19 februari en 25 februari Oudergesprekken groep 3 t/m 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "19 februari en 25 februari Oudergesprekken groep 3 t/m 7"

Transcriptie

1 19 februari en 25 februari Oudergesprekken groep 3 t/m 7 5 februari Joosje van Duin (5) 5 februari Juliette Flamman (5) 5 februari Stijn Welzen (6) 6 februari Dion Wolswijk (11) 7 februari Sil Openneer (7) 19 februari Fenna Essed (5) 19 februari Deniz Hrnjic (13) 19 februari Alex Karadag (11) 20 februari Teun Vermeer (12) 21 februari Puck Ceelen (11) 21 februari Lorenzo Mensen (11) 22 februari Roos Aangenendt (6) 22 februari Sascha van der Veeken (6) 24 februari Joris Samola (11)

2 Educatieve reizen Zoals wij u al eerder hebben laten weten, maken de groepen 3 t/m 7 ook dit jaar weer een educatieve schoolreis. Veel ouders hebben de bijdrage reeds voldaan, echter nog niet iedereen. Daarom nogmaals het verzoek om het bedrag van 22,50 per kind zo spoedig mogelijk aan ons over te maken (uiterlijk 1 maart 2016) op rekeningnummer: NL96 INGB t.n.v. Schoolreis Spoorzoeker onder vermelding van naam, achternaam en groep van uw kind. Alvast heel hartelijk dank hiervoor. Vrijwilligers gezocht. Voor de begeleiding tijdens het overblijven zijn wij nog steeds op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het u, of iemand uit uw omgeving (opa s, oma s bijvoorbeeld) leuk om samen met de kinderen te eten en te spelen tijdens de middagpauze, meldt u dan aan via: kbsdespoorzoeker_info@inos.nl. Vrijwilligers ontvangen een vergoeding van 4,50 per uur. Ouders die zich aanmelden als vrijwilliger ontvangen tevens een korting op de overblijfbijdrage. Informatieavond voor oriënterende ouders. Op dinsdag 15 maart 2016 organiseren wij weer een informatieavond voor nieuwe en/of oriënterende ouders. Op deze avond wordt u geïnformeerd over de algemene uitgangspunten van de school, de huidige ontwikkelingen, de dagelijkse praktijk in groep 1/2 en een nadere kennismaking met het werken in andere groepen. Op deze avond zullen er ook vertegenwoordigers aanwezig zijn van de buitenschoolse opvang, om u informatie te verstrekken en eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden voor deze avond kan per naar: kbsdespoorzoeker_info@inos.nl, o.v.v. uw naam en adres en de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter. Informatiekalender. Een zeer oplettende ouder heeft ons erop geattendeerd dat in de informatiekalender die op de website staat de weeknummers niet kloppen. Vanaf januari loopt de weeknummering voor. Op het gedrukte exemplaar die alle ouders hebben ontvangen staat het gelukkig wel goed. Wij gaan ons best doen om de kalender op de website zo spoedig mogelijk te vervangen door een juiste versie. Onze excuses voor dit ongemak. Leuke carnaval voor Sil. Sil Openneer uit groep 1-2c had een belangrijke missie toen hij naar de kinderoptocht in Prinsenbeek ging kijken. Hij wilde heel graag op de foto met Prins Bart en uiteraard is hem dat gelukt. Zie hier het resultaat! Gezondheid in de klassen. In alle groepen zijn we gestart met het thema gezondheid. Er zijn al veel interessante (kring)gesprekken gevoerd. Die gaan nog meer over ziek zijn dan gezondheid! De komende weken blijft dit ons centrale thema. U kunt het voor uw klas volgen op klasbord. En natuurlijk aan uw zoon of dochter vragen!

3 Foomp op het leerplein. De komende weken gaan we aan de slag met en over Foomp. Dit bijzondere project wordt geleid en begeleid door juffrouw Dymph. Elke middag gaat ze met een groepje kinderen hiermee aan de slag. Zie ook de brief hierover die u per mail krijgt. De leerkrachten van groep 1/ 2. Kurzweil. Afgelopen week zijn er 4 leerkrachten op cursus geweest om de dyslectische kinderen ( met verklaring ) op school te laten werken met het programma Kurzweil. Dit is een ondersteunend programma waarmee de kinderen onder andere de teksten gesproken te horen krijgen. Tevens biedt het programma de mogelijkheden tot werkstukken zonder spelfouten te maken en de betekenis van woorden met een druk op de knop te zien en te horen te krijgen. Inmiddels zijn alle kinderen met een dyslexieverklaring van de groepen 5 t/m 8 geïnstrueerd met het programma en kunnen zij de komende weken dit programma uitproberen. De komende periode worden de overige leerkrachten en ouders betrokken bij dit proces.

4 De Raad van Leerlingen. Deze week maken we een start met 'De raad van leerlingen'. Om leerlingen een adviserende stem te geven in onze school, richten we samen met zes leerling-vertegenwoordigers 'De raad van leerlingen' op. De raad bestaat dit schooljaar uit zes leerlingen uit de groepen 6-7-8, waarbij iedere groep twee vertegenwoordigers levert. Samen met Antoinet en Martijn zullen zij een overleggroep vormen. Leerlingen uit de groepen die zich uitgedaagd voelen om als vertegenwoordiger op te komen voor hun klasgenoten, maar ook voor alle andere leerlingen van de school, kunnen zich de komende twee weken aanmelden bij hun leerkracht. Op donderdag 3 maart zullen de leerlingen die zich hebben aangemeld, een presentatie in hun klas houden waarin ze aangeven waarom ze graag in de De raad van leerlingen zitting willen nemen. De klas kiest vervolgens hun vertegenwoordiger. In de middag maken we foto's van 'De raad' voor in de Weekinfo en voor op de leerpleinen. Op vrijdag 4 maart hebben we onder schooltijd een eerste vergadering. Later in het schooljaar volgen nog drie vergaderingen (ook onder schooltijd). Volgend schooljaar is er een nieuwe verkiezing en gaat een nieuwe raad aan de slag voor dat schooljaar. Planning Communicatie ouders via Weekinfo na de carnavalsvakantie / Leerlingen stellen zich verkiesbaar Leerlingen stellen zich verkiesbaar Verkiezing binnen de groepen Motivatie en presentatie one-minute-pitch De raad bekend maken winnaars op de foto Eerste vergadering Installatie van de raad en kennismaking met directie en teamcoördinator Verslaglegging en communicatie via weekinfo Vergaderdata Nieuw schooljaar betekent nieuwe raad Verkiezingstijd nieuwe leerlingenraad De nieuwe leerlingenraad bekend maken Even voorstellen. Er zijn weer een aantal nieuwe stagiaires op De Spoorzoeker. Hieronder stellen zij zich aan u voor. Hallo allemaal, Ik ben Simone Pieterse, ik ben 20 jaar en kom uit Zeeland. Twee jaar geleden heb ik mijn HAVO diploma gehaald en moest ik een vervolgstudie kiezen. Deze keuze was voor mij snel gemaakt, omdat ik goed met kinderen kan opschieten en altijd al graag juf wilde worden. Ik studeer aan de PABO op Avans Hogeschool en woon daarom op kamers in Breda in een studentenhuis met vier andere meiden. Vorig jaar heb ik stage gelopen op KBS de Driezwing in de groepen 1/2 en 5. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en loop stage bij jullie op school. In het begin van dit schooljaar heb ik stage gelopen in groep 1/2B. Vanaf februari loop ik stage in groep 8. Een groot verschil, maar ook erg leerzaam. Ik hoop dit schooljaar nog meer leuke en leerzame ervaringen op te doen op de Spoorzoeker en mijn stage op een fantastische manier af te sluiten op het kamp van groep 8. Groetjes Simone

5 Hallo allemaal, Mijn naam is Marieke Knuistingh Neven en ik zit nu in het tweede jaar van de pabo op de Avans Hogeschool. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Breda. Zelf heb ik op basisschool de Rietvink gezeten. De havo heb ik op het Newmancollege doorlopen. Mijn hobby s zijn schaatsen, skeeleren, hardlopen, boeken lezen en op vakantie gaan. Ik geef al 5 jaar schaats- en skeelertraining bij mijn eigen schaatsvereniging. Ik vind dit erg leuk om te doen en hier is ook mijn keuze voor de pabo uit ontstaan. In mijn eerste jaar op de pabo heb ik stage gelopen in groep 3 en groep 6. Sinds september loop ik stage op de Spoorzoeker. Ik ben begonnen in groep 1/2 E en loop nu stage in groep 5 B tot en met juni. Mijn stageweken en schoolweken wisselen elkaar af. Ik heb weer heel veel zin in het komende halfjaar! Groetjes, Marieke Knuistingh Neven Hallo! Mijn naam is Sertab Koca, het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen in groep 1-2 en het komende half jaar loop ik stage in groep 6 bij meneer Walther. Momenteel zit ik in mijn 2 e jaar van de PABO op Avans Hogeschool Breda en neem ik iedere dag met plezier de trein naar school of stage. Ik ben 19 jaar en kom uit Eindhoven. Buiten de stage, de contacturen op school en het leren thuis ben ik 4 tot 6 avonden in de week in de sportschool te vinden. Hiernaast heb ik een vaste baan bij een callcenter in Eindhoven. Mijn verwachting voor het komende jaar is dat ik erg veel ga leren van meneer Walther en het lesgeven in groep 6 om later zelf een goede lerares te worden. Ik heb er zelf erg veel zin in en kijk uit naar de komende tijd met deze klas! Groetjes, Sertab Koca Stagaire groep 6 Kinderkleding & speelgoedbeurs Belcrum. Een aantal enthousiaste moeders uit de Belcrum organiseren een (tweedehands) kinderkleding- en speelgoedbeurs. Hiervoor hebben zij de activiteitenruimte van De Spoorzoeker gehuurd. De beurs vindt plaats op 13 maart 2016 van uur tot uur, locatie Kbs De Spoorzoeker, Pastoor Pottersplein 2 te Breda. Mensen kunnen kinderkleding en speelgoed inleveren op 12 maart (zelfde locatie) en hiervoor een verkoopnummer aanvragen. Alle info over verkopen en kopen staat op de website en facebookpagina genoemd in onderstaande flyer. Tevens is de organisatie nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team willen versterken. Hoe u zich hiervoor aan kunt melden leest u op de website.

6

7

8

9

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5)

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5) 11 maart 2016 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. s Middags vrij (12.15 uur) 11 maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn

Nadere informatie

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari 2019 4 t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari Jelte Geernaert (9) 5 februari Jasmijn van Dongen (11) 5 februari Joosje van Duin (8) 5

Nadere informatie

Wij wensen iedereen een hele fijne carnavalsvakantie!

Wij wensen iedereen een hele fijne carnavalsvakantie! 9 februari 2018 10 t/m 18 februari Carnavalsvakantie 19 februari Luizencontrole 21 februari OV overleg 26 februari Studiedag (leerlingen vrij) 1 maart MR overleg 9 februari Finn van Dam (10) 9 februari

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Het bovenstaande beschrijft in een notendop enkele items die wij als school meenemen in het opstellen van ons nieuwe koersplan. Wordt vervolgd...

Het bovenstaande beschrijft in een notendop enkele items die wij als school meenemen in het opstellen van ons nieuwe koersplan. Wordt vervolgd... 2 februari 2018 5 en 8 februari Oudergesprekken groep 3 t/m 7 5, 6 en 8 februari Adviesgesprekken groep 8 9 februari Carnavalsviering ( s middags vrij) 10 t/m 18 februari Carnavalsvakantie 2 februari Guusje

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Carnavalsviering Sport BSO T2 Schoolfotograaf Luizencontrole Nieuwe Stagiaire Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

4 maart 2016. 8 maart Julius van Duin (7) 8 maart Nina Slootheer (9) 9 maart Robbe de Bruijn (12) 9 maart Stef Endepoel (7) 10 maart Indy Janssen (10)

4 maart 2016. 8 maart Julius van Duin (7) 8 maart Nina Slootheer (9) 9 maart Robbe de Bruijn (12) 9 maart Stef Endepoel (7) 10 maart Indy Janssen (10) 4 maart 2016 11 maart Studiedag. Leerlingen vrij. 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. Leerlingen s middags vrij (12.15

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

13 januari t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg

13 januari t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg 13 januari 2017 16 t/m 20 januari Adviesgesprekken groep 8 19 januari MR overleg 13 januari Seb Haars (6) 14 januari Elia Honsbeek (6) 15 januari Jaden Wijdeveld (6) 19 januari Matti Ansems (11) 19 januari

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8.

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8. 31 augustus 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg.

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg. 7 september 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Uiltje gemist? 1 Start schooljaar. kalender. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? 1 Start schooljaar. kalender. o.a. in dit nummer: 17 september 2015 Jaargang 8- nummer 3 kalender Vrijdag 18 september Groepen 1 t/m 4 vrijdag o.a. in dit nummer: 1 Start schooljaar 2 3 Informatieavonden Even voorstellen Centrum voor jeugd en gezin: Opvoeden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Overblijven op KBS St. Jozef

Overblijven op KBS St. Jozef Overblijven op KBS St. Jozef Tussenschoolse opvang op KBS St. Jozef Kinderen zijn een groot deel van de dag op school en veel kinderen blijven ook tussen de middag over. De middagpauze is van 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief Paulus-Weekbrief 16 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 2 Weekbrief 13-02-2017

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september 2017 28 september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september Sebas Hamels (6) 22 september Juul Stevens (8) 24 september Joep Figlarek (7) 25 september Jonna

Nadere informatie

11 maart maart Sil Boelaars (6) 17 maart Mijntje Pelgrim (5)

11 maart maart Sil Boelaars (6) 17 maart Mijntje Pelgrim (5) 11 maart 2019 11 maart MR overleg 12 en 13 maart Centrale aanmelding VO groep 8 13 maart Studiedag, leerlingen vrij 14 maart OV overleg 15 maart Landelijke onderwijsstaking 18 t/m 22 maart Week van de

Nadere informatie

Studiedag. Vrijdag 3 februari 2017 hebben de leerkrachten van De Spoorzoeker studiedag en zijn de leerlingen dus vrij.

Studiedag. Vrijdag 3 februari 2017 hebben de leerkrachten van De Spoorzoeker studiedag en zijn de leerlingen dus vrij. 27 januari 2017 3 februari Studiedag. Leerlingen vrij! 4 februari Open dag V.O. 10 februari Voorstellingen groepen 1-2 10 februari 1 e Rapport 11 februari Open dag V.O. 27 januari Tony Wildhagen (5) 28

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen?

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Welke onderwerpen zijn er zoal? Hoe komt de leerlingenraad aan

Nadere informatie

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke /

Info augustus / september CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke / Info augustus / september 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 / klinket@primas-scholengroep.nl In deze info Inhoud Belangrijke data... 1 Een nieuw schooljaar... 2 Gelukkig nieuwjaar...

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

24 augustus t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg

24 augustus t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg 24 augustus 2018 27 t/m 31 augustus Deze week luizencontrole 29 augustus OV overleg 24 augustus Rafael Nerrings (5) 26 augustus Britt Rienks (9) 27 augustus Marisa Goorden (9) 27 augustus Emma Rijnbout

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

26 augustus Een nieuw schooljaar. Oudercommunicatie met Parro

26 augustus Een nieuw schooljaar. Oudercommunicatie met Parro 26 augustus 2016 Een nieuw schooljaar Na een heerlijke vakantie zijn we deze week weer volop aan de slag gegaan. Er zijn grote plannen (onder andere herinrichting tuin, aanpassen schooltijden), maar ook

Nadere informatie

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12)

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12) 11 november 2016 14 t/m 18 november Gesprekken groep 8 16 november OV overleg 23 november Informatieavond voor nieuwe of oriënterende ouders 25 november Vergadering Raad van leerlingen 12 november Yannick

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. september2019

NIEUWSBRIEF. september2019 NIEUWSBRIEF september2019 Welkom terug van de zomervakantie! We zijn weer gestart en we gaan ervoor om er samen een boeiend schooljaar van te maken en samen veel ontdekkingen te doen. Ontdek gelijk de

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8

1 juni juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni 2018 6 juni Goede-doelen-dag 8 juni Disco gr 5 t/m 8 1 juni Ciska Goorden (12) 2 juni Julian Lantveld (8) 3 juni Yasmine Karam (11) 4 juni Xander Overboom (7) 4 juni Jonas van der Ploeg (10) 5 juni

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

22 januari 2016. 26 januari Leonie van Damme (9) 26 januari Nikki Marijnissen (10) 28 januari Yessin Ait Bari (5) 28 januari Iggy Assink (8)

22 januari 2016. 26 januari Leonie van Damme (9) 26 januari Nikki Marijnissen (10) 28 januari Yessin Ait Bari (5) 28 januari Iggy Assink (8) 22 januari 2016 28 januari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur). 29 januari Studiedag. Leerlingen hele dag vrij. 5 februari Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur). 22 januari

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, Meester Henny gaat per 1 januari

Nadere informatie

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli

INFOBULLETIN. juli Belangrijke data. Modderdag groep juni. 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli INFOBULLETIN juli 2017 Belangrijke data 29 juni 03 juli 04 juli 05 juli 06 juli 07 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli Modderdag groep 1-2 Musical groep 8b Musical groep 8a Roosendaal in de oorlog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Data

Een nieuw schooljaar. Data Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data 3 oktober Inloopspreekuur

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 05

JAARGANG 7 AFLEVERING 05 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 05 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 01 oktober 2019 Nr 06 Jaargang 31 Directie Beste ouders, De eerste maand zit er weer op. Het is 1 oktober vandaag. De herfst dient zich aan. De

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Schoolreisje Nieuwe leerlingen Even voorstellen Vrijwillige ouderbijdrage Schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 12 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, We hebben een nieuw schoollogo, dat hebben jullie vast al wel gezien. Vanaf deze week is het officieel en dus ook terug te vinden op de

Nadere informatie

2 februari School gesloten i.v.m. uitvaart. 5 februari Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur) 6 t/m 14 februari Carnavalsvakantie

2 februari School gesloten i.v.m. uitvaart. 5 februari Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur) 6 t/m 14 februari Carnavalsvakantie 29 januari 2016 2 februari School gesloten i.v.m. uitvaart. 5 februari Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij (12.15 uur) 6 t/m 14 februari Carnavalsvakantie 29 januari Stijn Bos (6) 1 februari Abre

Nadere informatie

Straapsels uur kunnen de kinderen daar ook weer opgehaald worden.

Straapsels uur kunnen de kinderen daar ook weer opgehaald worden. 28 februari 2019 Agenda voor de komende weken Maandag 4 t/m vrijdag 8 maart: carnavalsvakantie Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking, de school is deze dag dicht Woensdag 20 maart: studiedag, alle kinderen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

23 september 2016 Nummer 2

23 september 2016 Nummer 2 23 september 2016 Nummer 2 Inhoud: Even voorstellen Opvoedspecial Krentenbaard Schoolfoto s Kinderboekenweek Vervangingen Even voorstellen Hallo Allemaal! Mijn naam is Bram de Bruijn, ik ben 21 jaar oud

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

De Sterrenkijker. Nummer 10, Jaargang 29, 21 januari 2019

De Sterrenkijker. Nummer 10, Jaargang 29, 21 januari 2019 De Sterrenkijker Nummer 10, Jaargang 29, 21 januari 2019 Bereikbaarheid directie Maandag: bs. de Ster. Dinsdag: st. Willibrordusschool Riethoven. Woensdag: st. Willibrordusschool Riethoven. Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

Ontdek je eigen kleur

Ontdek je eigen kleur JEFKA 5, 22 december 2017 Welkom op school Nieuw bij ons op school gekomen zijn Zilver, Puck, Jennely en Angel in groep 1A-2A bij juf Esther en juf Irene. Stagiaires Délano Severin Mijn naam is Délano

Nadere informatie

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers,

Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Assalamoe aleikoum geachte ouders en verzorgers, Het schooljaar is inmiddels weer in volle gang en het is goed om te zien hoe ieder zijn draai weer gevonden heeft. Er heerst een warme en taakgerichte cultuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Opening Kinderboekenweek Wisselboekenkast Studiedag 3 oktober Schoolreisje Efteling Jaarfeest 21 oktober Ouderbijdrage Wist

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie