Mod:FABY-2. Production code: FABY-2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mod:FABY-2. Production code: FABY-2"

Transcriptie

1 11/2008 Mod:FABY-2 Production code: FABY-2

2 Handleiding met instructies Voordat u met de machine gaat werken, moet deze handleiding met aandacht gelezen worden. Het veronachtzamen van de aanwijzingen die in de handleiding staan, ontheft de fabrikant van elke vorm van aansprakelijkheid. De machine is ontworpen en tot stand gekomen om gebruikt te worden voor het bereiden van granita s, waterijs en yoghurt en voor het koelen van dranken. De machine mag uitsluitend gebruikt worden in een omgeving waar geen explosiegevaar bestaat en waar de normen van de brandpreventie in acht genomen zijn. Het is verboden de machine voor andere doeleinden te gebruiken dan die in deze handleiding beschreven worden. Het oneigenlijke gebruik van de machine kan de garantievoorwaarden doen komen te vervallen. DEFECTEN Indien de machine niet werkt: 1) Controleer of de spanning ingeschakeld is. 2) Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit. 3) Controleer of de schakelaar van de machine ingedrukt is. 4) Indien de wiek met moeite draait of geluid maakt, is het product niet goed gemengd of is de hoeveelheid suiker niet voldoende. Indien zich andere defecten voordoen moet contact met de assistentiedienst opgenomen worden. PAGINA 1 INSTALLATIE VAN DE MACHINE Zet de machine op een horizontale ondergrond die het gewicht van de machine kan dragen. Controleer of een ruimte van minstens 25 cm rond de machine vrijgelaten wordt om oververhitting te voorkomen. Let op het voltage. Controleer of de aardepool aanwezig is. Gebruik geen stekkerdozen. Gebruik geen verlengsnoeren. Meng het water en het concentraat in een aparte kom. De hoeveelheid suiker mag nooit minder dan 18% bedragen, om het breken van het blad van de ijsrasp te voorkomen. PAGINA 2 INSTALLATIE VAN DE MACHINE Voordat u het product in de bak giet, sluit u de machine af van de elektriciteit. Giet geen hete vloeistoffen in de bak. Overschrijdt niet het max niveau. De machine niet laten werken met ontblote stoomleiding. De machine niet inschakelen indien er geen product in de bak zit, of indien er alleen water in zit. De machine is reeds normaal afgesteld voor de dikte van de granita. Om wijzigingen aan de dikte van de granita aan te brengen, neemt u de bescherming weg en handelt u zoals de tekening toont.

3 PAGINA 3 BEDIENINGSPANEEL A) Hoofdschakelaar B) Schakelaar granita-gekoelde drank C) Hoofdschakelaar granita-gekoelde drank (Mod./2 en Mod./3) D) Lichtschakelaar E) Motorschakelaar F) Schakelaar bijkomend roerwerk (G-H) Schakelaar granita (Mod./2 en Mod./3) PAGINA 5 BEREIDEN VAN DE GRANITA Activeer de hoofdschakelaar (A), zoals de tekening toont. Activeer de schakelaar van de granita (B), zoals de tekening toont. Activeer lichtschakelaar (D), om het deksel te verlichten, zoals de tekening toont. Activeer de schakelaar voor het bijkomende roerwerk (F), zoals de tekening toont.. Om de machine uit te schakelen, voert u de handelingen in omgekeerde volgorde uit. PAGINA 5 - NACHTWERKING Activeer de schakelaar voor de gekoelde drank (B), zoals de tekening toont. PAGINA 6 - NACHTWERKING Activeer hoofdschakelaar (A), zoals de tekening toont. Activeer motorschakelaar (E), zoals de tekening toont. Activeer de schakelaar voor de granita (B) (G), zoals de tekening toont. Activeer de schakelaar voor de granita (C), zoals de tekening toont. Activeer de schakelaar voor het bijkomende roerwerk (F), zoals de tekening toont. Activeer de lichtschakelaar (D), om het deksel te verlichten, zoals de tekening toont. Om de machine uit te schakelen, voert u de handelingen in omgekeerde volgorde uit. PAGINA 6 FUNCTIE GRANITA EN GEKOELDE DRANK Let op! De gekoelde drank wordt alleen bereid in de bak aan de zijde van de schakelaars, door de positie van de schakelaar (B) van granita (I) op gekoelde drank (II) te zetten, zoals de afbeelding toont. PAGINA 7 DAGELIJKSE REINIGING Schakel de machine uit en sluit hem af van de elektriciteit. Leeg de bak. Om vuil te verwijderen warm water in de bak gieten en 15 minuten wachten voordat u de bak leegt. Let op! Voordat u de bak optilt, controleren of hij helemaal leeg is. Schakel de machine uit en sluit hem af van de elektriciteit. Til de bak op, zoals de tekening toont. Verwijder de bak, zoals de tekening toont. Was de onderdelen met lauw water. Gebruik nooit afwasmiddelen. Gebruik geen schuurproducten. PAGINA 8 DAGELIJKSE REINIGING Verwijder de wiek en de pakking, zoals de tekening toont.

4 Was de onderdelen met lauw water. PAGINA 8 MONTAGE PAKKING ZUIGNAP Duw de pakking van de zuignap in de wiek, zoals de tekening toont. (juist niet juist). PAGINA 8 REINIGING VAN DE KRAAN Demonteer de onderdelen (1) - (2) - (3) - (4), zoals de tekening toont. Was de onderdelen in lauw water. PAGINA 9 WEKELIJKSE REINIGING Trek het bijkomende roerwerk los, zoals de tekening toont. PAGINA 9 MONTAGE VAN DE BAK Breng de pakking in positie in diens zitting, door hem nat te maken met water. Breng de wiek in positie. Duw de bak naar binnen, zoals de tekening toont. - Druk op de voetjes van de bak, zoals de tekening toont. PAGINA 10 ALGEMEEN DAGELIJKS ONDERHOUD Smeer dagelijks de delen die in de tekening aangeduid worden. PAGINA 10 ALGEMEEN WEKELIJKS ONDERHOUD REINIGING CONDENSATOR Verwijder de zijkant. Reinig de condensator elke week met een kwast. Let op! Een vuile condensator kan de goede werking van de machine compromitteren met als gevolg dat de compressor stuk gaat. PAGINA 10 ALGEMEEN MAANDELIJKS ONDERHOUD Controleer maandelijks de volgende onderdelen: 5.08 Or kraan 5.09 Onderste pakking kraan 2.05 Pakking zuignap voor wiek PAGINA 11 MONTAGEVAN DE BAK Breng de bak in positie door de tandjes in de daarvoor bestemde sleuven van het paneel te steken. Zet de bak vast door de haken in de sleuven van het paneel te steken en te controleren of de afvoerleiding correct geplaatst is (1). Duw de bak vervolgens omlaag om hem vast te zetten in de haken (2). Breng het rooster in positie door eerst de strook naar binnen te steken, zoals de afbeelding toont (3) en door het rooster vervolgens op zijn plaats te draaien (4).

5 PAGINA 20 - SCHEMA EEN RIJ MOD.3 1) Zekering 17) Motor roerwerk 2 2) Motor ventilator 18) Motor roerwerk 3 3) Reductiemotor 1 19) Zekering 4) Reductiemotor 2 A) Hoofdschakelaar 5) Reductiemotor 3 B) Schakelaar granita gekoelde drank 6) Transformator C) Hoofdschakelaar granita gekoelde 7) Compressor drank (Mod./2 en 8) Thermostaat 1 Mod./3) 9) Elektroklep 1 D) Lichtschakelaar 10) Elektroklep 2 E1-E2- E3) Motorschakelaar 11) Elektroklep 3 F1-F2-F3) Schakelaar bijkomend roerwerk 12) Microschakelaar 1 G) Schakelaar granita (Mod./2 en 13) Microschakelaar 2 Mod./3) 14) Microschakelaar 3 H) Schakelaar granita (Mod./2 en 15) Licht Mod./3) 16) Motor roerwerk 1 GARANTIE EN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De fabrikant garandeert dat de machine overeenstemt met de machinerichtlijnen 89/392/EG, 89/109/EG en met de richtlijn 89/336/EG. De machines worden gedekt door een garantie met een geldigheidsduur van 12 maanden vanaf de datum van facturering. Van de garantie worden uitgesloten: zekeringen, lampjes, alle losse elektrische componenten die gemakkelijk in de handel verkrijgbaar zijn en alle materialen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals pakkingen, enz.. Van de garantie worden uitgesloten: de esthetische onderdelen en alle delen die defect blijken te zijn als gevolg van veronachtzaming of verwaarlozing van het gebruik, als gevolg van een verkeerde installatie en onderhoud, en hoe dan ook als gevolg van redenen die niet aan fabrieksfouten toe te schrijven zijn. De reparatie die door de garantie gedekt wordt, veroorzaakt niet de verlenging van de garantieperiode. De garantie bestaat uit de gratis vervanging franco fabriek van ongeacht welk onderdeel dat naar het onaanvechtbare oordeel van de fabrikant fabrieks- of materiaalfouten vertoont. De eventuele verzending naar de fabrikant van te repareren of te vervangen machines of reserveonderdelen moet door de fabrikant geautoriseerd worden en moet uitsluitend portvrij plaatsvinden. De fabrikant verklaart zich op generlei wijze aansprakelijk te stellen voor eventuele directe of indirecte schade die het gevolg is van het tijdelijk niet functioneren van het apparaat. De fabrikant stelt zich op generlei wijze aansprakelijk voor eventuele schade die personen, mensen of voorwerpen direct of indirect berokkend wordt. De fabrikant stelt zich op generlei wijze aansprakelijk indien de voorschriften die in deze handleiding staan niet in acht genomen worden, met name indien deze de installatie, het gebruik en het onderhoud van het apparaat betreffen. De fabrikant verklaart dat de handel onder voorbehoud van controle binnen 7 dagen na de levering geaccepteerd moet worden.

6 De technische specificaties en de kenmerken van de machines kunnen zonder voorgaande kennisgeving gewijzigd worden. De fabrikant behoudt zich het recht voor zonder voorgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. LEVERING De machines worden portvrij onze fabriek geleverd. COMPETENTE RECHTBANK De contracten die met de fabrikant afgesloten worden, zijn onderhevig aan de Italiaanse wetgeving. Voor controverses, ook in het buitenland, is de competente rechtbank de Rechtbank van Napels.

HANDLEIDING BAND SEALER SBH-1000

HANDLEIDING BAND SEALER SBH-1000 HANDLEIDING BAND SEALER SBH-1000 1 BESCHRIJVING VAN ELK ONDERDEEL: 2 INSTRUCTIES 1) Controleer het juist voltage alvorens de stekker in het stopcontact te steken. De voltage moet zijn 230 VAC 50/60 Hz.

Nadere informatie

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat

INLEIDING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN. De symbolen in deze gebruiksaanwijzing. Symbolen op het apparaat INLEIDING Deze gebruiksaanwijzing is bedoeld voor Rapid 100E. Lees ze eerst grondig door alvorens u het apparaat in gebruik neemt. Deze gebruiksaanwijzing bevat de veiligheidsvoorschriften, de voorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKSAA NWIJZ ING M 240/10/5W CM 240/10/10 CM 240/10/30 COMPACT P RO 2 COMPACT P RO 3 CM 350/10/24 CM 350/10/11+11 WF CM 4 80/10/11+11 WF

GEBRUIKSAA NWIJZ ING M 240/10/5W CM 240/10/10 CM 240/10/30 COMPACT P RO 2 COMPACT P RO 3 CM 350/10/24 CM 350/10/11+11 WF CM 4 80/10/11+11 WF GEBRUIKSAANWIJZING CM 240/10/5W CM 240/10/10 WF CM 240/10/30 W COMPACT PRO 240 COMPACT PRO 350 CM 350/10/24 WF CM 350/10/11+11 WF CM 480/10/11+11 WF CM 380/10/7 ROBIN GEBRUIKSAANWIJZING Deze compressor

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening LET OP Lees deze instructies aandachtig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Apparatuur van NEXHO moet door een bevoegde elektricien

Nadere informatie

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00

Printed: 07.07.2013 Doc-Nr: PUB / 5071466 / 000 / 00 OORSPRONKELIJKE GEBRUIKSAANWIJZING DD-ST-150/160-CCS Kruisrails Lees de handleiding beslist voordat u de machine de eerste keer gebruikt. Bewaar deze handleiding altijd bij het apparaat. Geef het apparaat

Nadere informatie

VIESMANN. Montagehandleiding. Lamellenrooster. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. Voor Vitoligno 300-C, 8 en 12 kw

VIESMANN. Montagehandleiding. Lamellenrooster. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. Voor Vitoligno 300-C, 8 en 12 kw Montagehandleiding voor de vakman VIESMANN Lamellenrooster Voor Vitoligno 300-C, 8 en 12 kw Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op ter voorkoming van lichamelijk letsel

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

COMPRESSOR WIJNKLIMAATKASTEN DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Gebruiksaanwijzing

COMPRESSOR WIJNKLIMAATKASTEN DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K. Gebruiksaanwijzing COMPRESSOR WIJNKLIMAATKASTEN Modellen: DX-16.46K / DX-20.62K / DX-28.88K Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften... 3 Ⅱ. Technische gegevens... 4 Ⅲ. Illustratie... 5 Ⅳ. Stroomschema...

Nadere informatie

VIESMANN. Montage- en servicehandleiding. Uitvoer met veerbladen. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H

VIESMANN. Montage- en servicehandleiding. Uitvoer met veerbladen. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H Montage- en servicehandleiding voor de vakman VIESMANN Uitvoer met veerbladen voor Vitoligno 300-H Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op ter voorkoming van lichamelijk

Nadere informatie

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Handleiding DRINK-38/SE Belangrijke aanwijzingen: De in dit document genoemde apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor het bewaren en koelen van dranken

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

1.0 Algemeen. 1.1 Toepassing:

1.0 Algemeen. 1.1 Toepassing: 1 MARK MDV 0660601 Lees dit document door voordat u aan de installatie van het toestel begint. Waarschuwing Een foutief uitgevoerde installatie, afregeling, wijziging, reparatie of onderhoudsbeurt kan

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel)

VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) Instructieboekje VTV1200 Infraroodstraler (vloermodel) 2 DANK Hartelijk dank dat u voor deze EUROM infraroodstraler hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18

C40. Compressor Cooler Instruction Manual 4. Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11. Glacière à compression Notice d emploi 18 .book Seite 1 Donnerstag, 14. Oktober 2004 3:22 15 GB D F E I NL DK N S FIN Compressor Cooler Instruction Manual 4 Kompressor-Kühlbox Bedienungsanleitung 11 Glacière à compression Notice d emploi 18 Nevera

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

Handleiding Sencotel machine

Handleiding Sencotel machine Handleiding Sencotel machine Model: GHZ-228 RP FULL BCB/RED 220 V. 50 Hz. Slush Puppie Benelux Eikenbos 6-8 5531 MZ Bladel Sencotel Machine Pagina 1 Inhoud Bedieningspaneel ---------------------------------------

Nadere informatie

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS

GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 1 GEBRUIKERS HANDLEIDING INBOUWSTAPELAARS 2 INHOUD 1. REGISTRATIE SERIENUMMERS 2. INLEIDING 3. BESCHRIJVING VAN DE STAPELAAR 4. WERKING VAN DE STAPELAAR 5. INSTALLEREN VAN DE STAPELAAR 6. GEBRUIKEN VAN

Nadere informatie

AUTOMATISCHE MODULAIRE SCHILFERIJSMACHINE

AUTOMATISCHE MODULAIRE SCHILFERIJSMACHINE AUTOMATISCHE MODULAIRE SCHILFERIJSMACHINE HANDLEIDING VOOR REINIGING EN ONTSMETTING VOORBEHOUDEN VOOR DE GEAUTORISEERDE ONDERHOUDER 24859 ed. 07-2010 De repróductie van dit Handboek, ook alleen gedeeltelijk,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

* /1 GN * /1 GN

* /1 GN * /1 GN Item: *710.200 2/1 GN *710.300 3/1 GN 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING NL DRAAITAFEL DT-1000 / DT-1200 / DT-1500 INOX/ALU handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions

Nadere informatie

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN 1G:\002 Leverancier\030 Producten\005 Onderhoudsinstructies\TECHNISCHE GEGEVENS EN ONDERDELEN BOEKJES\BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Belangrijk Alvorens

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada

www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada www.espressomonteur.nl Gebruiksaanwijzing Isomac Giada 1. Beschrijving van het apparaat 1. AAN / UIT-schakelaar 2. Controlelampje 3. Koffie/heetwater schakelaar 4. Temperatuur controlelampje 5. Stoomschakelaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

* * Item: Inhoud

* * Item: Inhoud Item: *710.220 *710.330 Inhoud NL 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 2 4.1 Technische eigenschappen... 3 4.2 Montage...

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510

HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 HANDLEIDING HAND IMPULSE SEALER SK-110 SK-210 SK-310 SK-410 SK-510 STANDAARD SET RESERVE-ONDERDELEN: Sealdraad : 2 stuks Teflon strip : 2 stuks Teflon tape : 1 stuk Zekering : 1 stuk (2 A) Handleiding

Nadere informatie

Viesmann. Montage- en servicehandleiding. Uitvoer met veerbladen. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H

Viesmann. Montage- en servicehandleiding. Uitvoer met veerbladen. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H Montage- en servicehandleiding voor de vakman Viesmann Uitvoer met veerbladen voor Vitoligno 300-H Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op ter voorkoming van lichamelijk

Nadere informatie

Viesmann. Montagehandleiding. Verbrandingskamer en roosterbodem. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H, 50 tot 60 kw

Viesmann. Montagehandleiding. Verbrandingskamer en roosterbodem. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-H, 50 tot 60 kw Montagehandleiding voor de vakman Viesmann Verbrandingskamer en roosterbodem voor Vitoligno 300-H, 50 tot 60 kw Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op ter voorkoming van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Wat vindt u in deze handleiding

Wat vindt u in deze handleiding MK2000 Handleiding Wat vindt u in deze handleiding 1. INLEIDING... 3 1.1. ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.2. WERKPRINCIPE... 3 1.3. SNIJGEDEELTE... 4 1.4. TECHNISCHE GEGEVENS... 5 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding

15kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding Mol d Art b.v.b.a. A2 Industriepark 16 B-3290 Diest-Webbekom België Tel.: ++32 (0) 13 33 41 77 Fax.: ++32 (0) 13 33 47 04 e-mail: website: info@moldart.be www.moldart.be 15kg mouleer- en tempereermachine

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING

TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING Professional Supplies TOSTI APPARAAT GEBRUIKSAANWIJZING (*680.100 /*680.200) Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig alvorens het apparaat in gebruik te nemen. -1- INDEX Hoofdstuk Omschrijving Blz 1 Inleiding...2

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HANDY

GEBRUIKSAANWIJZING HANDY GEBRUIKSAANWIJZING HANDY REF. C002 CE GEBRUIKSAANWIJZING HANDY OILLESS Gefeliciteerd! U hebt net de beste compressor op de markt gekocht. Lees de volgende handleiding aandachtig en volg de instructies

Nadere informatie

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508 Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared Model: GRT-508 Handleiding Mode d emploi Gebrauchsanweisung Manual Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie

Bedieningshandleiding

Bedieningshandleiding Bedieningshandleiding Hoekschaar AK 150 VERSIE 07-2006 AK 150 pagina 1 / 8 1 Inleiding Geachte klant, Wij waarderen het dat u een product van onze firma hebt gekozen. Deze bedieningshandleiding is speciaal

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding LT-2006.01 POPCORNMACHINE Lees voor het opzetten en gebruiken van het toestel de gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het toestel. Handel altijd

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Bedieningspaneel 4 Warmhoudlade 4 Functionering 4 De temperatuur instellen 5 Verwarmingstijd 5 Ladingscapaciteit 6 De lade verwijderen 7 Bedieningspaneel 1. Temperatuurknop 2. Verlichte

Nadere informatie

Handleiding. UT 16A en UT 18A Afzuigboxen

Handleiding. UT 16A en UT 18A Afzuigboxen Handleiding UT 16A en UT 18A Afzuigboxen Inhoudsopgave Montage en ingebruikname...3 Storing en reparatie...4 Garantie...5 Conformiteitverklaring...6 Montage en ingebruikname Controleer alle onderdelen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES LUXE SEMI-PRO 04/04/09 LEES DEZE HANDLEIDING VOOR GEBRUIK WAARSCHUWINGEN VOOR GEBRUIK SPRONGEN / Basis sprong / Controle sprong 3/ Op handen en voeten springen 4/ Knisprong

Nadere informatie

Wij maken u er op attent dat schade aan personen, machines, andere apparatuur of omgeving die het gevolg zijn van:

Wij maken u er op attent dat schade aan personen, machines, andere apparatuur of omgeving die het gevolg zijn van: GEBRUIKSAANWIJZING ULTRASOONREINIGERS LOGIMEC Type RS en RSC Doel van de handleiding Deze handleiding is geschreven in overeenstemming met de richtlijnen van de EEC 73/23/CE en wordt geleverd bij iedere

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680

GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680 GEBRUIKSAANWIJZING TEGELZAAGMACHINE DYNAMIC 680 Inhoudsopgave VEILIGHEIDSINSTRUCTIES 3 WAARSCHUWINGEN 4 VEILIGHEIDS RICHTLIJNEN / ALGEMEEN 6 INSTALLATIE EN MONTAGE 7 ZAGEN 8 ONDERHOUD 9 ONDERDELENTEKENING

Nadere informatie

Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger

Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger Bestnr. 86 00 01 weinberger Professionele ultrasoonreiniger Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing PHLILIPS HR2304/70 Gebruiksaanwijzing HR2304 1 24 Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing BullDuster

Gebruiksaanwijzing BullDuster Gebruiksaanwijzing BullDuster 1 Inhoudsopgave Pagina Introductie / Algemeen 2 Bediening / Filters 3 Accessoires 4 Vervangtabel filters 4 Garantie 4 Probleemoplossing 4 Conformiteitsverklaring 4 Introductie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding droogkoelers

Handleiding droogkoelers Handleiding droogkoelers Droogkoelers van Lindr Droogkoelers 29 september 2018 1 Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Lindr biertap! Deze handleiding is een vertaling van de bijgeleverde Engelse/Tsjechische

Nadere informatie

Bedieningshandleiding Broodrooster. Toaster

Bedieningshandleiding Broodrooster. Toaster Bedieningshandleiding Broodrooster Toaster Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies...3 Voor het eerste gebruik...4 Uitpakken...5 Eisen aan de plaatsingslocatie...5 Broodroosteren...6 Broodlift...6 Broodplakcentrering...6

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Bedieningspaneel 4 Verwarmingslade 4 Werking 4 Keuze van de temperatuur 5 Verwarmingstijden 5 Laadcapaciteit 6 Naar buiten trekken van de lade 7 Bedieningspaneel 1. Temperatuurknop

Nadere informatie

JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller

JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller Montage en gebruikershandleiding Freedom Clima JDPC.FCC Jaga Dynamic Product Controller Freedom Clima JDPC.FCC4 / JDPC.FCC6 Jaga Dynamic Product Controller met

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7

Veiligheid afwasautomaat 4. Vereisten installatie 5. Instructies installatie 7 Montageinstructies Veiligheid afwasautomaat 4 Vereisten installatie 5 Instructies installatie 7 Veiligheid afwasautomaat De veiligheid van uzelf en van andere personen is erg belangrijk. We hebben een

Nadere informatie

Reinigingssysteem nageschakelde verwarmingsoppervlakken en bekleding keerkamer

Reinigingssysteem nageschakelde verwarmingsoppervlakken en bekleding keerkamer Montagehandleiding voor de vakman VIESMANN Reinigingssysteem nageschakelde verwarmingsoppervlakken en bekleding keerkamer Voor Vitoligno 300-C, 8 en 12 kw Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies

Inhoud. 1. Veiligheidsinstructies 1 2 Inhoud 1. Veiligheidsinstructies... 3 2. Gebruik volgens de voorschriften... 4 3. Omschrijving... 4 4. Toepassingstabel... 4 5. Montage... 4 5.1 Omschrijving van de onderdelen... 5 5.2 Meeneemring

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from EM8621 Afstandsbediening EM8621 - Afstandsbediening 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0

Nadere informatie

VIESMANN. Montagehandleiding. Lamellenrooster. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-C

VIESMANN. Montagehandleiding. Lamellenrooster. Veiligheidsinstructies. voor de vakman. voor Vitoligno 300-C Montagehandleiding voor de vakman VIESMANN Lamellenrooster voor Vitoligno 300-C Veiligheidsinstructies Volg deze veiligheidsvoorschriften nauwkeurig op ter voorkoming van lichamelijk letsel en materiële

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK VEILIGHEIDSINSTRUCTIES De fabrikant adviseert een juiste toepassing van de verlichtingsarmaturen!

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION MEDIA CENTER M8000

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION MEDIA CENTER M8000 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP PAVILION MEDIA CENTER M8000. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP PAVILION MEDIA CENTER M8000 in

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500

GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500 GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500 Met de aankoop van deze Bio versnipperaar Shredder 3500-Compact, heeft u een machine die u zeer veel diensten zal bewijzen om op optimale wijze zeer diverse materialen voor

Nadere informatie

Handleiding 1/6. Numeriek toetsenblok Oortelefoon Draagtasje Handleiding

Handleiding 1/6. Numeriek toetsenblok Oortelefoon Draagtasje Handleiding Handleiding INHOUD VAN DE VERPAKKING Optische draadloze minimuis Twee oplaadbare batterijen (Ni-MH AAA type, 1,2 V) RF-zender/ontvanger Kabel voor opladen minimuis USB-verlengkabel Numeriek toetsenblok

Nadere informatie

Instructieboekje. VB12 boxventilator

Instructieboekje. VB12 boxventilator Instructieboekje VB12 boxventilator 2 DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM VB12-ventilator gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Lees voor gebruik het instructieboekje aandachtig en in

Nadere informatie

NL handleiding supplement Mug Press MPR-2

NL handleiding supplement Mug Press MPR-2 NL handleiding supplement Mug Press MPR-2 Dit is een supplement met daarin de belangrijkste instellingen in het Nederlands. Dit supplement dient niet ter vervanging van de meegeleverde handleiding. Neem

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

50kg & 100kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding

50kg & 100kg mouleer- en tempereermachine. Handleiding Foto s Mol d Art b.v.b.a. A2 Industriepark 16 B-3290 Diest-Webbekom België Tel.: ++32 (0) 13 33 41 77 Fax.: ++32 (0) 13 33 47 04 e-mail: website: info@moldart.be www.moldart.be 50kg & 100kg mouleer- en

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Fabrikant: Gispen Parallelweg West 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: Gispen TM elektrisch hoogte verstelbare tafel (met het bedieningspaneel in het tafelblad)

Nadere informatie

Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction

Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction 1 Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction Handleiding Klinkerknipper UL-1500-1021-000 1 Voorwoord Wij feliciteren u met de aanschaf van uw klinkerknipper, die veel zaag- en slijpwerk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 INHOUDSOPGAVE BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE VEILIGHEID...1 VOORAFGAANDE AAN IEDERE RIT!...2 INSTALLATIE-INSTRUCTIES...2 UW ZADEL MONTEREN...3 DE VEERSPANNING

Nadere informatie

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen.

Waterfontein. Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A. Gebruik : Druk op de warm water/ koud water knop om uw kopje te vullen. Waterfontein Gebruikshandleiding Model : X-16LG-X-51A Waterfontein warm en koud water. Compressor met koeling. We danken u voor de aankoop van deze waterfontein. Gelieve deze handleiding goed te lezen.

Nadere informatie

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x)

Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) Make up spiegel met LED verlichting (1x/5x) TB-1276 HANDLEIDING TB-1276 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE 2 WWW.PRIMO-ELEKTRO.BE TB-1276 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging.

Nadere informatie

draagbare turbo twister

draagbare turbo twister EENVOUDIGE TANNINGSYSTEMEN doelbewust gebouwd voor een perfecte spraytan. DRAAGBARE TURBO TWISTER TRAININGSHANDLEIDING draagbare turbo twister SNELSTARTGIDS 3 1 2 De Tanning Essentials Draagbare Turbo

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2007 Versie

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING STAANDE MIXER modelnummer WM-606 MXR

GEBRUIKERSHANDLEIDING STAANDE MIXER modelnummer WM-606 MXR GEBRUIKERSHANDLEIDING STAANDE MIXER modelnummer WM-606 MXR Wartmann www.wartmann.cooking INHOUDSOPGAVE WELKOM... 1 Gefeliciteerd met uw aankoop... 1 Een goede keuze... 1 BELANGRIJK... 2 Alleen geschikt

Nadere informatie

Verwarmingsplaat HPS / HPL. Bedieningshandleiding

Verwarmingsplaat HPS / HPL. Bedieningshandleiding Verwarmingsplaat HPS / HPL Bedieningshandleiding Inhoudsopgave Veiligheidsvoorschriften 4 1 Inleiding 5 2 Omschrijving 5 2.1 Technische specificaties 6 3 Gebruiksinstructies 7 4 Vervangende onderdelen

Nadere informatie

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Tijdschakelklok. Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 00 57 (groen) 61 00 58 (oranje) 61 00 82 (transparant) 61 00 83 (blauw) Tijdschakelklok Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten,

Nadere informatie

JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller

JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller JDPC.001 Jaga Dynamic Product Controller Handleiding Jaga Dynamic Product Controller Vertiga JDPC.VE41 / JDPC.VE44 Lees deze handleiding aandachtig voor een correcte installatie van het product. Index

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265

GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265 GEBRUIKSAANWIJZING Thermo-elektrische koeler en verwarmer EC-0265 EC-0265 Versie NL 12/2014 Pagina 1 van 5 Onderdelen van het product DC-snoer DC-stekker Binnendeksel AC-stopcontact Ventilator Schakelaar

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter 2 NEDERLANDS EM4028 R2-10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voordat je begint...

Nadere informatie