Concept Besluit uitgifte in erfpacht (voor sport, dierenweide en speeltuinen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept Besluit uitgifte in erfpacht (voor sport, dierenweide en speeltuinen)"

Transcriptie

1 Concept Besluit uitgifte in erfpacht (voor sport, dierenweide en speeltuinen) nr. Partijen: 1. De gemeente Oldebroek, gevestigd te Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP of postadres Postbus 2, 8096 ZG Oldebroek. Telefoon , Hierna aangeduid als de Eigenaar ; en 2. Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Functie: Handelend namens: Woonplaats: Postcode: Straat: Hierna aangeduid als de Erfpachter Nemen in aanmerking:

2 Pagina 2 a. de Eigenaar is eigenaar van de onroerende zaak, plaatselijk bekend* (straatnaam en huisnummer), kadastraal bekend*als een gedeelte van* (naam), sectie* (letter(s)), nummer* (nummer), kadastraal groot* (oppervlakte in ha. of m 2 ), zoals met arcering schetsmatig is weergegeven op bijgevoegde tekening (Bijlage 1), hierna aangeduid als de onroerende zaak ; b. de Erfpachter wenst op de onroerende zaak een.. (soort opstal) te laten bouwen door aannemer* (naam) conform het bestek met nr.* (besteknummer) en de daarbij behorende tekeningen met nummer * (tekeningnummer). Optie: de Erfpachter wenst op de onroerende zaak een.. te laten bouwen conform een nog nader op te stellen bestek; c. de Erfpachter wenst in dat kader een recht van erfpacht met afhankelijk recht van opstal op de onroerende zaak te verkrijgen; d. de Eigenaar is bereid ten behoeve van de Erfpachter de hiervoor sub c vermelde rechten, hierna gezamenlijk in enkelvoud aangeduid als het erfpachtrecht, te vestigen; e. partijen zijn tegen deze achtergrond met elkaar in onderhandeling getreden en hebben overeenstemming bereikt; f. de bereikte overeenstemming wensen partijen vast te leggen in deze overeenkomst. Partijen komen overeen als volgt: Artikel 1 Duur van de erfpacht Het recht van erfpacht wordt gevestigd voor 30 jaren met een eenmalig verlengingsrecht van 30 jaren. Artikel 2 Notaris 1. De voor de vestiging van het recht van erfpacht en opstal vereiste notariële akte zal worden verleden ten overstaan van notaris* (naam) van notariskantoor* (naam) of één van diens plaatsvervangers. 2. De kosten van de notariële vastlegging van de in deze overeenkomst verleende rechten, alsmede de kosten van inschrijving in de openbare registers en eventueel verschuldigde belastingen en/of heffingen zijn voor rekening van de Erfpachter. Artikel 3 Afhankelijk recht van opstal In de akte tot vestiging van het erfpachtrecht, als bedoeld in deze overeenkomst, zal de Eigenaar ten behoeve van de Erfpachter tevens een afhankelijk opstalrecht vestigen, inhoudende het beperkte recht om in, op of boven de onroerende zaak gebouwen, werken of beplantingen aan te brengen en in eigendom te hebben, zoals nader bepaald in deze overeenkomst. Het recht van opstal is afhankelijk van het in deze overeenkomst genoemde erfpachtrecht.

3 Pagina 3 Artikel 4 Gebruik/bestemming/onderhoud 1. De onroerende zaak c.q. het erfpachtrecht met afhankelijk recht van opstal zal slechts mogen worden aangewend voor het *(bouwen en)* instandhouden van, behoudens uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van de Eigenaar voor een gebruik anderszins. 2. De Erfpachter is verplicht de onroerende zaak en de opstallen (gebouwen) in goede staat te onderhouden om de onroerende zaak zodoende aan het einde van de erfpacht in goede staat aan de Eigenaar te kunnen opleveren. Artikel 5 Staat van de onroerende zaak 1. De onroerende zaak wordt in erfpacht uitgegeven in de staat waarin deze zich bij het totstandkomen van deze overeenkomst bevindt, geheel vrij van huur- of ander gebruiksrecht, en als zodanig door de Erfpachter aanvaard. Het feitelijk ter beschikking stellen vindt plaats ten tijde van het ondertekenen van de akte tot vestiging van het erfpachtrecht en opstalrecht. Op dat moment gaat het risico van de onroerende zaak over op de Erfpachter. Mocht de feitelijke ter beschikkingstelling eerder plaatsvinden dan ten tijde van de akte tot vestiging, dan gaat het risico ten tijde van de feitelijke ter beschikkingstelling over op de Erfpachter. 2. De Eigenaar staat niet in voor andere eigenschappen dan die voor het hierna in lid 3 omschreven normaal gebruik nodig zijn, noch voor de afwezigheid van gebreken die het normale gebruik belemmeren en die aan de Erfpachter bekend zijn op het moment van het totstandkomen van deze overeenkomst. 3. De Erfpachter is voornemens de onroerende zaak te gebruiken om daarop een te (laten) realiseren / in stand te houden. Artikel 6 Lasten en beperkingen 1. De onroerende zaak wordt in erfpacht uitgegeven met alle daaraan verbonden erfdienstbaarheden, zowel die ten nutte als die ten laste van de onroerende zaak, alle eventuele andere beperkte rechten en kettingbedingen, alsmede met alle kwalitatieve rechten en verplichtingen. 2. De Eigenaar heeft kennis gegeven van alle eventueel met de onroerende zaak verbonden lasten uit hoofde van erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve verplichtingen en overige lasten en beperkingen, kenbaar uit de openbare registers als bedoeld in artikel 3:16 BW en blijkend en/of voortvloeiend uit: - de (.)akte(n) van levering of andere relevante akte(n); - andere akten, waarbij hiervoor omschreven rechten werden gevestigd. De in dit artikellid bedoelde akte(n) is(/zijn) als Bijlage(n) aan deze overeenkomst gehecht.

4 Pagina 4 3. De Erfpachter aanvaardt uitdrukkelijk die lasten en beperkingen kenbaar uit de openbare registers en als hiervoor omschreven, alsmede die voor hem uit de feitelijke situatie kenbaar zijn, en die voor hem geen wezenlijk zwaardere belasting betekenen. Artikel 7 Canon 1. Voor het verkrijgen van het erfpachtrecht als zodanig zal geen koopsom worden betaald. De Erfpachter is canon verschuldigd. 2. De canon bedraagt 1 per jaar. 3. De canon voor het eerste tijdvak van 30 jaren wordt bij de vestiging in zijn geheel voldaan. Artikel 8 Onvoorziene omstandigheden Indien vijfentwintig (25) jaren na de vestiging van de erfpacht zijn verlopen, kan de rechter op grond van artikel 5:97 BW op vordering van de Eigenaar of de Erfpachter de erfpacht wijzigen of opheffen op grond van onvoorziene omstandigheden, welke van dien aard zijn dat naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid ongewijzigde instandhouding van de akte van vestiging niet van de Eigenaar of van de Erfpachter kan worden gevergd. De navolgende omstandigheden zullen géén reden zijn tot wijziging of opheffing van de onderhavige erfpacht, aangezien die bij de vestiging nadrukkelijk zijn voorzien:* (hier bijzondere omstandigheden opsommen die partijen (wensen te) voorzien en wensen uit te sluiten van een eventueel beroep op onvoorziene omstandigheden). Artikel 9 Wijzigingen van de opstallen zullen niet anders mogen geschieden dan volgens op voorhand door de Eigenaar goedgekeurde tekeningen. Verwijdering of afbraak van de opstallen en beplantingen, alsmede stichting van andere bouwwerken dan de hiervoor bedoelde, zal niet anders mogen plaatsvinden dan met voorafgaande, schriftelijke toestemming van de Eigenaar. Artikel 10 Zakelijke lasten Alle zakelijke lasten en/of belastingen, die van de onroerende zaak c.q. het erfpachtrecht en van de daarop aanwezige opstallen worden geheven of zullen worden geheven, komen vanaf de datum van aanvang van het erfpachtrecht voor rekening van de Erfpachter.

5 Pagina 5 Artikel 11 Gewone lasten en herstellingen 1. De Erfpachter zal de in erfpacht uitgegeven onroerende zaak overeenkomstig zijn bestemming als een goed huisvader moeten gebruiken en daaraan geen veranderingen mogen aanbrengen, tenzij met voorafgaande, schriftelijke toestemming van de Eigenaar. 2. Voor rekening van de Erfpachter komen: a. alle reparaties van de opstallen, b. de premies van de verzekering(en) van de opstallen op de in erfpacht uitgegeven zaak tegen brand- en andere schade, waartegen de Eigenaar verzekering noodzakelijk of dienstig oordeelt. De Erfpachter dient op eerste verzoek van de Eigenaar inzage te verschaffen in de betreffende verzekeringspolissen, c. alle overige lasten en afschrijvingen betreffende de opstallen. Artikel 12 Einde erfpacht 1. De erfpacht eindigt: - door opzegging door de Eigenaar en/of de Erfpachter, voor zover daarin in deze overeenkomst is voorzien; - door het doen van afstand op de door de wet voorgeschreven wijze; - door de rechter op grond van het bepaalde in artikel 5:97 BW; - op andere in de wet omschreven gronden. 2. De Eigenaar kan het recht van erfpacht opzeggen indien de Erfpachter in ernstige mate te kort schiet in de nakoming van zijn verplichtingen. 3. De opzegging moet op straffe van nietigheid binnen acht (8) dagen worden betekend aan degenen die als beperkt gerechtigde of beslaglegger op de erfpacht in de openbare registers staan ingeschreven. De Eigenaar stelt daarbij tevens de dag vast, waarop het recht geëindigd zal zijn en de grond met de opstallen te zijner vrije beschikking moeten worden gesteld, welke dag ten minste één (1) maand na de dagtekening van het exploot zal dienen te liggen. Indien vóór de door de Eigenaar vastgestelde dag van eindiging van het recht van erfpacht de oorzaak van de opzeggingsbevoegdheid naar het oordeel van de Eigenaar is weggenomen en vóór die dag bovendien aan de Eigenaar vergoed zijn de kosten van de bovenbedoelde kennisgeving(en), zal de opzegging niet in werking treden en mitsdien het recht van erfpacht ongewijzigd blijven voorbestaan. Is die termijn ongebruikt voorbijgegaan, dan is het recht van erfpacht geëindigd op de daarvoor vastgestelde dag. De Eigenaar wordt bij deze door de Erfpachter onherroepelijk gevolmachtigd om het eindigen van het erfpachtrecht in de openbare registers te doen aantekenen/doorhalen en eventueel daartoe vereiste stukken en/of akten namens de Erfpachter te ondertekenen. 4. De Eigenaar en de Erfpachter kunnen bij notariële akte, gevolgd door inschrijving van een afschrift of uittreksel van die akte in de openbare registers, afstand doen van het

6 Pagina 6 recht van erfpacht. Let op: eventuele overdrachtsbelasting (volgens formele fiscale wetgeving ) is in dat geval voor rekening van de eigenaar, tenzij een afstand vrij op naam wordt overeengekomen! Artikel 13 Vergoedingsrecht bij einde erfpacht De Erfpachter heeft geen recht op vergoeding van de waarde van de nog aanwezige gebouwen, werken en beplantingen. Artikel 14 Garanties De Eigenaar garandeert: a. dat hij bevoegd is tot uitgifte en vestiging van het recht van erfpacht en opstal en dat de onroerende zaak vrij is van retentierecht, hypotheken en beslagen of inschrijvingen daarvan; b. dat de onroerende zaak thans geheel vrij van huur, pacht en/of van andere aanspraken tot gebruik is en leeg, ontruimd en ongevorderd is; de onroerende zaak is evenmin zonder recht of titel in gebruik bij derden; c. dat aan hem van overheidswege of door nutsbedrijven geen veranderingen betreffende de onroerende zaak zijn voorgeschreven of aangekondigd, welke nog niet zijn uitgevoerd; d. dat aan hem betreffende de onroerende zaak niet een (lopende adviesaanvraag voor) aanwijzing, dan wel aanwijzingsbesluit, dan wel registerinschrijving bekend is: - als beschermd monument in de zin van artikel 3,4 of 6 van Monumentenwet 1988; - tot beschermd stads- of dorpsgezicht of voorstel daartoe als bedoeld in artikel 35 van de Monumentenwet 1988; - door de gemeente of provincie als beschermd stads- of dorpsgezicht; e. dat aan hem niet bekend is dat de onroerende zaak is opgenomen in een aanwijzing als bedoeld in artikel 2 of artikel 8 dan wel in een voorstel als bedoeld in artikel 6 of 8a van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten; f. dat de in erfpacht uitgegeven onroerende zaak niet is betrokken in een ruilverkavelingscasu quo herinrichtingsplan en niet is gevorderd of in een onteigeningsprocedure is betrokken; g. dat ten opzichte van derden overigens geen verplichtingen uit hoofde van een voorkeursrecht of optierecht bestaan; h. dat op de onroerende zaak geen andere dan de gebruikelijke zakelijke belastingen rusten, waarvan de verschenen termijnen zijn voldaan; i. dat aan hem geen nog niet ingeschreven, maar wel voor inschrijving vatbare feiten als bedoeld in artikel 3:17 Burgerlijk Wetboek bekend zijn;

7 Pagina 7 j. dat hem niet bekend is dat ten aanzien van de onroerende zaak beschikkingen en/of bevelen in de zin van artikel 55 van den Wet Bodembescherming zijn opgenomen; k. dat zijn recht op de onroerende zaak niet voorwaardelijk is en niet onderworpen is aan een tijdsbepaling. Artikel 15 Veranderingen 1. Zonder vooraf verkregen, schriftelijke toestemming van de Eigenaar is het de Erfpachter verboden de aard, inrichting of gedaante van de onroerende zaak te wijzigen, te restaureren en/of te verbouwen, onder andere door: - bomen of andere houtopstanden te vellen (zulks onverminderd het bepaalde in de Boswet); - grond, zand, of strooisel en dergelijke toe te voegen of af te voeren; - opstallen af te breken, te wijzigen dan wel aan/bij te bouwen, behoudens het bepaalde in deze overeenkomst. 2. Bij het aanvragen van de in lid 1 van dit artikel bedoelde toestemming dienen tenminste een tekening en verder alle benodigde publiekrechtelijke instemmingen en vergunningen, hoe ook genaamd, voor de voorgenomen bouw, aanleg of wijziging te worden overgelegd. Artikel 16 Bekendheid inhoud overeenkomst Partijen verklaren dat zij, voordat zij deze overeenkomst ondertekend hebben, zodanige informatie hebben ontvangen, dat de inhoud en de gevolgen van deze overeenkomst hen voldoende voor ogen staan. De inhoud van de considerans maakt onverkort deel uit van deze overeenkomst. De Eigenaar. De Erfpachter (en echtgeno(o)t(e)/partner). Naam, functie naam eventueel naam echtgeno(o)t(e)/partner plaats, datum: plaats, datum: Oldebroek,..,

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM TUSSEN DE GEMEENTE MIDDEN - DELFLAND EN DE HEER L.W. JANSEN Concept: 20 april 2011 DE ONDERGETEKENDEN 1. De gemeente Midden-Delfland, zetelende aan de Keenenburgweg

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 6 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen)

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) Heden, [passeerdatum], zijn voor mij, mr.****, notaris te '****, verschenen: 1. **, te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden

BESLUITEN. B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005. Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden B&W-nr.: 05.1539 d.d. 23-12-2005 Onderwerp Verkoop grond grenzend aan perceel Fuchsiadal 15 te Leiden BESLUITEN 1. Te verkopen een perceel grond, grenzend aan het perceel plaatselijk bekend als Fuchsiadal

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 5 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING.

MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING. KEUZEBLOK INVULBLOK MODEL-OVEREENKOMST VOOR HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKE- LIJK RECHT VAN OPSTAL betreffende een WONING. Partij 1, hierna aangeduid als grondeigenaar Partij

Nadere informatie

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door K O O P O V E R E E N K O M S T (Bouwkavel Meerser Eindstraat) Ondergetekenden: de verkoopster: de gemeente Stein, ten deze vertegenwoordigd door haar burgemeester, de heer drs. A. C. Barske, handelende

Nadere informatie

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL

12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL 12 VOORBEELD OVEREENKOMST VAN EEN RECHT VAN OPSTAL Ondergetekenden, Coöperatie Zonnepark X, te PLAATS, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door NAAM / NAMEN, hierna te noemen: de Opstalhouder, en

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND ondergetekenden: 1. [naam], [plaats], in deze kwestie rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], hierna te noemen: "koper", en 2. De heer R.J.M. Gruson handelend namens

Nadere informatie

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:.

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:. Blad 1. KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De heer mr. R.A.L. Severijns, burgemeester van Oirschot, te dezen handelend ter uitvoering van het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal

Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Overeenkomst tot vestiging van een recht van opstal Ondergetekenden, Drs. Henricus Petrus Theresia Maria Willems, wonende aan de Jeroen Boschlaan 8 te Drunen, burgemeester van de gemeente Heusden, ten

Nadere informatie

KMA / 49 Vestiging recht van opstal veld 22 Schuytgraaf te Arnhem

KMA / 49 Vestiging recht van opstal veld 22 Schuytgraaf te Arnhem KMA - 23003206 / 49 Vestiging recht van opstal veld 22 Schuytgraaf te Arnhem - 1 - Vandaag, ***, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry Wijnmaalen MRICS, notaris te Arnhem: mevrouw Karin Braam-Maters,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST CONCEPT KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: De ondergetekenden: de Provincie Zuid-Holland, gevestigd te Den Haag, kantoorhoudende aan het Zuid-Hollandplein 1, te dezen vertegenwoordigd op grond van artikel

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente"

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: de Gemeente KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente" En 2. @ hierna (tezamen) te noemen de Koper De

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING 46441NK

AKTE VAN LEVERING 46441NK 1 AKTE VAN LEVERING 46441NK Vandaag, * tweeduizend twaalf (*-2012), verschenen voor mij, mr. Ingeborg Margaretha Wilhelmina van Schuppen, notaris te Utrechtse Heuvelrug: te dezen handelde als * van de

Nadere informatie

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975

Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975 Algemene erfpachtvoorwaarden Schieland 1975 ALGEMENE ERFPACHTSVOORWAARDEN VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN SCHIELAND 1975 DEFINITIES. Artikel 1. 1. Bij de bepalingen, welke gelden met betrekking tot het recht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE KOOPOVEREENKOMST GROND VOOR EENGEZINSHUIZEN, VERSIE 1-1-2010 Bij deze algemene voorwaarden horen: - Koopovereenkomst Grond voor eengezinshuizen, versie 1-1-2010 Definities

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap:

Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente: 2. privé persoon/personen: vennootschap: 3. privé persoon/personen: vennootschap: Versie d.d. 23-05-2013 Dossiernummer: perceel: kadastrale gemeente:, nummer[s] Gebruiksovereenkomst De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: TenneT TSO B.V., statutair

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

C. OVEREENKOMST TOT HET VERLENEN VAN ERFPACHT EN VESTIGING AFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Eigenaar en erfpachter hebben een overeenkomst gesloten,

C. OVEREENKOMST TOT HET VERLENEN VAN ERFPACHT EN VESTIGING AFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Eigenaar en erfpachter hebben een overeenkomst gesloten, C. OVEREENKOMST TOT HET VERLENEN VAN ERFPACHT EN VESTIGING AFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Eigenaar en erfpachter hebben een overeenkomst gesloten, waarbij eigenaar zich heeft verbonden om aan erfpachter

Nadere informatie

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET WIJZIGINGEN VAN OF HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL

CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET WIJZIGINGEN VAN OF HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL Blad 1 van 7 CONCEPT-OVEREENKOMST VOOR HET WIJZIGINGEN VAN OF HET VESTIGEN VAN EEN ERFPACHTRECHT MET EEN ERFPACHTAFHANKELIJK RECHT VAN OPSTAL 1. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, gevestigd te Rotterdam

Nadere informatie

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl MODEL LEVERINGSAKTE Heden, @, verschenen voor mij, @, notaris gevestigd te @: 1. @ @toekomstig adres: @ hierna @tezamen@ te noemen: 'verkoper'; en 2. @ @en voornemens de hierna te vermelden woning te gaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM Bedingen die van toepassing zijn op de verkoop van alle onroerende zaken. HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1.1 :

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

6. Beleid canonherziening einde tijdvak

6. Beleid canonherziening einde tijdvak i 6. Beleid canonherziening einde tijdvak Onderwerp Beleid inzake de canonherziening einde tijdvak De gemeenteraad stemt in met het navolgende besluit van het college van burgemeester en wethouders dd

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL Ondergetekenden 1. de gemeente Stein, zetelende te xxxx, ingevolge artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door xxxx, burgemeester

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied)

KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied) KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied) De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Westerveld, gevestigd en kantoorhoudende aan de Raadhuislaan 1

Nadere informatie

BIS BenW adviezen

BIS BenW adviezen BIS BenW adviezen - 770 BIS BenW adviezen - 770 ?í_ "? BIS BenW adviezen - 770 GEMEENTE š w E E R T _E_rf@_Ch_L< vs=:@s_nl

Nadere informatie

GEMEENTK OTOEWATKR In&ckomcn 2 3APR ZOU. Koopovereenkomst

GEMEENTK OTOEWATKR In&ckomcn 2 3APR ZOU. Koopovereenkomst GEMEENTK OTOEWATKR n&ckomcn A 2 3APR ZOU ^ Gemeente Oudewater Koopovereenkomst Gemeente Woerden 14L06133 De ondergetekende: 1. DE GEMEENTE OUDEWATER, hierna ook genoemd: verkoper, namens wie de heer mr.

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden:

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de heer MR. C.F.W.A. HAMM, kantoorhoudende te (3012 CN) Rotterdam aan het Weena nr. 614, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Imtech Building

Nadere informatie

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam LEVERING door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, hierbij handelend als

Nadere informatie

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3.

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Artikel 1: Geldigheid 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden behoren bij en zijn onderdeel van de koopovereenkomst tussen de gemeente

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm Bijlage 14a overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemming verlenen, doch uiterlijk op 1 maart

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opstalrechten

Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene Voorwaarden ter zake van Opstalrechten die ter zake van een hierna bedoeld Werk zijn gevestigd ten behoeve van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Nr. 00/ KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer)

Nr. 00/ KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer) Nr. 00/00000 KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer) De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Westerveld, gevestigd en kantoorhoudende aan de Raadhuislaan 1 te 7981 EL Diever (postadres:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opstalrechten

Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene voorwaarden Opstalrechten Algemene Voorwaarden ter zake van Opstalrechten die ter zake van een hierna bedoeld Werk zijn gevestigd ten behoeve van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine)

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) Blad 1 van 14 KMA - 20113083 / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) - 1 Vandaag, tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr. 09.1267, d.d. 17 november 2009 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp verkoop perceel grond in het bestemmingsplan Leeuwenhoek aan de Einsteinweg BESLUITEN 1. Te verkopen, een perceel grond gelegen

Nadere informatie

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht

Versie 1.2. MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht 1 MODEL AKTE VAN CONVERSIE ERFPACHT op basis van de Conversieregeling Erfpacht 2017 van de Gemeente Utrecht Heden, @, verschijnen voor mij, @, notaris te @: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 Artikel 1 BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Bepalingen: de Algemene Verkoopbepalingen voor onbebouwde grond van de gemeente Westerveld,

Nadere informatie

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT

INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT INDEPLAATSSTELLINGSOVEREENKOMST AFHANKELIJK OPSTALRECHT Ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd WATERSPORTCENTRUM DE BREKKEN B.V., gevestigd aan de Brekkenweg

Nadere informatie

Parkeerplekken.nl (ver)huren & ver(kopen) van parkeerplekken. Koopakte Parkeerplaats / Autobox

Parkeerplekken.nl (ver)huren & ver(kopen) van parkeerplekken. Koopakte Parkeerplaats / Autobox Parkeerplekken.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen van het gebruik van de tekst van deze koopovereenkomst. De ondergetekenden: Koopakte Parkeerplaats / Autobox 1. Verkoper 1 Naam:...

Nadere informatie

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + :

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : KOOPCONTRACT Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : Koper: De ondergetekenden: 1. Edouard Joseph Halabi, vennootschapsdirecteur, wonende op Curaçao met als kantooradres Schottegatweg Oost 82, geboren

Nadere informatie

7. Beleid voor de conversie van tijdelijke erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten. Onder embargo tot 12 mei 2017

7. Beleid voor de conversie van tijdelijke erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten. Onder embargo tot 12 mei 2017 7. Beleid voor de conversie van tijdelijke erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten Onder embargo tot 12 mei 2017 Onderwerp Beleid voor de conversie van tijdelijke erfpachtrechten naar eeuwigdurende

Nadere informatie

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. * hierna te noemen: hypotheekgever; 2. * hierna te noemen: hypotheekhouder. De verschenen personen, handelend als gemeld, verklaarden als volgt:

Nadere informatie

Zaaknummer: AVGHP03. Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus. Collegevoorstel

Zaaknummer: AVGHP03. Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus. Collegevoorstel Zaaknummer: AVGHP03 Onderwerp Tijdelijk recht van opstal voor Stichting Modus Collegevoorstel Inleiding Stichting Modus is de lokale instelling die ondersteuning biedt aan ouderen en mantelzorgers. Tot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. voor de verkoop van onroerende zaken. in de gemeente Berkelland

ALGEMENE VOORWAARDEN. voor de verkoop van onroerende zaken. in de gemeente Berkelland ALGEMENE VOORWAARDEN voor de verkoop van onroerende zaken in de gemeente Berkelland Artikel 1.: GELDIGHEID 1. Deze Algemene voorwaarden behoren bij iedere verkoop-overeenkomst tussen de gemeente Berkelland

Nadere informatie

Artikel 1 Notariële akte van levering Artikel 2 Kosten en belastingen Artikel 3 Betaling Artikel 4 Feitelijke levering, staat van het verkochte

Artikel 1 Notariële akte van levering Artikel 2 Kosten en belastingen Artikel 3 Betaling Artikel 4 Feitelijke levering, staat van het verkochte Artikel 1 Notariële akte van levering De voor de overdracht vereiste akte van levering zal worden verleden uiterlijk drie maanden na datum van na te melden besluit tot verkoop of zoveel later als partijen

Nadere informatie

2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST. 1. Verkoper. gegevens verkoper. 2. Koper. gegevens koper(s)

2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST. 1. Verkoper. gegevens verkoper. 2. Koper. gegevens koper(s) Pagina 1 van 7 2015D42874BJ KOOPOVEREENKOMST 1. Verkoper gegevens verkoper voornoemde heer, hierna genoemd: de curator ; 2. Koper gegevens koper(s) hierna zowel tezamen als ieder afzonderlijk genoemd:

Nadere informatie

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING (MET TOELICHTING) Heden, *, verscheen voor mij, *, notaris te *: Hier worden de comparanten vermeld, zijnde de eigenaars van alle appartementsrechten het gebouw. Gegevens

Nadere informatie

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij.

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij. PARTIJEN: Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 3771 ER Barneveld ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer L.E. Morren, gemandateerde, hierna te noemen Verkoper of Gemeente en De Bunte Vastgoed

Nadere informatie

Onderwerp: Vestigen zakelijk recht van opstal Gilde Sint Blasius.

Onderwerp: Vestigen zakelijk recht van opstal Gilde Sint Blasius. College V20100137 Onderwerp: Vestigen zakelijk recht van opstal Gilde Sint Blasius. Collegevoorstel Inleiding: In het collegebesluit van 7 april 2009 is besloten in te stemmen met de verhuur van het pand

Nadere informatie

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT

AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Blad 1 van 5 AKTE WIJZIGING RECHT VAN ERFPACHT Op twee maart tweeduizend zes zijn voor mij, mr. Martijn Albers, notaris te Amsterdam, verschenen: 1. de heer mr. Michael Johannes Josephus van Tienen, met

Nadere informatie

OVEREENKOMST. tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN. in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V.

OVEREENKOMST. tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN. in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V. OVEREENKOMST tot KOOP EN VERKOOP VAN AANDELEN in het kapitaal van GRONINGEN AIRPORT EELDE N.V. Concept d.d. 30 november 2003 DE ONDERGETEKENDEN: 1. De STAAT DER NEDERLANDEN (Ministerie van Verkeer en Waterstaat),

Nadere informatie

Recht van opstal Stichting Heemtuin de Meulenwerf

Recht van opstal Stichting Heemtuin de Meulenwerf College Onderwerp: AVGKL05 Recht van opstal Stichting Heemtuin de Meulenwerf Collegevoorstel Inleiding: Al geruime tijd zijn de gemeente en het bestuur van Stichting Heemtuin de Meulenwerf in gesprek over

Nadere informatie

VESTIGING RECHT VAN OPSTAL DS/*-144.323 Heden, *, verschenen voor mij, mr. JAN KOS, notaris gevestigd in de gemeente Hilvarenbeek: 1.

VESTIGING RECHT VAN OPSTAL DS/*-144.323 Heden, *, verschenen voor mij, mr. JAN KOS, notaris gevestigd in de gemeente Hilvarenbeek: 1. 1 VESTIGING RECHT VAN OPSTAL DS/*-144.323 Heden, *, verschenen voor mij, mr. JAN KOS, notaris gevestigd in de gemeente Hilvarenbeek: 1. *; volgens *zijn*haar verklaring te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Beleid voor de herziening van voortdurende erfpachtrechten bij Transformatie

Beleid voor de herziening van voortdurende erfpachtrechten bij Transformatie Beleid voor de herziening van voortdurende erfpachtrechten bij Transformatie Onderwerp Beleid voor de herziening van voortdurende erfpachtrechten bij Transformatie Het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK bladzijde 1. * Heden *, om *, verschenen voor mij, mr. Jeroen Johann Cornelius Krabbendam, notaris te Schiedam: 1. * hierna te noemen: verkoper; en 2. * hierna te noemen: koper. De comparanten verklaarden

Nadere informatie

Concept d.d

Concept d.d - 1 - Concept d.d. 03-09-2019 AKTE VAN LEVERING 204803/FJK Vandaag, *, verschenen voor mij, mr. RODERIK GEERT DE WILDE, notaris gevestigd te Zutphen: 1. **de erven Siebers hierna tezamen te noemen: Verkoper

Nadere informatie

Thans staat nog niet vast of koper in de toekomst zal overgaan tot verkrijging van 'fase 2' (blok 73), terwijl die blokken bouwkundig op elkaar

Thans staat nog niet vast of koper in de toekomst zal overgaan tot verkrijging van 'fase 2' (blok 73), terwijl die blokken bouwkundig op elkaar BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL

OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL OVEREENKOMST TOT HET VESTIGEN VAN HET RECHT VAN ERFPACHT EN OPSTAL Ondergetekenden 1. de gemeente Stein, zetelende te xxxx, ingevolge artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door xxxx, burgemeester

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT VESTIGING ERFPACHT

OVEREENKOMST TOT VESTIGING ERFPACHT OVEREENKOMST TOT VESTIGING ERFPACHT De gemeente Apeldoorn, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de mevr. M.L. Niewold, teammanager Vastgoed in de Eenheid Vastgoed & Grond van de gemeente, welke

Nadere informatie

OMSCHRIJVING REGISTERGOED

OMSCHRIJVING REGISTERGOED Blad 1 van 6 Ondergetekende, mr. Andries Johannes van Driel, notaris te Binnenmaas, verklaart: - dat dit afschrift een volledige en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Ondergetekenden: * hierna te noemen "de ondernemer", en Naam : Voornaam : Geboorteplaats: Geboortedatum: Straat : Woonplaats : Telefoon thuis : Telefoon werk : Faxnummer :

Nadere informatie

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G

B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G B E H E E R E N O N T W I K K E L I N G A AN G E T E K E N D V E R Z E N D E N GEMEENTE VELSEN DUDOKPLEIN 1 1971 EN IJMUIDEN TEL. : 0255-567200 FAX : 0255-567760 INTERNET: WWW.VELSEN.NL Stichting Solidariteitsgebouw

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP

HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN VOOR KOOP Artikel 1.1 a. De onroerende zaak wordt afgeleverd in de toestand waarin zij zich bevindt op de datum van de notariële akte. Bij eerdere ingebruikname wordt

Nadere informatie

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen

Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen Versie 3 dd. 21 maart 2017 Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen Partijen, 1... hierna te noemen koper, verklaart te hebben gekocht van: 2. Recreatieschap Vinkeveense plassen, gevestigd op het

Nadere informatie

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong.

TE KOOP TE KOOP. Weerestraat Rotterdam ,-- KK. ca m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond. Weerestraat ong. TE KOOP TE KOOP Weerestraat Rotterdam Weerestraat ong. Rotterdam 110.000,-- KK ca. 1.185 m² afgesloten buitenterrein gelegen op erfpachtsgrond Introductie Afgesloten en verhard buitenterrein geschikt voor

Nadere informatie

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST.

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1. De gemeente Hoogeveen, hierbij vertegenwoordigd door de heer W. van der Veen, afdelingsmanager van de afdeling Vastgoed, handelend op grond van het

Nadere informatie

hierna te noemen "verkoper"/hierna samen te noemen "verkoper" *)

hierna te noemen verkoper/hierna samen te noemen verkoper *) KOOPAKTE BESTAANDE EENGEZINSWONING Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model september 2003). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nadere informatie

Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester

Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester Er komt pas een overeenkomst tot stand na een collegebesluit en ondertekening door de burgemeester concept-overeenkomst tot gewijzigde uitgifte onroerende zaak in erfpacht Ondergetekenden: 1. De gemeente

Nadere informatie

WTD OWT BTD WSM02 D Wijzigingsnr. Datum Omschrijving CONCEPT. Status tekening:

WTD OWT BTD WSM02 D Wijzigingsnr. Datum Omschrijving CONCEPT. Status tekening: WTD OWT D 1123 WSM02 D 1741 WTD OWT BTD opp.ca.3.107 m² WSM02 D 153 BTD OWT WTD WSM02 D 1740 WTD BTD OWG OVERK OTD Z40 50 Z40 WGD OWG OTD OVERK WGD 0 Wijzigingsnr. Datum Omschrijving WSM02 Status tekening:

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT De ondergetekenden: De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Amersfoort, kantoorhoudende 3811 LM te Amersfoort, Stadhuisplein

Nadere informatie

Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690

Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690 Versie d.d. 24-9-2010 Overeenkomst tot vestigen opstalrecht.doc Dossiernummer: perceel: Ijsseldiik 212A. Krimpen aan den lissel kadastrale gemeente: Krimpen aan den lissel sectie A, nummer 8690 Overeenkomst

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden:

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden: KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de gemeente Borger-Odoorn, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar burgemeester de heer M.L.J. Out, ten deze handelende ter uitvoering van het besluit van burgemeester

Nadere informatie

Koopovereenkomst. De heer Gerardus Leonardus Maria van der Knaap, geboren te Monster,

Koopovereenkomst. De heer Gerardus Leonardus Maria van der Knaap, geboren te Monster, Koopovereenkomst De ondergetekenden: De heer Gerardus Leonardus Maria van der Knaap, geboren 05-12-1939 te Monster, hierna genoemd: Verkoper de publiekrechtelijke rechtspersoon: HAARLEMMERMEER, adres te

Nadere informatie

(Concept)Koopovereenkomst

(Concept)Koopovereenkomst (Concept)Koopovereenkomst De ondergetekende: 1. DE GEMEENTE OUDEWATER, hierna ook genoemd: verkoper, namens wie de heer Mr.Drs. P. Verhoeve, burgemeester van de gemeente Oudewater, verklaart te hebben

Nadere informatie

Koopovereenkomst. Hierna (samen) te noemen koper

Koopovereenkomst. Hierna (samen) te noemen koper Koopovereenkomst De ondergetekenden: A. Verkoper(s) Stichting DOMESTA, statutair gevestigd te Emmen en kantoorhoudende aan Westeind 50 (postadres: Postbus 1120, 7801BC EMMEN) ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Artikel 3 Algemene verkoopvoorwaarden bouwkavels Helmond 2011

Artikel 3 Algemene verkoopvoorwaarden bouwkavels Helmond 2011 DE ONDERGETEKENDEN: KOOPOVEREENKOMST BOUWKAVEL 1. De heer C.J.L.A. Janssen, afdelingsmanager Accommodaties en Exploitaties, te dezen handelend in zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de burgemeester

Nadere informatie

8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten

8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten 8. Beleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende erfpachtrechten Onderwerp Erfpachtbeleid voor de conversie van tijdelijke Vicarie-erfpachtrechten naar eeuwigdurende

Nadere informatie

adres, hierna te noemen: Begunstigde ; partij 1. en 2. hierna gezamenlijk ook te noemen: Partijen en ieder afzonderlijk: Partij.

adres, hierna te noemen: Begunstigde ; partij 1. en 2. hierna gezamenlijk ook te noemen: Partijen en ieder afzonderlijk: Partij. Bijlage 2 bij Subsidieregeling Brabantse verkoopgarantie Noord-Brabant Model Verkoopoptie-overeenkomst Doorgelegde BVG VERKOOPOPTIE OVEREENKOMST DOORGELEGDE BVG Partijen Provincie Noord-Brabant naam Begunstigde

Nadere informatie

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden)

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) De ondergetekenden: 1. ####, gevestigd aan ####, #### te ####, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, bij de Gieterstraat 90 te Rolde, kadastraal bekend gemeente Rolde sectie V, nummer

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: OOPAD31. Overeenkomsten privatisering Gouverneurshuis

Collegevoorstel. Zaaknummer: OOPAD31. Overeenkomsten privatisering Gouverneurshuis Zaaknummer: OOPAD31 Onderwerp: Overeenkomsten privatisering Gouverneurshuis Collegevoorstel Inleiding Eerder besloot uw college tot privatisering van het Gouverneurshuis onder daartoe met de Stichting

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 2. a) de heer.., wonende te aan de., geboren te.. op

KOOPOVEREENKOMST. 2. a) de heer.., wonende te aan de., geboren te.. op KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden, 1. de rechtspersoon naar publiek recht Gemeente Nieuwkoop, zetelend te Ter Aar, op grond van artikel 171, eerste lid Gemeentewet vertegenwoordigd door haar burgemeester,

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G

H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G H U U R O V E R E E N K O M S T S P O R T C O M P L E X D E S W A N E B U R G Versie 25 januari 2011 PARTIJEN: 1. De publiekrechtelijke rechtspersoon DE GEMEENTE COEVORDEN, gevestigd te (7741 GE) Coevorden

Nadere informatie

Koopovereenkomst Cranssen

Koopovereenkomst Cranssen Koopovereenkomst Cranssen De heer ing. A.M.J. de Haas, ten deze handelende krachtens mandaat namens de heer Dr. J.J. Schrijen, in zijn hoedanigheid van Voorzitter van het te Sittard gevestigde Waterschap

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54

Onroerende Zaken Hyp4 : 57103/78 25-08-2009 11:54 Blad 1 van 48 dos.nr.: 2009.001230.01/pva (25-09-31) deb.nr.: 86 doc.nm.: akte van splitsing in appartementsrechten EWnr.: 938/2 SPLITSING ERFPACHT IN APPARTEMENTSRECHTEN, OPRICHTING "VERENIGING VAN EIGENAARS

Nadere informatie