Jean Heybroek Onkruidborstelarm

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jean Heybroek Onkruidborstelarm"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 1 van 12 Jean Heybroek Onkruidborstelarm Gebruikershandleiding Inleiding De onkruidborstel is in gebruik bij diverse overheidinstellingen, aannemers e.d. en bedoeld om onkruid en vervuiling van verharde wegen, wandelpaden, trottoirs, parkeerplaatsen en dergelijke te verwijderen. De onkruidborstel dient in combinatie met een voertuig, dat de hydraulische werkdruk levert te worden gebruikt. In deze handleiding is voor de combinatie met een LM Trac 285 gekozen mede omdat deze configuratie door Jean Heybroek wordt aanbevolen.

2 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 2 van 12 INHOUD pag. Inleiding...1 Veiligheidsvoorzieningen...3 Veiligheidsvoorschriften...3 Ingebruikname...4 Aankoppelen van de onkruidborstel...4 Bediening...4 Dagelijks onderhoud / inspectie...5 Jaarlijks onderhoud / inspectie...6 Vervangen van de borstel...6 Hydrauliekolie vervangen...6 Hydraulische vloeistoffen...6 Smeervet...6 Hydraulische slangen...7 Storing, reparatie...8 Technische gegevens...9 Onderdelentekening...10 Onderdelenlijst...11

3 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 3 van 12 Veiligheidsvoorzieningen De onkruidborstel kent de volgende veiligheidsvoorzieningen: - De aandrijving en besturing kunnen slechts door één persoon bediend worden (de bestuurder). - De universele hydraulische koppelingen zijn voorzien van kleurcoderingen. - Een veiligheidscherm ter voorkoming van wegschietend vuil is gemonteerd. Veiligheidsvoorschriften De gebruiker dient de volgende veiligheidsvoorschriften in acht te nemen: - Wijzigingen en aanpassingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant worden uitgevoerd. - Reparaties aan de onkruidborstel mogen alleen worden uitgevoerd wanneer de motor van het voertuig is afgezet. - Na uitvoering van een reparatie dienen alle veiligheidsvoorzieningen weer op de onkruidborstel te worden bevestigd. - Onbevoegde personen mogen zich niet in de gevarenzone bevinden. - Aangezien de bestuurder in hoge mate het functioneren van de machine bepaalt, achten wij geen restrisico aanwezig. Beknellinggevaar blijft bestaan wanneer een persoon zich bevindt in de directe nabijheid van het voertuig. Installatie De onkruidborstelarm is door Jean Heybroek geproduceerd en wordt in zijn geheel en compleet geleverd.

4 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 4 van 12 Ingebruikname De onkruidborstel is voorzien van 8 hydrauliek aansluitingen, waarvan 6 x ¼ zijn voorzien van kleurcodering; deze zijn voor het positioneren van de borstel. De 2 x ½ aansluitingen zijn de aandrijfaansluitingen van de borstel. Na het aansluiten van het hydraulieksysteem van de borstel kan het voertuig worden gestart zodat het hydraulieksysteem kan worden voorzien van oliedruk. Middels de bedieningshendels van het voertuig kan de borstel bestuurd worden. Aankoppelen van de onkruidborstel 1. Vergrendelingshendel van de aankoppeldriehoek (A-frame) in hoogste stand zetten (verticaal). 2. Voertuig met het A-frame voor de onkruidborstelarm plaatsen en het A-frame van het voertuig langzaam heffen, de Delta koppeling zal zichzelf door zijn vorm en uitvoering centreren, hierna de vergrendeling in de horizontale stand zetten. 3. Controleren of de vergrendeling in zijn oorspronkelijke positie terug gekomen is. 4. Wegzetpoot in de bovenste stand zetten om krom rijden te voorkomen Bediening Controleer d.m.v. de bedieningshendels van het voertuig de onkruidborstelarm op juiste werking. Let op: ondanks de kleurcoderingen op de hydrauliekaansluitingen is het mogelijk deze aansluitingen te verwisselen, dit heeft geen schade aan onkruidborstel of voertuig tot gevolg, echter de bedieningshendels van het voertuig zullen niet corresponderen met de functies van de onkruidborstel De volgende kleuren en functies dienen te corresponderen: Rood : voor- en achterover kantelen van de borstel Oranje : links en rechts kantelen van de borstel Geel : links en rechts verstellen van de borstelarm

5 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 5 van 12 Keuzeschakelaar draairichting Heffen / zweefstand Startschakelaar / hydrauliek Borstel zijdelings kantelen zakken / Borstel voor- en achterover kantelen Parkeerrem / startbeveiliging Zwenken links / rechts Werkgang / transportgang Zorg bij reparatie, onderhoud of vervanging van de borstel altijd voor een veilige situatie door het voertuig uit te zetten en daarmee het hydraulieksysteem drukloos te krijgen, of de hydrauliekaansluitingen van de machine te ontkoppelen. Dagelijks onderhoud/inspectie Controle werking van de cilinders en op beschadigingen van de zuigerstangen. Smeren van de cilinders en draaiende delen d.m.v. smeernippels. Lagers en pennen controleren op slijtage. - Reinigen van de onkruidborstelarm uitsluitend met water en of zeep, geen oplosmiddelen gebruiken. Controle op lekkage en beschadiging van de hydrauliekslangen en snelkoppelingen. Eventuele vervuiling tussen onkruidborstel en hydromotor verwijderen.

6 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 6 van 12 Jaarlijks onderhoud/inspectie - Controle op speling van de bewegende onderdelen. - Controle juiste en lekvrije werking van de cilinders. Smeervet Olie : Valvoline Multi Purpose Grease NLGI, of gelijkwaardig : BP HV46 Bartran E4531, of gelijkwaardig Vervanging v.d. borstel: - Plaats de borstel vlak op de vloer, demonteer de bouten (8 stuks) waarmee de borstel aan de motor is bevestigd. - Plaats de nieuwe borstel in omgekeerde volgorde. Levensduur van de borstel is ca uur, afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Hydrauliekolie vervangen - De onkruidborstelarm heeft geen eigen hydrauliekreservoir. - De hydrauliekolie welke voor de werking van de onkruidborstel vereist is komt van het aangesloten voertuig. Voor vervanging van hydrauliekolie raadpleegt men de handleiding van het voertuig. Hydraulische vloeistoffen Bij de omgang met hydraulische vloeistoffen is het aan te bevelen huidcontact te vermijden en het inademen van dampen zoveel mogelijk te vermijden. Is dit niet uit te sluiten dan dient men geschikte veiligheidskleding te gebruiken. Smeervet Langdurig en herhaald huidcontact kan leiden tot irritatie of ernstige huidaandoeningen. Was uw handen grondig met water en zeep. Vermijd inademing van vetnevel. Draag geen met vet besmeurde kleding.

7 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 7 van 12 Hydraulische slangen Hydraulische slangen moeten tenminste een maal per jaar door deskundigen gecontroleerd worden. Eens in de zes jaar dient de slang vervangen te worden, ook als er geen (veiligheids) technische tekortkomingen vastgesteld kunnen worden. Moet een slang vervangen worden dan dient men erop toe te zien dat uitsluitend een door de fabrikant geleverde originele hydraulische slang gebruikt wordt. Overzicht van hydrauliekslangen en cilinders:

8 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 8 van 12 Om de snelheid waarmee de arm van links naar rechts beweegt, en andersom, te veranderen kunnen de regelventielen ( LMOB 1025) ingesteld worden. Als de buitenring omhoog gedraaid wordt gaat de zwenksnelheid naar die zijde omlaag, andersom als het buitenhuis omlaag gedraaid word gaat het zwenken sneller. Storing, reparatie Door het jaarlijkse onderhoud wordt de levensduur van de onkruidborstelarm verlengd en kunnen storingen worden voorkomen. Bij storingen en/of reparaties altijd de hydrauliekaansluitingen van het voertuig ontkoppelen. Eventuele problemen die zich voor kunnen doen: Speling op scharnierpunten Controleer bevestigingspunten Vervang lagerbussen en pennen Olielekkage Onjuiste werking v.d. zwenkarm Trage werking van de machine Borstel springt omhoog en omlaag tijdens het borstelen Machine heeft last van trillingen. Controleer cilinderstangen en afdichtingrubbers en slangen Controleer aansluitingen met het voertuig op kleur Controleer de werkdruk van het voertuig Controleer of dit bij elke ingestelde borsteldruk is Controleer of de onkruidborstel op de juiste wijze is gemonteerd Vervang lekkende onderdeel Sluit de snelkoppelingen op de juiste wijze aan. Stel de stroomregel ventielen af die de zwenksnelheid bepalen. Stroomregelventiel van borsteldrukregeling controleren en zonodig opnieuw instellen. Borstel monteren door de bouten kruislings aan te draaien. Een of meerder functies vallen uit. Controleer de snelkoppelingen. Zonodig opnieuw aankoppelen of de snelkoppelingen vervangen.

9 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 9 van 12 Heeft u vragen, of wilt u reparatie- en onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren dan kunt u contact opnemen met: Jean Heybroek bv tel Wilgenkade 6 fax LL Houten. Technische gegevens Afmetingen : 1450x740x720 (lxbxh). Gewicht : +/- 140 kg Borstelsnelheid : max. 250 omw/min. Geluid : < 70 db(a) in combinatie met het voertuig Hydrauliek : 50 Ltr / min. Werkdruk : 200 bar. maximaal Kleuren : Geel RAL 1005 (machine) :Zwart RAL 9005 (hydraulische onderdelen) Werkbreedte : 255 cm (afhankelijk van de gebruikte borstel) Borsteldruk : instelbaar naar omstandigheden en vervuiling.

10 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 10 van 12

11 Onderdelenlijst Onkruidborstelarm Nr. Aant. Benaming Code Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 11 van Driehoekophanging LMOB 1608 (B1608) 2 Lasbus LMOB 1608A 2. 1 Wegzetpoot LMOB 1600 (B1600) 3. 3 Borgclip LMOB (E06334) 4. 2 Bout M10x40 LMOB A 2 Moer M10 zb LM0B Ring LMOB Scharnierpen LMOB 1602 (b1602) 6A Glijlager LMOB (B1114) 6B Glijlager LMOB (R1127) 7 1 Onkruidarm LMOB 1609 (B1609) 8 16 Glijlager arm LMOB (B9069) Asje LMOB 1601 (B1601) Zwenkarm LMOB 1604 (B1604) Spanstift LMOB (E02281) Smeernippel haaks LMOB Reactiearm LMOB 1603 (B1603) Zwenkcilinder LMOB 1506 (B1506) 14A 1 Reparatieset cilinder LMOB 1506A (B1506A) 14B 8 Glijlagercilinder LMOB (B9096) Kniecilinder LMOB Hydroslang LMOB Bout M8x90 LMOB Ring LMOB A 4 Moer M8 zb LMOB Lagerblok LMOB 9027 (B9027) Ring LMOB 1012 (B1012) Kantelsteun LMOB 1606 (B1606) Smeernippel LMOB Waterslang LM Montageplaat LMOB 1503 (B1503) 24A. 1 Snelwisselplaat LMOB Moer M12 LMOB Ring LMOB Steun hydromotor LMOB 1605 (B 1605) Lagerhuis LMOB 1607 (B 1607) 28A. 2 Glijlager LMOB (B1119) Ring LMOB * Bout M8x30 LMOB Hydromotor LMOB (B1508) 31A. 1 Kroonmoer hydromotor LMOB B. 1 Rep.set hydromotor LMOB C. Seal guard LMOB D. 1 Spie LMOB

12 Gebruikershandleiding Jean Heybroek Onkruidborstel / blad 12 van Bout M12x90 LMOB Hydroslang (links) LMOB 1070 (B1070) 33A. 1 Hydroslang (rechts) LMOB 1072 (B1072) Cilinder LMOB 9505 (B9095) 34A Reparatieset cilinder LMOB 9505A (B9005A) 34B. 2 Zegering LMOB Rubber ring LMOB 8076 (S8076) Ring LMOB 8079 (S8079) Bout M16x70 LMOB A. Moer M16 zb LMOB , 2 Kniecilinder LMOB Hydroslang LMOB A. 1 Hydroslang LMOB Cilinder LMOB 9505 (B9005) 40A. Reparatieset cilinder LMOB 9505A (B9005A) Trillingsdemper LMOB 8076 (S8076) Ring LMOB 8079 (S8079) Bout M 16x70 LMOB A. 1 Moer M 16 zb LMOB Hydroslang LMOB A. 1 Hydroslang LMOB Kniecilinder LMOB Kunststof blokje (B1519) Dubbel zadel LMOB 1563 (H7290) Gelenklager LMOB GE20 (B1119) Bout M Steunplaatje hydroslangen LMOB 1516 (B1516) Onkruidborstel 44k 500 LMOB 1001 (B1001) 51A. 1 Onkruidborstel 36k 500 LMOB B. 1 Onkruidborstel 36k 700 LMOB Steunsproeinozzle LMOB 1129 (B1129) 2 Smoring instelbaar LMOB Verloop 10x ¼ LMOB Bout M6x90 LMOB Moer M6 zb LMOB Ring 6mm LMOB Zadel, enkel LMOB 1567 (H7067) 2 Banjobout LMOB 1568 (H7702) 2 Afdichting, staal LMOB 1569 (H7704) 2 Afdichting, koper LMOB 1570 (H7703) 3 Schotkoppeling LMOB Schotkoppeling haaks LMOB Instelbare knie LMOB Sproeier messing LMOB Sproeierhouder LMOB Spatlap LMOB 1077

...een product van BEKA

...een product van BEKA Algemene beschrijving en hydraulisch schakelschema Algemene beschrijving De hydraulisch aangedreven vetpomp BEKA HAMAX Systeem 2 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van hydraulische hamers en alle

Nadere informatie

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ALGEMEEN De borstel, gemonteerd op een D.I.N. aanbouwplaat [BorstelZijde] en standaard voorzien van steunvoeten kan door één persoon op- en afgebouwd worden. AANBOUWPLAAT VRACHTWAGENZIJDE

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF

Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Gebruikershandleiding Pneumatische naaldbikhamer EG671CF Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mini pneumatische polijstmachine EG1062

Gebruikershandleiding Mini pneumatische polijstmachine EG1062 Gebruikershandleiding Mini pneumatische polijstmachine EG1062 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Festec FNS hydraulische moerensplijter

Gebruikershandleiding Festec FNS hydraulische moerensplijter 1 1.0 Ontvangstcontrole Controleer alle onderdelen op transportschade. Indien er sprake is van transportschade waarschuw dan onmiddellijk de vervoerder. Transportschade valt niet onder de garantie. De

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Handleiding. PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren PNT812. Technische gegevens. Gebruiksaanwijzing LET OP!

Handleiding. PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren PNT812. Technische gegevens. Gebruiksaanwijzing LET OP! PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren Handleiding PNT812 Het pneumatisch/hydraulisch blindklinkpistool, is speciaal ontworpen voor het seriematig zetten van blindklinkmoeren

Nadere informatie

Werken met. De Clippeleir Machines 5-25. 5.3 Aankoppelen. Zorg bij het aankoppelen dat zich niemand tussen de tractor en de houtversnipperaar bevindt.

Werken met. De Clippeleir Machines 5-25. 5.3 Aankoppelen. Zorg bij het aankoppelen dat zich niemand tussen de tractor en de houtversnipperaar bevindt. 5.3 Aankoppelen Let op! Zorg bij het aankoppelen dat zich niemand tussen de tractor en de houtversnipperaar bevindt. De houtversnipperaar wordt in de driepuntshefinrichting van de tractor gehangen. Het

Nadere informatie

Handleiding POP gereedschap

Handleiding POP gereedschap POP0110005/04 Handleiding POP gereedschap Pneumatisch blindklink gereedschap De is een snel, licht en betrouwbaar apparaat voor serieproductie. Het ligt zeer goed in de hand en heeft een eenvoudige, uitsluitend

Nadere informatie

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding CE Bediening- en Onderhoudshandleiding Boomgrijper Type S 400-B Zijtveld Grijpers Nederland www.zijtveld-grijpers.nl 1 Voorwoord Geachte gebruiker, De Boomgrijper is een uitrustingsstuk voor graafmachines.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6

Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6 Gebruikershandleiding Pneumatische stripingverwijderaar EG280CK-6 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding CE Bediening- en Onderhoudshandleiding Boomgrijper Type S 1202-B Zijtveld Grijpers Nederland www.zijtveld-grijpers.nl 1 Voorwoord Geachte gebruiker, De Boomgrijper is een uitrustingsstuk voor graafmachines.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R Gebruikershandleiding Pneumatische haakse boormachine EG225-19R Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1")

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1662C (1") Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R

Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R Gebruikershandleiding Pneumatische rechte stiftslijper EG120ST EG120K-19R Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 )

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 ) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG2460 (1/2 ) EG2480 (3/8 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels

Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Onkruidbestrijding Frontale onkruidborstels Hydraulisch - Industrieel gebruik XMI KM-25-MB XMI KM-25-MB Prijs incl. BTW 5.899 Prijs excl. BTW 4.875,21 Hydraulisch Tractor Min. 30 Liter/min - 180 bar Staal

Nadere informatie

Sulky Line Painter 1200

Sulky Line Painter 1200 Form No. 3355 9 Rev C Sulky Line Painter 00 Modelnr. 403 6000000 en hoger Gebruikershandleiding Registreer uw product op www.toro.com Vertaling van de oorspronkelijke instructies (NL) Inhoud Blz. Inleiding....................................

Nadere informatie

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Kopschot... 4 3. Aandrijfkasten en Lagerblokken... 5 4. Cilinders en

Nadere informatie

Installatiehandleiding WIELVRIJE SCHAARHEFBRUG TYPE XX30

Installatiehandleiding WIELVRIJE SCHAARHEFBRUG TYPE XX30 Installatiehandleiding WIELVRIJE SCHAARHEFBRUG TYPE XX30 1 Hallo, ik ben Fons en ik ga helpen met het installeren van uw Orange hefbrug! Maar eerst wil ik u feliciteren met uw aanschaf! Met deze hefbrug

Nadere informatie

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL A VLEUGELOPENER INHOUD..2 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL INSTALLATIE A. STANDAARD INSTALLATIE B. AFSTANDEN TABEL C. ONDERDELEN VAN INSTALLATIE D. INSTALLATIE VAN GELICALISEERDE WAPENOPENER E. DRAADVERBINDING.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 )

Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Gebruikershandleiding Reactieloze pneumatische ratel EG554A (3/8 ) EG554B (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle

Nadere informatie

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch

Hefbrugkriks hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch s hand hydraulisch of pneumatisch hydraulisch nl/ta-bjxxxx -1 INHOUDSOPGAVE pagina 1 Inleiding 02 2 Gebruik van de handleiding 02 3 Beschrijving van de hefbrugkrik 02 4 Veiligheid 02 5 Technische specificaties

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG

Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG Gebruikershandleiding Pneumatische pons- felsmachine EG01-009-0009 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Demonteren van het CF500 besturingsventiel U heeft van Cargo Floor een besturingsventiel ontvangen ter uitwisseling van een defect

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

Technische Documentatie Geïntegreerde Vorkversteller

Technische Documentatie Geïntegreerde Vorkversteller Technische Documentatie Geïntegreerde Vorkversteller Rel.1.3 del 01/01/2010 Pag.1/15 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding 3 2. Omschrijving en werkwijze 4 3. Montage instructie 5 3.1 Montage vorken op ISO-Armdrager

Nadere informatie

JONGERIUS KUNSTSTOF SNEEUWPLOEG,

JONGERIUS KUNSTSTOF SNEEUWPLOEG, HANDBOEK JONGERIUS KUNSTSTOF SNEEUWPLOEG, Type JMK Jongerius Wintermachines B.V. Arkansasdreef 16 3565 AR UTRECHT Tel. 030 262 78 79 Fax. 030 262 46 24 CHECKLIST AFLEVERING: Sneeuwploeg type JMK Ploeg

Nadere informatie

Verkorte gebruikershandleiding Multihog CX met Heatweed XL.

Verkorte gebruikershandleiding Multihog CX met Heatweed XL. Verkorte gebruikershandleiding Multihog CX met Heatweed XL. De werking, de bediening en het onderhoud van de Heatweed XL en de Multihog zijn opgenomen in de oorspronkelijke handleiding van de fabrikanten.

Nadere informatie

G E B R U I K S H A N D L E I D I N G. ALP-Lift Luchtlift. Pagina 1

G E B R U I K S H A N D L E I D I N G. ALP-Lift Luchtlift. Pagina 1 G E B R U I K S H A N D L E I D I N G ALP-Lift Luchtlift Pagina 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Algemeen 3 2. Toepassingsgebied 3 3. Beschrijving ALP-Lift montagelift 3 4. Veiligheidsvoorschriften 3 5. Ingebruikname

Nadere informatie

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D Reparatiehandleiding voor koppelschotel JSK 26 D ZDE 199 7 17 6/213 1 Voorwoord Inhoudsopgave Pagina Koppelschotels zijn mechanische koppelinrichtingen voor voertuigen welke onderhevig zijn aan typegoedkeuring

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slagmoersleutel EG557A (3/8 ) EG557B (1/2 )

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slagmoersleutel EG557A (3/8 ) EG557B (1/2 ) Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slagmoersleutel EG557A (3/8 ) EG557B (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk

Nadere informatie

Handleiding. AVK Pneumatisch Blindklinkgereedschap

Handleiding. AVK Pneumatisch Blindklinkgereedschap AVK Pneumatisch voor blindklinkmoeren Handleiding Door het pistool te activeren, gaat de draadspil/het koppelstuk draaien en de AVK bevestiger wordt verder op/in de neuskap gedraaid tot de kop de neuskap

Nadere informatie

ALGEMEEN CERTIFICATEN

ALGEMEEN CERTIFICATEN SNEEUWPLOEG PT ALGEMEEN De ITM sneeuwploeg is een baanbrekend product, ontwikkeld in Italië, ze geven zeer goede resultaten, ook in moeilijke omstandigheden. Ze worden ingezet in straten, stegen, voet-

Nadere informatie

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen :

Manipulator M serie. Technische kenmerken: Veiligheidsvoorzieningen : Manipulator M serie Technische kenmerken: Luchtaansluiting: 7 bar Rotatie rond de kolom 360 continue Rotatie tussen de armen 270 Instant luchtverbruik 250 Nl / min Luchtverbruik voor elke volledige manoeuvre

Nadere informatie

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 Inleiding In de land- en tuinbouw wordt veel gewerkt met hydraulische installaties, Een trekker heeft een hydraulische hefinrichting waarmee werktuigen opgetild

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Knikarmschermen

Montage / Gebruikers- handleiding Knikarmschermen Montage / Gebruikers- handleiding Knikarmschermen Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Knikarmschermen versie 2014 1 Montage Handleiding Knikarmschermen De montage van dit product moet worden uitgevoerd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 )

Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 ) Gebruikershandleiding Pneumatische slagmoersleutel EG1460 (1/2 ) Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2200 / T2000. Montage / Gebruikers- handleiding

Knikarmschermen HZ-T2200 / T2000. Montage / Gebruikers- handleiding Knikarmschermen HZ-T2200 / T2000 Montage / Gebruikers- handleiding Montage Handleiding HZ-T2200 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade

Nadere informatie

Aan de hand van onderstaande tabel kan het juiste gereedschap voor de juiste bevestiger worden gekozen.

Aan de hand van onderstaande tabel kan het juiste gereedschap voor de juiste bevestiger worden gekozen. Handleiding AVK Pneumatisch gereedsch voor blindklinkmoeren Het AVK pneumatische blindklinkgereedsch is speciaal ontwikkeld voor het monteren van de AVK blindklinkmoeren en draadeinden. Hierdoor kunnen

Nadere informatie

Graaflaadcombinatie JCB 4CX-M. druk 1

Graaflaadcombinatie JCB 4CX-M. druk 1 NSN:3805-17-120-5458 NSN:3805-17-120-9367 PN 015034 TECHNISCHE HANDLEIDING Graaflaadcombinatie JCB 4CX-M druk 1 BEDIENING EN GEBRUIKSONDERHOUD Vastgesteld door de Directeur Defensie Materieel Organisatie,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 Aan de eigenaar Gefeliciteerd met de aankoop van uw Haswing elektrische buitenboordmotor. Een Haswing is een duurzaam kwaliteitsproduct, ontworpen om topprestaties te leveren. Bovendien

Nadere informatie

Handleiding. Het apparaat is geschikt voor het zetten van alle POP - nagels tot en met Ø 4,8 mm.

Handleiding. Het apparaat is geschikt voor het zetten van alle POP - nagels tot en met Ø 4,8 mm. RAC-180 Pneumatisch / Hydraulisch gereedschap Handleiding Let op!!!! Gereedschap niet zonder trekpenopvangbeker gebruiken Het pneumatisch/hydraulisch blindklinkpistool RAC-180 is een zeer licht, stil,

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING. best. nr

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING. best. nr MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING Extra voorschriften Gekeurd door TÜV Product Service GmbH, op basis van de EN 1176-norm. met watervoorraadzuil Geen veranderingen

Nadere informatie

INHOUD. www.contimac.be 2

INHOUD. www.contimac.be 2 INHOUD 1. Gebruik... 3 2. Gebruik en onderhoud... 3 3. Technische kenmerken... 5 4. Smering... 5 5. Accessoires... 5 6. Geleverde delen... 5 7. Onderdelenlijst en -tekening... 6 CE Certifikaat van overeenstemming...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195

Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Gebruikershandleiding Pneumatische kitspuit EG195 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap is uitgebreid

Nadere informatie

Komplet DS 1020 gebruikershandleiding

Komplet DS 1020 gebruikershandleiding Komplet DS 1020 gebruikershandleiding Transport U kan de trommelzeef vervoeren met een geschikt voertuig dat gekeurd is om een geremde aanhangwagen met een gewicht van 3500 kg te slepen. Controleer volgende

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Knikarmscherm. HZ-T2500 Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmscherm. HZ-T2500 Montage / Gebruikershandleiding Knikarmscherm HZ-T2500 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2500 De montage van dit product dient te worden uitgevoerd door een vakman. Het te gebruiken montage materiaal zal de vakman

Nadere informatie

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Uitvoering 3 Installatie 3 Vullen 5 Starten ( eerste keer) 5 Starten ( normaal gebruik) 5

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper.

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper. DEZE GEBRUIKSAANWIJZING DIENT VOLLEDIG GELEZEN EN BEGREPEN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE WERKZAAMHEDEN gebruiksaanwijzing voor BSV mechanische dakelementenklem type 253050A 1. GESCHIKT VOOR Het hijsen en

Nadere informatie

Fig Veiligheid

Fig Veiligheid 3.4.2 Crankstel; bij inrijden van een nieuwe skelter Na een gebruiksperiode van enkele dagen (bij intensief gebruik) tot twee weken (bij normaal gebruik) dienen de bevestigingsbouten (zie Fig. 3) waarmee

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

Handleiding Ferrari freesbak cm.

Handleiding Ferrari freesbak cm. Handleiding Ferrari freesbak 46-52-60-80cm. F E R R A R I FERRARI feliciteert u met uw aankoop van een machine uit onze collectie. Wij zullen u de assistentie en medewerking verlenen die altijd kenmerkend

Nadere informatie

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 1 Controleer of de gasveren en de watercilinders in de juiste tapgaten in het chassis zijn bevestigd, zie ook laatste pagina. 2 Controleer

Nadere informatie

EFFICIËNT - BETROUWBAAR - DUURZAAM. BECXMACHINES.COM Deze prijslijst is geldig onder voorbehoud van eventuele drukfouten.

EFFICIËNT - BETROUWBAAR - DUURZAAM. BECXMACHINES.COM Deze prijslijst is geldig onder voorbehoud van eventuele drukfouten. PRIJSLIJST 2019 EFFICIËNT - BETROUWBAAR - DUURZAAM BECXMACHINES.COM Deze prijslijst is geldig onder voorbehoud van eventuele drukfouten. 1 HEGGENSNOEIER HS75HR Basismachine is uitgerust met 8cc motoren (circa

Nadere informatie

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmschermen HZ-T2600. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmschermen HZ-T2600 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding HZ-T2600 De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

Montagehandleiding. Watertool Mesafsluiter. Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200. Kleiss/Mesafsluiter/ Pagina 1 van 5

Montagehandleiding. Watertool Mesafsluiter. Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200. Kleiss/Mesafsluiter/ Pagina 1 van 5 Montagehandleiding Watertool Mesafsluiter Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200 Kleiss/Mesafsluiter/20160531 Pagina 1 van 5 5 4 3 2 6 1 Nr. Omschrijving Art. Nr. Nr. Omschrijving Art. Nr. Zadel

Nadere informatie

TR25 INSTRUKTIEHANDLEIDING OWNER S MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG

TR25 INSTRUKTIEHANDLEIDING OWNER S MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG TR25 INSTRUKTIEHANDLEIDING OWNER S MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG Lees instructie handleiding Read owner s manual Die Bedienungsanleitung durchlesen Draag Oorbeschermers Wear Eargear Gehörschutz Notities-Notes-Aufzeichnungen

Nadere informatie

Handleiding Hijscilinder

Handleiding Hijscilinder Handleiding Hijscilinder Pagina 1 Inhoudsopgave INLEIDING...3 BEDIENEN...4 STORINGEN...8 BIJLAGEN... 12 Pagina 2 Inleiding In deze handleiding wordt het gebruik van de hijscilinder stap voor stap beschreven.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Transportband zwaar (aan eco-maaier) Herder B.V., Postbus 800, 0 EA Middelburg, Telefoon +(0)8-7900, Telefax +(0)8-870, Herculesweg, Industrieterrein Arnestein, 8 PL Middelburg www.herder.nl

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

STIGA VILLA 85 M

STIGA VILLA 85 M STIGA VILLA 85 M 8211-3039-01 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 R L 9. 10. Z X V W Y 11. 3 NL NEDERLANDS SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en oplettendheid

Nadere informatie

Handleiding: minigraafkraan 1000 KG Kubota U10-3

Handleiding: minigraafkraan 1000 KG Kubota U10-3 Handleiding: minigraafkraan 1000 KG Kubota U10-3 Bediening 1 Contactslot 2 Urenteller 3 Waarschuwingslampje 4 Claxonschakelaar 5 Schakelaar werklamp 1 Gashendel 2 Rijhendel (links) 3 Rijhendel (rechts)

Nadere informatie

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 INHOUDSOPGAVE BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE VEILIGHEID...1 VOORAFGAANDE AAN IEDERE RIT!...2 INSTALLATIE-INSTRUCTIES...2 UW ZADEL MONTEREN...3 DE VEERSPANNING

Nadere informatie

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor iedereen die met één van de volgende garagedeuren werkt:

Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor iedereen die met één van de volgende garagedeuren werkt: 0 Voorwoord Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor iedereen die met één van de volgende garagedeuren werkt: G200 G100 R60 Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor bevoegde en technisch vakbekwame

Nadere informatie

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding

CE Bediening- en Onderhoudshandleiding CE Bediening- en Onderhoudshandleiding Sloop en sorteergrijper Type S500-D Zijtveld Grijpers Nederland www.zijtveld-grijpers.nl 1 Voorwoord Geachte gebruiker, De Sloop- en Sorteergrijper is een uitrustingsstuk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding GS HV 1250/1500/1750/2000/2250/2500 1 Fabrikant: GS Engineering & Development Tel: (31) 0486-415370 Fax: (31) 0486-411325 E-mail info@gsengineering.nl Machine: GS HV 1250/1500/1750/2000/2250/2500

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314

Handleiding AZEZ. Type Eenheid 715302 715303 715304 715306 715308 715310 715312 715314 Handleiding AZEZ Algemene instructies: Dit filter is ontworpen en gemaakt om aan de hoogste eisen van kwaliteit en afwerking te voldoen. De UDI AZEZ filter is een automatisch zelfreinigend filter dat wordt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slijpmachine EG805

Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slijpmachine EG805 Gebruikershandleiding Pneumatische haakse slijpmachine EG805 Beste Klant, Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u toont met de aankoop van uw nieuwe Eagle luchtgereedschap. Elk Eagle luchtgereedschap

Nadere informatie

Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur

Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur Raadpleeg het Pole Position programma voor meer informatie over het SKF productgamma. Voor meer informatie, neem contact op met uw SKF distributeur vsm.skf.com SKF Group 2006 PUB80/P7 6394 NL 06 SKF Homokinetische

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch 4-Koloms bruggen elektro hydraulisch nl/td-al-6044,12044-1 INHOUDSOPGAVE PAG 1 Inleiding 02 2 Verpakking transport / opslag 02 3 Veiligheidsbepaling 03 4 Beschrijving brug 03 5 Installatie 04 6 Aansluiting

Nadere informatie

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmscherm HZ-D3400 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De HZ-D3400... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Muursteunen plaatsen... 4 2.1 Gegevens verzamelen... 4 2.2 Positie van de muursteunen...

Nadere informatie

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING NL DRAAITAFEL DT-1000 / DT-1200 / DT-1500 INOX/ALU handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions

Nadere informatie

Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction

Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction 1 Block Cutters On the cutting edge for customers satisfaction Handleiding Klinkerknipper UL-1500-1021-000 1 Voorwoord Wij feliciteren u met de aanschaf van uw klinkerknipper, die veel zaag- en slijpwerk

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

Bedienings- en Onderhouds- handleiding

Bedienings- en Onderhouds- handleiding 1/14 Bedienings- en Onderhouds- handleiding Sloop en sorteergrijper: S 75-D Inhoudsopgave Pagina 2/14 Voorkant 1 Inhoudsopgave 2 CE Verklaring 3 EG Verklaring 4 Garantievoorwaarden 5 Voorwoord 6 Algemene

Nadere informatie

BKP/BKP-2/BKP-UF/BKP-UFI

BKP/BKP-2/BKP-UF/BKP-UFI Handleiding en veiligheidsvoorschriften NL BKP/BKP-2/BKP-UF/BKP-UFI Balenklem BKP BKP-2 BKP-UF BKP-UFI WIFO-Anema B.V. Hegebeintumerdyk 37 9172 GP Ferwert Holland Telefoon (0031) 518411318 Telefax (0031)

Nadere informatie

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch

4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch /VS /VANS 4-Koloms hefbruggen elektro hydraulisch INHOUDSOPGAVE PAG 1 Inleiding 02 2 Verpakking transport / opslag 02 3 Veiligheidsbepaling 02 4 Beschrijving hefbrug 02 5 Installatie 03 nl/td--01 /VS /VANS

Nadere informatie

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen Voorkomen is beter dan genezen 15-02-2018 10:52 Als autobedrijf heb je regelmatig te maken met garantieclaims voor beschadigde en/of lekkende nieuwe hydraulische druklagers. Na onderzoek blijkt in de meeste

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie