Juni Tuinfeest. Het was weer een

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juni Tuinfeest. Het was weer een"

Transcriptie

1 Juni Tuinfeest Het was weer een Prachtig weer!!! Schitterende optredens, leuke spelletjes, lekker eten en vooral een aangename sfeer. De mensen van de ouderraad organiseerden de catering en de leerkrachten stonden in voor de animatie en opbouw! Een perfecte match! Het deed ons ook veel plezier om te zien dat er vele helpende handen waren. Jullie hebben allemaal bijgedragen om er een leuk feest van te maken. Juf Diane sprong van links naar rechts om zoveel mogelijk mooie foto s te maken. Ze heeft zich eens goed laten gaan en zorgde voor een 700-tal schitterende beelden. Een dezer dagen staan ze op onze site! 2. Resultaten PARKCROSS Wat zijn we trots op onze Zonnekind lopertjes!! Allemaal winnaars! Goed gedaan! We vermelden graag dat (in het scholenklassement) de meisjes van L6 op de 1ste plaats staan en de jongens van L2 ook!!! APPLAUS! In totaal eindigen we op de 5de plaats (van de 8 scholen). Deze kinderen behaalden een plaatsje in de top 5 van hun geboortejaar: Laura Vincent en Floris Kollen waren de 1ste, Nemo Kenis eindigde 3de, Mikai Boogerd 4de en Nils Buschman, Matteo Windey en Madelief Besseling op de 5de plaats!!! Super knap gedaan!!!! Dikke proficiat aan alle lopertjes, ook aan diegenen die net buiten de top 5 eindigden! Denk eraan: meedoen is sowieso winnen

2 3. Nieuwe huisnummer Vanaf nu wonen wij niet meer in Zonnekinddreef nummer 8, maar in Zonnekinddreef 2 Onze straat is immers een stukje langer geworden en wij kregen dus een nieuwe toegangsweg. De Zonnekinddreef begint dus nu bij onze rotonde en wij zijn dus het eerste huis van de straat, vandaar vanaf nu Zonnekinddreef 2!!!!! 4. DIT IS ZE DAN!!! Onze HAKUNA MATATA vriendenbank, voorzien van een mooi naamplaatje (voor- en achterkant)!! Klaar voor gebruik!! Met dank aan de bedenkers! 5. Klasfoto s praktisch De schoolfotograaf kwam vorige week langs voor de jaarlijkse klasfoto s. Ze worden binnenkort geleverd en worden geheel vrijblijvend met de kinderen meegegeven. De prijs bedraagt 2.5 euro en wordt via de laatste schoolrekening verrekend. Dus GEEN geld meegeven. Indien u de foto s NIET wenst, bezorgt u ze zo snel mogelijk terug (anders worden ze automatisch aangerekend). 6. Indiv. ouderavond KS Het is bijna zover de vakantie staat voor de deur! Over 5 weken zit het schooljaar er weer op! Zit u nog met vragen naar volgend jaar toe? Hebt u nog twijfels of wil u gewoon met de juf het voorbije schooljaar evalueren? Dat kan allemaal op dinsdag 2 juni! De kinderen kregen al een uitnodiging mee en zoals gewoonlijk ontving u ook een digitale versie! 7. Foto s online Foto s, veel foto s, heel veel foto s van de voorbije activiteiten op school, de eerste communie, het tuinfeest,. En er komen er nog steeds bij! Ook in juni. Neem dus af en toe een kijkje op onze website en geniet van alle stralende zonnekindsnoetjes! 8. Hoevefeesten KS Elk jaar weer een dag om naar uit te kijken! De hoevefeesten zijn weer een feit. Op vrijdag 19 juni kunnen alle kleuters volop genieten van het boerderijleven! Plezier verzekerd! Autovervoer wordt via de klasjuffen geregeld! Neem zeker een kijkje via deze link Er zijn het hele weekend activiteiten voor het ganse gezin!

3 9. Schoolreis KS Joepie!!! Onze kleuters gaan ook dit jaar weer op reis naar Nederland! Op maandag 22 juni gaan ze spelen en ravotten op de speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen (nabij Schijf). Er is een binnen- en buitenspeeltuin, pony s, koeien, geiten, schapen en konijnen het is er allemaal! Praktische info hierover, vernemen jullie later nog via mail/de kinderen. Neem alvast een kijkje op de website Schoolreis LS Geen paniek ;-) ook de kinderen van de lagere school hebben nog een leuke afsluiter in t verschiet Zij gaan een dagje naar DE MOSTEN in HOOGSTRATEN op maandag 29 juni! Voor L1 en L2 heeft juf Wenda in de voormiddag al een leuk spelletjesparcours bedacht en in de namiddag kunnen ze er heerlijk vrij spelen! L3, L4, L5 en L6 genieten de ganse dag van BUITENSPEL. Een gevarieerde dag met een spannend avonturenparcours! Over de praktische kant vernemen jullie later nog meer! 11. Uitwisseling K3 en L1 Voor onze kleutertjes van K3 zit hun kleutertijd er bijna op om de overstap naar L1 een beetje te vergemakkelijken vindt er een uitwisseling plaats in de week van 15 tot en met 18 juni! K3 gaat OP ONTDEKKING samen met de kinderen van L1! Zo kunnen ze spelenderwijs al eens kennismaken met hun nieuwe juf en klas! Alvast even wennen! Het worden echte verrassingsdagen dus tot dan een groot GEHEIM Wat we al wel kunnen verklappen is het volgende: - Woensdag 17 juni : ouders K3 welkom vanaf om een kijkje te nemen in L1 - Donderdag 18 juni: ALLE kleuters van K3 en leerlingen van L1 blijven s middags op school eten en gaan verder op ontdekking ;-)

4 12. Sportklassen L6 Ook voor de leerlingen van L6 breken er spannende tijden aan! Nog een aantal weken en dan verlaten ze Zonnekind voorgoed om dan een boeiend nieuw leven tegemoet te gaan! Maar voor het zover is, sluiten ze hun lagere schooltijd af met een fantastische sportweek in het BLOSOcentrum NETEPARK te Herentals! Dit jaar is het toch weer even anders dan anders De kinderen worden NIET met auto s vervoerd, maar gaan gezellig met de fiets!! Een fantastische fietstocht van 45 km, samen met meester Kim, Juf Wenda en een bezemwagen met bagage!! Het belooft een zalig begin te worden van een even zalige sportweek! Ze vertrekken op maandag 22 juni en keren vrijdag 26 juni moe maar voldaan terug!! 13. Receptie L6 + uitreiking getuigschriften Maandag 29 juni nemen we officieel afscheid van onze zedeklassers tijdens een receptie (20.00) samen met hun ouders en het schoolteam! We drinken een glaasje, blikken terug op hun schooltijd hier op Zonnekind en reiken de getuigschriften uit! Niet te missen dus! Uitnodiging volgt later. 14. Mol en Beer L1 Mol en Beer het zijn de dikste vrienden van onze jonge lezertjes van L1! Dankzij hun avonturen kent het alfabet geen geheimen meer voor de eersteklassers! Ze zijn helemaal in de ban van deze schattige figuurtjes en verslinden hun leesavonturen om ter meest! De prachtige illustraties zijn van de hand van Daniëlle Roothooft, een inwoonster van Kalmthout! Op dinsdag 23 juni krijgen we de unieke kans om haar een bezoekje te brengen in haar tekenatelier zodat we haar beter kunnen leren kennen en kunnen ontdekken waar Mol en Beer geboren zijn! Alle kinderen mogen een eigen leesboekje meebrengen voor een heuse signeersessie!!! Als dat geen feest wordt!! Praktische info omtrent vervoer, volgt nog! 15. Logeren L4 Maar ook de leerlingen van L4 hebben nog wel wat om naar uit te kijken Er staat hen nog een supergezellige, megabangelijke logeerpartij op school te wachten! Op dinsdag 23 juni worden matrassen en slaapzakken gespreid op school voor een onvergetelijk slaapfestijn! Leuke activiteiten, verrukkelijk lekkere BBQ en lekkere ijsjes maken de avond compleet! Na een heerlijk verkwikkende (!!) nachtrust keren ze woensdagmiddag terug naar huis!!! Meer info volgt nog.

5 16. Kidsfestival L1 t/m L5 Géén boekentassen nodig op donderdag 25 juni, maar wel een vrolijk humeur en sportieve benen Het KIDSFESTIVAL wordt stilaan een jaarlijkse traditie voor de kinderen van alle lagere scholen van Kalmthout! Dit fantastische kinderfestival gaat door op DOMEIN DIESTERWEG. Springkastelen, free podium, zingen, dansen, springen het kan er allemaal! Een dag om naar uit te kijken en lekker uit de bol te gaan!! Alle leerlingen komen die dag met de FIETS, HELM en HESJE!! Iedereen brengt een lunchpakket mee, voldoende drank en tussendoortjes. Alles in een handige rugzak! 17. Verloren voorwerpen Mist u soms een truitje, jasje, zwemtas, een paar laarzen, rugzak, muts of sjaal??? neem dan zeker eens een kijkje bij onze verloren voorwerpen!! Onze kar bezwijkt bijna onder de torenhoge stapels verloren kledij en andere spulletjes! Bij droog weer zullen we de kar nog eens buiten zetten en alles etaleren, maar niets belet je om zelf al eens een kijkje te komen nemen! En denk eraan alles wat blijft liggen in de vakantie wordt onherroepelijk geschonken aan spullenhulp en/of kringloopwinkel!! 18. OPROEP voor volgend schooljaar U kent ze wel onze trouwe gemachtigde opzichters die elke dag opnieuw onze kinderen helpen bij het veilig oversteken van de gevaarlijke kruispunten zij verdienen een dikke pluim en een dikke merci!! Hebt u ook een kwartiertje vrij op een weekdag? Wit u ook wel helpen om de kinderen veilig door het verkeer te loodsen? Meld je dan zeker aan als kandidaat gemachtigd opzichter voor volgend schooljaar! We hebben jullie hard nodig!!! 19. Laatste schooldag + schoolrekening Oeps en dan is het plotseling zover! Het einde van het schooljaar is een feit op dinsdag 30 juni!! Vanaf kunnen de kinderen opgehaald worden. Hun rapport (en de schoolrekening, vergeet ook tijdens de vakantie niet om tijdig te betalen!!) wordt dan gewoon meegegeven! Uiteraard is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de juf of meester! En daarna. Daarna is het VAKANTIE

6 20. Agenda juni 2015 Di 02 indiv. ouderavond KS Do 04 kleuterzwemmen K2 Do 11 kleuterzwemmen K2 Vr 12 zwemmen Ma 15 start uitwisselingsweek K3-L1 Woe ouders K3 welkom in L1 Do 18 K3 en L1 blijven op school eten (allemaal!!) kleuterzwemmen K2 Vr 19 Hoevefeesten KS Ma 22 schoolreis KS Vertrek L6 BLOSO Sportklassen Di 23 Mol en Beer L1 logeren L4 Woe 24 logeren L4 Do 25 kleuterzwemmen K2 Kidsfestival LS Vr 26 zwemmen Terugkeer L6 BLOSO Sportklassen Ma 29 schoolreis LS Receptie L6 Di 30 laatste schooldag (kinderen mogen opgehaald worden vanaf 10.30)

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Het laatste verlengde weekend van dit schooljaar komt eraan, een extra vrije dag dus! Geniet ervan!

Het laatste verlengde weekend van dit schooljaar komt eraan, een extra vrije dag dus! Geniet ervan! 1. Meester Gino Met veel plezier kunnen we melden dat meester Gino na een intensieve revalidatie weer terug op post is! Een dikke dankjewel aan juf An en juf Lief voor hun niet aflatende inzet tijdens

Nadere informatie

juni Individuele ouderavond KS

juni Individuele ouderavond KS 1. TUINFEEST Het werd weer een topeditie, ons jaarlijks tuinfeest! Zonnekind kleurt je dag is er eentje om in te lijsten De weergoden waren ons super goedgezind en stuurden ons tropische temperaturen,

Nadere informatie

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Toontje Toon het was een overdonderend succes over de ganse lijn! De kinderen schitterden als sterretjes, gaven het beste van zichzelf, overtroffen zichzelf en het

Nadere informatie

1. Nieuwe zonnekindjes

1. Nieuwe zonnekindjes 1. Nieuwe zonnekindjes Op maandag 2 juni verwelkomen wij met veel plezier 4 nieuwe zonnekindjes!! Famke en Madelief in K0, Julia in K1 en Damon in L1. Tegelijkertijd willen we juf Wenda van harte (terug)

Nadere informatie

What s in a name ;-) De weergoden waren ons alweer goed gezind!!! De vele foto s op onze website getuigen van een BEESTIG LEUK TUINFEEST met

What s in a name ;-) De weergoden waren ons alweer goed gezind!!! De vele foto s op onze website getuigen van een BEESTIG LEUK TUINFEEST met 1. Tuinfeest Zonnekind Je krijgt het weer dat je verdient En onze Zonnekindjes verdienen ZON! What s in a name ;-) De weergoden waren ons alweer goed gezind!!! De vele foto s op onze website getuigen van

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

mei 2016 2015-2016 WINNEN!!! (maar winnen is niet verboden en toch ook wel leuk ;-))

mei 2016 2015-2016 WINNEN!!! (maar winnen is niet verboden en toch ook wel leuk ;-)) 1. Olympische sportdag lagere school De zomerspelen in Brazilië zijn nog ver weg maar op dinsdag 3 mei wappert de olympische vlag al op Zonnekind en wordt het olympisch vuur aangestoken! Meester Gino zal

Nadere informatie

Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle

Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle 1. Schoolrekening 2 de trimester Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle niet-betalers willen we toch nog even benadrukken dat er geen fiscaal attest gegenereerd kan worden als

Nadere informatie

mei Extra lang weekend 1 mei. 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest van de arbeid) en. 2.

mei Extra lang weekend 1 mei. 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest van de arbeid) en. 2. 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg benadrukken ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest

Nadere informatie

Extra editie juni 19

Extra editie juni 19 1. Enkele indrukken van de belevenissen van de voorbije week Wat was het weer een gezellige drukte op Zonnekind deze week! Schoolreizen, kidsfestival, sportklassen, fietstochten, De kinderen beleefden

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen

1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen 1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen Het was fantastisch een topprestatie van klein naar groot (al zeggen we het zelf ;-)!!! We zijn heel trots op onze zonnekinderen en genieten nog na,

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Schoolkrantje mei 2012. 1. Recital kinderen van de zon

Schoolkrantje mei 2012. 1. Recital kinderen van de zon Schoolkrantje mei 2012 1. Recital kinderen van de zon Hebt u al kaarten gekocht voor het wervelende recital met zonnige liedjes ten voordele van het bouwfonds van onze school? Neen? Doe het dan snel, nu

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

november 2017

november 2017 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we graag 3 nieuwe zonnekindjes in K0! Amélie, Kate Lynn en Nand worden met veel enthousiasme verwacht in het klasje van Juf Daphne! Hopelijk voelen

Nadere informatie

1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014. 2. Website. 3. Bezoek Klina L4. Schoolkrantje januari 15

1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014. 2. Website. 3. Bezoek Klina L4. Schoolkrantje januari 15 Schoolkrantje januari 15 1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014 Bij het begin van 2015 blikken we graag even terug op het voorbije kalenderjaar, waarin 8 nieuwe zonnekindjes geboren werden Bas (broertje

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. Nieuwsbrief juni GBS Maatjes

BASISSCHOOL MAATJES. Nieuwsbrief juni GBS Maatjes BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur: Beste ouders, beste sympathisant, Deze nieuwsbrief is alweer de laatste (gewone) nieuwsbrief van dit schooljaar. De voorbije maand was weer een hele actieve

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

november 2018

november 2018 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe zonnekindjes in K0! Julien en Lukas worden met veel ongeduld en enthousiasme verwacht in het klasje van juf Daphne! Hopelijk

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ nieuwsbrief juni 2019 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Beste ouder(s), Deinze, juni 2019 We zijn de laatste maand van dit schooljaar gestart. Een gouden raad aan onze kinderen: nog even, alles geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop!

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop! 1. Schoolrekening 2 de trimester Donderdag 21 februari werd de 2 de schoolrekening van dit schooljaar opnieuw digitaal doorgestuurd (met betaalknop). Uiterste betaaldag is 15. Hebt u geen rekening gekregen?

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

t Kriebelt Kleuterschool nr. 33

t Kriebelt Kleuterschool nr. 33 t Kriebelt Kleuterschool nr. 33 Juf Sofie, juf Tinne en juf Jana "Joepie!!!! 't Is weer tijd voor de Gladiolen!!! De kleuters van 0kl gaan dansen, zingen, springen en swingen!" Als jullie goed piepen,

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama)

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama) 1. Maandplanning JUNI 2018 Vr 1 jun Za 2 jun Zo 3 jun Ma 4 jun s morgens Voormiddag Volle dag Maandopener in de klas sport Sportdag info-avond overgang 3 kl 1 ste leerjaar Activiteiten overlopen in de

Nadere informatie

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest!

We need you! Nieuwsbrief 26 Schooljaar Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Nieuwsbrief 26 Schooljaar 2018-2019 10 05 2019 Een geheim Onthulling op ons schoolfeest! Zoals jullie al op de kalender gezien hebben, gaat ons schoolfeest dit schooljaar door op zondag 26 mei. Wat er

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

oktober 2017

oktober 2017 1. TE GEKKE BEESTENBOEL Ons TE GEKKE schooljaar werd al goed op gang getrokken De volgende gekke dag komt er alweer aan! Op woensdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG en maken wij er hier een TE GEKKE BEESTENBOEL

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016

Arabisch sprookje. NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Vrije Basisschool Eke Steenweg 52 9810 Eke 09/385.52.49 info@vbseke.be www.vbseke.be NIEUWSBRIEF 10 mei 2016 Arabisch sprookje Er was eens een koning met twee zonen. Slechts één van beide kon zijn koninkrijk

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 03/

NIEUWSBRIEF. 03/ NIEUWSBRIEF 03/666.81.15 directie@chterbroek.be www.vbs-delinde.be 30 april 2019 Dag iedereen, Nog 2 maanden tovert dit schooljaar uit zijn hoed. 2 maanden met onderbroken weken en uitstappen. Stilaan

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

februari 2019

februari 2019 1. Nieuwe zonnekindjes Een nieuwe maand, een nieuw begin Zo ook voor Julia-Rose en Léon die op 1 februari voor het eerst naar school komen! Welkom in K0 en hopelijk voelen ze zich snel thuis in hun klasje!

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn

Basisschool Toermalijn Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be Beste ouders We zijn al aangekomen aan de laatste maand van ons schooljaar. We nemen natuurlijk

Nadere informatie

april Betalingen schoolrekening- Aandacht

april Betalingen schoolrekening- Aandacht 1. Betalingen schoolrekening- Aandacht Dankjewel aan alle ouders die de rekening tijdig betaalden (soms zelfs dubbel ;-). Er staat echter nog steeds een bedrag open van ongeveer 6.000 euro! We willen jullie

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

Eerste Communie Vormsel

Eerste Communie Vormsel Maandbrief mei 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Eerste Communie Vormsel Op zondag 7 mei doen de kinderen van het

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Luchtvervuiling tast de gezondheid van onze kinderen aan. In veel van onze scholen is de luchtkwaliteit zorgwekkend. Dat was de conclusie van een eerste grootschalige

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie