Index. Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Index. Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren"

Transcriptie

1 Index Informatie 1. Drukke dagen 2. Entreeprijzen en betalen 3. Openingstijden 4. Overnachtingsmogelijkheden 5. Parkeren Procedures 6. Bagage 7. Klacht combikaartje 8. Klacht lengte 9. Klacht wachttijden 10. Verloren voorwerpen Formulieren 11. Bagagelabels 12. Combikaartje restitutieformulier 13. Lijst gevonden voorwerpen 14. Lijst verloren voorwerpen Uitdeelmateriaal 15. Algemene folder Bringham Park 16. Plattegrond Bringham Park 17. Overzicht arrangementen

2 Informatie Drukke dagen Kalender januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december Toelichting mei maand 1 weeknummer gesloten rustig gezellig druk druk topdrukte

3 Informatie Entreeprijzen en betalen Entreeprijzen Individuen kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 13,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 23,00 senioren (55+-pas) 17,00 Groepskortingen groepen van 20 t/m 49 personen groepen van 50 personen of meer 20,00 per volwassene 11,50 per kind van 3 t/m 12 jaar 15,50 per senior 18,00 per volwassene 10,00 per kind van 3 t/m 12 jaar 14,00 per senior Combikaartjes kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 22,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 38,00 senioren (55+-pas) 29,00 Prijzen inclusief alle attracties. Combikaartje: entree Bringham Park plus dagkaart openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro) voor heel Nederland. Voor arrangementen: zie blad Arrangementen. Betaalmogelijkheden Kaartjes voor individuen met uitzondering van combikaartjes - kunnen uitsluitend aan de kassa worden gekocht. Betalen kan: contant; met pinpas; met creditcard (Visacard, Euro-Mastercard of Amex); met travellers cheques; met VVV-Iris-cheques. Combikaartjes kunnen alleen via internet worden gekocht. Betalen kan: met creditcard (Visacard, Euro-Mastercard of Amex); via overschrijving; met een eenmalige machtiging. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Bringham Park. Ook voor groepen is het mogelijk van tevoren kaartjes te bestellen via de website (met creditcard, via overschrijving of eenmalige machtiging).

4 Informatie Openingstijden Maand Tijd Maand Tijd januari* juli februari augustus maart september april oktober mei november juni december* Bringham Park is gesloten in de eerste week en de laatste twee weken van het jaar. Let op: in de maanden december, januari en februari is een aantal attracties gesloten.

5 Informatie Overnachtingsmogelijkheden Bringham Park heeft zelf geen hotel. Verwijs de (aanstaande) bezoeker voor hotels in Link en de Lek en omgeving naar de VVV van Link aan de Lek. Geef hem/haar het adres en telefoonnummer: Kerkpad AK Link aan de Lek Tel. (0179) Openingstijden VVV: november-april mei-oktober dagelijks uur (uitgezonderd december, 1 januari) dagelijks uur Uitleg Ook al ken je misschien wel hotels en pensions in de buurt, geef nooit dergelijke namen door aan (aanstaande) bezoekers. Het is namelijk onmogelijk voor ons om op de hoogte te zijn van alle speciale aanbiedingen en arrangementen die met name hotels vaak hebben. De VVV kent al die mogelijkheden wel en kan de (aanstaande) bezoeker dus beter informeren dan wij dat kunnen. Standaardteksten Voor brieven en mailtjes kun je de volgende standaardtekst gebruiken (zie ook het sjabloon Overnachtingen). [bij vraag hotel in Link aan de Lek en omgeving] U hebt ons gevraagd om informatie over hotels in de buurt van Link aan de Lek. Deze vraag kunt u echter het beste voorleggen aan de VVV van Link aan de Lek. Zij hebben de meest actuele gegevens, zijn op de hoogte van alle aanbiedingen en speciale arrangementen en kunnen u dus het beste helpen de accommodatie te vinden die het beste bij uw wensen past. Het adres van de VVV is: [adres], het telefoonnummer is [telefoon]. De openingstijden in [huidige maand] zijn [12.00 tot uur / tot uur] (dagelijks). Wij wensen u een plezierig verblijf in Link aan de Lek en hopen u spoedig in Bringham Park te mogen begroeten. [bij vraag hotel Bringham Park] Bringham Park heeft zelf geen hotel, maar in Link aan de Lek en omgeving zijn verschillende hotels te vinden. Voor verdere informatie kunt u het beste contact opnemen met de VVV van Link aan de Lek. Zij hebben de meest actuele gegevens, zijn op de hoogte van alle aanbiedingen en speciale arrangementen en kunnen u dus het beste helpen de accommodatie te vinden die het beste bij uw wensen past. [tweede en derde alinea: als hierboven]

6 Informatie Parkeren Bringham Park heeft een parkeerplaats waar altijd voldoende ruimte is. Parkeerwachters wijzen u waar u kunt parkeren. Tarieven touringcar personenauto personenauto met invalidenparkeerkaart gratis 7,00 per dag 3,50 per dag Uitrijmunten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

7 Procedures Bagage Situatie Een bezoeker wil bagage veilig achterlaten tijdens zijn bezoek aan Bringham Park. Past de bagage in een kluisje? (Afmetingen maximaal 30 x 50 x 60 cm)? ja nee Verwijs de klant naar de kluisjes direct achter de kassa s. Vertel de bezoeker dat hij zijn bagage bij de servicebalie kan achterlaten en daar straks weer op kan halen. Pak een bagagelabel en vul het samen met de bezoeker in. Geef het bezoekersdeel aan de bezoeker en bevestig het andere deel aan de bagage. Berg de bagage op in de inloopkast achter de servicebalie.

8 Procedures Klacht combikaartje Situatie Een klant heeft toch moeten betalen voor het openbaar vervoer, terwijl hij een combikaartje gekocht had. Uitleg Een combikaartje is een kaartje voor de entree Bringham Park plus een dagkaart voor het openbaar vervoer (trein, bus, tram, metro) voor heel Nederland. Alle vervoersmaatschappijen werken hieraan mee. Het komt echter sporadisch voor dat een buschauffeur of controleur niet op de hoogte is van de regeling. In dat geval krijgt de klant van ons zijn onnodig betaalde geld terug. Wij kunnen het bedrag op vertoon van het vervoersbewijs terugvorderen bij de betreffende vervoersmaatschappij. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht combikaartje). Leg uit wat er misgegaan is (zie uitleg hierboven). Leg uit dat de bezoeker zijn geld terugkrijgt. Leg indien nodig uit dat het op de terugreis waarschijnlijk wel goed gaat. Vul samen met de bezoeker het formulier Restitutie combikaartje in. Voeg het vervoersbewijs bij. Leg indien nodig uit wat de klant moet doen als het op de terugreis toch misgaat: een briefje met de vervoersbewijzen, zijn rekeningnummer en een beschrijving van het traject aan Bringham Park sturen. Het te veel betaalde bedrag wordt dan op zijn/haar rekening gestort. Geef de bezoeker het betaalde bedrag terug. Stuur het formulier samen met het vervoersbewijs van de bezoeker naar de Administratie.

9 Procedures Klacht lengte Situatie Een bezoeker klaagt dat hij niet in een attractie mag omdat hij te klein is. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht lengte). Vraag de bezoeker naar lengte en leeftijd. Als het waarschijnlijk is dat hij/zij volgend jaar wel lang genoeg is, zeg dan dat hij/zij nog een jaartje geduld moet hebben. Vertel de bezoeker dat die regel niet gemaakt is om hem/haar te pesten, maar in verband met veiligheid. Bied de bezoeker als troost een gratis baseball-pet van Bringham Park aan.

10 Procedures Klacht wachttijden Situatie Een bezoeker klaagt over wachttijden bij attracties. Afhandeling Komt de klacht via de post of de mail binnen? ja nee Stuur de bezoeker een standaardbrief (sjabloon Klacht wachttijden). Leg uit dat wachttijden onvermijdelijk zijn, zeker bij de populaire attracties. Vertel wat de minder drukke tijdstippen zijn: populaire attracties vóór uur en na uur; andere attracties vóór uur. Vertel de bezoeker dat hij een volgende keer beter een minder drukke dag uit kan zoeken (zie Info drukke dagen). Als de klant vraagt om geld terug, leg dan uit waarom je dit niet kunt doen: dan zou je iedereen geld terug moeten geven.

11 Procedures Verloren voorwerpen Situaties 1. Een bezoeker komt bij de servicebalie en meldt dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker belt en meldt dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker spreekt op de telefoonbeantwoorder in dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen Een bezoeker mailt of schrijft een brief dat hij/zij iets verloren is. Kijk bij Verloren voorwerpen 3. Verloren voorwerpen 1 Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Haal het voorwerp uit de kast en geef het aan de bezoeker. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in dat het voorwerp is afgehaald. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet! Vertel de bezoeker dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden.

12 Verloren voorwerpen 2 Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Spreek met de bezoeker af hoe je het voorwerp terugstuurt: per gewone post / aangetekende post / koerier / zelf afhalen bij kassa 1. Let op: de portokosten zijn voor rekening van de bezoeker. Verstuur het voorwerp op de afgesproken manier. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in wat je met het voorwerp gedaan hebt. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet! Vertel de bezoeker dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden.

13 Verloren voorwerpen 3 NB STANDAARDTEKSTEN VOOR MAILTJES EN BRIEVEN STAAN OP DE VOLGENDE BLADZIJDE. Kijk bij Formulieren in de Lijst Gevonden Voorwerpen: staat het voorwerp in de lijst? ja nee Neem contact op met de bezoeker. Spreek af hoe je het voorwerp terugstuurt: per gewone post / aangetekende post / koerier / zelf afhalen bij kassa 1. Let op: de portokosten zijn voor rekening van de bezoeker. Verstuur het voorwerp op de afgesproken manier. Stuur de bezoeker een berichtje. Meld dat het voorwerp niet gevonden is, maar dat hij/zij bericht krijgt als het voorwerp alsnog wordt gevonden. Pak de Lijst Verloren Voorwerpen. Deze lijst vind je in het onderdeel Formulieren. Vul in de Lijst Gevonden Voorwerpen in wat je met het voorwerp gedaan hebt. Vul de gegevens van het voorwerp en de eigenaar op de lijst in. Let op: contactgegevens zijn nodig om de bezoeker te laten weten als iets gevonden wordt. Vergeet ze dus niet!

14 Standaardteksten Wel gevonden: Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat we uw [voorwerp] gevonden hebben. Een bezoeker of medewerker van Bringham Park heeft [het/hem] ingeleverd bij de servicebalie. We kunnen het [voorwerp] naar u terugsturen per gewone post, per exprespost of met een koerier. Ook aantekenen is mogelijk. De kosten voor verzending zijn voor uw rekening. Wilt u ons laten weten aan welke manier van verzenden u de voorkeur geeft? Mochten wij uw adresgegevens nog niet hebben, wilt u deze dan ook even doorgeven? U kunt er ook voor kiezen uw [voorwerp] zelf op te halen. In dat geval vragen wij u even telefonisch contact op te nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw [voorwerp] op het afgesproken tijdstip bij kassa 1 ligt, zodat u het park niet in hoeft. Bringham Park bewaart verloren voorwerpen drie maanden. Als ze dan nog niet opgehaald zijn, dan worden ze verwijderd. We hopen dat we u hiermee van dienst zijn geweest Niet gevonden: Het spijt ons te horen dat u uw [voorwerp] kwijtgeraakt bent in Bringham Park. Helaas heeft tot nu toe niemand een [voorwerp] bij ons ingeleverd dat aan uw beschrijving voldoet. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat iemand [het/hem] alsnog vindt. Wij hebben uw gegevens opgenomen in onze lijst van verloren voorwerpen. Mocht uw [voorwerp] gevonden worden, dan nemen wij uiteraard meteen contact met u op. We hopen dat we spoedig beter nieuws voor u hebben.

15 BAGAGELABEL BAGAGELABEL DIT DEEL AAN DE BAGAGE BEVESTIGEN DIT DEEL AAN DE BAGAGE BEVESTIGEN Labelnummer: 5923 Omschrijving bagage*: Aantal stuks: Naam eigenaar: Contactgegevens**: Ingenomen door: Labelnummer: 5924 Omschrijving bagage*: Aantal stuks: Naam eigenaar: Contactgegevens**: Ingenomen door: * Vul ook kenmerken in, bijvoorbeeld kleur of merk. ** Vul hier telefoonnummer, adres of adres in DIT DEEL AAN DE BEZOEKER MEEGEVEN Labelnummer: 5923 * Vul ook kenmerken in, bijvoorbeeld kleur of merk. ** Vul hier telefoonnummer, adres of adres in DIT DEEL AAN DE BEZOEKER MEEGEVEN Labelnummer: 5924 Omschrijving bagage: Aantal stuks: Omschrijving bagage: Aantal stuks:

16 COMBI-KAARTJE COMBI-KAARTJE RESTITUTIEFORMULIER RESTITUTIEFORMULIER Volgnummer: 485 Volgnummer: 486 Terugbetaald aan: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Terugbetaald aan: Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Terugbetaalde bedrag: NB VERVOERSBEWIJZEN AAN DIT FORMULIER BEVESTIGEN! Terugbetaalde bedrag: NB VERVOERSBEWIJZEN AAN DIT FORMULIER BEVESTIGEN! Gegevens reis: Datum: Traject: Vervoersmaatschappij: Aantal personen: Gegevens reis: Datum: Traject: Vervoersmaatschappij: Aantal personen: Naam medewerker: Handtekening medewerker: Naam medewerker: Handtekening medewerker:

17 Lijst gevonden voorwerpen Datum Voorwerp Kenmerken Opgehaald/verstuurd 16 april zonnebril zwart montuur, roze glazen 14 april kinderjasje rood, maat april kortingskaart NS op naam van dhr. P. v.d. Laar aangetekend verzonden, 16 april, Nuran 16 april knuffel giraffe, roze met bruin opgehaald, 16 april, Yolande 16 april halsketting zilverkleurig, met kruisje eraan 16 april portemonnee groot model, inhoud 200 euro, geen pasjes

18 Lijst v erloren voorwerpen Verlor en op 16 april giropas op naam van S.M. Kleinsma gironummer Voorwerp Kenmerken Contactgegevens Gemeld bij Afhandeling Sandra Kleinsma sandrakleinsma3@yahoo.com Tel Yolande 16 april knuffel teddybeer wit met groene strik Camil Hoogstraete Hagelkruisweg RR Deurne Tel Yolande

19

20

21

22 Overzicht arrangementen Bringham Park Bringham Lunch Entreebewijs plus lunchbuffet in ons restaurant Individuen kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis kinderen van 3 t/m 12 jaar 20,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 33,00 senioren (55+-pas) 25,00 Groepskortingen groepen van 20 t/m 49 personen groepen van 50 personen of meer 30,00 per volwassene 17,50 per kind van 3 t/m 12 jaar 23,50 per senior 28,00 per volwassene 16,00 per kind van 3 t/m 12 jaar 22,00 per senior Groepen wordt aangeraden om minimaal één week van tevoren reserveren. Reserveren kan via het restaurant, voor groepen wenselijk. Prijzen van dranken niet inbegrepen. Bringham Dinner Entreebewijs plus uitgebreid viergangendiner in ons restaurant kinderen van 3 t/m 12 jaar 30,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) 45,00 senioren (55+-pas) 35,00 Uitsluitend voor groepen van 20 personen of meer. Aanvang in oktober-maart direct na sluitingstijd, overige maanden om uur. Reserveren noodzakelijk, minimaal twee weken van tevoren. Dit kan via het restaurant. Prijzen van dranken niet inbegrepen. Bringham Dinner Plus Entreebewijs plus uitgebreid viergangendiner in ons restaurant inclusief amusementsprogramma kinderen van 3 t/m 12 jaar vanaf 45,00 volwassenen (ouder dan 12 jaar) vanaf 65,00 senioren (55+-pas) vanaf 52,50 Uitsluitend voor groepen van 50 personen of meer. Keuze uit vier standaardthema s (Waterwereld, Ontdekkingsreizen, Op avontuur, Speelpaleis) of programma op maat. Aanvang in oktober-maart direct na sluitingstijd, overige maanden om uur. Uitgebreide informatie plus offerte-aanvraag via de afdeling Verkoop. Prijzen van dranken niet inbegrepen.

RB03 Service verlenen en informatie verstrekken

RB03 Service verlenen en informatie verstrekken RB03 Service verlenen en informatie verstrekken (Receptie en Balie) Omschrijving In de praktijkoefeningen van deze box maakt de leerling een dag mee uit het leven van een baliemedewerker. Hij kan aan de

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Formulier voor het indienen van een tuchtklacht over een jeugdprofessional

Formulier voor het indienen van een tuchtklacht over een jeugdprofessional Formulier voor het indienen van een tuchtklacht over een jeugdprofessional In de procedure noemen we dit het klaagschrift. Met dit formulier kunt u een tuchtklacht indienen over een jeugdprofessional,

Nadere informatie

Inzage of kopie van uw dossier

Inzage of kopie van uw dossier Inzage of kopie van uw dossier Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw behandelaar een medisch dossier bijhoudt. Hierin wordt het verloop van de behandeling beschreven. In het medisch dossier

Nadere informatie

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist?

Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Verhuizen zonder zorgen! Waar moet u aan denken als u verhuist? Stapels lege dozen staan in de gang, klaar om in te pakken. De verhuizer is gebeld en de adreswijzigingen liggen klaar. U gaat nog één keer

Nadere informatie

Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier. IJsselland Ziekenhuis

Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier. IJsselland Ziekenhuis Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier IJsselland Ziekenhuis Zorgverleners leggen alle gegevens over hun patiënten vast in een medisch dossier. Het IJsselland Ziekenhuis

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

Welkom bij Zlata Strijkinstrumenten! Dit is een bericht ter inleiding. De uitleg van de procedure tot huren staat op de volgende pagina.

Welkom bij Zlata Strijkinstrumenten! Dit is een bericht ter inleiding. De uitleg van de procedure tot huren staat op de volgende pagina. 1 Beste lezer, Welkom bij Zlata Strijkinstrumenten! Dit is een bericht ter inleiding. De uitleg van de procedure tot huren staat op de volgende pagina. Bedankt dat jij ervoor hebt gekozen een viool / altviool

Nadere informatie

Handleiding Collecteverdubbelaar

Handleiding Collecteverdubbelaar Handleiding Collecteverdubbelaar versie 1.0 Nederlandse Brandwonden Stichting Afdeling Landelijke Collecte, collecteverdubbelaar Zeestraat 29, Beverwijk (0251) 27 55 55 verdubbelaar@brandwondenstichting.nl

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie Inzage of kopie van uw patiëntendossier Afdeling Patiënteninformatie 0 1 Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw arts en andere professionals die zijn betrokken bij uw behandeling, een dossier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activiteiten

Gebruikershandleiding Activiteiten Gebruikershandleiding Activiteiten Index 1 Inloggen 5 2 Veelgestelde vragen 5 3 Groepsactiviteiten aanmaken 7-12 4 Ontvangen aanvragen behandelen 13-15 2 3 1 Inloggen afbeelding 1 Gebruikersnaam Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND

BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND BONNEN VAN DE BIOSCOOPBOND NATIONALE BIOSCOOPBON CARD Vertegenwoordigt een wisselend bedrag. Werkwijze: Kies film van keuze. Ga naar betaling. Scan de card. Het bedrag wordt afgetrokken. Scan de card (na

Nadere informatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie

Aanvraag. Kinderbijslag. 1 Mijn gegevens. 2 Postadres. 3 Woonsituatie Aanvraag Kinderbijslag U wilt voor een of meer kinderen kinderbijslag aanvragen. Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen. Vul het formulier daarvoor volledig in en voeg een bijlage toe als u meer

Nadere informatie

Handleiding heenreis boeken

Handleiding heenreis boeken Handleiding heenreis boeken GOED OM TE WETEN: Wil je de allerlaagste prijs, moet je precies 3 maanden vooraf reserveren: de heenreis z.s.m. na 22 maart, en een week later de terugreis (z.s.m. v.a. 29/30

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013

LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGEN UITVOERING 1 en 2 juni 2013 LEERLINGENUITVOERING ZATERDAG 1 en ZONDAG 2 JUNI 2013 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje in Den Helder, waar alle danseressen en dansers al

Nadere informatie

Een klacht? Daar komen we samen wel uit

Een klacht? Daar komen we samen wel uit Een klacht? Daar komen we samen wel uit December 2013 2 De medewerkers van Groninger Huis doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gelukkig ervaren de meeste huurders dat ook zo

Nadere informatie

Zeggen ze Persoon A Persoon B Persoon C Persoon D Persoon E Iets over de maat? Iets over de kleur? Iets over de stof? Iets over de prijs?

Zeggen ze Persoon A Persoon B Persoon C Persoon D Persoon E Iets over de maat? Iets over de kleur? Iets over de stof? Iets over de prijs? Kleding kopen op de markt en Je gaat luisteren naar mensen op de markt (kleding). Je gaat informatie vragen en misschien een kledingstuk kopen op de markt. Leer de woordenschat KLEDING. Hoofdstuk 7 Breekijzer.

Nadere informatie

L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS

L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS Organisatie Voor het organiseren van buitenlandse reizen van de Hobby Caravan Club H.C.C. is een leidraad opgesteld. Deze leidraad is opgedeeld in een aantal logisch te

Nadere informatie

Bent u tevreden? Of juist niet?

Bent u tevreden? Of juist niet? Bent u tevreden? Of juist niet? Trivire zet zich in voor goede dienstverlening aan iedere klant. Wij horen graag wat u van ons vindt. Als we een compliment verdienen, maar óók als er iets misgaat. Want

Nadere informatie

Sandra Hertogh advies coaching training

Sandra Hertogh advies coaching training Sandra Hertogh advies coaching training Protocol Klachtregeling Sandra Hertogh advies coaching training Sandra Hertogh Zoutmanstraat 46 2806XD Gouda Tel: 06-55742431 sandra@hertogh.me www.hertogh.me KvK

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Krijg ik als abonnee gratis toegang? 2. Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? 3. Hoe kan ik voordelig parkeren bij Domein Bokrijk? 4. Ik heb

Nadere informatie

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen.

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen. CP2 solliciteren Als u in Nederland belangstelling heeft voor een vacature, kunt u gaan solliciteren. Meestal gaat u dan praten bij een bedrijf. Soms kunt u ook telefonisch solliciteren. In cruciale praktijksituatie

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af.

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af. Intro Met de docent Wat ga je doen in dit hoofdstuk? 1 Herhalen: je gaat herhalen wat je hebt geleerd in hoofdstuk 7, 8 en 9. 2 Toepassen: je gaat wat je hebt geleerd gebruiken in een situatie over werk.

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD Opdracht 1: de pinpas de geldautomaten het geld het bedrag Opdracht 8 1. Hij betaalt in Nederland met de euro. 2. Wij wisselen geld. 3. Je hebt briefjes en munten.

Nadere informatie

GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud

GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud 1.1 Burger of Organisatie... 2 1.2 Contactgegevens Organisatie... 2 1.3 Contactgegevens Organisatie Buitenland... 4 1.4 Contactgegevens Persoon... 5

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Protocol Klachtenprocedure

Protocol Klachtenprocedure Protocol Klachtenprocedure FUNIQ BV Weteringdijk 27 8161 SE Epe Tel: 0578-641080 info@funiq.nl www.funiq.nl KvK: 61574546 IBAN: NL 33 TRIO 0197 9810 03 FUNIQ BV 2015 Klachtenprocedure funiq Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Naam aanvrager. Geboortedatum. Adres van inschrijving (briefadres) :..

Naam aanvrager. Geboortedatum. Adres van inschrijving (briefadres) :.. Aanvraag briefadres Door het invullen van dit formulier, geeft u aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen van de gemeente Zaltbommel. U kunt zich alleen inschrijven

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats:

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Wijzigingsformulier Sociale Zaken Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Dit formulier is bedoeld om wijzigingen in uw persoonlijke situatie door te geven aan afdeling Sociale

Nadere informatie

http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin=

http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin= http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin= http://indklantdienstwijzer.nl/klachten/ Ik wil een klacht indienen Op deze website kunt u in vijf stappen een formulier

Nadere informatie

Schrijven OPDRACHTKAART. U leert formulieren in te vullen. www.nt2taalmenu.nl

Schrijven OPDRACHTKAART. U leert formulieren in te vullen. www.nt2taalmenu.nl OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE OPENBAAR VERVOER DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 18 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Details... 3 Adresgegevens... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen:

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen: INFORMATIE OVER DE WMO-VERVOERSVOORZIENINGEN Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) draagt de gemeente zorg voor de verstrekking van hulp bij het huishouden, woningaanpassingen, rolstoelen

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering

Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Schadeformulier Doorlopende Reisverzekering Polisnummer(s): 1. Verzekerde die schade heeft geleden Naam en voornaam/voornamen: man vrouw Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: Mobiel: Beroep: Geboortedatum:

Nadere informatie

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Onderzoek naar de antroposofische zorg die verleend wordt aan patiënten met kanker en het effect van de zorg. Geachte

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

INHOUD. Werk Inschrijven bij UWV WERKbedrijf 2 Een uitkering en vrijwilligerswerk? 2

INHOUD. Werk Inschrijven bij UWV WERKbedrijf 2 Een uitkering en vrijwilligerswerk? 2 September 2011 Naam Adres Woonplaats Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van Sociale Zaken van dit jaar. In elke nieuwsbrief behandelen we onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn. Hieronder vindt u

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

Klachtenformulier. Toelichting:

Klachtenformulier. Toelichting: Klachtenformulier Toelichting: Vertegenwoordiging Wij kunnen alleen klachten behandelen van één bepaalde persoon. Wij kunnen geen klachten behandelen die zijn ingediend door of voor een groep mensen of

Nadere informatie

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014

Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Interpolis ZorgActief Vervoer 2014 Wat er geregeld en vergoed wordt 1 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

l Ga naar de buren op een rustig moment en l Leg rustig uit waar u last van heeft en vertel erbij l Geef uw buren de kans om te reageren.

l Ga naar de buren op een rustig moment en l Leg rustig uit waar u last van heeft en vertel erbij l Geef uw buren de kans om te reageren. Last van uw buren Geef zelf het goede voorbeeld Blijf zelf altijd rekening houden met anderen,ook met buren die overlast geven. Draai geen harde muziek, praat niet te hard in de tuin of op het balkon en

Nadere informatie

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT

Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen INSTRUCTIES SECRETARIAAT EN BAGAGEDEPOT Draaiboek secretariaat vrijwilligers: Locatie : Oude Markt te Vlissingen Vrijdag 6 juni : 11.00 uur vrijwilligers melden bij Mariette (Oude Markt) 12.00 uur opening secretariaat voor deelnemers 17.45 uur

Nadere informatie

Requirements. Marktplaats voor studenten en docenten. Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis

Requirements. Marktplaats voor studenten en docenten. Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis Requirements Marktplaats voor studenten en docenten 2008 Vincent de Groot Nick Jansen Peter Muntel Robert Nijenhuis 2 Inhoudsopgave Situatieschets... 3 Randvoorwaarden... 3 Performance... 3 Gebruikers...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen. Inschrijving. Handelingsbekwaamheid en status

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen. Inschrijving. Handelingsbekwaamheid en status ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Deze algemene voorwaarden regelen de contractuele verhouding tussen PELICAN SCHOOL, Vereniging Zonder Winstoogmerk, met zetel te 2811 Mechelen-Leest, Kapellebaan 42, Ondernemingsnummer

Nadere informatie

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers

Toolkit werven en behouden van vrijwilligers Toolkit werven en behouden van vrijwilligers WERVEN Jaarlijks moeten nieuwe collectanten geworven worden om de collectanten die stoppen te vervangen. Daarnaast is de optelsom eenvoudig: hoe meer collectanten,

Nadere informatie

Schade aangifte formulier

Schade aangifte formulier Schade aangifte formulier Doorlopende reisverzekering (inclusief annuleringsverzekering) www.onna-onna.nl 020 8203650 Noodnummer TravelCare: (+31) 70 314 7575 (24/7 bereikbaar) Tips voor het invullen Voordat

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

voorletters : telefoonnr. overdag : naam : telefoonnr. s avonds : Naam : telefoonnr : adres : faxnummer :

voorletters : telefoonnr. overdag : naam : telefoonnr. s avonds : Naam : telefoonnr : adres : faxnummer : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. 1. Klager mmevrouw m heer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN

AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN EENHEID KLANT Postbus 30018, 9400 RA ASSEN Noordersingel 33, 9401 JW ASSEN Telefoon 14-0592 Fax 0592-366 413 AANVRAAGFORMULIER HULP BIJ HET HUISHOUDEN Wet Maatschappelijke Ondersteuning In te vullen door

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw,

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw, Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant

Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Veel gestelde vragen rondom start nieuwe concessies Oost- en West- Brabant Inhoudsopgave 1. Dienstregeling... 4 Wanneer gaat de nieuwe dienstregeling in?... 4 Wanneer wordt de nieuwe dienstregeling bekend

Nadere informatie

CP16. ziek- en betermelden

CP16. ziek- en betermelden CP16 ziek- en betermelden Bent u ziek? Kunt u daarom niet werken? Geef het dan door aan uw baas. Dat is normaal in Nederland. Als u wat langer ziek bent, maakt u een afspraak met de bedrijfsarts. Als u

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen

Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Klachtenbehandeling bij zorgverzekeringen Bent u ontevreden? Vertel het ons! Kijk voor meer informatie op www.prolife.nl/klachten Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u ontevreden over een beslissing

Nadere informatie

Een klacht? Daar komen we samen vast wel

Een klacht? Daar komen we samen vast wel Een klacht? Daar komen we samen vast wel uit. De medewerkers van Groninger Huis doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gelukkig ervaren de meeste huurders dat ook zo en krijgen

Nadere informatie

ZELF KLUSSEN IN UW WONING

ZELF KLUSSEN IN UW WONING ZELF KLUSSEN IN UW WONING (zelf aanbrengen van veranderingen) WONINGBOUWVERENIGING ANNA PAULOWNA Woningbouwvereniging Anna Paulowna Aan de inhoud van deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Op

Nadere informatie

Recht op inzage Hoe vraag ik inzage in een patiëntendossier?

Recht op inzage Hoe vraag ik inzage in een patiëntendossier? ALGEMEEN Recht op inzage Hoe vraag ik inzage in een patiëntendossier? In deze folder vindt u de volgende informatie: Onderscheid klinisch dossier, poliklinisch dossier en radiologische gegevens Verzoek

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Inhoudsopgave 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 Het leerlingenvervoer in Amsterdam Elke dag gaan duizenden Amsterdamse

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

Klachtmeldingsformulier patiënten SymforaMeander

Klachtmeldingsformulier patiënten SymforaMeander Klachtmeldingsformulier patiënten SymforaMeander Hebt u vragen over dit formulier? Bel de klachtencommissie Telefoonnummers: zie pagina 6 Datum klachtmelding: Datum ontvangst klachtmelding: Klachtnummer:

Nadere informatie

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0

Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016. Versie 3.0 Vragen en antwoorden Vrij reizen voor 65-plus Capelle aan den IJssel 2016 Versie 3.0 1. Hoe kan ik mij aanmelden voor het vrij reizen abonnement voor 65-plus? 2. Wie komen in aanmerking voor het vrij reizen

Nadere informatie

o Reisongemakken (vul sectie E in) o Annulering (vul sectie F in) o Aansprakelijkheid (vul sectie G in) o Rechtsbijstand (vul sectie G in) o m o v

o Reisongemakken (vul sectie E in) o Annulering (vul sectie F in) o Aansprakelijkheid (vul sectie G in) o Rechtsbijstand (vul sectie G in) o m o v Schade aangifteformulier American Express Reis- en Annuleringsverzekering Correspondentieadres: ACE European Group Limited, t.a.v. afdeling Schade, Postbus 8664, 3009AR Rotterdam. Tel.0800 4010200 (vanuit

Nadere informatie

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft: PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel B: Schriftelijk gedeelte Voorbeeldexamen 2 Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

TAALDORP FICHES: À L OFFICE DE TOURISME

TAALDORP FICHES: À L OFFICE DE TOURISME TAALDORP FICHES: À L OFFICE DE TOURISME Je bent als toerist in Parijs. Je kent de stad nog niet en wilt graag informatie over een zwembad waar je met je vrienden heen wilt gaan. Je bezoekt de VVV. 1) Groet

Nadere informatie

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Introductie In deze brochure vindt u informatie over hoe het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Hardheidsclausule ouderbijdrage Jeugdwet

Hardheidsclausule ouderbijdrage Jeugdwet Hardheidsclausule ouderbijdrage Jeugdwet Waarom dit formulier? Kunt u door bijzondere omstandigheden (een deel van) de ouderbijdrage niet betalen? En heeft het betalen van de ouderbijdrage ernstige nadelige

Nadere informatie

Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering

Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering Postbus 600, 1800 AP Alkmaar Telefoon : 072-5 180 180 www.proteq.nl Schade-aangifteformulier Proteq Doorlopende Reisverzekering Dit formulier bestaat uit 5 pagina s. Stuurt u s.v.p. alle pagina s op. Persoonlijke

Nadere informatie

Nodig: foldermateriaal van kleding, flappen en stiften, werkblad: gesprekje met de buurvrouw, werkblad: spreekkaarten, gesprekje in een winkel.

Nodig: foldermateriaal van kleding, flappen en stiften, werkblad: gesprekje met de buurvrouw, werkblad: spreekkaarten, gesprekje in een winkel. Themales kleding taalvrijwilliger/docent Nodig: foldermateriaal van kleding, flappen en stiften, werkblad: gesprekje met de buurvrouw, werkblad: spreekkaarten, gesprekje in een winkel. opwarming: Cursisten

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Hier vindt u de voorwaarden voor de Evi Spaarrekening. In deze voorwaarden regelen wij hoe wij met elkaar omgaan en welke afspraken er zijn over de Evi Spaarrekening.

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Klachten en complimenten

Klachten en complimenten Patiënteninformatie Klachten en complimenten Informatie over de klachtenopvang in Tergooi Inhoudsopgave Pagina De klachtenfunctionaris 5 Klachtencommissie 7 Als u het ziekenhuis aansprakelijk wilt stellen

Nadere informatie

Regeling zand afvoeren Westergouwe

Regeling zand afvoeren Westergouwe Regeling zand afvoeren Westergouwe Westergouwe is integraal opgehoogd en langdurig voorbelast met zand. Hierdoor heeft Westergouwe een draagkrachtige, stabiele grond om op te bouwen en te wonen. Er zijn

Nadere informatie

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04

Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. 70452/2015-04 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Vervoer 2015 Wat moet u regelen en welk vervoer krijgt u vergoed? 70452/2015-04 2 Inhoudsopgave Vervoer 2015 Inleiding

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden voor uw reis met de Intercity direct Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw reis met de Intercity direct tussen Amsterdam

Nadere informatie

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt

Vervoer 2013. Wat er geregeld en vergoed wordt Vervoer 2013 Wat er geregeld en vergoed wordt 2 Tegemoetkoming in de kosten Bent u door uw (huis)arts doorverwezen naar een specialist en maakt u reiskosten om deze specialist te bezoeken? Uw basisverzekering

Nadere informatie

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Start verkoop vanaf 10 dec 9.00 uur 1. Algemeen Wat zijn de openingstijden van de Efteling? U kunt op de site van de Efteling www.efteling.com

Nadere informatie

Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW

Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW Vrijwillige Verzekering Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW Met dit formulier vraagt u een vrijwillige AOW-verzekering aan. Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u zich vrijwillig verzekeren tot

Nadere informatie

L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS

L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS L E I D R A A D BUITENLANDSE REIS Organisatie Voor het organiseren van buitenlandse reizen van de Hobby Caravan Club H.C.C. is een leidraad opgesteld. Deze leidraad is opgedeeld in een aantal logisch te

Nadere informatie

Je welkom voelen. Samen werken aan klantvriendelijkheid

Je welkom voelen. Samen werken aan klantvriendelijkheid Je welkom voelen Samen werken aan klantvriendelijkheid Augustus 2012 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1. Welkom!... 4 Iedereen is overal welkom... 4 Werk aan de winkel... 4 2. Waar denk je aan bij klantvriendelijkheid?...

Nadere informatie

Privacy Policy KOSdata. Februari 2019

Privacy Policy KOSdata. Februari 2019 W.A. Scholtenweg 3 9422 BR Smilde Tel. nummer: Emailadres: Website: BTW nummer: IBAN: BIC: KvK nummer: 0592-730967 info@kosdata.nl www.kosdata.nl 852285802B01 NL60RABO0177491418 RABONL2U 56728794 Februari

Nadere informatie

1/5. 1.12 Rekeningnummer (IBAN)

1/5. 1.12 Rekeningnummer (IBAN) BELANGRIJK Declareert u nota s van geneeskundige kosten dan deze eerst indienen bij uw ziektekostenverzekeraar. Voorkom vertraging. Om de afhandeling van uw schade soepel te laten verlopen, verzoeken wij

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland in en INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Lezen 2a tekst 1. Bericht van de postbode

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Lezen 2a tekst 1. Bericht van de postbode OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Wat te doen als u bent blootgesteld aan asbest?

Wat te doen als u bent blootgesteld aan asbest? Wat te doen als u bent blootgesteld aan asbest? Het eerste dat u moet doen als u bent blootgesteld aan asbest is het werk stil leggen, mogelijke collega s op de hoogte stellen en de Arbeidsinspectie bellen.

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie