede temperatuur van het water is tussen de graden Celsius. Nadat deze is gevuld, voeg het gehele zakje van 55gram Alka Bad toe. Goed roeren met de hand zodat het badzout gelijkmatig oplost. Om de afvoerende werking van binnenuit goed te laten werken, adviseren we een badduur van minuten of langer aan te houden. Borstel tijdens het bad met regelmaat de huid af om de afvalstoffen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. Na het bad kunt u uw lichaam zachtjes afdeppen met een handdoek. Voetenbad: Vul uw voetenbad met warm water (36-39 graden Celsius). Als deze is gevuld kunt u 1/3 van het zakje van 55gram Alka Bad toevoegen. Even roeren met de hand voor een gelijkmatige oplossing. Geniet nu minuten of langer van het voetenbad. Borstel regelmatig uw voeten af om de afvoer van de afvalstoffen en de doorbloeding te stimuleren. Alka Greens Doe de inhoud van 1 stickverpakking Alka Greens in een glas. Voeg daar ongeveer 200ml tot 250ml water aan toe. Goed roeren en daarna rustig opdrinken. Drink het bij voorkeur net voor het ontbijt. Wat eet u tijdens de kuur? Tijdens de ontzuring kuur kunt u gewoon blijven eten. Wat u wel dient te weten is dat verzuring van het lichaam in hoge mate wordt veroorzaakt door een dagelijkse

5 overschot aan zuurvormend voedsel. Zuurvormende voedingsmiddelen laten na verbranding ervan, zure afvalstoffen zoals urinezuren, melkzuren en azijnzuren achter. Om een gezonde zuurbalans na te streven adviseren we om de verhouding van 60% basisch- en 40% zuurvormend voedsel aan te houden. In combinatie met actief ontzuren zorgt dit voor een gezonde zuurgraad, zonder dat u een eenzijdig voedingspatroon volgt. Meer en uitgebreide informatie over het zuur-base voedingspatroon vindt u op de onze webpagina Daar vindt u een overzicht van tal van voedingsmiddelen met daarbij vermeld of ze verzurend of basisch vormend zijn. Heerlijke basische gerechten kunt u vinden op Prijs van de kuur: 69,95.

6 Wetenschappelijk onderzoek Magnesium beschermt tegen aderverkalking, hoge bloeddruk en diabetes Een relatief hoge concentratie magnesium beschermt tegen aderverkalking. Dat schrijven epidemiologen uit Mexico City in Nutrition Journal. Volgens hun studie, waaraan 1267 Mexicanen meewerkten, beschermt magnesium ook tegen een hoge bloeddruk en diabetes type-2. Magnesium Magnesium zit in volle graanproducten, noten, donkere chocolade, groene bladgroenten zoals spinazie en soja. Omdat magnesium vooral in eerlijke plantaardige dierlijke voedingsmiddelen zit, krijgen we er steeds minder van binnen. We eten immers steeds meer industrieel geproduceerde voedingsmiddelen met een erbarmelijke voedingswaarde. In landen waar de voedingsindustrie het dieet bepaalt is de inname van magnesium nog steeds voldoende om niet ziek te worden, niet meer op het peil dat voedingswetenschappers optimaal achten. Studie De onderzoekers bestudeerden 1276 Mexicanen van jaar, die allemaal vrij waren van hart- en vaatziekten. De onderzoekers bepaalden met scans of de studiedeelnemers aderverkalking hadden. [CAC-score > 0 = een vorm van aderverkalking.] De onderzoekers bepaalden de concentratie magnesium in het bloed van hun studiedeelnemers. Aan de hand daarvan verdeelden ze de studiedeelnemers in vier even grote groepen. Quartielen, heten die. Resultaten Hoe meer magnesium de studiedeelnemers in hun bloed hadden, hoe gezonder waren ze. Een relatief hoge magnesiumspiegel verminderde niet alleen de kans op aderverkalking, maar ook de kans op een hoge bloeddruk en diabetes type-2.

7 TerraLife Outdoor training Wat is er nu fijner en gezonder dan lekker te bewegen in de natuur? TerraLife Outdoor training biedt u deze mogelijkheid! Zaterdag 24 september starten wij met de eerste TerraLife Outdoor training. Vervolgens is er iedere laatste zaterdag van de maand een TerraLife Outdoor training.de Outdoor training is voor iedereen die lekker verantwoord wil bewegen. Of u nu een gevorderde of beginnende sporter bent, iedereen kan deelnemen aan de TerraLife Outdoor training. Onze trainers zorgen ervoor dat u het beste in uzelf naar boven haalt. Elroy Lemmens Wie zijn onze Trainers? Elroy (29) heeft vanaf jongs af aan al een brede interesse in sport, dit komt mede door zijn vader. Hij is een fanatiek vechtsportinstructeur. Zelf heeft Elroy door de jaren heen veel verschillende sporten beoefend waaronder taekwondo, judo, krav maga, fitness, voetbal, survival running en tegenwoordig zet hij zich in voor Defensie. Elroy: Ik ben begonnen bij de speciale eenheid van de Landmacht; de Luchtmobiele Brigade. Hierdoor weet ik wat het inhoud om jezelf 100% te geven en een doel te behalen. Door deze mix van ervaringen, zowel fysiek als mentaal, heb ik als instructeur een eigen visie ontwikkeld waarmee ik mensen een unieke trainingservaring kan bieden. Ik ben klaar om jou fysiek en mentaal sterker te maken! Ben jij klaar om een beter versie van jezelf te worden?

8 Michael Neuberger Michael (35) is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter. Vanaf mijn 16e ben ik gaan fitnessen en de interesse daarin is alleen nog maar groter geworden. Ik ben uit interesse diverse opleidingen gaan volgen om uiteindelijk in de fitnessbranche aan het werk te kunnen gaan. Naast fitness heb ik een kleine 3 jaar deelgenomen aan triathlon wedstrijden en nog steeds neem ik regelmatig deel aan loopwedstrijden zoals de Urbanathlon, Army Run en de Eindhovense halve-marathon. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar werkzaam in een fitnesscentrum waar ik naast het begeleiden van leden in de fitness ook spinninglessen geef en voedingsschema's maak. Ik ben van mening dat iedereen op zijn niveau kan werken aan zijn of haar fitheid zolang men dit op een veilige en consequente wijze doet. En daar kunnen wij u in helpen! Wij zijn ervan overtuigd dat we u op een veilige wijze met enthousiasme en afwisselende lessen kunnen motiveren uw doelen te bereiken., aldus Michael. Terra Life-Outdoor programma Zaterdagochtend om uur verzamelen bij TerraLife Eindhoven. Daar staat koffie en thee voor u klaar. Er zal een korte introductie en uitleg worden gegeven over de Outdoor training. Daarnaast geeft Daan Kelderhuis van TerraLife sport- en voedingsadviezen. Rond uur vertrekken naar locatie waar Elroy en Michael een parcours hebben uitgezet 09.45/10.00 uur aankomst trainingslocatie en gezamenlijke warming-up 10.00/10.15 start van de TerraLife Outdoor Training 12.00/12.15 uur terugkomst bij startpunt en gezamenlijke cooling-down 12.15/12.30 uur einde TerraLife-Outdoor training Kosten p.p.p.t 15,- Bent u klaar voor de de?

9 Interview Erna vogels Kunt u iets vertellen over uzelf. Ik ben Erna Vogels, 28 jaar oud en ik heb nu 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Meteen vanuit de opleiding ben ik mijn eigen salon gestart in een fitnesscentrum, daar heb ik veel ervaring op kunnen doen. Graag wilde ik mijn ervaring uitbreiden en ben toen gaan solliciteren voor een baan in het buitenland. In die zoektocht ben ik terecht gekomen op een cruiseschip van Royal Caribbean Voyager of the seas. Mijn werkzaamheden op het cruiseschip waren voornamelijk lichaamsmassages en gezichtsbehandelingen. Na mijn Caribisch avontuur op het cruiseschip wilde ik graag weer terug naar school, om een studie te volgen die te combineren was met het vak schoonheidsspecialist. Zo kwam ik terecht op het HVNA (Hogeschool Natuurgeneeskunde Arnhem) waar ik nu de opleiding tot Klassiek Homeopaat volg. De kans om bij TerraLife als schoonheidsspecialiste aan de slag te gaan, met in de toekomst ook Homeopathische behandelingen, wilde ik dan ook zeker niet laten liggen. Met welke merken werkt u tijdens de behandeling en wat is de reden om met deze merken te werken? In de schoonheidssalon werk ik met de producten van Dr. Hauschka, wat perfect aansluit op mijn visie van gezondheid. Er wordt op een holistische wijze gewerkt en gekeken naar wat de huid nodig heeft. Dr. Hauschka kijkt naar het ritme van het leven. De huid heeft een 28 dagen cyclus om de cellen te herstellen en daar worden de producten op aangepast. De producten zijn samengesteld uit heilzame planten en natuurlijke hoogwaardige ingrediënten. naast Hauschka, biedt ik u ook de mogelijkheid om met Annemarie Borlind producten te werken. Die zijn weliswaar niet antroposofisch maar wel biologisch en van een zeer verfijnde kwaliteit. Annemarie Borlind volgt het meer klassieke model van dag en nacht verzorging per huidtype. Hoe ziet een behandeling er uit? De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, masseren, voeden en een passende dag verzorging. Optioneel kan ik de wenkbrauwen epileren en/of de bovenlip ontharen. Waarmee onderscheidt u uzelf en waar liggen uw specialiteiten? Ik kijk verder dan alleen naar de huid, alles staat met elkaar in verbinding en klachten kunnen elders tot uiting komen. Alles ontstaat met een reden en zo ook huidproblemen. Het ontstaan van acne kan bijvoorbeeld komen door voeding, door de huidverzorging die u gebruikt, maar ook door een verandering in je gemoedstoestand. Het is soms een hele klus om erachter te komen waar de oorzaak ligt, maar daar zie ik een mooie uitdaging in om dat samen met u uit te zoeken. Ik kijk tevreden terug op een behandeling als een klant ontspannen uit de stoel komt en ik een luisterend oor heb kunnen bieden.

10 U volgt momenteel een studie klassiek homeopathie. Wilt u de kennis die u daarmee op doet ook gaan combineren met uw schoonheidsbehandelingen en zo ja, hoe? Acute klachten kan ik in de toekomst zeker homeopathisch behandelen tijdens een schoonheidsbehandeling. Door een aantal vragen te stellen, kan ik meer te weten komen over de klacht en eventueel de oorzaak zodat ik daar een passend homeopathisch middel bij kan zoeken. Volgend jaar wil ik ook chronische klachten gaan behandelen in de praktijk. Dit zal echter niet tegelijk gaan met een schoonheidsbehandeling, maar hiervoor moet dan een aparte afspraak voor gemaakt worden. Is de behandeling voor iedereen geschikt? De behandeling is voor iedereen geschikt, alle huidtypen en alle leeftijden. Wat zijn de kosten van een behandeling? De behandeling zal 1,5 uur duren en de kosten daarvoor bedragen 33,50. Hoe kunnen klanten u bereiken? Voor het maken van een afspraak of voor verdere vragen kunt u contact opnemen met gezondheidswinkel TerraLife in Eindhoven. Dit kan via de mail: info@terralife.nl of telefonisch: Ik werk op afspraak op donderdag of zaterdag in de praktijk van TerraLife Eindhoven:

voor gezonde voeten én mooie nagels

voor gezonde voeten én mooie nagels Alka Voet & Nagel voor gezonde voeten én mooie nagels Een 20-dagen kuur Door het volgen van de 20 dagen Alka Voet & Nagel kuur gaat u uw voeten en nagels intensief ontdoen van zure afvalstoffen. U ontzuurt

Nadere informatie

Alka Voet & Nagel. voor gezonde voeten én mooie nagels. Een 20-dagen kuur. Advies en vragen... Alka Gezondheidslijn:

Alka Voet & Nagel. voor gezonde voeten én mooie nagels. Een 20-dagen kuur. Advies en vragen... Alka Gezondheidslijn: Alka Voet & Nagel voor gezonde voeten én mooie nagels Een 20-dagen kuur Door het volgen van de 20 dagen Alka Voet & Nagel kuur gaat u uw voeten en nagels intensief ontdoen van zure afvalstoffen. U ontzuurt

Nadere informatie

Tabs Calcium. tabletten om te ontzuren met zuiver calcium. Zuur-base in balans!

Tabs Calcium. tabletten om te ontzuren met zuiver calcium. Zuur-base in balans! Tabs Calcium tabletten om te ontzuren met zuiver calcium Zuur-base in balans! Voor een vitaal leven Alka Tabs Calcium, ontzuren en sterke botten! Onze westerse levensstijl, persoonlijke gezondheidssituatie

Nadere informatie

Tabs tabletten om te ontzuren. Ontzuur uw lichaam!

Tabs tabletten om te ontzuren. Ontzuur uw lichaam! Tabs tabletten om te ontzuren Ontzuur uw lichaam! De ontzurende kracht van Alka Tabs Onze westerse levensstijl, persoonlijke gezondheidssituatie en leefomgeving hebben een grote invloed op de verzuring

Nadere informatie

Leeftijd: 0-14 jaar 14-30 jaar 30-50 jaar 50-70 jaar > 70 jaar

Leeftijd: 0-14 jaar 14-30 jaar 30-50 jaar 50-70 jaar > 70 jaar Verzuring: hoe werkt het? Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van ons lichaam. Maar bij veel mensen is nog niet bekend hoe ons voedingspatroon en onze levensstijl de gezondheid op de langere

Nadere informatie

Bad. Zuur-base in balans! basisch badzout. Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM

Bad. Zuur-base in balans! basisch badzout. Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM basisch badzout Bad Zuur-base in balans! 12 SOORTEN EDELSTENEN IN ZUIVERE POEDERVORM Voor de basische huidverzorging: ph 8.5 Basische huidverzorging Een lesje verzuring Een bad waar u baat bij heeft Daar

Nadere informatie

natuurlijk beter Gezondheidswinkel Terra Life Nieuws van TerraLife TerraLife Nieuwsbrief In dit nummer: Wat maakt Cacao nu zo onweerstaanbaar?

natuurlijk beter Gezondheidswinkel Terra Life Nieuws van TerraLife TerraLife Nieuwsbrief In dit nummer: Wat maakt Cacao nu zo onweerstaanbaar? Gezondheidswinkel Terra Life natuurlijk beter Nieuws van TerraLife In dit nummer: Wat maakt Cacao nu zo onweerstaanbaar? Maandelijks wetenschappelijk onderzoek TerraLife Outdoor Training Beste TerraLife

Nadere informatie

Mineralen basisch mineralen complex

Mineralen basisch mineralen complex Mineralen basisch mineralen complex Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht * Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij *Zink Ben jij zuur? Jouw gezondheid op lange termijn Onze

Nadere informatie

Tabs tabletten om te ontzuren. Zuur-base in balans!

Tabs tabletten om te ontzuren. Zuur-base in balans! Tabs tabletten om te ontzuren Zuur-base in balans! Drie basische mogelijkheden Waarom moeilijk doen, als het samen kan? Lichaamsontzuring klinkt ingewikkeld, maar is eigenlijk heel erg eenvoudig. Vooral

Nadere informatie

Scrub. Voor de basische huidverzorging: ph 7.6. Zuur-base in balans!

Scrub. Voor de basische huidverzorging: ph 7.6. Zuur-base in balans! Scrub Voor de basische huidverzorging: ph 7.6 Zuur-base in balans! Scrub uzelf in de watten Help Moeder Natuur een handje Wist u dat uw huid constant nieuwe huidcellen aanmaakt? Dat is misschien een raar

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

Greens. Zuur-base in balans! basische voedingsextracten. *Zink. Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht*

Greens. Zuur-base in balans! basische voedingsextracten. *Zink. Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht* Greens basische voedingsextracten Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht* *Zink Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij Greens Beschermt het lichaam tegen verzuring De consumptie

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? 1 De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De week voor de workshopdag is de voorbereiding op de 10 dagen reset. Dag 1 is een workshopdag bij Erve Hulsbeek. De dagen 2-10

Nadere informatie

natuurlijk beter Gezondheidswinkel Terra Life Nieuws van TerraLife TerraLife Nieuwsbrief In dit nummer: De Hormonendans Wetenschappelijk onderzoek

natuurlijk beter Gezondheidswinkel Terra Life Nieuws van TerraLife TerraLife Nieuwsbrief In dit nummer: De Hormonendans Wetenschappelijk onderzoek Gezondheidswinkel Terra Life natuurlijk beter Nieuws van TerraLife In dit nummer: De Hormonendans Wetenschappelijk onderzoek Deze zomer hebben wij voor u gekoelde dranken! Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? Voorafgaand aan de reset plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. De week voor de reset is de voorbereiding op de 10 dagen

Nadere informatie

basische crème Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10

basische crème Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN Optimalegezondheid.com 2015 15 JULI GEZONDE RECEPTEN 1 14 GEZONDE RECEPTEN INTRODUCTIE Merk jij het ook al? Dat je meer zin hebt in frisse ingrediënten en daardoor haast automatisch gezonder eet? Dit is

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

Niels van Loon [Email address]

Niels van Loon [Email address] Niels van Loon [Email address] Bedankt voor je interesse in mijn website en welkom bij de gezondheidscheck. Hieronder volgen enkele vragen, na het beantwoorden ervan geef ik je een advies op basis van

Nadere informatie

10-02-2013 LEZING. Carola Engbers

10-02-2013 LEZING. Carola Engbers 10-02-2013 LEZING Met Voeding in je kracht Mesologie Orthomoleculaire Geneeskunde PNI DE KLACHT Reguliere Geneeskunde Grondige medische kennis als basis voor de integratie van de andere vakken. Chinese

Nadere informatie

Ontzuren en ontgiften

Ontzuren en ontgiften BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontzuren en ontgiften Verzuring Verzuring betekent letterlijk het zuurder worden van iets. Ons lichaam is verzuurd als het zuurgehalte, ph-waarde, van ons lichaam

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

Greens. Ontzuur uw lichaam! superfood om te ontzuren DAGELIJKS SUPPLEMENT

Greens. Ontzuur uw lichaam! superfood om te ontzuren DAGELIJKS SUPPLEMENT Greens superfood om te ontzuren Ontzuur uw lichaam! ALKA GREENS IS UW DAGELIJKS SUPPLEMENT 100% PUUR NATUUR Lekker en gezond Greens Beschermt het lichaam tegen verzuring De consumptie van groente, fruit

Nadere informatie

producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure

producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure Bent u zuur? Bent u zuur? Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

2e jaargang nr. 7 - februari/maart 2016

2e jaargang nr. 7 - februari/maart 2016 NIEUWSBRIEF 2e jaargang nr. 7 - februari/maart 2016 PILATES Afgelopen Januari zijn we begonnen met een herstart van de Pilates lessen. Tot onze vreugde kunnen we mededelen dat deze les op het rooster zal

Nadere informatie

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE Stap voor stap voldoende drinken. Dat je voldoende moet drinken weet je wel, maar doe je het ook? Vocht zorgt ervoor dat je lichaam optimaal functioneert. Drink je te

Nadere informatie

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer Voeding The Beginning! Goede basisvoeding! Wat is een goede basisvoeding? Voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten! Voldoende

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure

producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure producten om te ontzuren Zuur-base in balans! Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht voor uw gezondheid Alka Brochure Bent u zuur? Bent u zuur? Dagelijks groeit ons bewustzijn over de werking van

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

Greens. Zuur-base in balans! basische voedingsextracten DAGELIJKS SUPPLEMENT

Greens. Zuur-base in balans! basische voedingsextracten DAGELIJKS SUPPLEMENT Greens basische voedingsextracten Zuur-base in balans! ALKA GREENS IS UW DAGELIJKS SUPPLEMENT 100% PUUR NATUUR Lekker en gezond Greens Beschermt het lichaam tegen verzuring De consumptie van groente, fruit

Nadere informatie

Artrose. Behandel GV14 (onder C7) 1 minuut Behandel Li11 rechts (in de plooi of de arm)1 minuut Behandel Li11 links 1 minuut

Artrose. Behandel GV14 (onder C7) 1 minuut Behandel Li11 rechts (in de plooi of de arm)1 minuut Behandel Li11 links 1 minuut Indicaties: Verdrijft reumatische pijnen en beperkingen in de beweging van de gewrichten, ledematen en spieren, veroorzaakt door kou, vochtigheid en wind. Made in Holland by Tweaklite BV www.tweaklite.com

Nadere informatie

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf!

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf! Smoothie e-book Genieten van smoothies is een lekkere en gezonde manier om meer groenten te eten. Je zorgt voor veel extra vitaminen en mineralen. En als je ze goed samenstelt kunnen ze een maaltijd vervangen.

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 5 sep t/m 11 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback Het Kosmeoo Health programma Kosmeoo Health is een unieke gezondheidsinvestering, waarin u de hoofdrol heeft en wij een coachende rol vervullen. Het is gericht op reiniging van het lichaam en het in balans

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI

OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI OMELET MET TOMAAT, KIPFILET EN PREI Twee eieren Tomaat Kipfilet prei Breek de twee eieren in een kom en mix het eiwit en geel goed door elkaar. Was de tomaat en de prei. Snijd de tomaat in schijfjes en

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

'Laat u insyireren aoor ons uitgevreiae aanvoa aan scfioonfieids- en gezonafieidsvefianaeungen'

'Laat u insyireren aoor ons uitgevreiae aanvoa aan scfioonfieids- en gezonafieidsvefianaeungen' Graag verwelkomen wij u in ons G&W Schoonheids- & GezondheidsCentrum waar u in aile rust en privacy kunt genieten en de aandacht voor u, als klant, centraal staat. Ons Schoonheids- & GezondheidsCentrum

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN

HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WORDT EIGENAAR LEEFSTIJL ALS MEDICIJN VAN JE VITALITEIT! HET CENTRUM VOOR GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE (GLI) VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT, DIABETES TYPE 2 EN HART- EN VAATZIEKTEN WIE ZIJN WIJ? AM

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

Acute dialyse Nierfunctievervangende behandeling

Acute dialyse Nierfunctievervangende behandeling Acute dialyse Nierfunctievervangende behandeling Afdeling dialyse Inhoudsopgave Inleiding blz. 2 Algemene informatie over de nieren blz. 3 Verschijnselen bij nierziekten blz. 4 Nierfunctievervangende behandeling

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Fytotherapeutisch anamneseformulier

Fytotherapeutisch anamneseformulier Fytotherapeutisch anamneseformulier Dit formulier is bedoeld om een eerste indruk van uw klachten te krijgen. Het dient als basis voor een consult. Aan de hand van uw antwoorden zal ik u waarschijnlijk

Nadere informatie

Copyright 2017 Energetisch Dieet- Alle rechten voorbehouden

Copyright 2017 Energetisch Dieet- Alle rechten voorbehouden 1 2 Inhoudsindeling: Voorwoord Pagina 4 Bosbessen spinazie smoothie Pagina 7 Wortel sinaasappel smoothie Pagina 8 Mango Smoothie Pagina 9 Tropische groene smoothie Pagina 10 Appel spinazie smoothie Pagina

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica.

Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. SCHOONHEIDSSALON De 3Vrouwen Schoonheidssalon met natuurlijke en biologische cosmetica. In de salon van De 3Vrouwen werken we met het merk Primavera. De producten van Primavera zijn 100% natuurlijk en

Nadere informatie

VITALITEITSTRAININGEN

VITALITEITSTRAININGEN VITALITEITSTRAININGEN DOEL VAN TRAINEN Het doel van de training is het faciliteren van bewustwording, het stimuleren van persoonlijk leiderschap en gedragsverandering. Een training is altijd interactief

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23 Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE Voeding voor een beter leven 23 Herbalife feiten Al meer dan 30 jaar succes, wereldwijd marktleider in gezonde voeding/voedingssupplementen

Nadere informatie

1. Introductie: training als gezondheidsgedrag

1. Introductie: training als gezondheidsgedrag 12 1.1 Inleiding Zijn naam is Peter, hij is 42 jaar oud, 1.80 meter lang en weegt 125 kilogram. Dit zijn al een aantal jaar zijn afmetingen en hij is op zoek naar hulp. Hij heeft zijn eerste afspraak met

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Tekst & vormgeving: Liesbeth Drabbe Wijers Foto's : 123RF /Pexels /Pixabay 2016 Voeten &zo Groesbeek Alle rechten

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

Eerste hulp bij PCOSklachten

Eerste hulp bij PCOSklachten Eerste hulp bij PCOSklachten WIE BEN IK? Ik ben Anita en ik woon in Amersfoort. In 2010 stopte ik met de pil om erachter te komen of mijn cyclus op gang zou komen. Op dat moment was ik 28 jaar. Mijn nicht

Nadere informatie

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt Vitaliteitspakket: Vitaliteit in breedste zin van het woord is mijn passie. Zou jij je vitaler, fitter, meer in balans willen voelen? Of heb je (vage) klachten waar je niet goed weet waar het vandaan komt?

Nadere informatie

Zuur-Base. Is je zuur-base in evenwicht? Ontslakken & ontzuren

Zuur-Base. Is je zuur-base in evenwicht? Ontslakken & ontzuren Is je zuur-base in evenwicht? Ontslakken & ontzuren Zuur-Base In een gezond lichaam is er een goed zuur-basen evenwicht. Een overschot aan basen ontstaat dan ook niet vaak. Een overschot aan zuren gebeurt

Nadere informatie

Een gezonde voeding vormt de basis voor een goede conditie. Probeer volgend advies te volgen:

Een gezonde voeding vormt de basis voor een goede conditie. Probeer volgend advies te volgen: SCHEMA OP MAAT KWART TRIATLON De basis begint bij dagelijkse gezonde voeding! Onze voeding levert ons de nodige brandstoffen en bouwstoffen voor het sporten. Koolhydraten, eiwitten en vetten vormen de

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Traintechniek VOEDING VOOR MINIOREN. Coordinator Traintechniek Sylvia de Kort

Traintechniek VOEDING VOOR MINIOREN. Coordinator Traintechniek Sylvia de Kort Traintechniek VOEDING VOOR MINIOREN Coordinator Traintechniek Sylvia de Kort februari 2016 Zwemmen en voeding Je vindt sporten leuk, met name het zwemmen. Je besteed daar veel tijd aan, niet alleen tijdens

Nadere informatie

voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam

voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam voorkomen van ondervoeding bij ouderen ZorgSaam 1 2 VOORKOMEN VAN ONDERVOEDING BIJ OUDEREN Bij het bezoek op de polikliniek is u een aantal vragen gesteld over gewichtsverlies en uw eetlust. Hiermee wordt

Nadere informatie

Beroepsoriëntatie Activiteitengebied verzorging en verpleging. Theoretische leerweg sector zorg en welzijn

Beroepsoriëntatie Activiteitengebied verzorging en verpleging. Theoretische leerweg sector zorg en welzijn Beroepsoriëntatie Activiteitengebied verzorging en verpleging Theoretische leerweg sector zorg en welzijn Augustus 2012 Beroepsoriëntatie Activiteitengebied verzorging en verpleging Theoretische leerweg

Nadere informatie

Maxim Sportvoedingsschema 80 km

Maxim Sportvoedingsschema 80 km Maxim Sportvoedingsschema 80 km Tijd Product -/- 02.00 Ontbijt -/- 00:30 1 Maxim Energy bar + 500ml Maxim Sportsdrink Start: 00:00 finish: 120 ml Maxim Sportsdrink (per 10 minuten) 25 km 1 Maxim Energybar

Nadere informatie

De Veenlopers. De temponummers zijn ook te vervangen voor het trainen met hartslagzones.

De Veenlopers. De temponummers zijn ook te vervangen voor het trainen met hartslagzones. De Veenlopers Basis trainingsschema 5 km De basis trainingschema s van de Veenlopers zijn volgens de SouplesseMethode / EMI opgebouwd. Deze trainingsmethode heeft ten opzichten van andere trainingschema

Nadere informatie

Hoeveel water drink je? Doe de test

Hoeveel water drink je? Doe de test Hoeveel water drink je? Doe de test Vul in hoeveel van deze dranken je gisteren gedronken hebt Hoeveel water dronk je gisteren? (kraantjeswater, bronwater, mineraalwater (plat of bruisend), gearomatiseerd

Nadere informatie

Pre-diabetes. Vasculair Preventie Centrum

Pre-diabetes. Vasculair Preventie Centrum Pre-diabetes Vasculair Preventie Centrum Wat is pre-diabetes? Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het glucosegehalte in uw bloed (bloedsuiker) is, vooral s ochtends voordat u gegeten

Nadere informatie

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer Plaats: Eindhoven Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Workshop voeding Doel Basisvoeding Van theorie naar praktijk Sportspecifieke

Nadere informatie

Slapen mag! B E T E R L ER EN SL A P E N, B E T E R VO ELEN.

Slapen mag! B E T E R L ER EN SL A P E N, B E T E R VO ELEN. Slapen mag! BETER LEREN SLAPEN, BETER VOELEN. Altijd een moe gevoel? Zou je graag meer energie willen overhouden? Dit E-book helpt je te begrijpen hoe slaap werkt. Hoe je met eenvoudige tips je nachtrust

Nadere informatie

Prijslijst. diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop:

Prijslijst.   diverse behandelingen. Kijk ook eens op onze website en webshop: Prijslijst Kijk ook eens op onze website en webshop: www.fossabellezza.nl diverse behandelingen NOUVITAL Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie

Een gezonde lunch. Een gezonde lunch. Ontbijt en energie Een gezonde lunch Een gezonde lunch Ga met folders van het Voorlichtingsbureau voor de Voeding een gezonde lunch voor jezelf maken. Zoek daarvoor eerst uit wat er precies in een gezonde lunch moet zitten.

Nadere informatie

Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt. Healthy Active Lifestyle

Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt. Healthy Active Lifestyle Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt Feiten over Herbalife Sinds 1980 Weight loss Vereenvoudigen gezonde (sport)voeding Toonaangevend en vernieuwend Beursnotering NYSE (code

Nadere informatie

Leefstijladviezen Voor een goede stoelgang

Leefstijladviezen Voor een goede stoelgang Leefstijladviezen Voor een goede stoelgang Afdeling algemene chirurgie In deze folder vindt u informatie over een gezonde leefstijl om een goede stoelgang te bevorderen. Gezonde vezelrijke voeding Voedingsvezels

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

Energiebalans. Opdracht 8B. Opdracht

Energiebalans. Opdracht 8B. Opdracht Opdracht 8B Energiebalans Opdracht Doel: Introductie vragen (Bijlage 1) 20 min. Opdracht 1 (Werkboekje Energiebalans) 30 min. Aan de hand van het deze opdracht leren de kinderen: Wat de energiebalans is;

Nadere informatie

2 Hoe vaak eet u gefrituurd, gebakken, gegrild of gebarbecued voedsel? Vaak 4

2 Hoe vaak eet u gefrituurd, gebakken, gegrild of gebarbecued voedsel? Vaak 4 Sublijst A - Chronologische leeftijd wat is thans uw leeftijd (in jaren) Totale score (sublijst A) Sublijst B - Eetgewoonten Hoe vaak eet u gefrituurd, gebakken, gegrild of gebarbecued voedsel? Vaak keer

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

10 KEER GEZOND EET GROENTEN

10 KEER GEZOND EET GROENTEN 10 KEER GEZOND 10 KEER GEZOND Er zijn volgens ons tien regels waar het voedingspatroon van elke sporter of niet-sporter dagelijks aan zou moeten voldoen. Deze richtlijnen zijn grotendeels gebaseerd op

Nadere informatie

Wetenschappelijke onderbouwing Nederlandse voedingsrichtlijnen

Wetenschappelijke onderbouwing Nederlandse voedingsrichtlijnen Wetenschappelijke onderbouwing Nederlandse voedingsrichtlijnen Prof Daan Kromhout Gezondheidsraad Gezondheidsraad 1 De commissie Wat zijn Richtlijnen goede voeding? Geïntegreerde boodschappen gebaseerd

Nadere informatie

Bewustsporten.nl. Risico op plotse hartdood. M:06-27072969 Info@bewustsporten.nl T:@bewustsporten Fb:Bewustsporten 023-202 303 4

Bewustsporten.nl. Risico op plotse hartdood. M:06-27072969 Info@bewustsporten.nl T:@bewustsporten Fb:Bewustsporten 023-202 303 4 Goed voorbereid aan de start met een sportmedisch onderzoek Hardlopen is heerlijk en gezond, maar het is ook belangrijk verantwoord en veilig te sporten. Een goede voorbereiding en training zijn essentieel

Nadere informatie

Gezonde Voeding Tips

Gezonde Voeding Tips Gezonde Voeding Tips Waarom is een gezond dieet zo belangrijk? A) Voorkom risico s op aandoeningen Weet je dat de meeste aandoeningen kunnen worden voorkomen? Voorbeelden hiervan zijn:» Hartaandoeningen»

Nadere informatie

Bewustsporten.nl. Goed voorbereid aan de start met een sportmedisch onderzoek

Bewustsporten.nl. Goed voorbereid aan de start met een sportmedisch onderzoek Goed voorbereid aan de start met een sportmedisch onderzoek Hardlopen is heerlijk en gezond, maar het is ook belangrijk verantwoord en veilig te sporten. Een goede voorbereiding en training zijn essentieel

Nadere informatie

Omgaan met nachtdiensten

Omgaan met nachtdiensten Omgaan met nachtdiensten ALLES OVER WISSELENDE SLAAPDIENSTEN Week 7.2 RAOUL DE BRUIN OVERWINSLAPELOOSHEID.NL Omgaan met nachtdiensten De wereldeconomie is in de laatste jaren flink veranderd waardoor de

Nadere informatie

(Risico op) ondervoeding

(Risico op) ondervoeding (Risico op) ondervoeding Op oudere leeftijd is het soms lastig om regelmatig, gezond en voldoende te eten. Dit kan uiteindelijk leiden tot een verminderde voedingstoestand en zelfs ondervoeding. Dit komt

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie