21 oktober 2016 Nummer 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 oktober 2016 Nummer 4"

Transcriptie

1 21 oktober 2016 Nummer 4

2 Inhoud: Instroomgroep Open dag polderhof, Lockaert en Schaepskooi Honden op de speelplaats Aanpassing speelplaats Vormsel Programmeren met MadScience Jaarverslag Ouderraad Schoolfruit Speculaasactie Ouder- en schoolreisbijdrage vervangers Instroomgroep Zoals in de vorige Polderik al te lezen stond, gaan we na de herfstvakantie starten met een nieuwe groep 1. We zijn blij dat deze groep door Loes van der Heijden gedraaid gaat worden. Vorig schooljaar heeft Loes al een jaar stage gelopen in groep 1-2, waarbij ze ook een deel van het jaar de groepsverantwoordelijkheid heeft gehad, en dat heeft ze prima gedaan. In de zomervakantie is ze geslaagd en heeft vorige week haar officiele diploma ontvangen. We wensen Loes heel veel plezier en succes in haar nieuwe groep. Open dag Polderhof, Lockaert en Schaepskooi In de bijlage vind u een poster over de open dag die we samen met De Schaepskooi en de Lockaert organiseren. Honden op de speelplaats Op verzoek van de ouders en leerlingen die de laatste tijd weer geconfronteerd worden met honden op de speelplaats en daar last van hebben of bang voor honden zijn: Een vriendelijk verzoek aan iedereen die met de hond kinderen naar school brengt en/of haalt: wilt u met de honden buiten de schoolpleinen wachten? Aanpassing Speelplaats Het team van ouders onder leiding van Niels Heesters heeft de afgelopen zaterdagen al bergen werk verzet. In verband met de herfstvakantie ligt het werk nu twee weken stil, maar op zaterdag 5 november gaan we weer verder. Nog steeds bent u van harte welkom om mee te helpen; ook als het maar een gedeelte van de dag is.

3 Vormsel Aan de leerlingen van groep 8 en hun ouders. Daar het aantal vormelingen de laatste jaren ernstig terugloopt, hebben we besloten om één vormselviering voor de hele parochie te houden. Binnenkort starten de voorbereidingen voor de viering van het H. Vormsel. Om alvast een idee te krijgen hoeveel leerlingen er gevormd willen worden dit jaar, verzoeken wij jullie het onderstaande strookje in te vullen en dit op te sturen (per post of mail) naar of af te geven op het volgende adres vóór of uiterlijk op vrijdag 25 november 2016: H. Eppink Beyer Suikerkampstraat GJ Oss hanneke.eppink@gmail.com Het H. Vormsel zal dit jaar aan de vormelingen van onze parochie worden toegediend door Mgr. Dr. C.F.M. van den Hout en wel op zaterdag 1 juli 2017 in één speciale viering om uur in de Grote Kerk in Oss. De eigen bijdrage voor de voorbereiding bedraagt 40,00. Wij verzoeken u dit bedrag, liefst gepast, mee te brengen naar de informatieavond. Deze informatieavond zal plaatsvinden op woensdag 18 januari 2017 om uur in het parochiecentrum aan de Koornstraat 6 in Oss. Meer informatie over b.v. de data kunt u vinden op de website: agenda vormsel 2017 Het is de bedoeling dat de ouders ook een gedeelte van de voorbereidingen op zich nemen. U kunt zich opgeven voor de volgende taken: A. Het sorteren van het vormselproject en in de mappen doen. B. Het rapen en nieten van de misboekjes voor het vormsel. Met vriendelijke groet, Namens de vormselwerkgroep, Hanneke Eppink Beyer Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoon:... Geboortedatum: School:.. adres: Geeft zich hierbij op voor het H. Vormsel in 2017 en zal ook deelnemen aan de voorbereidingen die nodig zijn om dit Sacrament te kunnen ontvangen. Mijn vader of moeder geeft zich op voor de volgende taak:. Handtekeningen: 1) van de vormeling 2) ouder/verzorger

4 Programmeren met Mad Science Mad Science heeft het naschools aanbod uitgebreid. Binnenkort komen we bij jullie op school voor een cursus programmeren! Hoe cool is dat? In januari komen we weer met onze wetenschap& techniek cursus, én ook die is uitgebreid met een juniorcursus speciaal voor de groepen 1,2 en 3! Wow! Daarover volgt later meer info. Nu eerst het programmeren. Hoe, wat, waar, wanneer; hoor ik jullie denken. Middels de online game Bomberbot neemt Mad Science de kinderen mee in de wereld van programmeren. Met leuke offline en online opdrachten leren de kinderen makkelijk en spelenderwijs coderen. Iedereen krijgt een eigen online Bomberbot account waarmee je thuis ook nog verder kunt spelen in de verschillende levels. Bij deze cursus maken de kinderen gebruik van laptops die door Mad Science beschikbaar worden gesteld. Beschrijving van de lessen. Extra info Bomberbot: - Er kunnen maximaal 20 kinderen aan de cursus deelnemen. - Wij maken gebruik van het wifi-netwerk van de school. - De kinderen krijgen allemaal een eigen account, waarmee ze thuis ook kunnen inloggen en spelen. Het account blijft 3 maanden lang geldig, dus veel speelplezier gegarandeerd. - De Bomberbot cursus is geschikt voor de leerlingen van groep 5 t/m groep 8. Ga jij je ook voorbereiden op de toekomst? Wil je ook meer leren over computerprogramma's? Vind je het leuk om spelenderwijs via een leuke game te leren hoe het programmeren nu eigenlijk werkt? Dan is nú het moment om je aan te melden voor onze Bomberbot lessen. Bomberbot cursus (geschikt voor groep 5 t/m 8) vindt plaats in een lokaal op school: Data van de cursus: Woensdag: Woensdag: Woensdag: Woensdag: Woensdag: Woensdag: Starttijd: (lessen duren 60 minuten) Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl Inschrijven kan t/m 9 november Deelname bedraagt 69,50 per kind, incl. licentie om de game te spelen en te programmeren met een geldigheidsduur van maar liefst 3 maanden!

5 Jaarverslag Ouderraad Het schooljaar is van start gegaan met 6 nieuwe leden. Hierdoor bestond de ouderraad uit de volgende leden: Daphne Joosten, Janneke Boeijen, Frances v/d Heijden, Jolanda Hoogwoud, Nicole de Kleijn, Eugenie Bouwmeister, Kitty Meijer, Angela v Uden, Josta Kriznaric, Eleonora van Grinsven, Esther Wilhelm, Lisette de Haas, Biemla Beije, Joyce Arts en Saskia Gerits Het dagelijks bestuur (DB) bestond uit: Voorzitter Daphne Joosten, Vicevoorzitter Angela v Uden, Penningmeester Daphne Joosten, algemeen bestuurslid Nicole de Kleijn en Secretaris Jolanda Hoogwoud. Na driekwart jaar is er een verschuiving geweest binnen het DB, Daphne heeft het penningmeesterschap overgedragen aan Eleonora die het DB kwam versterken. Aan het einde van het jaar heeft Daphne besloten om te stoppen met de OR. Haar taken zijn waargenomen door de overige leden van het DB en de OR. Speculaas Bijna alles is goed gegaan, alleen de Jumbo heeft niet de speculaas geleverd die zij toegezegd hadden. Er zijn een kleine 3000 pakken verkocht en er wordt nog gekeken waar de opbrengst aan uit gegeven wordt. De aanschaf van nieuwe tablets vergt een hoop onderzoek naar welke er het beste aangeschaft kunnen worden. Hier wordt aan gewerkt en wordt vervolgd. Sinterklaas De dag zelf is goed verlopen, de Pieten vonden het leuk en iedereen was tevreden over de nieuwe Sinterklaas en hij heeft het zelf ook leuk gehad. Kerstmis Het was weer een geslaagde dag, met een goed gehumeurde kerstman. De kinderen hebben weer genoten in de klassen van het diner, desondanks horen we geluiden of de kerstviering niet anders kan. Hier gaan we het komende jaar naar kijken. Carnaval Dit jaar voor het eerst een samenwerking met de Lokaert en de Schaepskooi, beide OR's zijn er in geslaagd een mooie, lange kleurrijke optocht neer te zetten. De dag op de Polderhof is succesvol verlopen met een nieuwe onthulling van het super enthousiaste prinsenpaar. De groepen 1-2 vermaakten zich op school en de overige groepen hadden een leuke pronkzitting in de Ussenstelt. Schoolfoto s De commissie heeft veel hinder ondervonden van drukke kinderen en kinderen die niet luisteren als ze ergens op aangesproken worden. Bij de kijkochtend verliep de communicatie met ouders soms ook lastig. In de loop van het jaar kwam vaak de vraag of de schoolfoto's verplaatst kunnen worden naar het begin van het schooljaar. Sportdag De dag is prima verlopen, het was een frisse maar mooie dag.

6 Schoolreisjes 1/2/3: Helaas zijn we te laat vertrokken naar de Hooiberg omdat de bussen verlaat waren Ondanks de verlate start en het slechte weer, hebben de kinderen zich binnen goed vermaakt. 4/5/6: Omdat de bussen niet kwamen met de aantallen die we aangevraagd hadden zijn we ook iets later vertrokken naar Toverland. Het was een prachtige dag en de kinderen hebben genoten. 7/8: Het was een geslaagde dag in de Efteling alleen jammer dat het zo druk was. Werving De commissie werving heeft het minder druk gehad omdat er 2 nieuwe leden geworven moesten worden. Linda Faassen en Leonie Pijnenburg hebben de plaats overgenomen van de vertrekkende leden, Janneke Boeijen en Kitty Meijer. De OR heeft besloten door het onverwachte vertrek van Daphne Joosten dit jaar met 14 leden de OR te draaien. Laatste schooldag Een leuk versierd schoolplein heette alle kinderen welkom op hun laatste schooldag. De OR heeft alle kinderen getrakteerd op een heerlijke donut en zo kwam er een eind aan schooljaar Deelname Europees schoolfruitprogramma Op Daltonschool de Polderhof eten we elke dag fruit of groente in de ochtendpauze. Dit schooljaar doet onze school weer mee met het EU-Schoolfruiten groenteprogramma. Dit programma richt zich op het verhogen van de consumptie van groente en fruit bij kinderen op de basisschool. Hiermee legt het programma een basis voor goede voedingsgewoonten in de toekomst. Op de website vindt u meer informatie. Kern van het EU-Schoolfruitprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de ochtendpauze. Onze school start hiermee in week 45 (7-11 november 2016) en deze gratis verstrekkingen lopen tot 10 april Vanaf 7 november hoeft u uw kind(eren) op woensdag, donderdag en vrijdag dus geen fruit mee te geven vanuit thuis (het mag natuurlijk wel, maar het is zonde als er fruit weggegooid moet worden). Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over bovenstaande dan kunt u daarmee altijd terecht bij mij. Namens het schoolteam, Femke van Sommeren Coördinator onderwijs

7 Speculaasactie Woensdag 19 oktober is de speculaasactie weer van start gegaan. Wij hopen dat wij ook dit jaar weer op uw medewerking kunnen rekenen, zodat de kinderen zoveel mogelijk pakken speculaas zullen verkopen. De opbrengst van dit jaar gaat naar de aanschaf van leermaterialen Taal, naar het opknappen en aanpakken van de schoolpleinen en de tuin en als het nodig is naar het impregneren van het theaterdoek in de aula. Wij wensen de kinderen veel verkoopplezier! Speculaascommissie Ouderraad Ouderbijdrage en schoolreisbijdrage Ieder jaar vraagt de school aan u een vrijwillige ouderbijdrage. Dit geld gebruikt de ouderraad om activiteiten te organiseren voor alle kinderen. Zo vieren we Sinterklaas, kerst, carnaval, de sportdag en de laatste schooldag. Voor het schoolreisje wordt een aparte bijdrage gevraagd. Hierdoor kunnen we elk jaar met alle kinderen naar leuke bestemmingen gaan en er een geweldig dagje uit van maken. Wij vragen al jaren totaal 30,= per kind, waarvan 20,= naar het schoolreisje gaat en 10,= voor de overige activiteiten bestemd is. U kunt dit ineens of in twee delen betalen, namelijk: vóór 10 november 30,= ineens of vóór 10 november ouderbijdrage 10,= en vóór 10 maart schoolreisbijdrage 20,= Wilt u dit overmaken op IBAN-nummer NL73 INGB t.n.v. Ouderraad de Polderhof onder vermelding van de naam en klas van uw kind. Heeft u een kind dat instroomt tussen 1 januari en 1 april 2017, dan betaalt u 5,= aan ouderbijdrage en 20 schoolreisbijdrage, totaal dus 25,=. Bij instromen na 1 april 2017 betaalt u alleen nog de schoolreisbijdrage van 20,=. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met mij opnemen, bij voorkeur per naar ouderraaddepolderhof@skbo.nl of eventueel op telefoonnummer Hartelijk dank voor uw medewerking! Namens de ouderraad: Eleonora van Grinsven, penningmeester

8 Vervangingen van de leerkrachten die hier staan zijn van tevoren gepland en de leerkracht is dan niet aanwezig op school Datum Vaste leerkracht Vervanging Meneer Rob 5b Meneer Hans Meneer Rob 5b Meneer Hans Meneer Rob 5b Juf Anne Juf Geertje 8b Juf Chantal Meneer Hans b.c. - De volgende Polderik verschijnt 11 november De kopij kunt u tot 2 dagen daarvoor inleveren of mailen o.v.v. Polderik

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

29 september 2017 Nummer 3

29 september 2017 Nummer 3 29 september 2017 Nummer 3 Inhoud: Groet van meneer Leo Controle fietsverlichting Vormsel Speculaasactie 2017 Ziekte van Lyme/ Actie voor Tommy Schoolfoto s Honkbal/ Softbal Vervangingen Groet van Meneer

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

1 december 2017 Nummer 7

1 december 2017 Nummer 7 1 december 2017 Nummer 7 Inhoud: Voorleeswedstrijd Ouderbijdrage en schoolreisbijdrage Speelgoedactie Gezinsviering Ziekte van Lyme, actie voor Tommy Kerstviering 2017 Schoudercom Carnaval 2018 Afscheid

Nadere informatie

9 november 2018 Nummer 6

9 november 2018 Nummer 6 9 november 2018 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Speelgoed voor gezinnen met weinig financiële middelen Speculaasactie 2018 Schoolcarnavals Percussieband Jaarverslag Ouderraad 2017-2018 Levende kerststal

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

13 oktober 2017 Nummer 4

13 oktober 2017 Nummer 4 13 oktober 2017 Nummer 4 Inhoud: Fietsverlichting Schoolfoto commissie Jeugd enquête Speculaasactie Aankondiging Schoudercom Vervangingen Controle fietsverlichting!(herhaalde oproep) Deze willen we houden

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

5 september 2014 Nummer 1

5 september 2014 Nummer 1 5 september 2014 Nummer 1 Inhoud: Opening Passend onderwijs Continurooster Zoen- en zoefstrook Even voorstellen Vormsel Typecursus Foutjes in jaarkalender Gezinsviering Open dag scouting Kennismakingscursussen

Nadere informatie

26 januari 2018 Nummer 10

26 januari 2018 Nummer 10 26 januari 2018 Nummer 10 Inhoud: Schoolreisbijdrage Speelgoedkast Nieuwe DMT en AVI toetsen Creatieve oproep Kinder- en tiener theater Nationale voorleesdagen Kerst 2017 Schoolmelk Schoudercom Carnaval

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

8 april 2016 Nummer 14

8 april 2016 Nummer 14 8 april 2016 Nummer 14 Inhoud: Nationale Daltondag Koningsontbijt op vrijdag 22 april Centrum Jeugd en Gezin Workshop Streetdance Laatste informatie sportdag 13 april Vervangingen Nationale Daltondag Woensdag

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

9 december 2016 Nummer 7

9 december 2016 Nummer 7 9 december 2016 Nummer 7 Inhoud: Kerst op de Elzenhoek Berichtje van juf Dimphy Even voorstellen Kerst 2016 Voorleeswedstrijd Ouders en kinderen gezocht Leerlingenraad Bijlage Vervangingen (Ingekomen stuk)

Nadere informatie

17 februari 2017 Nummer 11

17 februari 2017 Nummer 11 17 februari 2017 Nummer 11 Inhoud: Carnaval Kortfoort Plaatsing pabo-studenten Thema-avond wereldoriëntatie Nationale Daltondag Zorgassistent Carnaval 2017 en de route Werken aan de speelplaats Schoolreisbijdrage

Nadere informatie

7 oktober 2016 Nummer 3

7 oktober 2016 Nummer 3 7 oktober 2016 Nummer 3 Inhoud: Motoriek Speculaasactie Zwemvierdaagse Gezinsviering Extra kleutergroep Aanmelding 1 e communie Schoolfoto s Kinderboekenweek-actie Opening kinderboekenweek Leerlingenraad

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

24 maart 2017 Nummer 13

24 maart 2017 Nummer 13 24 maart 2017 Nummer 13 Inhoud: Break-out run Even voorstellen Sportdag De Polderhof 2017 Informatieavond Wereldoriëntatie Cito-toetsen Speelplaats Vervangingen Break-out Run De Breakout Run en kinderopvang

Nadere informatie

22 mei 2015 Nummer 16

22 mei 2015 Nummer 16 22 mei 2015 Nummer 16 Inhoud: Sportdag Kindervakantieweek Oss Zuid Extra bijlage Schoolreisinformatie groepen 1-2-3 Kindervakantieweek Kako Calamiteitendag 7 juli Lezen in de vakantie Herhaling rectificatie

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

30 maart 2018 Nummer 14

30 maart 2018 Nummer 14 30 maart 2018 Nummer 14 Inhoud: Lentekriebels Staking Polderhof in actie Ouderraad zoekt Even voorstellen Schoolreis Schoolreisinfo groep 1-2-3 (herhaling) Uitnodiging Thema avond 12 april Vervangingen

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

17 april 2015 Nummer 15

17 april 2015 Nummer 15 17 april 2015 Nummer 15 Inhoud: Van de leerlingenraad Gezocht: Nieuw ouderlid voor de MR Schoolreisinformatie voor ouders groepen 1, 2, 3 De ouderraad zoekt enthousiaste nieuwe leden Geboren: Fenne KV

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, De M.O.V groep, Thea, Leni, Yvonne.

Met vriendelijke groet, De M.O.V groep, Thea, Leni, Yvonne. KALENDER: 1 oktober : Start Kinderboekenweek 3 oktober : Bezoek aan bibliotheek in s-heerenberg door groep 7 4 oktober : Viering Wereldmissiedag om 19.00 uur in de kerk 6 oktober : Techniekochtend groep

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

2 maart 2018 Nummer 12

2 maart 2018 Nummer 12 2 maart 2018 Nummer 12 Inhoud: Factsheet 2017 Muziek maken Carnaval Techniekdag Verkeerstuin 2018 Nationale Daltondag 21 maart Ziekte van Lyme/ Actie voor Tommy Vervangingen Leer muziek maken in 6 workshops!

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 t/m 10 juli 2015

Nieuwsbrief 06 t/m 10 juli 2015 Nieuwsbrief 06 t/m 10 juli 2015 09-07 Kennismakingsochtend 13-07 Rapport 17-07 12:00 uur Start Zomervakantie 31-08 Eerste schooldag Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

10 maart 2017 Nummer 12

10 maart 2017 Nummer 12 10 maart 2017 Nummer 12 Inhoud: Nationale Daltondag Juf Annemarie met pensioen Herinnering thema-avond Wereldoriëntatie Week van de lentekriebels Coderdojo Sportdag 2017 Wedstrijd Gezinsviering Lunchen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

21 september 2018 Nummer 3

21 september 2018 Nummer 3 21 september 2018 Nummer 3 Inhoud: Even voorstellen Ouder- (kind) gesprekken Nieuwe privacywetgeving: AVG Bericht van SchouderCom Voorstelling Rood & Groen Gevraagd: Afvalhout Alice in Wonderland 1 e Communie,

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

RKBS IKC Floriant Florasingel 17

RKBS IKC Floriant Florasingel 17 RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 7 december = 8.45 uur versieren school Kerst Maandag 10 december = MR - vergadering

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school:

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school: Amstelveen, november 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Graag wil ik u op de hoogte stellen van de bezigheden van de Oudercommissie (OC). De OC bestaat uit een groep van enthousiaste ouders die zich inzetten

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

18 mei 2018 Nummer 16

18 mei 2018 Nummer 16 18 mei 2018 Nummer 16 Inhoud: Blazersklas Schoolfoto s Ouderraad Sportdag 2 e oproep Feest op de Elzenhoek Gezinsviering Verkeerstuin Interne audit Tuin kleine kant Brandweer Vervangingen Blazersklas op

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

In de schooljaren 2015/2016, 2016/2017, 2017/ deed gemiddeld 97 procent van alle ouders/verzorgers mee met de vrijwillige ouderbijdrage.

In de schooljaren 2015/2016, 2016/2017, 2017/ deed gemiddeld 97 procent van alle ouders/verzorgers mee met de vrijwillige ouderbijdrage. Regeling vrijwillige ouderbijdrage De Triangel biedt de kinderen het hele jaar door activiteiten en festiviteiten. Dat vinden we als Oudercommissie belangrijk. Hopelijk bent u het met ons eens! Stuk voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF augustus/september 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2019-2020 Om te beginnen... Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! De afgelopen dagen zijn we met elkaar, het team van de Regenboog, aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

15 december 2017 Nummer 8

15 december 2017 Nummer 8 15 december 2017 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Cadeautjes voor leerkrachten Kerst 2017 Carnaval 2018 Polderzooitje Decoratiewerkgroep Boeren Kerstroute Schoudercom Volgende Polderik

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Torenlaan 56 1391AN Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie