De Marantz PMD-620. Beschrijving.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Marantz PMD-620. Beschrijving."

Transcriptie

1 pagina 1 van 7 De Marantz PMD-620 In december 2007 verscheen deze mini geheugenkaartrecorder in ons land, Niehoff High Tech Sound & Light te Denekamp was zo vriendelijk mij de recorder een week ter beschikking te stellen voor een test. Beschrijving Deze compact gebouwde recorder heeft ongeveer dezelfde geringe afmetingen als de eerder geteste Edirol R-09 zodat ook hier geen plaats is voor twee degelijke XLR microfoon aansluitingen. Bij gebruik van een externe microfoon is dus een verloopkabel nodig van XLR naar een 3.5 mm. ministekker. Eenzelfde soort aansluiting is er voor de hoofdtelefoon en de line in- en uitgang. Aardig is dat de recorder op afstand door een kabel (RC 600) is te bedienen. Via een USB-2.0 komt de verbinding met een computer tot stand. De opnamen worden opgeslagen op SD geheugenkaarten die thans tot 4 Gb verkrijgbaar zijn en in de toekomst tot meer dan 8 Gb. De USB aansluiting en de SD-kaart zitten verborgen achter twee zeer fragiele klepjes waarvan men zich afvraagt wanneer deze de geest geven. De PMD-620 kan opnemen in de formaten PCM (.WAV) en MP3 bij 44.1 of 48 khz. met een resolutie van 16 of 24 bit. Op een 4 Gb SD-kaart gaan bijna 13 uren mono in de kwaliteit 44.1 khz/ 16 bit. In de laagste kwaliteit MP3 zelfs 283 uren. De PMD-620 kan 5 Volt voeding leveren aan een externe microfoon, maar dat is te weinig voor b.v. de Sennheiser ME-64. Evenals bij de Edirol R-09 wordt het opnameniveau geregeld door twee drukknopjes waarmee het volume voor beide kanalen tegelijk in 30 stappen van 1 db is in te stellen. Bij een opnameniveau tussen -12 en 0 db, licht er een groene LED op en bij oversturing een rode. De geluidsterkte van de hoofdtelefoon en de interne luidspreker is in 50 stappen te regelen door een ringvormige knop aan de voorzijde. De interne luidspreker stelt weinig voor. Het geluid is zo zacht dat het alleen is te horen als de recorder tegen het oor wordt gehouden. Na het indrukken van de REC PAUSE-toets knippert een rode ring rond de REC-toets. Tijdens de opname brandt deze ring constant.

2 pagina 2 van 7 Terwijl de Edirol alle gegevens op één scherm samenpakt, zijn ze bij de PMD-620 verdeeld over enkele schermen. Deze zijn met de DISPLAY-toets achtereenvolgens op te roepen. De schermen van beide recorders zijn ongeveer even groot, maar dat van de Marantz lijkt groter door de brede zwarte omranding. De helderheid van het display is via het menu in 10 stappen in te stellen zodat bij duisternis geen verblinding optreedt. Twee AA-batterijen (alkaline of NiMH) verzorgen de voeding. Deze moet men buiten de recorder opladen. Een netvoeding, een USB-kabel, een audio-kabel een statiefadapter en een 512 Mb SDkaart worden meegeleverd. De adviesprijs bedraagt (incl. 512 Mb SD-kaart). De garantietermijn is 24 maanden. Een Nederlands-talige handleiding staat op een meegeleverde CD-ROM, maar is ook te downloaden van: In de tabel zijn de overige eigenschappen samengevat en worden ze vergeleken met die van de Endirol R-09 Eigenschappen Edirol R-09 Marantz PMD- 620 Tijdcode ingang Resolutie (bit length) Sample frequenties Beschikbare file-formaten Pre-record (tijd is afhankelijk van sample freq.) Herstelfunctie (Retake, Rec Undo) Herhaalfunctie bij afspelen (Repeat) Test geheugenkaart (Card check, Media scan) 16 en 24 bit 44.1 en 48 khz MP3, PCM (.WAV) 16 en 24 bit 44.1 en 48 khz MP3, PCM (.WAV)

3 pagina 3 van 7 High pass filter (Low cut filter) Band pass filter (Low + High cut filter) Ingangsniveau demping (Attenuation) Regelbare display-helderheid en/of contrast Datum / Tijdweergave op display Automatisch uitschakelen na bepaalde tijd Vastgelegde voorinstellingen (Presets) Controle van opgenomen signaal (Verify) Na-band controle (Read After Write) Time Shift Playback Automatische opname (Auto Cue) Automatische regeling opnameniveau (ALC) Opnamestop bij stilte (Silent Skip) Kabel afstandsbediening (Remote Control) Beperking piekniveau (Limiter) Toetsvergrendeling (Input Lock Switch) Nederlandstalige handleiding Voeding (Net, accu pack of losse AA-formaat) Phantom voeding Interne microfoon Interne luidspreker Stroomverbruik (bij opname en weergave) Bedrijfsduur (bij opname en weergave) Aansluiting hoofdtelefoon Aansluiting extern toetsenbord Aansluiting aan computer Gebalanceerde stereo microfooningang Analoge stereo line ingang Analoge stereo line uitgang Digitale in- en uitgang Microfoon ca. -20 db, helderheid Tijd Na 3-60 min., instelbaar Net, 2 stuks AA, stereo 360 ma 5 6 uur, 3.5 mm. ministekker USB 2.0 / 1.1 1x3.5 mm. optische kabel Microfoon -12 db of -24 db, helderheid Datum + Tijd Na 15 min. 3 intern en op SD-kaart, op CD-ROM Net, 2 stuks AA 5 V, 1 ma, stereo, mono 4 W Ca. 4 uur (alkaline), 3.5 mm. ministekker USB 2.0

4 pagina 4 van 7 Afmetingen (BxHxD in mm.) Gewicht zonder batterijen 63x102x gram 62x102x gram Adviesprijs (Incl. BTW, Excl. accu) 398.= (incl. 64 Mb SD-kaart) (Incl. 512 Mb SDkaart) Bediening De bedieningstoetsen zijn wat groter dan bij de Edirol zodat ze mogelijk ook met handschoenen aan nog zijn te gebruiken. Normaal neemt de recorder op via de interne microfoons, maar bij gebruik van de line-ingang of een externe microfoon wordt automatisch via de aangesloten geluidsbron opgenomen. Bij het Input Menu moet dan wel zijn gekozen voor AUTO. De externe microfoon heeft daarbij prioriteit boven de line-ingang als beide zijn aangesloten. De belangrijkste toetsen zoals STOP, PAUSE, RECORD, DISPLAY, ENTER en VOLUME zitten aan de voorzijde. Als de DISPLAY-toets 3 seconden wordt ingedrukt verschijnt het hoofdmenu met de onderdelen File List, Utility Menu, Preset Menu, Time/Date, Preset Load, Preset Save en F/W Version. In de File List verschijnen de namen van de opgenomen records (files). Na het formatteren begint de recorder opnieuw te tellen met b.v WAV, WAV etc. De lijst is te gebruiken bij het kiezen van een weer te geven opname. Ook kunnen alle opnamen, zonder pauze, achtereenvolgens worden afgespeeld. Het Utility Menu geeft de mogelijkheid filenamen te wijzigen, files te verwijderen of de SD-kaart te formatteren. Het is heel mooi dat de recorder drie voorinstellingen (presets) kent. Deze worden in het interne geheugen opgeslagen, maar zijn ook op de SD-kaart weg te schrijven. Met het onderdeel Preset Load zijn de presets vanaf de geheugenkaart in te lezen (eventueel ook in andere PMD-620 s). In de presets kunnen maar liefst 24 instellingen worden vastgelegd. Enkele belangrijke zijn: opnameformaat (PCM of MP3), stereo of mono, sample frequentie, Low Cut en helderheid van het beeldscherm. Geluidskwaliteit De opnamekwaliteit van de PMD-620 wordt vergeleken met die van mijn referentie recorder, de Marantz PMD-671. Daarbij is gebruik gemaakt van de externe Sennheiser ME-64 met eigen voeding. Er is alleen getest met de microfoons omdat dit in de praktijk van de geluidsjager het meest voor zal komen. De kwaliteit van de line-ingang heb ik niet bekeken hoewel deze b.v. goed is te gebruiken voor opnamen uit een vleermuis detector. Als geluidsbron wordt zowel witte ruis als de zang van een Nachtegaal afgespeeld via een goede luidspreker. De opstelling van de microfoon t.o.v. de luidspreker blijft gedurende de gehele testprocedure ongewijzigd. De opnameregelaars van de recorders zijn daarbij ingesteld op 80% van hun maximum. Ik heb alleen getest met PCM bij 44.1 khz en 16 bit.

5 pagina 5 van 7 De opname van witte ruis laat zien dat de PMD-620 het geluid ca. 19 db. zwakker op de geheugenkaart wegschrijft dan de PMD-671. Met de interne microfoon is het verschil zelfs ca. 23 db. Na versterking van het PMD-620 signaal in Adobe Audition tot hetzelfde niveau als dat van de PMD-671, blijken de grafieken van de frequentieverdeling vrijwel samen te vallen. Alleen boven 14 khz. geeft de 620 iets meer ruis. Bij gebruik van de interne microfoon zijn er aanzienlijke verschillen zichtbaar waarbij het hogere ruisniveau van de 620 duidelijk wordt.

6 pagina 6 van 7 De PMD-620 is met de interne microfoon misschien te gebruiken als dicteerapparaat, voor het in hoge kwaliteit opnemen van zwakke natuurgeluiden is een goede externe microfoon beslist vereist. Samenvatting De opnamekwaliteit met externe microfoon is uitstekend en vergelijkbaar met die van de Edirol R- 09. De interne microfoon is voor het opnemen van natuurgeluiden nauwelijks bruikbaar. Wel is de recorder geschikt voor het (via de line-ingang) opnemen van signalen uit b.v. een batdetector. De PMD-620 heeft als voordelen boven de Edirol o.a.: De grotere bedieningstoetsen. De mogelijkheid van drie voorinstellingen. Een kabel afstandsbediening. Een afluistermogelijkheid in het veld. Door de geringe afmetingen van deze recorder is er helaas geen plaats voor degelijke XLR microfoonaansluitingen. Ook is het opnameniveau van beide stereokanalen niet afzonderlijk te regelen. De recorder kan geen 48 Volt phantom voeding aan een externe microfoon leveren. Voor wie met deze beperkingen kan leven, is dit toch een heel aardige recorder voor een aantrekkelijke prijs. nuari 2008 J.A. Meijerink Dit testrapport mag met toestemming van de auteur en met bronvermelding voor reclamedoeleinden worden gebruikt, mits het in z n geheel wordt gepubliceerd.

7 pagina 7 van 7

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspeler

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspeler AUDIO-APPARATUUR Daisyspeler 020001643 De PlexTalk PTN2 is een audiospeler waarmee je boeken en muziek, die op een digitale drager werden opgenomen, kunt beluisteren. Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

DSR-X20. Gebruikers Handleiding

DSR-X20. Gebruikers Handleiding DSR-X20 DSR-X20 Gebruikers Handleiding DISCO Discosmash Vroegeinde 14, 2243 Pulle, België Tel.: +32 (0)3 4640909 - Fax: +32 (0)3 4640139 info@discosmash.com - www.discosmash.com Gelieve deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspeler

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspeler AUDIO-APPARATUUR Daisyspeler 020001643 De PlexTalk PTN2 is een audiospeler waarmee je boeken en muziek, die op een digitale drager werden opgenomen, kunt beluisteren. Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

INLEIDING OPSTELLING AANSLUITEN OP HET ELEKTRICITEITSNET BATTERIJ GEBRUIKEN MD-SCHIJF INBRENGEN. Handleiding Sony MD Recorder

INLEIDING OPSTELLING AANSLUITEN OP HET ELEKTRICITEITSNET BATTERIJ GEBRUIKEN MD-SCHIJF INBRENGEN. Handleiding Sony MD Recorder Handleiding Sony MD Recorder INLEIDING Deze handleiding is een goede inleiding op het gebruik van de Sony MD recorder, maar is vooral een beknopte basis om de gebruiker op weg te helpen. Voor een goed

Nadere informatie

DASH CAM, HD Handleiding

DASH CAM, HD Handleiding DASH CAM, HD Handleiding 87231 Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u alle functies van deze Auto-DVR optimaal weet te gebruiken. Opgelet 1. Steek de geheugenkaart a.u.b.

Nadere informatie

DIGITAL VOICE RECORDER

DIGITAL VOICE RECORDER DIGITAL VOICE RECORDER Schakel de recorder in middels de Power OFF-ON schakelaar aan de rechterzijkant. Instellen taal: - Druk een paar keer op >> of

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP Gebruiksaanwijzing FILE/ ERASE HP/LP REPEAT STOP Memorecorder DVR-130 2 NL Introductie De Profoon DVR-130 is een Memorecorder geschikt voor het opnemen van spraak. Deze kan gebruikt worden als persoonlijke

Nadere informatie

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspelers

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspelers AUDIO-APPARATUUR Daisyspelers 020001643 De PlexTalk PTN2 is een audiospeler waarmee je boeken en muziek, die op een digitale drager werden opgenomen, kunt beluisteren. Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon HANDLEIDING POWERCUBE 100 Draagbare BT speaker met draadloze microfoon PROBLEMEN OPLOSSEN Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Geen geluid 1. Geen ingang geluidsbron 1. Gebruik een beter muzieksignaal

Nadere informatie

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat

DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat DAP-Audio CORE Scratch & CORE Beat [ Auteur: Andy ] [ Editie: Nr.311 - November 2014 ] DJ MIXERS (Het artikel kan u vinden in Meet Music Magazine editie 311, dat u gratis kan verkrijgen op meer dan 650

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Speaker Control Neckband Headset. Met deze headset wordt luisteren naar je favoriete muziek,

Nadere informatie

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1 DT-210/DT-210L/DT-210V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 A B C D E F G H Plaats van de bedieningsorganen Keuzeschakelaar Stereo/Mono/Luidspreker Toets memory (geheugen) Afstemming Omhoog/Omlaag

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

CallRecorder. FeaturePhone 175

CallRecorder. FeaturePhone 175 CallRecorder FeaturePhone 175 Telefoontoestel met geïntegreerde Call Recorder Registreert telefoongesprekken volautomatisch op CD recordable Capaciteit tenminste 175 uur en 15000 opnamen per CD Additionele

Nadere informatie

Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro

Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro Betreft Geheugenhulp producten 113030M en 113030C Belangrijke informatie Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik Talk-Tracker bevat een ingebouwde

Nadere informatie

Praktijk voorbeeld 3: audio opnemen

Praktijk voorbeeld 3: audio opnemen Om digitale audio op te nemen is een apparaat of instrument nodig dat op de lijningang of microfooningang van de geluidskaart is aangesloten; bijvoorbeeld een elektrische gitaar, een voorversterker of

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder + Telefoon opname set DVR-512

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder + Telefoon opname set DVR-512 Gebruiksaanwijzing Memorecorder + Telefoon opname set DVR-512 2 Introductie De Profoon DVR-512 is een memorecorder geschikt voor het opnemen van spraak. Deze kan gebruikt worden als persoonlijke digitale

Nadere informatie

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 4 OPMERKINGEN 4 KNOPPEN EN SCHERM 6 4.1 Werking 6 4.2 LCD scherm 8 MUZIEK UPLOADEN NAAR DE SPELER 9 BEDIENINGSINSTRUCTIES 14 6.1 Muziek

Nadere informatie

Handleiding. Marantz solid state recorder

Handleiding. Marantz solid state recorder Handleiding Marantz solid state recorder OPSTARTEN EN BASISOPSTELLING ONDERDELEN - het toestel - een adapter - een USB-kabel - een tafelmicrofoon - de flash card AANSLUITEN Opm: de gegeven beschrijvingen

Nadere informatie

Linear PCM Recorder PCM-M10

Linear PCM Recorder PCM-M10 4-162-327-44(1) Linear PCM Recorder Gebruiksaanwijzing Aan de slag Basisfuncties Andere opnamefuncties Andere weergavefuncties Tracks bewerken Menufunctie Uw computer gebruiken Aanvullende informatie Problemen

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

Easi-Speak gebruiksaanwijzing

Easi-Speak gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Speak bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen. Vermijd dat de Easi-Speak

Nadere informatie

WAARSCHUWINGEN VOORAF INLEIDING. Handleiding toestel Mondeling Geschiedenis: TASCAM DR 1

WAARSCHUWINGEN VOORAF INLEIDING. Handleiding toestel Mondeling Geschiedenis: TASCAM DR 1 Handleiding toestel Mondeling Geschiedenis: TASCAM DR 1 WAARSCHUWINGEN VOORAF - lees deze handleiding goed, hou rekening met alle richtlijnen en waarschuwingen - gebruik het toestel enkel zoals aangegeven

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. MP023/MP024 Sweex Pretty Pink MP3 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. MP023/MP024 Sweex Pretty Pink MP3 Player MP023/MP024 Sweex Pretty Pink MP3 Player Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex Pretty Pink MP3-player. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten van je favoriete

Nadere informatie

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen!

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! HANDLEIDING Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! 1. Instructies 1., Vorige (kort indrukken), volume harder (lang indrukken). 2., Volgende (kort indrukken), volume zachter (lang indrukken).

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s

Verhuur lijst. DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB. Prijs. Euro 45 per dag. Videocamera s Verhuur lijst DLSR- CANON 5D MARK 3 incl. batterij grip 2x accu 1x CF card 32 GB Prijs. Euro 45 per dag Videocamera s SONY HVR S270 Incl. 2x V munt accu. 1x CF card 32 GB Statiefplaat Cameratas Prijs.

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Datalogger voor temperatuur PCE-T 800 met real-time datalogging op SD-kaart, LCD-scherm 4,5 " voor grafieken, USB-poort, software voor gegevensoverdracht en -evaluatie. De datalogger PCE-T 800 is een 8-kanaals

Nadere informatie

Belangrijke Informative

Belangrijke Informative Belangrijke Informative Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Talk-Tracker bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen.

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

De Olympus LS-11: onze nieuwste bekroonde opnamestudio in zakformaat

De Olympus LS-11: onze nieuwste bekroonde opnamestudio in zakformaat PERSBERICHT Voortreffelijke geluidsopname bij elke gelegenheid De Olympus LS-11: onze nieuwste bekroonde opnamestudio in zakformaat Aartselaar, 22 juli 2009 De nieuwe Olympus LS-11 lineaire PCMrecorder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig een

Nadere informatie

Aan de slag met de Easi-Speak

Aan de slag met de Easi-Speak Aan de slag met de Easi-Speak Zing de sterren van de hemel of neem interessante interviews af! Door het microfoonontwerp is het product erg aantrekkelijk voor kinderen om te gebruiken. Laat uw leerlingen

Nadere informatie

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth

TOWER SYSTEM. ENERGY TS3 2.0 Bluetooth TOWER SYSTEM ENERGY TS3 2.0 Bluetooth Inleiding Energy Sistem bedankt u voor het aankopen van de Tower sistem TS3 2.0 Bleutooth. We wensen u veel luisterplezier! Wij raden u aan de handleiding aandachtig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE ONDERDELEN & ACCESSOIRES... 2 ORIENTATIE... 3 OPLADEN... 4 VIDEO OPNEMEN... 5 DOWNLOADEN... 6 SPECIFICATIE... 8 1 ONDERDELEN & ACCESSOIRES Actie camcorder CD Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Onboard auto camera Caméra embarquée

Onboard auto camera Caméra embarquée Onboard auto camera Caméra embarquée ONBOARD CAR CAMERA ONBOARD-KFZ-KAMERA up to 32GB Video format Movie 2.0 LCD Screen Low illumination for night operation High speed recording quick response for light

Nadere informatie

Handleiding. DDPai. Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus AA Oosterbeek The Netherlands

Handleiding. DDPai. Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus AA Oosterbeek The Netherlands Handleiding DDPai Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus 80 AA Oosterbeek The Netherlands info@pitstar.com versie Juli 08 Inhoud verpakking De camera mini camera M sticker USB voedingskabel Micro

Nadere informatie

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV Stenmark SmarTVstick Handleiding: Inhoudsopgave 1 SmarTVstick aansluiten op een TV 2 Voeding aansluiten Externe apparaten 3 Verbinding met de muis Gebruik 4 Verbinding met het netwerk 5 Schermresolutie

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME:

DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: DAR 3001 RECORDER INGEBRUIKNAME: Bij de DAR3001 wordt een SD-kaart meegeleverd. Op deze SD-kaart staan een aantal files, inclusief een Engelstalige handleiding Het is aan te raden een kopie van deze SD-kaart

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de BATLOGGER-M

Gebruikershandleiding voor de BATLOGGER-M Gebruikershandleiding voor de BATLOGGER-M Eric Jansen, Linda Redder & Herman Limpens Versie 31 maart 2014 1. HOE ZIET HET APPARAAT ER UIT? De Batlogger-M wordt geleverd in een stevig koffertje met bijbehorende

Nadere informatie

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspelers

AUDIO-APPARATUUR. Daisyspelers AUDIO-APPARATUUR Daisyspelers 020001643 De PlexTalk PTN2 is een audiospeler waarmee je boeken en muziek, die op een digitale drager werden opgenomen, kunt beluisteren. Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Algemene aanwijzingen bij set 5, 7 en 8

Algemene aanwijzingen bij set 5, 7 en 8 Algemene aanwijzingen bij set 5, 7 en 8 Al deze apparatuur is digitaal. Dit houdt in dat de apparaten enkele seconden nodig hebben voordat de instellingen opgeslagen zijn. Vervolgens wordt het beeld pas

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PCE-123

Gebruiksaanwijzing PCE-123 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl PCE-123 Eigenschappen: 1. 4-20mA (belasting 1KΩ, voeding 24V) 2. 0-100.00mV, 0-1.000V,

Nadere informatie

TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012

TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012 HI0990N02A Pag. 1/14 TEXECOM Vocale Telefoonkiezer Installatie- & programmatiehandleiding 20-04-2012 LIMOTEC Bosstraat 21 B- 8570 VICHTE Tel +32 (0) 56 650 660 www.limotec.be HI0990N02A Pag. 2/14 Inhoudsopgave

Nadere informatie

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen.

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen. Garantie & ondersteuning Dit product wordt geleverd met een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen bij normaal gebruik. Het verkeerd omgaan met de Easi-Speak of het openen van het apparaat

Nadere informatie

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

Als je echt interesse hebt kun je ook een compleet setje met mixer en al kopen voor redelijk weinig geld (mixer heeft ook usb interface)

Als je echt interesse hebt kun je ook een compleet setje met mixer en al kopen voor redelijk weinig geld (mixer heeft ook usb interface) Opdracht voor les 2 (is elders te lezen) Kort levensverhaal vertellen aan de hand van foto s Op de achtergrond moet je ondersteunen met muziek Daarvoor heb je een audioprogramma nodig omdat je met meerdere

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Zomer 2017 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

SALORA DVD PLAYER 329 HDMI 44,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD329HDMI

SALORA DVD PLAYER 329 HDMI 44,99. Kenmerken. Artikelcode : SADVD329HDMI SALORA DVD PLAYER 329 HDMI Artikelcode : SADVD329HDMI Salora DVD329HDMI. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL, Ondersteunde grafische resoluties: 1920 x 1080 (HD 1080), Ondersteunde video-modi: 1080p. Signaal/ruis-verhouding:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding De inhoud van de verpakking controleren De R-09 wordt geleverd met de volgende onderdelen. Controleer of alle onderdelen aanwezig zijn na het openen van de verpakking. Als er een

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. November a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. November a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment November 2016 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding. 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig

Nadere informatie

Versie: 1.0. Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio

Versie: 1.0. Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio Versie: 1.0 Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio Productoverzicht 1. Voorkeuze 1 2. Info 3. Enter/Menutoets 4. Terug/Modus knop 5. Vorig knop 6. Volgend button 7. Antenne 8. Dimmer

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

Acube GEBRUIKERSHANDLEIDING. Draadloos PA Met MP3 Speler. GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7

Acube GEBRUIKERSHANDLEIDING. Draadloos PA Met MP3 Speler. GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7 Acube Draadloos PA Met MP3 Speler GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING(Nederlands)... D1-D7 INHOUD Functies...1 Belangrijke veiligheidsinstructies...2 Functie beschrijving...3 Aansluiting...6 SpecificatiesSpecificaties...7

Nadere informatie

www.uitleendienstmalle.be

www.uitleendienstmalle.be HD videocamera www.uitleendienstmalle.be Handleiding Lang Product-code: Merk en type: Video-uitgangen: Audio-ingangen: Aanzetten v/h Toestel: Uitzetten v/h Toestel: Extra verlichting LCD: Opname/weergeven

Nadere informatie

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER 8 CHANNEL MUSIC MIXER 172.580 12 CHANNEL MUSIC MIXER 172.583 Instruction Manual Gebruiksaanwijzing Mode d Emploi Gebrauchsanleitung Brugsanvisning NL Hartelijk dank voor de aanschaf van dit SkyTec mengpaneel.

Nadere informatie

Vleermuisgeluiden opnemen met een vleermuisdetector Vleermuisdetectors

Vleermuisgeluiden opnemen met een vleermuisdetector Vleermuisdetectors Vleermuisgeluiden opnemen met een vleermuisdetector Vleermuisdetectors Met een vleermuisdetector kun je de ultrasone vleermuisgeluiden opnemen en later terugluisteren en (bij sommige) modellen analyseren

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Oktober 2015. a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Oktober 2015. a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Oktober 2015 Portable Multimedia luidsprekers Bric Connect IF335BT RMS 12W Portable multimedia luidspreker Bluetooth,

Nadere informatie

Mp4 speler. Instructiehandleiding HET MODELNUMMER MP103WOM. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp4 speler. Instructiehandleiding HET MODELNUMMER MP103WOM. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp4 speler HET MODELNUMMER MP103WOM Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Definities van de Toetsen Gebruiksaanwijzing 1. NEXT: Volgende

Nadere informatie

ReporterMate. quick reference guide. 1 Opnemen. softwareversie 1.03, 19 oktober 2000

ReporterMate. quick reference guide. 1 Opnemen. softwareversie 1.03, 19 oktober 2000 ReporterMate 1 Opnemen quick reference guide stwareversie 1.03, 19 oktober 2000 PCMCIA geheugenkaart in slot 1 steken. Sluit de microon aan op MIC/LINE 1 en de hodtelefoon op PHONES. Zet de regelaars MIC/LINE

Nadere informatie

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 0 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 1 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening.

Nadere informatie

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4

Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 Gebruikershandleiding voor mp3-speler VM8095. (Versie 1.0) Inhoudstafel: OVERZICHT VAN DE AANSLUITINGEN... 3 LUIDSPREKER AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN... 4 OMSCHRIJVING VAN DE LEDS... 4 OVERZICHT VAN DE BEDIENINGSMOGELIJKHEDEN...

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten.

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten. MM002 Sweex USB DVB-T Dongle Inleiding Stel de Sweex USB DVB-T Dongle niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

Audiobestanden. maken. Inleiding

Audiobestanden. maken. Inleiding maken Audiobestanden Bron afbeelding: http://web.uvic.ca/hcmc/clipart/ Inleiding In deze handleiding leert u hoe u digitale audiobestanden kunt creëren en hoe u streaming audiobestanden van een website

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers en hoofdtelefoons. Augustus 2015. a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers en hoofdtelefoons. Augustus 2015. a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers en hoofdtelefoons Augustus 2015 Portable Multimedia luidsprekers Bric Connect IF335BT RMS 12W Portable multimedia luidspreker Bluetooth, RMS 2x 6W,

Nadere informatie

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7

1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 3 2.IN GEBRUIK NEMEN EN MONTAGE VAN HET SCHERM 4 3.DE MONTAGE VAN DE DEURBEL 6 4.DE DEURBEL VAN STROOM VOORZIEN 7 5.AANSLUITEN VAN DE EXTERNE

Nadere informatie

7.1 PCI Express surround geluidskaart - 24 bit khz

7.1 PCI Express surround geluidskaart - 24 bit khz 7.1 PCI Express surround geluidskaart - 24 bit - 192 khz Product ID: PEXSOUND7CH Met deze 7.1-kanaals PCIe-geluidskaart kunt u een hoogwaardige thuisbioscoopgeluidssysteem maken. Het beschikt over SPDIF-ingangs-

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

SALORA DVD PLAYER 329 HDMI 44,83. Kenmerken DE KEYSER BVBA. Artikelcode : SADVD329HDMI

SALORA DVD PLAYER 329 HDMI 44,83. Kenmerken DE KEYSER BVBA. Artikelcode : SADVD329HDMI SALORA DVD PLAYER 329 HDMI Artikelcode : SADVD329HDMI Salora DVD329HDMI. Formaat analoog signaal: NTSC,PAL, Ondersteunde grafische resoluties: 1920 x 1080 (HD 1080), Ondersteunde video-modi: 1080p. Signaal/ruis-verhouding:

Nadere informatie

SPRAAK MODULE INT-VG. 1. Eigenschappen. 2. Specificaties

SPRAAK MODULE INT-VG. 1. Eigenschappen. 2. Specificaties SPRAAK MODULE INT-VG int-vg_nl 12/11 De INT-VG module werkt samen met de INTEGRA en VERSA alarmsystemen en maakt implementatie van spraakberichten mogelijk (deze module vervangt de CA-64 SM spraak synthesizer

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Precisie krachtmeter PCE-FB serie Precisie krachtmeter voor kracht en drukkracht / interne Mini SD kaart geheugen / grafische display / alarm meting / PEAK functie / USB-interface / software meegeleverd

Nadere informatie

3PABX 5LAN. 5ISDN30 lijnbundel

3PABX 5LAN. 5ISDN30 lijnbundel CallRecorder PRI Universele recorder voor ISDN Primary Rate Telefoonlijnen Neemt gelijktijdig tot 30 telefoongesprekken op Real Time compressie tot 30 kanalen Uitgerust met harddisk en CD recorder Opslagcapaciteit

Nadere informatie

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 MP3/CD/USB/SD speler UD 1001 Gebruiksaanwijzing Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 Installatie en de set-up instructies Voor een betrouwbare werking van de eenheid, dient u deze

Nadere informatie

Showmaster 24 ORDERCODE 50335

Showmaster 24 ORDERCODE 50335 Showmaster 24 ORDERCODE 50335 1. Inleiding De DC-1224 is een digitale lichtcontroller, 24 DMX kanalen en 48 geheugenplaatsen voor scenes of chases met ieder 999 stappen en een MIDI in- en uitgang. Lees

Nadere informatie

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177

MCT Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 MCT-2177 21 Kleuren televisie met ingebouwde DVD speler MCT-2177 1. Luidsprekers 2. Aan/uit knop 3. Infrarood sensor 4. Kanaal keuze toets 5. Volume knop 6. TV menu toets 7. TV/AV/DVD keuze toets 8. Openen/sluiten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk X-i1000 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318. Analoge ingangen: Phono

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie