JAAR PROGRAMMA. foto : Mary Brommer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAAR PROGRAMMA. foto : Mary Brommer"

Transcriptie

1 foto : Mary Brommer

2 EENMALIGE OVERDRACHT VAN DE COMPLETE EERSTE INWIJDING VAN DE NEI DAN KUNG: PAREL-BEWUSTZIJN ZORGVULDIGE KENNISMAKING EN BEGIN DE TWEEDE INWIJDING VAN DE NEI DAN KUNG: ZWAARD-BEWUSTZIJN ONDER LEIDING VAN: REINOUD ELEVELD taotraining.nl

3 3 DE TRAINING PAREL Centraal staat de eerste formule van de Nei Dan Kung (Interne Alchemie Beoefening), Parel-bewustzijn. Deze eerste grote stap bestaat uit zeer gedetailleerde en gevarieerde onderdelen, die uiteindelijk een geheel gaan vormen. In het eerste jaar van de training richten we ons op het eigen maken van de basisprincipes van deze formule. We beginnen, in het 4e weekend al, met het maken van onze Parel. In de daaropvolgende 4, 5 jaar, breiden we gestaag onze vermogens en omgang met deze inwijdingsformule uit. HET PROGRAMMA Parel-bewustzijn is het begin van het worden van een Waarachtige. We zetten met het eigen maken van deze formule een unieke stap in het verwerven van een geheel eigen kern, die, los van de waan van de dag, in staat is om kraakheldere weldenkendheid te ontwikkelen, alsmede een zeer stabiele emotionele balans. Onze gezondheid wordt meer stabiel en ons inzicht in de fabelachtige complexiteit van de uiterlijke en innerlijke landschappen om en door ons heen wordt groter en groter. Zwaard Vanaf het 4e tot en met het afsluitende 24e weekend kijken we vervolgens vooruit naar de 2e Nei Dan Kung Formule, Zwaard-bewustzijn. Een niet ongevaarlijke, maar fascinerende beweging dieper het Innerlijke Landschap in.

4 4 HET PROGRAMMA Trainingsweekends De basis van het Taotraining Jaar Programma bestaat uit 24 trainingsweekends. Samen een opeenvolgend stappenplan. Zomertraining Daarnaast is er elk jaar 1 meerdaagse zomertraining van een week. Er zijn 6 zomertrainingen in het totale programma. In deze zeer intensieve trainingen wordt telkens de stof van de daaraan voorgaande weekends herhaald en verder verdiept. Dit zomer-onderdeel is niet verplicht, wel een aanrader om maximaal profijt te trekken uit het programma. China droomreis In april 2021 vormt een China-reis een spectaculaire optie. Geen vakantietrip, maar een trainingsreis. Een passend decor voor de training en thema s die aan de orde gaan komen. Ook deze reis is dus niet verplicht, maar natuurlijk wel een geweldige apotheose van het Jaar Programma. Epiloog van het Jaar Programma is vervolgens een (facultatieve) afsluitende zomertraining in Online lesmateriaal Je krijgt toegang krijgt tot aanvullend online lesmateriaal. Hiervoor ontvang je t.z.t. een inlogcode. Weekend gemist? Inhalen kan Het is niet nodig om je op te geven of te betalen voor alle trainingen in één keer. Je kunt van weekend tot weekend besluiten of je wilt blijven meedoen aan de training. Wel is het zo, dat als je eenmaal een weekend mist, het niet meer mogelijk is om deel te nemen aan de volgende weekends. Tenzij je de meerdaagse zomertrainingen gebruikt om een gemist weekend in te halen.

5 5 DE 24 TRAININGSWEEKENDS Overzicht van de data Lu Donbing groep : /26 april 2/28 jun 19/20 september 5/6 december /24 april 25/26 juni 24/25 september 10/11 december 22/23 april 24/25 juni 23/24 september 9/10 december 21/22 april 23/24 juni 22/23 september 8/9 december 13/14 april 22/23 juni 21/22 september /8 december 18/19 april 2/28 juni 26/2 september 5/6 december Sun Pu-er groep : / 5 april 6 / juni 12 / 13 september 12 / 13 december / 1 april 2 / 3 juli 10 / 11 september 3 / 4 december 8 / 9 april 1 / 2 juli 30 sep / 1 okt 2 / 3 december Data van de trainingsweekeinden 2018 tot en met 2020 van de Sun Pu-er groep zijn nog niet bekend.

6 6 Lokatie De 24 trainingsweekenden worden gehouden op Landgoed ISVW (Internationale School Voor Wijsbegeerte) te Leusden, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden. Tijdstippen Elk weekend start zaterdagochtend stipt om uur en eindigt zondagmiddag rond uur. Weekends zijn inclusief een overnachting. Let op, gedurende (een deel van) de nacht vindt ter plekke ook training plaats! Extra: lezing op vrijdagavond Op de vrijdagavond voorafgaand aan elk weekend geeft Reinoud een openbare lezing. Bijwonen van deze lezingen is optioneel. Ze staan ook open voor partners, vrienden en anderen die niet deelnemen aan de training. Idee hierachter is dat je je thuisfront, vrienden en bekenden op die manier in de gelegenheid stelt enig begrip te krijgen voor de persoonlijke ontwikkeling die jij als gevolg van de training doormaakt. De lezing wordt ook gehouden te Leusden. Onze gastheer Landgoed ISVW denkt erover om bij de lezing een hotelarrangement voor de vrijdag/ zaterdag aan te bieden. Optie is dan dat je met je partner op vrijdag bijvoorbeeld op de hei kunt wandelen en kunt dineren te Leusden, vervolgens de lezing bijwoont en vervolgens samen kunt overnachten op de trainingslokatie en zaterdag ochtend ontbijten. Waarna je gezelschap vertrekt en je zaterdag om uur met de training start. Je krijgt via vanzelf meer informatie over dit arrangement.

7 DE ZOMERTRAININGEN EN DE CHINA DROOMREIS Overzicht data van de zomertrainingen en de China droomreis (data nog onder voorbehoud locaties nader bekend te maken) 2015: Zomertraining Zondag 12 juli tot en met zaterdag 18 juli 2016: Zomertraining Maandag 15 augustus tot en met zondag 21 augustus 201: Zomertraining Maandag 14 augustus tot en met zondag 20 augustus 2018: Zomertraining Maandag 13 augustus tot en met zondag 19 augustus 2019: Zomertraining Maandag 19 augustus tot en met zondag 25 augustus 2020: Zomertraining Maandag 1 augustus tot en met zondag 23 augustus 2021: China droomreis Dinsdag 23 maart tot en met zondag 4 april 2021: Laatste zomertraining Dinsdag 24 augustus tot en met dinsdag 31 augustus

8 8 DE KOSTEN Per weekend De prijs van een trainingsweekend te Leusden op Landgoed ISVW bedraagt 34 euro. Dit is per weekend per persoon. Inclusief de lessen, alle maaltijden, water en thee plus een overnachting in een éénpersoons hotelkamer. Voorbehoud is het eerste weekend; het is mogelijk dat je dan wordt ingedeeld op een tweepersoons kamer. Bij de prijs van een trainingsweekend is tevens het online lesmateriaal inbegrepen. Let op, tijdens de avonden, een gedeelte van de nacht en in de vroege ochtend trainen we ook. De overnachting ter plaatse is daarom verplicht. Het is niet mogelijk om op eigen gelegenheid ergens in de buurt van het ISVW te slapen. Aanvullend Bij enkele trainingsweekends zijn er aanvullende kosten. Met name: Tools Het aanschaffen van trainingstools zoals gereedschap voor zelfmassage. Aan te schaffen items en kosten worden minimaal 2 maanden vooraf bekend gemaakt. Deze kosten zijn met nadruk niet inbegrepen in de 34 euro, per trainingsweekend. Heb je de betreffende spullen of een deel ervan al in huis, hoef je die natuurlijk niet opnieuw aan te schaffen. Online training VO of MO Als voorbereiding op het tweede weekend, de seksuele kung fu, dien je het online programma van valleiorgasme.nl (vrouwen, afgekort: VO) of meervoudigorgasme.nl (mannen, MO) te volgen. De prijs van het online programma bedraagt normaliter 34,-. Deelnemers aan het Jaar Programma kunnen het VO en MO programma voor 24,- aanschaffen. Ben je student of uitkeringsgerechtigde, dan is het nog voordeliger: 14,-. Je hoeft nu nog niks te doen om het programma tegen de speciale aanbiedingsprijs aan te schaffen. Je ontvangt per tijdig bericht of je bent geselecteerd als deelnemer aan het Jaar Programma inclusief de aanbieding met betrekking tot VO of MO.

9 9 VO en MO zijn ontwikkeld onder leiding van Reinoud. Het is essentieel voor het Jaar Programma dat je de MO of VO online training volgt. Bij voorkeur begin je er zo snel mogelijk mee, zodat je optimaal voorbereid aan de start verschijnt van het Jaar Programma. Dit gaat je enorm helpen om de training goed te verteren en maximaal effect ervan te ervaren. Heb je het VO of MO programma reeds aangeschaft of gevolgd, dan hoef je dat natuurlijk niet nog een keer te doen. Korting We bieden de mogelijkheid om voor de 4 eerste trainingsweekends in 2015 in één keer te betalen. Je bespaart dan 10 procent op het totaalbedrag van 4 weekends. Om precies te zijn: je betaalt voor 4 weekends 1.249,- i.p.v ,-. Je bespaart dus 139,- op jaarbasis. Voorwaarde is dat je het totaalbedrag in één keer voldoet, uiterlijk op 15 februari Wees zeker van je zaak, want je ontvangt geen teruggave als je gedurende het jaar stopt met de training. Het is overigens niet mogelijk om alle 24 weekends in één keer vooruit te betalen. Zomertraining en China droomreis Wat betreft de prijs van de (facultatieve) trainingsweek in de zomer mikken we op 99,-. Zodra lokatie, prijs en andere details definitief bekend zijn, ontvang je daarover per inlichtingen. De kosten van de China-reis zijn nog niet bekend. Sowieso wordt het geen luxe reis met vijfsterren hotels etc. Tip: leg voor de financiering van de China droomreis nu alvast een spaarpotje aan, dan heb je ruim zes jaar om het te vullen. Blijft de prijs per weekend en per zomertraining al die jaren hetzelfde? Jaar is een flinke periode. Het is niet geheel ondenkbaar dat de prijs per trainingsweekend of per zomertraining ergens in die jaar hoger moet worden. Dit als de kosten stijgen, vanwege de inflatie. De stijging zal in alle gevallen billijk zijn. Richtlijn is de prijsindex van de Nederlandse overheid.

10 DE I-KRACHT Het penseel waarmee we de training schetsen Verondersteld grondlegger van de taoïstische training, alsmede auteur van de Tao Teh Tsjing, Lau Tze, formuleert in dat beroemde boek de basistechniek van de Taoïsten: Empty the mind in the Tantien. Hij zegt erbij dat met het activeren van deze techniek feitelijk het hele Pad van de Tao zich zal openbaren aan de adept. I-kracht Waar we in het Westen werken met mentale technieken als concentratie, wilskracht en focus, kozen de Taoïsten, al meer dan jaar geleden, voor de superieure techniek van de I-kracht. Het verkrijgen en versterken van deze zachte kracht is het leidende principe van de Nei Dan Kung en staat dan ook centraal tijdens het Jaar Programma. Werken met I Volgens Reinoud is het leren werken met I de meest fundamentele levensles die een mens kan ontvangen. Deze kracht ontstaat vanuit een bedrieglijk eenvoudig principe. Maar in de praktijk zal de I-kracht zich meer en meer openbaren tot een instrument met kunstzinnige en zowel zeer praktische als magische vermogens. 10

11 THEMA S VAN DE TRAININGSWEEKENDS 1e weekend: Innerlijke Glimlach - Gouden Ei - Basis IJzeren Hemd - Dream Practice In dit eerste weekend gaan we de I-kracht activeren en maken we een begin met de Innerlijke Glimlach technieken. We passen deze nieuw te trainen staat van bewustzijn toe in eenvoudige Chi Kungs en ook in de basis houding van de IJzeren Hemd technieken: Omhels de Boom. De IJzeren Hemd technieken blijven tijdens het hele Jaar Programma een belangrijke rol spelen; elk weekend zullen we voortbouwen op de basis die we dit weekend leggen. Hetzelfde geldt voor de droomtraining, waarmee we dit eerste weekend ook meteen een begin maken en wat de gehele jaar een belangrijk onderdeel van onze training is en blijft. 2e weekend: Warmen van de Stoof VO en MO pornografische fixatie van mannen Dit weekend staat geheel en al in het teken van de basistechnieken van de seksuele transformatie. We kijken naar de achtergronden van de mannelijke pornografische fixatie, de effecten ervan op mannen en vrouwen en hoe we er los van komen. NB: je maakt een begin met de seksuele training voorafgaand aan het jaar programma. dit doe je door het online programma van valleiorgasme.nl (vrouwen) of meervoudigorgasme.nl (mannen) te volgen. het is belangrijk - om niet te zeggen essentieel - dat je vo of mo hebt afgerond voor je aan de start van het tweede weekend verschijnt. Tijdens bepaalde onderdelen werken we dit weekend met gesplitste groepen. De vrouwen worden dan begeleid door instructrice Rosana van der Wagt, mede door Reinoud opgeleid in de seksuele kung fu en de 1e Formule van de Nei Dan Kung. De mannen trainen (logischerwijs) onder leiding van Reinoud. 11

12 3e weekend: Vijf Helende Klanken Buddha Palm-1 de vier pompen het medicijn In dit weekend maken we kennis en leren we werken met de Vijf Helende Klanken. Deze zijn (onder meer) noodzakelijk voor de ontwikkeling van Parelbewustzijn. Daarnaast zijn het fantastische intrumenten voor het leren sturen in onze emotionele balans. Met de Buddha Palm-1 oefeningen maken we een begin met het openen van de chi-stromen in onze handen en armen. In aansluiting op het tweede weekend gaan we, tot slot, nog weer dieper in op de doelstellingen van de seksuele kung fu. 4e weekend: Parel-Bewustzijn-1 (Kalmerende Cyclus) Het is zo ver: in dit weekend maken we daadwerkelijk een start met de eerste formule van de Nei Dan Kung-training: het activeren van Parelbewustzijn. Gebruik makend van de Acht Krachten vormen we eerst een zogenaamde cauldron (stoofpot). Vervolgens maken we, met behulp van de Helende Klanken en de Verzamelpunten, onze eerste Parel! 5e weekend: Wisdom Chi Kung -1 In dit vijfde weekend gaan we onder meer de schedelholte in: we maken kennis met de drie basismeditaties van de Wisdom Chi Kung. Veel en actueel wetenschappelijk onderzoek naar de werking van ons brein sluit naadloos aan bij deze meer functionele, Taoïstische manier van werken met onze hersenen. Maar dat niet alleen: de Wisdom Chi Kung bevat een schat aan informatie over de 12

13 verschillende neuronenstelsels in ons lichaam waar onze westerse wetenschappers nog niet over beschikken en die ze met verbluffing zouden aanschouwen. 6e weekend: Het Verslaan van de Rode Draak resp. het Temmen van het Wilde Paard Verdiepingsweekend van de seksuele transformatie en de werking van de mono-cultivatie. Vrouwen gaan (apart van de mannen) werken met het jade-ei en de borstmassages. Mannen gaan (apart van de vrouwen) aan de slag met specifieke massages en leren minitieus werken (ja, nog een keer) met de 4 pompen in de ruggengraat en de zogenaamde powerlock-techniek. Ook het ontwaken van Gia Pè komt aan de orde. In dit weekend werken we deels, net als in weekend twee, met gesplitste groepen. Rosana van der Wagt geeft leiding aan de vrouwengroep, Reinoud traint de mannen. e weekend: Cosmic Healing-1, 6 Richtingen en Planeten In dit weekend gaan we, in aansluiting op het derde weekend, dieper in op de achtergronden en toepassingen van de Vijf Helende Klanken. Met onze Buddha Palm maken we een begin met het openen van de chi-stromen in ons Gouden Ei. Met de 6 Richtingen en de 6 planeten leren we ons heel helder te positioneren in het Innerlijke Landschap. 8e weekend: Parel-Bewustzijn-2 (Voedende cyclus) Hier gaan we werken met de Creatieve of Voedende cyclus van de 5 energiefases. Het is het begin van de zogenaamde Compassietraining en een kennismaking met de diepte-psychologie van de oude interne alchemisten. We gaan verder met het 13

14 construeren van een parel in ons stoofpotje, maar dit weekend werken we met een andere methode. Het wordt meer intens en we krijgen de kans om aan de slag te gaan met detraumatiserende inzichten en technieken. 9e weekend: Wisdom-2 Dit weekend vormt een nadere en meer gedetailleerde kennismaking met de hersenen in de schedelholte. We gaan vooral werken met de verbindingen tussen de Amandelkernen, het lymbische systeem, de kleine hersenen achter in de schedelholte én de neuronennetwerken in de bindweefsels van onze vitale organen. Het doel: leren waarnemen en sturen in de schakeling tussen slim reptiel en veilig zoogdier. In feite is het een directe uitdieping van de Compassietraining uit het vorige weekend. 10e weekend: Beenmerg Nei Kung-1 (Bamboe) Tijdens dit eerste Beenmergweekend maken we een begin met het zogenaamde tot leven wekken van ons skelet! We leren de technieken van de botademhaling, waardoor we onze botstructuur op termijn veel compacter kunnen maken. Als het beenmerg gezonder wordt, is dat ook voor ons immuunsysteem een belangrijke boost. Bij wijze van voorbereiding op de Beenmerg Nei Kung-2 leren we ook werken met de massagetechnieken van de bamboe-roede. Tevens vormt dit weekend een (intense) verdieping van onze seksuele kung fu. We werken daarom logischerwijs deels in gesplitste groepen, waarbij Rosana van der Wagt zich weer over de vrouwen ontfermt; de mannen neemt Reinoud onder zijn hoede. 14

15 11e weekend: Chi-velden, Persoonlijke Ster, Energetische hygiëne Naarmate we meer bewustzijn krijgen op de werking van ons Innerlijke Landschap, krijgen we ook meer behoefte aan een betere afbakening van onze Jing- en Chi-lichamen. Hiermee gaan we aan de slag in dit elfde weekend. We worden ons ook meer bewust van de constante communicatie die tussen mensen plaatsvindt via het Innerlijke Landschap en leren deze interactie op een natuurlijke manier hygiënisch te houden. 12e weekend: Parelbewustzijn-3 (acht wonderkanalen) De Acht Krachten, waarmee we hebben leren werken in het vierde weekend, zijn verbonden met acht wonderkanalen of meridianen. Met het Parelbewustzijn uit het achtste weekend, kunnen we deze acht kanalen gaan verkennen, schoonmaken, openen en vullen met Chi en Parelbewustzijn. Het is een zeer intens weekend waarin ons voortschrijdende werk in de Nei Dan Kung een enorme stap maakt. 13e weekend: Buddha Palm-2 en 3, Tai Chi 1 Wat we hebben geleerd in het vorige weekend met de acht wonderkanalen, koppelen we nu aan de Buddha Palm technieken van de Cosmic Healing. We gaan leren werken met de Buddha Palm-2 en -3. Daarnaast maken we een begin met het in beweging brengen van het IJzeren Hemd en met name Omhels de Boom. Dit doen we met behulp van de Tai Chi 1-vorm: dertien bewegingen, in vier windrichtingen, links- en rechtszijdig uitgevoerd. Belangrijke IJzeren Hemd stukjes komen nu in een precieze volgorde in beweging. Dit vormt de absolute basis van je ontwikkeling in de abstractie van krijgskunst. 15

16 14e weekend: Beenmerg Nei Kung-2 (ijzer) De beenmergtechnieken zijn, net als de Tai Chi, in zekere zin een verdieping van jouw IJzeren Hemd. Ook ontstaat er dit weekend een koppeling tussen het IJzeren Hemd en de transformatieseksualiteit. We leren IJzeren Hemd posities zoals de Schildpad, het Vasthouden van de Gouden Urn, de Waterbuffel en de Spijker. O ja, we maken ook een begin met het zogenaamde seksuele gewichtheffen (leuk hè?). Bij bepaalde onderdelen zal Rosana van der Wagt weer apart met de vrouwen werken. 15e weekend: Tai Chi 1 (herhaling) Orgaanopstellingen (zelf) Centraal in dit weekend staat het leren omgaan met het zogenaamde systemische werk. De oude sjamanistische oorsprong van het Taoïsme wordt hier zichtbaar. Voorzichtig leren we werken met de communicatie tussen de Jing- en de Chi-werelden van het Innerlijke Landschap en de gemanifesteerde werkelijkheid in het Uiterlijke Landschap. Om deze zelfgenezende principes goed in balans te houden, werken we dit weekend ook minutieus aan de verbetering van onze Tai Chi 1. 16e weekend: Parel-Advanced (Completion) Wederom een zeer intens weekend waarin we de complete Eerste Inwijding activeren en als geheel gaan ervaren. Het is voor het eerst dat we gaan zien en ervaren hoe groots deze eerste inwijding is en waarom Reinoud deze formule als een enorme schat beschrijft. Daarnaast veel IJzeren Hemd voor de nodige grounding. 16

17 1e weekend: Tai Chi-2 Dit weekend maken we de stap van de Tai Chi-1 naar de Tai Chi -2. Deze tweede vorm lijkt veel op de eerste, maar naast een paar extra bewegingen voegen we nu ook de explosieve voor- en achterwaartse manoeuvres toe, vanzelfsprekend weer links en rechtsdraaiend uitgevoerd. Deze vorm kneedt het lichaam op een intense en krachtige manier. Het is echt een nieuwe stap in de ontwikkeling van je krijgskunst en jouw bereidheid om schade bij jezelf en anderen te leren voorkomen. 18e weekend: Orgaanopstellingen (rituelen) In dit prachtige weekend bouwen we voort op het 15e weekend en leren we verder werken met de principes van systemisch werk. Steeds meer zijn we nu in staat om alle verschillende onderdelen van de training tot op heden in elkaar te voegen en als geheel te gaan gebruiken. Onze groeiende vaardigheden met Chi-velden, de 5 ba-shen van de vitale organen en het veilig en wijs leren communiceren van de Jing- en Chi-werelden in het Innerlijk Landschap, komen tot leven in het leren opstellen van de eigen organen. 19e weekend: Cosmic Healing 2 (zelfheling) Weekend waarin we leren werken met de toepassing van de geoefende Buddha-Palm technieken, de 6 richtingen meditaties en hoe kleurgeneeskunde tot stand komt vanuit een interactie tussen de constante stroom van verschillende trillingen tussen de Chi-wereld en je gemanifesteerde lichaam. We leren werken met de genezende werking van de 5 basiskleuren; de theorie van elke kleur, wat je wel en niet moet doen en hoe je ze toepast. De bereidheid om jezelf en anderen te helen, in de abstracte zin van het woord, wordt nu sterker en sterker. 1

18 20e weekend: Parel-Bewustzijn Advanced Applications (Toepassing) In de loop der tijd is er een hele verzameling fascinerende applicaties ontstaan die bij Parelbewustzijn horen. We beginnen met het opstarten van de complete formule zoals we die leerden in het 16e weekend en gaan vervolgens een groot aantal van deze applicaties leren kennen en oefenen. Behalve dat het fascinerend is om met zo veel verbijsterende technieken te leren omgaan, bereiden deze oefeningen ook onze I-kracht voor op de volgende inwijdingsformules. 21e weekend: Hsing I-stok - Koning Aap wisdom 3 De drie verschillende onderdelen waaruit dit weekend is opgebouwd zijn intens met elkaar verbonden. We gaan zéér diep in op de werking van onze hersenen en de samenhang met het Innerlijke Landschap, de Compassie-training, de Beenmerg Nei Kung. Met een mooie stokvorm maken we weer een grote stap in de ontwikkeling van onze krijgskunst. Hét symbool van al deze technieken vinden we in de figuur van Sun Wu-Kong, the Monkey King: Vriend van alle kinderen in China en zeer belangrijk in jouw ontwikkeling tot Krijgskunstenaar. 22e weekend: Cosmic Healing 3 (zelf diagnose rituelen) Ken U Zelve als stap in bewustzijnsontwikkeling. Nu we zijn voorzien van een formidabele Parel, kunnen we ons veroorloven om onze persona bloot te stellen aan een scherpe zelfanalyse. We leren zien hoe schuld, emotionele pijn, woede en angst onze persoonlijkheid voeden en ons weghouden van onze authentieke vorm en kracht. Met meditaties en rituele formules brengen we de complete Cosmic Healing tot leven. Inclusief de 10 kleuren en hun werking en betekenis. De ontwikkeling van jezelf tot Heler is vanaf nu geheel geopend. 18

19 23e weekend: seksuele kung fu pornografisch fixatie van vrouwen Een van de meest opvallende aspecten van de training die Reinoud aanbiedt, is zijn gedetailleerde kennis van de seksuele kung fu. In het 2e weekend wordt de pornografische fixatie van mannen minutieus behandeld. In dit 23e weekend komt dan eindelijk ook die van de vrouwen aan bod. Vanzelfsprekend is het geen toeval dat we zo lang en zo intens hebben moeten trainen om aan dit onderwerp toe te zijn. Het pornografische bewustzijn van vrouwen is een van de laatste en grootste taboes in deze wereld. Als de groep zich dit weekend splitst, zal Rosana van der Wagt de vrouwen weer onder haar hoede nemen. 24e weekend: Parel-Bewustzijn Voorbereiding Zwaard bewustzijn de dans tussen de 3 en de 12 Als we ook de seksuele training van de vrouwen op gang hebben, kunnen we beginnen met onze eerste, voorzichtige, stappen met de formule van de Tweede Inwijding. We maken kennis met de geheimen van Zwaardbewustzijn. In het verleden is gebleken dat deze formules bepaald niet ongevaarlijk zijn; voor de adept zelf én voor de wereld om haar of hem heen. Reinoud biedt een beproefd en veilig begin aan. Spectaculaire inwijdingskennis en een eerste stap in Zwaard-bewustzijn! 19

20

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING

100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING 100 Dagen Programma 2015-2016 TAO BASIS JAARTRAINING foto's Ilona van Genderen Stort www.adayinalife.nl 100 Dagen Tao training met persoonlijke steun en ondersteuning voor je innerlijke weg. 100 Dagen

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen

High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen 1 er Novemb 3 e i Edit 2014 High Tea-en Gezonde recepten Chi Kung 20 minutes work-out Oefeningen voor strakkere billen Alles over de pompoen MIND 49 49 Chi Kung; Het opbouwen van vitale energie en mentale

Nadere informatie

De Tao van het Paard

De Tao van het Paard 6-Daagse retraite in Zuid-Frankrijk De Tao van het Paard Bewust zijn met jezelf en paarden Als je lichamelijke intelligentie wakker schudt een partnerschap aangaat met instinct, intuïtie en emotie is dit

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014)

Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014) Leren in contact met paarden Communicatie die is gebaseerd op gelijkwaardigheid (Door Ingrid Claassen, juni 2014) Inleiding De kern van (autisme)vriendelijke communicatie is echt contact, gebaseerd op

Nadere informatie

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit Compassie training Wat is compassietraining? In de compassietraining worden oefeningen aangeboden om meer acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren. Hierdoor wordt je in staat een mildere

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE NON-VERBAAL LEIDINGGEVEN OP SCHOOL Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze specialisatiemodule Non-verbaal leidinggeven op school door Marijke van Dijk van Co-Actief!

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Module I: Kennis. Basisbegrippen en de mystieke kant van de Inka-traditie - Kennis van energie en energiewerk - Principes van healing - Achtergronden

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Retraite in Frankrijk

Retraite in Frankrijk Retraite in Frankrijk Naar een Liefdevolle Volwassen Relatie! Van strijd naar helen Waarom systemische Relatie Retraite? Van 03 t/m 10 juli 2015 Relaties lijken onze levens te beheersen. Als we "alleen"

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Studiegids Relationships-LOVE-Intimacy MAGAZINE. jaartraining RLi. Year. training

Studiegids Relationships-LOVE-Intimacy MAGAZINE. jaartraining RLi. Year. training Studiegids 2017-2018 Relationships-LOVE-Intimacy MAGAZINE jaar 2017-2018 RLi Relationships- LOVE- Intimacy jaar 2017-2018 2 RLI is een prachtig diepgaand leertraject, gebaseerd op Tantra en Relatietherapie.

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld meer liefde 39 Oefen je met de buitenwereld meer evenwicht

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

Horsemanship en Rijkunst

Horsemanship en Rijkunst Horsemanship en Rijkunst Janet Bos Monique de Rijk Een solide basis voor u en uw paard begint bij een goed contact, plus de juiste fysieke ontwikkeling van uw paard. En dát leert u allemaal tijdens de

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Dialoog tussen mens en paard

Dialoog tussen mens en paard Dialoog tussen mens en paard Opleiding tot Kinder DialoogCoach Prospectus Een goede coach ziet mogelijkheden Opleiding tot DialoogCoach 2014/2015/2016 Inhoud Welkom... 3 Doel... 3 Opleiding tot DialoogCoach...

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart

Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart Gechannelde boodschap voor Maart Nieuwsflits Studio Duinvoet Maart 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor Maart Nu de mensheid zich in een onontkoombare transitie bevindt, vragen wij jullie om degenen die in angst verkeren en moeite

Nadere informatie

Opleiding. systemische pedagogiek. Bert Hellinger Instituut Nederland

Opleiding. systemische pedagogiek. Bert Hellinger Instituut Nederland Opleiding systemische pedagogiek Bert Hellinger Instituut Nederland Inleiding Het systemisch fenomenologisch werk met opstellingen heeft in Nederland zo langzamerhand zijn plek gekregen. De opstellingen

Nadere informatie

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN Intensieve training De la Salle Centrum, Brussel-Dilbeek, 6-8 mei 2016 Waarom een training in vragen stellen? In het gesprek met een cliënt, collega, student of patiënt

Nadere informatie

Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden

Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden Kiezelsteenmeditatie voor een beginnersgeest Een oefening voor kinderen van alle leeftijden door Thich Nhat Hanh Ik wil jullie vragen om het liedje te zingen over de bloem, de berg, het water en de ruimte.

Nadere informatie

H E A L I N G T A O. Programma 2008/2009. Inge Maassen. Birgit Haberkamp

H E A L I N G T A O. Programma 2008/2009. Inge Maassen. Birgit Haberkamp Inge Maassen Birgit Haberkamp Programma 2008/2009 H E A L I N G T A O Agenda Data Birgit Haberkamp Utrecht Inge Maassen Den Haag / Rotterdam / Zutphen 6 / 7 sept Healing love met Johan Wolters 6 / 7 sept

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen,

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF 26 augustus 2012 1 Lieve mensen, Fijne zomer Nu de vakanties langzaamaan worden afgerond en iedereen zijn of haar gewone levensritme weer heeft opgepakt stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015

ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015 I ITL Zomerweek in Asharum Amonines - 20 t/m 24 juli 2015 Een vakantie in het teken van ontspanning met gelegenheid tot bezinning en verdieping. Te midden van de schitterende Belgische Ardennen en vanuit

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

CELTIC REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

CELTIC REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info CELTIC REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De bomen ontwaken Celtic Reiki Ogham Mist Hoe maak je contact met een boom Mijn Boom Verzamelde artikelen Reiki Online www.reikionline.info

Nadere informatie

Wat zijn jouw overtuigingen?

Wat zijn jouw overtuigingen? Wat zijn jouw overtuigingen? Als je wilt werken aan je gezondheid en vitaliteit dan is het belangrijk om te weten welke overtuigingen er in je hoofd rondspoken. Als jij, bewust of onbewust, ervan overtuigd

Nadere informatie

Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken

Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken Retraite Authenticiteit, leiderschap en samenwerken Stichting o nt w i k k e l j e z e l f ve r der Waarom Je bent jong talent, jonge professional, ambitieuze student of gewoon gedreven. Er is volop communicatie,

Nadere informatie

programma. Voor leden en niet-leden

programma. Voor leden en niet-leden programma. Voor leden en niet-leden programma. Zondag 2 juli / 09:00-17:00 / SportCity A dam Wibautstraat Body & Mind zaal 09:30-11:00 Intro to Ashtanga Daria Mnych 11:15-12:15 Meditatie, het is niet wat

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie in samenwerking met VakantieInZICHT Verbindende Communicatie Inspiratie voor impact, dialoog en samenwerking Verbindende Communicatie (VC) is een eenvoudig en krachtig concept voor iedereen die op een

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

Handleiding Workspace (basis) Codename Future

Handleiding Workspace (basis) Codename Future Handleiding Workspace (basis) Codename Future Handleiding Workspace Codename Future_Basis 1 Inhoudsopgave I. Inleiding... 3 II. Functionaliteitenoverzicht Workspace... 4 III. Leerlingen aan het werk...

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Level 1: Practitioner Sat Nam Rasayan is een energetische manier van genezen en mediteren met een oorsprong uit de Kundalini Yoga en

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels

De Tantrische Weg. Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels De Tantrische Weg Een lezing en introductieweekend van de Tantrische Weg onder leiding van Theo de Klein en Sandhya Wessels Tantra is het pad van intimiteit met jezelf. Intimiteit met jezelf is in hoge

Nadere informatie

de plek van de leider

de plek van de leider Wat komt er kijken bij succesvol leiderschap? Deze en andere vragen stellen wij tijdens de Leergang Leiderschap. We gaan samen op zoek naar de essentie van leiderschap. Zo ontwikkel je een geoefend oog

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11

De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 9 De opzet van het boek 9 De trainingsblokken 10 Complete schema s 11 Een rondleiding door het boek 11 2 3 4 5 Doelen stellen 15 Waarom wil ik hardlopen? 16 Wat wil ik bereiken?

Nadere informatie

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom

activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom 1 e activiteit: 19 februari vrijdagavond, Workshop Intuïtief tekenen, door kunstenaar/medium Vincent Blom Communiceren met je eigen intuïtie. Het mooie van deze workshop is dat je niet hoeft te kunnen

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

LEZINGEN EN WORKSHOPS OPVOEDEN

LEZINGEN EN WORKSHOPS OPVOEDEN LEZINGEN EN WORKSHOPS OPVOEDEN GGD Kennemerland geeft diverse bijeenkomsten voor ouders. Over opvoeding, gezondheid en gedrag bij kinderen. Deze bijeenkomsten kunnen als school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Basisinformatie Opleiding

Basisinformatie Opleiding Basisinformatie Opleiding Introductie Je neemt deel aan de opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter. De opleiding is er voor ieder die zichzelf verder wil ontwikkelen op persoonlijk

Nadere informatie

Jaartraining System dynamics

Jaartraining System dynamics Deze jaartraining richt zich op ieder die zich wil bijscholen in de systemische manier van kijken en handelen met toepassingen in de verschillende levensdomeinen: familie, relatie, opvoeden, werk, helpen,...

Nadere informatie

Module 4. Multiculturele Zorg. De glimlach in de zorgverlening. Module 4 Multiculturele Zorg 2014 1

Module 4. Multiculturele Zorg. De glimlach in de zorgverlening. Module 4 Multiculturele Zorg 2014 1 Module 4 Multiculturele Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 4 Multiculturele Zorg 2014 1 Multiculturele Zorg De sleutel ligt in het creëren van een dialoog... Dialogic-care als sleutel tot het

Nadere informatie

Basistraining Zenmeditatie

Basistraining Zenmeditatie Basistraining Zenmeditatie WAT BRENGT JE ZENMEDITATIE? Regelmatige beoefening van Zenmeditatie heeft een zeer positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Aandachttraining staat daarbij centraal.

Nadere informatie

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven

HEEL en Evolutie Mededelingen HEEL en Evolutie HEEL leven HEEL en Evolutie Mededelingen Op woensdag 7 december is er weer een vragenuurtje via skype. Aanmelden via skype door een contactverzoek te sturen naar mies.kloos te Roosendaal met de vermelding dat je

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

DIT IS HET DiKiBO-ZAKBOEK VAN

DIT IS HET DiKiBO-ZAKBOEK VAN Groep 3 4 & 2 2 DIT IS HET DiKiBO-ZAKBOEK VAN HOE WAT PAS OP TIP 3 COLOFON DiKiBO presenteert het complete reken-zakboek voor groep 3 & 4 3 Auteur: Nicolette de Boer Vanderwel B.V. www.nicolettedeboer.com

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Snelle Gids Fase II. Wil je alsjeblieft met je gezicht naar mij toe op je buik rollen?

Snelle Gids Fase II. Wil je alsjeblieft met je gezicht naar mij toe op je buik rollen? STAP 1- ENERGETISCHE LICHAAMSVOORBEREIDING STAP 2- KERNENERGIE UITSTRALEN (STUUR VAN CENTRUM BOVEN TOT CENTRUM BENEDEN ÉÉN KEER) Zeg de naam van de cliënt, Kies je er op dit moment voor om de uitstraling

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

De magische wereld. Een helende verhalenbundel voor je (innerlijk) kind. Eveline van Dongen

De magische wereld. Een helende verhalenbundel voor je (innerlijk) kind. Eveline van Dongen De magische wereld 2 De magische wereld Een helende verhalenbundel voor je (innerlijk) kind Eveline van Dongen De magische wereld Een helende verhalenbundel voor je (innerlijk) kind Een krachtige, effectieve

Nadere informatie

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu

Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam. met My Boulevard.eu Interview met Ilona Botterweg, Healing Tao Teaching School Amsterdam met My Boulevard.eu Kun je wat vertellen over het tot stand komen van je bedrijf? In 1986 startte ik met mijn partner een advies bureau

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Pelgrimage door IJsland

Pelgrimage door IJsland Pelgrimage door IJsland Een tocht door je fascinerende zelf 2013 Hattink & Vosters www.hattink-vosters.nl #31653315694 Over het verschil tussen een leven vol onrust en een leven dat je bewust en zelfstandig

Nadere informatie

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Haags Gemeentearchief onder auspiciën van Geschiedkundige Vereniging Die Haghe Inhoudsopgave blz. Inleiding 3 Algemene informatie 4 Cursussen Cursus paleografie

Nadere informatie

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie in samenwerking met VakantieInZICHT Verbindende Communicatie Inspiratie voor impact, dialoog en samenwerking Verbindende Communicatie (VC) is een eenvoudig en krachtig concept voor iedereen die op een

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren Trainers 13 april 2016 Saskia Slotboom Hettie van den Hoeven Saskia Slotboom 2016 2 Training Presenteren Training Presenteren Tools en praktische tips om: Voorstellen

Nadere informatie

NLP PRACTITIONER 2015

NLP PRACTITIONER 2015 2015 ERKEND, PRAKTIJKGERICHT EN VERBREDEND De erkende NLP Practitioner opleiding van the Sphere is praktijkgericht en verbredend. Het biedt een uitstekende structuur voor effectieve communicatie, persoonlijke

Nadere informatie

de waarnemingsvoorkeur

de waarnemingsvoorkeur 5 de waarnemingsvoorkeur Sensors - Intuitives Lees de volgende stellingen door en kijk welke van de twee het meest op jou van toepassing is: A of B. Geef voor een zo precies mogelijke score het antwoord

Nadere informatie

Wetenschap & Technologie Ontwerpend leren. Ada van Dalen

Wetenschap & Technologie Ontwerpend leren. Ada van Dalen Wetenschap & Technologie Ontwerpend leren Ada van Dalen Wat is W&T? W&T is je eigen leven W&T: geen vak maar een benadering De commissie wil onderstrepen dat wetenschap en technologie in haar ogen géén

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet September boodschap voor de maand September.

Nieuwsflits Studio Duinvoet September boodschap voor de maand September. Nieuwsflits Studio Duinvoet September 2016 Dear Ones, boodschap voor de maand September. Wij brengen jullie onze groet vanuit een werkelijkheid die met die van jullie verbonden is. Wat is een dimensie?

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding Ayurvedische massage Studiegids 2016 Wat is Ayurveda? Ayurveda betekent letterlijk Wetenschap van

Nadere informatie

LUISTER DIEPER NAAR JE-ZELF

LUISTER DIEPER NAAR JE-ZELF LUISTER DIEPER NAAR JE-ZELF JAARTRAINING EFT* EFT-practitioner: Karin Van Baelen *Emotional Freedom Techniques In ons onderbewuste zitten allerlei angsten, onverwerkte conflicten en tegenstrijdige, beperkende

Nadere informatie

We zullen je verlossen

We zullen je verlossen Inleiding De ja-maarvrije school Leiding geven aan een school is een complexe taak. Want (om maar wat vragen te formuleren) wat is precies het product, wat is de plek van het onderwijs in de samenleving,

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

Optimaliseer je prestaties

Optimaliseer je prestaties Winst en Groei - Internetmarketing en Verkooptraining Optimaliseer je prestaties 10 Technieken om je prestaties te verbeteren Christo Cornelissen & Mieke Bouquet Alles waar je jezelf op weet te focussen

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken!

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Leer spelenderwijs beter tekenen en schilderen! Leer technieken voor expressie in woord en beeld! Vind balans

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

werkbladen, telefoons en opnametoestel

werkbladen, telefoons en opnametoestel DE BAAN OP! De jongeren organiseren zelf één of meerdere bedrijfsbezoeken. Ze verzamelen informatie over verschillende bedrijven en op basis hiervan kiezen ze met de hele klas het meest interessante bedrijf

Nadere informatie