ouderbulletin De Gouden Weken In dit nummer: (vevolg blz 2.) 25-ste jaargang Nummer 254

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ouderbulletin De Gouden Weken In dit nummer: (vevolg blz 2.) 25-ste jaargang Nummer 254"

Transcriptie

1 25-ste jaargang Nummer 254 augustus 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE In dit nummer: De Gouden Weken 1/2 Verjaardagskalender 2 Vakantieregeling Welkom op school 3 Informatieavond 4 Leerkrachtenverdeling schooljaar Gymlessen 5 Luizen Opsporingsteam 5 De scholen zijn weer begonnen Bereikbaarheid ouders De Gouden Weken Met de vakantie achter de rug zijn we alweer met veel plezier gestart. De kinderen zijn gestart in hun nieuwe groep. Dit is in het begin altijd best wel spannend. Een nieuwe groep, met andere kinderen erbij. In sommige gevallen een andere juf of meester. Zo n start proberen wij vanaf het begin af aan natuurlijk zo goed mogelijk te begeleiden. Een goed begin is het halve werk! Dit schooljaar beginnen we het schooljaar anders dan u van ons gewend bent. In zo n eerste periode gebeurt er veel in een groep. Wij vinden het belangrijk dat er een fijne sfeer heerst op school. En daarom is het belangrijk om hier juist vanaf de start van het schooljaar direct veel aandacht voor te hebben. In zo n eerste periode wordt de groep gevormd tot een groep. De normen en waarden worden bepaald en de geschreven, maar ook ongeschreven regels worden duidelijk. Als je als leerkracht hier vanaf het begin af aan niet genoeg oog voor hebt, zullen er groepjes leerlingen zijn die de ongeschreven regels in de groep gaan bepalen, maar door in de eerste weken expliciet aandacht te hebben voor dit groepsproces, worden de groepsregels met de gehele groep gezamenlijk opgesteld. Dit schooljaar investeren wij daarom vanaf het begin, maar iets intensiever in de eerste schoolweek, in het groepsproces. Wij noemen deze eerste periode van het schooljaar De Gouden Weken. Dit zijn de weken waarin wij op een positieve manier de normen en waarden neer willen zetten. In met name de eerste schoolweek zal de nadruk liggen op groepsactiviteiten. Elkaar goed leren kennen, normen en waarden verkennen en met elkaar bepreken en afspreken hoe we kunnen komen tot een prettige sfeer in de groep en in de school. Dit doen wij niet zomaar, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij de rest van het schooljaar kunnen profiteren van deze investering. Een groep waarin een prettige sfeer heerst, waarin kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, daar is ruimte voor ontwikkeling en voor leren. Bij het investeren in dit groepsproces zijn wij uitgegaan van een theoretisch model. Het groepsontwikkelingsmodel van Tuckman (1965). In dit model wordt bij groepsontwikkeling een aantal fases doorlopen. Forming, Storming, Norming en Performing. Metamorfose De Drift 7 Kalender augustus 8 (vevolg blz 2.)

2 Pagina 2 Vervolg Gouden Weken. Forming: Deze fase zou je de kat uit de boom kijk fase kunnen noemen. De groep is nog erg onderzoekend. In deze fase staat ontmoeting centraal. Kinderen en leerkrachten leren elkaar kennen. Ze leren in deze fase wat de groepsnormen zijn. Storming: In deze fase komt de groep in beweging. De rangorde wordt bepaald. Kinderen komen meer los en hier zie je vaak de informele groepsleiders op staan. Ook ontstaan in deze fase vaak de subgroepen in een groep. Norming: In deze fase worden de groepsnormen duidelijk. Wanneer je dit goed begeleidt, worden de groepsnormen gezamenlijk bepaald. Performing: De normen zijn bepaald en de groep zal zich ernaar gaan gedragen. Positief en negatief. Bij het gebruiken van de methodiek vanuit De Gouden Weken, proberen we de fases forming & norming zo goed mogelijk te begeleiden en er een positieve invloed op uit te oefenen. De leerkrachten hebben voor elke groep verschillende activiteiten opgezet die een positieve bijdrage zullen leveren aan het begeleiden van deze fases. Zo zullen de groepsregels bepaald worden, er zullen activiteiten opgezet worden waarbij er een beroep gedaan wordt op de groepsverantwoordelijkheid, de activiteiten zijn erop gericht om acceptatie en respect te creëren. Alles om ervoor te zorgen dat er een positieve norm voor de groep gevormd wordt. Door de groepsleerkrachten wordt u nader geïnformeerd over het verloop van de activiteiten. verjaardagskalender 2 augustus Patrick 7 augustus Benthe 16 augustus Ronald 20 augustus Liam 21 augustus Tom

3 Pagina 3 Vakantieregeling schooljaar Vakanties en vrije dagen Eerste dag Laatste dag Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Pasen Meivakantie Pinksteren Zomervakantie Vrije dagen datum Roldermarkt Vrijdagmiddag voor Kerst Studiemiddag Planningsdag Studiemiddag Vrijdagmiddag voor de Zomervakantie Welkom op school Luan, Liam en Bas zijn na de zomervakantie gestart in groep 1. Welkom bij ons op obs De Drift. Wij wensen jullie een hele leuke en leerzame basisschooltijd. Informatieavond Dinsdagavond 1 september hebben wij de jaarlijkse informatieavond gepland staan. De kinderen geven de ouders uitleg over alles wat ze in dit schooljaar gaan leren. De school is open van Naast de informatie van de kinderen, krijgt u van de leerkrachten een folder over het leerjaar uitgereikt. Hierin kunt u alle belangrijke informatie nog eens rustig teruglezen. Daarnaast zijn alle leerkrachten natuurlijk aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

4 Pagina 4 Leerkrachtenverdeling schooljaar Groep 1 en 2 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag morgen Meester Niels Juf Janet Juf Janet Juf Janet Juf Janet middag vrij Juf Janet vrij Juf Janet vrij Groep 3 en 4 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag morgen Juf Jorien Juf Jorien Juf Inge (20x) Meester Niels (20x) Juf Inge Juf Inge middag Juf Jorien Juf Jorien vrij Juf Inge vrij Groep 5 en 6 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag morgen Meester Guido Meester Guido Juf Agnes Juf Agnes Juf Agnes middag Meester Guido Meester Guido vrij Juf Agnes Juf Agnes Groep 7 en 8 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag morgen Juf Anita Juf Anita Juf Anita Juf Anita Meester Guido middag Juf Anita Juf Anita vrij Juf Anita Meester Guido Meester Niels Juf Martine Werkdagen op maandag t/m donderdag Wekelijks 1 dag aanwezig voor Interne Begeleiding op De Drift Meester Guido Juf Nelleke (vakleerkracht gymnastiek) Wekelijks op de woensdag ICT. Meester Guido wisselt zijn ICT-taken met de Drift en de Flint om de week af. Wekelijks op woensdagochtend aanwezig voor gymnastiek, voor de groepen 3-4/5-6/7-8 en bieden van hulp aan leerlingen met motorische zorg Michelle (administratie) Wekelijks op woensdagochtend aanwezig Meneer Hans (conciërge) Wekelijks op dinsdagochtend aanwezig Juf Ina Wekelijks 1 ochtend aanwezig voor ondersteuning en hulp individuele leerlingen (onderwijsassistent)

5 Pagina 5 Gymlessen De GYMLESSEN gaan deze week ook van start. De groepen 3 t/m 8 ontvangen op woensdag de gymles van mw. Nelleke Ensing. Zij is de vakleerkracht bewegingsonderwijs. Juf Nelleke geeft de gymlessen op de woensdag. De andere gymles op het rooster wordt door de eigen groepsleerkracht gegeven. groep 3/4 woensdagochtend uur tot uur donderdagmiddag uur tot uur groep 5/6 woensdagochtend uur tot uur vrijdagmiddag uur tot uur groep 7/8 woensdagochtend uur tot uur donderdagmiddag uur tot uur De kinderen moeten een gymtas meenemen naar school. In de tas moet gymkleding en gymschoenen aanwezig zijn. Daarnaast ook een handdoek meenemen, nodig voor na het douchen. Als de leerling geen gymtas heeft kan er niet deelgenomen worden aan de gymles. De leerling heeft dan nl. ook geen gymschoenen en dat levert gevaar op tijdens de gymles. De klas draagt allemaal schoenen (voorschrift GGD). We hopen dan ook dat u samen met uw kind attent wilt zijn op de inhoud van de gymtas en het tijdstip waarop de tas mee moet naar school. De Kleuters De kinderen van groep 1 en 2 gaan elke dag naar het speellokaal voor spel of gymnastiek. Bij goed weer wordt dit vervangen door buitenspel. De kinderen dragen eenvoudige (door u van hun naam voorziene) gymschoenen, voorzien van een (niet-zwarte!) ribbelzool. Bij voorkeur graag schoenen die voorzien zijn van klittenband of zogenaamde instapschoenen. Zo kunnen de kleuters langer bezig zijn met bewegingsonderwijs en gaat er niet te veel tijd verloren met het veters strikken. De schoenen blijven in een tas op school bewaard. LuizenOpsporingsTeam Wij blijven de luizenzakken gebruiken in de strijd tegen de jeukbeestjes én als opbergmiddel voor de vele spullen van de kinderen. Aan alle kinderen wordt gevraagd de luizenzak daarom weer (gewassen) mee te nemen naar school. Volgende week maandag 24 augustus vindt er in een alle groepen weer een luizencontrole plaats.

6 Pagina 6 Ouderbulletin De scholen zijn weer begonnen Veilig naar school. Bij het starten van het schooljaar start ook de werkgroep Verkeersveiligheid weer met haar activiteiten. Een paar dingen brengen we graag weer onder uw aandacht: Posters en spandoeken met De scholen zijn weer begonnen hangen nu overal. Een geheugensteuntje voor automobilisten om rekening te houden met schoolgaande kinderen. Het blijft ook nodig met kinderen te praten over hun eigen verkeersgedrag en hun ervaringen met het gedrag van andere verkeersdeelnemers. Ieder is natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Praat er nog eens goed over met uw kind, ga desnoods een keer mee. Want wij hopen toch dat alle kinderen veilig op school komen en thuiskomen. Wilt u alstublieft uw kind opwachten op het schoolplein Er is ruimte genoeg en er staan bankjes. Ook het afspreken met vriendjes en vriendinnetjes kan daar in alle rust plaats vinden. De ouders wachten vaak precies op de doorgang naar de weg. Daardoor kunnen vooral de jongste kinderen, die net zijn gestart met fietsen, niet doorfietsen. Als ze goed en wel op weg zijn moeten ze weer remmen en dat hebben ze niet altijd goed onder de knie. De rest van de weg is vaak weer te smal om samen met vader of moeder op te stappen. Als u uw kind met de auto haalt, is parkeren voor het Markehuis veiliger. Indeling van de fietsenstalling Hiernaast vindt u de indeling van de fietsenhokken voor dit schooljaar. Met de leerlingen bespreekt de leerkracht ook de plaats waar zij hun fiets mogen stallen. Gr 1 G r 3 SGO huisje Gr 7 8 Gr 5 6 Alvast bedankt voor uw medewerking! 2 4 BEREIKBAARHEID OUDERS Aan de start van het nieuwe schooljaar willen we graag de juiste telefoonnummers van ouders (vooral mobiele nummers) en het adres bij afwezigheid van de ouder(s) op een juiste en goede manier in de klassenmappen verwerken. Het komt wel eens voor dat wij ouders tijdens de schooltijden moeten benaderen, door bv. ziekte van zoon of dochter of als de leerkracht andere belangrijke informatie wil doorgeven. Omdat zowel de leerkracht als het kind het prettig vindt u of een andere verantwoordelijke voor het kind toch te kunnen benaderen verzoeken wij u om de juiste telefoonnummers aan ons door te geven.

7 Pagina 7 Metamorfose op De Drift In de vakantie zijn de wanden van de centrale hal geverfd. De hal is hier mooi van opgeknapt. Daarnaast hebben we de schuifruimte omgetoverd tot schoolbibliotheek. Op 10 september zal de Bibliotheek op school in samenwerking met Biblionet Drenthe geopend worden

8 Pagina 8 Augustus 2015 ma di wo do vr za zo Zomervakantie 4 Zomervakantie 5 Zomervakantie 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie Zomervakantie 11 Zomervakantie 12 Zomervakantie 13 Zomervakantie 14 Zomervakantie eerste schooldag oud papier LOT sept 2 sept 3 sept 4 sept 5 sept 6 sept informatieavond

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

We zijn weer gestart..

We zijn weer gestart.. IN DIT OUDERBULLETIN - We zijn weer gestart - Trakteren - 1e en 2e zoemer - veilig naar school - bereikbaarheid ouders - luizenzakken en LOT - Bazar vooraankondiging - Gym - Rapporten - vakantierooster

Nadere informatie

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252 24-ste jaargang 2014-201 Nummer 22 juni 201 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 092-01480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2 Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag

Even een weekje rust. Landelijke Opschoondag 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 261 Maart 2016 Obs de Drift De Pol a 9 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-50180 In dit nummer: Even een weekje rust 1 Landelijke Opschoondag 1 Even een weekje rust

Nadere informatie

ouderbulletin it takes a village to raise a child In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 255

ouderbulletin it takes a village to raise a child In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 255 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 255 september 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: De Gouden Weken; Groot succes Oproep!! Geluidsman gezocht

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen

Ouderbulletin. Project Vissen. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 257. Denken-delenuitwisselen 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 257 november 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Samenwerking maakt ons sterker Project Vissen 1 Lampionnenshow

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Nieuws uit de werkgroep Verkeer

Nieuws uit de werkgroep Verkeer 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 267 november 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Nieuws uit de werkgroep verkeer Ingekomen brief van Sinterklaas

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 11 t/m 15 september Agenda: Ma - Di - t/m vandaag opgeven voor Schoolkorfbaltoernooi Wo - Groep 1 / 4 - Rijksmuseum Twente in Enschede Do - Groep 5 / 8 - Rijksmuseum in Amsterdam Vr

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258

Ouderbulletin. In dit nummer: 25-ste jaargang Nummer 258 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 258 December 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Heerlijk avondje is gekomen Nieuws van de MR 2 Cito-Nieuws

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden.

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer:

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer: 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 256 oktober 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Zandvlakte weer als nieuw 1 Zandvlakte is weer als nieuw!

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Jaarkalender Padevoortseallee AL Zeddam

Jaarkalender Padevoortseallee AL Zeddam 2019-2020 Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de jaarkalender van de voor het schooljaar 2019-2020. Hierin kunt u

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 36 Zaterdag 31 augustus Oud Papier maandag 2 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht)

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 15.07.2016 Jaargang 25 24 In dit nummer: Binnenstadfeest 1 Verhuizen van groep 1 Binnenstadfeest 1 Verjaardagen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

De vakantie is weer voorbij

De vakantie is weer voorbij 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 271 Maart 2017 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 De vakantie is weer voorbij. We hebben de voorjaarsvakantie allemaal weer achter

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief februari 2018 Beste ouders/ verzorgers, De Citotoets-periode is achter de rug of bevindt zich voor

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool

Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start op de basisschool is iets anders dan de crèche of peuterspeelzaal. Zeker in het begin komt er

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 GAANDERWIJZER 2019-2020 jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 Kalender SEPTEMBER OKTOBER 5 Gaanderwijzer 1 3 Gaanderwijzer 3 5 Start Typeles 14.30 17.30 u 7 Oudervertelgesprekken 9 Kermis alle groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie