Nieuwsbrief mei Avondvierdaagse Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: de avondvierdaagse gaat dit jaar niet door.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief mei Avondvierdaagse Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: de avondvierdaagse gaat dit jaar niet door."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief mei 2007 Geachte ouders/verzorgers In de maand mei stonden een aantal activiteiten op het programma. Op 11 mei hadden we de 'Engelse dag'. De school was in Engelse sfeer versierd met tekeningen, Engelse teksten, Engelse vlaggen heerlijke Engelse drop en muffins. Het Witte Weekblad is langs geweest op onze locatie Ridderspoorstraat en heeft daar een leuk stukje over geplaatst in de editie van Nieuw Vennep. 13 Mei was het 'Moederdag'en zijn veel moeders weer in het zonnetje gezet en verrast met iets moois en liefs van de kinderen. Dinsdag 22 mei Bingen alle kinderen met schoolreisje naar Linnaeushof (groep 1t/m4) en Drievliet (groep 5 t/m8). Het was een heerlijke dag. 's Morgens zag het weer er wat dreigend uit, maar naarmate de dag vorderde werd het alleen maar mooier. We hebben onze regenkleding lekker in de tas kunnen laten zitten. Nu gaan we de maand juni in en dat betekent nog even hard werken. Er zullen deze weken weer verschillende toetsen worden afgenomen voor het laatste rapport en dan nog een week in juli en dan zit het schooljaar er weer op. Het is bijna niet te geloven. In de maand juni staan ook nog een aantal activiteiten op stapel. Wij wensen alle kinderen heel veel succes en plezier deze laatste weken. Het team. Kleutermusical Als eindproject voor haar studie Kunst Cultuur en Amusement aan het ROC van Amsterdam heeft Wendy Wagemans vanaf januari wekelijks met de kleuters de musical Jip en Janneke ingeoefend. Afgelopen dinsdag 29 mei vond de echte opvoering plaats. 's Ochtends voor de kinderen van school, 's avonds voor de ouders. Het was leuk om to zien hoe de jongsten van de school zich ingeleefd hadden in hun rol. Dank aan Wendy voor dit leuke project! Korfbal Zaterdag 2 juni is de jaarlijkse school korfbaldag bij KIOS aan de Eugenie Previnaireweg. Kinderen uit alle groepen hebben zich op kunnen geven voor dit toernooi. Avondvierdaagse Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: de avondvierdaagse gaat dit jaar niet door. Verkeersexamen in groep 7 De leerlingen van groep 7 hebben op 15 mei allemaal meegedaan met het praktijk verkeersexamen.

2 Nadat iedereen geslaagd was voor het theorie examen op 19 april, mochten ze latenzien of ze alles ook echtin het verkeer konden uitvoeren. Na een paar wekenop de uitslag hebben moeten wachten, kunnen we iedereen van groep7 feliciteren met hun verkeersexamen. Verkeersouder Wij zijn heel blij, dat na diverse oproepen, een ouder zich heeft aangemeld om juf Nanda to gaan helpen als verkeersouder. Deze nieuwe verkeersouder is: Wilbert van Valkenhoef, de vader van Cindy en Stacy. Klussenavond Op donderdag 14 juni a.s. staatt weer een klussenavond op het programma. Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom om mee to helpen met bijvoorbeeld h et maken van een computertafel in het lokaal van groep 1/2. Coördinatie van deze avond is in handen van de Oudervereniging. Afscheidsdagen groep 8 Het is bijna zover. De kinderenn van groep 8 vieren hun afscheidsdagen op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juni. Met het beschikbare budget stellen de leerlingen zelf een programma samen. Wat dat programma precies inhoudt, is op dit moment nog niet bekend. DE KINDEREN VAN GROEP 1 en 2 HEBBEN DIE DAGEN VRIJ, MAAR LET OP: DE KINDEREN VAN GROEP 3, 4, 5, 6 EN 7 HEBBEN GEWOON SCHOOL! Studiedag en Feestweek Woensdag 20 juni hebben alle leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. Het team gaat zich op deze dag verdiepen in de F & L methode, gericht op kinderen met lees - en spellingsproblemen. Wegens de Feestweek zijn de kinderen op donderdag 21 en vrijdag 22 juni ook vrij. Touwtrekken Op woensdag 20 juni is het touwtrekken van uur. Zwemspelletjes Op zaterdag 23 juni is het zwemspelfestijn. Wéér luisvrij We zijn heel blij dat we dit hele jaar nog niet zijn bezocht door die vervelende kleine beestjes die de hoofdhuid van de kinderen onveilig maken: luizen! Bij de laatste controle waren alle kinderen weer luisvrij. Dank aan de ouders die dit herhaaldelijk controleren!

3 Indianendag Vrijdag 1 juni is het Indianendag bij de kleuters en de kinderen van groep3. De kinderen van groep 7 en 8 hebben speciaal voor deze gelegenheid spelletjes en activiteiten bedacht rond dit thema. Zij zullen deze samen met de kleuters uitvoeren uiteraard onder het toeziend oog van de juf Corine en juf Hanneke. Aangezien alles in en om de school zal plaatsvinden, kunt u uw kind op de normale tijden brengen en halen. Natuurlijk mag uw kind verkleed als Indiaan op school komen, maar dit is niet verplicht. De kinderen van groep 7 en 8, de kleuters, de kinderen van groep 3 en de juffen hopen er samen een superleuke dag van to maken. Te land, ter zee en in de lucht Van de Gemeente ontvingen wij een schrijven betreffende de opnamelocatie van 'Gein op 't plein'. Zaterdag 2 juni vinden de tv-opnames plaats hiervan. Dit houdt in dat wij als inwoners van Nieuw-Vennep nogal wat to maken krijgen met op- en afbouwactiviteiten (incl. horeca). Ook worden er verschillende verkeersmaatregelen genomen. Wij noemen er enkele die voor u van belang kunnen zijn. *De opbouw van de'gein op 't Plein-locatie vindt plaats van dinsdag 29 mei t/m zaterdag 2 juni op het P-terrein van 'De Rustende Jager'. *De opnamen van het tv-programma starten zaterdag 2 juni om uur en duren tot uur. *De afbouw van de opnamelocatie vindt plaats van zaterdag 2 juni (17.30 uur) t/m maandag 4 juni (18.00 uur). Dit alles kan ongemak veroorzaken. Let u op de geplaatste borden. Sjonnie Shadow slaat toe In samenwerking met KWF Kankerbestrijding heeft Jelloo bv een kindervoorstelling ontwikkeld, die het publiek op een speelse en interactieve manier wijst op de keer zijde van de zon. De slogan "smeren, shirt en shadow" staat hierbij centraal. De voorstelling vindt plaats op onze school op 7 juni om uur. De voorstelling is geschikt voor alle groepen en duurt ongeveer 45 minuten. Afhankelijk van het weer zal de voorstelling buiten of binnen gehouden worden. 10 minuten gesprekken De 10 minutengesprekken staan gepland voor maandag 25 en dinsdag 26 juni. Laatste 'Nieuwsbrief' De laatste'nieuwsbrief' van dit schooljaar gaat mee op donderdag 5 juli.

4 Nieuwe leerling Welkom aan Mustafa. Mustafa is afgelopen woensdag begonnen in de groep van juf Mieke. We wensen Mustafa een fijne tijd bij ons op school! Active board Misschien heeft u uw kinderen al over het Active Board gehoord in de klas van groep 4. In de vorige nieuwsbrief schreven we al over dit grote touchscreen, dat ook dienst kan doen als projectiescherm van de beamer. Op het moment van schrijven zijn meester Hans en meester Ton op cursus om zich alle fijne kneepjes van het bord eigen to maken. Kerkvieringen en activiteiten voor de jeugd Zondag 10 juni uur: Doopschelpviering met Geluksvogels, waarbij alle kinderen die afgelopen jaar zijn gedoopt hun schelp krijgen. Zaterdag 16 juni uur: Viering met de JongerenTekstGroep Zaterdag 23 juni van tot uur: Bijeenkomst in de Herberg van de Kerkkanjerclub rond de vuurkorf met verhalen en muziek Zondag 24 juni uur: Viering in de Feesttent Zaterdag 30 juni uur: Gezinsviering afsluiting schooljaar met Geluksvogels en Struisvogels Bericht van de GGD Aanbod GGD 7eugdgezondheidszorg basisonderwijs De jeugdgezondheidszorg van de GGD houdt zich bezig met een gezonde ontwikkeling en opvoeding voor alle kinderen van 0-19 jaar. De JGZ verricht individueel onderzoek en geeft voorlichting, advies, en kortdurende begeleiding aan leerlingen, leerkrachten en ouders. Uitgangspunt is dat de JGZ signaleert en verwijst, maar niet zelf behandelt. Specifiek aanbod ouders en kinderen basisonderwijs Onderzoek kinderen groep 2 De assistent onderzoekt bij alle kinderen van groep 2 het gehoor, het gezichtsvermogen, de lengte en het gewicht. Dit gebeurt op school. Als ouder ontvangt u een vragenlijst over de gezondheid van uw kind om in to vullen. Bij het signaleren van bijzonderheden volgt een nader onderzoek op de GGD-vestiging. Onderzoek kinderen groep 7 De verpleegkundige voert dit onderzoek uit. Onderwerpen die hier met name aan de orde komen zijn: lichamelijke groei en ontwikkeling, gezondheid, opvoeding, gedrag en sociale contacten. Op indicatie is er aandacht voor het gehoor en het gezichtsvermogen. Als ouder ontvangt u een vragenlijst en een uitnodiging om bij het onderzoek aanwezig to zijn. Vaccinatie 9-jarigen Alle 9-jarigen krijgen in het kader van het Rijksvaccinatieprogramma een uitnodiging voor twee inentingen: de BMR (Bof, Mazelen, Rode hond) en de DTP (Difterie, Tetanus, Polio). Onderzoek op indicatie Er kan altijd een onderzoek op indicatie plaatsvinden, als er specifieke signalen of vragen zijn van u, vanuit het consultatiebureau of van een leerkracht over de ontwikkeling van uw kind. Ook voor bedplasbegeleiding en vragen over hoofdluis kunt u een beroep op de GGD doen. Wilt u meer informatie? U kunt onze website bezoeken: en: igz@ggd-am.nl of telefonisch contact opnemen met de afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD Amstelland de Meerlanden, tel (7,5 eurocent per gesprek).

5 Belangrijke data: 1 juni: Indianendag groep 1, 2, 3, 7, 8 2 juni: School korfbaltoernooi 7 juni: Sjonnie Shadow slaat toe 8 juni: Sportdag 13,14 en 15 juni: Afscheidsdagen groep 8;kinderen groep 1 en 2 vrij 20,21 en 22 juni: Feestweek Nieuw-Vennep; Alle kinderen vrij 20 juni: Touwtrekken 23 juni: Zwemspelfestijn 25 en 26 juni: 10 minuten gespekken 29 juni: EHBO examen, groep 7 en 8

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR INFORMATIE VOOR OUDERS / VERZORGERS Een gezonde jeugd heeft de toekomst Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M e i 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei 2015. Gedurende de laatste weken van dit schooljaar zijn veel activiteiten gepland. Voor de groepen

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR EEN GEZONDE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen gaat dit zonder al te grote problemen.

Nadere informatie

nummer 5 25 september 2015

nummer 5 25 september 2015 nummer 5 25 september 2015 Weekagenda: Maandag 5 oktober: Groep 1-2-3 vrij! Woensdag 7 oktober: Start Kinderboekenweek Zaterdag 9 oktober: Dag van de duurzaamheid Zondag 11 oktober: Open Dag van 10.00u-12.00u

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Dat is niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR GEZONDE JEUGD Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen gaat dit zonder al te grote problemen. Bij sommige kinderen

Nadere informatie

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen Nieuwsbrief Projectweken Februari 2016 IN DIT NUMMER: Projectweken 1 Het jaar van het boek 1 Open dag 16 maart 2 Sportservice fit-week 3 GGD Flits 3 Op dinsdag 8 maart starten wij weer met ons jaarlijkse

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 0-4 JAAR GEZONDE JEUGD Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen gaat dit zonder al te grote problemen. Bij sommige kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2015-2016 nummer 14, donderdag 24 maart Pasen Het Paasontbijt traditioneel met iedereen in pyjama is

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe planning gesprekken voor ouders leerlingen groep 8. Ontruimingsoefeningen NUMMER 3 JAARGANG 29 18 september 2015 Belangrijke data Belangrijke data 22 sep schoolreisje groepen 3/4 beiden 28 sep start 10 minuten week beiden 1 okt schoolreisje kleuters Eem 1 okt schoolreisje groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen 1 juli 2016 Nieuwsbrief Laatste keer kinderraad Donderdag 30 juni heeft de laatste kinderraad plaatsgevonden. De kinderen hebben een heel jaar lang de kinderen van hun klas vertegenwoordigd in de kinderraad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Bijlage bij de schoolgids

Bijlage bij de schoolgids Bijlage bij de schoolgids 2014-2015 Deze bijlage bestaat uit gegevens die vaak jaarlijks veranderen. U vindt hierin de volgende onderwerpen: 1. De school a. Gegevens van de school b. Het team van de Boogerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 1 30 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 In deze Paletter: Informatie van de MR Informatieavond Informatie uit de schoolgids 20 jaar Novum Visie Afscheid juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik

Nieuwsbrief Op Weg. September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik Nieuwsbrief Op Weg September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik Personele zaken: Juf Jannemiek en Han zijn zwanger. Ze verwachten in maart hun eerste kindje. Wij willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 4 april

Nieuwsbrief 14 4 april Nieuwsbrief 14 4 april 2019 2018 CITO eindtoets Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 april zullen de leerlingen van groep 8 s morgens deelnemen aan de centrale eindtoets. Onze school neemt hiervoor

Nadere informatie

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid U bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 3. Schooljaar januari. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2014-2015 januari Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe kalenderjaar 2015 is begonnen. Allereerst willen we u een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Helaas blijkt dat de gezondheid

Nadere informatie

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Je bent van harte welkom! Voor vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen! Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin hen regelmatig. Vanaf

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS. Juli 2010 Bewaren!!!!!!! Groepsindeling schooljaar

BELANGRIJKE DATUMS. Juli 2010 Bewaren!!!!!!! Groepsindeling schooljaar Basisschool Bleijerheide. Juli 2010 Bewaren!!!!!!! BELANGRIJKE DATUMS 21 juli Schoolverlatersavond 22 juli Rapporten 23 juli Vrij groep 1 t/m 8 6 september Eerste schooldag Groepsindeling schooljaar 2010-2011

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp Belangrijke data schooljaar 2015-2016 Noteert u deze vast in uw agenda? Herfstvakantie 19 t/m 23 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari Goede vrijdag 25 maart

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

UIT DE SCHOOL GEKLAPT.

UIT DE SCHOOL GEKLAPT. UIT DE SCHOOL GEKLAPT. Nieuwsbrief van de Mariaschool - Ulft jaargang 22 - nr. 2 september 2016 Belangrijke data 12 september Informatieavond school en jaarvergadering Ouderraad (uitnodiging volgt apart)

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuws. Flits. Hoor het Woord

Nieuws. Flits. Hoor het Woord Jaargang 06 Nieuws 6 Alle data Deo Volente Geboren We ontvingen een geboortekaartje van de familie Van de Weg met de volgende tekst: Onze Schepper, God van het verbond, heeft in Zijn trouwe zorg en goedheid

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 03 juni 2016 In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 03 juni 2016 In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 03 juni 2016 In deze nieuwsbrief Voor ouders door ouders Houtwarming Avondvierdaagse Verantwoording kosten schoolreis Bouwwerkzaamheden in het gebied Hoofdluis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar 25 augustus 2017 17 AGENDA De start van een nieuw schooljaar maandag 28 augustus Luizencontrole bovenbouw maandag 4 september Luizencontrole onderbouw dinsdag 5 september informatieavond hoofdgebouw 19.30

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, december 2014

Nieuwsbrief Nummer 5, december 2014 Agenda: Nieuwsbrief Nummer 5, december 2014 december 4: bezoek ASK theater 5: sinterklaasviering op school (middag vrij) 17: kerstviering 19: middag vrij en start kersvakantie Januari 5: inloop nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het pagina 1 van 5 Bekijk deze nieuwsbrief online Nieuwsbrief SBO Het Kompas In deze nieuwsbrief ontvangt u de informatie vanuit school en ook de informatie die wij ontvangen van onze samenwerkingspartners.

Nadere informatie

Nummer 20 26 juni 2015

Nummer 20 26 juni 2015 Nieuwsbrief www.toonhermansschool.nl Tel. 636.984 Nummer 20 26 juni 2015 de data: zaterdag 27 juni: Kleine snoeidag, van 10.00-12.00 uur dinsdag 30 juni: Inloopavond van 18.00-19.00 uur en mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Uitnodiging klankbordavond Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan een klankbordavond op donderdag 6 juni n.a.v. de door u ingevulde oudertevredenheidslijst. Na de inloop

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren

DATUM: 7 april 2017 GLOBE EDITIE: 35 IN DIT NUMMER: De Globe. Luizencontrole. WIsH. Verkeersweek. Even voorstellen werkgroepcoördinatoren Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar)

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Folder voor ouders/verzorgers Welkom bij de GGD West-Brabant! Uw partner bij de gezonde groei en ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 19 jaar Uw kind is of wordt binnenkort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B;

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B; Nieuwsbrief april 2018 De nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Bijna vakantie 3. De Grote Rekendag 4. Activiteiten van de Leerlingenraad 5. De Veiligheidsmonitor 6. Ingezonden berichten 7. Verkeerslessen,

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Medezeggenschapsraad

Beste ouders/verzorgers, Medezeggenschapsraad SCHOOLJAAR 2013-2014 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Hoewel het grote feest zelf net niet in deze maand valt, is er wel een aantal traditionele Carnavalsactiviteiten dat we

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 10-01-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl GMR Deze week namen we informeel afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 13 September 2016 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 2 13 September 2016 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave: Algemeen: Hoofdluis. Algemeen: 30 sporten om uit te proberen! SO: Lees het en praat erover! SO: Oproep! SO: Even voorstellen. VSO: Even voorstellen! Bijlage: Informatie voor

Nadere informatie