Schiedamse. week. van. het. gelukt. 22 september. 1 oktober De Langste tafel. Kom erbij & schuif aan PROGRAMMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schiedamse. week. van. het. gelukt. 22 september. 1 oktober De Langste tafel. Kom erbij & schuif aan PROGRAMMA"

Transcriptie

1 Schiedamse week van het gelukt m 22 september 1 oktober 2016 De Langste tafel Kom erbij & schuif aan PROGRAMMA

2 ORGANISATIES DIE OOK BIJ DE WEEK VAN HET GELUK BETROKKEN ZIJN Beste deelnemers aan de Langste tafels In dit boekje vind je in het midden een overzicht van alle organisaties die meedoen aan de Langste Tafel in Schiedam. Al die tafels samen vormen de Langste Tafel van Schiedam. Je mag maximaal aan 2 tafels meedoen, want het is de bedoeling dat zo veel mogelijk mensen die zich eenzaam voelen, kunnen meedoen. Je moet je bij de organisatie, waar je naar toe wilt, zelf opgeven. In het midden van dit boekje vind je gegevens van alle meewerkende instellingen. Bel naar het telefoonnummer dat daar staat of ga tijdens openingstijden langs en geef je dan op. Er wordt wel een kleine eigen bijdrage gevraagd. Voor een diner is dat 2,50 en voor een lunch, een brunch en een high tea is dat steeds 2,00. Die bijdrage betaal je aan de organisatie, waar je je opgeeft. Je ontvangt een stempelkaart met hierop het stempel van de instelling waar je gaat eten. Na afloop van de periode van de Lange Tafels (23 september t/m 1 oktober) kun je meer stempels halen bij andere instellingen die in het boekje staan. Als je zes stempels hebt verzameld, ontvang je bij de laatste instelling, waar je geweest bent, een klein cadeautje.

3 Vrijdag 23 september september 2016 Soort activiteit: Lunch Van uur uur Tel Soort activiteit: Lunch Van uur uur Seref Karaaslam Tel of Mail: murdiyecamii@gmail.com De Buurtvrouw verbindt buren en versterkt het saamhorigheidsgevoel, individualisering en vereenzaming nemen af. De wijkeconomie versterkt door in de buurt in te kopen. De koffie is fair trade, artikelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal door mensen met een (arbeids)beperking en/of creatieve buurtgenoten en kunstenaars. De straat, de buurt, de stad Schiedam wordt leuker met en door De Buurtvrouw. ONZE MISSIE, VISIE EN AMBITIE Voor bewoners Door het wederzijds nodig zijn, neemt onder bewoners het gevoel van trots toe. Mensen worden gezien, of je nu (vrijwillig) werkt of voor koffie komt. Iedereen voelt zich welkom. Het veiligheidsgevoel neemt toe. De buurt ziet er gezelliger, levendiger en schoner uit. Voor mensen met een beperking De Buurtwinkel biedt een extra podium voor hippe en goede artikelen, gemaakt door mensen van zorginstellingen. Aangevuld met werk van creatieve buurtgenoten en inkoop uit de reguliere markt. Hiermee heeft De Buurtwinkel een compleet en aantrekkelijk aanbod. Denk aan vlindertafels van Ipse de Bruggen, kaarten van Pameijer en Frankeland of kunst van Doel. Muradiye Moskee, Raam 5-13 Schiedam

4 24 september 2016 Zondag 25 september 2016 Soort activiteit: Diner Van uur uur Balie MAC Brandersstad Tel Soort activiteit: Lunch Van uur uur Nel Louwes Tel (voorheen ANBO, afdeling Schiedam) MAC Brandersstad is een multicultureel activiteitencentrum. Er worden activiteiten georganiseerd voor kwetsbare Schiedammers. Een deel van de activiteiten is voor iedereen toegankelijk, een ander deel is voor mensen die een indicatie hiervoor hebben. Doordeweeks is iedereen tussen 9.00 en uur welkom in de ontmoetingsruimte voor een kopje koffie en een praatje. Op zaterdag kun je komen binnenlopen van tot uur. Bestaan er medicijnen voor eenzaamheid? Het zou zo gemakkelijk zijn, voel je je eenzaam, neem een pilletje. Helaas is er geen medicijn tegen eenzaamheid. Maar wat is eenzaam en wanneer ben je eenzaam? Dit is voor iedereen anders, sommige mensen hebben helemaal geen behoefte aan gezelschap, maar de ervaring is dat de meeste mensen hier wel behoefte aan hebben. In het kader van de Week tegen de eenzaamheid die loopt van 23 september t/m 1 oktober organiseert de Soos Blauwhuis in samenwerking met de Stichting Incentive op zondag 25 september een lunch met een programma erom heen. In Schiedam praten we liever van de Week van het Geluk.

5 Maandag 26 september 2016 Dinsdag 27 september 2016 Soort activiteit: Diner Van uur uur Tel Soort activiteit: Diner Van uur uur Balie MAC Brandersstad Tel De Erker is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor de buurt in Schiedam West. Het is een gewilde ontmoetingsplek voor mensen uit West. MAC Brandersstad is een multicultureel activiteitencentrum. Er worden activiteiten georganiseerd voor kwetsbare Schiedammers. Een deel van de activiteiten is voor iedereen toegankelijk, een ander deel is voor mensen die een indicatie hiervoor hebben. Doordeweeks is iedereen tussen 9.00 en uur welkom in de ontmoetingsruimte voor een kopje koffie en een praatje. Op zaterdag kun je komen binnenlopen van tot uur.

6 PROGRAMMA WEEK VAN HET GELUK WANNEER WAAR WAT BIJ WIE INSCHRIJVEN WANNEER WAAR WAT BIJ WIE INSCHRIJVEN Vrijdag 23 september Aanvang: uur De BuurTvrouw Van Beverenstraat KW Schiedam Lunch Tel Donderdag 29 september Aanvang: uur DOEL/De Stadhouder Stadhouderslaan BH Schiedam Brunch Laura Pel of Rob de Beer Tel Tel september Aanvang: uur Muradiye Moskee Raam PL Schiedam Lunch Seref Karaaslam Tel Mail: gmail.com Donderdag 29 september Aanvang: uur De Ark Hargplein VG Schiedam Buffet Bij Mario Tel september Aanvang: uur MAC Brandersstad/ Stg. Incentive Spinhuispad PX Schiedam Diner Balie MAC Brandersstad Tel Vrijdag 30 september Aanvang: uur Ontmoetingscentrum De 5 Molens Nieuwe Damlaan AC Schiedam Warme Lunch Tel Zondag 25 september Aanvang: uur Soos Blauwhuis (voorheen ANBO) Lange Nieuwstraat AJ Schiedam Lunch Nel Louwes Tel Vrijdag 30 september Aanvang: uur Argosgroep/locatie DrieMaasStede (Brasserie) Voorberghlaan AX Schiedam High Tea Tel Maandag 26 september Aanvang: uur De Erker Jan van Avennesstraat PR Schiedam Diner Tel oktober Aanvang: uur Ontmoetingshuis De Weerklank Cornelia van Zantenplein CG Schiedam Lunch Hans van der Linden Tel Dinsdag 27 september Aanvang: uur MAC Brandersstad/ DOEL Spinhuispad PX Schiedam Diner Balie MAC Brandersstad Tel oktober Aanvang: uur WC Oost Boerhaavelaan LD Schiedam High Tea Tel Woensdag 28 september Aanvang: uur Hof in Zuid Nieuwe Maasstraat 68D 3114 TM Schiedam Diner Tel oktober Aanvang: uur WC Willem Dreesplein Willem Dreesplein CW Schiedam High Tea Tel Tel oktober Aanvang: uur Pameijer Thuishaven Locatie Raam PL Schiedam Diner Tel

7 Woensdag 28 september 2016 Donderdag 29 september 2016 Soort activiteit: Diner Van uur uur Hof in Zuid Tel Soort activiteit: Brunch Van uur uur Laura Pel of Rob de Beer Tel / Hof in Zuid is een activiteitenruimte in de wijk De Gorzen, Schiedam Zuid. Stichting Hof in Zuid heeft in juni 2014 de deuren geopend van een levendig wijkservicepunt gerund door vrijwilligers. De exploitatie van de activiteitenruimte is een burgerinitiatief, gestart om laagdrempelige ontmoeting in de wijk te combineren met een breed aanbod van activiteiten en ondersteunende functies voor mensen uit de wijk. In de Stadhouder organiseert DOEL zowel open inloopactiviteiten als activiteiten voor mensen die opgenomen zijn of zijn geweest en ambulante cliënten.

8 Donderdag 29 september 2016 Vrijdag 30 september 2016 Soort activiteit: High Tea Van uur uur Mario van Mario s kooklessen Tel Soort activiteit: Warme Lunch Van uur uur Tel De Ark in Schiedam-Noord. Wij zijn een enthousiaste open groep van jonge en oudere mensen uit de protestante kerk van Schiedam-Noord. Een gemeenschap waar je je thuis voelt, aangesproken wordt door elkaar en het woord van God. Hemel op aarde, soms. Ruimte voor iedereen, altijd. Humor en emotie, actie en plezier - zo zijn we graag bezig op zondag en door de week. Bij Seniorenwelzijn staat de ontmoeting centraal. Dus, heeft u zin in een gezellig praatje en een kop koffie? Of wilt u misschien meedoen aan een creatieve activiteit, samen de maaltijd gebruiken bij de Eettafel of deelnemen aan een visiteclub? Loop dan eens binnen in een van onze ontmoetingscentra. Elke stad heeft zijn eigen centra. Bij uw eerste bezoek aan het centrum staat er een gratis kopje koffie/thee voor u klaar. Meld u bij de bar, dan krijgt u één extra consumptiebon. Deze bon kunt u doorgeven aan een bekende of bij uw tweede bezoek een vriend of vriendin meenemen en trakteren op een koffie/thee.

9 Vrijdag 30 september oktober 2016 Soort activiteit: High Tea Van uur uur Seniorenwelzijn Tel Soort activiteit: Lunch Van uur uur Hans van der Linden Tel DrieMaasStede Een gastvrij thuis met zorg dichtbij In de groene wijk Woudhoek in Schiedam vindt u het ruim opgezette DrieMaasStede. Hier wonen ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. DrieMaasStede is van alle gemakken voorzien, wist u dat wij zelfs een verwarmd binnenzwembad hebben? De Brasserie in DrieMaasStede is dagelijks geopend. Bewoners, bezoekers en omwonenden zijn hier van harte welkom om gezellig aan te schuiven voor een kop koffie met iets lekkers of een smakelijke maaltijd. De Weerklank is geopend op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag ( uur) en op woensdagmorgen ( uur). Men kan dan terecht voor een kopje koffie of thee, een spelletje, wat praten of stil zijn en tot rust komen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten: Op de tweede woensdag van de maand is er van 9.45 uur tot uur een morgengebed in de stilteruimte; op de eerste en de derde donderdag van de maand is er de mogelijkheid om met elkaar te eten (voor de maaltijden graag van tevoren even opgeven, tel ); incidenteel zijn er zondagmiddagactiviteiten, zoals een High Tea of een muziekmiddag. Maar dat is nog niet alles. De Weerklank is uitgegroeid tot een belangrijk punt in Groenoord. Naast de eigen activiteiten biedt De Weerklank ruimte aan vele anderen. Vaak zijn dat min of meer kerkelijke activiteiten, zoals ontmoetingsmiddagen of -avonden, maar daar blijft het niet bij.

10 1 oktober oktober 2016 Soort activiteit: High tea Van uur uur Tel / Soort activiteit: Diner Van uur uur Vincent Haenen Tel / b.g.g n SWS Welzijn (Stichting Welzijn Schiedam) is in Nieuwland op vele plekken actief. Met een vertegenwoordiging van het wijkwerk, jongerenwerk, kinderwerk en peuterwerk is SWS Welzijn overal aanwezig in de wijk. Ook projecten als het Puttertje, het OKC, Samen Doen, het Speeleiland hebben een vaste plek in de wijk. Naast ons basisaanbod werken we veel samen met andere organisaties die actief zijn in de wijk. Nieuwland kent een sterk netwerk waarin de Gemeente Schiedam, Woonplus, opbouwwerk, politie, bewonersorganisatie, Stichting Multicultureel Schiedam, de scholen en vele anderen vertegenwoordigd zijn; samen met bewoners en organisaties zetten we ons in om de leefbaarheid te bevorderen. We streven er naar om steeds meer bewoners initiatieven te laten nemen waarmee ze kunnen laten zien dat ze trots zijn op hun wijk, en dat zij graag meewerken aan de leefbaarheid en sociale cohesie in Nieuwland. Kortom, u bent welkom in Wijkcentrum Dreesplein. Stichting Pameijer helpt mensen met psychische problemen of een (licht) verstandelijke beperking bij wonen, werken en opgroeien. Onze ondersteuning is altijd zo kort, licht en lokaal mogelijk. Doel is dat mensen sterker in het leven staan en minder afhankelijk zijn. De Pameijer biedt o.a. ondersteuning bij het wonen. Je kunt ondersteuning krijgen bij zelfstandig wonen, begeleid wonen en beschermd wonen. Bij het Woonteam Schiedam-Nieuwland kun je begeleiding krijgen bij deze vormen van wonen.

11 Schiedamse week Dit boekje is tot stand gekomen van het met financiële steun van: geluk 22 september 1 oktober Coördinatie: 2016 t m De Langste tafel Kom erbij & schuif aan Vormgeving: Pressure Line, Rotterdam Illustraties: Nancy Kers

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Nieuwland van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Noordrand van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 MAC BRANDERSSTAD MAC BRANDERSSTAD Spinhuispad 19 (bijna tegenover het Wennekerpand) 3111 PX Schiedam Telefoon: 010-2463724 Openingstijden maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Centrum West van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Samen beleven we. Zomer Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld

Samen beleven we. Zomer Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld Samen beleven we Zomer 2018 Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld Er op uit! 7 juli en 4 augustus 2018 - Markt - Wilbrinkstraat Twee zaterdagen per jaar organiseert de Wilbrinkstraat in Voorthuizen een

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan

Leefbaarheid. prettig wonen. in uw wijk. Samen werken aan Leefbaarheid Samen werken aan prettig wonen in uw wijk Plezierig wonen wordt niet alleen bepaald door uw woning. Minstens zo belangrijk is een schone, veilige buurt, waarin de bewoners prettig met elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Activiteitenfolder februari 2016

Activiteitenfolder februari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder februari 2016 Februari wordt voor Ontmoetingscentrum Prinsenhof een bijzondere maand. We gaan eindelijk verhuizen naar het Alexanderhof.

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Maaltijdservice en eetpunten Weert. Informatie

Maaltijdservice en eetpunten Weert. Informatie Maaltijdservice en eetpunten Weert Informatie Eetpunten en maaltijd voorziening in Weert: Beste lezer, Dit is een folder waarin we zo compleet mogelijk diverse vormen van maaltijdvoorziening in Weert hebben

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Week van Ontmoeting 25 september t/m 4 oktober 2014

Week van Ontmoeting 25 september t/m 4 oktober 2014 Week van Ontmoeting 25 t/m 4 2014 Een initiatief van Bredase maatschappelijke organisaties. Vrijdag 12 14.00-17.00 uur Rollatorloop Zondag 14 14.00-17.00 uur Kun je zingen? Zing dan mee! Donderdag 18 10.30-16.00

Nadere informatie

Informatie en activiteitenoverzicht voor en door bewoners

Informatie en activiteitenoverzicht voor en door bewoners Informatie en activiteitenoverzicht voor en door bewoners Buurtcentrum Bij de Buren is er voor iedereen, dus ook voor jou! Je kan even binnen lopen, een kop koffie drinken, werken achter je laptop en

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Welkom op het congres Safe h(e)aven: meedoen en meetellen in laagdrempelige buurtprojecten!

Welkom op het congres Safe h(e)aven: meedoen en meetellen in laagdrempelige buurtprojecten! Welkom op het congres Safe h(e)aven: meedoen en meetellen in laagdrempelige buurtprojecten! Team Viaa en UvH Alke Haarsma Monica Stouten-Hanekamp Alie Velvis Marja Jager-Vreugdenhil UvH Femmianne Bredewold

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding:

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Voor u ligt het beleidsplan van TOV eten en Stichting Jij bent TOV! Dit plan beschrijft de doelstellingen en acties van de stichting voor de komende

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Jaarverslag Groencertificaat.

Jaarverslag Groencertificaat. Jaarverslag 2016. Voor de voedselbank in Schiedam was het jaar 2016 een belangrijk jaar. We kunnen terugkijken op een jaar met hoogtepunten, zoals het behalen van het Groencertificaat, waaruit blijkt dat

Nadere informatie

Agenda: Activiteiten Roze Ouderen

Agenda: Activiteiten Roze Ouderen MEI 2013 Humanitas Bergweg Bergwegplantsoen 10, Rotterdam 01 mei 08 mei 15 mei 22 mei 29 mei Contactpersoon: Theo!! Tel: 06 13961310!!! Fred!! Tel: 06 45199376 03 mei 10 mei 17 mei 24 mei 31 mei Gastspreker:

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Een nieuwe opzet van het pastoraat

Een nieuwe opzet van het pastoraat Een nieuwe opzet van het pastoraat Wat is pastoraat? - Pastoraat is overal waar mensen elkaar ontmoeten en bijstaan in naam van Christus; - Het is meeleven met elkaar in en vanuit een geloofsgemeenschap;

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma September 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand september. U bent van harte welkom om hier aan deel

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden Inhoud 1. De Buurthuiskamer 2. Warme maaltijd 3. ZINNpas 4. ZINN tours 5. ZINN Behandeldiensten 6. Wat biedt ZINN nog meer? Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden 2 Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Nabij Vertrouwd Gastvrij

Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagactiviteiten ontmoeting en ondersteuning in een gastvrije omgeving Wat zijn dagactiviteiten? Actief zijn en onder de mensen blijven: samen met anderen regelmatig wat ondernemen houdt je op je oude dag

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016

Week. 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 Week 22 september t/m 1 oktober 2016 tegen Eenzaamheid Soest 2016 1 Week tegen Eenzaamheid 2016. Eenzaamheid en sociaal isolement, wat is nou eigenlijk het verschil? Bij eenzaamheid gaat het om je eigen

Nadere informatie

55+ in Veenendaal Activiteiten, ontmoeting en ondersteuning

55+ in Veenendaal Activiteiten, ontmoeting en ondersteuning 55+ in Veenendaal Activiteiten, ontmoeting en ondersteuning 1 Bent u 55-plusser, dan behoort u officieel tot de senioren. Maar zo voelt u zich misschien niet. U wilt graag actief blijven en dingen ondernemen.

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Soms merk ik dat ik dingen die ik graag deed, zoals fietsen en koken, niet meer kan doen. Daardoor heb

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

VOORWOORD. De Ontmoeting, Baken in de buurt!

VOORWOORD. De Ontmoeting, Baken in de buurt! 1 VOORWOORD Voor u ligt het boekje van het project De Ontmoeting, baken in de buurt. Opnieuw een half jaar vol aantrekkelijke activiteiten georganiseerd door Inloophuis De Ontmoeting, tijdens de maanden

Nadere informatie

Agenda. Schiedam decor voor ontmoeting

Agenda. Schiedam decor voor ontmoeting Agenda Schiedam decor voor ontmoeting za 1 juni 11.30-12.30 / 14.00-15.00 De Stokerij Workshop: muziektheater van Nieuw Niks en Typetjes spelen van Sergio Ijssel. Toegang: euro 5,00 per workshop p.p. zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 9 November 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum.

Vanaf 22 augustus begint het nieuwe rooster weer! We hopen dat u genoten heeft van de vakantie en er weer volop tegenaan kunt in het Sportcentrum. Beste Leden, De vakantie is weer voorbij. We hopen dat u een goede zomer heeft gehad. Wilt u weer beginnen met sporten, maak gerust een afspraak met één van onze instructeurs om weer fris te starten. Zij

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud

BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten en andere welzijnsdiensten locatie Ewoud Mevrouw Van Oort en mevrouw Gijssen houden van gezelligheid. Eerst zijn ze actief in de beweeg - club en daarna drinken ze samen een welverdiend kopje koffie. BEWAAREXEMPLAAR Programmaboekje clubs, activiteiten

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in servicepunt Jeruzalem

Welkom in servicepunt Jeruzalem Welkom in servicepunt Jeruzalem Van t Hofflaan 29 (Watergraafsmeer) programma voorjaar 2019 In servicepunt Jeruzalem kunt u terecht voor interessante, leuke en sportieve activiteiten of een kop koffie/thee,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Welzijn De Meierij. Maakt meer mogelijk!

Welzijn De Meierij. Maakt meer mogelijk! Welzijn De Meierij Maakt meer mogelijk! NIEUWE ORGANISATIE Per 1 januari 2013 zijn Welzijn Salus uit Sint-Oedenrode en BWI Het Palet uit Schijndel gefuseerd. De naam voor de nieuwe organisatie is: Welzijn

Nadere informatie

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg

Oog voor wat telt. Wonen met intensieve zorg Oog voor wat telt Wonen met intensieve zorg Welkom bij De Lozerhof In de Haagse wijk Bouwlust vindt u De Lozerhof. Hier wonen ouderen met dementie die niet meer zelfstandig thuis kunnen zijn. In de huiselijke

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning

Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning Vrijwilligerswerk in Veenendaal Vacatures, scholing en ondersteuning 1 Nuttig bezig zijn, iets voor een ander betekenen, sociale contacten of werkervaring opdoen. Er zijn talloze redenen waarom mensen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Kansen en kracht creëren we samen. RMC Radius 1

Kansen en kracht creëren we samen. RMC Radius 1 RMC radius verbindt Kansen en kracht creëren we samen RMC Radius 1 We staan dicht bij de mensen, wijk en leefomgeving. Jeroen Rovers Directeur bestuurder RMC Radius verbindt - RMC Radius staat voor de

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie