COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF,"

Transcriptie

1 HET COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF, FLEXIBEL.

2 GASTROFIX, VOORLOPER OP HET GEBIED VAN GEAVANCEERDE KASSASYSTEMEN. De successtory van GastroFix begint in 1991 in Saarbrücken met de installatie van de eerste kassa. In die tijd werd er alleen nog maar wat meewarig gelachen als het woord PC-kassasystemen viel, niemand geloofde dat er toekomst in zat, maar intussen deden de ontwerpers van GastroFix als pioniers in de branche hun eerste ervaringen op. Toen al waren snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit de opvallendste eigenschappen van de GastroFix kassasystemen en dat is tot de dag van vandaag zo gebleven. De ontwikkeling van de software houdt nooit op en richt zich steeds weer op wat technisch haalbaar is, zo heeft GastroFix zich in de loop der jaren steeds meer als vernieuwende partner in de gastronomie geprofileerd. GastroFix investeert doorlopend LET S MAKE THINGS BETTER, OF: VOOR ONZE KLANTEN IS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG. Als onderneming vertegenwoordigt GastroFix een bedrijfsfilosofie waarbij tevredenheid van de klant bovenaan staat. Daarom draaien alle vernieuwingen steeds weer om de behoeften en wensen van de mensen die met GastroFixoplossingen werken. Aan hun verwachtingen moet voldaan worden met de beste producten en een optimale service. Ook in de dagelijkse drukte behoudt GastroFix classic het overzicht. Gejacht en stress behoren in de gastronomie in nieuwe technologieën om klanten systeemoplossingen te kunnen bieden waarover ze vandaag, morgen en tot in de verre toekomst enthousiast kunnen zijn. bij het dagelijks werk. De software-oplossingen van GastroFix optimaliseren arbeidsprocessen, zo blijft er meer tijd over voor de kern van de zaak.

3 classic GASTROFIX CLASSIC, ONZE TOTAALOPLOSSING. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het basis-kassasysteem van GastroFix de juiste oplossing in elke gastronomische omgeving, van het kroegje op de hoek via het grand café tot de verfijnde gastronomie. Met circa geïnstalleerde exemplaren behoort het tot de marktleiders in Europa. Onder de klanten die met succes van GastroFix Classic gebruikmaken bevinden zich o. a. McDonald's in de Fly-Away Bar van Frankfurt Airport en de Hannover Messe. Het systeem versnelt het bestellen, de bottle-neck van wachtende kelners behoort tot het verleden, en dus stijgt de omzet. rekent zelfstandig af, ook als u net even ergens anders bezig bent. voert menuwijzigingen door zonder het werk te onderbreken. is een perfect controleapparaat om de voorraad op peil te houden. Nog een pluspunt waarmee GastroFix Classic veel vrienden maakt: het is een bewezen feit dat kelners het systeem in vier minuten onder de knie hebben. Reeds installaties in Europa. SOFTWARE DIE HELPT UW BEDRIJFSPROCESSEN TE STROOMLIJNEN. Het GastroFix systeem betekent praktische, economische en creatieve oplossingen voor gastronomische ondernemingen. Creatief omdat er een groot aantal technologische innovaties in verwerkt zijn die een enorme verlichting betekenen in het afhandelen van talrijke arbeidsprocessen in de gastronomie. Het spectrum van wat GastroFix Classic kan omvat o.a. de volgende functies: 1. Het bestelsysteem 2. Het gegevensbeheer 3. De toetsenmacro's 4. Interfaces en aanvullende programma's

4 astrofix Het GastroFix bestelsysteem is onderverdeeld in een groot aantal afzonderlijke stappen, waaronder het eigenlijke bestelproces d.m.v. het invoeren van het artikelnummer of met de zogenaamde sneltoetsen; correcties en betalingen; de melding van leegstaande tafels en de zogenaamde managerfunctie, waarmee de bedrijfsleiding in een oogwenk alle actuele gegevens kan bekijken en daarmee de mogelijkheid heeft te allen tijde te controleren en 'just in time' in te grijpen. GastroFix systemen zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Daar waar de gegevens die op de kleine displays van traditionele kassa's verschijnen niet alleen minimaal, maar ook nog onoverzichtelijk zijn, geeft het beeldscherm van GastroFix een bijzonder goed overzicht van alle informatie en ieder proces. Op het hier afgebeelde beeldscherm is de kenmerkende GastroFix bestelmodus te zien. BESTURING OP MAAT IN DE GASTRO- NOMIE, U GROEIT EN WIJ GROEIEN MEE. Naarmate een bedrijf zich uitbreidt, groeien de wensen en de eisen die aan het kassasysteem gesteld worden mee. GastroFix producten en technologieën zijn er optimaal op ingesteld om samen met hun gebruikers te groeien. Want wij realiseren ons dat de tendens naar individuele oplossingen een hoge mate van flexibiliteit vereist. Ons antwoord: alle componenten, zoals extra MANAGERSZAKEN, OF: ALTIJD OPTI- MAAL GEÏNFORMEERD. kassa's, bonprinters, tapregistraties en zelfs draadloze bestelterminals kunnen zonder probleem ook achteraf geïnstalleerd worden. Natuurlijk houdt GastroFix Classic ook rekening met de behoeften van het management. Controleer uw bedrijf vanuit uw kantoor. U hoeft alleen maar de PC op uw bureau in het kassanetwerk te integreren - en u beschikt over een perfect administratie- en controleapparaat. U kunt alle verwerkte gegevens op het beeldscherm zien, maar ze kunnen ook rechtstreeks naar de printer gevoerd worden - het succes van de onderneming zwart op wit! VERTROUWEN IS GOED, GASTROFIX IS BETER. Plotselinge tekorten in de voorraad kunnen de bedrijfsresultaten ernstig in gevaar brengen - tenzij u met GastroFix werkt. In dat geval beschikt u over zulke veelzijdige controlemogelijkheden dat dergelijke onaangename verrassingen niet meer voor kunnen komen.

5 GastroFix Biedt Oplossingen voor Interfaces voor Mobiliteit door Informatie via Zekerheid door Flexibiliteit cafés, restaurants, kantines, lunchrooms, fast-food ondernemingen, discotheken, de handel... financiële boekhouding, voorraadbeheer, hotel, food & beverage, op- en afwaardeerautomaten, tapregistraties, koffiezetapparaten GastroFix Flash Handheld, met radioverbinding, uitgevoerd met touch-screen real-time gegevensopvraag volautomatische timer modem en ISDN in real-time geavanceerde software architectuur 24-uurs service over het hele land, ook op zon- en feestdagen grenzeloos koppelbaar software afzonderlijk te configureren MET ONZE INTERFACES SPEELT U OP ZEKER. GASTROFIX FLASH: DE HANDHELD POS SOLUTION. GastroFix is uitbreidbaar met diverse modules en programma's. En daar waar wij u geen eigen oplossing kunnen bieden, bestaan interfaces met andere programma's. Naast hardware-interfaces, zoals tapregistratie, koffie automaten, toegangscontrolesystemen, weegschalen en een veelheid aan kaartlezers, biedt GastroFix ook software-interfaces naar boekhoud-, voorraadcontrole- en hotelsoftware. Met GastroFix speelt u altijd op zeker. Een voorbeeld is de Creditcard module: Het kan altijd probleemloos worden uitgebreid en accepteert alle gangbare creditcards, chipper, chipknip en PIN. Uw bestellingen met pen en papier opnemen? Het gaat sneller en eenvoudiger met GastroFix Flash. Met onze touchscreen handheld kunt u direct aan tafel bestellingen opnemen en afrekenen. Al uw invoer wordt draadloos naar uw kassa en printers verstuurd. Uw voordeel: een met de GastroFix Flash handheld uitgeruste kelner kan veel meer tafels bedienen. Daardoor is er meer tijd voor het bedienen van uw gasten. Doordat het personeel minder hoeft te lopen, creëert u rust in uw gelegenheid. Minder gekwalificeerd personeel dient op en ruimt af. Dat betekent dat u een hoger serviceniveau bereikt, waardoor uw gasten tevredener zullen zijn. Hierdoor zal uw omzet toenemen.

6 GASTROFIX CLASSIC, OFFICE EN FOOD & BEVERAGE. De ideale aanvulling op het elektronische kassasysteem GastroFix classic heet GastroFix Office. Als planning- en besturingsinstrument vormt GastroFix Office de verbinding tussen de GastroFix kassa en voorraadbeheer. Want wat via de kassa verkocht wordt, wordt rechtstreeks in de voorraadadministratie verwerkt. Bestelsysteem, inventarisatie, administratie van afleverbewijzen en leveranciers, niets is vergeten in het voorraadbeheer met GastroFix. GastroFix Office draait onder Microsoft Windows. Het systeem bevat een omzetverwerkingsmodule waarmee niet alleen bepaalde dagen of maanden, maar ook andere tijdseenheden geëvalueerd en met elkaar vergeleken kunnen worden. UW BEVOEGDE GASTROFIX DEALER WACHT OP UW TELEFOONTJE. Indien gewenst kan hij u een GastroFix cursus bieden en hij noemt u graag een horeca-gelegenheid waar u met eigen ogen kunt zien 'dat GastroFix meer dan een kassa is'. De module werknemers/tijdregistratie administreert alle personeelsgegevens van ieder gewenst aantal medewerkers (kelners, koks, tijdelijke krachten). Alle begin- en eindtijden worden geregistreerd, zodat gedetailleerde rapporten te allen tijde opgevraagd kunnen worden. De module filiaalsturing maakt beheer en rapportage m.b.t. elk willekeurig aantal filialen mogelijk.

7 Het bestelsysteem Bestellen direct overzicht over de artikelen toegang via artikelgroepen of nummergebieden tot tafels tot artikelen invoerdwang en bestelsuggesties tot 99 niveaus per artikel Corrigeren snelcorrectie reeds opgegeven bestellingen corrigeren correctie-bon Betalen tot 15 vrij instelbare betaalmethoden (bar, creditcards, medewerkers, etc.) het te betalen bedrag in euro's Openstaande Tafels display actuele aantal lege tafels display aantal artikelen en totaalbedrag per tafel managersleutel voor overzicht leegstaande tafels van alle kelners Tafel wisselen tafelwisselingen, ook niet gebonden aan bedieningswijken overdracht aan nieuwe kelner automatisch samenvoegen van tafels Tafel splitsen tafel splitsen d.m.v. automatische aftrekfunctie display bron- en doeltafel in één oogopslag Managersfuncties tafel redden (betaling annuleren) snelberekening op elk moment tijdens gebruik totale omzet o.a. per BTW tarief, contante omzet of credit-card omzet, etc. omzet per manier van afrekenen Het gegevensbeheer Stamgegevens tot 99 artikelgroepen tot 99 overartikelgroepen identificatie tot 8 bonprinters 2 kortingstarieven en 5 prijsniveaus mogelijk Kelners beheer tot 99 kelners (per bedrijf) tegelijkertijd kelners invoeren, wijzigen en wissen inclusief individuele rechten toekenning individuele rechten per kelner Artikelen artikelen invoeren, wijzigen en wissen artikelsoort ter identificatie van typeringen (bestanddelen, geblokkeerde artikelen, etc.) Snellopers invoer tot 120 artikelen via sneltoetsen toetsen kunnen ongelimiteerd aantal verschillende functies toegewezen krijgen Toewijzingen printertoewijzing volgens artikelnummer alle prijzen in een artikelgroep wijzigen met een bepaald percentage Printen artikelen op artikelnummer printen kelnergegevens artikelgroepen layout bonnen naar wens te configureren Notateksten vijf regels kop- en voettekst Interfaces en aanvullende programma's Tapregistratie on-line toegang, b.v. naar WMF, TRIPPEN GastroFix wijst via tapregistratie uitgegeven artikelen onmiddellijk aan een tafel toe alle boekingen zijn volledig transparant Kaartlezers/Op- en Afwaardeerautomaten speciaal voor de kantinesector (o.a. MARS, MAAS) quick-bestel modus voor kantinebedrijven opwaardering en toewijzing kredietkaarten Koffie Automaten on-line verbinding met koffiezetapparaten vanuit de controle-pc te allen tijde toegang tot geboekte artikelen Toegangskaarten in zwembaden of amusementsparken kan de kassa als kaartjesprinter gebruikt worden (o.a. Schulte-Schlagbaum) Klantendisplays en Kassa Lades 2 regels met 20 tekens klantendisplay standaard en Euro kassa lades Electronische Toegang via Modem omzetverwerking te allen tijde toegankelijk tot op de minuut actueel verwerking totale omzet of afzonderlijke sectoren Hotelsleutels identificatie gast d.m.v. kamersleutel in verbinding met hotelsysteem (o.a. Schulte-Schlagbaum, Messerschmitt) Digitale Weegschalen Bizerba alle merken die check-out protocol nr. 6 ondersteunen (Berkel, etc.) Handhelds radioverbinding handterminals met touch-screen ongelimiteerd aantal handterminals bereik radiosignaal 250 m Hotel Interfaces Sihot, Hotcom, Protel, Micros-Fidelio. Anderen op aanvraag Financiele Boekhouding op aanvraag Barcode-Scanner Metro Logic, Symbol Neemt u voor meer informatie contact op met W. Brand Afrekenapparatuur.

8 Uw Gastrofix-Dealer: W. Brand Afrekenapparatuur Goudvinklaan PK Den Haag Telefoon Fax Internet Hoofdkantoor Vestiging Hannover Vestiging Berlijn Vestiging Kempten In Zwitserland: GastroFix AG GastroFix AG GastroFix AG GastroFix AG GastroFix (GmbH) Schweiz Feldmannstr. 103 Lange-Hop-Str. 158 Pettenkofer Str. 17a Zwingerstr. 1 Gewerbestr. 12a D Saarbrücken D Hannover D Berljin D Kempten CH Egg / Zürich Tel / Tel / Tel / Tel / Tel / Fax / Fax / Fax / Fax / Fax / Internet info@gastrofix.com

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca

It s a Style, not just a Brand. Productbeschrijving. POSManager+ Horeca Productbeschrijving POSManager+ Horeca E.B.P. Point of Sale B.V. Postbus 696 5140 AR Waalwijk www.posmanager.nl info@posmanager.nl Telefoon: +31(0)88 111 7 888 Telefax : +31(0)88 111 7 899 Versie : 1.36.8

Nadere informatie

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business Superslim, razendsnel en grensverleggend Open for business Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal bereikbaar Mobiele flexibiliteit

Nadere informatie

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business

Superslim, razendsnel en grensverleggend. Open for business Superslim, razendsnel en grensverleggend Open for business Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal bereikbaar Mobiele flexibiliteit

Nadere informatie

EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig.

EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig. EBpos Snel. Betrouwbaar. Veilig. Het kassasysteem voor horeca-ondernemers die willen ondernemen. Het beste uit uw zaak Als ondernemer weet u dat service voorop staat in de horeca. EB levert al meer dan

Nadere informatie

Bricks. Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen. Open for business

Bricks. Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen. Open for business Bricks Bedienen, bestellen bereiden, betalen en bemensen Open for business De voordelen van booq Any place, any device Backoffice in de cloud Geschikt voor pc, laptop, smartphone en tablet Altijd en overal

Nadere informatie

Handleiding Apostill POS

Handleiding Apostill POS Handleiding Apostill POS Laatste versie: september 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Overzicht kassascherm... 3 2.1. Artikelscherm... 3 2.2. Afrekenscherm... 5 2.2.1. Afrekenbuttons... 5 2.3. Functietoetsenscherm...

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa. Toetsen kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Toetsen kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de

Nadere informatie

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld.

Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Waarom Creo zijn eigen kassa- en kaartmanagementsysteem heeft ontwikkeld. Wij hebben heel goed naar de specifieke eisen en wensen van onze klanten gekeken. Op basis daarvan hebben wij voor de branches

Nadere informatie

FacilityPro Hét chipkaartsysteem voor facilitair management

FacilityPro Hét chipkaartsysteem voor facilitair management FacilityPro Hét chipkaartsysteem voor facilitair management Indien u binnen uw bedrijf, organisatie of instelling veel kleine bedragen in contant geld accepteert, dan profiteert u van vele voordelen bij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Recrea POS. Multifunctionele POS software met ticketingsysteem

Recrea POS. Multifunctionele POS software met ticketingsysteem MADE IN BELGIUM PREMIUM QUALITY Multifunctionele POS software met ticketingsysteem Recrea POS Recrea POS is een softwareplatform met talrijke configuratiemogelijkheden. Deze software voor Windows, Linux

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile 2X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op basis

Nadere informatie

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa

Kassa keuze. Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak. Premium kassa Kassa keuze Overzicht en vergelijking van de beste oplossing voor uw zaak Premium kassa Basis kassa Tablet kassa DIY kassa All-in-1 kassa U bent op zoek naar een nieuwe kassa Waar moet de kassa aan voldoen?

Nadere informatie

De HioPos werkt altijd en overal en behoeft geen technisch onderhoud.

De HioPos werkt altijd en overal en behoeft geen technisch onderhoud. Welkom Welkom bij uw nieuwe HioPos kassamachine. Een alles-in-één kassasysteem geschikt voor horeca en retail. Het is een gebruiksvriendelijk kassasysteem, efficiënt en uit te breiden met een aantal accessoires

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

EBpos. voor. Windows

EBpos. voor. Windows EBpos voor Windows Distributie en support: Electronic Brains BV Veeringzoom 84-86 1541 SE Koog aan de Zaan Telefoon: 075-6353830 Fax: 084-7423264 E-mail: info@eb.nl Site: www.eb.nl Voorwoord EBpos is een

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding Pagina 1 Voorwoord. In deze gebruikershandleiding leest u hoe er met de kassa gewerkt kan worden. Het basisgebruik van de kassa kunt u hier terug vinden. U vindt hier onder andere

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving Softwarebeschrijving PosFlow is geschikt voor retailers die onze logistieke oplossingen gebruiken en voor retailers die alleen een goede, gebruiksvriendelijke POS-oplossing zoeken met veel functionaliteiten

Nadere informatie

VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren. 1. Algemeen

VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren. 1. Algemeen VIPS Hotel VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren 1. Algemeen VIPS Hotel is een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket voor de hotellerie. Het volgende overzicht geeft u een goed beeld van de

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Domino. de totaaloplossing

Domino. de totaaloplossing BLACKBOX GEREGISTREERD KASSASYTEEM Domino de totaaloplossing HKC is een innovatieve partner die kassaoplossingen biedt voor de horeca Door de persoonlijke aanpak kan HKC u een snelle en correcte service

Nadere informatie

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS RETAIL kassa & management software Of dat u nu een kleine of grote retailer bent, goede automatisering is van

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1400 Tafelregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1400 Tafelregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Hoe er mee te werken...4 2.1Op rekening betalen...4 2.2Financiële

Nadere informatie

De AVAM software is ontwikkeld voor de volgende doelgroepen:

De AVAM software is ontwikkeld voor de volgende doelgroepen: De AVAM software is ontwikkeld voor de volgende doelgroepen: Garage/dealer Motorfiets Caravan Fietsen Watersport Banden De software bestaat sinds 1985 onder de naam Finam. Na een beëindigde samenwerking

Nadere informatie

Het betalingsverkeer: Wil je bij me pinnen?

Het betalingsverkeer: Wil je bij me pinnen? Deze casusopdracht gaat over het betalingsverkeer in supermarkten. Voor het beantwoorden van de vragen moet je gebruik maken van de drie informatiebronnen die na de vragen staan gegeven. In informatiebron

Nadere informatie

E.dentifier2. Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist

E.dentifier2. Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist Kijk voor alle voordelen en toepassingsmogelijkheden op www.abnamro.nl E.dentifier2 E.dentifier2: gemak en

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA.

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA. JUPA SOFTWARE VOOR JUWELIERS COMPLETe interfaces JUPA, het pakket voor de juweliersbranche, bevat alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsvoering. Koppelingen met diverse boekhoudpakketten, uitgebreide

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 1X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 1X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 1X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

360 CATERING FLEXIBEL, INTUÏTIEF EN OVERZICHTELIJK

360 CATERING FLEXIBEL, INTUÏTIEF EN OVERZICHTELIJK 360 CATERING FLEXIBEL, INTUÏTIEF EN OVERZICHTELIJK 360 CATERING AFREKENSYSTEMEN + Intuïtief en compleet + Verschillende prijslijnen mogelijk + Selfservicekassa s BACKOFFICE + Managementrapportages + Koppeling

Nadere informatie

De Nationale Bioscoopbon. status project digitalisering juni 2013

De Nationale Bioscoopbon. status project digitalisering juni 2013 De Nationale Bioscoopbon status project digitalisering juni 2013 Agenda 1. Inleiding 2. Status 3. Cadeaukaarten NL 4. Planning 5. Techniek 6. Financiele afhandeling 7. Servicedesk Inleiding Het NVB bureau

Nadere informatie

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften uw Bel voor i j s inruilpr Mamut One één oplossing voor al uw behoeften 30 Administratie en Salaris/Personeel ko % rtin g Order/Factuur en Logistiek Online Relatiebeheer Rapporten en financiële kwaliteitsanalyse

Nadere informatie

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen.

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen. Vof. Schreuder s kassacentrum kan u snel en voordelig van een pinautomaat en bijbehorend payment-contract voorzien. Door gebruik te maken van het CCV-pay systeem kunnen we veel sneller en gemakkelijker

Nadere informatie

Wat doet het? Kleding KassaSysteem

Wat doet het? Kleding KassaSysteem Kleding KassaSysteem Wat doet het? Als ondernemer wilt u altijd weten hoe zaken zoals omzet, voorraad, winst e.d. ervoor staan. Speciaal voor het klein- en middenbedrijf is een compleet en betaalbaar softwarepakket

Nadere informatie

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24.

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. Overzicht Uren24 Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. NB: het Uren24-abonnement en de aan u toegekende toegangsrechten bepalen van welke functies u gebruik kunt maken.

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Creo cashless payment: innovatief, efficiënt en klantgericht!

Creo cashless payment: innovatief, efficiënt en klantgericht! Creo cashless payment: innovatief, efficiënt en klantgericht! De betaalwereld is in beweging. Cash geld en Pinnen is duur en traag met lange wachtrijen voor de kassa s tot gevolg. Als gevolg daarvan zoeken

Nadere informatie

Bewaarplicht (digitale) kassagegevens

Bewaarplicht (digitale) kassagegevens Versie 160927 Bewaarplicht (digitale) kassagegevens Digitale detailgegevens uit een kassa moeten bewaard blijven, zodat de Belastingdienst een efficiënte controle kan uitvoeren. De conclusie van een uitspraak

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline

ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! www.atp.nl/atponline ATP Online: Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Zakenreizen voor een nieuwe generatie! Online tools voor het zoeken en boeken van zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Maar de eisen die u als

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden Accountnet-Online is een nieuwe manier van boekhouden tegen een vaste lage prijs per maand. Waar en wanneer u maar wilt.

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

TradePoint Systems NCTS Oplossingen

TradePoint Systems NCTS Oplossingen TradePoint Systems NCTS Oplossingen Van overheidswege bent u vanaf 1 april 2004 verplicht om uw huidige transitdocumenten elektronisch aan te maken en te versturen. Indien uw organisatie niet beschikt

Nadere informatie

Electronic Brains. Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E:

Electronic Brains.  Horeca automatisering. Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus E: Electronic Brains Horeca automatisering www.eb.nl Handleiding EBorder2 Electronic Brains B.V. Augustus 2015 E: info@eb.nl T: 075 6353830 Opties 3 Instellingen 4 Eerste gebruik! 4 Bestellen 5 Selecteer

Nadere informatie

Online bestellen bij würth

Online bestellen bij würth Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth webwinkel ORSY SCAN Würth Webwinkel De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth WebWinkel is het complete online bestel-

Nadere informatie

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN:

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN: VERKOOP Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Stel uw verkopers in staat slimme, snelle beslissingen te nemen door hen te voorzien van geïntegreerde, toegankelijke informatie. VOORDELEN: Het omzetten

Nadere informatie

Xesar. Gewoon veelzijdig

Xesar. Gewoon veelzijdig Xesar Gewoon veelzijdig Xesar. Gewoon veelzijdig Controle, veiligheid en flexibiliteit, gecombineerd in een innovatief, elektronisch sluitsysteem dát is Xesar. Of u het nu inzet in wooncomplexen, in een

Nadere informatie

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM Bedrijfsvoorstelling Waarom kiezen voor Sercu Sercu is een

Nadere informatie

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision One voor de zelfstandige fijnhovenier Eenvoudig meer controle GroenVision One: eenvoudig én voordelig GroenVision One is met name geschikt voor de (startende) zzp er, die tijd wil

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Alles onder controle

Alles onder controle Alles onder controle als afstand een rol speelt real-time voertuigcommunicatie- en volgsystemen voor de servicewereld, de transportwereld en openbare en ordediensten Data2Track 2 Alles onder controle Data2Track

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management Optimale controle Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Verzuimmanagement Efficiënter werken met Talent & Salaris In de module ziekteverzuim registreert u wie wanneer ziek is geweest.

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Deze burger moet heel Nederland proeven!

Deze burger moet heel Nederland proeven! Deze burger moet heel Nederland proeven! Tijdens mijn vakantie naar Amerika in 2010 ben ik in aanraking gekomen met de lekkerste burger ter wereld. Een 100% rundvleesburger (halal) gemaakt met verse groenten

Nadere informatie

Syx Automations. ReCreateX. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1

Syx Automations. ReCreateX. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 ReCreateX Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 SYX AUTOMATIONS - introductie Marktleider in de Benelux betreffende software- en automatiseringsoplossingen voor de recreatiewereld. Reeds 25

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Bulbs. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs CaseMaster Bulbs is een applicatie speciaal ontwikkeld om de complexe planning rondom het telen, verwerken, verkopen en exporteren van de bollen duidelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

PortaPOS MobiPOS. Beschikt over ingebouwde WiFi. Horeca en Winkel Kassasysteem. www.portapos.nl

PortaPOS MobiPOS. Beschikt over ingebouwde WiFi. Horeca en Winkel Kassasysteem. www.portapos.nl PortaPOS MobiPOS Horeca en Winkel Kassasysteem Beschikt over ingebouwde WiFi MobiPOS Horeca en Winkel Kassasysteem Compact en verplaatsbaar, ideaal als servicepunt op grote terrassen waar bestellingen

Nadere informatie

e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid

e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid e-primo Het flexibele systeem voor hoge veiligheid Meer flexibiliteit voor e-primo gezinnen, vrienden en op kantoor e-primo Veilig en flexibel tegelijkertijd U wilt een goede beveiliging en bovendien heel

Nadere informatie

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao.

Melitta cup - breakfast. De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta SystemService Melitta cup De volautomatische espressomachine voor koffiespecialiteiten en cacao. Melitta cup - breakfast De volautomatische koffiemachine voor filterkoffie en cacao. Melitta Professional

Nadere informatie

BESTURINGEN ZELFSTANDIGE BESTURING SERIE PC 90/03 MODULEBESTURING SERIE PDC PPM-BESTURINGSSYSTEEM

BESTURINGEN ZELFSTANDIGE BESTURING SERIE PC 90/03 MODULEBESTURING SERIE PDC PPM-BESTURINGSSYSTEEM BESTURINGEN ZELFSTANDIGE BESTURING SERIE PC 90/03 MODULEBESTURING SERIE PDC PPM-BESTURINGSSYSTEEM Onder voorbehoud van wijzigingen, ook zonder aankondiging vooraf. Maten en gegevens zonder verplichting.

Nadere informatie

CallRecorder. FeaturePhone 175

CallRecorder. FeaturePhone 175 CallRecorder FeaturePhone 175 Telefoontoestel met geïntegreerde Call Recorder Registreert telefoongesprekken volautomatisch op CD recordable Capaciteit tenminste 175 uur en 15000 opnamen per CD Additionele

Nadere informatie

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1

Cash Software B.V. 2518 AD Den Haag (T) 070-3560570 (E) info@cash.nl 1 Dit volledige document is eigendom van Cash Software B.V. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd, openbaar gemaakt, vertaald in enige taal, in enige vorm of met enig middel zonder voorafgaande

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Handleiding Great Front-office

Handleiding Great Front-office Handleiding Great Front-office VE Copyright: L-Kwadraat / Greatpos Disclaimer: deze handleiding is met zorg samengesteld. Beschreven procedures en functies kunnen ter verduidelijking, aangevuld zijn met

Nadere informatie

Salon software. In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.

Salon software. In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2. Salon software november 2016 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanvullingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.62 (oktober 2016) In deze update zijn

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Customized Information Solutions

Customized Information Solutions Customized Information Solutions Vereenvoudig het dagelijks beheer van uw bedrijf! Maak kennis met MABS: het complete softwarepakket voor de efficiënte metaalhandelaar. MABS staat voor MetaalAfval BeheerSysteem

Nadere informatie

HANDLEIDING WINPOS KASSA

HANDLEIDING WINPOS KASSA HANDLEIDING WINPOS KASSA DATUM: VERSIE: AUTEUR: REVIEW: 13-08-2007 First draft Joshua Willems Marc Hermans 29-08-2007 Final version Freek Sengers Marc Hermans INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 De kassa opstarten

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Individuele oplossingen voor gereedschapinkoop

Individuele oplossingen voor gereedschapinkoop WNT TOOL SUPPLY 24/7 Individuele oplossingen voor gereedschapinkoop WNT Deutschland GmbH Kantoor Nederland Bergrand 224 NL-4707 AT Roosendaal Tel. +31 165 523440 Fax +31 165 523444 verkoop@wnt.com www.wnt.com

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots.

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw apotheek: uw medewerkers, geneesmiddelen en opslagcapaciteit. .B Met Consis B is de opslag en uitgifte

Nadere informatie

RAIview maakt objectieve beoordeling in de zorg mogelijk

RAIview maakt objectieve beoordeling in de zorg mogelijk RAIview maakt objectieve beoordeling in de zorg mogelijk Op basis van een uniek internationaal meetinstrument RAI, is een nieuwe gebruiksvriendelijke internettoepassing RAIview ontwikkeld. RAIview levert

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat.

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. Eenvoudig en betrouwbaar onderweg printen via de cloud Werken en studeren kan overal. Op kantoor, school, de

Nadere informatie