Aanleverspecificaties online ICT Media

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanleverspecificaties online ICT Media"

Transcriptie

1 Aanleverspecificaties online ICT Media ICT Media bereikt met IT Executive.nl ook online een brede doelgroep van IT-beslissers. Zowel de CIO s als de CFO, COO, CEO, sourcing professionals, als IT- en informatiemanagers kunnen via verschillende streams (management, technologie en sourcing) voor hen belangrijke informatie volgen en vinden. Voor adverteerders biedt dit goede mogelijkheden om naast redactionele content te adverteren. ICT Media maakt voor het serveren van de banners op IT Executive.nl gebruik van het admanagement systeem van Adfab. Afgezien van standaard bannerposities kan deze doelgroep ook worden bereikt door reclameuitingen in nieuwsbrieven en social media channels. Ook zijn er mogelijkheden om de doelgroep te benaderen met een direct mail of via branded content.

2 Bannerposities websites De banners kunnen aangeleverd worden als animated of statische gif-bestanden. Ook het jpeg of png formaat worden ondersteund. Maximale omvang van de bestanden is 50 KB. Voor iedere banner dient een werkende doorlink (url) aangeleverd te worden. De leaderboard, full banner en bill board worden boven de header van de website dus bovenin de website geplaatst. De rectangles, skyscraper, half page, advertorial of tekstlink worden in de sidebar ofwel rechterkolom geplaatst. Deze IAB- gestandaardiseerde banners hebben de onderstaande formaten. Leaderboard Omvang pixels Bovenin boven de header Full banner Omvang pixels Billboard Omvang 970 x 250 pixels Large rectangle Omvang pixels Midden rechterkolom

3 Medium rectangle Omvang pixels Halfpage ad Omvang 300 x 600 pixels Tekstlink Naast display banners biedt de rechter sidebar ook de mogelijkheid om een zogenaamde luxe tekstlink te plaatsen met een verwijzing naar een advertorial op IT Executive zelf of naar een door de adverteerder op te geven externe link. Deze zogenaamde luxe tekstlink wordt gecombineerd een openingsplaatje (150 x 150 pixels) om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij redactionele content. Deze advertentievorm heeft de volgende specificaties. Titel van max 25 karakters (incl spaties) en een body tekst van max 170 karakters (incl spaties). De afbeelding van 150 x 150 pixels mag een maximale bestandsomvang hebben van 50kb. Tot slot moet er indien van toepassing een doorclick url aangeleverd worden die doorlinkt naar de pagina van de adverteerder. Onderstaand is een voorbeeld van een tekstlink te zien

4 Onderaan browservenster Floorbanner Een floorbanner is een interactieve advertentie die ingeklapt vastgepind wordt aan de onderkant van het scherm. Deze klapt uit tot een grotere advertentie op het moment dat de gebruiker met de muis over de uiting gaat. Ingeklapt is de floorbanner uitgesmeerd over de volledige breedte van het scherm 1200 pixels breed en 60 pixels hoog. Als de floorbanner uitklapt komt er een banner van 980 pixels breed en 400 pixels hoog tevoorschijn. Naast standaard beeld kunnen er in het uitklapvenster van de floorbanner rich media bevatten als een flash bestand of video. Beweegt de gebruiker de muis weg van de floorbanner dan klapt deze weer in. Rich media In het admanagement systeem waar ICT Media gebruik van maakt dient de bestandsgrootte van de ingeklapte floorbanner beperkt blijven tot 50Kb. Voor de uitgeklapte banner geldt een maximum bestandsomvang van 100 Kb. Dit is meestal niet voldoende voor het vertonen van een animatie met een Flash-bestand of het draaien van een video. Is deze wens er wel dan dient de floorbanner geserveerd te worden vanuit een ander, extern admanagement-systeem en als een third party scripttag ingeladen te worden zodat het juiste interactieve bestand afgespeeld kan worden op IT Executive. Om een goede gebruikerservaring te kunnen garanderen dient er gebruik gemaakt worden van een extern admanagementsystemen. Bijkomend voordeel is dat in deze systemen vaak ook gebruikersinteractie zoals het klikgedrag in de banner en de kijktijd van een video bijgehouden kan worden. De adverteerder kan deze uiting op verzoek laten lopen via Adform. Op verzoek van de adverteerder worden ook scripts uit andere bannermanagement systemen als Google Doubleclick, Adrime en Mediaminds ondersteund. Specificaties Voor de floorbanner dienen twee (interactieve) beeldbestanden aangeleverd te worden: de ingeklapte banner en de uitgeklapte banner. Zodra deze bestanden boven de 50 Kb (ingeklapte banner 1200 x 60 pixels) en 100 Kb (uitgeklapte banner 980 x 400 pixels) uitkomen dient de floorad geserveerd te worden vanuit een extern admanagementsysteem. ICT Media gebruikt hiervoor standaard het Adform-systeem.

5 Als er gebruik gemaakt wordt van beeld en geluid, dan moet dit standaard uitstaan. Voor het afspelen van deze content is een actie van de gebruiker nodig. Er moet zowel in de ingeklapte als in de uitgeklapte banner van de floorad een sluitknop verwerkt zitten (minstens 15x15 pixels), waarmee de floorad volledig weggeklikt kan worden. Het meeleveren van en back-upbestand voor de ingeklapte banner (1200 x 60 pixels) is aan te raden om ervoor te zorgen dat de uiting ook getoond wordt als Flash uitstaat in de browser van de websitebezoeker. Door te klikken op de uitgeklapte banner springt de bezoeker in een nieuw venster naar de landingspagina URL van de adverteerder. De animatie of video mag maximaal 30 seconden duren. De bestandsomvang mag maximaal 2,2 MB bedragen. Extra's Paginagrote advertorial Naast bovengenoemde banners is het ook mogelijk om een advertorial te plaatsen op IT Executive. In de homepage van IT Executive kan er via een banner of bijvoorbeeld via een korte tekstlink in de sidebar (rechterkolom) aandacht gevraagd worden voor een advertorial. Als websitebezoekers daarop klikken dan wordt er net als bij een redactioneel artikel in de linkerkolom een artikel opengeklapt waarin de adverteerder op de doelgroep toegesneden informatie over zijn eigen producten of diensten weer kan geven. Voor deze paginagrote advertorial gelden de volgende specificaties. Titel van max 50 karakters (incl spaties). Tekst van woorden. Een afbeelding van 300 x 300 pixels (max 50kb). Een meettag die de gehele campagne meet (dus geen tag per site) en algemene adverteerders link. In de advertorial is er de mogelijkheid voor meerdere links naar subpagina s van de adverteerder. Er is een mogelijkheid tot plaatsing van video dmv Youtube Embed Code.

6 Advertentiemogelijkheden nieuwsbrief Alle websites hebben ook periodieke nieuwsbrieven. In deze e-zines zijn vaste bannerposities opgenomen. Naast twee fullbanners zijn er per nieuwsbriefeditie twee mogelijkheden voor een ingezonden mededeling en twee advertorials tussen de redactionele artikelen. Het aantal clicks op de advertenties kunnen door ICT Media worden gemeten.

7 Banners In de nieuwsbrieven zijn twee bannerposities met ruimte voor een fullbanner (468 x 60 pixels). Deze worden bovenaan of onderaan de nieuwsbrief geplaatst. Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden. Opmerkingen: Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Eén doorlink naar de site van de adverteerder eventueel voorzien van een custom click code vanuit de adverteerder zodat clicks extern meetbaar zijn. Ingezonden mededeling In de sidebar de rechterkolom kunnen twee tekst gebaseerde advertenties geplaatst worden. Deze ingezonden mededelingen combineren een tekst met een plaatje die in de nieuwsbrief in de rechterkolom geplaatst worden. Deze uitingen worden door ICT Media gemaakt. Graag bij het aanleveren van materiaal op het volgende letten: Formaat plaatje (geen logo): maximaal 160 x 160 pixels Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Koptekst kan bestaan uit 40 karakters. De bodytekst kan uit maximaal 50 woorden bestaan of 300 karakters (inclusief spaties). Naast de linkbare kop en het plaatje is er ruimte voor één doorlink naar de site van de adverteerder. Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden of extern uitgelezen door middel van een custom click code vanuit de adverteerder. Advertorial Naast een ingezonden mededeling kunnen in een nieuwsbrief ook twee advertorials geplaatst worden tussen de redactionele content in de linkerkolom. Deze tekst gebaseerde advertenties combineren een tekst met een plaatje. Deze uitingen worden bij ICT Media gemaakt. Graag bij het aanleveren van materiaal op het volgende letten: Formaat plaatje (geen logo): 100 x 100 pixels Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Koptekst kan bestaan uit 40 karakters. De bodytekst kan uit maximaal 50 woorden bestaan of 300 karakters (inclusief spaties). Eén doorlink naar de site van de adverteerder Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden.

8 Mailingen ICT Media heeft de mogelijkheid om direct mailings voor u te verzorgen. Dit betekent dat we een naar wens van de klant opgemaakte html-uiting naar een segment uit onze doelgroepen kunnen sturen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met media manager Jeffrey Ploeg. Online partnerprofielen Het is mogelijk om informatie die relevant is voor de CIO doelgroep te plaatsen op de partner portal van ICT Media en als bedrijf daarmee te profileren in de kantlijn van de redactionele site IT Executive en partnering tijdens de offline evenementen die ICT Media organiseert. Deze zogenaamde partnercontent kan in de vorm van een abonnement afgenomen worden. Partners krijgen een eigen login en kunnen hun eigen voor de cio community relevante content als whitepapers en case studies, blogs en columns plaatsen. Deze informatie zal duidelijk omkaderd op de redactionele portal aangeboden worden naast de redactionele content. Onderaan op de homepage van IT Executive en in de linkerkolom in de redactionele nieuwsbrieven wordt aandacht gegeven aan deze content van partners. Daarnaast is deze content ook vindbaar op de partnerportal zelf. Bezoekers kunnen vanuit de content doorklikken naar de profielpagina van de partner waar meer informatie over het bedrijf en de voor de doelgroep interessante content terug te vinden is. Alle content van ICT Media partners zal leiden tot een kwalitatieve online verzameling van interessante whitepapers, case studies en best practises over business, IT, finance en andere zakelijke informatie. Deze informatie kan in de CIO community door een groot aantal managers en -professionals gebruikt worden om zich te informeren en oriënteren op een mogelijke aankoop- of beleidsbeslissingen. De keuze voor een online partnerprofiel betekent dat uw bedrijfsinformatie deel uitmaakt van deze informatiebron. Dit is kortom een unieke manier om u zelf te profileren bij IT inkopend Nederland. Deadline aanleveren materiaal Standaard rekenen we drie werkdagen voordat we een campagne in werking kunnen laten treden. Tenzij het anders aangegeven wordt op de bevestiging. Voor algemene vragen en informatie over advertentiemateriaal kunt u contact opnemen met Jeffrey Ploeg, media manager ICT Media. Tel: jeffrey@ictmedia.nl

Display Advertising. Online aanleverspecificaties

Display Advertising. Online aanleverspecificaties Display Advertising Leaderboard desktop 728x90 pixels, max. 100 kb, (animated) gif, jpg, HTML of third party tag(tag moet geserveerd worden vanaf een beveiligde server). Evt. geluid moet door gebruiker

Nadere informatie

Aanleverspecificaties Online

Aanleverspecificaties Online Aanleverspecificaties Online Aanleverspecificaties AM e-zines Specificaties advertorial nieuwsbrieven Met het Aanvraagformulier advertorial AM e-zines (zie downloads) kunt u uw advertorial aanleveren bij

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl ONLINE AANLEVER SPECIFICATIES 2016 Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren

Nadere informatie

AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE

AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE AANLEVERSPECIFICATIES ONLINE 1 ONLINE 2 Online FD Mediagroep biedt een uniek digitaal platform om ondernemers in Nederland op elk gewenst moment van de dag te bereiken. Het journalistieke umfeld van FD

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Online Aanleverspecificaties 2015 Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll en Mid-roll) Streaming

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1,

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1, 2018 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties De tarieven zijn geldig tot 31-12-2018 versie 1, 08-01-2018 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl

Nadere informatie

Online tarieven en specificaties Q2 2016

Online tarieven en specificaties Q2 2016 Online tarieven en specificaties Q2 2016 7-4-2016 RD.nl Regulier Mobiel Native Premium Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Kerktijden.nl Kies links of hieronder het kanaal waarop u wenst te adverteren. Specificaties

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 1, 2017 versie 1, 22-12-2016 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Tekstlink

Nadere informatie

Banner formaten en tarieven

Banner formaten en tarieven Online tarievenkaart & aanleverspecificaties kwartaal 4, 2016 Banner formaten en tarieven Reguliere Banner formaten RD.nl Kerktijden.nl Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Tekstlink 1,00 1,00 Normal mobile

Nadere informatie

Visualisatie online adverteren

Visualisatie online adverteren Online FD Mediagroep biedt een uniek digitaal platform om ondernemers in Nederland op elk gewenst moment van de dag te bereiken. Het journalistieke umfeld van FD Mediagroep maakt adverteren aantrekkelijk

Nadere informatie

Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016)

Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016) Online tarieven en specificaties (Q4 2015 t/m Q1 2016) 11-12-2015 RD.nl Regulier Mobiel Native Premium Digibron.nl Puntuit.nl Terdege.nl Kerktijden.nl Kies links of hieronder het kanaal waarop u wenst

Nadere informatie

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage

BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep. Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage BaaS Portfolio 2O16 BAAS Magazine (Boardroom as a Service) Doelgroep Boardmembers (RvB, RvC) CIO s, CDO s, en CMO s Oplage 3.800 exemplaren www.boardroomasaservice.nl Uitgever BaaS Magazine Hotze Zijlstra

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1,

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1, 2019 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties De tarieven zijn geldig tot 31-12-2019 versie 1, 18-12-2018 Meest verkochte advertentieformaten Billboard De billboard is een echte eye-catcher. Direct

Nadere informatie

1.) Branded content (briefing)

1.) Branded content (briefing) AANLEVERSPECIFICATIES 1.) Branded content (briefing) Datum briefing Opdrachtgever (brand owner) Contactpersoon Details bij de opdracht: Doelstelling(en): 1. Belangrijk om te vermelden in de branded content:

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll

Nadere informatie

Leaderboard op Bouwproducten.nl

Leaderboard op Bouwproducten.nl Leaderboard op Bouwproducten.nl Leaderboard Een Leaderboard is een bijna paginabrede advertentie en is een van de meest gangbare formaten. Een Leaderboard wordt direct onder de navigatiebalk (de header)

Nadere informatie

ADVERTENTIE FORMATEN

ADVERTENTIE FORMATEN ADVERTENTIE FORMATEN BILLBOARD 970X250 - Homepage - Resultaatpagina - Detailpagina HALFPAGE 300X600 - Homepage - Detailpagina LEADERBOARD 728X90 - Homepage - Resultaatpagina - Detailpagina LARGE LEADERBOARD

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg MZ Amsterdam Branddeli.nl BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll

Nadere informatie

Adverteren via funda. Versie

Adverteren via funda. Versie Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 43 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 0 x 00 mm / pagina 0 x 00 mm Advertenties

Nadere informatie

Aanleverspecificaties online

Aanleverspecificaties online Aanleverspecificaties online Sky Radio Group Bannering Takeover Sky Radio: Brievenbus 980*200 flash met clicktag Background voor brievenbus 2560*220, waarbij de brievenbus er gecentreerd op past Background

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Jeroen Snijders Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

Aanleverspecificaties 2013

Aanleverspecificaties 2013 Aanleverspecificaties 2013 Introductie Dit document bevat een overzicht van alle aanleverspecificaties met betrekking tot de mogelijke advertentie campagnes op IEX Media. Voor het aanleveren van campagne

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL

SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL SPECIFICATIES ADVERTENTIEMATERIAAL Foto: Jeroen Snijders AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina / pagina 0 x 00 mm 0 x 00 mm BLADSPIEGEL 0 X 00 MM

Nadere informatie

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal

Photo: Jeroen Snijders. advertentiemateriaal Photo: Jeroen Snijders Specificaties advertentiemateriaal 08 Aanleveren advertentiemateriaal print Advertenties moeten worden aangeleverd als Certified pdf, raster voor zwart-wit, raster 0 voor full colour.

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 30 x 300 mm / pagina 0 x 300 mm Advertenties

Nadere informatie

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl Blockbuster Een blockbuster staat bovenaan in de nieuwsbrief en wordt direct onder de navigatiebalk (de header) getoond en kan daardoor niet aan het oog van de lezer

Nadere informatie

Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO

Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO Aanleverspecificaties online W E L K O M B I J RADIO Sky Radio Group Bannering Skyscrape r (120*600, max 20kb) Banner (468*60, max 25kb) Leaderboard (728*90, max 40kb) Rectangle (300*250, max 40kb) Bannering

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.earline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl marketing en sales Eric Smid, Esmid@supportucompany.nl

Nadere informatie

Sky Radio Group Bannering

Sky Radio Group Bannering Sky Radio Group Bannering Takeover Sky Radio: Brievenbus 980*200 flash met clicktag Background voor brievenbus 2560*220, waarbij de brievenbus er gecentreerd op past Background content (zijkanten) 2000*960

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.eyeline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl marketing en sales Eric Smid, Esmid@supportucompany.nl

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg. Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.swf Web Rectangle 300x250 px 40 kb (animated).gif.jpg.swf Web

Nadere informatie

Adverteren via funda. v0.1 KT2/3

Adverteren via funda. v0.1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 31,7 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Factsheet Digitaal Portfolio

Factsheet Digitaal Portfolio Factsheet Digitaal Portfolio mei 2014 NRC Digitaal nrc.nl nrc.nl is de zelfstandige gratis nieuwssite van NRC Media. nrc.nl brengt het allerlaatste nieuws en voegt er snelle duiding aan toe. Behalve actualiteit

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Traffic van materiaal / productie gebeurt enkel na ontvangst van de opdrachtbevestiging.

Traffic van materiaal / productie gebeurt enkel na ontvangst van de opdrachtbevestiging. Media-inzet 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Aanleveren materiaal... 3 3. Logogebruik / iconen... 3 4. Screenshots / Rapportages... 3 5. Specificaties bannering... 4 Buzz advertorial... 4 Categorieënsponsoring...

Nadere informatie

Aanleverspecificaties 2012

Aanleverspecificaties 2012 Aanleverspecificaties 2012 Introductie In dit document vindt u een overzicht van alle aanleverspecificaties voor advertentie campagnes bij IEX Media. Voor het aanleveren en uitleveren gelden de volgende

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele 640x100 px 40 kb (animated).gif.jpg.png banner Smartphone Mobiel Gridboard Tablet 1800x128 px 50 kb (non-animated).gif.jpg

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019 Datum: 1 januari 2019 www.at-aandrijftechniek.nl Leaderboard Skyscraper Rectangle Logolink Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina staat. Het formaat

Nadere informatie

ALGEMEEN. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties.

ALGEMEEN. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. SPECSHEET TWEAKERS ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats van daar afbreuk

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf. Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg. Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Web Billboard 970x250 px 50 kb.swf Web Half Page 300x600 px 50 kb (animated).gif.jpg.swf Web Rectangle 300x250 px 40 kb (animated).gif.jpg.swf Web

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 36 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: januari 2019 Datum: januari 2019 Digitale Nieuwsbrief Verzenddatum digitale nieuwsbrief Wekelijks op dinsdag en/of donderdag naar 5.000 nieuwsbrieflezers Meer informatie Neem contact op met de verkoopafdeling voor

Nadere informatie

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief Website www.ttm.nl Leaderboard Rectangle Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina, boven de vouw staat. Het formaat leent zich uitstekend voor de

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.jeweline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl WEBREDACTEUR Dennis Söser, dennis.soser@ltmedia.nl

Nadere informatie

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Doelgroep De doelgroep van ElektrischeFietsen.com zijn voornamelijk oriënterende elektrische fietsers. Deze liggen in de leeftijdscategorie

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden SeniorWeb SeniorWeb heeft als not for profit organisatie als missie participatie én zelfontplooiing van alle vijftigplussers in de digitale samenleving. De kracht van SeniorWeb

Nadere informatie

NURSING.NL IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

NURSING.NL IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: NURSING.NL ONLINE PLATFORM VERPLEGING EN VERZORGING Nursing.nl is vernieuwd en nu het grootste online platform voor verpleegkundigen (nursing), verpleegkundig experts (TvZ) en verzorgenden (TvV). Door

Nadere informatie

Adverteren via funda. v1 KT2/3

Adverteren via funda. v1 KT2/3 Adverteren via funda De kracht van online adverteren via funda Met meer dan 31,7 miljoen bezoeken per maand is funda dé marktleider op het gebied van huizensites. Wij zorgen altijd en op elk moment voor

Nadere informatie

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele

Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele Aanleverspecs Web/Mobiel Naam Afmeting Max. kb Extensies Mobiel Gridboard en mobiele (animated).gif.jpg.png banner Smartphone 320x54 px (ios) 640x108 px (ios) 240x40 px (Android) 320x54 px (Android) 480x81

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Magazine, banner of online folder Campagne boodschap tussen de meest populaire content op onze websiste en app Klikbare folder Deeplinks naar aanbiedingen op je website In app banner

Nadere informatie

Roze50plus.nl Mediakit adverteren

Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren 2014 / 2015 Pagina 2 * Let op: alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW Algemene advertentie tarieven TYPE ADVERTENTIE ADVERTENTIE FORMAAT

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 11-09-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties Aanleverspecificaties Online folder Jouw folder op onze app en website Klikbare folder Deeplinks naar aanbiedingen op je website In app banner Campagne als afsluiter van bekeken folders Banner posities

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016)

Tariefkaart 2016. Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) kaart 2016 Vakblad Petfood Magazine: gedrukte oplage = ± 1.350 exemplaren (per 2016) Maandelijkse digitale nieuwsbrief: ± 400 abonnees (januari t/m oktober 2015) Website www.petfoodmagazine.nl: 3.960 paginaweergaves

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Print Advertenties Opgemaakte ads kunt u sturen naar de verantwoordelijke Project Manager of Vereisten Bestand FORMAAT PDF: Gebruik de setting PDF: x1-a bij het exporteren vanuit InDesign. Alle elementen

Nadere informatie

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats

Nadere informatie

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP MEDIAKAART ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP Wilt u meer rendement halen uit uw budget? Het grootste onafhankelijke online pla Het grootste onafhankelijke online platform over elektrische fietsen Al

Nadere informatie

Header (in app) Prestitial. Medium Rectangle. Tablet aanleverspecificaties

Header (in app) Prestitial. Medium Rectangle. Tablet aanleverspecificaties Tablet aanleverspecificaties Header (in app) Mogelijk op Plaatsingsniveau Formaat Max. NU ipad app Katern 520x290px NU Android tablet app Katern 390x218px 520x290px 780x435px WTF ipad app Artikel Bottom

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren ONLINE ADVERTEREN 2011 ONLINE ADVERTEREN Waarom online adverteren? Alle titels van HDC Media hebben een digitale nieuwssite met 24 uur per dag/7 dagen per week actueel nieuws vooral uit de regio. De fervente

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 17-12-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

SPECS MOODFORMAGAZINES

SPECS MOODFORMAGAZINES SPECS MOODFORMAGAZINES RECTANGLE MEDIUM 300 x 250 PX MAX. 60 KB De URL van de landingspagina of losse impressie- en clicktrackers. Aanleveren als (animated).gif,.jpg,.png,.swf (flash). Lever bij gebruik

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

Technische fiche Lead Generation Dedicated

Technische fiche Lead Generation Dedicated Technische fiche Lead Generation Dedicated Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Overzicht... 3 Inhoud dedicated... 3 Materiaal: inhoud per blok... 3 Overzicht deadlines... 3 Extra diensten (optioneel)... 3 Materiaal

Nadere informatie

SeniorenNet.be TARIEVEN Profiel Actieve 50+ Bereik

SeniorenNet.be TARIEVEN Profiel Actieve 50+ Bereik SeniorenNet.be Profiel Actieve 50+ Bereik 1,2 miljoen bezoekers / maand 450.000 unieke bezoekers / maand 4,8 miljoen bezochte pagina s / maand Gemiddeld 3,9 aantal pagina s / bezoek Meer dan 320.000 contacten

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 09-10-2014 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

Online advertising. Inhoud. Overzicht nieuwssites 2

Online advertising. Inhoud. Overzicht nieuwssites 2 Online advertising Inhoud Overzicht nieuwssites 2 Adverteren op computer & tablet 3 Leaderbord 4 Medium Rectangle 4 Radical 5 Homepage Take-over 5 Layered Ad 5 Advertorial 6 Blog 7 Profiteer van de kracht

Nadere informatie

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL 2017 Pageviews 6.726.098 Unieke bezoekers 1.402.315 Bron: Google Analytics, maart 2017 OVER ELSEVIERWEEKBLAD.NL Wat is Elsevierweekblad.nl? Elsevierweekblad.nl brengt het belangrijkste

Nadere informatie

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11

certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 04-04-11 certified PDF AANLEVEREN GRAFISCH MATERIAAL aan Roularta Media Group ONLINE VERSIE 10-11-2015 VERSIE 04-04-11 AANLEVEREN AAN RMG.indd 1 11/7/08 10:26:53 AM Inhoud 1. DISPLAY ADVERTISING 1. Algemeen 5 Advertorial

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

NineForNews.nl MEDIA KIT

NineForNews.nl MEDIA KIT NineForNews.nl MEDIA KIT v. 23-03-2016 NineForNews.nl is het Nieuws-voorkeursmedium voor de nieuwe generatie. Eenvoudig gezegd: het is de plek waar de klanten zitten. Daar wil jij toch ook zijn? Frontpagina

Nadere informatie

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01 Wie? Elke dag moeten consumenten keuzes maken; kiezen voor een nieuwe hypotheek, een ziekenhuis waar je snel terecht kan voor een heupoperatie, een notaris in de buurt of een zorgverzekering die past bij

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 5 Mobile 6 e-paper 7 Video 8 Nieuwsbrieven 9 Programmatic 10 11012018 1 Algemene

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal 2019

Aanleverspecificaties digitaal 2019 digitaal 2019 Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Multi Device 4 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 5 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 6 Mobile 7 e-paper 8 Video 9 Nieuwsbrieven 10 Programmatic

Nadere informatie

Facts & figures. Schoenvisie, the ultimate trade journal for the shoe sector. Photo: Jeroen Snijders

Facts & figures. Schoenvisie, the ultimate trade journal for the shoe sector. Photo: Jeroen Snijders Facts & figures Schoenvisie, the ultimate trade journal for the shoe sector Photo: Jeroen Snijders 08 Schoenvisie is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron binnen de schoenenbranche. Met

Nadere informatie

Werkspot Tariefkaart 2012

Werkspot Tariefkaart 2012 Werkspot Tariefkaart 2012 Over Werkspot.nl Werkspot.nl opgericht in 2005 - is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis. Het principe van Werkspot. nl is eenvoudig: opdrachtgevers

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 1 februari 2015 Advertentiemogelijkheden 2015 De grijze vlakken in de schermafbeelding hiernaast visualiseren de advertentiemogelijkheden op het netwerk van Wij* sites. Deze worden

Nadere informatie

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING

SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING SPECSHEET TWEAKERS ADVERTISING ALGEMEEN Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Print Advertenties Opgemaakte ads kunt u sturen naar de verantwoordelijke Project Manager of naar liza.rijken@mediaplanet.com Vereisten Bestand FORMAAT PDF: Gebruik de setting PDF: x1-a bij het exporteren

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 5 Mobile 6 e-paper 7 Video 8 Nieuwsbrieven 9 Programmatic 10 28072017 1 Algemene

Nadere informatie

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL

Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL Mediakit ELSEVIERWEEKBLAD.NL 2018 Pageviews 3.959.488 Unieke bezoekers 777.147 Bron: Google Analytics, jan 2018 OVER ELSEVIERWEEKBLAD.NL Wat is Elsevierweekblad.nl? Elsevierweekblad.nl brengt het belangrijkste

Nadere informatie

Display Aanleverspecificaties 2013

Display Aanleverspecificaties 2013 Display Aanleverspecificaties 2013 Introductie Dit document bevat een overzicht van alle aanleverspecificaties met betrekking tot de mogelijke advertentie campagnes op IEX Media. Voor het aanleveren van

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Mobile 5 e-paper 6 Video 7 Nieuwsbrieven 8 Programmatic 9 52017 1 Algemene richtlijnen Persgroep netwerk Aanleveren

Nadere informatie

Bij Tweakers zijn we gek op advertenties.

Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Bij Tweakers zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats van daar afbreuk aan te doen. In dit bestand

Nadere informatie

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2 versie 1 / mei 2011 Inleiding BC.nl is in 2005 opgezet als MKB platform voor de ondernemer, met duizenden bruikbare documenten, checklisten en artikelen. Sinds 2011 is BC.nl de grootste ondernemers-portal

Nadere informatie

De Voetbaltrainer lezers in uw bereik

De Voetbaltrainer lezers in uw bereik kaart 2018 De Voetbaltrainer 4.500 lezers in uw bereik Toeslagen Website 110.700 pageviews per maand 20.000 nieuwsbriefabonnees Sponsor- / partnerpakket Bijsluiters / meehechters kaart 2018 De Voetbaltrainer

Nadere informatie

Een billboard is een groot beeldelement boven aan een website. Het formaat is 900x250 pixels.

Een billboard is een groot beeldelement boven aan een website. Het formaat is 900x250 pixels. Uitleg begrippen digitaal adverteren Deze pagina bevat uitleg van veel gebruikte begrippen bij het digitaal adverteren. Adserver Geautomatiseerd systeem aan exploitant- of uitgeverszijde dat het afleveren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 2. Introductie mediakit Sport.nl 3. Advertentievormen Sport.nl display 4 Technische specificaties display advertising 5

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 2. Introductie mediakit Sport.nl 3. Advertentievormen Sport.nl display 4 Technische specificaties display advertising 5 Sport.nl Mediakit Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Introductie mediakit Sport.nl 3 Advertentievormen Sport.nl display 4 Technische specificaties display advertising 5 Advertentievormen Sport.nl video 6 Technische

Nadere informatie

TARIEVEN VLAANDEREN 2018

TARIEVEN VLAANDEREN 2018 TARIEVEN VLAANDEREN 2018 STANDARD DISPLAY ADVERTISING National Medium Rectangle National Leaderboard 1 WEEK VÓÓR VERSCHIJNING 1 ste Medium Rectangle in de resultatenlijst Leaderboard bovenaan elke pagina

Nadere informatie

Aanleverspecificaties digitaal

Aanleverspecificaties digitaal digitaal Algemene richtlijnen 2 Desktop/laptop/tablet 3 Desktop/laptop/tablet>HPTO/Takeover 4 Opmaakrichtlijnen HPTO / Takeover 5 Mobile 6 e-paper 7 Video 8 Nieuwsbrieven 9 Programmatic 10 30052017 1 Algemene

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

ONLINE ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME ADVERTEREN 2018 OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke regio u zichtbaar

Nadere informatie