Welkom bij Gent Festival van Vlaanderen! Ontdek snel ons aanbod en schrijf je in via

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij Gent Festival van Vlaanderen! Ontdek snel ons aanbod en schrijf je in via"

Transcriptie

1 Gent Festival van Vlaanderen presenteert: ROOTS Ook dit jaar geniet je in september van uitzonderlijke dienstverlening voor personen met een visuele beperking. Omdat muziek toegankelijk moet zijn voor iedereen levert Gent Festival van Vlaanderen jaar na jaar diverse inspanningen zodat ook jij comfortabel van onze concerten en evenementen kan genieten. Alle concerten staan dit jaar in het teken van Roots Muziek wijst de weg naar evoluties en revoluties, ze is oorzaak en tegelijk gevolg van grote veranderingen, ze koppelt wat geweest is aan het nu en aan wat nog moet komen. Teruggrijpen naar volksmuziek is op zoek gaan naar waar we vandaan komen, naar wie we zijn. Het is een zoektocht naar onze roots! Ontdek onze comfortbeleving: - Je betaalt 5 euro per concert of evenement - Jouw begeleider mag gratis meekomen - Indien je zelf geen begeleider meebrengt, lenen wij graag één van onze vriendelijke vrijwillige begeleiders uit - Je kan vervoer van en naar de concerten aanvragen - Indien gewenst krijg je van ons een programmaboekje in brailleschrift of grootletterdruk - Je bespreekt je inschrijving rechtstreeks met een medewerker van Gent Festival van Vlaanderen Welkom bij Gent Festival van Vlaanderen! Ontdek snel ons aanbod en schrijf je in via sofie@festival.be.

2 1) FEESTELIJK OPENINGSCONCERT VADIM REPIN EN BEETHOVEN ORCHESTER BONN DATUM: MAANDAG 19 SEPTEMBER LOCATIE: SINT-BAAFSKATHEDRAAL GENT Toen Vadim Repin in 1989 de Koningin Elisabethwedstrijd won op 17-jarige leeftijd, stond het in de sterren geschreven: deze jongeman zou een gouden carrière tegemoet gaan. En inderdaad, decennia later staat Repin nog steeds op alle grote wereldpodia en weet hij telkens opnieuw te ontroeren, te verwonderen, te verrassen. Velen zijn het erover eens dat Repin wel eens de meest volledige violist van het moment kan zijn In Gent kiest hij voor het verrukkelijke Vioolconcerto van Jean Sibelius, een werk dat je als het ware meezuigt in de Finse natuurpracht. Repin deelt het podium met het pittige Beethoven Orchester Bonn, onder leiding van Christoph Perick. Zij versterken de rangen voor een uitvoering van de magistrale 1 ste Symfonie van Gustav Mahler. Deze symfonie voert je door een verhaal van vogelgeluiden en ontwakende natuur, van boerendansen en marsmuziek en zelfs parodieën op volksliedjes. Een mijlpaal in de muziekgeschiedenis!

3 2) A LITTLE LUNCH MUSIC: UTOPIA ENSEMBLE DATUM: DINSDAG 20 SEPTEMBER UUR: 12U30 LOCATIE: HANDELSBEURS Met Belgian handmade polyphony als slagzin delen vijf Vlaamse zangers polyfone gezangen uit de 16 de eeuw met de wereld. Speciaal voor dit middagconcert brengt het Utopia Ensemble een programma van Italiaanse meesters. Smul van de zoete en tedere madrigalen van Monteverdi, Willaert en de Wert. Om het af en toe wat te laten swingen, krijg je er nog enkele Napolitaanse Canzoni Villanesca bovenop. Zonnige, vervlogen sferen vergezeld van een smakelijke lunch van 5 bovenop de ticketprijs Kom te weten wat dat met je doet! 3) ALMOST ANGELS - WIENER SÄNGERKNABEN DATUM: WOENSDAG 21 SEPTEMBER LOCATIE: SINT-BAAFSKATHEDRAAL Enkele tientallen Weense koorknapen met gouden engelenstemmetjes vormen samen het meest beroemde jongenskoor ter wereld: de Wiener Sängerknaben. Gent Festival mag de zangertjes in september verwelkomen in de Sint-Baafskathedraal!

4 Het koor bestaat al meer dan 500 jaar en was oorspronkelijk verbonden aan het koninklijk hof in Oostenrijk. Legendarische componisten als Mozart, Haydn, Schubert en Bruckner werkten met hen samen. Het is een rotsvast instituut dat de tand des tijds moeiteloos overstijgt: het koor klinkt steeds fris, pittig en loepzuiver. De knapen geven wereldwijd concerten, in het karakteristieke matrozenkostuum dat al sinds 1924 hun officiële uniform is. In Gent volgen we het voetspoor van Joseph Haydn. In Haydns muziek zijn invloeden van zigeunermuziek, van Oostenrijkse en van Kroatische volksmuziek nooit ver weg. Componisten in de eeuwen nà hem deden graag inspiratie op uit zijn oeuvre. Mis deze unieke kans niet om het wereldberoemde monument uit Wenen live aan het werk te zien! 4) A LITTLE LUNCH MUSIC: CHI-CHI NWANOKU DATUM: DONDERDAG 22 SEPTEMBER UUR: 12U30 LOCATIE: HANDELSBEURS Chi-chi Nwanoku heeft een straffe reputatie als een van de meest geraffineerde contrabassistes van vandaag. Met trots laat ze zich inspireren door haar Nigeriaanse en Ierse roots. Oorspronkelijk timmerde ze aan een weg als atlete, maar ze ruilde de 100 meter sprint in voor een succesvolle carrière als soliste bij Europa s meest prestigieuze orkesten en ensembles. Zo is ze oprichter

5 en aanvoerder van de contrabassen bij The Orchestra of the Age of Enlightenment. Daarnaast is Nwanoku ook professor contrabas aan The Royal Academy of Music in London en geeft ze wereldwijd masterclasses. Voor het middagconcert in de Handelsbeurs brengt ze samen met pianiste Isata Kanneh-Mason een pittig, volks geïnspireerd programma met werk van onder meer Joëlle Leandre, Francis Baines, Domenico Dragonetti en Giovanni Bottesini. Geniet naast het concert ook van een heerlijk lichte lunch voor 5 bovenop de ticketprijs. 5) SIOEN BRENGT GRACELAND SIOEN MET BAND & ZUID-AFRIKAANS KOOR DATUM: DONDERDAG 22 SEPTEMBER LOCATIE: CAPITOLE GENT Sioen schittert in 2016 opnieuw op het podium van Gent Festival van Vlaanderen. Hij bracht vorig jaar een ongelooflijke herwerking van The Juliet Letters het album van Elvis Costello. Dit jaar doet hij er een schepje bovenop met een ambitieus project waarbij hij het album Graceland van Paul Simon heruitvindt. Paul Simon verbaasde vriend en vijand met de unieke sound van dit album: moeiteloos combineerde hij zijn eigen muzikale voetafdruk met deze van verschillende Zuid-Afrikaanse topmuzikanten.

6 Samen met zijn band en een Zuid-Afrikaans koor brengt Sioen ode aan een waar muziekicoon en dit zonder zijn unieke muziekstijl uit het oog te verliezen! 6) LEADING STRINGS - APOLLON MUSAGETE QUARTET DATUM: VRIJDAG 23 SEPTEMBER LOCATIE: HANDELSBEURS GENT Het gaat er niet om juist of mooi te spelen, het gaat om het leven!, zo definieert het Poolse Apollon Musagète Quartet hun spelplezier. De eerste prijs in de ARD- Muziekcompetitie in 2008 maakte hen niet alleen graag geziene gasten in s werelds grootste concertzalen, ook popsterren zoals Tori Amos wisten hen te vinden voor opnames en tournees. In de Handelsbeurs laten ze hun paardenharen los op Sjostakovitsj achtste en Arensky s tweede strijkkwartet. Ook het eigentijdse Bladzijden uit een ongeschreven dagboek, Pendereckis derde strijkkwartet, moet er aan geloven. Stuk voor stuk zijn het zwierige, expressieve werken met Oost-Europese wortels en een sterke emotionele ondertoon. Apollon lust er wel van. En dat juist en mooi spelen? Geen nood, dat kunnen ze ook.

7 7) UIT DE NIEUWE WERELD - ANIMA ETERNA BRUGGE JOS VAN IMMERSEEL DATUM: MAANDAG 26 SEPTEMBER LOCATIE: FLORALIËNHAL Gent Festival wijkt voor het eerst uit naar een tot de verbeelding sprekende locatie: de Floraliënhal, gelegen tussen het S.M.A.K. en het Kuipke. We laten er deorkestrale kracht én pracht klinken van Dvořàks 9de Symfonie. Het overweldigende werk kreeg de bijnaam From the New World (Uit de Nieuwe Wereld). Dvořàk schreef de Symfonie toen hij in de Verenigde Staten was. Hij had er de opdracht om de Amerikanen te helpen in hun zoektocht naar hun eigen muzikale roots. Hij dompelde zich helemaal onder in hun cultuur en maakte kennis met de muziek van de zwarten en de indianen. In zijn 9de Symfonie laat hij horen hoe muziek uit De Nieuwe Wereld kan klinken, maar tegelijk put hij uit de volksmuziek van zijn geliefde vaderland Tsjechië. Dvořàks partituur vertrouwen we toe aan Anima Eterna Brugge en Jos Van Immerseel. Het orkest maakte recent nog haar succesvol debuut in Sydney en in New York. Benieuwd hoe zij de Floraliënhal zullen inpakken met een doek van klank dat barst van de kleuren en de energie!

8 8) THE GENERATION PROJECT HARRIET KRIJGH DATUM: DINSDAG 27 SEPTEMBER LOCATIE: SINT-MICHIELSKERK GENT Tijdens de Generation Project serveert Gent Festival van Vlaanderen je een unieke concertbeleving: een jong, opkomend talent deelt het podium met een gerenommeerde artiest. We brengen het aanstormende cellotalent Harriet Krijgh samen met een van haar leermeesters. Voor jonge artiesten is het vaak erg moeilijk om aansluiting te vinden bij de grote concertcircuits. Als Festival vinden we dat het onze verantwoordelijk is om een blijvende bijdrage te leveren aan de cv s van deze jonge mensen. Ondertussen willen we verder inspelen op de traditie van het Festival om klinkende namen van de groten der Aarde naar Gent te brengen. Het Festival wordt op deze manier een ontmoetingsplek voor levende legenden en sterren van morgen. Laat je meeslepen in dit verhaal van leerling versus meester, een verhaal van startend succes tegenover een klepper van wereldklasse!

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!!

NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!! NIEUWSBRIEF, December 2015 NIEUWE PROGRAMMA S!! In aansluiting op mijn reguliere series colleges Geschiedenis van de Klassieke Muziek, (voor lopende inschrijvingen zie website!!) heb ik een aantal nieuwe

Nadere informatie

concertavond dankzij de Business seat-formule

concertavond dankzij de Business seat-formule @ Inne Helsen Een onvergetelijke concertavond dankzij de Business seat-formule Ook dit seizoen heeft het orkest een aantal aantrekkelijke formules voor u klaar om uw professionele contacten, klanten of

Nadere informatie

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2018

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2018 ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2018 Foton: er zit muziek in! Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Elke eerste woensdag van

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen.

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. De symfonie Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. Welke van deze symfonieën spreekt je het meest aan en waarom? Welke van deze symfonieën spreekt je het minst

Nadere informatie

lesmateriaal No strings attached educatie.concertgebouw.nl Michiel Schipper

lesmateriaal No strings attached educatie.concertgebouw.nl Michiel Schipper No strings attached lesmateriaal educatie.concertgebouw.nl Michiel Schipper No strings attached Ragazze Quartet en Kapok Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 3 Geluidsfragmenten en filmpjes... 4 1: Ragazze

Nadere informatie

Ken uw Klassiekers 2013-2014. in desingel

Ken uw Klassiekers 2013-2014. in desingel Ken uw Klassiekers 2013-2014 in desingel wo 25 sep 2013 Camerata Bern olv. Antje Weithaas p.2 vr 11 okt 2013 B Rock olv. Bejun Mehta p.4 do 14 nov 2013 Le Concert Olympique p.6 wo 19 mrt 2014 Le Concert

Nadere informatie

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel WARME ROMANTIEK Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel - Gelieve uw gsm uit te schakelen! PROGRAMMA Trio opus 11

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen.

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. De symfonie Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. Welke van deze symfonieën spreekt je het meest aan en waarom? Welke van deze symfonieën spreekt je het minst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

MIDSUMMER MOZARTIADE > PERSDOSSIER

MIDSUMMER MOZARTIADE > PERSDOSSIER 2017 02.07 > 09.02 PERSDOSSIER 1. PERSBERICHT Het tweede Midsummer Mozartiade festival pakt uit met Don Giovanni De tweede editie van Midsummer Mozartiade, het festival dat de schijnwerpers op Mozarts

Nadere informatie

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN GAMWD Londerzeel presenteert: MODULES AMC WO Lesda g ENS DAG en op of Z, ATE VRIJD MUZ R DAG AG IEK LAB (V3) O S SER OFIE VRA NCK Schooljaar 2015-2016 X AMC volgens een modulair systeem... Dit betekent

Nadere informatie

OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST SPONSORDOSSIER 18.

OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST SPONSORDOSSIER 18. OOST-VLAAMS SYMFONISCH ORKEST SPONSORDOSSIER 18 info@ovso.be www.ovso.be OVSO IN T KORT Het Oost-Vlaams Symfonisch Orkest werd opgericht in 2008, door en voor gepassioneerde muzikanten die samen interessante

Nadere informatie

Eindelijk weten we hoe Bosch klonk

Eindelijk weten we hoe Bosch klonk Home (/plus) Jeroen Bosch (http://www.standaard.be/plus/tag/jeroen bosch) STORIONI FESTIVAL LIET INSTRUMENTEN UIT TUIN DER LUSTEN BOUWEN Eindelijk weten we hoe Bosch klonk 21 JANUARI 2016 Inge Schelstraete

Nadere informatie

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen.

Het WelzijnsPalet Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Vakantie in eigen huis! Het Amandelhof brengt u deze zomervakantie in Italiaanse sferen. Veel Nederlanders kennen Italië als vakantieland. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis,

Nadere informatie

Lonneke van Straalen Artistiek leider. Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2015

Lonneke van Straalen Artistiek leider. Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2015 Lonneke van Straalen Artistiek leider Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2015 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2015 Dit was een Jubileum editie om bijzonder trots op te zijn. In een

Nadere informatie

ORLANDO QUINTET CCHA.BE

ORLANDO QUINTET CCHA.BE ZO 29.10.17 - CLARENHOFKAPEL ORLANDO QUINTET Brandend ijs NORDIC NIGHT(S) CCHA.BE ZO 29.10.17 - CLARENHOFKAPEL ORLANDO QUINTET Brandend ijs NORDIC NIGHT(S) PROGRAMMA Kalevi Aho ( 1949) Kvintetto no.1

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Kwartetten met Beethoven

Kwartetten met Beethoven Kwartetten met Beethoven met het Dudok Quartet Amsterdam 6+ HET CONCERT KWARTETTEN MET BEETHOVEN is een concert voor iedereen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, beweging en magie met de mooiste muziek

Nadere informatie

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013

amsterdam chamber orchestra concertserie concertgebouw 2012-2013 concertserie concertgebouw 2012-2013 het bestaat in de basis uit een kleine groep internationale topstrijkers waaraan afhankelijk van het te spelen repertoire blazers wordt gevoegd. doel van het is om

Nadere informatie

HET BEVERS HARMONIEORKEST PALMARES HET BEVERS HARMONIEORKEST INSPIREERT

HET BEVERS HARMONIEORKEST PALMARES HET BEVERS HARMONIEORKEST INSPIREERT HET BEVERS HARMOIEORKEST Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest werd opgericht in Beveren-eie (West-Vlaanderen, België) in 1927 als fanfare De eievrienden. Onder leiding van Bert Decavel werd de fanfare

Nadere informatie

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN Academie Londerzeel presenteert: MODULES AMC WO Lesda g ENS DAG en op of Z, ATE VRIJD MUZ R DAG AG IEK LAB (V3) O S SER OFIE VRA NCK Schooljaar 2016-2017 X AMC volgens een modulair systeem... Dit betekent

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor

19.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor ROOSTER Donderdag 11 september Vrijdag 12 september Zaterdag 13 september OPEN MONUMENTENDAG Zondag 14 september Maandag 15 september Dinsdag 16 september Woensdag 17 september 10.35 uur - De Vrouwenschola

Nadere informatie

CONFERENCES & EVENTS EVENEMENTEN DIE GOED DOEN

CONFERENCES & EVENTS EVENEMENTEN DIE GOED DOEN EVENEMENTEN DIE GOED DOEN Een majestueuze entree in de Marmeren Hal KONINKLIJK INSTITUUT VOOR DE TROPEN Geïnspireerd vergaderen in de stoel van een regent, kleurrijk dineren in een statige zaal of swingen

Nadere informatie

Werkgroep Muziek KONINKLIJK ZEEUWSCH GENOOTSCHAP DER WETENSCHAPPEN

Werkgroep Muziek KONINKLIJK ZEEUWSCH GENOOTSCHAP DER WETENSCHAPPEN INCANTO Stichting voor Oude Muziek in samenwerking met Werkgroep Muziek KONINKLIJK ZEEUWSCH GENOOTSCHAP DER WETENSCHAPPEN SEIZOEN 2014-2015 Secretariaat: Schuitvlotstraat 16 4331 SZ Middelburg info@incantoconcerten.nl

Nadere informatie

Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool)

Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool) Een muziekles over Haydns Schöpfung (voorbeeldles basisschool) Paul Knöps Dit materiaal is onderdeel van het compendium christelijk leraarschap dat samengesteld is door het lectoraat Christelijk leraarschap

Nadere informatie

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN

MODULES AMC. AMC volgens een modulair systeem... PER TRIMESTER KIES JE 1 MODULE UIT EEN LIJST VAN 6 MOGELIJKHEDEN Academie Londerzeel presenteert: MODULES AMC WO Lesda g ENS DAG en op of Z, ATE VRIJD MUZ R DAG AG IEK LAB (V3) O S SER OFIE VRA NCK Schooljaar 2017-2018 X AMC volgens een modulair systeem... Dit betekent

Nadere informatie

PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016

PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016 PROGRAMMAVOORSTELLEN 2015 2016 EEN ANDER VERHAAL HET DUDOK KWARTET ZOEKT NAAR CONTEXT EN BETREKT DE LUISTERAAR BIJ DIE ZOEKTOCHT Van Haydn tot Xenakis: al eeuwenlang spreekt het strijkkwartet bij alle

Nadere informatie

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier 2010 2011 concertgebouw kleine zaal hoofdsponsor sponsor otto vowinkel Luthier Roland Dyens zaterdag 18 september 2010 20.15 uur Roland Dyens Het vrije concert Het vrije concert Losse kaarten 35,00 Met

Nadere informatie

Programma boekje. 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van. 10 t/m 14 september Inhoud

Programma boekje. 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van. 10 t/m 14 september Inhoud Programma boekje 5 jaar De Hanepraij 40 jaar Vrienden van 10 t/m 14 september 2018 Inhoud pag. 2 pag. 3 pag. 8 Voorwoord Programma Met dank aan Voorwoord Voor u ligt het programmaboekje voor viering van

Nadere informatie

Burgemeester Kerckhaert, beste Frank, beste Annemie, geachte raadsleden, leden van het college, geachte aanwezigen,

Burgemeester Kerckhaert, beste Frank, beste Annemie, geachte raadsleden, leden van het college, geachte aanwezigen, Toespraak Drs. Ank Bijleveld-Schouten, Commissaris van de Koningin in Overijssel, bij het afscheid van de heer Frank Kerckhaert als burgemeester van Hengelo op zaterdag 29 september 2012. Burgemeester

Nadere informatie

De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara

De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara De halve finale Maandag 6 tot zaterdag 11 mei in Flagey Klara zendt de halve finale uit vanuit Studio 4 aan het Flageyplein. Van 19:00 tot 20:00 uur presenteert

Nadere informatie

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Dit muziekproject van Markant is bestemd voor leerlingen van groep 3 en wordt door Cultuurwijzer aangeboden binnen het cultuurmenu muziek schooljaar

Nadere informatie

a m m r a g rstellen p r o o vo

a m m r a g rstellen p r o o vo p r o g r a m m a voorstellen Een ander verhaal Van Haydn tot Xenakis: al eeuwenlang spreekt het strijkwartet bij alle mogelijke componisten tot de verbeelding. Het Dudok Kwartet brengt het verhaal in

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Nieuwe chef-dirigent philharmonie zuidnederland

Nieuwe chef-dirigent philharmonie zuidnederland DMI 7 Nieuwe chef-dirigent philharmonie zuidnederland TRI LISS: IK KIJK GRAAG VOORUIT Na een gastoptreden met de status van de officiële presentatie van de toekomstige chef-dirigent in oktober 2015, is

Nadere informatie

Denken met je hart en voelen met je verstand Het evenwicht volgens dirigent Karel Deseure

Denken met je hart en voelen met je verstand Het evenwicht volgens dirigent Karel Deseure Denken met je hart en voelen met je verstand Het evenwicht volgens dirigent Karel Deseure Tussen aanhalingstekens Niets zo gevaarlijk als een sappig citaat. Voor je het weet, verschijnt je terloopse opmerking

Nadere informatie

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR Original graphics designed by Dewynters Plc, London / Foto VBW Rafaela Pröll 2015 DE MUSICAL VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DECEMBER 2017 - JANUARI 2018 STADSSCHOUWBURG

Nadere informatie

EEN NIEUW PUBLIEK VOOR KLASSIEKE MUZIEK? Ineke Nagel Vrije Universiteit Amsterdam

EEN NIEUW PUBLIEK VOOR KLASSIEKE MUZIEK? Ineke Nagel Vrije Universiteit Amsterdam EEN NIEUW PUBLIEK VOOR KLASSIEKE MUZIEK? Ineke Nagel Vrije Universiteit Amsterdam CULTUUR IN BEELD OCW 7 december 2016 INTRODUCTIE 2 Het publiek van klassieke muziek is klein en relatief oud en hoog opgeleid

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL Een onvergetelijke ervaring Het legendarische North Sea Jazz Festival biedt u de mogelijkheid én de ruimte om - tijdens het festival op 6, 7 en 8 juli 2012 - een exclusief

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Modules voor de komende drie schooljaren

Modules voor de komende drie schooljaren G e m e e n t e l i j k e A c a d e m i e v o o r M u z i e k e n W o o r d L e d e Algemene Muziekcultuur (AMC) volg je gedurende drie jaar in de middelbare graad van de richting muziek. Je volgt wekelijks

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx.

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx. 27 & 28 november 2015 Ahoy Rotterdam A night to remember! Swingend is het. Groots, meeslepend en bovenal onvergetelijk. Een wervelende show vol internationale sterren. Een waanzinnige combinatie van klassieke

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis Programma Kamermuziek 16 oktober 2010, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis In de serie Het Kwartet D u d o k K w a r t e t Judith van Driel viool Marleen

Nadere informatie

Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame e bezoeker Pure Rubens

Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame e bezoeker Pure Rubens 20 december 2018, 15:07 (CET) Liefde voor Rubens brengt België naar Rotterdam: Vlaamse dame 100.000e bezoeker Pure Rubens Beeldmateriaal Voor de tentoonstelling Pure Rubens in Museum Boijmans Van Beuningen

Nadere informatie

25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz

25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz 25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz Van 6 september tot en met 9 september biedt Jazz in t Park traditiegetrouw het allerbeste en nieuwste van de Belgische hedendaagse jazz,

Nadere informatie

Lesbrief Méér Muziek in de Klas

Lesbrief Méér Muziek in de Klas Lesbrief Méér Muziek in de Klas Doelen: De leerlingen: - Leren bekende artiesten uit de 80 s kennen - Leren wat Live Aid was en USA for Africa - Leren wat een synthesizer en een drumcomputer zijn - Leren

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... muziek jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Luistercursussen Klassieke Muziek Al sinds vele jaren geven een tweetal

Nadere informatie

UURROOSTER MUZIEK

UURROOSTER MUZIEK UURROOSTER MUZIEK 2018-2019 EERSTE GRAAD: KRIEBELS 5 jaar (geboortejaar 2013) Kunstkriebels 1A woensdag 13.40u - 14.40u 6 jaar (geboortejaar 2012) Kunstkriebels 2A woensdag 14.40u - 15.40u 7 jaar (geboortejaar

Nadere informatie

NAVARRA STRING QUARTET Magnus Johnston Marije Ploemacher Simone van der Giessen Nathaniel Boyd

NAVARRA STRING QUARTET Magnus Johnston Marije Ploemacher Simone van der Giessen Nathaniel Boyd Beste vrienden, ik zou bijna zeggen: wegens succes geprolongeerd! Dit concert op (let op:) do nderdag 3 februari wordt verzorgd door het NAVARRA STRING QUARTET Magnus Johnston Marije Ploemacher Simone

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit

Het is een grote eer om u hier in het Errera Huis, de officiële. residentie van de Vlaamse Regering, te mogen verwelkomen. Dit Donderdag 2 februari 2012 Welkomstwoord JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Ontmoeting Chinese minister van Cultuur Cai Wu - Errera, Brussel Zeer geachte collega, minister

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello Programma Kamermuziek 9 juni 2011, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis Martijn Willers piano Joris van den Berg cello L. van Beethoven Variaties op

Nadere informatie

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Het Symfonie orkest Lesdoelen: Kinderen maken kennis met klassieke muziek. Ze weten welke instrumenten er in een symfonieorkest te vinden zijn. De kinderen kunnen de verschillende

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

SOV Composers' Academy - project voor jonge componisten EDITIE 19/20

SOV Composers' Academy - project voor jonge componisten EDITIE 19/20 SOV Composers' Academy - project voor jonge componisten EDITIE 19/20 Na een succesvolle eerste editie zet Symfonieorkest Vlaanderen (SOV) met enthousiasme zijn project SOV Composers' Academy verder. Dit

Nadere informatie

Historie Groot Omroepkoor Deel 16 - Nog meer dirigenten en componisten

Historie Groot Omroepkoor Deel 16 - Nog meer dirigenten en componisten Historie Groot Omroepkoor Deel 16 - Nog meer dirigenten en componisten - Ria Raven - Niet alleen koordirigenten spelen een belangrijke rol in de bestaansgeschiedenis van het koor, maar natuurlijk ook de

Nadere informatie

Kernwaarden: Toekomstgericht we leren van en met elkaar, we spelen in op actuele trends in onderwijs, zorg en samenleving

Kernwaarden: Toekomstgericht we leren van en met elkaar, we spelen in op actuele trends in onderwijs, zorg en samenleving Missie: De J.H. Donnerschool is een speciale school die leerlingen helpt te ontdekken wie ze zijn, welke talenten ze bezitten, wat ze nodig hebben en wie ze kunnen worden. Kernwaarden: Toekomstgericht

Nadere informatie

Overzicht van zijn artikelen

Overzicht van zijn artikelen Overzicht van zijn artikelen Artikelen over Bartók Titel Verschenen in Datum * Pleidooi voor de pianocomposities van Bartók * Een brief van Béla Bartók * Sonate voor twee piano s en slagwerk Mens en Melodie

Nadere informatie

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK WOORD DANS De open lessen zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen! Zin

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Stegreif Orchester Residency

Stegreif Orchester Residency 9 Stegreif Orchester Residency Het Berlijnse Stegreif Orchester is een orkest als geen ander. De jonge spelers vinden oogcontact met het publiek belangrijker dan zich te verschuilen achter lessenaars.

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6

Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6 Werkbladen Kleur nummer 4 van jaargang 5 Bezig met Passie Groep 5-6 1. Ouderbrief 2. Werkblad les 1. Mijn eigen passie 3. Les 2: Mijn Passie test 4. Werkblad les 3. Ik ga ervoor 5. Les 4 extra: het Zonnelied

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Het verminderen van plasticvervuiling in de oceaan - Onze plastic voetafdruk

Het verminderen van plasticvervuiling in de oceaan - Onze plastic voetafdruk WIJSHEIDS WERKBLAD 1.1 / HOOFDSTUK 3 / LEEFTIJD 8-10 NAAM: DATUM: Het verminderen van plasticvervuiling in de oceaan - Onze plastic voetafdruk Zet in de tabel bij elke dag van de week hoeveel van de soorten

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8)

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8) 24 t/m 30 aug Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) Ardennen Rangers (8+) Uw entertainers

Nadere informatie

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest

Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Jaaroverzicht activiteiten Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest Na de oprichting in november 2014 was 2015 het eerste jaar waarin we activiteiten georganiseerd hebben voor onze vrienden.

Nadere informatie

Een woordje uitleg over de keuzemodules

Een woordje uitleg over de keuzemodules Een woordje uitleg over de keuzemodules MODULE W1 Garageband Woensdag 14u00 16u00 Les om de twee weken start op woensdag 3 februari 2016 Let op: plan je andere lessen (instrument/samenspel) niet tijdens

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra (te) GEKKE KERK festival Eric Vaarzon Morel Sjors van der Panne Hakim Traïdia Hella van der Wijst 14 t/m 22 juni 2014 Goddelijk &Kleurrijk Stef Bos Goddelijk En Kleurrijk

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Op de hoogte 1: Word meter of peter van een boek

Op de hoogte 1: Word meter of peter van een boek Knetterende Letteren Het huistijdschrift van Luisterpunt Juni 2016 Inhoudsopgave: Op de hoogte 1: Word meter of peter van een boek 2: Een stand van zaken van Daisy-online 3: Luisterpunt lanceert oogartsencampagne

Nadere informatie

EDITIE JONGEREN BELEVEN KLASSIEKE MUZIEK

EDITIE JONGEREN BELEVEN KLASSIEKE MUZIEK EDITIE 2019 JONGEREN BELEVEN KLASSIEKE MUZIEK - Vul een vragenlijst in en we stellen een workshop samen op maat van uw klas Acoustic Power Editie 2019! - Een concert met niet één muziekstuk maar verschillende,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2018

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2018 Activiteiten Walcheren december 2018 Menukaart Eethuis Hoofdgerecht Nagerecht donderdag 6 dec Zuurkool-ananas gehakt prei schotel verlate surprise Tijd: 17.30 tot 20.00 uur Aanmelden: uiterlijk vóór dinsdag

Nadere informatie

Uitgeverij Schoolsupport www.schoolsupport.nl

Uitgeverij Schoolsupport www.schoolsupport.nl info Dit ben ik! schooljaar klas voornaam:........ naam:........... geboortedatum:.... gsm: e-mailadres:....... mijn juf/meester: In geval van nood bellen naar: naam:.... telefoon:.. Thuis voornaam:..

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

STORYTELLING. Aanbod 2013-2014. Romantische componistenverhalen in klank, woord én beeld

STORYTELLING. Aanbod 2013-2014. Romantische componistenverhalen in klank, woord én beeld Aanbod 2013-2014 STORYTELLING Romantische componistenverhalen in klank, woord én beeld Eva Stegeman - viool Folke Nauta - piano Huib Ramaer - verteller WELKOM BIJ STORYTELLING! STORYTELLING brengt het

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Toonhoogte. Toonaarden Groot of klein

Toonhoogte. Toonaarden Groot of klein Toonhoogte Een klank ontstaat door trilling. Een snaar, een riet, een trommelvel, wordt aan het trillen gebracht, en deze trilling doet ook luchtdeeltjes trillen, waardoor het geluid zich voortplant. Hoe

Nadere informatie

Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 )

Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 ) Hallo (Nummer 1, 2 september 2016 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In de eerste Hallo van schooljaar 2016-2017 aandacht voor de volgende zaken: Start van het jaar en de gouden weken. Schoolfotograaf Start

Nadere informatie

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2019 in Brugge

ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2019 in Brugge ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2019 in Brugge Foton: er zit muziek in! Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Elke eerste woensdag

Nadere informatie

Muzikale Verbeelding

Muzikale Verbeelding Muzikale Verbeelding 1 INLEIDING DOOR MARCO C. DE BRUIN Marco C. de Bruin is een componist die schrijft in een frisse mix van pop en jazz met een vleugje hedendaags. Zijn muziek is uitgevoerd door o.a.

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS)

Jaarverslag 2016 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) Jaarverslag 2016 Rotterdam Chamber Music Society (RCMS) 27 juni 2017, Rotterdam Stichting Rotterdam Chamber Music Society (RCMS), KvK nr 63041685 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Activiteiten in 2016 3. Behaalde

Nadere informatie

Uitgeverij Schoolsupport Thuis

Uitgeverij Schoolsupport  Thuis info schooljaar klas Dit ben ik! voornaam:........ naam:........... geboortedatum:.... gsm: e-mailadres:....... mijn juf/meester: In geval van nood bellen naar: naam:.... telefoon:.. Thuis voornaam:..

Nadere informatie