Voor het aanpassen van de tijdvakken kunt u gebruik maken van een standaard formulier dat u op de website van de Belastingdienst kunt downloaden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het aanpassen van de tijdvakken kunt u gebruik maken van een standaard formulier dat u op de website van de Belastingdienst kunt downloaden."

Transcriptie

1 1 Maandelijkse uitgave / Jaargang 1 / # 04 / november 2009 Inhoud 1 / Voorwoord 1 / Salaris nieuws 2 / Salaris nieuws vervolg 2 / Tips & Trucs 2 / Uitgelicht 3 / Nieuwe ontwikkelingen 3 / Opleidingen en trainingen 4 / Klant aan het woord 5 / WinSalar / TNT Track & Trace 5 / Onjuist pakket 5 / Laatste bestelmogelijkheid loonslips in / Gewijzigde openingstijden 5 / Colofon Voorwoord Beste lezer, Terwijl speculaaspoppen en kerstkransjes in de supermarkt om voorrang dringen en veel organisaties reikhalzend naar het einde van een lastig jaar uitkijken, wordt er binnen SALAR Nederland hard gewerkt. Voor ons is dit namelijk de drukste periode. Niet alleen omdat veel organisaties in december beslissen over de manier waarop zij de salarisadministratie willen inrichten, maar ook omdat onze ontwikkelaars WinSalar voor het nieuwe loonjaar klaar moeten stomen. Salaris nieuws Aangiftetijdvak wijzigen? Wees er snel bij! Wilt u voor één of meerdere werkgevers het aangiftetijdvak wijzigen? Houd er dan rekening mee dat dit vóór 15 december moet gebeuren. Wijzigingen die na die datum worden doorgevoerd, worden door de Belastingsdienst namelijk niet meer geaccepteerd. Voor het aanpassen van de tijdvakken kunt u gebruik maken van een standaard formulier dat u op de website van de Belastingdienst kunt downloaden. Wij raden aan om het aangiftetijdvak, indien mogelijk, gelijk te houden aan het loontijdvak. Kies bij weekverloning of verloning per vier weken dus ook voor aangifte per vier weken. Zo houden de werkgeverkosten gelijke tred met de aangifte loonheffingen. Toch: hoe druk we het nu ook hebben, volgend jaar belooft het nog hectischer te worden. Achter de schermen ontwikkelen we namelijk een nieuwe versie (op basis van.net), zodat administratieve processen nog verder kunnen worden vereenvoudigd. Een spannend proces, waar we u natuurlijk graag bij betrekken. Heeft u ideeën of suggesties? Of zijn er features die u graag toegevoegd zou zien? In 2010 organiseren we diverse inspirerende ontbijtsessies, waar u met onze specialisten van gedachten kunt wisselen. Inmiddels hebben al een fors aantal klanten aangegeven dat zij hier aan willen deelnemen. Geldt dat ook voor u? Ik informeer u graag over de data en mogelijkheden! Peter van Helden Manager sales & marketing Een belangrijke uitzondering is maandverloning. Als u maandelijks verloont, kunt u die gegevens niet plotseling vierwekelijks aanleveren, omdat de maand dan in stukken zou moeten worden verdeeld. Kortom: verloont u maandelijks, schakel dan nooit over op aanlevering per vier weken!

2 Salaris nieuws vervolg Kleine banenregeling? Komt de kleine banenregeling er wel of toch niet? Volgens onze inschattingen is de kans dat de Kamer op donderdag 19 november voor invoering stemt, ongeveer fiftyfifty. Maar als de regeling doorgang vindt, is WinSalar 2010 daar meteen op voorbereid, zodat de bepalingen automatisch worden toegepast. Wel is het slim om dan de FAQ op onze website even door te lezen. De kleine banenregeling is bedoeld om de toenemende jeugdwerkeloosheid aan te pakken. De kern van het plan: jonge werknemers (tot 23 jaar) worden onder voorwaarden vrijgesteld voor SV-premies en ZVW. De belangrijkste voorwaarde is dat zij in een loontijdvak minder dan de helft van het wettelijk minimumloon voor hun leeftijdscategorie verdienen. Per periode wordt het fiscale loon vergeleken met het grensbedrag voor de werknemer. Als het loon lager uitvalt dan dit grensbedrag, geldt voor die periode een premievrijstelling. Er hoeft dan dus géén premie te worden afgedragen. Een complicerende factor is dat (bijvoorbeeld) flexwerkers en oproepkrachten soms boven en soms onder deze grens zullen uitkomen. De premievrijstellingen gelden dan alleen voor periodes waarin de werknemer onder de grens valt. Overigens hoeft bij de toetsing geen rekening te worden gehouden met incidentele beloningen, zoals het uitkeren van vakantiegeld. 2 Tips & Trucs Stamgegevens wijzigen zonder berekeningen terug te zetten? Kies voor het menu Bulk en vervolgens voor Aanpassen velden. Door de wijzigingen hier door te voeren, corrigeert WinSalar de voor de aangifte loonheffingen relevante gegevens automatisch bij de volgende aangifte. U kunt afdelingen en/of kostenplaatsen op werkgeversniveau aanmaken via het tabblad Overig. Deze kunt u vervolgens aan werknemers toewijzen, zodat journaalposten per afdeling of kostenplaats aangemaakt kunnen worden. Een handige manier om extra overzicht te verkrijgen! Uitgelicht: Koppeling tijdregistratie Koppeling tussen Astrow Plus Tijdregistratie en WinSalar Werkt u met het Astrow Plus Tijdregistratiesysteem? Dan weet u hoeveel voordelen een modern tijdregistratiesysteem biedt. Zo heeft u altijd perfect zicht op de aanwezigheid van medewerkers en behoren discussies over het aantal gewerkte uren definitief tot het verleden. Bovendien kunt u werknemers direct toegang bieden tot relevante informatie over bijvoorbeeld overuren en de nog beschikbare vakantiedagen. Kan het nog makkelijker? Jazeker! Dankzij een koppeling met WinSalar worden in- en uitklokgegevens voortaan rechtstreeks binnen het salarispakket verwerkt. U hoeft deze data niet meer handmatig in te voeren en bespaart dus enorm veel tijd. Plus: menselijke fouten worden voorkomen! Astrow en WinSalar zijn, kortom, sterke partners van bedrijven die de efficiency willen maximaliseren.

3 Nieuwe ontwikkelingen Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan WinSalar 2010, de eerste versie die vanaf dag één wordt geleverd met HRM tabblad, de optie om documenten te beheren en het innovatieve Dashboard. Hoewel WinSalar 2009 gebruikers hier al kennis mee hebben kunnen maken, verwacht ontwikkelaar Guido Stapper dat deze vernieuwingen in 2010 massaal zullen worden omarmd. De praktijk wijst uit dat mensen de kat vaak toch een beetje uit de boom kijken. Maar we merken wel dat de belangstelling voor bijvoorbeeld de HRM opties snel toeneemt, want we krijgen hier steeds meer vragen over. Toch denk ik dat de meeste klanten pas volgend jaar echt met die modules aan de slag gaan. Een nieuw pakket nodigt natuurlijk extra uit om de functionaliteiten te verkennen! Inspirerende ontbijtjes Welke nieuwe opties in de loop van volgend jaar worden toegevoegd, is nog niet bekend. Guido: We richten ons nu vooral op het finetunen van WinSalar 2010, zodat iedereen straks een prettig werkend pakket ontvangt. Daar staat tegenover dat er in 2010 een aantal inspirerende ontbijtsessies worden georganiseerd, waarbij klanten aanschuiven en kunnen meedenken over de toekomst van WinSalar. Als daar, zoals wij verwachten, bruikbare suggesties bij zitten, dan worden die natuurlijk overgenomen. Zo kunnen we heel direct op klantwensen inspelen! 3 Opleidingen & trainingen PDL Opfriscursus Beschikt u over een afgeronde PDLopleiding, maar vraagt u zich af of uw kennis nog wel helemaal up-to-date is? SALAR Nederland organiseert ook dit jaar weer een aantal PDLopfriscursussen. Kort. To the point. En sterk praktijkgericht. Onze specialisten praten u binnen drie uur bij over alle relevante onderwerpen, zodat u fris aan het nieuwe jaar begint. Bovendien blijken deze cursussen een prima gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens een (optionele) goedverzorgde lunch. Naast de opfriscursussen, organiseren we de komende periode uiteraard meer trainingen en opleidingen. Zoals de workshop Jaarovergang en de handige introductietraining Werken met WinSalar. Bent u er bij? We heten u graag welkom! Schrijf u hier in. PDL Kennis update Bunnik (Utrecht) / 1 dagdeel Di / 13u30-16u30 Do / 13u00-16u00 Werken met WinSalar Eindhoven / 1 dag Di / 09u30-16u30 Workshop Jaarovergang Di / 09u30-12u30 Bunnik (Utrecht) / 1 dagdeel Di / 09u30-12u30 Dordrecht / 1 dagdeel Do / 09u30-12u30 Zwolle / 1 dagdeel Di / 13u00-16u00 Overstaptraining Di / 13u00-16u00 Di / 13u00-16u00

4 4 Klant aan het woord Hofstee & Kruisinga koos voor WinSalar en keek nooit meer achterom Hoe groei je als bescheiden salarisbureau uit tot een onderneming met bijna 130 klanten? Volgens Renny Hofstee en Jannet Kruisinga, is persoonlijk contact met klanten een belangrijke succesfactor. Klantcontact of eigenlijk het gebrek daaraan is ook de reden waarom ik in eerste instantie voor mezelf ben begonnen, vertelt Renny. Op het moment dat ik die kans kreeg, werkte ik als intern salarisadministrateur bij een groot bedrijf. Een leuke uitdaging, maar ik begon die externe contacten steeds meer te missen. Renny startte met vijf opdrachtgevers, maar wist het bedrijf snel uit te bouwen. In eerste instantie deed ik het naast mijn reguliere baan. Door de forse aanwas van klanten werd me dat op een gegeven moment te veel. Vervolgens ben ik fulltime gaan ondernemen en in januari 2009 is Jannet ook al afkomstig uit de accountancy aangehaakt. Anti stopwatchcultuur Inmiddels heeft Hofstee & Kruisinga dus zo n 130 opdrachtgevers, variërend van bedrijven in het MKB segment tot administratiekantoren. De aanpak is sterk klantgericht. We zijn heel erg anti stopwatchcultuur, vertelt Renny. Bij grote accountantskantoren gaat de teller al lopen als de telefoon overgaat. Ik denk dat het belangrijkste verschil is dat wij onze klanten in veel gevallen persoonlijk kennen, vult Jannet aan. De lijnen zijn heel kort. Zowel Jannet als Renny werkten bij hun vroegere werkgevers met Lopac. Renny: Wat mij opviel, is dat het zo onvoorstelbaar ingewikkeld was. En voordat je een salarisstrook kon uitdraaien, moest je enorm veel uitgebreide velden invullen, zegt Jannet. Hoe moeilijk kun je het maken? Gigantisch goed geholpen Renny heeft bewust voor WinSalar gekozen. Ik zocht een pakket dat zowel gebruiksvriendelijk als prijstechnisch concurrerend was. Toen kwam ik al heel snel bij WinSalar uit. Overigens heb ik wel geprobeerd om een offerte bij Unit4 op te vragen, maar ik belandde in zo n eindeloos telefoonmenu dat in een in gesprekstoon eindigde. Daar wilde ik dus in ieder geval niet mee in zee. Jannet: De opstart verliep heel soepel. Iedereen die verstand heeft van salarissen, kan met WinSalar overweg. Het pakket is enorm gebruiksvriendelijk en zowel geschikt voor bedrijven met enkele als voor organisaties met honderden medewerkers. En als je een keer ergens mee zit, word je gigantisch goed geholpen, vult Renny aan. Ik heb met een heleboel helpdesks van salarissoftware leveranciers gebeld, maar WinSalar steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik zocht een pakket dat zowel gebruiksvriendelijk als prijstechnisch concurrerend was. Toen kwam ik al heel snel bij WinSalar uit.

5 WinSalar 2010 Binnenkort ontvangt u de nieuwste versie van WinSalar. Volledig toegespitst op de actuele wetgeving en voorzien van heldere documentatie. Om ervoor te zorgen dat u 2010 meteen goed begint, worden de pakketten omstreeks 9 december 2009 verzonden. Heeft u zelf aangegeven dat u het pakket later wilt ontvangen, dan kunt u WinSalar begin januari verwachten. Innovatief én interactief 5 huis. Zo profiteert u van praktische internettools SalarOnline TNT Track & Trace Net als voorgaande jaren wordt het pakket verzonden met TNT-post. Als u onverhoopt niet aanwezig bent, wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Bent u ook dan buiten kantoor, dan kunt u het afhalen bij een vestiging van TNT. Als alles verloopt zoals het hoort te verlopen, laat de postbesteller een bericht achter waarin staat waar en wanneer u het pakket kunt ophalen. Wacht niet te lang: na ongeveer een maand wordt WinSalar aan ons geretourneerd. Met WinSalar 2010 haalt u veel méér dan een salarispakket in waarmee u de salarisadministratie nog efficiënter kunt inrichten. Geef medewerkers online toegang tot hun salarisstroken, wissel mutaties 24/7 uit met accountant of administratiekantoor en creëer beveiligde back-ups. Met WinSalar kan het allemaal. Nieuw is de innovatieve HRM module, waar u bijvoorbeeld opleidingen van medewerkers bijhoudt, contracten beheert en signaleringen genereert. Meer functionaliteit, vertrouwd gebruikersgemak: welkom bij WinSalar 2010! Meer weten? Bel of mail naar info@salaronline.nl. keer is aangeboden. Heeft u WinSalar dan nog niet ontvangen? U kunt uw pakket via de link in het bericht traceren (track & trace), net zoals u dat gewend bent bij bestellingen van salarisspecificaties. Postbus AD Veldhoven T F E info@salar.nl W Ontvangt u, ondanks al onze goede zorgen, een verkeerd pakket of module, weiger dit dan niet, maar neem contact op met onze administratie ( , keuze 2). Zij helpen u verder! Omdat iedereen een goed salaris verdient! Onjuist pakket Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een melding via de . Bovendien ontvangt u per bericht zodra het pakket de eerste Laatste bestelmogelijkheid loonslips in 2009 In verband met de aankomende feestdagen, moeten loonslip bestellingen uiterlijk dinsdag 15 december 2009 voor uur worden ingediend. Bestellingen die later binnenkomen, kunnen wij pas verzenden op dinsdag 5 januari Gewijzigde openingstijden Rond Kerst en Nieuwjaar zijn onze medewerkers verminderd bereikbaar. SALAR Nederland is gesloten op 24 en 25 december en op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag. In verband met de uitlevering van WinSalar 2010 kunt u onze helpdesk op 22, 23, 29 (middaguren) en 30 december (de hele dag) uitsluitend per en/of fax bereiken. Telefonische ondersteuning is dan dus niet mogelijk. Bedankt voor uw begrip en alvast veel plezier met WinSalar 2010! Colofon SALAR Nederland Luchthavenweg EA Eindhoven Tel Fax post@salar.nl

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

Handleiding. Import van Loonjournaalposten. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4.

Handleiding. Import van Loonjournaalposten. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4. Laatste nieuws : De meest recent toegevoegd loonpakket is : Unit4. Als een door u gebruikt loonpakket niet genoemd wordt, gelieve dan contact op te nemen met de HelpDesk. Handleiding Import van Loonjournaalposten

Nadere informatie

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant.

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. HANDLEIDING Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. Algemene zaken: Met de TAB toets gaat u een

Nadere informatie

Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar

Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar Inhoud Wacht tot 1 januari!...1 Drie varianten...1 Zelf aan de slag met Loon. Huidige verloner werkt daar niet mee...1 U hebt administratiekantoor.

Nadere informatie

Aanleveren werknemer gegevens

Aanleveren werknemer gegevens Aanleveren werknemer gegevens Inhoud Toelichting op het invullen van het blad... 3 Toelichting per component... 4 Personeelsnummer... 4 Achternaam (geboortenaam)... 4 Voorletters... 4 Adres (buitenlands)...

Nadere informatie

Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon?

Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon? Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon? Inhoud In het kort...... 1 1 Loon Aangifte-Service... 1 1.1 Aanmelden voor de Loon Aangifte-Service... 2 1.2 LoonBapi?... 2 2 Aangifte loonheffingen

Nadere informatie

Als abonnee op het programma Kluwer Salarisadministratie ontvangt u hierbij de cd-rom met versie 2009.1.0.

Als abonnee op het programma Kluwer Salarisadministratie ontvangt u hierbij de cd-rom met versie 2009.1.0. Staverenstraat 32015 7418 CJ Deventer Postbus 23 7400 GA Deventer Telefoon (0570) 67 35 55 Telefax (0570) 69 15 55 Handelsregister Deventer 38014110 Januari 2009 Betreft: Kluwer Salarisadministratie versie

Nadere informatie

Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar

Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar Overnemen of overdragen Loonadministratie tijdens jaar Inhoud Wacht tot 1 januari!... 1 Drie varianten... 1 Overnemen salarisadministratie. Huidige verloner werkt niet met Loon... 1 U hebt een administratiekantoor.

Nadere informatie

Op elk niveau van hoog niveau

Op elk niveau van hoog niveau VOORJAAR 2015 Zonder dat diploma had ik deze functie nooit gekregen M Hoog slagingspercentage M Persoonlijke begeleiding M Inclusief PE-punten M Op 5 plaatsen in Nederland Opleidingen Salarisadministratie

Nadere informatie

Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor

Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor Inhoud Wat hebt u als werkgever aan mijn.loondossier.nl?...1 Aanmelden voor mijn.loondossier.nl...1 Loonstroken werknemers...2 Overzichten voor u

Nadere informatie

Jaarwerk 2015. Inhoud

Jaarwerk 2015. Inhoud Jaarwerk 2015 Inhoud In het kort... 1 Géén jaaraangiften meer voor pensioenverzekeraars, UWV en fiscus... 1 Jaarwerk Grafische sector... 1 Jaaropgave t.b.v. de werknemer... 2 Nadat u de jaarbestanden hebt

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief

Handleiding. Online Salarisportal. Documentenarchief Handleiding Online Salarisportal Documentenarchief Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - de maandelijkse output inzien 04 - de aangifte loonheffingen 05 -

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

Uitleg herziene berekening pensioenpremies Horeca en Horeca Catering

Uitleg herziene berekening pensioenpremies Horeca en Horeca Catering Uitleg herziene berekening pensioenpremies Horeca en Horeca Catering Inhoud 1) In het kort... 1 2) Benodigde gegevens PH&C per 2007 via de Aangiften loonheffingen... 1 3) Loonuren naar boven afgerond...

Nadere informatie

Aangiften loonheffingen

Aangiften loonheffingen Aangiften loonheffingen Inhoud In het kort... 1 Eerst: de Loon Aangifte-Service (LAS)... 1 Aangifte loonheffingen via het Loon-pakket... 2 Eerst akkoord klant? (voor administratiekantoren)... 6 Uiterste

Nadere informatie

De specialist op het gebied van salarisverwerking!

De specialist op het gebied van salarisverwerking! Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en is gevestigd in Katwijk aan zee. Pcheck werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten. Door het opleidingsniveau en kennis van onze salarisadministrateurs

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen

Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen Belastingdienst Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen 1 Inleiding Deze toelichting is bestemd voor iedereen die aangifte loonheffingen doet: werkgevers en andere inhoudingsplichtigen,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Herrekenen en opnieuw berekenen:

Herrekenen en opnieuw berekenen: Herrekenen en opnieuw berekenen Herrekenen en opnieuw berekenen: Belang correcte loonadministratie Maak altijd eerst een backup Wanneer herrekenen? Wanneer niet herrekenen? Wanneer opnieuw berekenen? Na

Nadere informatie

Installatie Loon 2015

Installatie Loon 2015 Installatie Loon 2015 Inhoud Loon 2015 downloaden van MijnLoon.nl...1 Nooit eerder met Loon gewerkt?...1 Onbekende uitgever...2 Windows 8: Onbekende app...2 Installatieschermen...3 Windows Start, Alle

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Kunnen we u ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3

Inhoudsopgave. Kunnen we u ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 1.0 Voordat je begint 4 1.1 Browserinstellingen 5 1.2 Beeldscherminstellingen 6 1.3 Pop-up blokkering 6 2.0 Starten met loket.nl 7 2.1 Inloggen in loket.nl 9 2.2

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. 1 Herrekenen arbeidstijd gedurende een periode 3

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. 1 Herrekenen arbeidstijd gedurende een periode 3 Nieuwsbrief 25-9-2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor providers van Loket.nl Inhoud 1 Herrekenen arbeidstijd

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Handleiding HR en salaris online selfservice

Handleiding HR en salaris online selfservice Handleiding HR en salaris online selfservice Accountants Belastingadviseurs Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Loonopdracht 4 2.1 Loonrun draaien 4 2.2 Zichtbaar maken documentviewer en medewerkerlogin 5 2.3

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 In dit nummer: Workshop Kerkbalans Statistical Analysis Nieuw in Scipio Incassolijsten Nieuw in Scipio Online E-mailen Huiskringen Nieuw in CashflowPro (Foerage) Dagafschriften

Nadere informatie

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE

SALARISSERVICE EN -SOFTWARE MAAKT TIJD VOOR ONDERNEMEN SALARISSERVICE EN -SOFTWARE CBBS Salarisservice is opgericht in 1960 en daarmee één van de langst bestaande zelfstandige salaris verwerkers. Wij zijn uit - gegroeid tot een allround

Nadere informatie

Correcties op uw aangifte loonheffingen

Correcties op uw aangifte loonheffingen Correcties op uw aangifte loonheffingen Inhoudsopgave: In het kort... 1 Aangifte per maand of per vierweken?... 1 Voorbeelden correctie-aangiften... 2 Welke wijzigingen leiden tot een correctie-aangifte?...

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten

Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Toegang tot Mijn Gegevensdiensten Mijn Gegevensdiensten is een beveiligde omgeving op uwv.nl. Op Mijn Gegevensdiensten: vindt u productinformatie en uitleg over het aanvragen van gegevensproducten; kunt

Nadere informatie

Mededeling fiscus teruggave ZvW-bijdrage 2012

Mededeling fiscus teruggave ZvW-bijdrage 2012 Mededeling fiscus teruggave ZvW-bijdrage 2012 Inhoud In het kort...1 Uitleg situatie...1 Brieven van de fiscus...2 Invoeren teruggaaf werknemer in het Loon-pakket...3 Gevolgen salarisstrook...4 Grondslagen...4

Nadere informatie

RAET AL-Connect. een nieuw product van. RAET E&C Services bv

RAET AL-Connect. een nieuw product van. RAET E&C Services bv RAET AL-Connect een nieuw product van RAET E&C Services bv 1 RAET AL-Connect een nieuw product van RAET E&C Services bv Als werkgever bent u de afgelopen jaren veelvuldig geconfronteerd met de Wet Administratieve

Nadere informatie

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer?

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? DRV Salaris Online Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? Uw salarisadministratie bevat een schat aan informatie. Maar, welke informatie is voor

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding: Directe bankkoppeling ABAB-Internetboekhouden Handleiding: Directe bankkoppeling 0 1. Inleiding.. 2 2. Aanvragen directe bankkoppeling.. 2 2.1 Aanvraag bij de ABN AMRO...3 2.2 Aanvraag bij de Rabobank. 6 3. Activeren directe

Nadere informatie

Levensloopregeling vanaf 2013. Opnemen of doorsparen?

Levensloopregeling vanaf 2013. Opnemen of doorsparen? Levensloopregeling vanaf 2013. Opnemen of doorsparen? Inhoud Algemene uitleg levensloop...1 Levenslooptegoed op 31 december 2011 van minder dan 3.000...1 Levenslooptegoed op 31 december 2011 van 3.000

Nadere informatie

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online KBP aangiftesoftware online Snelstart Gids KBP aangiftesoftware online Wolters Kluwer Staverenstraat 15 Postbus 23 7400 GA Deventer telefoon helpdesk: (0570) 67 35 96 e-mail: kbp-nl@wolterskluwer.com website:

Nadere informatie

Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS

Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS Handleiding werkgeversportal Mijn Devoted NMBRS Ondanks dat wij jouw salarisadministratie verzorgen, is het voor jou als werkgever altijd prettig beschikking te hebben over de salarisgegevens van jouw

Nadere informatie

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving Modules Online Kostenbeheer Mobiel Dienstbeschrijving A ugust us 201 3 1 Overzicht 1.1 Wat is Online Kostenbeheer Mobiel? Online Kostenbeheer Mobiel is een aanvulling op mogelijkheden rondom facturen binnen

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015:

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015: Pensioen blad voor ondernemers april 2015 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 wat vinden we van ons pensioenfonds 4 Premie in 2015: pensioenpremie blijft gelijk 5 Welk pensioenloon

Nadere informatie

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand Onze product updates bevatten een overzicht van de klantwensen die in onze maandelijkse update gerealiseerd zijn. Ook vindt u hier de overige technische wijzigingen die doorgevoerd gaan worden in die maand.

Nadere informatie

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex Onderwerpen: 1. Starten nieuw boekjaar in Autoflex 2. Aanmaken nieuwe administratie in Accountview 3. Autoflex en AccountView Dos 4. Autoflex en AccountView Windows 5. Factuur corrigeren uit een vorig

Nadere informatie

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De salarispraktijk vraagt om een nieuwe aanpak. Onze efficiënte verwerking en kostenbesparende oplossingen bieden volop mogelijkheden voor de toekomst.

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

Veelgestelde vragen inleiding.

Veelgestelde vragen inleiding. Veelgestelde vragen inleiding. In dit document zullen wij trachten om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dit document wordt periodiek bijgewerkt en heeft u een vraag die niet op deze lijst voorkomt of

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

Compleet Boekhouden PRO

Compleet Boekhouden PRO Compleet Boekhouden PRO Update Elektronische aangifte Osirius BV Inhoudsopgave 1 VOOR U BEGINT. 3 1.1 AANVRAGEN POSTBUS BIJ DE BELASTINGDIENST 1.2 AANVRAGEN PINCODE 3 3 2 INSTALLATIE UPDATE ELEKTRONISCHE

Nadere informatie

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand

Henk Oostdam is fiscaal adviseur bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand Henk Oostdam is fiscaal bij zijn eigen praktijk Tax Consult Network en is de vertrouwenspersoon van Tim Coronel en Peter Ouwehand 30 RBA_Fiscale Opleidingen 2015-2016 30 mijn Henk Oostdam We kijken samen

Nadere informatie

Handleiding HR en salaris online selfservice

Handleiding HR en salaris online selfservice Handleiding HR en salaris online selfservice Accountants Belastingadviseurs Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Loonopdracht 4 2.1 Loonrun draaien 4 2.2 Zichtbaar maken documentviewer en medewerkerlogin 5 2.3

Nadere informatie

Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest:

Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest: MEEST GESTELDE VRAGEN UBL KETENTEST Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest: 1. Wat is de UBL Ketentest? De UBL Ketentest is de werktitel van een initiatief van Gerard

Nadere informatie

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl Beschikking over volledig HR- en Salarispakket. Geen investering in software. Geen last van tijdrovende updates. Zelf altijd en overal de meest up to date gegevens van uw personeel beschikbaar. Alle gegevens

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Lieve Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen en complimenten van de ouders.

Nadere informatie

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Instructiedocument Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Versie 0.3 3-10-2011 1 Inhoud Aanleiding... 3 Nieuwe vakantiewetgeving... 3 Algemene informatie aanpassingen Verlofregistratie...

Nadere informatie

Jaaropgave en verloning PGGM 2016 (sector 35)

Jaaropgave en verloning PGGM 2016 (sector 35) Jaaropgave en verloning PGGM 2016 (sector 35) Inhoud In het kort...1 Vóórdat u de januari-verloning en het jaarwerk 2016 doet...2 Ad 1) Na de import: Aanpassen % Eindejaarsuitkering vorig jaar...2 Ad 2)

Nadere informatie

Salarisadministratie in de Cloud

Salarisadministratie in de Cloud Salarisadministratie in de Cloud Van administrateur naar adviseur 15 oktober 2014 Dennis Bos Specialist Salaris en Personeel VWGNijhof Accountants en Belastingadviseurs Arnhem Nijmegen Wijchen 100 medewerkers

Nadere informatie

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening

Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Resultaten onderzoek toekomst van de jaarrekening Er wordt veel geschreven over de jaarrekening. Zo zou het document achterhaald zijn, is er geen vraag naar, is het geschiedschrijving en levert het beperkte

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex

1: Starten nieuw boekjaar in Autoflex Onderwerpen: 1. Starten nieuw boekjaar in Autoflex 2. Aanmaken nieuwe administratie in AccountView 3. Autoflex en AccountView Dos 4. Autoflex en AccountView Windows 5. Factuur corrigeren uit een vorig

Nadere informatie

Handleiding Webservices Flexwerker

Handleiding Webservices Flexwerker Handleiding Webservices Flexwerker 1 Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heb je nog geen account of ben je de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Mijn gegevens... 3 3. Urenportaal... 4 3.1

Nadere informatie

Ik ben een prima huisarts. Maar ik mis een zakelijk gen.

Ik ben een prima huisarts. Maar ik mis een zakelijk gen. Ik ben een prima huisarts. Maar ik mis een zakelijk gen. Sinds mijn afstuderen in 2008, heb ik gewerkt als waarnemend huisarts in de kop van Noord-Holland. Dat was een goede start. Ik heb ongelooflijk

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Op elk niveau van hoog niveau

Op elk niveau van hoog niveau NAJAAR 2015 Zonder dat diploma had ik deze functie nooit gekregen M Hoog slagingspercentage M Persoonlijke begeleiding M Inclusief PE-punten M Op 5 plaatsen in Nederland Opleidingen Salarisadministratie

Nadere informatie

Handleiding. VGT Portal

Handleiding. VGT Portal Handleiding VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen Zaandam, 13 augustus 2015 Versie: 2015-V 1.4 VGT Zaandam De laatste versie van deze handleiding kunt u altijd hier downloaden. Handleiding VGT Portal

Nadere informatie

Regelgeving & Geldzaken

Regelgeving & Geldzaken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Regelgeving & Geldzaken Regelgeving & Geldzaken Hoe regel ik mijn geldzaken? Ik vind het moeilijk om overzicht te houden en wil geen schulden maken. Wie zorgt

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Inkomensgarantieplan. De oplossing voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid

Inkomensgarantieplan. De oplossing voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid Inkomensgarantieplan De oplossing voor inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid Inhoud Neem geen risico met uw inkomen 4 Wettelijke regelingen 5 OHRA Inkomensgarantieplan Basis 7 OHRA Inkomensgarantieplan

Nadere informatie

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v.

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v. Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten 2 1 Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten Inleiding De module TAX wisselt berichten uit met de Belastingdienst. Hierbij werden aanvankelijk

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Inloggen Zodra u inloggegevens heeft ontvangen voor de webservices kunt u inloggen om gebruik te maken van het My One urenportaal. U kunt inloggen op onze website www.onepayroll.nl

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werkgevers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werkgevers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werkgevers Uitgebreid Pagina 1 Inhoudsopgave HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARIS-PORTAL... 4 DE MAANDELIJKSE OUTPUT INZIEN... 5 DE AANGIFTE

Nadere informatie

7 : Datum: datum waarop door Van Spronsen & Partners de loonverwerking voor die maand heeft plaatsgevonden.

7 : Datum: datum waarop door Van Spronsen & Partners de loonverwerking voor die maand heeft plaatsgevonden. Wij verzorgen de salarisadministratie van uw werkgever, vragen over uw salarisslip dient u aan de verantwoordelijke persoon voor de salarissen van uw eigen bedrijf te vragen. Hieronder een gedetailleerde

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten.

Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. WHITEPAPER Test uw e-mailmarketing Door senior e-mailmarketingadviseur Paul Knapp Ontdek in 10 minuten hoe uw e-mailmarketing beter kan. Vul de vragenlijst in en bekijk de resultaten. Deel I: Vragen over

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281

Handleiding Support. Versie 3.0 0164 271 281 Handleiding Support Faster Forward Support November 2014 support@fasterforward.nl Versie 3.0 0164 271 281 Voorwoord Faster Forward levert u software waarmee u dagelijks aan het werk bent. Omdat wij het

Nadere informatie

Op elk niveau van hoog niveau

Op elk niveau van hoog niveau Opleidingenoverzicht NAJAAR 2014 Doorgroeien in mijn vak, dat is wat ik wil... M Hoog slagingspercentage M Persoonlijke begeleiding M Inclusief PE-punten M Op 5 plaatsen in Nederland Opleidingen Salarisadministratie

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5 Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Met deze versie voldoet Intramed ruim op tijd aan de landelijke afspraak om per 1 mei 2012 met de vernieuwde GZ-standaard

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie