COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF,"

Transcriptie

1 HET COMPLETE KASSASYSTEEM. BEDRIJFSZEKER, INNOVATIEF, FLEXIBEL.

2 GASTROFIX, VOORLOPER OP HET GEBIED VAN GEAVANCEERDE KASSASYSTEMEN. De successtory van GastroFix begint in 1991 in Saarbrücken met de installatie van de eerste kassa. In die tijd werd er alleen nog maar wat meewarig gelachen als het woord PC-kassasystemen viel, niemand geloofde dat er toekomst in zat, maar intussen deden de ontwerpers van GastroFix als pioniers in de branche hun eerste ervaringen op. Toen al waren snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit de opvallendste eigenschappen van de GastroFix kassasystemen en dat is tot de dag van vandaag zo gebleven. De ontwikkeling van de software houdt nooit op en richt zich steeds weer op wat technisch haalbaar is, zo heeft GastroFix zich in de loop der jaren steeds meer als vernieuwende partner in de gastronomie geprofileerd. GastroFix investeert doorlopend LET S MAKE THINGS BETTER, OF: VOOR ONZE KLANTEN IS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG. Als onderneming vertegenwoordigt GastroFix een bedrijfsfilosofie waarbij tevredenheid van de klant bovenaan staat. Daarom draaien alle vernieuwingen steeds weer om de behoeften en wensen van de mensen die met GastroFixoplossingen werken. Aan hun verwachtingen moet voldaan worden met de beste producten en een optimale service. Ook in de dagelijkse drukte behoudt GastroFix classic het overzicht. Gejacht en stress behoren in de gastronomie in nieuwe technologieën om klanten systeemoplossingen te kunnen bieden waarover ze vandaag, morgen en tot in de verre toekomst enthousiast kunnen zijn. bij het dagelijks werk. De software-oplossingen van GastroFix optimaliseren arbeidsprocessen, zo blijft er meer tijd over voor de kern van de zaak.

3 classic GASTROFIX CLASSIC, ONZE TOTAALOPLOSSING. Dankzij zijn flexibiliteit biedt het basis-kassasysteem van GastroFix de juiste oplossing in elke gastronomische omgeving, van het kroegje op de hoek via het grand café tot de verfijnde gastronomie. Met circa geïnstalleerde exemplaren behoort het tot de marktleiders in Europa. Onder de klanten die met succes van GastroFix Classic gebruikmaken bevinden zich o. a. McDonald's in de Fly-Away Bar van Frankfurt Airport en de Hannover Messe. Het systeem versnelt het bestellen, de bottle-neck van wachtende kelners behoort tot het verleden, en dus stijgt de omzet. rekent zelfstandig af, ook als u net even ergens anders bezig bent. voert menuwijzigingen door zonder het werk te onderbreken. is een perfect controleapparaat om de voorraad op peil te houden. Nog een pluspunt waarmee GastroFix Classic veel vrienden maakt: het is een bewezen feit dat kelners het systeem in vier minuten onder de knie hebben. Reeds installaties in Europa. SOFTWARE DIE HELPT UW BEDRIJFSPROCESSEN TE STROOMLIJNEN. Het GastroFix systeem betekent praktische, economische en creatieve oplossingen voor gastronomische ondernemingen. Creatief omdat er een groot aantal technologische innovaties in verwerkt zijn die een enorme verlichting betekenen in het afhandelen van talrijke arbeidsprocessen in de gastronomie. Het spectrum van wat GastroFix Classic kan omvat o.a. de volgende functies: 1. Het bestelsysteem 2. Het gegevensbeheer 3. De toetsenmacro's 4. Interfaces en aanvullende programma's

4 astrofix Het GastroFix bestelsysteem is onderverdeeld in een groot aantal afzonderlijke stappen, waaronder het eigenlijke bestelproces d.m.v. het invoeren van het artikelnummer of met de zogenaamde sneltoetsen; correcties en betalingen; de melding van leegstaande tafels en de zogenaamde managerfunctie, waarmee de bedrijfsleiding in een oogwenk alle actuele gegevens kan bekijken en daarmee de mogelijkheid heeft te allen tijde te controleren en 'just in time' in te grijpen. GastroFix systemen zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Daar waar de gegevens die op de kleine displays van traditionele kassa's verschijnen niet alleen minimaal, maar ook nog onoverzichtelijk zijn, geeft het beeldscherm van GastroFix een bijzonder goed overzicht van alle informatie en ieder proces. Op het hier afgebeelde beeldscherm is de kenmerkende GastroFix bestelmodus te zien. BESTURING OP MAAT IN DE GASTRO- NOMIE, U GROEIT EN WIJ GROEIEN MEE. Naarmate een bedrijf zich uitbreidt, groeien de wensen en de eisen die aan het kassasysteem gesteld worden mee. GastroFix producten en technologieën zijn er optimaal op ingesteld om samen met hun gebruikers te groeien. Want wij realiseren ons dat de tendens naar individuele oplossingen een hoge mate van flexibiliteit vereist. Ons antwoord: alle componenten, zoals extra MANAGERSZAKEN, OF: ALTIJD OPTI- MAAL GEÏNFORMEERD. kassa's, bonprinters, tapregistraties en zelfs draadloze bestelterminals kunnen zonder probleem ook achteraf geïnstalleerd worden. Natuurlijk houdt GastroFix Classic ook rekening met de behoeften van het management. Controleer uw bedrijf vanuit uw kantoor. U hoeft alleen maar de PC op uw bureau in het kassanetwerk te integreren - en u beschikt over een perfect administratie- en controleapparaat. U kunt alle verwerkte gegevens op het beeldscherm zien, maar ze kunnen ook rechtstreeks naar de printer gevoerd worden - het succes van de onderneming zwart op wit! VERTROUWEN IS GOED, GASTROFIX IS BETER. Plotselinge tekorten in de voorraad kunnen de bedrijfsresultaten ernstig in gevaar brengen - tenzij u met GastroFix werkt. In dat geval beschikt u over zulke veelzijdige controlemogelijkheden dat dergelijke onaangename verrassingen niet meer voor kunnen komen.

5 GastroFix Biedt Oplossingen voor Interfaces voor Mobiliteit door Informatie via Zekerheid door Flexibiliteit cafés, restaurants, kantines, lunchrooms, fast-food ondernemingen, discotheken, de handel... financiële boekhouding, voorraadbeheer, hotel, food & beverage, op- en afwaardeerautomaten, tapregistraties, koffiezetapparaten GastroFix Flash Handheld, met radioverbinding, uitgevoerd met touch-screen real-time gegevensopvraag volautomatische timer modem en ISDN in real-time geavanceerde software architectuur 24-uurs service over het hele land, ook op zon- en feestdagen grenzeloos koppelbaar software afzonderlijk te configureren MET ONZE INTERFACES SPEELT U OP ZEKER. GASTROFIX FLASH: DE HANDHELD POS SOLUTION. GastroFix is uitbreidbaar met diverse modules en programma's. En daar waar wij u geen eigen oplossing kunnen bieden, bestaan interfaces met andere programma's. Naast hardware-interfaces, zoals tapregistratie, koffie automaten, toegangscontrolesystemen, weegschalen en een veelheid aan kaartlezers, biedt GastroFix ook software-interfaces naar boekhoud-, voorraadcontrole- en hotelsoftware. Met GastroFix speelt u altijd op zeker. Een voorbeeld is de Creditcard module: Het kan altijd probleemloos worden uitgebreid en accepteert alle gangbare creditcards, chipper, chipknip en PIN. Uw bestellingen met pen en papier opnemen? Het gaat sneller en eenvoudiger met GastroFix Flash. Met onze touchscreen handheld kunt u direct aan tafel bestellingen opnemen en afrekenen. Al uw invoer wordt draadloos naar uw kassa en printers verstuurd. Uw voordeel: een met de GastroFix Flash handheld uitgeruste kelner kan veel meer tafels bedienen. Daardoor is er meer tijd voor het bedienen van uw gasten. Doordat het personeel minder hoeft te lopen, creëert u rust in uw gelegenheid. Minder gekwalificeerd personeel dient op en ruimt af. Dat betekent dat u een hoger serviceniveau bereikt, waardoor uw gasten tevredener zullen zijn. Hierdoor zal uw omzet toenemen.

6 GASTROFIX CLASSIC, OFFICE EN FOOD & BEVERAGE. De ideale aanvulling op het elektronische kassasysteem GastroFix classic heet GastroFix Office. Als planning- en besturingsinstrument vormt GastroFix Office de verbinding tussen de GastroFix kassa en voorraadbeheer. Want wat via de kassa verkocht wordt, wordt rechtstreeks in de voorraadadministratie verwerkt. Bestelsysteem, inventarisatie, administratie van afleverbewijzen en leveranciers, niets is vergeten in het voorraadbeheer met GastroFix. GastroFix Office draait onder Microsoft Windows. Het systeem bevat een omzetverwerkingsmodule waarmee niet alleen bepaalde dagen of maanden, maar ook andere tijdseenheden geëvalueerd en met elkaar vergeleken kunnen worden. UW BEVOEGDE GASTROFIX DEALER WACHT OP UW TELEFOONTJE. Indien gewenst kan hij u een GastroFix cursus bieden en hij noemt u graag een horeca-gelegenheid waar u met eigen ogen kunt zien 'dat GastroFix meer dan een kassa is'. De module werknemers/tijdregistratie administreert alle personeelsgegevens van ieder gewenst aantal medewerkers (kelners, koks, tijdelijke krachten). Alle begin- en eindtijden worden geregistreerd, zodat gedetailleerde rapporten te allen tijde opgevraagd kunnen worden. De module filiaalsturing maakt beheer en rapportage m.b.t. elk willekeurig aantal filialen mogelijk.

7 Het bestelsysteem Bestellen direct overzicht over de artikelen toegang via artikelgroepen of nummergebieden tot tafels tot artikelen invoerdwang en bestelsuggesties tot 99 niveaus per artikel Corrigeren snelcorrectie reeds opgegeven bestellingen corrigeren correctie-bon Betalen tot 15 vrij instelbare betaalmethoden (bar, creditcards, medewerkers, etc.) het te betalen bedrag in euro's Openstaande Tafels display actuele aantal lege tafels display aantal artikelen en totaalbedrag per tafel managersleutel voor overzicht leegstaande tafels van alle kelners Tafel wisselen tafelwisselingen, ook niet gebonden aan bedieningswijken overdracht aan nieuwe kelner automatisch samenvoegen van tafels Tafel splitsen tafel splitsen d.m.v. automatische aftrekfunctie display bron- en doeltafel in één oogopslag Managersfuncties tafel redden (betaling annuleren) snelberekening op elk moment tijdens gebruik totale omzet o.a. per BTW tarief, contante omzet of credit-card omzet, etc. omzet per manier van afrekenen Het gegevensbeheer Stamgegevens tot 99 artikelgroepen tot 99 overartikelgroepen identificatie tot 8 bonprinters 2 kortingstarieven en 5 prijsniveaus mogelijk Kelners beheer tot 99 kelners (per bedrijf) tegelijkertijd kelners invoeren, wijzigen en wissen inclusief individuele rechten toekenning individuele rechten per kelner Artikelen artikelen invoeren, wijzigen en wissen artikelsoort ter identificatie van typeringen (bestanddelen, geblokkeerde artikelen, etc.) Snellopers invoer tot 120 artikelen via sneltoetsen toetsen kunnen ongelimiteerd aantal verschillende functies toegewezen krijgen Toewijzingen printertoewijzing volgens artikelnummer alle prijzen in een artikelgroep wijzigen met een bepaald percentage Printen artikelen op artikelnummer printen kelnergegevens artikelgroepen layout bonnen naar wens te configureren Notateksten vijf regels kop- en voettekst Interfaces en aanvullende programma's Tapregistratie on-line toegang, b.v. naar WMF, TRIPPEN GastroFix wijst via tapregistratie uitgegeven artikelen onmiddellijk aan een tafel toe alle boekingen zijn volledig transparant Kaartlezers/Op- en Afwaardeerautomaten speciaal voor de kantinesector (o.a. MARS, MAAS) quick-bestel modus voor kantinebedrijven opwaardering en toewijzing kredietkaarten Koffie Automaten on-line verbinding met koffiezetapparaten vanuit de controle-pc te allen tijde toegang tot geboekte artikelen Toegangskaarten in zwembaden of amusementsparken kan de kassa als kaartjesprinter gebruikt worden (o.a. Schulte-Schlagbaum) Klantendisplays en Kassa Lades 2 regels met 20 tekens klantendisplay standaard en Euro kassa lades Electronische Toegang via Modem omzetverwerking te allen tijde toegankelijk tot op de minuut actueel verwerking totale omzet of afzonderlijke sectoren Hotelsleutels identificatie gast d.m.v. kamersleutel in verbinding met hotelsysteem (o.a. Schulte-Schlagbaum, Messerschmitt) Digitale Weegschalen Bizerba alle merken die check-out protocol nr. 6 ondersteunen (Berkel, etc.) Handhelds radioverbinding handterminals met touch-screen ongelimiteerd aantal handterminals bereik radiosignaal 250 m Hotel Interfaces Sihot, Hotcom, Protel, Micros-Fidelio. Anderen op aanvraag Financiele Boekhouding op aanvraag Barcode-Scanner Metro Logic, Symbol Neemt u voor meer informatie contact op met W. Brand Afrekenapparatuur.

8 Uw Gastrofix-Dealer: W. Brand Afrekenapparatuur Goudvinklaan PK Den Haag Telefoon Fax Internet Hoofdkantoor Vestiging Hannover Vestiging Berlijn Vestiging Kempten In Zwitserland: GastroFix AG GastroFix AG GastroFix AG GastroFix AG GastroFix (GmbH) Schweiz Feldmannstr. 103 Lange-Hop-Str. 158 Pettenkofer Str. 17a Zwingerstr. 1 Gewerbestr. 12a D Saarbrücken D Hannover D Berljin D Kempten CH Egg / Zürich Tel / Tel / Tel / Tel / Tel / Fax / Fax / Fax / Fax / Fax / Internet

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Productoverzicht. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productoverzicht Thuis in uw bedrijf 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht

Nadere informatie

... since 1990. Catalogus 2013/14

... since 1990. Catalogus 2013/14 ... since 1990 Catalogus 2013/14 ... since 1990 Vectron Systems AG Willy-Brandt-Weg 41 D-48155 Münster Tel. +49 (0)251 2856-100 Fax +49 (0)251 2856-560 vertrieb@vectron.de www.vectron.nl www.bonvito.net

Nadere informatie

UniShop Retail. De complete oplossing voor uw bedrijf

UniShop Retail. De complete oplossing voor uw bedrijf UniShop Retail De complete oplossing voor uw bedrijf Inhoudsopgave UniShop voor de Retail... 3 Ondersteuning... 3 Modules van UniShop Retail... 4 Relatie... 4 Voorraad... 5 Kassa... 6 Financieel... 7 Webshop...

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Uw bakkerij volledig onder controle

Uw bakkerij volledig onder controle Compad Bakkerij Uw bakkerij volledig onder controle registreren, produceren & factureren Compad Bakkerij U staat dag en nacht klaar voor de zaak. U werkt er keihard aan om de zaken zo perfect mogelijk

Nadere informatie

De groothandel van morgen. Blijf scherp met Exact

De groothandel van morgen. Blijf scherp met Exact De groothandel van morgen Blijf scherp met Exact Versterk uw positie, nu en in de toekomst Scherp inkopen en goed verkopen. Dit is en blijft het motto van de groothandel. Maar de wereld van distributie

Nadere informatie

Boekhoudsoftware moet betrouwbaar, makkelijk en mooi zijn

Boekhoudsoftware moet betrouwbaar, makkelijk en mooi zijn Unit 4 Agresso levert bedrijfssoftware voor MKB ers werkzaam in diverse branches Boekhoudsoftware moet betrouwbaar, makkelijk en mooi zijn Boekhoudsoftware moet betrouwbaar zijn. Maar staat betrouwbaarheid

Nadere informatie

Promidata is op 1 januari 2006 ontstaan uit de fusie tussen Creative Presentations en CDH-Benelux.

Promidata is op 1 januari 2006 ontstaan uit de fusie tussen Creative Presentations en CDH-Benelux. Algemene informatie 1. Wie zijn wij? 1.1 Promidata Promidata is een jong en dynamisch softwarebedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen en produceren van software specifiek voor de promotionele

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

Productinformatie. T1000 Basis Kassa. Specificaties. Stuksprijs: 399

Productinformatie. T1000 Basis Kassa. Specificaties. Stuksprijs: 399 T1000 Basis Kassa Stuksprijs: 399 Deze module omvat het compleet functionerende basispakket van Mplus kassa. Het is de snelste en gemakkelijkste manier om de betaling in uw winkel of horecabedrijf te organiseren.

Nadere informatie

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving

PosFlow intuïtief Point-Of-Sale systeem. Softwarebeschrijving Softwarebeschrijving PosFlow is geschikt voor retailers die onze logistieke oplossingen gebruiken en voor retailers die alleen een goede, gebruiksvriendelijke POS-oplossing zoeken met veel functionaliteiten

Nadere informatie

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven

DPS. Profesionele software voor productiebedrijven Profesionele software voor productiebedrijven Deze uitgave is gedrukt op chloorvrij papier Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Deltec BV worden

Nadere informatie

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software

Mamut Kennisreeks. Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Mamut Kennisreeks Administratie Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software 1 Aan de slag met boekhouding in Mamut Business Software Inhoud Welkom... 3 Werkbalken op vensterniveau... 4 Aan de

Nadere informatie

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4)

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) KPN ÉÉN VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 4 2 Eén dienst voor vast en mobiel: VastMobiel in 1... 4 2.1 Wat zijn de voordelen van VastMobiel in 1?...

Nadere informatie

Nieuw in AccountView versie 9.5

Nieuw in AccountView versie 9.5 Nieuw in AccountView versie 9.5 Een product van Visma Software BV Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Visma Software BV. Dit geldt ook

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB

Unit 4 Multivers Productoverzicht. Producten en diensten voor het MKB Unit 4 Multivers Productoverzicht Unit 4 Multivers Producten en diensten voor het MKB 2 UNIT 4 AGRESSO: PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR HET MKB INLEIDING Unit 4 Agresso ontwikkelt praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Een Introductie van Vendor Management Software voor Finance managers

Een Introductie van Vendor Management Software voor Finance managers www.asknetive.nl Een Introductie van Vendor Management Software voor Finance managers Over Nétive VMS BV Nétive VMS BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele

Nadere informatie

DFAX. Automatisch faxen versturen via de computer en DAS 4

DFAX. Automatisch faxen versturen via de computer en DAS 4 Automatisch faxen versturen via de computer en DAS 4 Deze uitgave is gedrukt op chloorvrij papier Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Deltec BV

Nadere informatie

april 2007 Uitrol versie 8 succesvol afgerond KOMAS voor Windows

april 2007 Uitrol versie 8 succesvol afgerond KOMAS voor Windows Het bruist bij ons van de activiteiten en daarom leek het ons goed u met deze nieuwsbrief even bij te praten over alle nieuwe ontwikkelingen. Het is druk bij ons en het is druk bij u. Toch is het goed

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices voor gemeenten KPN Lokale Overheid Inhoudsopgave Het Nieuwe Samenwerken 4 Nieuwe diensten 5 Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG) 5 GemBox

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Datec Score Manager 3.0 Opstartgids

Datec Score Manager 3.0 Opstartgids Datec Score Manager 3.0 Opstartgids 2001-2010, Datec Correspondentie richten aan: Datec Torenwacht 31 2353 DB Leiderdorp Nederland Tel: 071-5890056 Fax: 071-5238607 E-mail: info@datec.nl DATEC Internet:

Nadere informatie

Carma CRM Kennismaking

Carma CRM Kennismaking Carma CRM Kennismaking Ingenieursbureau B-ware b.v. Postbus 230 7500 AE Enschede Telefoon: (053) 789 09 87 www.carma.ws www.b-ware.nl Carma CRM: De klant centraal, uw bedrijf voorop! KENNISMAKING Bekende

Nadere informatie

Aastra IntelliGate Vernieuwende communicatiesystemen

Aastra IntelliGate Vernieuwende communicatiesystemen Aastra IntelliGate Vernieuwende communicatiesystemen Systeemarchitectuur: Innovatie uw communicatiepartner Succes is afhankelijk van efficiëntie. Met name als het gaat om communicatie, dragen directe lijnen

Nadere informatie