IPTE splitst activiteiten af

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IPTE splitst activiteiten af"

Transcriptie

1 Genk, 21 december 2009, 16u00 IPTE splitst activiteiten af Divisie automatisering verkocht aan Huub Baren Activiteiten van divisie contract manufacturing blijven beursgenoteerd IPTE NV (Euronext Brussel: IPTE) meldt de verkoop van haar automatiseringsdivisie aan Huub Baren en Vladimir Dobosch. De divisie contract manufacturing zal opereren onder de naam Connect Group onder leiding van CEO Luc Switten en onafhankelijk bestuurder Erik Dejonghe, voorzitter van de raad van bestuur sinds 22 juni Enkel Connect Group, martkleider in haar sector in de Benelux, zal nog op Euronext Brussel genoteerd blijven. Verkoop van de automatiseringsdivisie IPTE meldt de verkoop van de automatiseringsdivisie aan Huub Baren en Vladimir Dobosch, beiden aandeelhouder en bestuurder van IPTE. Vandaag werd hiertoe een overdrachtsovereenkomst goedgekeurd door de raad van bestuur en ondertekend door alle partijen. Bij de voorstelling van de resultaten van het derde kwartaal 2009 werd reeds gewezen op het feit dat alle opties met betrekking tot de automatiseringsactiviteit in kaart waren gebracht. Uiteindelijk is beslist om die activiteit af te stoten en te verkopen. Na onderhandelingen met diverse geïnteresseerde partijen, gaat IPTE Groep in op een bod van Huub Baren, de oprichter van het bedrijf, en Vladimir Dobosh. Een onafhankelijk expert heeft een waarderingsrapport opgesteld en de raad van bestuur heeft op basis van het deskundigenverslag, het advies van de onafhankelijke bestuurders, het toekomstplan, de marktkennis, de strategie, de prijs en het kapitaal het beste voorstel weerhouden. De automatiseringsdivisie zal worden overgedragen ten algemene titel conform de relevante bepalingen in het Wetboek Vennootschappen. Daartoe werd door de raad van bestuur een voorstel tot overdracht van bedrijfstak en een omstandig verslag opgesteld. Na goedkeuring van de algemene vergadering, gepland in het eerste kwartaal van 2010, zullen alle rechten en plichten verbonden aan de automatiseringsdivisie van rechtswege overgaan. Boekhoudkundig zullen alle handelingen verbonden aan de automatiseringsdivisie evenwel geacht worden verricht te zijn voor rekening van de

2 overnemer vanaf 1 oktober In dat verband voorziet de overeenkomst in een economisch correctiemechanisme, dat dit retroactief boekhoudkundig effect concreet gestalte geeft. De automatiseringsdivisie wordt verkocht voor een vast bedrag van 2 miljoen euro en een variabel bedrag berekend in functie van de gecumuleerde winst van de divisie over een periode tot 31 december De betaling van het vast bedrag kan worden uitgesteld tot uiterlijk 31 december Er is eveneens een clausule opgenomen in het contract waardoor IPTE zal participeren in de mogelijke meerwaarde die de koper van de automatiseringsactiviteit zou realiseren wanneer hij de activiteit verder zou verkopen met winst aan een derde partij in de komende 2 jaren. Op die manier zijn we als verkoper verzekerd dat wanneer de automatiseringsactiviteit in de komende jaren winst zal maken, alle aandeelhouders van Connect Group rechtstreeks en onrechtstreeks hun deel van deze winst zullen verkrijgen, zegt bestuursvoorzitter Erik Dejonghe. Als waarborg voor de betalingsverbintenissen neemt IPTE een pand op haar aandelen in handen van de overnemers en wordt aan IPTE een call optie verleend op deze aandelen voor een uitoefenprijs van (i) 2,86 EUR per aandeel in geval dat de hoogst onafhankelijke biedprijs voor het aandeel in het centraal orderboek van Euronext Brussel hoger of gelijk is aan 2,86 EUR of (ii) gelijk aan de hoogst onafhankelijke biedprijs voor het aandeel in het centraal orderboek van Euronext Brussel in geval deze lager is dan 2,86 EUR. IPTE Groep verandert haar naam in Connect Group Als gevolg van de overdracht van de automatiseringsdivisie, zal de overblijvende divisie contract manufacturing van IPTE vanaf de overdracht als enige beursgenoteerde entiteit door het leven gaan. IPTE Groep stelt haar aandeelhouders voor haar naam in Connect Group te veranderen. We veranderen onze naam in Connect Group en worden een subcontractingvennootschap, gespecialiseerd in contract manufacturing, die ongeveer 30% kleiner is dan wat de IPTE groep tot nu toe was, zegt bestuursvoorzitter Erik Dejonghe. De Belgische marktleider in de sector van de dienstverlening voor de samenbouw van kabels, PCB s en modules (apparaten, racks, producten en assemblage van het eindproduct) boekte in 2008 als onderdeel van IPTE een omzet van 166 miljoen EUR en een operationele winst van 7,75 miljoen EUR en kon de jongste tien jaar, met uitzondering van het crisisjaar 2001, steeds winst voorleggen.

3 Kenmerkend is dat deze activiteit in de voorbije jaren steeds een sterke operationele cashgenerator is geweest. Connect beschikte op het einde van het derde kwartaal van 2009 over een orderboek voor een bedrag van 56 miljoen EUR en mag zich ook voor het vierde kwartaal verheugen over toenemende bestellingen. Tijdens de voorbije kwartalen heeft Connect reeds een belangrijke herstructurering doorgevoerd om als marktleider in de Benelux zich voor te bereiden om volop de vruchten te plukken van de verwachte heropleving in de contract manufacturing, zegt bestuursvoorzitter Erik Dejonghe. Door de verkoop van de automatiseringsactiviteit kunnen we ons volop concentreren op onze core business en kijken we hoopvol naar de toekomst. Deze afsplitsing vrijwaart de toekomst van de onderneming en biedt, vanaf het ogenblik de markt weer begint aan te trekken, mooie groeikansen. Connect kan stevige referenties voorleggen, zegt bestuursvoorzitter Erik Dejonghe. Door de afsplitsing kunnen we weer volop de nadruk leggen op onze flexibele structuur die ons in staat stelde om snel en betere producten te vervaardigen tegen een lagere prijs, zodat we konden uitgroeien tot marktleider in de Benelux. Toekomstperspectieven voor Connect De overdracht van de automatiseringsactiviteit zal in het vierde kwartaal 2009 tot een eenmalig verlies leiden van 17 tot 18 miljoen EUR, rekening houdend met de gerelateerde transactiekosten en een aantal herstructureringskosten. Heel belangrijk is dat het niet om een kasverlies gaat, maar voornamelijk om het afboeken van de activa en passiva verbonden aan de automatiseringsactiviteit. Er zijn nog andere boekhoudkundige effecten ten gevolge van de transactie waardoor het verlies 17 tot 18 miljoen EUR zal bedragen. Het gaat om een grote minwaarde, maar er zijn drie factoren die bepalend zijn voor dit verlies: het geboekte verlies van de automatiseringsactiviteit van 8 miljoen EUR in 2009, de kosten die nog nodig zijn om maatregelen te nemen om het bedrijf opnieuw gezond te maken en het feit dat de netto-activa voor 4 miljoen EUR goodwill omvatten, die omwille van de IFRS-regels sowieso moesten worden afgeschreven in Het uitzonderlijke niet-kasverlies is van dat alles een logisch gevolg. De blootstelling van Connect Group aan risico s ingevolge de overdracht van de automatiseringsactiviteit is beperkt tot de uitgestelde betaling van de vaste prijs (zoals hierboven aangegeven) [en de verklaringen en waarborgen gegeven door IPTE als overdrager van de bedrijfstak]. De vennootschap heeft zich geenszins verbonden met betrekking tot de schuld van de koper naar de toekomst toe.

4 De belangrijkste aandeelhouders van de nieuwe groep blijven zoals voorheen gekend: de heer Huub Baren en LRM. De heer Huub Baren zal tevens aanblijven als bestuurder in de nieuwe groep. Met de bankiers zijn afspraken gemaakt om onze financiering na de verkoop van de automatiseringsactiviteit verder te ondersteunen. Bijkomend zal de groep in het voorjaar van 2010 de balansstructuur versterken door het uitschrijven van een achtergestelde converteerbare obligatielening voor minimaal 2 miljoen en maximaal 5 miljoen EUR. De raad van bestuur zal aan een algemene vergadering, te houden in het eerste kwartaal van 2010, voorstellen om de volgende voorwaarden te gebruiken: een minimale inleg van EUR (uitgezonderd voor het personeel), een looptijd van 6 jaar, een interestvoet van 6 procent halfjaarlijks betaalbaar en viermaal per jaar (na bekendmaking jaar-, halfjaar- en kwartaalcijfers) conversiemogelijkheid. De obligaties zullen kunnen worden geconverteerd aan de laagste van volgende twee bedragen: (i) 70% van de gemiddelde hoogste onafhankelijke biedprijs voor een aandeel IPTE, in het centraal orderboek van Euronext, over de laatste 30 verhandeldagen voorafgaand aan de dag van de uitoefening en (ii) 2 EUR. Een aantal aandeelhouders heeft reeds toegezegd voor een bedrag van minimaal 2 miljoen EUR. Connect wil nu eerst rustig de afsplitsing van de automatiseringsafdeling afronden om dan in het voorjaar van 2010 haar strategische visie op de toekomst van het bedrijf toe te lichten. Maar we kunnen nu al zeggen dat innovatiekracht, een praktijkgerichte bedrijfscultuur en het leveren van een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde aan de klanten daarin centraal zullen staan, besluit bestuursvoorzitter Erik Dejonghe. Crisis stak stokken in de wielen van expansiestrategie IPTE Groep IPTE legde zich sinds haar start vanuit Genk in eerste instantie toe op de toelevering van geautomatiseerde productie-uitrusting aan de elektronica-industrie. IPTE kon die activiteit gaandeweg ook fors uitbreiden. Niet alleen in Europa, maar ook in Azië en Amerika en met name in China en Singapore en in Mexico. In 2007 en 2008 liet IPTE zich trouwens nog opmerken met investeringen om het commerciële netwerk en de operationele aanwezigheid te versterken in landen zoals Estland en Spanje, om zo dicht bij de klanten te kunnen zijn. De wereldwijde economische terugval gooide echter roet in het eten van de expansiestrategie en leidde tot forse verliezen in de automatiseringsactiviteit. IPTE besliste dan ook om deze activiteit af te stoten.

5 IPTE Automation zal voluit haar activiteiten vanuit Genk blijven ontplooien. Dat betekent dat de medewerkers die nu in Genk actief zijn ook deel zullen uitmaken van het nieuwe IPTE Automation. Dat nieuwe bedrijf zal niet langer beursgenoteerd zijn. Over de nieuwe groep Connect biedt kostenefficiënte, kwalitatief hoogstaande productiediensten aan voor de professionele industrie. De activiteiten omvatten de productie van kabels en kabelbomen, het assembleren en testen van PCB s, de productie van halffabrikaten en de assemblage van het eindproduct. Tot de referenties van de Connect Group behoren ondernemingen zoals Alstom, ASML, Atlas Copco, Atos, Barco en Philips. Voor meer informatie over Connect en dit persbericht kunt u de website raadplegen. Bepaalde verklaringen in deze aankondiging zijn toekomstgerichte verklaringen ( forward-lookingstatements ). Elke toekomstgerichte verklaring geldt slechts op de datum van deze aankondiging. Dergelijke verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen en overtuigingen en houden, uit de aard der zaak, een aantal bekende en onbekende risico s en onzekerheden in waardoor de werkelijke resultaten en prestaties aanzienlijk kunnen afwijken van verwachte toekomstige resultaten of prestaties verwoord of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. De informatie en standpunten vervat indeze aankondiging kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen, en IPTE heeft niet de bedoeling, noch de verplichting, om de toekomstgerichte verklaringen in dit bericht te actualiseren, behoudens voor zover het daartoe verplicht is door enige toepasselijke wetgeving of door de regelgeving van enige beurs waarop zijn aandelen mogelijk verhandeld worden. Investor Relations: Luc Switten Hugo Ciroux CEO CFO IPTE NV Geleenlaan 5, 3600 Genk, België Tel: +32 (0) Fax: +32 (0) ir@ipte.com

EMBARGO tot 18 februari 2010, 18.00u Genk, 18 februari IPTE NV (voortaan Connect Group NV): Jaarresultaten 2009

EMBARGO tot 18 februari 2010, 18.00u Genk, 18 februari IPTE NV (voortaan Connect Group NV): Jaarresultaten 2009 EMBARGO tot 18 februari 2010, 18.00u Genk, 18 februari 2010 IPTE NV (voortaan Connect Group NV): Jaarresultaten 2009 De belangrijkste gebeurtenis van het afgelopen jaar was de verkoop van de automatiseringsactiviteit

Nadere informatie

Resultaten eerste kwartaal 2009

Resultaten eerste kwartaal 2009 Resultaten eerste kwartaal 2009 - Netto resultaat van 1,34 miljoen Euro verlies (1,52 miljoen Euro winst in 2008) - Omzetdaling van 65,5 miljoen Euro in 2008 naar 48,9 mijoen Euro EMBARGO tot 28 april

Nadere informatie

Goede resultaten eerste kwartaal 2007

Goede resultaten eerste kwartaal 2007 Goede resultaten eerste kwartaal 2007 - Netto resultaat meer als verdubbeld tot 1,25 miljoen EUR - Omzettoename van 92 procent tot 62,4 miljoen EUR EMBARGO tot 14 mei 2007, 18u00 Genk, 14 mei 2007 IPTE

Nadere informatie

Sterke resultaten tweede kwartaal 2007.

Sterke resultaten tweede kwartaal 2007. Sterke resultaten tweede kwartaal. Netto resultaat van 2,80 miljoen Euro (0,25 miljoen Euro in 2006) Omzettoename van 90 procent tot 66,2 miljoen Euro tov. 2 de kwartaal 2006 EMBARGO tot 13 augustus, 18u00

Nadere informatie

IPTE NV Resultaten derde kwartaal IPTE overtreft verwachtingen: Omzet derde kwartaal 62 % hoger dan in 2006 Netto winst van 2,64 mio.

IPTE NV Resultaten derde kwartaal IPTE overtreft verwachtingen: Omzet derde kwartaal 62 % hoger dan in 2006 Netto winst van 2,64 mio. IPTE NV Resultaten derde kwartaal 2007 IPTE overtreft verwachtingen: Omzet derde kwartaal 62 % hoger dan in 2006 Netto winst van 2,64 mio. EMBARGO tot 15 november 2007, 18.00u Genk, 15 november 2007 IPTE

Nadere informatie

IPTE NV Resultaten derde kwartaal 2009

IPTE NV Resultaten derde kwartaal 2009 IPTE NV Resultaten derde kwartaal 2009 Omzetterugval van 50,7 miljoen Euro in 3 de kwartaal 2008 naar 41,8 miljoen Euro ten gevolge van economische crisis. Netto verlies van 3 miljoen Euro (203.000 Euro

Nadere informatie

Resultaten tweede kwartaal 2009.

Resultaten tweede kwartaal 2009. Resultaten tweede kwartaal 2009. EMBARGO tot 10 augustus 2009, 18u00 Genk, 10 augustus 2009 Netto verlies van 2,2 miljoen Euro (0,5 miljoen Euro winst in 2 de kwartaal 2008). Omzet 44 miljoen Euro (57,6

Nadere informatie

Bedrijfswinst van 0,5 mio Euro ten opzichte van een bedrijfsverlies van 1,15 mio Euro in het 3 de kwartaal van 2009.

Bedrijfswinst van 0,5 mio Euro ten opzichte van een bedrijfsverlies van 1,15 mio Euro in het 3 de kwartaal van 2009. PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 10 november 2010 - Embargo tot 18.00u Tussentijdse verklaring over het 3 de kwartaal 2010 Omzet in het 3 de kwartaal 2010 van 33,7 miljoen Euro voor de voortgezette

Nadere informatie

IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal

IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal IPTE sluit jaar af met een omzet van 255 mio Euro (138 mio Euro in 2006) Netto winst van 10.868.000 Euro ( 1.857.000 Euro in 2006) EMBARGO tot 19 februari

Nadere informatie

Resultaten eerste halfjaar 2006.

Resultaten eerste halfjaar 2006. Resultaten eerste halfjaar 2006. EMBARGO tot 17 augustus 2006, 18u00 Genk, 17 augustus 2006 IPTE NV, (Euronext Brussel: IPT) meldt voor het tweede kwartaal 2006 een omzet van 34,8 miljoen EUR ten opzichte

Nadere informatie

Tussentijdse verklaring

Tussentijdse verklaring PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 10 mei 2012 - Embargo tot 18.00u Tussentijdse verklaring Omzet in het 1 ste kwartaal 2012 van 41,6 miljoen Euro ten opzichte van 43,1 miljoen Euro in het 1 ste kwartaal

Nadere informatie

Resultaten tweede kwartaal 2008.

Resultaten tweede kwartaal 2008. Resultaten tweede kwartaal 2008. EMBARGO tot 13 augustus 2008, 18u00 Genk, 13 augustus 2008 Netto resultaat van 0,5 miljoen Euro (2,8 miljoen Euro in 2007) Omzet 57,6 mio Euro (66,2 miljoen Euro 2 de kwartaal

Nadere informatie

IPTE NV Resultaten derde kwartaal Reorganisatie van de automatiseringsactiviteit Reorganisatie van de contractmanufacturingsactiviteit

IPTE NV Resultaten derde kwartaal Reorganisatie van de automatiseringsactiviteit Reorganisatie van de contractmanufacturingsactiviteit IPTE NV Resultaten derde kwartaal 2008 Reorganisatie van de automatiseringsactiviteit Reorganisatie van de contractmanufacturingsactiviteit EMBARGO tot 3 november 2008, 18.00u Genk, 3 november 2008 Verplichtingen

Nadere informatie

IPTE noteert een netto jaarresultaat van 2,1 miljoen Euro over 2005 Orderboek stijgt met 6 miljoen Euro

IPTE noteert een netto jaarresultaat van 2,1 miljoen Euro over 2005 Orderboek stijgt met 6 miljoen Euro IPTE noteert een netto jaarresultaat van 2,1 miljoen Euro over 2005 Orderboek stijgt met 6 miljoen Euro VOOR ONMIDDELLIJKE VERSPREIDING Genk, 23 februari 2006. IPTE NV, (Euronext Brussel: IPT) sluit het

Nadere informatie

IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal

IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal IPTE NV : Jaarresultaten en resultaten 4 de kwartaal IPTE sluit moeilijk jaar af met een omzet van 232 miljoen Euro (255 miljoen Euro in 2007) en een positief resultaat van 441.000 Euro (10,9 miljoen Euro

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2012

Halfjaarlijks financieel verslag 2012 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 9 augustus 2012 Halfjaarlijks financieel verslag 2012 Omzet in het 1 ste halfjaar 2012 van 79,9 miljoen Euro ten opzichte van 82,5 miljoen Euro in het 1 ste halfjaar

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2011

Halfjaarlijks financieel verslag 2011 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 11 augustus 2011 - Verspreiding 18.00u Halfjaarlijks financieel verslag 2011 Halfjaargegevens: Omzet van 82,5 miljoen Euro ten opzichte van 62,8 miljoen Euro in

Nadere informatie

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig Artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig Artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen GALAPAGOS Naamloze Vennootschap Generaal De Wittelaan L11 A3, 2800 Mechelen, België Ondernemingsnummer: 0466.460.429 RPR Antwerpen (afdeling Mechelen) (de Vennootschap ) Bijzonder verslag van de raad van

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2010

Halfjaarlijks financieel verslag 2010 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 12 augustus 2010 - Verspreiding 18.00u Halfjaarlijks financieel verslag 2010 Halfjaargegevens: Omzet van 62,8 miljoen Euro (63,2 miljoen Euro in 2009 van de voortgezette

Nadere informatie

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig Artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig Artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen GALAPAGOS Naamloze Vennootschap Generaal De Wittelaan L11 A3, 2800 Mechelen, België Ondernemingsnummer: 0466.460.429 RPR Antwerpen (afdeling Mechelen) (de Vennootschap ) Bijzonder verslag van de Raad van

Nadere informatie

Inverko NV boekt een operationele winst in 2013 van ,- en versterkt verder het eigen vermogen. Inverko Polymers B.V. draait beter dan verwacht.

Inverko NV boekt een operationele winst in 2013 van ,- en versterkt verder het eigen vermogen. Inverko Polymers B.V. draait beter dan verwacht. PERSBERICHT Leek, 28.03.2014 Inverko NV boekt een operationele winst in 2013 van 299.000,- en versterkt verder het eigen vermogen. Inverko Polymers B.V. draait beter dan verwacht. De geconsolideerde EBITDA

Nadere informatie

Connect Group rapporteert halfjaar en jaarresultaten 2016

Connect Group rapporteert halfjaar en jaarresultaten 2016 Persbericht Gereglementeerde informatie 23 februari 2017 Embargo tot 18.00u Connect Group rapporteert halfjaar en jaarresultaten 2016 RESULTATEN 2 E JAARHELFT : Omzet van EUR 54,8 miljoen ten opzichte

Nadere informatie

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare Ondernemingsnummer: 0405.548.486 RPR Kortrijk (de 'Vennootschap') Bijzonder

Nadere informatie

Verslag van de raad van bestuur in het kader van de bepalingen van de artikelen 583, 596 juncto 603 en 598 van het wetboek vennootschappen

Verslag van de raad van bestuur in het kader van de bepalingen van de artikelen 583, 596 juncto 603 en 598 van het wetboek vennootschappen Verslag van de raad van bestuur in het kader van de bepalingen van de artikelen 583, 596 juncto 603 en 598 van het wetboek vennootschappen Gebruik makend van haar prerogatieven in het kader van het toegestane

Nadere informatie

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING Ondergetekende: naam en voornaam / (vennootschaps)naam: adres / zetel: eigenaar van: aandelen van de vennootschap; en/of eigenaar van: warrants

Nadere informatie

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2013

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2013 Persbericht Gereglementeerde informatie 13 februari 2014 Embargo tot 18.00u Connect Group rapporteert jaarresultaten 2013 JAARRESULTATEN : Omzet van 125 miljoen Euro ten opzichte van 142 miljoen Euro in

Nadere informatie

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045

Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 Delhaize Groep N.V. Osseghemstraat 53 1080 Brussel - België Rechtspersonenregister: 0402.206.045 UITGIFTE VAN 250.000.000 EUR CONVERTEERBARE OBLIGATIES TERUGBETAALBAAR IN 2009 MET OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT

Nadere informatie

Accentis trading update Q3 2010

Accentis trading update Q3 2010 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie Accentis trading update Q3 2010 Ieper, België 15 november 2010 18:00 CET Accentis nv ('Accentis'), de vastgoedholding met hoofdzetel in Ieper die zich specialiseert

Nadere informatie

1 Opdracht 3. 2 Voorgenomen verrichting 4. 3 Weerslag van de voorgestelde uitgifte op de toestand van de bestaande aandeelhouders 6.

1 Opdracht 3. 2 Voorgenomen verrichting 4. 3 Weerslag van de voorgestelde uitgifte op de toestand van de bestaande aandeelhouders 6. Verslag van de Commissaris met betrekking tot de uitgifte van warrants Opties Barco 03 Personeel België 2010 en Opties Barco 03 Personeel Buitenland 2010 met opheffing van voorkeurrecht overeenkomstig

Nadere informatie

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING Ondergetekende: naam en voornaam / (vennootschaps)naam: adres / zetel: eigenaar van: aandelen van de vennootschap; en/of eigenaar van: warrants

Nadere informatie

De opbrengsten voor 2011 bedragen 216,2 miljoen euro, een daling van 4,8% tegenover vorig jaar

De opbrengsten voor 2011 bedragen 216,2 miljoen euro, een daling van 4,8% tegenover vorig jaar Onder Embargo tot 14/03/2012-17.45 CET Geregelementeerde informatie Persbericht Een jaar met belangrijke strategische investeringen Zoals vermeld in de tussentijdse verklaring over het derde kwartaal,

Nadere informatie

Uitgestelde bestellingen resulteren in een zwakker vierde kwartaal

Uitgestelde bestellingen resulteren in een zwakker vierde kwartaal Onder Embargo tot 12/03/2013-17.45 CET Gereglementeerde informatie Persbericht Uitgestelde bestellingen resulteren in een zwakker vierde kwartaal Hoogtepunten 2013 De opbrengsten voor 2013 bedragen 221.4

Nadere informatie

1. Hernieuwing van de machtiging van de Raad van Bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal

1. Hernieuwing van de machtiging van de Raad van Bestuur in het kader van het toegestaan kapitaal BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 603 EN 604 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN In overeenstemming met artikel 603 en 604 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de Raad

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE RPR Turnhout NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout TOELICHTING Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 14 november

Nadere informatie

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare Ondernemingsnummer: 0405.548.486 RPR Kortrijk (de 'Vennootschap') Bijzonder

Nadere informatie

(ii) Opties Barco 04 Personeel Buitenland 2011 ; en

(ii) Opties Barco 04 Personeel Buitenland 2011 ; en 1 Barco Naamloze vennootschap te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 35 RPR Kortrijk ondernemingsnummer 0473.191.041 BTW-plichtige -------- De raad van bestuur heeft de eer de houders van aandelen, obligaties

Nadere informatie

De opbrengsten voor 2010 bedragen 227,0 miljoen euro, een stijging van 29,6% tegenover vorig jaar

De opbrengsten voor 2010 bedragen 227,0 miljoen euro, een stijging van 29,6% tegenover vorig jaar Onder Embargo tot 16/03/2011-17.45 CET Geregelementeerde informatie Persbericht Sterke groei na zwak 2009, JENSEN-GROUP bevestigt marktverwachtingen. Hoogtepunten 2010 De opbrengsten voor 2010 bedragen

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2017

Halfjaarlijks financieel verslag 2017 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 17 augustus 2017 - Embargo tot 18.00u Halfjaarlijks financieel verslag 2017 Omzet in het 1 ste halfjaar 2017 van 59,4 miljoen Euro ten opzichte van 62,0 miljoen

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2014

Halfjaarlijks financieel verslag 2014 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 28 augustus 2014 - Embargo tot 18.00u Halfjaarlijks financieel verslag 2014 Omzet in het 1 ste halfjaar 2014 van 64,8 miljoen Euro ten opzichte van 63,0 miljoen

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 12 AUGUSTUS 2014

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 12 AUGUSTUS 2014 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

ADDENDUM. PINGUINLUTOSA Naamloze Vennootschap Romenstraat 3 8840 STADEN (WESTROZEBEKE) (de Vennootschap)

ADDENDUM. PINGUINLUTOSA Naamloze Vennootschap Romenstraat 3 8840 STADEN (WESTROZEBEKE) (de Vennootschap) PINGUINLUTOSA Naamloze Vennootschap Romenstraat 3 8840 STADEN (WESTROZEBEKE) (de Vennootschap) RPR Ieper BTW BE 0402.777.157 ------------------------------ ADDENDUM bij het verslag van de raad van bestuur

Nadere informatie

Halfjaarlijks financieel verslag 2015

Halfjaarlijks financieel verslag 2015 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 24 augustus 2015 Halfjaarlijks financieel verslag 2015 Omzet in het 1 ste halfjaar 2015 van 56,9 miljoen Euro ten opzichte van 64,8 miljoen Euro in het 1 ste halfjaar

Nadere informatie

OPTION Naamloze Vennootschap Gaston Geenslaan 14 3001 Leuven RPR Leuven: 0429.375.448 (de Vennootschap )

OPTION Naamloze Vennootschap Gaston Geenslaan 14 3001 Leuven RPR Leuven: 0429.375.448 (de Vennootschap ) OPTION Naamloze Vennootschap Gaston Geenslaan 14 3001 Leuven RPR Leuven: 0429.375.448 (de Vennootschap ) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 596 EN 598 VAN HET WETBOEK VAN

Nadere informatie

Positieve resultaten 1 ste halfjaar 2016

Positieve resultaten 1 ste halfjaar 2016 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 16 augustus 2016 - Embargo tot 18.00u Positieve resultaten 1 ste halfjaar 2016 Omzet in het 1 ste halfjaar 2016 van 62,0 miljoen Euro ten opzichte van 56,9 miljoen

Nadere informatie

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2012

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2012 Gereglementeerde informatie 13 februari 2013 - Embargo tot 18.00u Persbericht Connect Group rapporteert jaarresultaten 2012 JAARRESULTATEN : Omzet van 141,6 miljoen Euro ten opzichte van 148,2 miljoen

Nadere informatie

Fagron zet sterke omzetgroei door in eerste kwartaal Fagron realiseerde omzetgroei van 13,1%

Fagron zet sterke omzetgroei door in eerste kwartaal Fagron realiseerde omzetgroei van 13,1% Persbericht Gereglementeerde informatie Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland), 12 april 2019 07u00 CET Fagron zet sterke omzet door in eerste kwartaal 2019 Fagron realiseerde omzet van 13,1% Kernpunten

Nadere informatie

Deceuninck Naamloze vennootschap Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare RPR Gent, afdeling Kortrijk BTW BE 0405.548.486. (de Vennootschap )

Deceuninck Naamloze vennootschap Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare RPR Gent, afdeling Kortrijk BTW BE 0405.548.486. (de Vennootschap ) Deceuninck Naamloze vennootschap Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare RPR Gent, afdeling Kortrijk BTW BE 0405.548.486 (de Vennootschap ) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN

Nadere informatie

Jaarlijks communiqué : Jaarresultaten 2010

Jaarlijks communiqué : Jaarresultaten 2010 PERSBERICHT Gereglementeerde informatie 21 maart 2011 - Verspreiding 18.00u Jaarlijks communiqué : Jaarresultaten 2010 Resultaten 4 e kwartaal : Omzet van 37,1 miljoen Euro voor de voortgezette activiteit

Nadere informatie

PERSBERICHT 1/ 2 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE - VOORWETENSCHAP ANTWERPEN, 14 JANUARI U10

PERSBERICHT 1/ 2 GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE - VOORWETENSCHAP ANTWERPEN, 14 JANUARI U10 PERSBERICHT GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE - VOORWETENSCHAP ANTWERPEN, 14 JANUARI 2018-21U10 Vastned Retail N.V. kondigt haar intentie aan om een vrijwillig en voorwaardelijk openbaar overnamebod uit te brengen

Nadere informatie

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR AAN DE AANDEELHOUDERS

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR AAN DE AANDEELHOUDERS UCB NV - Researchdreef 60, 1070 Brussel - Ondernemingsnr. 0403.053.608 (RPR Brussel) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR AAN DE AANDEELHOUDERS over het gebruik en de nagestreefde doeleinden van het

Nadere informatie

TESSENDERLO CHEMIE Naamloze vennootschap Met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Troonstraat 130 RPR Rechtsgebied Brussel

TESSENDERLO CHEMIE Naamloze vennootschap Met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Troonstraat 130 RPR Rechtsgebied Brussel TESSENDERLO CHEMIE Naamloze vennootschap Met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Troonstraat 130 RPR 0412.101.728 Rechtsgebied Brussel Bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig de bepalingen

Nadere informatie

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2014

Connect Group rapporteert jaarresultaten 2014 Persbericht Gereglementeerde informatie 19 maart 2015 - Embargo tot 18.00u Connect Group rapporteert jaarresultaten 2014 JAARRESULTATEN : Omzet van 121 miljoen Euro ten opzichte van 125 miljoen Euro in

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 1 JUNI 2017

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 1 JUNI 2017 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

PERSMEDEDELING onder embargo tot woensdag 20 mei u00 CET 1 CFE

PERSMEDEDELING onder embargo tot woensdag 20 mei u00 CET 1 CFE onder embargo tot woensdag 20 mei 2015 07u00 CET - 1 PERSMEDEDELING onder embargo tot woensdag 20 mei 2015 07u00 CET 1 CFE Tussentijdse verklaring op 31 maart 2015 Stabiele gecumuleerde omzet van de drie

Nadere informatie

TiGenix Naamloze vennootschap Romeinse straat 12 bus Leuven BTW BE RPR Leuven (de Vennootschap )

TiGenix Naamloze vennootschap Romeinse straat 12 bus Leuven BTW BE RPR Leuven (de Vennootschap ) TiGenix Naamloze vennootschap Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven (de Vennootschap ) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 596 EN 598 VAN HET

Nadere informatie

Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013

Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013 Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013 Naarden, 19 augustus 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Halfjaarverslag 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2013 2 2. Bestuursverklaring 4 3. Halfjaarrekening 1 januari 2013

Nadere informatie

Vlaanderen is ondernemen. Overname kompas Continuïteit voor je onderneming AGENTSCHAP ONDERNEMEN. AGENTSCHAPONDERNEMEN.be

Vlaanderen is ondernemen. Overname kompas Continuïteit voor je onderneming AGENTSCHAP ONDERNEMEN. AGENTSCHAPONDERNEMEN.be Vlaanderen is ondernemen Overname kompas Continuïteit voor je onderneming AGENTSCHAP ONDERNEMEN AGENTSCHAPONDERNEMEN.be Werken aan de continuïteit van uw onderneming is een heel proces en kan verschillende

Nadere informatie

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend

Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Jaarresultaten 2010 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2011. Toename van de winst met meer dan 10% Verhoging van dividend Kerncijfers 2010

Nadere informatie

Aandelenopties en warrants

Aandelenopties en warrants CLAEYS & ENGELS Advocaten Vorstlaan 280 1160 Brussel Tel +32 2 761 46 00 Fax +32 2 761 47 00 info@claeysengels.be www.claeysengels.be Aandelenopties en warrants www.iuslaboris.com Deze wijze van winstdeelneming

Nadere informatie

Verkorte Geconsolideerde Winst- en Verliesrekening 1

Verkorte Geconsolideerde Winst- en Verliesrekening 1 Verkorte Geconsolideerde Winst- en Verliesrekening 1 EUR EUR EUR USD 3 EUR 4 2000 2001 2002 2002 2001 (Bedragen x 1000) jan - jun jan - jun jan - jun jan - jun jul - dec Netto omzet 1.335.336 1.015.496

Nadere informatie

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen GALAPAGOS Naamloze Vennootschap Generaal De Wittelaan L11 A3, 2800 Mechelen, België Ondernemingsnummer: 0466.460.429 RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (de Vennootschap ) Bijzonder verslag van de Raad van

Nadere informatie

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 604 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INHOUDSTAFEL

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 604 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INHOUDSTAFEL Real Software, afgekort Real Naamloze Vennootschap Prins Boudewijnlaan 26, 2550 Kontich Register van Rechtspersonen onder Ondernemingsnummer RPR 0429.037.235 Kanton Kontich, Arrondissement Antwerpen BIJZONDER

Nadere informatie

Euronav Naamloze Vennootschap De Gerlachekaai Antwerpen Rechtspersonenregister Antwerpen BTW BE

Euronav Naamloze Vennootschap De Gerlachekaai Antwerpen Rechtspersonenregister Antwerpen BTW BE Euronav Naamloze Vennootschap De Gerlachekaai 20 2000 Antwerpen Rechtspersonenregister Antwerpen BTW BE 0860.402.767 BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR MET BETREKKING TOT DE OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT

Nadere informatie

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek 10 2860 Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE 0402.777.157 VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 SEPTEMBER 2017 1 Ondergetekende

Nadere informatie

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda

Jaarresultaten Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Jaarresultaten 2012 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 18 maart 2013. Hogere winst exclusief joint venture Airolux met lagere Ebitda Kerncijfers

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2012 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

DIRECTIE 28 juli 2017, u. GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE

DIRECTIE 28 juli 2017, u. GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE 28 juli 2017, 08.00 u. GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE VERSTERKING VAN DE COMMERCIËLE SYNERGIEËN MET BOREALIS RESULTATEN VAN HET 1 STE SEMESTER 2017 Versterking van de commerciële synergieën met Borealis Aanpassingen

Nadere informatie

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen GALAPAGOS Naamloze Vennootschap Generaal De Wittelaan L11 A3, 2800 Mechelen, België Ondernemingsnummer: 0466.460.429 RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (de Vennootschap ) Bijzonder verslag van de Raad van

Nadere informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie

PERSBERICHT Gereglementeerde informatie PERSBERICHT Gereglementeerde informatie DGB Group N.V. publiceert jaarverslag 2017; positieve EBITDA in tweede halfjaar 2017 Hardenberg, 30 april 2018 gepubliceerd 21:15 CET- DGB Group N.V. (DGB Group)

Nadere informatie

Delhaize Groep NV Osseghemstraat 53 1080 Brussel, België Rechtspersonenregister 0402.206.045 (Brussel) www.delhaizegroep.com

Delhaize Groep NV Osseghemstraat 53 1080 Brussel, België Rechtspersonenregister 0402.206.045 (Brussel) www.delhaizegroep.com Delhaize Groep NV Osseghemstraat 53 1080 Brussel, België Rechtspersonenregister 0402.206.045 (Brussel) www.delhaizegroep.com BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OPGESTELD IN UITVOERING VAN DE ARTIKELEN

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628. LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Verslag van de raad van bestuur op de gewone algemene vergadering van

Nadere informatie

AANVULLING OP HET PROSPECTUS, DE MEMORIE VAN ANTWOORD EN HET VERSLAG VAN DE ONAFHANKELIJK EXPERT INZAKE HET

AANVULLING OP HET PROSPECTUS, DE MEMORIE VAN ANTWOORD EN HET VERSLAG VAN DE ONAFHANKELIJK EXPERT INZAKE HET AANVULLING OP HET PROSPECTUS, DE MEMORIE VAN ANTWOORD EN HET VERSLAG VAN DE ONAFHANKELIJK EXPERT INZAKE HET VRIJWILLIG EN VOORWAARDELIJK OPENBAAR OVERNAMEBOD IN CONTANTEN EVENTUEEL GEVOLGD DOOR EEN OPENBAAR

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2011 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

Naamloze vennootschap Havenlaan Brussel RPR BTW BE

Naamloze vennootschap Havenlaan Brussel RPR BTW BE KBC GROEP Naamloze vennootschap Havenlaan 2 1080 Brussel RPR 0403.227.515 BTW BE 403.227.515 Verslag van de Raad van Bestuur van KBC Groep NV opgesteld overeenkomstig (i) artikel 604, tweede lid van het

Nadere informatie

SUPPLEMENT AANDEELHOUDERSCIRCULAIRE KONINKLIJKE KPN N.V.

SUPPLEMENT AANDEELHOUDERSCIRCULAIRE KONINKLIJKE KPN N.V. SUPPLEMENT d.d. 29 augustus 2013 bij de AANDEELHOUDERSCIRCULAIRE d.d. 21 augustus 2013 voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KONINKLIJKE KPN N.V. te houden op 2 oktober 2013

Nadere informatie

Delhaize Groep NV Osseghemstraat Brussel, België Rechtspersonenregister (Brussel) INFORMATIEVE NOTA

Delhaize Groep NV Osseghemstraat Brussel, België Rechtspersonenregister (Brussel)  INFORMATIEVE NOTA Delhaize Groep NV Osseghemstraat 53 1080 Brussel, België Rechtspersonenregister 0402.206.045 (Brussel) www.delhaizegroep.com INFORMATIEVE NOTA Brussel, 21 april 2016 Ter attentie van de aandeelhouders,

Nadere informatie

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%)

Omzet 148,6 miljoen (+1%) Toegevoegde waarde 37,2 miljoen (+10%) Bruto bedrijfskasstroom (EBITDA) 20,2 miljoen (+12%) Hogere volumes zorgen voor stijging toegevoegde waarde en ebitda met meer dan 10% Resultaat Resilux na belasting stijgt met meer dan 25% Resultaat JV Airolux blijft voorlopig nog negatief Kerncijfers eerste

Nadere informatie

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 596 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INZAKE DE OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 596 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN INZAKE DE OPHEFFING VAN HET VOORKEURRECHT TiGenix Naamloze vennootschap Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven (de Vennootschap ) BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 596 VAN HET WETBOEK

Nadere informatie

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO Woluwedal 58 1200 Brussel BE 0 426 184 049 RPR Brussel Naamloze vennootschap en Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch Recht KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE

Nadere informatie

Punch Graphix. AVA 15/05/2008, Eede, Nederland

Punch Graphix. AVA 15/05/2008, Eede, Nederland Punch Graphix AVA 15/05/2008, Eede, Nederland Herman olde Bolhaar (Voorzitter RvC) OPENING 3 AGENDA Opening Verslag van de Raad van Bestuur over het jaar 2007 Bespreking Jaarrekening 2007 Trading update

Nadere informatie

Gereglementeerde informatie, Leuven, 31 augustus 2017 (20.00 CEST)

Gereglementeerde informatie, Leuven, 31 augustus 2017 (20.00 CEST) , Leuven, KBC Ancora sluit boekjaar 2016/2017 af met een winst van 843,2 miljoen euro, in hoofdzaak bepaald door dividendinkomsten en de terugname van waardeverminderingen KBC Ancora boekte in het afgelopen

Nadere informatie

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL

RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL RESILUX Halfjaarlijks financieel verslag per 30 juni 2010 INHOUDSTAFEL 1. Geconsolideerde kerncijfers 2. Verkorte geconsolideerde winst- en verliesrekening 3. Verkorte geconsolideerde balans 4. Verkort

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Jaarverslag van de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering

Nadere informatie

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 604 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 604 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN SERVICEFLATS INVEST Naamloze vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel: Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Persbericht Aantal pagina s: 4

Persbericht Aantal pagina s: 4 Persbericht Aantal pagina s: 4 Brunel: sterke groei omzet en winst Kernpunten verslagjaar 2004 Omzet 313 miljoen; 27% groei EBIT 11,0 miljoen; toename van 8,1 miljoen Nettowinst 7,3 miljoen; toename van

Nadere informatie

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen

GALAPAGOS. Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van Vennootschappen GALAPAGOS Naamloze Vennootschap Generaal De Wittelaan L11 A3, 2800 Mechelen, België Ondernemingsnummer: 0466.460.429 RPR Antwerpen, afdeling Mechelen (de Vennootschap ) Bijzonder verslag van de Raad van

Nadere informatie

JAARREKENING IN EURO

JAARREKENING IN EURO 20 21/01/2015 BE 0449.054.471 11 EUR NAT. Datum neerlegging Nr. Blz. D. 15019.00586 VKT 1.1 JAARREKENING IN EURO Naam: Rechtsvorm: ERDA KOMADA Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Adres:

Nadere informatie

TOELICHTING. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING te houden op dinsdag 22 mei 2012 om 10u30

TOELICHTING. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING te houden op dinsdag 22 mei 2012 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout TOELICHTING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING te houden op dinsdag 22 mei 2012

Nadere informatie

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend

Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Jaarresultaten 2013 Opgesteld door gedelegeerd bestuurders Dirk De Cuyper en Peter De Cuyper. Wetteren, België 17 maart 2014. Sterke stijging Ebitda en netto resultaat Verhoging dividend Kerncijfers 2013

Nadere informatie

Persbericht Belangrijk herstel van de halfjaaropbrengsten na een zwak 2009

Persbericht Belangrijk herstel van de halfjaaropbrengsten na een zwak 2009 Onder Embargo tot 25/08/2010-17.45 CET Persbericht Belangrijk herstel van de halfjaaropbrengsten na een zwak 2009 Hoogtepunten eerste halfjaar 2010 De opbrengsten voor het eerste halfjaar van 2010 bedragen

Nadere informatie

Persbericht. Qurius en Prodware sluiten principeovereenkomst om samen de grootste Microsoft Dynamics partner in EMEA te vormen

Persbericht. Qurius en Prodware sluiten principeovereenkomst om samen de grootste Microsoft Dynamics partner in EMEA te vormen Persbericht Qurius en Prodware bereiken akkoord over voorwaarden om alle Qurius werkmaatschappijen aan Prodware over te dragen voor EUR 18,5 miljoen, afhankelijk van aanpassingen Qurius en Prodware sluiten

Nadere informatie

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg Roeselare

DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg Roeselare DECEUNINCK NV Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Brugsesteenweg 374 8800 Roeselare Ondernemingsnummer: 0405.548.486 RPR Kortrijk (de 'Vennootschap') Bijzonder

Nadere informatie

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO Woluwedal 58 1200 Brussel BE 0 426 184 049 RPR Brussel Naamloze vennootschap en Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch Recht KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE

Nadere informatie

Gereglementeerde informatie* Brussel, Parijs, 10 oktober u Gewijzigde versie 10 oktober 2011, 11uur

Gereglementeerde informatie* Brussel, Parijs, 10 oktober u Gewijzigde versie 10 oktober 2011, 11uur Gereglementeerde informatie* Brussel, Parijs, 10 oktober 2011 5.30u Gewijzigde versie 10 oktober 2011, 11uur De Belgische, Franse en Luxemburgse nationale overheden verlenen Dexia aanzienlijke steun bij

Nadere informatie

Artikels nav Kapitaalsverhoging

Artikels nav Kapitaalsverhoging Artikels nav Kapitaalsverhoging Het Laatste Nieuws 18/06/2009 Beste collega's, We willen u graag op de hoogte brengen dat we vandaag de voorwaarden van de geplande kapitaalverhoging van 15 miljoen euro

Nadere informatie

PERSMEDEDELING AANDELENSPLITSING EN NAAMSWIJZIGING

PERSMEDEDELING AANDELENSPLITSING EN NAAMSWIJZIGING PERSMEDEDELING AANDELENSPLITSING EN NAAMSWIJZIGING SERVICEFLATS INVEST (SFI) WORDT CARE PROPERTY INVEST (CP INVEST) - AANDELEN WORDEN GESPLITST MET EEN RATIO VAN 1:1.000 Vandaag, 19 maart 2014, heeft Serviceflats

Nadere informatie

Halfjaarbericht 2017 NedSense enterprises N.V.

Halfjaarbericht 2017 NedSense enterprises N.V. Halfjaarbericht 2017 NedSense enterprises N.V. Inhoud 1. Verkort geconsolideerd overzicht financiële positie per 30 juni 2017... 3 2. Verkort geconsolideerd overzicht totaal resultaat over 2017... 4 3.

Nadere informatie

TOELICHTING OP HET VOORSTEL TOT SPLITSING. Groothandelsgebouwen N.V. als de Splitsende Vennootschap

TOELICHTING OP HET VOORSTEL TOT SPLITSING. Groothandelsgebouwen N.V. als de Splitsende Vennootschap TOELICHTING OP HET VOORSTEL TOT SPLITSING Groothandelsgebouwen N.V. als de Splitsende Vennootschap DATUM 29 mei 2018 TOELICHTING OP HET VOORSTEL TOT SPLITSING VAN GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. DE ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie