Het plein is nog leeg, maar maandag 31 augustus a.s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het plein is nog leeg, maar maandag 31 augustus a.s"

Transcriptie

1 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat CP Zevenbergschen Hoek Tel: (0168) website: September 2015 Jaargang 17 aflevering 172 Het plein is nog leeg, maar maandag 31 augustus a.s In dit Seintje. 01. Uit de schooljaarkalender : SEPTEMBER Rond de kaars van lief en leed 03. Welkom bij ons op de Hoeksteen 04. Begin van het schooljaar 05. S.O.S. formulieren 06. Controle op hoofdluis 07. Tablets bij verwerking van de leerstof 08. De nieuwe schoolgids 09. Rooster van vakantie en vrije (mid)dagen en dagen met continurooster 10. Rooster gymlessen 11. Rooster handvaardigheid 12. Openingstijd van t Letterhoekje, onze schoolbibliotheek 13. Nog nader bericht 14. Afscheid van juffrouw Ans Kuijpers op donderdag 16 juli Het musical mysterie, opvoering voor een goed doel. 16.Werk in uitvoering 17.Wil je graag een muziekinstrument leren bespelen? 18.Tijdschriftenregeling 19.Vanuit de geloofsgemeenschap 20. De scholen zijn weer begonnen

2 01.Uit de schooljaarkalender : SEPTEMBER 2015 Activiteiten Verjaardagen di 01 wo 02 do 03 vr 04 za 05 zo 06 ma 07 Quinty Kempers, di 08 Teamvergadering wo 09 Juffrouw Anneke Delhij (30) do 10 vr 11 za 12 zo 13 ma 14 di 15 Prinsjesdag Algemene Informatieavond nieuwe stijl wo 16 do 17 vr 18 Fenna de Graaf za 19 Chelsea Kooremans zo 20 ma 21 Schoolfotograaf Binck Mulder, Lucas Brouwer di 22 Schoolfotograaf wo 23 Begin van de herfst. Start Kinderpostzegelsactie do 24 vr 25 Verkeersdag 2015 za 26 zo 27 Nienke van der Made ma 28 di 29 Teamvergadering Snappet-tablets Valentijn Tunzi wo 30 BHV-cursus team Bij slecht weer kun je wel lekker in de wolken lopen. 02.Rond de kaars van lief en leed Op de donderdag voor de zomervakantie werd er bij de familie Potter een meisje geboren Eloîse is haar naam. William is nu grote broer en Floris is nu kleine broer geworden.

3 Van harte proficiat met de geboorte van Eloîse en op dinsdag 1 september zullen we de kaars van lief en leed laten branden in de hal van de school. 03.Welkom bij ons op de Hoeksteen Hugo en Lieve Vrolijk hebben een aantal jaren op Curaçao gewoond en komen nu weer terug naar Nederland en weer op Zevenbergschen Hoek wonen. Lieve komt in groep 4 en Hugo schuift in groep 3 aan. In groep 1 komen Elijah Martis en Lana van Oosterhout erbij in de kring. Onze groep 8 krijgt ook een nieuwe leerling en dat is Jill van den Beemt. Voor alle nieuwkomers een heel hartelijk welkom en een goede tijd op de Hoeksteen gewenst. 04.Begin van het schooljaar De eerste schooldag van het schooljaar valt dit jaar op de laatste dag van de maand augustus en dat is maandag 31 augustus. We gaan niet meteen naar de nieuwe klas en juf of meester, maar we beginnen op het schoolplein. Ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom. De vlag wordt gehesen, er is een woordje van onze directeur juffrouw Marieke Verhulst De nieuwe kinderen op onze school worden verwelkomd en de kinderen die in de zomervakantie jarig waren, worden toegezongen. We eindigen met het openingslied waarna de kinderen met hun nieuwe juf of meester naar de nieuwe klas gaan. Lied bij de opening van het schooljaar: Bij het begin van het schooljaar Leve de vakantie dat is nu gedaan. Het schooljaar gaat beginnen, we gaan er tegenaan. We maken straks weer sommen, gaan gymmen en doen taal en gaan weer buiten spelen en zingen allemaal. Een nieuwe juf of meester, en ook een nieuwe klas, woordjes leren lezen, ook tablets in de klas t Is vandaag dus de eerste dag, van ons nieuwe schooljaar Samen gaan we er echt weer voor, voor dat hele nieuwe schooljaar. Klaar af! Starten maar.. onze Hoeksteen die begint Veel succes allemaal, veel plezier allemaal. De tekst wordt a.s. maandag aangeleverd. Melodie: Sliertlied 05.S.O.S. formulieren In de eerste schoolweek krijgt elk kind weer de bekende S.O.S. formulieren mee. Wilt u deze formulieren invullen voor elk kind uit uw gezin, dat bij ons op school zit, invullen? Het is de bedoeling dat alle formulieren ingevuld terug zijn in de twee schoolweek. 06.Controle op hoofdluis Op de eerste schooldag vindt er al controle plaats op hoofdluis in alle groepen van de school. Graag geen gel in de haren doen en ook niet al te ingewikkelde kapsels maken.

4 Renata van Es en Ivanka van Gils zoeken nog steeds mensen die hen willen helpen bij de hoofdluiscontrole. Mensen die hen enkele keren in het schooljaar mee willen helpen bij een toch wel belangrijk werk. Beter voorkomen dan een hoop last van die kriebelbeestjes. 07.Tablets bij verwerking van de leerstof In groep 4 werd er al twee schooljaren meegewerkt, maar vanaf de eerste schooldag in het nieuwe schooljaar wordt nu in de groepen 4 t/m 8 bij het verwerken van rekenen, taal, spelling en woordenschat voor het merendeel gebruik gemaakt van tablets. Hierdoor is er meer mogelijkheid voor differentiatie, kan er meer geoefend worden en is er voor de kinderen meer mogelijkheid om gemaakte fouten eerder te verbeteren. 08.De nieuwe schoolgids Een nieuw schooljaar en dan ook een nieuwe schoolgids. De nieuwe gids is bijna klaar, maar in dit Seintje komen alvast enkele belangrijke zaken, zodat u met het een en ander al rekening kunt houden. Met dit Seintje ontvangt u ook nog eens de schooljaarkalender Rooster van vakantie en vrije (mid)dagen en dagen met continurooster Rooster van vakantie en vrije (mid)dagen Studiemiddag vrijdagmiddag 2 oktober 2015 Herfstvakantie maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015 Studiemiddag dinsdagmiddag 15 december 2015 Kerstvakantie maandag 21 december 2015 t/m vrijdag 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie maandag 8 februari 2016 t/m vrijdag 12 februari 2016 Studiedag woensdag 23 maart 2016 Pasen Goede Vrijdag 25 maart e Paasdag maandag 28 maart 2016 Koningsdag en meivakantie maandag 25 april 2016 t/m vrijdag 06 mei 2016 Studiemiddag donderdagmiddag 12 mei 2016 Waardendag vrijdag 13 mei 2016 Pinksteren 2e Pinksterdag maandag 17 mei 2016 Studieweek Maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni 2016 Studiedag Maandag 11 juli 2016 Zomervakantie juli 2016 t/m 02 september 2016 Dagen met continurooster Vrijdag 18 december 2015 Donderdag 24 maart 2016 Vrijdag 22 april 2016 Kerstviering Paasviering Koningsspelen

5 10.Rooster gymlessen Maandag Groep 7-8 Groep 3-4 Dinsdag Groep 6-7 Woensdag Groep 4-5 Donderdag Groep 6-7 Vrijdag: Groep 7-8 Groep 3-4 Groep 4-5 Tijd uur uur uur uur Tijd uur uur Tijd uur uur Tijd uur uur Tijd uur uur uur uur uur uur 11.Rooster handvaardigheid 3-4 Dinsdagmiddag 4-5 Donderdagmiddag 6-7 Vrijdagmiddag 7-8 Dinsdagmiddag 12.Openingstijd van t Letterhoekje, onze schoolbibliotheek Dinsdagmiddag uur uur Alle groepen 13.Nog nader bericht Op het kalenderblad van september hebt u kunnen lezen dat er in de maand september al een aantal activiteiten plaats zullen vinden. De Informatieavond nieuwe stijl, de schoolfotograaf en de verkeersdag. Over deze activiteiten ontvangt u nog nader bericht. 14.Afscheid van juffrouw Ans Kuijpers op donderdag 16 juli 2015 Bijna 20 jaar heeft juffrouw Ans bij ons op school gewerkt en dan vooral in de groep waar haar hart lag, waarvoor zij ook opgeleid is en die groep is de kleutergroep. Voor haar tijd bij ons was zij verbonden aan de kleuterschool in Klundert en na de geboorte van haar dochters verrichtte zij invalwerk op de Arenbergschool in Zevenbergen. In september 1996 kwam zij twee dagen bij ons op de Hoeksteen werken.

6 In de kleutergroepen was juffrouw Ans een constante factor, kordaat in haar optreden, altijd een vriendelijke woordje voor de ouders en een leerkracht met grote zorg voor de allerkleinsten van onze schoolbevolking. Zij kwam op voor het belang van de kleuters als er weer een onderdeel van het kleuteronderwijs verloren dreigde te gaan in de maalstroom van toetsen en testen. Dit jaar kwam ook groep 3 onder haar hoede. Binnen ons schoolteam droeg zij bij tot de nodige gezelligheid en zij had altijd wel een verhaal waarin het woord onderlaatst nooit ontbrak en zij begon haar verhaal altijd met: Hé, luister eens. Donderdag 16 juli nam zij afscheid van onze school. Het was een noodgedwongen afscheid, want het leerlingenaantal van de Hoeksteen is aan het dalen, - zoals vrijwel overal in het land - en door die daling kwam haar baan bij ons te vervallen. Hoewel zij op een andere school van onze onderwijsstichting aan de slag kon, besloot zij om te stoppen met werken en straks inval- en vrijwilligerswerk te gaan doen. In de middag van 16 juli ging zij met haar groep 2-3 naar de speeltuin van Zevenbergschen Hoek en daarna ging het gezelschap aangevuld met haar man Ruud, dochter Carlijn en pasgeboren kleinzoon Thomas - terug naar school en ging juffrouw Ans onder de ereboog door naar een van de blokken op het plein. Daar werd zij letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. De kinderen van de school vormden een grote kring rond de juf en zongen haar toe. Daarna kwamen er cadeautjes vanuit de verschillende groepen, een schilderij gemaakt door de kinderen van groep 2-3 en ook ontving zij nog een DVD met daarop een documentaire gemaakt door de groepsvertegenwoordigers van groep 2-3 binnen de Ouderraad. De hoofdrol hierin was voor de kinderen van haar groep die zo afscheid namen van hun juf. Juffrouw Ans werd ook toegesproken door Will Aper, de bestuursvoorzitter van onze onderwijsstichting, door Marianne François van de Ouderraad en door juffrouw Marieke Verhulst, onze directeur. Bij dit afscheid waren niet alleen haar huidige directeur, maar ook de drie andere directeuren aanwezig waaronder zij gediend heeft. Ook juffrouw Ineke Vermeeren en meneer Huub Gulickx, haar oud-collega s waren bij het afscheid van juffrouw Ans aanwezig. Het werd een afscheid waarbij team, leerlingen en ouders juffrouw Ans veel dank brachten voor haar inzet voor de Hoeksteen en dan in het bijzonder voor onze kleuters en vanaf deze plaats bedanken wij haar ook voor haar inzet voor onze school en haar inbreng in het schoolteam. 15.Werk in uitvoering Een school op leeftijd, daar komen mankementen aan. Zo was er het een en ander mis met de riolering in de buurt van een toiletgroep. Een zaak met een luchtje eraan zogezegd. Geen halve maatregelen, maar de gehele vloer eruit en een bypass aangelegd meteen naar buiten naar het riool. De vloer is weer dicht, als het goed is gaat er deze week een gietvloer over de betonnen vloer geïnstalleerd, maar het ziet er naar uit dat we komende week nog enkele dagen met een toiletgroep minder moeten doen.als de kuilen in de tuin gedicht zijn, wordt onze voortuin grondig aangepakt.

7 16.Het musical mysterie. Onze oude groep 8 voerde met veel succes hun musical Het musical mysterie op voor de andere kinderen van de Hoeksteen, voor de ouders en voor de laatste keer op woensdag 15 juli 2015 voor een propvolle zaal van de Zevensprong. Voor deze laatste voorstelling werd entree geheven en de gehele opbrengst ging naar het Koningin Wilhelmina Fonds voor de kankerbestrijding en die opbrengst was 160,22 en dat is een heel mooi bedrag, waarvoor hartelijk dank.

8 17.Wil jij graag een muziekinstrument leren bespelen? Kom naar de Open Dag op 5 of 19 september!!! Ook dit jaar komen er weer Open Dagen van het Kunstencollectief. Afgelopen jaar zijn er al diverse leerlingenconcerten geweest die goed bezocht werden, de examens zijn pas weer afgesloten en in september gaan we weer van start met de lessen en vinden er weer een aantal Open Dagen plaats. Op vrijdag 4 september gaan in de ochtend de groepen 5 tot en met 8 van basisschool De Neerhof in Zevenbergen kennis maken met alle muziekinstrumenten. De muziekdocenten geven de kinderen dan de kans om zelf eens te proberen, vragen te stellen, en vooral rondkijken en proeven van al die verschillende instrumenten en muziekstijlen die je daar op kunt spelen. De kinderen die hun passie hier ontdekken kunnen op zaterdag 19 september nog eens terug komen met hun ouders om eventueel een afspraak te maken voor een proefles. Op 5 september en op 19 september is iedereen, jong en oud, die eens een muziekinstrument wil proberen, informatie wil over cursussen, een proefles wil afspreken of gewoon eens wil komen kijken hoe dat nu in zijn werk gaat met instrumentale muziekles van harte welkom. In Willemstad zijn de volgende docenten aanwezig: piano, blokfluit, cello, dwarsfluit, gitaar, slagwerk, drums en djembé. In Zevenbergen kun je de volgende instrumenten gaan proberen: klarinet, cello, dwarsfluit, keyboard, gitaar, elektrisch gitaar en basgitaar, viool, piano en blokfluit, slagwerk en drums, djembé en Afrikaans slagwerk, trompet, hoorn, bugel, cornet, trombone, euphonium, bastuba, sousafoon. En zelfs een grote alpenhoorn. Misschien wel de hobby voor je leven! De 1 e Open Dag wordt gehouden op zaterdag 5 september in basisschool Willem de Zwijger te Willemstad van uur tot uur De 2 e Open Dag wordt gehouden op zaterdag 19 september in basisschool de Neerhof te Zevenbergen van uur tot uur. Graag tot ziens! 18.Tijdschriftenregeling Als uw kind graag een tijdschrift leest, maar u geen geld heeft om het abonnement hiervan te betalen, kunt u bij de gemeente Moerdijk een aanvraag indienen voor de tijdschriftenregeling. Dit geldt voor mensen met een inkomen tot 110% van het bedrag van de bijstandsuitkering. Het maakt niet uit wat voor inkomen u heeft, of dat nu een uitkering is of een inkomen uit een baan. Via de gemeente worden gratis tijdschriften verstrekt voor kinderen uit groep 1 tot en met 8. Het gaat om een jaarabonnement (13 nummers) op Bobo, Okki, Taptoe of National Geographic Junior. Voor meer informatie over de tijdschriftenregeling kunt u contact opnemen met de Gemeentewinkel van gemeente Moerdijk.

9 19.Vanuit onze geloofsgemeenschap Familiekoor Woensdag 2 september start weer een nieuw seizoen van het familiekoor. We gaan er met elkaar weer een gezellig, muzikaal jaar van maken. Lijkt het je wat om met ons mee te doen, kom eens een aantal repetities vrijblijvend meezingen. We repeteren elke woensdag van tot uur in de dagkapel van Zevenbergschen Hoek. Iedereen van jong tot oud (vanaf groep 4) is welkom, alleen, in familieverband of met vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met juf Jeanne Akkermans, of adjeanne@planet.nl. Zinnige zondag 20 september Zondag 20 september is weer de eerste Zinnige Zondag in een nieuw schooljaar. Een zondag waarin de vormelingen centraal staan, maar waar er voor iedereen weer een gevarieerd programma wordt geboden. We beginnen om 9.15 uur met een kopje koffie of thee, of een bekertje ranja, met een lekkere koek. Net als vorig jaar zal de familie Ulus, bestaande uit Pa-Ulus en Ma-Ria, met hun kinderen Jo-Hanna en Jo-Hannes ook weer aanwezig zijn. D.m.v. een toneelstukje zullen zij ons in de stemming brengen van het thema van die dag. Daarna gaan we met zijn allen in verschillende groepen aan de slag. Om de ochtend tot slot gezamenlijk af te sluiten met een viering. Dit alles vindt plaats in de kerk van Zevenbergen en is bedoeld voor de hele Immanuelparochie. Dus: WEES WELKOM! 20.De scholen zijn weer begonnen Houdt u er ook rekening mee? Iedereen een goed schooljaar gewenst

10

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2015 2016. Met deze nieuwsbrief laten we u weer weten wat er allemaal in en rondom de school gebeurt. Opbrengsten Dit schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

START SCHOOLJAAR SCHOOLJAAR r.k.b.s. de Rietvest - Keenestraat AM Klundert BELANGRIJKE DATA IN SEPTEMBER: WELKOM

START SCHOOLJAAR SCHOOLJAAR r.k.b.s. de Rietvest - Keenestraat AM Klundert BELANGRIJKE DATA IN SEPTEMBER: WELKOM r.k.b.s. de Rietvest - Keenestraat 7-4791 AM Klundert - 0168-402871 BELANGRIJKE DATA IN SEPTEMBER: 31 aug.: Start schooljaar 2015-2016 01 sept.: Eerste gymles voor de groepen 3 t/m 8. 07 t/m 11 sept.:

Nadere informatie

Uit de schooljaarkalender: Maart 2018

Uit de schooljaarkalender: Maart 2018 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Maart 2018 Jaargang 19 Aflevering 197 Uit

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

JUNI Jasmijn In de avond musical voor het dorp wo 26 Afscheidsavond groep 8 voor ouders en

JUNI Jasmijn In de avond musical voor het dorp wo 26 Afscheidsavond groep 8 voor ouders en t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Juni 2019 Jaargang 20 Aflevering 211 JUNI

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

De Hoeksteen is SCHOOL VAN DE MAAND in april 2019

De Hoeksteen is SCHOOL VAN DE MAAND in april 2019 Mei 2019 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Mei 2019 Jaargang 20 Aflevering

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

September 2017 Jaargang 19 Nummer 193

September 2017 Jaargang 19 Nummer 193 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl September 2017 Jaargang 19 Nummer 193 1

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool 2018-2019 AUGUSTUS 2018 vr. 24 Startvergadering team om 9:00 uur Schoolweek 1 ma. 27 EERSTE SCHOOLDAG Jaaropening Controle hoofdluis di. 28 wo. 29 do. 30 vr. 31 SEPTEMBER

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Meneer Ad Hultermans Sandra Martens do 28 Rapporten mee groep 2 t/m 7 vr 29 za 30

Meneer Ad Hultermans Sandra Martens do 28 Rapporten mee groep 2 t/m 7 vr 29 za 30 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Juni 2018 Jaargang 19 Aflevering 200 Uit

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 Eerste

Nadere informatie

Dag Datum Activiteiten Verjaardagen za 01 zo 02 ma 03 di 04 Schoolfotograaf

Dag Datum Activiteiten Verjaardagen za 01 zo 02 ma 03 di 04 Schoolfotograaf t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl September 2018 Jaargang 19 Aflevering 202

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 28, aflevering 18 4 juni

NIEUWSBRIEF Jaargang 28, aflevering 18 4 juni NIEUWSBRIEF Jaargang 28, aflevering 18 4 juni 2018 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl KALENDER 4 juni Inloop CJG voor ouders op school (15:00u tot 16:00u) 11 juni Schoolreis

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2017-2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij vr 1 zo 17 za 2 ma 18 Gouden weken + gesprekken zo 3 di 19. ma 4 Eerste schooldag Gouden weken wo 20 di 5 do 21

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

December 2017 Jaargang 19 Nummer 195

December 2017 Jaargang 19 Nummer 195 t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl December 2017 Jaargang 19 Nummer 195 01.Uit

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Kalender Schooljaar

Kalender Schooljaar Kalender Schooljaar 2017-2018 Samen werken aan jouw toekomst! Belangrijke informatie Lestijden Maandag 8.30-15.00 Dinsdag 8.30-15.00 Woensdag 8.30-12.15 Donderdag 8.30-15.00 Vrijdag 8.30-15.00 Vakanties

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden Schoolkalender 2019-2020 Willem Alexanderschool Leeuwarden september 2019 ma di wo do vr za zo 26 aug. Eerste schooldag 27 aug. luizencontrole 28 aug. 29 aug. 30 aug. 31 aug. 1 Week 35 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond

Nadere informatie

JAARKALENDER. O.B.S. De Tweemaster Petersburg PT Nigtevecht Tel

JAARKALENDER. O.B.S. De Tweemaster Petersburg PT Nigtevecht Tel 2017 2018 SEPTEMBER 2017 vrijdag 01 Zomervakantie zaterdag 02 zondag 03 Juf Sharon jarig maandag 04 1 e schooldag Inloop met koffie en thee (voor de ouders) dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 Schoolfotograaf

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Ieder kind is uniek!

Ieder kind is uniek! 2018-2019 Ieder kind is uniek! Augustus 2018 Jaarkalender 2018/2019 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 34 Eerste schooldag Koffieuurtje 20 27 21 22 23 24 25 26 28 29 30 31 35 September

Nadere informatie

Juni 2016 Jaargang 18 Nummer 181. De Hoeksteen gaat voor HUPSAKEE, Koningsspelen 2016.

Juni 2016 Jaargang 18 Nummer 181. De Hoeksteen gaat voor HUPSAKEE, Koningsspelen 2016. Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Juni 2016 Jaargang 18 Nummer 181 De Hoeksteen

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Kalender: september 2016

Kalender: september 2016 Kalender: september 2016 Week 35 36 37 38 39 Schoolweek 1 2 3 4 Zomervakantie Controle hoofdluis Kennismakinggesprekken Kennismakinggesprekken Maandag 5 Eerste schooldag 40 jarig bestaan 12 19 Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 2016/2017 Schoolkalender Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 4661 VE Halsteren T 0164-683 922 E debiezenhof@lpsnet.nl www.biezenhof.nl Schoolkalender

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar VOOR IN DE AGENDA

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar VOOR IN DE AGENDA Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2015-2016 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@logperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Nog een week naar school, dan is

Nadere informatie

augustus 2013 Week 32 Week 33

augustus 2013 Week 32 Week 33 augustus 2013 Week 32 Week 33 5 Zomervakantie ma Eerste schooldag 12 Groep 1 t/m 4 elke dag SchoolGruiten 6 zomervakantie di SchoolGruiten groep 5-6-7-8 13 7 Zomervakantie wo 14 8 Zomervakantie do SchoolGruiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni)

Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Twee wekelijkse nieuwsbrief DaVinci Eemland Jaargang 6 nummer 34 23 juni 2016 Weekoverzichten Week 25 Ma 20 juni Di 21 juni Woe 22 juni Do 23 juni Rapportavond groep 5-7 ( tevens di 28 juni) Vrij 24 juni

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie