Aanleverspecificaties online ICT Media

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanleverspecificaties online ICT Media"

Transcriptie

1 Aanleverspecificaties online ICT Media ICT Media bereikt met IT Executive.nl ook online een brede doelgroep van IT-beslissers. Zowel de CIO s als de CFO, COO, CEO, sourcing professionals, als IT- en informatiemanagers kunnen via verschillende streams (management, technologie en sourcing) voor hen belangrijke informatie volgen en vinden. Voor adverteerders biedt dit goede mogelijkheden om naast redactionele content te adverteren. ICT Media maakt voor het serveren van de banners op IT Executive.nl gebruik van het admanagement systeem van Adfab. Afgezien van standaard bannerposities kan deze doelgroep ook worden bereikt door reclameuitingen in nieuwsbrieven en social media channels. Ook zijn er mogelijkheden om de doelgroep te benaderen met een direct mail of via branded content.

2 Bannerposities websites De banners kunnen aangeleverd worden als animated of statische gif-bestanden. Ook het jpeg of png formaat worden ondersteund. Maximale omvang van de bestanden is 50 KB. Voor iedere banner dient een werkende doorlink (url) aangeleverd te worden. De leaderboard, full banner en bill board worden boven de header van de website dus bovenin de website geplaatst. De rectangles, skyscraper, half page, advertorial of tekstlink worden in de sidebar ofwel rechterkolom geplaatst. Deze IAB- gestandaardiseerde banners hebben de onderstaande formaten. Leaderboard Omvang pixels Bovenin boven de header Full banner Omvang pixels Billboard Omvang 970 x 250 pixels Large rectangle Omvang pixels Midden rechterkolom

3 Medium rectangle Omvang pixels Halfpage ad Omvang 300 x 600 pixels Tekstlink Naast display banners biedt de rechter sidebar ook de mogelijkheid om een zogenaamde luxe tekstlink te plaatsen met een verwijzing naar een advertorial op IT Executive zelf of naar een door de adverteerder op te geven externe link. Deze zogenaamde luxe tekstlink wordt gecombineerd een openingsplaatje (150 x 150 pixels) om zo dicht mogelijk aan te sluiten bij redactionele content. Deze advertentievorm heeft de volgende specificaties. Titel van max 25 karakters (incl spaties) en een body tekst van max 170 karakters (incl spaties). De afbeelding van 150 x 150 pixels mag een maximale bestandsomvang hebben van 50kb. Tot slot moet er indien van toepassing een doorclick url aangeleverd worden die doorlinkt naar de pagina van de adverteerder. Onderstaand is een voorbeeld van een tekstlink te zien

4 Onderaan browservenster Floorbanner Een floorbanner is een interactieve advertentie die ingeklapt vastgepind wordt aan de onderkant van het scherm. Deze klapt uit tot een grotere advertentie op het moment dat de gebruiker met de muis over de uiting gaat. Ingeklapt is de floorbanner uitgesmeerd over de volledige breedte van het scherm 1200 pixels breed en 60 pixels hoog. Als de floorbanner uitklapt komt er een banner van 980 pixels breed en 400 pixels hoog tevoorschijn. Naast standaard beeld kunnen er in het uitklapvenster van de floorbanner rich media bevatten als een flash bestand of video. Beweegt de gebruiker de muis weg van de floorbanner dan klapt deze weer in. Rich media In het admanagement systeem waar ICT Media gebruik van maakt dient de bestandsgrootte van de ingeklapte floorbanner beperkt blijven tot 50Kb. Voor de uitgeklapte banner geldt een maximum bestandsomvang van 100 Kb. Dit is meestal niet voldoende voor het vertonen van een animatie met een Flash-bestand of het draaien van een video. Is deze wens er wel dan dient de floorbanner geserveerd te worden vanuit een ander, extern admanagement-systeem en als een third party scripttag ingeladen te worden zodat het juiste interactieve bestand afgespeeld kan worden op IT Executive. Om een goede gebruikerservaring te kunnen garanderen dient er gebruik gemaakt worden van een extern admanagementsystemen. Bijkomend voordeel is dat in deze systemen vaak ook gebruikersinteractie zoals het klikgedrag in de banner en de kijktijd van een video bijgehouden kan worden. De adverteerder kan deze uiting op verzoek laten lopen via Adform. Op verzoek van de adverteerder worden ook scripts uit andere bannermanagement systemen als Google Doubleclick, Adrime en Mediaminds ondersteund. Specificaties Voor de floorbanner dienen twee (interactieve) beeldbestanden aangeleverd te worden: de ingeklapte banner en de uitgeklapte banner. Zodra deze bestanden boven de 50 Kb (ingeklapte banner 1200 x 60 pixels) en 100 Kb (uitgeklapte banner 980 x 400 pixels) uitkomen dient de floorad geserveerd te worden vanuit een extern admanagementsysteem. ICT Media gebruikt hiervoor standaard het Adform-systeem.

5 Als er gebruik gemaakt wordt van beeld en geluid, dan moet dit standaard uitstaan. Voor het afspelen van deze content is een actie van de gebruiker nodig. Er moet zowel in de ingeklapte als in de uitgeklapte banner van de floorad een sluitknop verwerkt zitten (minstens 15x15 pixels), waarmee de floorad volledig weggeklikt kan worden. Het meeleveren van en back-upbestand voor de ingeklapte banner (1200 x 60 pixels) is aan te raden om ervoor te zorgen dat de uiting ook getoond wordt als Flash uitstaat in de browser van de websitebezoeker. Door te klikken op de uitgeklapte banner springt de bezoeker in een nieuw venster naar de landingspagina URL van de adverteerder. De animatie of video mag maximaal 30 seconden duren. De bestandsomvang mag maximaal 2,2 MB bedragen. Extra's Paginagrote advertorial Naast bovengenoemde banners is het ook mogelijk om een advertorial te plaatsen op IT Executive. In de homepage van IT Executive kan er via een banner of bijvoorbeeld via een korte tekstlink in de sidebar (rechterkolom) aandacht gevraagd worden voor een advertorial. Als websitebezoekers daarop klikken dan wordt er net als bij een redactioneel artikel in de linkerkolom een artikel opengeklapt waarin de adverteerder op de doelgroep toegesneden informatie over zijn eigen producten of diensten weer kan geven. Voor deze paginagrote advertorial gelden de volgende specificaties. Titel van max 50 karakters (incl spaties). Tekst van woorden. Een afbeelding van 300 x 300 pixels (max 50kb). Een meettag die de gehele campagne meet (dus geen tag per site) en algemene adverteerders link. In de advertorial is er de mogelijkheid voor meerdere links naar subpagina s van de adverteerder. Er is een mogelijkheid tot plaatsing van video dmv Youtube Embed Code.

6 Advertentiemogelijkheden nieuwsbrief Alle websites hebben ook periodieke nieuwsbrieven. In deze e-zines zijn vaste bannerposities opgenomen. Naast twee fullbanners zijn er per nieuwsbriefeditie twee mogelijkheden voor een ingezonden mededeling en twee advertorials tussen de redactionele artikelen. Het aantal clicks op de advertenties kunnen door ICT Media worden gemeten.

7 Banners In de nieuwsbrieven zijn twee bannerposities met ruimte voor een fullbanner (468 x 60 pixels). Deze worden bovenaan of onderaan de nieuwsbrief geplaatst. Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden. Opmerkingen: Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Eén doorlink naar de site van de adverteerder eventueel voorzien van een custom click code vanuit de adverteerder zodat clicks extern meetbaar zijn. Ingezonden mededeling In de sidebar de rechterkolom kunnen twee tekst gebaseerde advertenties geplaatst worden. Deze ingezonden mededelingen combineren een tekst met een plaatje die in de nieuwsbrief in de rechterkolom geplaatst worden. Deze uitingen worden door ICT Media gemaakt. Graag bij het aanleveren van materiaal op het volgende letten: Formaat plaatje (geen logo): maximaal 160 x 160 pixels Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Koptekst kan bestaan uit 40 karakters. De bodytekst kan uit maximaal 50 woorden bestaan of 300 karakters (inclusief spaties). Naast de linkbare kop en het plaatje is er ruimte voor één doorlink naar de site van de adverteerder. Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden of extern uitgelezen door middel van een custom click code vanuit de adverteerder. Advertorial Naast een ingezonden mededeling kunnen in een nieuwsbrief ook twee advertorials geplaatst worden tussen de redactionele content in de linkerkolom. Deze tekst gebaseerde advertenties combineren een tekst met een plaatje. Deze uitingen worden bij ICT Media gemaakt. Graag bij het aanleveren van materiaal op het volgende letten: Formaat plaatje (geen logo): 100 x 100 pixels Graag niet bewegend beeldmateriaal aanleveren (gif-, jpg- of png-bestand) Bestandsomvang maximaal 25 KB Koptekst kan bestaan uit 40 karakters. De bodytekst kan uit maximaal 50 woorden bestaan of 300 karakters (inclusief spaties). Eén doorlink naar de site van de adverteerder Het aantal clicks op de meegeleverde url kunnen door ICT Media op aanvraag gemeten worden.

8 Mailingen ICT Media heeft de mogelijkheid om direct mailings voor u te verzorgen. Dit betekent dat we een naar wens van de klant opgemaakte html-uiting naar een segment uit onze doelgroepen kunnen sturen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met media manager Jeffrey Ploeg. Online partnerprofielen Het is mogelijk om informatie die relevant is voor de CIO doelgroep te plaatsen op de partner portal van ICT Media en als bedrijf daarmee te profileren in de kantlijn van de redactionele site IT Executive en partnering tijdens de offline evenementen die ICT Media organiseert. Deze zogenaamde partnercontent kan in de vorm van een abonnement afgenomen worden. Partners krijgen een eigen login en kunnen hun eigen voor de cio community relevante content als whitepapers en case studies, blogs en columns plaatsen. Deze informatie zal duidelijk omkaderd op de redactionele portal aangeboden worden naast de redactionele content. Onderaan op de homepage van IT Executive en in de linkerkolom in de redactionele nieuwsbrieven wordt aandacht gegeven aan deze content van partners. Daarnaast is deze content ook vindbaar op de partnerportal zelf. Bezoekers kunnen vanuit de content doorklikken naar de profielpagina van de partner waar meer informatie over het bedrijf en de voor de doelgroep interessante content terug te vinden is. Alle content van ICT Media partners zal leiden tot een kwalitatieve online verzameling van interessante whitepapers, case studies en best practises over business, IT, finance en andere zakelijke informatie. Deze informatie kan in de CIO community door een groot aantal managers en -professionals gebruikt worden om zich te informeren en oriënteren op een mogelijke aankoop- of beleidsbeslissingen. De keuze voor een online partnerprofiel betekent dat uw bedrijfsinformatie deel uitmaakt van deze informatiebron. Dit is kortom een unieke manier om u zelf te profileren bij IT inkopend Nederland. Deadline aanleveren materiaal Standaard rekenen we drie werkdagen voordat we een campagne in werking kunnen laten treden. Tenzij het anders aangegeven wordt op de bevestiging. Voor algemene vragen en informatie over advertentiemateriaal kunt u contact opnemen met Jeffrey Ploeg, media manager ICT Media. Tel:

Traffic van materiaal / productie gebeurt enkel na ontvangst van de opdrachtbevestiging.

Traffic van materiaal / productie gebeurt enkel na ontvangst van de opdrachtbevestiging. Media-inzet 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Aanleveren materiaal... 3 3. Logogebruik / iconen... 3 4. Screenshots / Rapportages... 3 5. Specificaties bannering... 4 Buzz advertorial... 4 Categorieënsponsoring...

Nadere informatie

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl

BrandDeli Toetsenbordweg 26 1033 MZ Amsterdam Branddeli.nl Online Aanleverspecificaties 2015 Inhoud 1. Online video (pre-roll en mid-roll) 2. Standaard Display formaten 3. Rich Media formaten 4. Aanleveren materiaal 1. Online Video (Pre-roll en Mid-roll) Streaming

Nadere informatie

Advertentiespecificaties

Advertentiespecificaties Advertentiespecificaties Bij en zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring. In dit bestand staat voor alle

Nadere informatie

Advertentiespecificaties

Advertentiespecificaties Advertentiespecificaties Bij & zijn we gek op advertenties. Ten minste; als ze binnen onze advertentierichtlijnen vallen en dus iets toevoegen aan de gebruikerservaring in plaats van daar afbreuk aan te

Nadere informatie

Factsheet Digitaal Portfolio

Factsheet Digitaal Portfolio Factsheet Digitaal Portfolio mei 2014 NRC Digitaal nrc.nl nrc.nl is de zelfstandige gratis nieuwssite van NRC Media. nrc.nl brengt het allerlaatste nieuws en voegt er snelle duiding aan toe. Behalve actualiteit

Nadere informatie

www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN

www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN www.auto-insite.nl RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN RETARGETING BANNERS EFFECTIEF INZETTEN Als autodealer doet u uw best om zo veel mogelijk bezoekers in uw showroom te krijgen. Maar hoe zit het

Nadere informatie

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2

Inleiding. Producthandboek BC.nl. versie 1 / mei 2011 pagina 2 versie 1 / mei 2011 Inleiding BC.nl is in 2005 opgezet als MKB platform voor de ondernemer, met duizenden bruikbare documenten, checklisten en artikelen. Sinds 2011 is BC.nl de grootste ondernemers-portal

Nadere informatie

Page: 1. General Display 4. 1.1 Leaderboard Large Rectangle - HalfPage Ad 4. 1.2 Buttons 6. 1.3 Textlink 7.

Page: 1. General Display 4. 1.1 Leaderboard Large Rectangle - HalfPage Ad 4. 1.2 Buttons 6. 1.3 Textlink 7. Specifications 2013 Introduction In this document you ll find an overview with all the specs for advertising campaigns at IEX Media. For delivering the campaign and the material the following rules apply:

Nadere informatie

Mediadocumentatie 2015 Nationale Verkoop Online

Mediadocumentatie 2015 Nationale Verkoop Online Nieuwssites regionale dagbladen deweekkrant.nl deondernemer.nl Mediadocumentatie 2015 Nationale Verkoop Online E-COMMERCE MOBIEL NIEUWSSITES MAGAZINES HUIS-AAN-HUIS KRANTEN DAGBLADEN 1 Wegener Media online,

Nadere informatie

Bereik, mogelijkheden en tarieven 2015

Bereik, mogelijkheden en tarieven 2015 Bereik, mogelijkheden en tarieven 2015 Uw communicatiedoelstelling, onze gezamenlijke uitdaging! TR N O C LE O Openingstijden T.W.V. 12,50 Locatie Fries Congrescentrum Drachten Oprijlaan 3 9205 BZ Drachten

Nadere informatie

Bengels Mediabrochure 2014

Bengels Mediabrochure 2014 Vakblad voor kindermode Een uitgave van Bengels Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search Vakblad voor kindermode Juli 2013 Een uitgave

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 ONLINE. de uitgever van het digitale tijdperk

MEDIAKIT 2014 ONLINE. de uitgever van het digitale tijdperk MEDIAKIT 2014 ONLINE de uitgever van het digitale tijdperk Geachte klant, Hierbij vindt u de mediakit 2014 van Minoc Media Services. Deze uitgave bevat het complete overzicht van onze huidige publicaties,

Nadere informatie

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website

Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd Software & tools Website Inspiratiebron voor mediamanagement Academy Events mediafacts.nl compleet vernieuwd! Software & tools Website MF Nieuwsbrief Magazine Social media Mediabrochure 2015 Mediafacts hét kennisplatform voor

Nadere informatie

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren

ONLINE ADVERTEREN. Hoe online adverteren? Waarom online adverteren? Direct Respons online adverteren. Thematisch online adverteren ONLINE ADVERTEREN 2011 ONLINE ADVERTEREN Waarom online adverteren? Alle titels van HDC Media hebben een digitale nieuwssite met 24 uur per dag/7 dagen per week actueel nieuws vooral uit de regio. De fervente

Nadere informatie

naslagwerk congres Rotterdam festivals 9 december 2010

naslagwerk congres Rotterdam festivals 9 december 2010 naslagwerk congres Rotterdam festivals 9 december 2010 136_Hand-Out_Congres_A5_fc.indd 1 07-12-10 10:51 136_Hand-Out_Congres_A5_fc.indd 2 07-12-10 10:51 naslagwerk congres Rotterdam festivals 9 december

Nadere informatie

SEARCH ENGINE ADVERTISING. Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker

SEARCH ENGINE ADVERTISING. Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker SEARCH ENGINE ADVERTISING Gemaakt door Theo Lentjes & Irma van den Akker Index 1. Inleiding Search Engine Marketing...3 2. Search Engine Advertising (SEA)...4 2.1 Google Inhoudsnetwerk... 7 3. Advertentievormen...8

Nadere informatie

3.1 TEST ONTWERP VAN JE BUTTONS... 12 3.2 LEESBAAR MAKEN VOOR MOBIELE APPARATEN... 12 3.3 CALL-TO-ACTION: GEBRUIK ANIMATIE... 13

3.1 TEST ONTWERP VAN JE BUTTONS... 12 3.2 LEESBAAR MAKEN VOOR MOBIELE APPARATEN... 12 3.3 CALL-TO-ACTION: GEBRUIK ANIMATIE... 13 1.1 SLUIT AAN OP DE ONLINE HUISSTIJL... 3 1.2 GEBRUIK EEN WEB LETTERTYPE... 3 1.3 STEL DE JUISTE BREEDTE IN... 3 1.4 PLAATS HET BEDRIJFSLOGO OF DE NAAM LINKSBOVEN IN DE E-MAIL... 4 1.5 MAAK DE E-MAIL LEESBAAR

Nadere informatie

www.textilia.nl TEXTILIA MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search

www.textilia.nl TEXTILIA MEDIABROCHURE 2015 vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search www.textilia.nl vakblad website nieuwsbrieven events online merkenpagina s search engine marketing local search TT1409_001 Cover.indd 1 30-06-14 14:52 HET CROSSMEDIALE PLATFORM VOOR DE MODEPROFESSIONAL

Nadere informatie

Handleiding Winkelwidget

Handleiding Winkelwidget Handleiding Winkelwidget Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe kan ik de winkelwidget het beste inzetten?... 3 Hoe de winkelwidget te gebruiken?... 4 Stap 1: Menu-items maken en artikelen toevoegen... 4 Stap

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 09-10-2014 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

MEDIABROCHURE 2015. Voor professionals in de autobranche

MEDIABROCHURE 2015. Voor professionals in de autobranche Voor professionals in de autobranche Voor professionals in de autobranche Automobiel Management is al ruim 30 jaar de toonaangevende informatiebron voor de autobranche in Nederland. De unieke combinatie

Nadere informatie

VMT. voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie MEDIABROCHURE 2015

VMT. voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie MEDIABROCHURE 2015 VMT MEDIABROCHURE 2015 voor vakprofessionals in de voedingsmiddelenindustrie vakblad website nieuwsbrieven (jaar)boeken leveranciersregister social media bijeenkomsten search engine marketing YOURbusinessmedia

Nadere informatie

www.textilia.nl Textilia Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search

www.textilia.nl Textilia Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search www.textilia.nl vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search Professioneel in de mode 22 oktober 2013 jaargang 92 www.textilia.nl 2013 het Crossmediale platform

Nadere informatie

winter trends Schoenvisie Mediabrochure vakblad website nieuwsbrieven online vakbeurs search engine marketing local search

winter trends Schoenvisie Mediabrochure vakblad website nieuwsbrieven online vakbeurs search engine marketing local search hét vakblad voor de schoenenbranche winter trends Schoenvisie Mediabrochure De vijf vrouwenmodethema s voor seizoen 2014 2014-2015 Clarks Deeta Bombay collectie herfst-winter 2014 56e jaargang 24 januari

Nadere informatie

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 06-07-2011 Versie 2.0

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 06-07-2011 Versie 2.0 LTO Noord Handleiding afdelingswebsite Datum: 06-07-2011 Versie 2.0 Inhoud Inleiding... 3 Basisonderdelen van de website... 4 Internet browser opstarten en de website bekijken... 5 Inloggen in CMS achter

Nadere informatie

Google AdWords & online adverteren. Slim en betaalbaar uw doelgroep bereiken. Alex van Ginneken

Google AdWords & online adverteren. Slim en betaalbaar uw doelgroep bereiken. Alex van Ginneken Google AdWords & online adverteren Slim en betaalbaar uw doelgroep bereiken Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 30-10-2012 Versie 5.1

LTO Noord. Handleiding afdelingswebsite. Datum: 30-10-2012 Versie 5.1 LTO Noord Handleiding afdelingswebsite Datum: 30-10-2012 Versie 5.1 Inhoud Inleiding... 3 Basisonderdelen van de website... 4 Internet browser opstarten en de website bekijken... 5 Inloggen in CMS achter

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN Onze website www.noa.nl is hét online kennisplatform voor professionals in de afbouw. Het is een veel bezocht platform, omdat er gratis veel kennisintensieve artikelen te lezen

Nadere informatie

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01 Wie? Elke dag moeten consumenten keuzes maken; kiezen voor een nieuwe hypotheek, een ziekenhuis waar je snel terecht kan voor een heupoperatie, een notaris in de buurt of een zorgverzekering die past bij

Nadere informatie