Het dynamische erf. Annelien Bij de Vaate. Resultaten van een mei-workshop in 2012 naar aanleiding van wie maait het gras?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het dynamische erf. Annelien Bij de Vaate. Resultaten van een mei-workshop in 2012 naar aanleiding van wie maait het gras?"

Transcriptie

1 Het dynamische erf Annelien Bij de Vaate Resultaten van een mei-workshop in 2012 naar aanleiding van wie maait het gras?

2 Inhoud Wie maait het gras? De wens De eigenaren en hun grond Doelstellingen Randvoorwaarden De vaste kern wenst... Flexibel recreëren Flexibel zorgen Flexibel werken Kavels De rechtsvorm Nog uit te werken De workshoppers Workshoppers Ontwikkelingslocatie

3 Wie maait het gras? Ouder worden in de polder? Of verhuizen naar een flat in de stad? De groep van Wie maait het gras? is op zoek naar een woonvorm die het mogelijk maakt om langer te blijven wonen op het platteland. Om zo te kunnen blijven genieten van de rust en de ruimte in combinatie met passende zorg in de ruimste zin van het woord.

4 De wens Wat we willen bereiken is een leefgemeenschap in het buitengebied waarbij de kern wordt gevormd door ouderen die er wonen zonder zorg voor huis en tuin, en anderen die er kortdurend verblijven. Een dynamisch erf moet het worden, zonder dat dat ten koste gaat van rust, ruimte en licht. De groep potentiële vaste bewoners is als eerste de groep 65+ers die gewend zijn buiten te wonen en zichzelf nog prima kan redden. Naast de vaste kern is er de flexibele schil: mensen die er kortdurend zijn om te wonen, te werken of te recreëren in nabijheid van zorgvragende familie.

5 De eigenaren en hun grond Er zijn twee erven, die wat gebruik aangaat op te delen zijn in drie percelen. Deze drie percelen kunnen in een ander tempo worden ontwikkeld. Perceel 1: kan beheerderswoning worden met gezamenlijk tuin. Perceel 2: kan ontwikkeld worden tot een nieuw wooncomplex. Perceel 3: kan ontwikkeld worden tot een nieuw wooncomplex dat ook geschikt is voor woongroepen. Losse eenheden die geschikt zijn voor de flexibele schil kunnen verspreid worden over de drie percelen. Het totale bouwvolume is vergelijkbaar met het huidige bouwvolume. De intentie van de huidige bewoners is gezamenlijk optrekken in de ontwikkeling. Maar snelheid is gevraagd, want het erf vraagt een te grote inspanning van de huidige bewoners. Nog een jaar om concreet vorm te geven voordat verbouw kan starten, maar meer tijd is er niet.

6 Doelstellingen Financieel moet het straks mogelijk zijn om door verkoop van een eigen huis een mooi appartement te kunnen huren of kopen in de nieuwe woonboerderij. De eerste bewoners? Dat zijn de mensen uit de polder die oud willen worden in de polder. De groep is divers, van oudsher ondernemend. De wens om zelfstandig te zijn hebben ze gemeen. Een groot gedeelte zal een goede band hebben met een kerk, maar welke kerk... dat zal voor iedereen weer anders zijn. De rode draad is ook de interesse voor cultuur, voor bloemsierkunst, voor vers eten. Het moet mogelijk blijven om in de tuin te plukken en te oogsten. Zolang het maar geen verplichting is of het onderhoud als een verplichting voelt.

7 Randvoorwaarden Het initiatief mag geen afbreuk doen aan rust. Luidruchtige gasten zijn niet gewenst. De bewoners willen geen verantwoordelijkheid voor gebouw en tuin De flexibele schil mag niet de verantwoordelijkheid worden van de bewoners. Het initiatief moet passen in de toekomstvisie van gemeente en provincie. Het initiatief moet innovatief zijn, en iets toevoegen aan de initiatieven die er elders zijn op Schouwen-Duiveland. Het initiatief moet financieel haalbaar zijn. Zowel voor wat betreft de benodigde investeringen als de uiteindelijke bedrijfsvoering.

8 De vaste kern wenst... Facilitaire voorzieningen Gebouw + tuin = beheerder is er verantwoordelijk voor. Vervoer: Zoveel mogelijk zelf. Misschien is een gezamenlijke grotere auto een idee. Schooltuintjes voor jezelf De mogelijkheid om wel in de tuin rond te struinen en te werken en te knippen: twee bloemschikkers in de groep. Recreatiezaal om samen te kunnen zijn voor koffie en activiteiten. Een keer in de week samen eten d.m.v. catering, kok en samen/beurtelings koken. (Professionele) keuken in de gezamenlijke ruimte. Ongeveer ruimte voor 20 mensen als vaste bewoners. Activiteiten op het terrein Kunst- en cultuur Muziek Bloemen Zingen Geen kapel, ieder heeft zijn eigen kerk en kan diensten ook luisteren via de computer.

9 De vaste kern wenst... Energie uit de natuur IBA Regenwater gebruiken Kleine windmolens ( doorsnee <1m ) Zonne-energie oplaadpunt electrische fietsen Gemengde leeftijden Ouder dan 55 is vaste kern. Dynamiek op het erf is prettig. Stilte na uur. Jongeren gewenst, maar dan vooral kleinkinderen of kinderen uit eigen netwerk die kunnen komen logeren. Geen buurjongens met veel muziek en snelle auto s. Tijdelijk verblijf of permanent Permanente huurwoningen voor wie er vast woont. Flexibele huur voor eigen netwerk, verhuur voor netwerk andere verzorgingshuizen en bij langere leegstand recreatieve verhuur. Revalideren kan op andere plekken, verzorging kan worden ingekocht. Ontwikkeling kan gefaseerd: eerst de schuur, dan de vrijstaande woning op nr. 12 en tot slot de gebouwen op nr. 10

10 De vaste kern wenst... En verder Zon is een must. Rust en uitzicht ook. Wonen op de eerste verdieping is oké. De locatie schuur moet dan draaien en gericht worden op de zon. Privacy is erg belangrijk Buiten een kopje koffie drinken op privéterrein is gewenst. Tuininrichting moet verschillende privacyplekken kennen. Zoiets als de Veste in Zierikzee in het klein, maar dan groener, en ruimer. Gezamenlijke tuin, gezamenlijk terras.

11 Flexibel recreëren Flexibel recreëren : als variant op het nieuwe werken - flexibele werkplekken - Flexibel recreëren richt zich op drukbezette stadsmensen die met regelmaat de stad willen ontvluchten (in het weekend) zonder iedere keer het gedoe van pakken en bagage keer op keer mee te sjouwen. Verblijfsunits met standaard inrichting (zo compleet mogelijk) en mogelijkheid om persoonlijke zaken (speelgoed kinderen, beddengoed etc.) op te slaan tot het volgende bezoek. Het principe van de strandhuisjes, maar dan onder dak. Gemeenschappelijke voorzieningen, zoals bijv. wasmachine, zodat kleding/linnen ter plekke gewassen kan worden en schoon achter kan blijven voor volgend bezoek. Ledencertificaten/participaties waarmee een gezin/familie zich inkoopt in concept en daarmee realisatie voor een deel meefinanciert (details verder uit te werken).

12 Flexibel zorgen De flexibele units zijn ook beschikbaar voor familie van zorgvragende ouders. Er zijn wel logeerhuizen in de verzorgingshuizen, maar niet zoveel. Wie wil er als zorgbehoevende even weg van huis en toch een beroep kunnen doen op thuiszorg? Het is toch heerlijk om even uit alle drukte en zorg te stappen en bij te komen in een mooi huisje in de polder? Ook hier zijn de verblijfsunits een uitkomst.

13 Flexibel werken Dan zijn er nog de mensen die voor hun betaalde baan ver moeten reizen. Thuis werken is ook niet alles, omdat je het sociale contact met collega s mist. De flexibele schil is ook geschikt voor deze groep. Op deze plek kun je andere werkenden ontmoeten, je kunt er voor een aantal dagen in de week inchecken en je spullen achter slot en grendel achterlaten. En heerlijk...tussendoor even de tuin in om je gedachten de vrije loop te laten en nieuwe inspiratie op te doen.

14 Kavels De totale oppervlakte van de ontwikkelingslocatie nr. 12 (rood gearceerde gedeelte) is De oppervlakte van perceel nr. 10 is??

15 De rechtsvorm Wie wordt onze partner in dit project? Wie wil er eigenaar worden van de kavels? Wie durft te investeren in een fasegewijze uitwerking van dit plan? Wie wil er deze dynamische woonvorm ontwikkelen? Wie wil er zorg kunnen leveren? Wie wil deze rechtsvorm uitwerken? Wie wordt er vriend van dit project?

16 Nog uit te werken Dit document is nog niet af. In de komende workshops gaan we het document verder aanvullen.

17 De workshoppers Met dank aan de mensen die me geholpen hebben bij de mei-workshop voorafgaand aan dit plan: Karen Nije Hans Sinke Marco Bouwman Nellie van den Boorn-Huijsman Stephanie van de Wouw Patricia van Damme Ellen Linse-Bij de Vaate Irma Etman-Kamermans Mijnheer en mevrouw Hanse-Verton Mijnheer en mevrouw Bij de Vaate-Van der Sluis Mevrouw Bij de Vaate-Flikweert Vorige document: 13 juni 2012 Annelien Bij de Vaate

18 Workshoppers

19 Ontwikkelingslocatie

Wie maait het gras? Annelien Bij de Vaate

Wie maait het gras? Annelien Bij de Vaate Wie maait het gras? Annelien Bij de Vaate Foto s: Annelien Bij de Vaate Foto s zijn genomen op de ontwikkellocatie Wie maait het gras? Een idee over wonen, groen en zorg en de vele vragen die nog beantwoord

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

WONEN IN 't Olderloug Slochteren

WONEN IN 't Olderloug Slochteren WONEN IN 't Olderloug Slochteren Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

DE WERF KNAPT. Nieuwsbrief voor bewoners van De Werf juli 2019

DE WERF KNAPT. Nieuwsbrief voor bewoners van De Werf juli 2019 OP1 DE WERF KNAPT Nieuwsbrief voor bewoners van De Werf juli 2019 Start voorbereiding verhuizing U heeft het vast gehoord: Amsta gaat De Werf helemaal voor u opknappen. Dat is op zich goed nieuws. Minder

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis

Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis Goede zorg zichtbaar maken Kiezen voor een verpleeg- of verzorgingshuis: Waar let u op als u gaat kijken? In deze folder geven wij u tips en adviezen om dit

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Questionnaire (in Dutch): LASAB015 / LASAC015 / LASAD015 / LASAE015 / LAS2B015 / LASAF015 / LASAG015 / LASAH015 / LAS3B015 / LASAI015

Questionnaire (in Dutch): LASAB015 / LASAC015 / LASAD015 / LASAE015 / LAS2B015 / LASAF015 / LASAG015 / LASAH015 / LAS3B015 / LASAI015 LASAB015 / LASAC015 /LASAD015 / LASAE015 / LASAF015 / LASAH015 / LASAI015 - HOWNER Is dit een eigen woning, wordt de woning gehuurd, of woont u bij anderen in? 1. eigendom 2. gehuurd (hoofdhuurder, evt.

Nadere informatie

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte Joris bouwt! Zorg Aanleiding Goede dag meneer, goede dag mevrouw, wat kan ik voor u doen? Wilt u misschien een kopje koffie? Neemt u vast plaats in het grandcafé of op het terras. Het zonnetje schijnt

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE Estombar Prijs op aanvraag Ref: SVP318 Charmante traditionele Portugese vrijstaande villa, gelegen op een riant perceel van 5.960 m² in de buurt van Lagoa en Carvoeiro. Het perceel is voorzien van o.a.

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

Een nieuw thuis voor mensen met dementie -

Een nieuw thuis voor mensen met dementie - Een nieuw thuis voor mensen met dementie Vivium Zorggroep Een nieuw thuis voor mensen met dementie In deze bijzondere fotoserie maakt u kennis met familieleden en bewoners van de Vivium woonlocaties voor

Nadere informatie

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt

Kijk, het fijne van Daalhof is dat je. echt je eigen gang kunt gaan, alles is in. de buurt. En als het nodig is of je hebt actief wonen actief wonen ons aanbod In zorglocatie Daalhof ligt het accent op zelfstandig en betaalbaar wonen met zorgvoorzieningen binnen handbereik. Gemak staat voorop. Ondanks de hoge graad van zelfstandigheid

Nadere informatie

Een nieuw thuis voor mensen met dementie -

Een nieuw thuis voor mensen met dementie - Een nieuw thuis voor mensen met dementie Vivium Zorggroep Een nieuw thuis voor mensen met dementie In deze bijzondere fotoserie maakt u kennis met familieleden en bewoners van de Vivium woonlocaties voor

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Koopsom 117.500,00 kosten koper Kerngegevens: Vrijstaand vakantiehuis. Op ruim perceel van 985 m2. Grond in eigendom. Verhuur mogelijk, niet verplicht. In park met receptie,

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

Zelfstandig wonen, maar niet alleen?

Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Schrijf in voor een woning ng in Het Ouden Huis _ H Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Als oudere - alleen of samen - zelfstandig wonen in een betaalbare huurwoning en je dagelijks leven zelf bepalen,

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

TOEKOMSTVISIE. het Land van Slochteren 2020 ruimte voor kwaliteit en ontmoeting

TOEKOMSTVISIE. het Land van Slochteren 2020 ruimte voor kwaliteit en ontmoeting TOEKOMSTVISIE het Land van Slochteren 2020 ruimte voor kwaliteit en ontmoeting Als je plannen maakt voor een vakantie, dan kies je eerst een bestemming. Gran Canaria of Schiermonnikoog, Amsterdam of Barcelona,

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen Rijserf Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in rijserf Een eenvoudige keuze 4 Meer dan thuis 4 Alles bij de hand 4 Genoeg

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen?

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen? Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar niet alleen? In Het Ouden Huis woont u in uw eigen woning en leeft u uw eigen leven. Zoekt u hulp of gezelschap dan is dat dichtbij. De Zorgdrager, die in Het Ouden

Nadere informatie

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam 495.000 K.K. Landelijke vrijstaande woning Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Landelijk wonen op nog geen 30 minuten fietsen van Amsterdam

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten.

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Laurens Stadzicht Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Stadzicht Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Woonwensenenquête Drijber

Woonwensenenquête Drijber Woonwensenenquête Drijber Woningbehoefte en verhuiswensen van inwoners Enquêteresultaten Gemeente Midden-Drenthe Afdeling Bouwen en Wonen Na 2010 Inleiding In het na van 2010 is er een woonwensenenquête

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Uit zorg voor elkaar

Uit zorg voor elkaar Informatiegids Uit zorg voor elkaar Oprechte aandacht voor elkaar en zorg uit een goed hart. Zo zullen veel bewoners hun ervaringen met Westerkim en Horizon samenvatten. Voor de meesten van hen was de

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

5 NIEUWE WOONVORMEN VOOR OUDEREN

5 NIEUWE WOONVORMEN VOOR OUDEREN Bron: 5 NIEUWE WOONVORMEN VOOR OUDEREN Waar zou jij willen wonen als je ouder wordt? Steeds meer mensen denken na over deze vraag en bedenken nieuwe woonvormen. Zo is er bijvoorbeeld een groep mensen die

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum

WONEN IN Wiemersheerd Loppersum WONEN IN Wiemersheerd Loppersum Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Residentie Nieuwe Markt.

Residentie Nieuwe Markt. Residentie Nieuwe Markt www.nieuwemarkt.be Residentie Nieuwe Markt In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld

Nadere informatie

3069RA Rotterdam. 592,11 p/mnd. 148,69 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069RA Rotterdam. 592,11 p/mnd. 148,69 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Nieuw Oldenoord Hammarskjöldplaats 123 3069RA Rotterdam Netto huur 592,11 p/mnd Servicekosten 148,69 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving SOR biedt goed wonen voor een laag bedrag in prettige appartementen.

Nadere informatie

BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHUT WONEN MET INTENSIEVE BEGELEIDING EN UITGEBREIDE VERZORGING (voorheen ZZP 4) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid

Nadere informatie

3069RA Rotterdam. 614,55 p/mnd. 59,32 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten

3069RA Rotterdam. 614,55 p/mnd. 59,32 p/mnd. Netto huur. Servicekosten. Faciliteiten Nieuw Oldenoord Hammarskjöldplaats 193 3069RA Rotterdam Netto huur Servicekosten 614,55 p/mnd 59,32 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving SOR biedt goed wonen voor een laag bedrag in prettige appartementen.

Nadere informatie

Zelfstandig wonen, maar niet alleen?

Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Schrijf in voor een woning ng in Het Ouden Huis _ H Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Als oudere zelfstandig wonen in een betaalbare huurwoning en je dagelijks leven zelf bepalen, met zorg en aandacht

Nadere informatie

* 44 mensen geven aan te willen verhuizen binnen 5 jaar en nog eens 27 tussen 5 en 10 jaar

* 44 mensen geven aan te willen verhuizen binnen 5 jaar en nog eens 27 tussen 5 en 10 jaar Enquête Woonbehoefte Na het gereedkomen van de Woonvisie is het dorpsberaad gestart met de uitwerking om tot dit gewenste beeld te komen. Als eerste is d.m.v. een enquête geïnventariseerd wat de vraag

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS

PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS 465.000 k.k. www.prikkewei61.nl Prikkewei 61, Nij beets Als je het liefst buiten zou willen wonen en je hebt een gezin, dan is dit net iets voor jou! De school is om de hoek en de

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking 1 Er zíjn in zorg Ieder mens is uniek. Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak wat meer hulp nodig om hun eigen,

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus

Comfortabel en vertrouwd in Erasmus Comfortabel en vertrouwd in Erasmus ERASMUS ACCORDEON SPELEN IS ZO N MOOIE AFLEIDING. ONLANGS IS MIJN MAN OVERLEDEN EN DAT IS MOEILIJK. Goede zorg, veiligheid en zoveel mogelijk zelfstandigheid, terwijl

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker Zelfstandig Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon

Nadere informatie

Cultuurgebonden zorg. Zorg in een passende leefomgeving

Cultuurgebonden zorg. Zorg in een passende leefomgeving Cultuurgebonden zorg Zorg in een passende leefomgeving 1 Welkom in Polderburen Prettig ouder worden, thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, dat is de wens van de meeste ouderen. Dat lukt meestal ook met

Nadere informatie

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Vraagprijs: 202.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong START VERKOOP van 4 EENGEZINSHOEKHUIZEN in Oud Hollandse stijl fase

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 B 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 B 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 B 1028 BR Amsterdam 695.000 K.K. Landelijke vrijstaande woning Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Landelijk wonen op nog geen 30 minuten fietsen van Amsterdam

Nadere informatie

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik

Niet kunnen zien heeft zijn voor- en. nadelen. Ik ben eraan gewend. Ik zie. andere dingen. Maar nu ik wat ouder. word, is het wel zo prettig dat ik bijzondere zorg bijzondere zorg ons aanbod Met warmte omgeven. Dat horen we vaak over Licht & Liefde. En een bijzondere zorglocatie. Want volledig gespecialiseerd in zorg aan blinden en slechtzienden.

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen

Zorg in onze huizen. Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 1 Zorg in onze huizen 2 Zorg in onze huizen Zorg in onze huizen 3 Zorg en aandacht voor elkaar Wanneer u naar een verpleeghuis verhuist, is dit een grote verandering voor u en de mensen

Nadere informatie

Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014.

Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014. Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014. Binnen welke leeftijdscategorie valt u? (Er kunnen meerdere lijsten per gezin worden ingevuld. Zie ook www.dorpsraadwessem.nl) 18-25/ 2 25-35/ 8 35-45/ 12 45-55/

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen waardoor

Nadere informatie

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Naber Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Naber Laurens De Naber ligt in de groenrijke wijk Ommoord. De Naber kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme en huiselijke

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Utrecht Auriollaan -A

Utrecht Auriollaan -A Utrecht Auriollaan -A Huurprijs: 775 per maand Omschrijving Utrecht - Auriollaan -A INSCHRIJVEN Als je interesse hebt in een huurappartement aan de Auriollaan in Your Urban Space, dan dien je het inschrijfformulier

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Den Hollantschen Post

Den Hollantschen Post Den Hollantschen Post editie 10 juni 2015 Burgemeester op de Craenenbroecker koffie W e hadden speciaal bezoek in zorgvilla Craenenbroeck. Dit naar aanleiding van een bericht op onze Facebookpagina over

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

De Groene Hoven. alle voorzieningen in de buurt! 58 zorgwoningen aan de Marconistraat 51 t/m 187

De Groene Hoven. alle voorzieningen in de buurt! 58 zorgwoningen aan de Marconistraat 51 t/m 187 De Groene Hoven alle voorzieningen in de buurt! De Groene Hoven in Kerschoten kent veel verschillende woningen, variërend van koopen huurwoningen en -appartementen in de sociale- en vrije sector tot kleinschalige

Nadere informatie

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: 900.000,- k.k. Deze brochure en/of plattegrond(en) zijn met de grootst mogelijk zorg opgemaakt voor promotie van vastgoedobjecten. De Uniek object! Op een werkelijk

Nadere informatie

Een CPO project aan de Woudselaan?

Een CPO project aan de Woudselaan? Een CPO project aan de Woudselaan? De Woudselaan Net buiten het centrum van Den Hoorn ligt de Woudselaan. Ondanks alle bouwactiviteiten om zich heen behoudt het smalle oorspronkelijke tuindersweggetje

Nadere informatie

Te Huur. Louise de Colignylaan EN Eerbeek. Villa, Vrijstaande woning 180m². Vraagprijs p.m. ex.

Te Huur. Louise de Colignylaan EN Eerbeek. Villa, Vrijstaande woning 180m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Louise de Colignylaan 22.. 6961 EN Eerbeek Villa, Vrijstaande woning 180m² Vraagprijs 1.975 p.m. ex. Vraagprijs 1.975 p.m. ex. Inrichting Gemeubileerd Servicekosten 225 Status Verhuurd Beschikbaar

Nadere informatie

TE KOOP. Hermanusweg K.K RW Schaijk. De Vastgoed Experts B.V.

TE KOOP. Hermanusweg K.K RW Schaijk. De Vastgoed Experts B.V. TE KOOP 25.000 K.K. De Vastgoed Experts B.V. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam 088-1669500 kantoor@devastgoedexperts.nl Hermanusweg 41 5374 RW Schaijk Hermanusweg 41 5374 RW Schaijk Inleiding Wilt u

Nadere informatie

Zelfstandig wonen met talent voor de gemeenschap

Zelfstandig wonen met talent voor de gemeenschap Zelfstandig wonen met talent voor de gemeenschap Wonen in een hofje Stougjeshof is een uniek wooncomplex waar zelfstandig wonen, goede begeleiding en zorg voor elkaar samengaan. In de gemeenschap Stougjeshof

Nadere informatie

Ouderenzorg. Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving.

Ouderenzorg. Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving. ouderen zorg Ouderenzorg Wonen in een huis dat u prettig vindt. Genieten van uw vrije tijd. Contacten onderhouden. Deel uitmaken van de samenleving. Dát is léven. De Baalderborg Groep ondersteunt u daarbij.

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl Vraagprijs 1.000.000 K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL. 010-5924444 info@ Kortebuurt 16 a-d, Maasland KORTEBUURT 16 a-d, MAASLAND Royale vrijstaande bedrijfswoning

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

2015 Woonwensenonderzoek Reusel

2015 Woonwensenonderzoek Reusel 2015 Woonwensenonderzoek Reusel Totaal beantwoord door 64 personen Begindatum: 01-09-2015 Einddatum: 01-10-2015 Live: 31 dagen 1. Wat is uw woonplaats? Antwoorden 61 95% Vraag overgeslagen: 3 België Reusel

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap

Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Zelfstandig wonen midden in de gemeenschap Haps Centraal in Haps ligt de SchitteRing. Een kleinschalige woonvorm met een eigentijds, sfeervol karakter en een sterke binding met de dorpsgemeenschap. Dankzij

Nadere informatie

Samenvatting Informatieavond Tiny Houses van 30 september

Samenvatting Informatieavond Tiny Houses van 30 september Samenvatting Informatieavond Tiny Houses van 30 september Afgelopen 30 september vond de informatieavond Tiny Houses (TH), georganiseerd door Woningstichting Den Helder en de gemeente Den Helder, plaats.

Nadere informatie