28 oktober 2016 Extra ruimte!! Jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Week van de mediawijsheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "28 oktober 2016 Extra ruimte!! Jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Week van de mediawijsheid"

Transcriptie

1 28 oktober 2016 Extra ruimte!! In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt. Dat heeft er toe geleid dat we nu weten dat in de week van 21 of 28 november er een extra noodlokaal wordt bijgeplaatst alsmede een extra ruimte voor overleg. Dit extra noodlokaal wordt bovenop het bestaande noodlokaal geplaatst. Zodra het lokaal is opgeleverd zal eerst groep 6-7 naar het noodlokaal op de eerste verdieping verhuizen. Daarna zal groep 1-2 van juf Nelleke en juf Iris verhuizen naar het noodlokaal beneden. Nadat de kleutergroep is verhuisd zullen we zo snel als mogelijk het gymlokaal van de kleuters weer in orde maken, zodat de kleuters weer volop kunnen spelen en gymmen. We waren vooral afhankelijk van het verlenen van de omgevingsvergunning. Deze is nu afgegeven door de gemeente. Wilt u deze omgevingsvergunning inzien, dan kunt u die op school opvragen. Jongere broertjes of zusjes al ingeschreven? Regelmatig houden we onze leerlingenaantallen in de gaten. We hebben ook de afgelopen week weer geteld en voor dit schooljaar zijn er nog ongeveer 15 plekken beschikbaar bij de kleuters. Heeft u uw peuter dus nog niet opgegeven, doe dit dan snel, want ruimte om uit te breiden is ingewikkeld. Ook uw peuter van 2 jaar kunt u al bij ons aanmelden. Voor aanmeldformulieren kunt u zich melden bij de directie van de school. Week van de mediawijsheid De week van de mediawijsheid is van 18 tot en met 25 november. In de bovenbouw zullen we daar aandacht aan besteden. Het thema van dit jaar is feit, fake of filter. Hoe word jij beïnvloed? Tijdens deze week wordt er stil gestaan hoe beïnvloeding werkt in onze wereld vol media. De poster hangt al bij groep 6 boven en ik kan u vertellen dat er veel kinderen gevraagd hebben wat het inhield? Feit of Fake? De week van de mediawijsheid is voor de groepen 6 t/m 8.

2 Berichten van de SINT en zijn PIETEN Namens de goedheiligman willen wij als Sint-commissie de volgende punten alvast aan jullie doorgeven: - Schoen zetten De groepen 1 t/m 4 mogen maandag 28 november hun schoen mee naar school nemen. Hopelijk vergeten de Pieten ons ook dit jaar niet en vinden we weer een verrassing in onze schoen! Ben u op maandag de schoen vergeten? Geen probleem! Wel uiterlijk dinsdag 29 november meegeven. - surprises De groepen 5 t/m 8 gaan op vrijdag 11 november lootjes trekken voor de surprises. Bij de surprise moet een gedicht van minimaal 8 regels (in envelop) en de kosten voor het cadeautje bedraagt 5,00. De surprises kunnen vanaf maandag 28 november tentoongesteld worden. Vergeet niet om de naam op / bij de surprise te vermelden, maar niet (te) zichtbaar! Uiterlijk op vrijdagochtend 2 december moeten de surprises op school aanwezig zijn. Verdere informatie over de surprises volgt nog. - sinterklaasfeest Op maandag 5 december hopen we de Sint op school te kunnen verwelkomen. De kinderen gaan eerst op gewone tijd naar de klas waarna ze gezamenlijk op een toegewezen plek de Sint en zijn Pieten zullen opwachten. U bent van harte welkom om bij de aankomst aanwezig te zijn. Wilt u blijven kijken, neem dan plaats op de stoep aan de overzijde van de school, voor de woningen van de Wielewaal. Na de aankomst van de Sint gaan de kinderen onder leiding van de leerkracht weer naar binnen. - hal versieren Vrijdagmiddag 11 november na schooltijd gaan we de hal in sinterklaassfeer brengen. Hierbij kunnen we wel wat ouderhulp gebruiken! U kunt zich aanmelden bij Marit, Sylvia, Femke (van Eijbergen), Tanja, Mariska of Kitty. Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, De Sint-commissie

3 Voorlopig advies groep 8 Op 8 en 10 november zijn de voortgangsgesprekken gepland. Bij groep 8 betekent dit dat de leerkrachten met u het voorlopig advies voortgezet onderwijs met u bespreekt. Dit voorlopig advies is als volgt tot stand gekomen: De leerkrachten van groep 7 en 8 hebben gekeken naar de prestaties van uw kind in de klas, zowel op sociaal emotioneel gebied, als op resultaten en werkhouding. Daarnaast hebben we het Cito LOVS (leerlingontwikkel- en volgsysteem) gelegd. We willen benadrukken dat we niet alleen kijken hoe een kind zich inzet in groep 8, maar kijken naar de hele loopbaan op de basisschool. Al deze gegevens samen leiden tot een advies dat een niveau aangeeft (bijvoorbeeld VMBO Theoretische Leerweg of Havo of ). Bij dit advies kunt u dan samen met uw kind gaan zoeken naar de school voor voortgezet onderwijs die het beste past bij het niveau. Wij zullen geen school gaan adviseren. In januari en februari houden de meeste scholen van voortgezet onderwijs hun open dagen en kunt u een geschikte school voor uw kind uitzoeken. En hoe dan verder In maart ontvangt u van ons het definitieve advies (wat over het algemeen overeenkomt met het voorlopig advies). U dient zich daarna met dit advies op te geven bij een school voor voortgezet onderwijs. Meer informatie over de vele scholen voor voortgezet onderwijs Voor de gesprekken krijgt u van ons een digitale link van Schoolgesprek.nl. Hierin kunt u zelf plannen wanneer u het gesprek het beste uitkomt. Voor ons is dit direct ook een proef. We hebben dit op andere scholen gezien en vonden dit een goed alternatief voor het plannen van gesprekken i.p.v. de lijsten bij de deur van de klas. Kleding en schoenen kwijt Regelmatig krijgen we van ouders een berichtje dat sportschoenen of een t-shirt op mirakuleuze wijze zijn verdwenen bij de gymles. Dit betekent over het algemeen dat andere kinderen met verkeerde kleding thuis komen. Zo had ik onlangs een veel te kleine spijkerbroek voor een jongen in groep 3 Dit betekent ook dat een ander kind met een veel te grote spijkerbroek thuis is gekomen. Daarom het verzoek om hier op te letten en kleding die niet van uw kind is even terug te geven aan de leerkracht van uw kind. Die zorgt er dan voor dat de kleding weer terecht komt bij diegene van wie het is.

4 Kapotte tablets Vlak voor de herfstvakantie zijn er ongeveer 20 tablets verstuurd naar Snappet, omdat de schermen kapot waren. Dit heeft vaak te maken met vallen en/of stoten van de tablet (onvoorzichtig vaak). In de klas is met alle kinderen gesproken over hoe ze voorzichtig moeten omgaan met spullen die ze in bruikleen hebben van school en dat als een scherm kapot gaat dit 150 euro kost. We hebben daarnaast ook afgesproken dat een leerling, waarvan de tablet beschadigt raakt, in gesprek moet met de directeur en dat de ouder(s) op de hoogte worden gebracht. Samen met de ouders zal vervolgens worden gekeken op welke wijze er gezocht kan worden naar een passende oplossing. Deze maatregel geldt ook voor de koptelefoons die alle kinderen onlangs nieuw hebben gekregen. Wanneer deze kapot is gegaan, dient uw kind zelf een nieuwe mee te nemen naar school. Linda en Sandy weer aan het re-integreren Juf Linda is eind augustus geopereerd aan haar heup. Inmiddels loopt ze weer regelmatig in en om de school en gaat het herstel goed. Samen met Linda is afgesproken dat ze in de komende weken op maandag, dinsdag en donderdag een tot twee uurtjes komt werken en hopelijk daarna kan gaan uitbreiden. Het werken behelst voorlopig vooral individuele hulp met een of twee kinderen. Dit betekent dus ook dat Femke en Monique verantwoordelijk blijven voor groep 8. Juf Sandy is eind mei ziek geworden. De hartstilstand heeft een flinke impact gehad, maar gelukkig is er weer herstel te zien, alhoewel iedereen wil dat dit grotere stappen van herstel zijn. Om weer langzaamaan te wennen aan het werken in de school is er afgesproken dat Sandy op dinsdag een uurtje komt werken in de klas van juf Liesbeth. Hopelijk kan dit later worden uitgebreid, maar vooralsnog maken we kleine stapjes die vooral vooruit gaan! Juf Carla is al wat langer ziek en maakt ook al weer langer stappen de goede kant op. Zij is elke maandag, woensdag en vrijdag in de ochtend op school aanwezig. Over juf Gerda kunnen we op dit moment niets melden. Gerda zal naar verwachting voorlopig niet terugkeren op school. We wensen allen uiteraard een voorspoedig herstel toe!

5 Natuurwijs? Donderdag 3 november gaat groep 6 het bos in met de natuurwijzer. Vorig jaar in groep 5 was dat ook al een dagje het geval. Nu hebben we als school ons ingeschreven voor meerdere natuur dagen. Dat hebben we toegewezen gekregen. Groep 6 mag dit jaar vier keer met de natuurwijzer het bos in om zodoende alle seizoenen in het bos te ervaren en te ontdekken. Deze keer staat het in het teken van paddenstoelen zoeken/determineren. Ook gaan de kinderen in het bos aan het werk. De ouders van deze kinderen zijn al inmiddels door een mail geïnformeerd over het programma en de benodigdheden voor deze dag. Voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7. Alle ouders krijgen begin volgende week een brief met daarop de uitleg over de voortgangsgesprekken die zijn gepland op dinsdag 8 november en donderdag 10 november. Vanaf dit schooljaar krijgt u twee keer per jaar een rapport van uw kind, waarin ook het CITO LOVS is meegenomen. Daarnaast is er de mogelijkheid om halverwege de periode tussen twee rapporten (in november en april) met de leerkracht van uw kind in gesprek te gaan over de voortgang van uw kind(eren). Dit gaat met name als wij vinden dat we zorgen hebben over de voortgang. Dan krijgt u van ons een uitnodiging voor een gesprek op 8 of 10 november. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u met de leerkracht in gesprek wilt. U kunt dan een afspraak inplannen met de leerkracht. In de brief, die u volgende week krijgt staat hoe dit kan.

6 Afspraak bij het Centrum voor Jeugd en Gezin voor kinderen uit groep 7 Wanneer uw kind in groep 7 zit, ontvangt u een uitnodiging om samen met uw kind langs te komen voor een afspraak. De afspraken vinden voor groep 7 van de Annefrankschool plaats in de maanden december en januari. U ontvangt vooraf een uitnodiging om bij de afspraak aanwezig te zijn. Alle kinderen uit groep 7 worden door de jeugdverpleegkundige op het CJG, Oranjetuin te Bleiswijk, gemeten en gewogen. Ook een ogentest behoort tot de mogelijkheden. Omdat er veel in deze periode gebeurt, hebben ouders/verzorgers vaak vragen. Bijvoorbeeld over de beginnende puberteit, emotionele ontwikkeling, omgang met sociale media etc. De jeugdverpleegkundige kan deze samen met u bespreken. De jeugdverpleegkundige op school Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over voeding, beweging, slapen, luisteren of (faal)angst? De jeugdverpleegkundige luistert naar u en denkt graag met u mee! Afhankelijk van de vraag kan de jeugdverpleegkundige van het CJG ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan het zorgadviesteam van de school. De jeugdverpleegkundige die aan de school van uw kind verbonden is: * Esther Boekestijn * Telefoonnummer: * e.boekestijn@cjgrijnmond.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl Van de directie Na de warme weken in de zomervakantie is het nu makkelijker om weer te wennen aan werken en school. Ik ontmoette 2 van onze kinderen met hun ouders op de accommodatie in Italië, waar ik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen 1 juli 2016 Nieuwsbrief Laatste keer kinderraad Donderdag 30 juni heeft de laatste kinderraad plaatsgevonden. De kinderen hebben een heel jaar lang de kinderen van hun klas vertegenwoordigd in de kinderraad.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november 2015

Nieuwsbrief. 30 november 2015 Nieuwsbrief 30 november 2015 Jaargang: 2015-2016 no. 4 Agenda: 27 nov. Sintbingo gr. 7 & 8 1 dec. Nieuwsbrief 4 dec. Sint op school. Alle leerlingen om 12:00 uur vrij. 16 dec. Emmaus Kerstdiner ( info

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE

NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE NIEUWSBRIEF OBS 'T JOPPE Beste ouders, De kop is eraf, schooljaar 2019-2020 is begonnen! De start van het jaar stond in het teken van vakantieverhalen uitwisselen en elkaar (opnieuw) leren kennen, want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf

Nieuwsbrief schooljaar week 44. Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers. Nieuws vanuit basisschool Het Octaaf Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 44 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers maandag 7 november oudergesprekken (broertjes-zusjesavond) start tweede kookcursus dinsdag 8 november 14.00 uur verlengde

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas:

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Een korte impressie van de profijtklas: R.K. Basisschool De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Profijtklas Spelend leren Jumbo spaaractie Ouderavond Welkom Sinterklaas Kledinginzameling BSO De Hunenborg Kerstactiviteiten Personeel Agenda december

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord!

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord! Beste ouders/verzorgers, Deze weken is er in alle groepen getoetst. Als ik een willekeurige groep binnen liep, zag ik de kinderen zwoegen en zweten! We nemen de landelijke toetsen van het CITO af zodat

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen

Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur van het onderwijs uur Informatie avond alle groepen Jaargang 25 Nr. 1 Vrije dagen 5 sept. 8 sept. Studiedag alle kinderen Studiedag alle kinderen Bijzondere activiteiten 4 sept. 11 sept. Spreekuur School Maatschappelijk Werk Bezoek R. van Herpt, Inspecteur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. september2019

NIEUWSBRIEF. september2019 NIEUWSBRIEF september2019 Welkom terug van de zomervakantie! We zijn weer gestart en we gaan ervoor om er samen een boeiend schooljaar van te maken en samen veel ontdekkingen te doen. Ontdek gelijk de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 4. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 4 In deze nieuwsbrief: Vraagje van de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Geslaagde sportdag Nationaal schoolontbijt Buitenschoolse en tussenschoolse Opvang (BSO/TSO) Tot slot Maassluis, 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 21 juni 2019 Musical Er Was Eens Op woensdag 26 juni is de uitvoering van de schoolmusical Er Was Eens Alle kinderen van de Gerardus zijn al een tijdje flink aan het

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 5 N I E U W S B R I E F 31 oktober 2018 Voorleeskampioen! Noortje van Meurs uit groep 8 is onze nieuwe voorleeskampioen van dit schooljaar. Vol overgave las zij voor uit het boek De verboden zolder

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

PROTOCOL VERWIJZING GROEPEN 8

PROTOCOL VERWIJZING GROEPEN 8 PROTOCOL VERWIJZING GROEPEN 8 NAAR HET VOORTGEZET ONDERWIJS VERSIE 2.3 10-01-2019 Woord vooraf Dit protocol is bedoeld voor de leerkrachten van groep 7 en 8, intern begeleider, schoolleiding én ouders

Nadere informatie