Handleiding Postpakketloket.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Postpakketloket.nl"

Transcriptie

1 Handleiding Postpakketloket.nl U opent postpakketloket simpel door op de adresbalk van Uw internetbrowser te typen. U kunt nu in 5 gemakkelijke stappen Uw pakket versturen; Stappenplan: pakketgegevens invoeren gegevens van de verzender/afzender invoeren gegevens van de ontvanger/geadresseerde en eventuele verzendinstructies invoeren overzicht van de ingevoerde gegevens controleren en op akkoord klikken Betalen STAP 1. Geef aan wat u wilt verzenden Kies bestemming; binnenland of buitenland Kiest u voor het buitenland, dan kunt u uit de lijst met landen het door U gewenste land kiezen. Voer het gewicht in; is het gewicht minder dan 7 kg vul dan toch minimaal 7 kg in. Hiermee voorkomt U boetes (zie 2.1 Boetes/Overige). Voer afmetingen in; Let hierbij op de maximale gordelomvang en het gewicht. Het programma waarschuwt U wanneer de ingevoerde gegevens zodanig zijn dat de gordelomvang wordt overschreden (zie screenshot).

2 STAP 2. Geef aan wie de verzender van het pakket is Wie is de verzender/afzender. Bent U een nieuwe klant vul dan in het grote linker scherm (zie screenshot) alle gevraagde gegevens volledig en correct in. Het adres en telefoonnummer zijn geen verplichte velden maar wel van belang voor een correcte en snelle bezorging.heeft U deze gegevens vul ze dan in. U hoeft U dus niet te registreren om van het programma gebruik te kunnen maken.wilt U registreren en vaste klant worden dan profiteert U van onze lage tarieven en onze dagelijkse ophaalservice.u kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat. U krijgt dan van ons inlogcodes en Uw eigen prijslijst in het programma. Deze prijslijst is via het menu Tarieven altijd in te zien.bent U al geregistreerd en vaste klant bij Postpakketloket dan heeft U van ons inlogcodes ontvangen en is het voldoende om in het rechter inlogvenster Uw inlogcodes in te vullen. Het programma gaat dan meteen verder naar stap 3. (zie screenshot) Geregistreerde klanten kunnen hier hun inlogcodes invullen Als geregistreerde klant kunt U ook direct inloggen. U hoeft dan niet eerst stap 1 in te vullen.(zie Screenshot) U logt direct in door op Mijn PostPakket beneden in de zwarte balk te klikken.

3 U ziet dan meteen het onderstaande overzicht. In dit overzicht ziet U in een oogopslag de pakketten die U heeft aangemaakt. Uiterst rechts kunt U op Track & Trace klikken om het pakketnummer van DPD zichtbaar te maken. Deze optie is handig als U alleen maar snel een pakket wilt traceren via de DPD site. STAP 3. Geef aan wie de ontvanger van het pakket is Wie is de ontvanger/geadresseerde. Vul in het scherm alle gegevens zo volledig mogelijk en correct in. Heeft U het adres en/of het telefoonnummer van de ontvanger vul deze dan in. Is de ontvanger niet thuis dan kan de bezorger altijd telefonisch of per mail contact opnemen met de ontvanger. Verder kunt U in dit scherm eventuele verzendinstructies aanvinken.(momenteel zijn nog niet alle mogelijke verzendopties, die in deze handleiding worden beschreven, in het programma opgenomen) LET OP: Verzenden naar een Postbus of een Antwoordnummer is niet mogelijk.

4 STAP 4. Overzicht Stap 4 geeft U een overzicht van de ingevoerde gegevens. Controleer de gegevens in dit overzicht en ga indien nodig terug naar een van de vorige stappen. Links in het beeld ziet U de afmetingen, de bestemming, het gewicht en de prijs. Heeft U alles correct ingevuld klikt U op akkoord om in het overzicht Uw pakketten te komen. Nog een pakket verzenden.u kunt nu kiezen uit de mogelijkheden nog een pakket verzenden of betalen. Wilt U nog een pakket verzenden dan slaat het programma Uw in stap 2 ingevoerde gegevens op.u kunt dus meerdere pakketten naar verschillende bestemmingen invoeren zonder steeds weer de verzender/afzender te moeten invoeren. U hoeft ook niet steeds elk pakket afzonderlijk te betalen.u gaat pas naar de optie betalen als U alle pakketten heeft ingevoerd.ook kunt U in dit scherm ervoor kiezen om door U inge voerde pakketten te verwijderen.

5 In dit scherm kunt U naast Uw label (print labels) ook het bovenstaande overzicht afdrukken (print deze pagina).het label drukt U af en plakt U op Uw pakket. De optie print deze pagina gebruikt U om alle voor U van belang zijnde gegevens digitaal of op papier te bewaren. Deze pagina bevat het ordernummer en dat is van belang als U Uw pakket middels track and trace wilt volgen. Het ordernummer is hetzelfde als het track and trace nummer Met het track and tracenummer kunt U Uw pakket volgen. U kunt zien waar een pakket zich bevindt en wanneer het is afgeleverd. Gebruik hiervoor de optie track and trace in het menu.

6 STAP 5. Betalen U gaat over tot betalen.betalen doet U via ideal met Uw eigen bank of girorekening. Bent U geen geregistreerde klant en heeft U geen inlogcodes (zie stap 2.) dan kunt U alleen kiezen voor "contant/pinnen bij afgifte van pakketten. De optie op rekening is alleen voor geregistreerde klanten beschikbaar.als U heeft betaald en komt U in het onderstaande scherm terecht. U heeft alle stappen doorlopen, Uw label op het pakket geplakt en het formulier voorzien van Uw ordernummer uitgeprint als bewijs van betaling. U kunt pakketten aanleveren van maandag t/m vrijdag van uur tot uur bij ons hoofdkantoor in Landgraaf of bij een van onze affiliates. Brengt u uw pakket naar een van onze affiliates bij u in de buurt dan moet u rekening houden met de openingstijden van deze affiliate. Neem altijd het formulier waarop uw ordernummer staat vermeld mee als bewijs van betaling als U pakketten aanlevert bij ons hoofdkantoor of een van onze affiliates. Onze affiliates vind u hier

7 UITLEG VAN DE BEGRIPPEN 1.0 Rembours 1.1 Pakket ophalen 1.2 Pick-up versturen 1.3 Pick-up retourneren 1.4 Afgifte bij affiliates 1.5 Zaterdaglevering 1.6 Thuisbezorging gemist 1.7 Looptijden Buiten en Buitenlandservice 1.8 Boetes/Overige 1.0 Rembours Als u een pakket onder rembours (of C.O.D) verzend, moet de ontvanger direct afrekenen bij ontvangst van het pakket. Zo loop je dus nooit het risico dat je klant niet betaalt. De maximale waarde die de chauffeur met de optie rembours in contanten in ontvangst kan nemen is Dankzij de standaard verzekering is het pakket bovendien verzekerd tegen verlies en beschadiging tot het aangegeven remboursbedrag. Het remboursbedrag dat we in ontvangst hebben genomen, maken we binnen 96 uur naar u over. Indien u de optie rembours gebruikt vult u ook het rembours bedrag in euro's in. De toeslagen voor rembourszendingen vind u hier. Helaas kunnen we in een klein gedeelte van Nederland deze rembours optie niet aanbieden. Een overzicht van uitgesloten postcodes vind u hier In de tarievenlijst is precies aangegeven in welke landen en tegen welke kosten U de optie rembours kunt gebruiken. 1.1 Pakket ophalen (momenteel nog niet actueel) Als een door u verzonden pakket moet worden terug gestuurd of als je pakket op een ander adres moet worden opgehaald, dan kan dat. Deze service noemen we Pakket ophalen (of Collection Request.). Een Pakket ophalen is mogelijk vanuit Nederland, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland. De tarieven voor het ophalen van pakketten zijn gelijk aan de tarieven voor het versturen van pakketten. Helaas kunnen we in enkele landen en postcodegebieden deze service niet verlenen. Een overzicht van de uitgesloten landen en postcodegebieden vind u hier.

8 1.2 Pick-up versturen Een Pick-Up Parcel Shop kan alleen afgegeven worden bij de originele Pick-UP Parcelshops van DPD (dus NIET bij een van onze affiliates) Het pakket mag niet meer wegen dan 20 kg. Het mag ook niet groter zijn dan 100 (L) x 50 (B) x 50 (H) in cm. (altijd een KP pakket) Let erop dat het label goed en leesbaar is ingevuld. Druk het pakketlabel altijd af op wit papier en plak geen plakband over de barcode. Gebruik altijd goede en stevige verpakkingen. Alleen een productverpakking is niet voldoende. Pakketten moeten dichtgemaakt zijn met tape, mogen geen scheuren hebben en mogen niet lekken. Zorg er ook voor dat de inhoud niet kan verschuiven. Pakketten die te zwaar of te groot zijn bezorgd DPD niet bij de officiële DPD pick-up parcel shops. Wij en/of DPD vervoeren geen illegale of gevaarlijke stoffen zoals vuurwerk of wapens. Ook de volgende producten vervoeren wij niet; levende dieren, wapens, stoffen die kunnen bederven, breekbare spullen (zoals keramiek of glas), kostbare voorwerpen (bijvoorbeeld antiquiteiten, geld, edelmetalen en stenen) en waardevolle documenten. Een volledig overzicht vind u in onze Algemene voorwaarden. Een zending mag nooit in strijd zijn met de wetgeving die geldt voor (inter)nationale goederenzending. Laat u dus goed voorlichten over de douaneregels die gelden in het land van bestemming. Wij bezorgen niet op eilanden. Een uitzondering hierop vormen het Verenigd Koninkrijk en Ierland, daar bezorgen we wel. U kunt geen pakketten verzenden naar een postbusadres of antwoordnummer. We verzenden alleen pakketten, we versturen geen andere post. De landen waar op dit moment Pick-UP Parcel Shops van DPD gevestigd zijn; Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië,Hongarije,Luxemburg,Bulgarije,Estland,Finland,Slovenië,Slowakije,Spanje,en Zweden. Deze lijst wordt regelmatig uitgebreid. Twijfelt u of in een ander land dan hiervoor genoemd een Pick-Up Parcelshop gevestigd is dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail info@postpakketloket.nl contacteren. Als uw bestelling klaar ligt in de Pick-up parcelshop, krijgt u van DPD een of sms. U heeft alleen een geldig legitimatiebewijs nodig om uw pakket op te halen. Als iemand anders uw pakket ophaalt, moet die een kopie van uw legitimatiebewijs meenemen. 1.3 Pick-up retourneren Als de afzender het mogelijk maakt, kunt u uw bestelling terugsturen via een officiële DPD Pick-up ParcelShop bij u in de buurt (dus niet bij een van onze affiliates). Dit doet u op de volgende manier: print, indien dit nog niet bij de verzending zit, het retourlabel dat u heeft ontvangen van de afzender - Let erop dat de gegevens op het retourlabel goed leesbaar zijn. Plak het retourlabel op de grootste kant van het pakket en geef het retourpakket af bij een Officiële DPD Pick-up ParcelShop (dus niet bij een van onze affiliates). Vraag de Pick-up ParcelShop om het pdf-document met retour-instructies te ondertekenen als retourbewijs. Let op, een retourpakket mag niet meer wegen dan 20 kg, het mag ook niet groter zijn dan 100 (L) x 50 (B) x 50 (H) in cm. Neem bij vragen over de retourzending contact op met de afzender van het pakket.

9 1.4 Afgifte bij affiliates Postpakketloket heeft naast de pick-up parcel shops van DPD een eigen netwerk van afgiftepunten. Deze afgiftepunten zijn meestal winkels, tabakszaken of tankstations in uw buurt waar zowel een Classic als een KP pakket afgegeven kan worden. Postpakketloket noemt dit affiliates.het verschil met de Pick-up ParcelShop is o.a dat een affiliate altijd een klant is van Postpakketloket en deze service verleent in opdracht van Postpakketloket. U kunt bij een affiliate uw pakket afleveren zonder DPD adreslabel. Deze maken wij aan op het moment dat wij het pakket van u c.q. van de betreffende affiliate in ontvangst hebben genomen. Zorg er wel voor dat de adresgegevens van de ontvanger en de gegevens van de verzender duidelijk op het pakket staan vermeld. Momenteel zijn er affiliates actief in Landgraaf en Kerkrade. Een overzicht van de actieve affiliates vind u hier. 1.5 Zaterdaglevering Bij DPD kunt u uw pakketten ook op zaterdag laten afleveren. Deze service is mogelijk voor pakketten naar Nederland, België en Luxemburg. Hiervoor berekenen wij naar België en Luxemburg een kleine toeslag. Als u een pakket op zaterdag geleverd wilt hebben, dient u dit op vrijdag vóór uur aan te leveren bij een van onze affiliates of bij ons hoofdkantoor in Landgraaf. Kan het pakket op zaterdag niet bezorgd worden omdat de ontvanger niet thuis is? Dan proberen wij het de eerstvolgende werkdag opnieuw. Bezorging op zaterdag is in Nederland niet mogelijk op de Waddeneilanden. 1.6 Thuisbezorging gemist Stond de DPD bezorger aan uw deur en was u niet thuis? Geen probleem! Op kunt u een nieuwe bezorgdatum kiezen. U kunt er ook voor kiezen om het pakket alsnog te laten bezorgen bij een Pick-up parcelshop. In dit geval heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig om uw pakket op te halen. En het ophaalbewijs dat u krijgt op Haalt iemand anders uw bestelling op? Dan moet er een ophaalbewijs en een kopie van uw legitimatiebewijs getoond worden. 1.7 Looptijden Buitenland en Buitenlandservice De looptijden in het buitenland zijn als volgt; Binnen Europa bezorgen wij binnen 4 werkdagen. Pakketten voor bestemmingen buiten Europa leveren wij binnen maximaal 9 werkdagen. Als extra service bieden wij in heel Europa ieder pakket 3 keer aan alvorens wij het retourneren naar de afzender. Er is altijd een online statusoverzicht van het pakket beschikbaar en u ontvangt online een ontvangstbewijs van afgifte.

10 1.8 Boetes/Overige Let op: Bij DPD worden ALLE pakketten automatisch gewogen en gemeten bij het sorteren. DPD hanteert 2 verschillende soorten van pakketten. Classic en KP. Het Classic pakket mag een gordelomvang van 300 cm hebben. Het KP pakket mag een gordelomvang van 111 cm hebben. De gordelomvang wordt altijd berekend door 1 x de lengte + 2 x de breedte + 2 x de hoogte bij elkaar op te tellen. Ook de lengte en de gewichten verschillen per pakketsoort. Bij een Classic pakket mag de lengte maximaal 175 cm zijn en het gewicht 31.5 kg. Bij een KP pakket mag de lengte maximaal 100 cm zijn en het gewicht 3 kg. Als Postpakketloketpakket hebben wij gekozen voor het Classic pakket. (Het prijsverschil tussen een Classic pakket en een KP pakket is dermate gering dat het niet zinvol is om U als consument of bedrijf hiervoor een andere prijs aan te bieden. De afmetingen van een KP pakket zijn dermate minimaal dat deze pakketten eigenlijk alleen maar te gebruiken zijn voor korte, dunne en smalle artikelen als bijvoorbeeld printplaten, stekkers, stopcontacten en snoeren e.d. Meestal wordt het maximale gewicht van 3 kg niet gehaald. De kans op een boete bij een KP pakket is door de kleine afmetingen hoger dan bij de Classic pakketten en daarom hebben wij als Postpakketloket besloten alleen het Classic pakket bij DPD aan te bieden.) Wordt er bij een Classic pakket de gordelomvang of het gewicht overschreden wordt het pakket wel bezorgd maar wordt er door DPD een boete van ex. BTW per pakket in rekening gebracht aan Postpakketloket. Deze boetes worden door Postpakketloket ALTIJD en zonder uitzondering op de afzender van het betreffende pakket of de betreffende pakketten verhaald. Het programma geeft automatisch aan wanneer men de maten en gewichten ingeeft, of de gordelomvang en/of het gewicht wordt overschreden. Verdere invoer is dan niet meer mogelijk totdat de maten en/of het gewicht juist zijn ingevoerd. Heeft u een pakket wat aan de gordelomvang van een KP pakket voldoet (bijv. 100 cm + 2 x 25 cm + 2 x 25 cm)maar zwaarder is dan 3 kg geef dan altijd een gewicht in van meer dan 7 kg zodat dit pakket als Classic pakket wordt beschouwd en er geen boete volgt. Kunt u thuis niet meten en/of wegen kies dan altijd voor een gewicht VAN 30 KG en zorg ervoor dat de afmetingen aan de gordelomvang van een Classic pakket voldoen. Het pakket wordt dan aan de hand van het opgegeven gewicht altijd als een Classic pakket beschouwd. Biedt u pakketten aan die niet automatisch verwerkt kunnen worden betaald U altijd extra handlingskosten van 3.50 per pakket. Enkele goederen die handmatig verwerkt moeten worden zijn o.a. autobanden/velgen en pakketten die niet rechthoekig of vierkant verpakt kunnen worden binnen de gordelomvang. (bijvoorbeeld vishengels e.d.)

STAP 1. Geef aan wat u wil verzenden

STAP 1. Geef aan wat u wil verzenden Handleiding Postpakketloket.nl Download hier de handleiding; U opent postpakketloket simpel door op de adres balk van uw internetbrowser www.postpakketloket.nl in te typen. U kunt nu in 3 gemakkelijke

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

Product Maximumformaat Maximumgewicht

Product Maximumformaat Maximumgewicht Pakketten moeten bij Fietskoeriers.nl voldoen aan de volgende specificaties. Product Maximumformaat Maximumgewicht Pakket 60x60x40 cm 10 kg Brievenbuspakket 28x26,5x3,2 cm 2 kg Pakket XL 180x100x50 cm*

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, Informatiemap 2018 Geachte meneer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de informatie en prijzen map voor 2018 Hierin vindt u : Onze standaard service Onze mogelijkheden Verpakking voorschriften Prijzen voor: o

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

DPD 8.30 DPD DPD 12:00 DPD 18:00 DPD GUARANTEE Postcodeoverzicht per producttype.

DPD 8.30 DPD DPD 12:00 DPD 18:00 DPD GUARANTEE Postcodeoverzicht per producttype. DPD 8:30 Met DPD 8:30 worden uw pakketten de volgende werkdag voor 8.30 uur geleverd bij uw klanten. DPD 8:30 is mogelijk voor pakketzendingen naar Duitsland. Enkele postcodes zijn echter uitgesloten van

Nadere informatie

7,50 9,50 16,00 11,50 16,00 22,00 26,78 59,50 77,35

7,50 9,50 16,00 11,50 16,00 22,00 26,78 59,50 77,35 Posttarieven 2012 Post versturen binnen Nederland of naar het buitenland? Voor al uw postzaken hebben wij een passende oplossing. In deze folder vindt u de tarieven van onze meest gebruikte producten.

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

DHL KOPPELING INTRODUCTIE. *Bron: Metapack

DHL KOPPELING INTRODUCTIE. *Bron: Metapack DHL KOPPELING INTRODUCTIE DHL biedt WooCommerce webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING DHL KOPPELING

GEBRUIKERSHANDLEIDING DHL KOPPELING GEBRUIKERSHANDLEIDING DHL KOPPELING INTRODUCTIE DHL Parcel biedt WooCommerce webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u afleveropties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot

Nadere informatie

Eén manier van betalen in Europa

Eén manier van betalen in Europa Eén manier van betalen in Europa Op 1 februari 2014 is de Europese betaalmarkt een feit. Zorg ervoor dat u ruim op tijd klaar bent voor de nieuwe manier van betalen. De Europese betaalmarkt Op 1 februari

Nadere informatie

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud Transittijden en tarieven Day Definite-services 2014 DHL Express 2 Welkom in de wereld van DHL DHL Express geeft u direct inzicht in de standaardtarieven en doorlooptijden die van toepassing zijn op uw

Nadere informatie

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Kruger Pakket Service Accustraat 8 / 3903 LX Veenendaal Postbus 632 / 3900 AP Veenendaal Tel : +31 (0)318-528108 Fax : +31 (0)318-528931 Website: www.krugerpakketservice.com

Nadere informatie

Duitsland (DE)

Duitsland (DE) DPD 8:30 Met DPD 8:30 worden uw pakketten de volgende werkdag voor 8.30 uur geleverd bij uw klanten. DPD 8:30 is mogelijk voor pakketzendingen naar Duitsland. Bepaalde postcodes zijn uitgesloten van verzending.

Nadere informatie

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG.

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 21% BTW NIEUW! DHLFORYOU.NL INTERNATIONAL UW PAKJES NAAR MEER DAN 250 BESTEMMINGEN OVER DE HELE WERELD WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out.

- Voor bestellingen in België retourneert u uw horloge naar de kleinhandelaar die u aanduidde bij de check-out. WEBSHOP FAQ RODANIA GARANTIE Heb ik garantie? U hebt garantie op uw Rodania-horloge voor alle fabricatiefouten gedurende een periode van twee jaar, vanaf de datum van eerste aankoop. U vindt de garantiekaart

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Nederlandse. Website: I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via:

Nederlandse. Website:  I d e n t i t e i t s k a a r t. volg ons via: Paspoort Nederlandse I d e n t i t e i t s k a a r t Website: www.bunschoten.nl volg ons via: Spoedprocedure Als u met spoed een reisdocument nodig heeft, zijn hier extra kosten aan verbonden. Aanvragen

Nadere informatie

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK?

EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? EEN PAKKET RETOURNEREN HOE GA JE TE WERK? 1) Het RETOURFORMULIER DOWNLOADEN op de website www.tennispro.nl/returns. Hiervoor klikt u RETOURFORMULIER aan. 2) Het retourformulier opent, zodat u dit ONLINE

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart.

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart. Reisdocumenten Wilt u een nieuw paspoort of Nederlandse identiteitskaart aanvragen, uw kinderen laten bijschrijven in uw paspoort, of bent u uw reisdocument kwijtgeraakt? In deze folder leest u alles over

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F.

Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Algemene voorwaarden en tarieven 2013 A2B 4U Koeriers V.O.F. Opdrachten (algemeen) Vrachtbrieven: Voor iedere opdracht binnen Nederland wordt

Nadere informatie

BAS Online handleiding versie 2015.2.01

BAS Online handleiding versie 2015.2.01 BASonline Handleiding Versie 2015.2.01 Inhoudsopgave 1. Inlogscherm... 3 2. Menu... 4 3. Printerinstellingen... 5 4. Ontvangers en afwijkende afzenders... 6 4.1 Ontvangers... 6 4.2 Afwijkende afzenders...

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU)

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU) HANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Teruggave van een On Board Unit (OBU) In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

Zakelijk Benelux (Europlus)

Zakelijk Benelux (Europlus) DHL Pakketinformatie Maximale gewicht 31,5 kilo Minimale afmetingen per pakket L15 x B11 x H3,5 cm Maximale afmetingen per pakket L120 x B60 x H50 cm Standaard service Track en trace informatie Afleveren

Nadere informatie

Zo makkelijk werkt het!

Zo makkelijk werkt het! Als u nog geen klant van ons bent, moet u zich eerst registreren Klik op het onderstaand venster Direct na inschrijving ontvangt u een aparte e-mail met een link (controleer ook uw spam mappen) om uw account

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

AANGETEKEND EN VERZEKERSERVICE

AANGETEKEND EN VERZEKERSERVICE AANGETEKEND EN VERZEKERSERVICE meest gestelde vragen Vind hier uw antwoord op de meest gestelde vragen >> INHOUDSOPGAVE Wanneer kies ik voor Aangetekend of Verzekerservice? Prijs van poststukken Aangetekend

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DHL Express Export zending

Gebruikershandleiding DHL Express Export zending Gebruikershandleiding DHL Express Export zending Voorwoord Hierbij de gebruikershandleiding voor het aanmaken van een DHL Export Express zending via het online verzendsysteem. Bij vragen kunt u support

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.nl. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard verzendadres

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli 2013 Je kan niet meer naar dit tariefplan overstappen. Nationaal Bellen in Nederland Prijs in Euro Duur * Vaste net Kruidvat Mobiel 0,05 Per minuut mobiel van andere

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli 2013 Je kan gratis naar dit tariefplan overstappen. Nationaal Bellen in Nederland Prijs in Euro Duur * Vaste net Kruidvat Mobiel 0,05 Per minuut mobiel van andere

Nadere informatie

Athlon Mobility Card Getting started!

Athlon Mobility Card Getting started! Athlon Mobility Card Getting started! Proficiat! Proficiat met uw Athlon Mobility Card. Hier leest u hoe u deze kunt activeren en ten volle kunt benutten. 1. Kies uw wachtwoord en pincode 2. Activatie

Nadere informatie

Hoe lever je aangetekend buitenland aan?

Hoe lever je aangetekend buitenland aan? Stappenkaart Hoe lever je aangetekend buitenland aan? Regel het gemakkelijk en snel in Mijn PostNL Stap 1. Voer je zendingen in Log in op Mijn PostNL met je e-mailadres en je wachtwoord. Daar klik je op

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

BAS Online handleiding versie

BAS Online handleiding versie BASonline Handleiding Versie 2016.4.01 Inhoudsopgave 1. Inlogscherm... 3 2. Menu... 4 2.1 Standaardknoppen... 4 3. Printerinstellingen... 5 4. Ontvangers en afwijkende afzenders... 6 4.1 Ontvangers...

Nadere informatie

eship 3.0 Handleiding

eship 3.0 Handleiding eship 3.0 Handleiding 1 Wat is eship? 3 1.2 Welke opties heeft eship? 4 1.2.2 Retouropdracht 4 1.2.3 Doorzendopdracht 5 2 Standaard zending 5 2.1 Opdrachtgever 5 2.1.1 Goederen versturen namens iemand

Nadere informatie

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding

SEOshop. Installatie- & gebruikershandleiding SEOshop Installatie- & gebruikershandleiding Inhoud Instructie SEOshop plug-in... 3 De configuratie... 3 Het wijzigen van de verzendmethode(n)... 5 Het aanmaken van de labels... 6 Track & Trace mail...

Nadere informatie

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Beste Parcelware gebruiker, Er is een nieuwe versie van Parcelware ontwikkeld! Hieronder staat beschreven wat er nu precies allemaal nieuw is in deze versie. Er zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Toeslagen, optionele diensten en overige informatie PostNL via Shops United 2019

Toeslagen, optionele diensten en overige informatie PostNL via Shops United 2019 Toeslagen, optionele diensten en overige informatie PostNL via Shops United 2019 Toeslagen, optionele diensten en overige informatie PostNL via Shops United 2019 PostNL Tarieven Binnen NL 3 PostNL Tarieven

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Als voorbeeld gaan we een heerlijke Roederer champagne bestellen en we gaan deze betalen met ideal (de veilige, snelle en meestgekozen betaalmethode). Voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden zijn vaak saai en onduidelijk. Tja, deze is misschien ook wat saai maar we willen het wel zo simpel mogelijk opschrijven. We willen alle mogelijke

Nadere informatie

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes via internet verkocht? Of uw moeder verrassen met een pakje? Met DHLFORYOU.NL verzendt

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.nl. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard verzendadres

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Helder * Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Helder * Nationaal Tariefplan: Kruidvat Helder * Je kan je niet meer aanmelden voor dit tariefplan. * Het tariefplan: 'Kruidvat Helder' maakt gebruik van vier verschillende bundels. Namelijk: de 'Kruidvat Helder 200 Bundel',

Nadere informatie

Vereenvoudig het verzendsysteem Veelgestelde vragen

Vereenvoudig het verzendsysteem Veelgestelde vragen Vereenvoudig het verzendsysteem Veelgestelde vragen 1 Inhoudsopgave Q1 - Waarom word ik doorgestuurd naar ups.com?... 3 Q2 - Moet ik een UPS-klantennummer aanmaken om te gaan verzenden via ups.com?...

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers

Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers Wonen (en werken) in Nederland voor EU-burgers Wilt u wonen (en werken) in Nederland? EU-burgers hebben in de meeste gevallen geen verblijfsdocument of tewerkstellingsvergunning nodig. In deze publicatie

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Copyright 2017 Total Internet Group B.V. 1 Inleiding PostNL Magento extensie De PostNL Magento extensie is een volledige logistieke oplossing voor Belgische

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Een OBU inleveren In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met Satellic Customer Support via 00800/72 83 55 42 (vanuit België en de buurlanden)

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is Eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Kilo Programma. Met dit programma kunt u uw Logistieke Orderverzending Verwerken

Kilo Programma. Met dit programma kunt u uw Logistieke Orderverzending Verwerken Kilo Programma Met dit programma kunt u uw Logistieke Orderverzending Verwerken Bestand Menu: Pakket Gegevens Onderhouden. Pakket Gegevens Printen. Pakket Gegevens Verwijderen Klant Gegevens Onderhouden.

Nadere informatie

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart.

- de omvang is 4,5 cm hoog en 3,5 cm breed; - het gezicht moet recht van voren gefotografeerd zijn. paspoort als een Nederlandse identiteitskaart. Reisdocumenten Wilt u een nieuw paspoort of Nederlandse identiteitskaart aanvragen, uw kinderen laten bijschrijven in uw paspoort, of bent u uw reisdocument kwijtgeraakt? In deze folder leest u alles over

Nadere informatie

*280200201* Opgaaf Startende onderneming. Belastingdienst. Waarom dit formulier?

*280200201* Opgaaf Startende onderneming. Belastingdienst. Waarom dit formulier? Belastingdienst Opgaaf Startende onderneming Waarom dit formulier? Dit formulier is alleen bedoeld voor ondernemingen die niet verplicht zijn zich in te schrijven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

DHL KOPPELING GEBRUIKERSHANDLEIDING

DHL KOPPELING GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING DHL KOPPELING DHL biedt Magento webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. voor uw dagelijkse post & pakketten door Van Straaten Post via Shops United 2017

Algemene Voorwaarden. voor uw dagelijkse post & pakketten door Van Straaten Post via Shops United 2017 Algemene Voorwaarden voor uw dagelijkse post & pakketten door Van Straaten Post via Shops United 2017 Algemene Voorwaarden voor uw dagelijkse post & pakketten door Van Straaten Post via Shops United 2017

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Documentinformatie en copyright Document: tig_postnl_gebruikershandleiding.pdf Auteur: Berend Lantink Laatst gewijzigd op: 21-07-15 Copyright 2015 PostNL

Nadere informatie

DHL PARCEL INTRODUCTIE. *Bron: Metapack

DHL PARCEL INTRODUCTIE. *Bron: Metapack DHL PARCEL INTRODUCTIE DHL biedt Magento webshops een handige koppeling, genaamd plug-in. Hiermee biedt u bezorgopties direct aan in uw webshop en daarmee vergroot u uw service voor uw klanten. Daar profiteert

Nadere informatie

PostNL Checkout SEOshop handleiding

PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding Datum Versie 26 februari 2013 V3.0 Inhoudsopgave 1 PostNL Checkout 3 1.1 PostNL Checkout en MijnPakket.nl 3 1.2 SEOShop en PostNL

Nadere informatie

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2016 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij de Tweede Kamerverkiezing van 15

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten Deutsche Post Packet Direct bezorgd bij uw internationale klanten 2 De internationale postspecialisten De internationale postspecialisten 3 Deutsche Post: de internationale specialisten voor het verzenden

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Installatie Handleiding. MyParcel plug-in

Installatie Handleiding. MyParcel plug-in Installatie Handleiding plug-in Inhoudsopgave Instructie POS Lightspeed plug-in... 3 De configuratie... 3 Het wijzigen van de verzendmethode(n)... 6 Het aanmaken van de labels... 7 Track & Trace mail...

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2018

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2018 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2018 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

POSTTARIEVEN meest gestelde vragen

POSTTARIEVEN meest gestelde vragen POSTTARIEVEN meest gestelde vragen Vind hier uw antwoord op de meest gestelde vragen >> INHOUDSOPGAVE Posttarieven januari 2018 Tarieven postzegel Tarieven frankeermachine Vergelijk uw posttarieven Tarieven

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers.

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Toelichting vooraf: Er zijn namelijk twee verschillende accounts mogelijk:

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 4 Tabel B4.3... 5 Tabel B4.4... 6 Tabel B4.5... 7 Tabel B4.6... 8 Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

Inloggen op het eduroam wireless netwerk

Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Berekening zorgtoeslag 2013

Berekening zorgtoeslag 2013 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2013 ib 998 - ib*7pl Berekening zorgtoeslag 2013 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant

Nadere informatie

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS Let op: Zendingen dienen altijd voor 14:00 uur aangemeld te zijn. Dit in verband met de controle op de orders die binnen komen en de indeling van de wagen. Voor

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Gemakspost

Veelgestelde vragen. Gemakspost Veelgestelde vragen Gemakspost Algemeen Welk telefoonnummer kan ik bellen met vragen over Gemakspost? Met vragen over Gemakspost kunt u terecht bij onze Business Services. Hiervoor belt u naar telefoonnummer

Nadere informatie

Berekening zorgtoeslag 2009

Berekening zorgtoeslag 2009 Berekening zorgtoeslag 2009 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de normpremie het gezamenlijke toetsingsinkomen

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemeen 1. Vodafone BloX Prepaid zijn alle Vodafone BloX die genoemd worden in de actuele Vodafone BloX folder, op internet en in het Vodafone verkooppunt.

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2014 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2014 Berekening zorgtoeslag 2014 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af

Nadere informatie

HIP Buitenlandse nummers

HIP Buitenlandse nummers HIP Buitenlandse nummers Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 6 Inhoud 1 Buitenlandse nummers... 3 1.1 Inkomende oproepen... 3 1.2 Uitgaande oproepen... 3 1.3 Belangrijk: Nooddiensten

Nadere informatie

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2018

Brochure Geldige identiteitsdocumenten. Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2018 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het stemlokaal vanaf 2018 Brochure Geldige identiteitsdocumenten Voor gebruik bij verkiezingen en referenda in het

Nadere informatie

Dierengezondheidszorg Vlaanderen vzw

Dierengezondheidszorg Vlaanderen vzw Handleiding registratie losbeweging bij invoer of laadbeweging bij uitvoer pluimvee en konijnen Het is de pluimvee- of konijnenhouder van het beslag van aankomst, respectievelijk vertrek, die verantwoordelijk

Nadere informatie

Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU

Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU Openbare raadpleging over de coördinatie van de sociale zekerheid in de EU Velden met een zijn verplicht. I. Gezinsuitkeringen CONTEXT: Gezinsuitkeringen worden over het algemeen uit de belastingen gefinancierd

Nadere informatie

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon biedt Internetten, Bellen en SMS- en exclusief voor klanten. Met Solcon Mobiel betaalt u alleen naar uw werkelijk verbruik. Bovendien heeft u uw mobiele kosten

Nadere informatie

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015

Toeslagen Belastingdienst. Berekening zorgtoeslag 2015 Toeslagen Belastingdienst Berekening zorgtoeslag 2015 De zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering. Of en hoeveel zorgtoeslag uw klant krijgt, hangt af van: de standaardpremie de

Nadere informatie