Index. Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Index. Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren"

Transcriptie

1 Index Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren Procedures 6. Bagage 7. Klacht combikaartje 8. Klacht lengte 9. Klacht wachttijden 10. Verloren voorwerpen Formulieren 11. Bagagelabels 12. Combikaartje restitutieformulier 13. Lijst gevonden voorwerpen 14. Lijst verloren voorwerpen Uitdeelmateriaal 15. Algemene folder Bringham Park 16. Plattegrond Bringham Park 17. Overzicht arrangementen

2 Informatie Drukke dagen Kalender januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Toelichting mei maand 1 weeknummer gesloten rustig gezellig druk druk topdrukte

3 Informatie Entreeprijzen en betalen Entreeprijzen Individuen kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 13,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 23,00 senioren (55+-pas) 17,00 Groepskortingen groepen van 20 t/m 49 personen groepen van 50 personen of meer 20,00 per volwassene 11,50 per kind van 3 t/m 12 jaar 15,50 per senior 18,00 per volwassene 10,00 per kind van 3 t/m 12 jaar 14,00 per senior Combikaartjes kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 22,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 38,00 senioren (55+-pas) 29,00 Prijzen inclusief alle attracties. Combikaartje: entree Bringham Park plus dagkaart openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro) voor heel Nederland. Voor arrangementen: zie blad Arrangementen. Betaalmogelijkheden Kaartjes voor individuen met uitzondering van combikaartjes - kunnen uitsluitend aan de kassa worden gekocht. Betalen kan: contant; met pinpas; met creditcard (Visacard, Euro-Mastercard of Amex); met travellers cheques; met VVV-Iris-cheques. Combikaartjes kunnen alleen via internet worden gekocht. Betalen kan: met creditcard (Visacard, Euro-Mastercard of Amex); via overschrijving; met een eenmalige machtiging. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Bringham Park. Ook voor groepen is het mogelijk van tevoren kaartjes te bestellen via de website (met creditcard, via overschrijving of eenmalige machtiging).

4 Informatie Openingstijden Maand Tijd Maand Tijd januari* juli februari augustus maart september april oktober mei november juni december* Bringham Park is gesloten in de eerste week en de laatste twee weken van het jaar. Let op: in de maanden december, januari en februari is een aantal attracties gesloten.

5 Informatie Overnachtingsmogelijkheden Bringham Park heeft zelf geen hotel. Verwijs de (aanstaande) bezoeker voor hotels in Link en de Lek en omgeving naar de VVV van Link aan de Lek. Geef hem/haar het adres en telefoonnummer: Kerkpad AK Link aan de Lek Tel. (0179) Openingstijden VVV: november-april mei-oktober dagelijks uur (uitgezonderd december, 1 januari) dagelijks uur Uitleg Ook al ken je misschien wel hotels en pensions in de buurt, geef nooit dergelijke namen door aan (aanstaande) bezoekers. Het is namelijk onmogelijk voor ons om op de hoogte te zijn van alle speciale aanbiedingen en arrangementen die met name hotels vaak hebben. De VVV kent al die mogelijkheden wel en kan de (aanstaande) bezoeker dus beter informeren dan wij dat kunnen. Standaardteksten Voor brieven en mailtjes kun je de volgende standaardtekst gebruiken (zie ook het sjabloon Overnachtingen). [bij vraag hotel in Link aan de Lek en omgeving] U hebt ons gevraagd om informatie over hotels in de buurt van Link aan de Lek. Deze vraag kunt u echter het beste voorleggen aan de VVV van Link aan de Lek. Zij hebben de meest actuele gegevens, zijn op de hoogte van alle aanbiedingen en speciale arrangementen en kunnen u dus het beste helpen de accommodatie te vinden die het beste bij uw wensen past. Het adres van de VVV is: [adres], het telefoonnummer is [telefoon]. De openingstijden in [huidige maand] zijn [12.00 tot uur / tot uur] (dagelijks). Wij wensen u een plezierig verblijf in Link aan de Lek en hopen u spoedig in Bringham Park te mogen begroeten. [bij vraag hotel Bringham Park] Bringham Park heeft zelf geen hotel, maar in Link aan de Lek en omgeving zijn verschillende hotels te vinden. Voor verdere informatie kunt u het beste contact opnemen met de VVV van Link aan de Lek. Zij hebben de meest actuele gegevens, zijn op de hoogte van alle aanbiedingen en speciale arrangementen en kunnen u dus het beste helpen de accommodatie te vinden die het beste bij uw wensen past. [tweede en derde alinea: als hierboven]

6 Informatie Parkeren Bringham Park heeft een parkeerplaats waar altijd voldoende ruimte is. Parkeerwachters wijzen u waar u kunt parkeren. Tarieven touringcar personenauto personenauto met invalidenparkeerkaart gratis 7,00 per dag 3,50 per dag Uitrijmunten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

7 Procedures Bagage Situatie Een bezoeker wil bagage veilig achterlaten tijdens zijn bezoek aan Bringham Park. Past de bagage in een kluisje? (Afmetingen maximaal 30 x 50 x 60 cm)? ja nee Verwijs de klant naar de kluisjes direct achter de kassa s. Vertel de bezoeker dat hij zijn bagage bij de servicebalie kan achterlaten en daar straks weer op kan halen. Pak een bagagelabel en vul het samen met de bezoeker in. Geef het bezoekersdeel aan de bezoeker en bevestig het andere deel aan de bagage. Berg de bagage op in de inloopkast achter de servicebalie.

8 Procedures Klacht combikaartje Situatie Een klant heeft toch moeten betalen voor het openbaar vervoer, terwijl hij een combikaartje gekocht had. Uitleg Een combikaartje is een kaartje voor de entree Bringham Park plus een dagkaart voor het openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro) voor heel Nederland. Alle vervoersmaatschappijen werken hieraan mee. Het komt echter sporadisch voor dat een buschauffeur of controleur niet op de hoogte is van de regeling. In dat geval krijgt de klant van ons zijn onnodig betaalde geld terug. Wij kunnen het bedrag op vertoon van het vervoersbewijs terugvorderen bij de betreffende vervoersmaatschappij. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht combikaartje). Leg uit wat er misgegaan is (zie uitleg hierboven). Leg uit dat de bezoeker zijn geld terugkrijgt. Leg indien nodig uit dat het op de terugreis waarschijnlijk wel goed gaat. Vul samen met de bezoeker het formulier Restitutie combikaartje in. Voeg het vervoersbewijs bij. Leg indien nodig uit wat de klant moet doen als het op de terugreis toch misgaat: een briefje met de vervoersbewijzen, zijn rekeningnummer en een beschrijving van het traject aan Bringham Park sturen. Het te veel betaalde bedrag wordt dan op zijn/haar rekening gestort. Geef de bezoeker het betaalde bedrag terug. Stuur het formulier samen met het vervoersbewijs van de bezoeker naar de Administratie.

9 Procedures Klacht lengte Situatie Een bezoeker klaagt dat hij niet in een attractie mag omdat hij te klein is. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht lengte). Vraag de bezoeker naar lengte en leeftijd. Als het waarschijnlijk is dat hij/zij volgend jaar wel lang genoeg is, zeg dan dat hij/zij nog een jaartje geduld moet hebben. Vertel de bezoeker dat die regel niet gemaakt is om hem/haar te pesten, maar in verband met veiligheid. Bied de bezoeker als troost een gratis baseball-pet van Bringham Park aan.

10 Procedures Klacht wachttijden Situatie Een bezoeker klaagt over wachttijden bij attracties. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht wachttijden). Leg uit dat wachttijden onvermijdelijk zijn, zeker bij de populaire attracties. Vertel wat de minder drukke tijdstippen zijn: populaire attracties vóór uur en na uur; andere attracties vóór uur. Vertel de bezoeker dat hij een volgende keer beter een minder drukke dag uit kan zoeken (zie Info drukke dagen). Als de klant vraagt om geld terug, leg dan uit waarom je dit niet kunt doen: dan zou je iedereen geld terug moeten geven.

11 Procedures Verloren voorwerpen Situaties 1. Een bezoeker komt bij de servicebalie en meldt dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker belt en meldt dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker spreekt op de telefoonbeantwoorder in dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker mailt of schrijft een brief dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen 3. Verloren voorwerpen 1 Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Haal het voorwerp uit de kast en geef het aan de bezoeker. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in dat het voorwerp is afgehaald. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet! Vertel de bezoeker dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden.

12 Verloren voorwerpen 2 Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Spreek met de bezoeker af hoe je het voorwerp terugstuurt: per gewone post / aangetekende post / koerier / zelf afhalen bij kassa 1. Let op: de portokosten zijn voor rekening van de bezoeker. Verstuur het voorwerp op de afgesproken manier. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in wat je met het voorwerp gedaan hebt. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet! Vertel de bezoeker dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden.

13 Verloren voorwerpen 3 NB STANDAARDTEKSTEN VOOR MAILTJES EN BRIEVEN STAAN OP DE VOLGENDE BLADZIJDE. Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Neem contact op met de bezoeker. Spreek af hoe je het voorwerp terugstuurt: per gewone post / aangetekende post / koerier / zelf afhalen bij kassa 1. Let op: de portokosten zijn voor rekening van de bezoeker. Verstuur het voorwerp op de afgesproken manier. Stuur de bezoeker een berichtje. Meld dat het voorwerp niet gevonden is, maar dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in wat je met het voorwerp gedaan hebt. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet!

14 Standaardteksten Wel gevonden: Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat we uw [voorwerp] gevonden hebben. Een bezoeker of medewerker van Bringham Park heeft [het/hem] ingeleverd bij de servicebalie. We kunnen het [voorwerp] naar u terugsturen per gewone post, per exprespost of met een koerier. Ook aantekenen is mogelijk. De kosten voor verzending zijn voor uw rekening. Wilt u ons laten weten aan welke manier van verzenden u de voorkeur geeft? Mochten wij uw adresgegevens nog niet hebben, wilt u deze dan ook even doorgeven? U kunt er ook voor kiezen uw [voorwerp] zelf op te halen. In dat geval vragen wij u even telefonisch contact op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw [voorwerp] op het afgesproken tijdstip bij kassa 1 ligt, zodat u het park niet in hoeft. Bringham Park bewaart verloren voorwerpen drie maanden. Als ze dan nog niet opgehaald zijn, dan worden ze verwijderd. We hopen dat we u hiermee van dienst zijn geweest Niet gevonden: Het spijt ons te horen dat u uw [voorwerp] kwijtgeraakt bent in Bringham Park. Helaas heeft tot nu toe niemand een [voorwerp] bij ons ingeleverd dat aan uw beschrijving voldoet. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat iemand [het/hem] alsnog vindt. Wij hebben uw gegevens opgenomen in onze lijst van verloren voorwerpen. Mocht uw [voorwerp] gevonden worden, dan nemen wij uiteraard meteen contact met u op. We hopen dat we spoedig beter nieuws voor u hebben.

15 BAGAGELABEL BAGAGELABEL DIT DEEL AAN DE BAGAGE BEVESTIGEN DIT DEEL AAN DE BAGAGE BEVESTIGEN Labelnummer: 5923 Omschrijving bagage*: Aantal stuks: Naam eigenaar: Contactgegevens**: Ingenomen door: Labelnummer: 5924 Omschrijving bagage*: Aantal stuks: Naam eigenaar: Contactgegevens**: Ingenomen door: * Vul ook kenmerken in, bijvoorbeeld kleur of merk. ** Vul hier telefoonnummer, adres of adres in DIT DEEL AAN DE BEZOEKER MEEGEVEN Labelnummer: 5923 * Vul ook kenmerken in, bijvoorbeeld kleur of merk. ** Vul hier telefoonnummer, adres of adres in DIT DEEL AAN DE BEZOEKER MEEGEVEN Labelnummer: 5924 Omschrijving bagage: Aantal stuks: Omschrijving bagage: Aantal stuks:

16 COMBI-KAARTJE COMBI-KAARTJE RESTITUTIEFORMULIER RESTITUTIEFORMULIER Volgnummer: 485 Volgnummer: 486 Terugbetaald aan: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Terugbetaald aan: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Terugbetaalde bedrag: NB VERVOERSBEWIJZEN AAN DIT FORMULIER BEVESTIGEN! Terugbetaalde bedrag: NB VERVOERSBEWIJZEN AAN DIT FORMULIER BEVESTIGEN! Gegevens reis: Datum: Traject: Vervoersmaatschappij: Aantal personen: Gegevens reis: Datum: Traject: Vervoersmaatschappij: Aantal personen: Naam medewerker: Handtekening medewerker: Naam medewerker: Handtekening medewerker:

17 Lijst gevonden voorwerpen Datum Voorwerp Kenmerken Opgehaald/verstuurd 16 april zonnebril zwart montuur, roze glazen 14 april kinderjasje rood, maat april kortingskaart NS op naam van dhr. P. v.d. Laar aangetekend verzonden, 16 april, Nuran 16 april knuffel giraffe, roze met bruin opgehaald, 16 april, Yolande 16 april halsketting zilverkleurig, met kruisje eraan 16 april portemonnee groot model, inhoud 200 euro, geen pasjes

18 Lijst v erloren voorwerpen Verlor en op 16 april giropas op naam van S.M. Kleinsma gironummer Voorwerp Kenmerken Contactgegevens Gemeld bij Afhandeling Sandra Kleinsma Tel Yolande 16 april knuffel teddybeer wit met groene strik Camil Hoogstraete Hagelkruisweg RR Deurne Tel Yolande

19

20

21

22 Overzicht arrangementen Bringham Park Bringham Lunch Entreebewijs plus lunchbuffet in ons restaurant Individuen kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 20,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 33,00 senioren (55+-pas) 25,00 Groepskortingen groepen van 20 t/m 49 personen groepen van 50 personen of meer 30,00 per volwassene 17,50 per kind van 3 t/m 12 jaar 23,50 per senior 28,00 per volwassene 16,00 per kind van 3 t/m 12 jaar 22,00 per senior Groepen wordt aangeraden om minimaal één week van tevoren reserveren. Reserveren kan via het restaurant, voor groepen wenselijk. Prijzen van dranken niet inbegrepen. Bringham Dinner Entreebewijs plus uitgebreid viergangendiner in ons restaurant kinderen van 3 t/m 12 jaar 30,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 45,00 senioren (55+-pas) 35,00 Uitsluitend voor groepen van 20 personen of meer. Aanvang in oktober-maart direct na sluitingstijd, overige maanden om uur. Reserveren noodzakelijk, minimaal twee weken van tevoren. Dit kan via het restaurant. Prijzen van dranken niet inbegrepen. Bringham Dinner Plus Entreebewijs plus uitgebreid viergangendiner in ons restaurant inclusief amusementsprogramma kinderen van 3 t/m 12 jaar vanaf 45,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) vanaf 65,00 senioren (55+-pas) vanaf 52,50 Uitsluitend voor groepen van 50 personen of meer. Keuze uit vier standaardthema s (Waterwereld, Ontdekkingsreizen, Op avontuur, Speelpaleis) of programma op maat. Aanvang in oktober-maart direct na sluitingstijd, overige maanden om uur. Uitgebreide informatie plus offerte-aanvraag via de afdeling Verkoop. Prijzen van dranken niet inbegrepen.

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Voorwaarden voor Private Banking bij. Van Lanschot Bankiers

Voorwaarden voor Private Banking bij. Van Lanschot Bankiers Voorwaarden voor Private Banking bij Van Lanschot Bankiers U hebt of sluit een overeenkomst met Van Lanschot Bankiers. Bij deze overeenkomst horen afspraken. Deze afspraken noemen we voorwaarden. De belangrijkste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering

Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering 2012 Inleiding Deze inleiding hoort zelf niet bij de voorwaarden. De voorwaarden beginnen dus bij de inhoudsopgave. Waarvoor zijn deze voorwaarden? U hebt

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: april 2012 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid. 3 U heeft gevraagd om een uitkering. 4 U krijgt een uitkering. 7 U heeft een klacht over Centraal Beheer Achmea. 10 Goed om

Nadere informatie

Welkom bij Vidomes. Informatie voor huurders van Vidomes INFORMATIE OVER: huur betalen. inwonen, medehuurderschap en deelopzegging.

Welkom bij Vidomes. Informatie voor huurders van Vidomes INFORMATIE OVER: huur betalen. inwonen, medehuurderschap en deelopzegging. INFORMATIE OVER: Informatie voor huurders van Vidomes huur betalen inwonen, medehuurderschap en deelopzegging klachten melden huur opzeggen contact met Vidomes Welkom bij Vidomes WELKOM Welkom bij Vidomes!

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

Alles over de OV-chipkaart

Alles over de OV-chipkaart Alles over de OV-chipkaart samengesteld uit informatie uit brochures, websites, informatiebalies en voorlichtingsbijeenkomsten van diverse OV-vervoerders Uitgegeven door de SeniorenRaadBest, werkgroep

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer

Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer Inhoud Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer... 1 JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 4 VOORWAARDEN VERMOGENSBEHEER... 6 1. Wat hoort er bij Knab Vermogensbeheer?...

Nadere informatie

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2010

Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2010 Eigen bijdrage Zorg zonder Verblijf en Wmo INFORMATIE 2010 CAK Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent en incasseert de eigen bijdragen voor de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) en

Nadere informatie

T-Connect Handleiding

T-Connect Handleiding T-Connect Handleiding Versie 1.7 2000-2011 Takeaway.com Inhoudsopgave 1. Introductie 1.1 Woord vooraf 3 1.2 T-Connect zelf downloaden 3 1.3 T-Connect via Food Terminal met touchscreen 4 1.4 Installatie

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Gemaksbeleggen

Overeenkomst en voorwaarden Gemaksbeleggen Overeenkomst en voorwaarden Gemaksbeleggen INHOUD Overeenkomst en voorwaarden Gemaksbeleggen... 1 JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 4 VOORWAARDEN GEMAKSBELEGGEN... 6 1. Wat hoort er bij Knab Gemaksbeleggen?...

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

BEZORGERSHANDLEIDING

BEZORGERSHANDLEIDING BEZORGERSHANDLEIDING Plakhorstweg 13 7008 AS Doetinchem Telefoon: 0314-394613 E-mail: info@avo-doetinchem.nl 1. AVO Verspreidingen. Welkom als bezorger bij AVO Verspreidingen. Wij zijn een organisatie

Nadere informatie

CBL Protocol. Liever pinnen dan contant. www.supermarkt.nl. betaalpas

CBL Protocol. Liever pinnen dan contant. www.supermarkt.nl. betaalpas CBL Protocol Liever pinnen dan contant betaalpas www.supermarkt.nl 2 3 1.0 De voordelen van pinnen Er zijn verschillende redenen waarom het prettig is als klanten pinnen in plaats van contant betalen,

Nadere informatie

Stap voor stap bankieren. Samen sterker

Stap voor stap bankieren. Samen sterker Stap voor stap bankieren Samen sterker Belangrijke telefoonnummers Inhoudsopgave +31 (0)88 722 6767 Bent u uw bankpas kwijt en wilt u uw bankpas laten blokkeren? Interhelp (088) 722 6767 Vanuit het buitenland

Nadere informatie

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden

Nadere informatie

Hoe zit dat met de IOW?

Hoe zit dat met de IOW? uwv.nl werk.nl Hoe zit dat met de IOW? Informatie over de IOW-uitkering Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt u na het lezen preciezer weten wat voor u in uw situatie geldt?

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0 Verkopen via bol.com Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers Versie 3.0 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereik je op een eenvoudige wijze miljoenen

Nadere informatie

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat?

Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? uwv.nl werk.nl Ik krijg een IVA-uitkering Wat betekent dat? Wat u moet weten als u een IVA-uitkering krijgt Wilt u meer weten? Kijk voor meer informatie op uwv.nl. Wilt u daarna nog meer weten over uw

Nadere informatie

Waarom dit informatieboekje?

Waarom dit informatieboekje? Een pgb, en dan? Waarom dit informatieboekje? Met een persoonsgebonden budget (pgb) kunt u zelf regelen welke zorg u inkoopt. Ook bepaalt u wanneer uw zorgverlener bij u langskomt. Erg prettig dus! Bij

Nadere informatie

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg

Vergoeding Ziekenvervoer 2014. goede Zorg Vergoeding Ziekenvervoer 2014 Altijd Wij zijn zeker er voor van ú goede Zorg Tegemoetkoming in de kosten van vervoer Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Overeenkomst en voorwaarden Zakelijk Sparen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN SPAREN... 2 1. Wat hoort er bij je spaarrekening?... 2 2. Hoe werkt de spaarrekening?... 2 3. Je krijgt rente...

Nadere informatie

blad Ontmoet mij op www.onsbpfschilders.nl UITNODIGING gratis uitleg over je pensioen 7 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4

blad Ontmoet mij op www.onsbpfschilders.nl UITNODIGING gratis uitleg over je pensioen 7 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4 Pensioen blad voor werknemers maart 2015 Meer inzicht in je pensioen: MET UPO & DE PENSIOENPLANNER 2 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4 Premie in 2015: PENSIOENPREMIE BLIJFT GELIJK 5 UITNODIGING gratis

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs

Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs Studiefinanciering Aanmelden en prestatiebeurs hoger onderwijs Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. We voeren verschillende onderwijswetten en -regelingen uit, namens het

Nadere informatie