Hotelinformatie. Geachte gast,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hotelinformatie. Geachte gast,"

Transcriptie

1 Hotelinformatie

2 Hotelinformatie Geachte gast, Welkom in Golden Tulip Strandhotel Westduin. Wij wensen u een aangenaam verblijf toe! De volgende informatie bevat praktische tips, die mogelijk eventuele vragen kunnen beantwoorden. Heeft u desalniettemin nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om met één van onze receptiemedewerkers contact op te nemen, op toestelnummer 9 of bezoek onze website. PLEASE HELP US Net als u zijn ook wij begaan met ons kostbare milieu. Wij als onderneming zijn bezig ons beleid daar waar mogelijk te committeren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We nemen verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en- bedrijfsvoering. Hiertoe maken we bewuste keuzes en zoeken een SAVE OUR PLANET balans tussen mensen, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. We zijn constant op zoek naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf vorm te geven. Voor nu en voor onze toekomst. Naast bijvoorbeeld duurzaam inkopen, groene stroom, vervoersmanagement, afvalscheiding, energiebesparende maatregelen en interne richtlijnen aangaande Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor onze eigen medewerkers toe te passen hebben wij als hotel te maken met u, onze gasten. Zonder uw hulp, begrip en waar mogelijk medewerking kunnen wij niet. Zoals al gezegd, de balans tussen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en gastvrijheid moet in evenwicht blijven. Wat wij belangrijk vinden in het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de communicatie naar u, onze gasten. Voor uitingen gebruiken wij derhalve ons zogenaamde save our planet logo, zie hierboven. Dit kan terugkomen op uw kamer maar ook in diverse ruimtes binnen en buiten het hotel en op onze website. Ook beschikken wij over een Green Team, een aantal medewerkers die zich hier in de praktijk dagelijks mee bezig houden en op elke afdeling vertegenwoordigd zijn. Begrijp ons niet verkeerd; Zeeuwen bin zuunig, maar vooral op ons milieu. Natuurlijk staan wij altijd open voor vragen, verbeteringen, opmerkingen of suggesties van u allen. Wij, het gehele team van Golden Tulip Strandhotel Westduin wenst u een bewust en onvergetelijk verblijf toe. Namens allen, De directie/eigenaren Eef en Jules Izeboud

3 Babybedje extra bed Op verzoek plaatsen wij (tegen betaling) een babybedje of extra bed op de kamer. Babycam Het bereik van babyfoons in het hotel is beperkt. Er is een webcam beschikbaar met een link naar een smartphone of tablet. Vraag de receptie voor meer informatie. Bagageservice Op verzoek transporteren wij uw bagage naar en van uw kamer. Bar Bar Six Degrees: dagelijks van ca uur. Batterijen en chemisch afval Deze kunt u inleveren bij de receptie. Bijbel Indien u gebruik wilt maken van een Bijbel kunt u deze afhalen bij de receptie. Brandinstructies Zie aanwijzingen verderop en op de binnenkant van de kamerdeur. In geval van brand of een andere calamiteit bel 456. Briefpapier en enveloppen Zijn beschikbaar aan onze receptie. Check in Vanaf uur kunt u bij ons inchecken. Komt u eerder, parkeer gerust uw auto op het terrein en laat uw bagage alvast achter in het hotel. U kunt al van alle faciliteiten van het hotel gebruik maken. Check out U dient voor uur de kamer te verlaten. Wilt u later vertrekken, richt u zich dan tot onze receptie. Classificatienormen Op verzoek kunt u bij de receptie de Nederlandse Hotel Classificatienormen verkrijgen. Computer met WiFi DVD speler Op verzoek kunt u deze huren, vraag de receptie naar de mogelijkheden. Defecten Constateert u defecten, vermeldt u deze dan bij de receptie. In het weekend kan vertraging optreden. Deken Kussen Extra dekens, dekbedden en/of kussens zijn op verzoek verkrijgbaar. Neem contact op met onze receptie. Bel 9. Dieetwensen Hier houden wij graag rekening mee, raadpleeg onze receptie medewerkers.

4 Dokter Via de receptie of de huisartsenpost. De huisartsenpost is gelegen naast het ziekenhuis in Vlissingen, koudekerkseweg 88. Telefoonnummer U dient eerst altijd telefonisch een afspraak te maken. Drank- en snackautomaat Deze staan op diverse locaties op de begane grond. U kunt hiermee uw koelkastje op de kamer vullen. Enquête Na uw verblijf ontvangt u van ons een online enquête per . Wij vragen u vriendelijk deze in te vullen. Zo helpt u ons en onze medewerkers in onze ontwikkelingen en de toekomst. Fietsenstalling Neem gerust uw fiets mee. Wij voorzien in overdekte stalling met ION oplaadpunten. Fietsverhuur Wij verhuren fietsen en elektronische fietsen/scooters, tevens is het ook mogelijk om een e-solex te huren. Vraag de receptie naar de tarieven of bezoek onze website Guest amenities Scheersetje, tandenborstelsetje, naaisetje, schoenpoetssponsje, lucifers, hygienesetjes en shower cap zijn verkrijgbaar aan de receptie. Op verzoek tevens een paraplu. Huishouding Als u gebruik maakt van het niet storen kaartje aan de deur attenderen wij u erop dat de medewerkers huishouding vanaf ca uur niet meer aanwezig zijn en krijgt u een schoon badlinnenpakket voor de kamerdeur. IJsblokjesmachines Staan tot uw beschikking op verschillende locaties in het hotel. Kadocheque s Deze kunt u bij de receptie verkrijgen of inleveren. Kidscorner Naast het zwembad en de fitness is voor de kinderen een binnenspeelplaats voorzien van een Playstation, Wii, Tafelvoetbal, sjoelbak, poolbiljart, loungebank met televisie, zitzakken. Kindermenu Voor de kleintjes serveren wij verschillende menu s. Voor meer informatie kunt u zich richten tot onze receptie, restaurant of op onze website www. westduin.nl/assets/files/kindermenu.pdf Kinderspeeltoestellen In Tuin Terras The Olive Garden bevinden zich enkele speeltoestellen. Gebruik geschiedt op eigen risico. Huisdieren Deze kunnen helaas niet toegelaten worden in het hotel.

5 Klachten Bij klachten, op- of aanmerkingen verzoeken wij u vriendelijk deze direct te melden bij de bediening, receptie of bij de manager on duty, zodat we in de gelegenheid worden gesteld deze te onderzoeken en desgewenst te corrigeren. Kledingvoorschrift Sportkleding is in het restaurant niet toegestaan tijdens het diner. Kluisje In het koelkastje/kledingkast op uw kamer bevindt zich een kluisje voor uw kostbaarheden. Koelkastje Op uw kamer staat deze kosteloos ter beschikking. Tegen de geldende dranken prijzen kunt u op verzoek uw koelkastje laten vullen. Bel 407. Kranten, postzegels, ansichtkaarten en overige informatie Deze kunt u verkrijgen bij de receptie, evenals een aantal praktische artikelen en souvenirs. Lounge Foyer Tuin Terras The Olive Garden Kleine kaart maandag t/m zondag: uur De Lounge is voor dranken doorlopend geopend: uur. Mieren Helaas kan het in de zomer voorkomen dat er overlast is van mieren. We doen er alles aan om dit te beperken. U kunt ons en uzelf ook helpen, door geen zoetigheden in uw kamer te laten liggen. Mindervalide toilet douche In de oostvleugel op de 1e etage naast kamer 111 is een mindervalide toilet / douche gesitueerd. De sleutel hiervoor is bij de receptie te verkrijgen. Muziek radio Via uw telefoon. Druk 555, 556 of 557 naar keuze. Muziek uit: Herhaal deze handeling. Nachtreceptie Deze is aanwezig van tot uur en is bereikbaar via toestelnummer 9. Hij maakt regelmatig binnen controlerondes. Indien de entree op slot is, kunt u op de nachtbel drukken en de nachtportier opent de deur. In verband met veiligheid maakt de nachtportier geen buitenrondes. Als u iets verdachts opmerkt, waarschuw de nachtportier dan a.u.b. Nespresso facility Op onze kamers hebben wij voor u een Nepresso machine voorzien met 3 soorten koffie. Deze wordt dagelijks aangevuld. Wenst u meer capsules, dan kunt u deze kopen bij de receptie per 10 capsules. Thee op aanvraag via onze receptie. Ontbijt Het ontbijt vindt plaats in ons restaurant maandag t/m vrijdag: uur zaterdag en zondag: uur Tussen en uur kan het erg druk zijn en bestaat de kans dat u even moet wachten. Wij adviseren u voor of na deze tijden te komen.

6 Oplaadpunt Bent u in het bezit van een scootmobiel of een elektrisch aangedreven fiets, dan hebben wij speciaal voor u een oplaadpunt geïntegreerd in onze overdekte fietsenstalling. Oppas service Het hotel heeft een beperkt bereik voor babyfoons. Vraag naar de mogelijkheden voor een oppas of een webcam met directe verbinding naar een smartphone of tablet. Deze zijn te huur bij de receptie. Oud papier Dit kunt u deponeren in de daarvoor bestemde bakken op de hotelgangen. Parkeren Gedurende uw verblijf (vanaf check-in dag/tot check-out dag) kunt u uw auto als hotelgast op ons terrein zetten. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of vermissing aan of van uw goederen in of buitenom het hotel. Er zijn 2 mindervalide-parkeerplaatsen waar u op mag parkeren als u een mindervalide-parkeerkaart heeft. Restaurant Flavours Lunch: maandag t/m vrijdag uur voor à la carte lunch Diner: maandag t/m zondag uur voor à la carte diner Tafelreservering bevelen wij aan, toestel 407. De keuken is s avonds open van tot uur. Voor meer informatie over onze menukaart of wijnkaart kunt u kijken op de website: Rookverbod Per 1 juli 2008 is dit hotel geheel rookvrij. Dit is wettelijk vastgelegd. Bij een overtreding van dit rookverbod zien wij ons genoodzaakt 150,- aan u door te belasten. Roomservice Ontbijt op de kamer is mogelijk van uur. s zaterdags en s zondags van uur. In verband met grote drukte kan het tijdstip van bezorgen tot 30 minuten afwijken. Extra kosten 5,- per persoon, mits bestelling via de deurhanger, welke vanaf uur s nachts wordt opgehaald. Voor roomservice kunt u de bediening bellen (toestel 407). Roomservice van uur. Er zijn enkele items 24 uur per dag beschikbaar, zie de menukaart op uw kamer. Geen extra kosten voor dranken, snacks en (warme) maaltijden. Scooters Blueelectric moves you. Deze elektrische scooter is hier te huur. Zie voor informatie en prijzen Sleutel Deponeer uw sleutel in de sleutelbox in de balie. Voor uw veiligheid wordt uw naam gevraagd bij het ophalen van de sleutel. Let op! De kamerdeur valt niet automatisch in het slot, zorg dat u uw kamer op slot draait met de sleutel. Stekker adapter Verkrijgbaar bij de receptie. Strijkunits Deze bevinden zich op verschillende locaties in het hotel.

7 Suites Golden Tulip Westduin beschikt over een 3-kamersuite, een 2-kamersuite en 2-juniorsuites met alle gemakken voorzien. Ook leuk als cadeau... Zie onze website of kijk direct op nl/360/suite/. Taxi Treintaxi Te reserveren via de receptie of bel: Taxi: , Treintaxi: Een treintaxi dient u een uur voor vertrek te reserveren. Gaarne uw kamernummer vermelden bij reserveringen. Telefoon kosten U kunt kosteloos naar andere kamers bellen: nr. 1 t/m 9 eerst 20. Alle andere kamers: eerst een 2. Om de kamers te bereiken, drukt u 100,101 etc. Naar buiten bellen: eerst een 0. Per eenheid 0,40 boven de 50 eenheden 0,25. Als u naar het buitenland wilt bellen kiest u eerst een 0 en dan 00. Theater/bioscoop/musea tickets Te reserveren via de receptie. Toeristische informatie Openbaar vervoer Informatie over de omgeving Richt u zich tot onze receptie. Zij voorzien u graag van alle informatie. Bezoek ook onze website: en Wasserij/stomerij Via de receptie inleveren vóór uur, normaliter binnen 24 uur retour. Op zaterdag en zondag is er geen wasserij service. Een waszak met invulbriefje en prijzen bevindt zich in de kast op uw kamer. Voor fouten, vermissing en/of eventuele schade is het hotel niet aansprakelijk. Wekken Via uw telefoontoestel, vraag de receptie, toestel 9. WiFi Het hotel is voorzien van gratis draadloos internet. Start uw web browser, u komt op de landingpage van Swisscom. Kies het gratis Business pakket. Vul uw naam in. Vervolgens uw kamernummer. 001 t/m t/m t/m 132. Ga verder met overige gegevens. Uw kunt 24 uur gebruik maken van het internet. Na 24 uur voert u dezelfde handelingen uit. Wijze van betaling Contant of pin. Cards: AMEX, VISA, EUROCARD/MASTERCARD / JBC Er worden geen rekeningen opgestuurd, alles dient bij aankomst/vertrek voldaan te worden voor zover geen vooruitbetaling is overgemaakt. Wijzigingen Bij eerder vertrek of geen gebruik van onderdelen uit uw arrangement vindt geen restitutie plaats. Veiligheid Zie verderop in dit boekje.

8 Wine by the Glass Voor de wijnliefhebbers hebben wij een uitgebreid wijnassortiment samengesteld, die u per glas kunt bestellen en heerlijk van kunt genieten. Voor meer informatie kunt u terecht bij de restaurant-medewerkers of bezoek onze website: Zaalaccommodatie Voor vergaderingen, feesten en partijen. Vraagt u gerust meer informatie aan de salesmanager of bezoek onze website: of Zwembad sauna solaria fitness en buiten fitness Gratis en op eigen risico te gebruiken. Zwembad geopend van 7.00 tot uur. Kleedruimte aanwezig. Duiken is niet toegestaan. Temperatuur is circa 26 graden en de waterdiepte is 1.40 m., derhalve is er geen toezicht aanwezig. Handdoeken gaarne zelf mee te nemen vanuit uw kamer. De sleutel voor de loopband is verkrijgbaar bij de receptie. Graag retourneren na gebruik. Zie voor meer informatie over de binnen- en buiten fitness U hoeft niet te reserveren voor sauna en solarium. Veiligheidsinformatie IN GEVAL VAN CALAMITEITEN BEL 456 Ingevolge de uniforme voorwaarden Horeca is ons bedrijf niet aansprakelijk te stellen voor beschadiging, verlies en / of vermissing van Uw persoonlijke goederen welke zich bevinden in Uw hotelkamer en / of vervoermiddel op onze parkeerplaats. In verband met mogelijke activiteiten van (daarin gespecialiseerde) criminelen raden wij U aan de volgende adviezen te volgen: Sluit altijd Uw kamerdeuren af (ook terras en balkon), ook voor een kort ogenblik, deuren met een draaiknop moeten met sleutel worden afgesloten. Laat Uw sleutel nooit onbeheerd ergens liggen en deponeer Uw sleutel nooit op de receptiebalie, doch deponeer deze in de daarvoor bestemde sleutelbox bij de receptie. Laat geen eigendommen achter op balkon of terras. Bewaar geld en waardepapieren steeds in Uw op de kamer aanwezige kluis. Laat geen waardeartikelen (zichtbaar) in Uw auto achter. Meldt eventuele vermissing van Uw kamersleutel onmiddellijk bij de receptie. Neem Uw kamersleutel nooit mee als U het hotel verlaat. Meldt openstaande nooddeuren (branduitgangen) bij de receptie. Reken Uw hotelkosten zoveel mogelijk bij aankomst af. Zorg voor een goede reisverzekering. Hotels zijn niet verzekerd tegen vermissing en of diefstal bij gasten. Op iedere kamerdeur is een dranger gemonteerd i.v.m. gemeentelijke eisen. Experimenteer niet met brandslangen of poederblussers. Wij verzoeken U dringend (in verband met brandgevaar) de TV op Uw kamer bij niet gebruiken geheel uit te zetten en NIET op de Stand-By stand te laten staan.

9 Wat te doen bij brand Indien er brand mocht uitbreken wordt u met behulp van onze brandmeldinstallatie gewaarschuwd. De brandweer wordt direct via de hotelbrandmeldcentrale gewaarschuwd. Raak niet in paniek en blijf ten allen tijde kalm! Mocht u ergens brand opmerken, gelieve direct de receptie te waarschuwen, telefoonnummer 456. Volgt u exact de aanwijzingen op welke u door het hotelpersoneel worden gegeven. Wanneer er sprake is van direct levensgevaar, verlaat dan direct de kamer en begeeft u zich zo snel mogelijk naar uw balkon of terras of een nooduitgang. Gebruik nooit de lift. Wij raden u aan een natte handdoek mee te nemen teneinde uw luchtwegen te beschermen. Vermijd gangen waar veel rookvorming optreedt. Als de stroom is uitgevallen zijn nooduitgangen en trappen-huizen verlicht en duidelijk aangegeven m.b.v. de noodverlichtingsinstallatie. Wanneer alle vluchtwegen vanwege de rook niet meer te gebruiken zijn, gaat u dan als volgt te werk: deur sluiten, balkon of terrasdeur openen en brandweer waarschuwen dat u zich nog in het hotel bevindt. Probeert u, alleen indien mogelijk, persoonlijke papieren en waardevolle zaken te redden. Het hotel is door zijn lay-out en constructie optimaal brandveilig. De vluchtwegen zijn kort, alle kamers zijn voorzien van terras of balkon. In de receptie is 24 uur per dag iemand aanwezig. Bij buitenkomst wordt u door de brandweer opgevangen en naar een verzamelplaats verwezen. Begane grond: maak gebruik van uw terrasdeur. Gebruik nooit de lift

10 Wij hopen dat u van uw bezoek aan Golden Tulip Strandhotel Westduin heeft genoten en dat wij u snel weer terug mogen verwelkomen! In dat geval willen wij u graag nog even hier op wijzen: BOEK ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS DIRECT BIJ GOLDEN TULIP STRANDHOTEL WESTDUIN Heeft u ergens anders een goedkoper aanbod van ons hotel gezien? Neem direct contact met ons op Noem de prijs die u gezien heeft Wij controleren het samen U betaalt dezelfde prijs zonder boekings- of reserveringskosten Zo bent u verzekerd van de laagste prijs! Graag tot de volgende keer! Het team van Golden Tulip Strandhotel Westduin

11 Golden Tulip Strandhotel Westduin Westduin PE Koudekerke/Vlissingen Tel +31(0) Fax +31(0)

Uw opname in Meander Medisch Centrum in Amersfoort

Uw opname in Meander Medisch Centrum in Amersfoort Uw opname in Meander Medisch Centrum in Amersfoort www.meandermc.nl Foto voorzijde: De verpleegkundige registreert uw gegevens digitaal aan bed. 2 Welkom in Meander Medisch Centrum Voorafgaand aan uw opname

Nadere informatie

Informatiebrochure Stichting Wassenaarse Zorgverlening

Informatiebrochure Stichting Wassenaarse Zorgverlening Informatiebrochure Stichting Wassenaarse Zorgverlening SWZ Sophieke Van Zuylen van Nijeveltstraat 313 2242 LJ Wassenaar Tel: 070-5121111 Fax: 070-5141500 SWZ Willibrord Poortlaan 20 2242 GN Wassenaar Tel:

Nadere informatie

Welkom in. Zo thuis als mogelijk. Woonzorgcentrum Akkerleven

Welkom in. Zo thuis als mogelijk. Woonzorgcentrum Akkerleven Welkom in Zo thuis als mogelijk Woonzorgcentrum Akkerleven Inhoud 1. Wij zijn Pieter van Foreest... 6 1.1 Pieter van Foreest... 6 1.2 Zo thuis als mogelijk... 6 1.3 Excellente zorg... 6 1.4 Daar heeft

Nadere informatie

Welkom bij Vilente Pieter Pauw!

Welkom bij Vilente Pieter Pauw! Welkom bij Vilente Pieter Pauw! Voor u ligt de informatiebrochure voor (toekomstige) bewoners en cliënten van Pieter Pauw. We informeren u over een aantal praktische zaken waar u, als cliënt of familie,

Nadere informatie

Wegwijzer De Twee Bruggen

Wegwijzer De Twee Bruggen Wegwijzer De Twee Bruggen Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over De Twee Bruggen bij de hand! Welkom in De Twee Bruggen Verpleegd wonen Inhoudsopgave 1 Welkom... 1 2 De Twee Bruggen...

Nadere informatie

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe zaken zijn geregeld als u in ons woonzorgcentrum woont.

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe zaken zijn geregeld als u in ons woonzorgcentrum woont. Geachte bewoner, Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe zaken zijn geregeld als u in ons woonzorgcentrum woont. In deze Wegwijzer staat op alfabetische volgorde uitgebreide informatie over Het wonen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VERZORGINGSHUIS AMARIS THEODOTION. Johanniter centrum voor wonen, zorg en behandeling

INFORMATIEBROCHURE VERZORGINGSHUIS AMARIS THEODOTION. Johanniter centrum voor wonen, zorg en behandeling Stijlvol ouder worden INFORMATIEBROCHURE VERZORGINGSHUIS AMARIS THEODOTION Johanniter centrum voor wonen, zorg en behandeling Versie 33; 18-06-2012 Let op: Met spoed aanleveren de onder Administratie genoemde

Nadere informatie

Uw verblijf. Handige tips voor uw verblijf in ons ziekenhuis. mca.nl

Uw verblijf. Handige tips voor uw verblijf in ons ziekenhuis. mca.nl Uw verblijf Handige tips voor uw verblijf in ons ziekenhuis mca.nl Welkom Even voorstellen Namens alle medewerkers van Medisch Centrum Alkmaar mogen wij u als eerste welkom heten in ons ziekenhuis. Voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom. 1: Wonen

Inhoudsopgave. Welkom. 1: Wonen Inhoudsopgave Welkom 1: Wonen 1.1 Inleiding 1.2 Woonruimte 1.2.1 Verpleegafdeling Regenboog 1.3 Telefoon, internet, televisie en radio 1.4 Kleding wassen/stomen en/of merken 1.5 Bezoek 1.6 Bereikbaarheid

Nadere informatie

open en toegankelijk een huis in de wijk

open en toegankelijk een huis in de wijk open en toegankelijk een huis in de wijk De Liendert Zwaluwenstraat 1 3815 SB Amersfoort T (033) 472 28 44 E liendert@beweging3.nl www.beweging3.nl welkom Beste lezer, Wij heten u van harte welkom als

Nadere informatie

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde.

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde. W elkom Wij heten u van harte welkom als nieuwe bewoner en wensen u een aangenaam verblijf als bewoner van het Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef. Wij vinden het van belang u duidelijke informatie te geven

Nadere informatie

Adres Wilt u post ontvangen of bezoek uitnodigen? Uw tijdelijke adres luidt:

Adres Wilt u post ontvangen of bezoek uitnodigen? Uw tijdelijke adres luidt: Revalidatie ABC Voor u ligt ons ABC Een alfabetisch overzicht van zaken waarmee u in het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (kortweg het RRR) te maken kunt krijgen. In de eerste dagen van uw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom. 1 Wonen

Inhoudsopgave. Welkom. 1 Wonen Inhoudsopgave Welkom 1 Wonen 1.1 Inleiding 1.2 Woonruimte 1.2.1 Verpleegafdeling Orchidee 1.3 Telefoon, internet, televisie en radio 1.4 Kleding wassen/stomen en/of merken 1.5 Bezoek 1.6 Bereikbaarheid

Nadere informatie

Wegwijzer Meerweide. Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen

Wegwijzer Meerweide. Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen Wegwijzer Meerweide Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen Inhoudsopgave 1 Welkom... 1 2 Meerweide... 1 3 Prettig Wonen...

Nadere informatie

De poliklinieken van het CWZ G132 11-11

De poliklinieken van het CWZ G132 11-11 De poliklinieken van het CWZ G132 11-11 Welkom Vanwege gezondheidsklachten verwijst uw huisarts u naar het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) voor een afspraak met een arts of voor een onderzoek. Op

Nadere informatie

Wegwijzer bij opname Radboud universitair medisch centrum

Wegwijzer bij opname Radboud universitair medisch centrum Wegwijzer bij opname Inhoud Voorwoord 6 Voorbereiding op de opname 7 Wat neemt u mee? 7 Gesprek over uw medicijngebruik 7 Wat niet meenemen? 8 Opnamedag 8 Opnamedatum 8 Hoe ziet de opnamedag eruit? 8

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh

Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh 1 Versiedatum: juli 2015 2 Inleiding In deze brochure staat informatie over onze woon- en zorgcentra en de voorzieningen die worden geboden. Het eerste deel bevat

Nadere informatie

Verpleeghuis Heemswijk

Verpleeghuis Heemswijk Verpleeghuis Heemswijk Informatie ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Inhoudsopgave Welkom! 3 De organisatie ViVa! Zorggroep 4 Wonen in Heemswijk 5 - indeling kamer - huisdieren - sleutel - telefoon -

Nadere informatie

Welkom in woonzorgcentrum Ewoud en Elisabeth Gasthuis

Welkom in woonzorgcentrum Ewoud en Elisabeth Gasthuis Welkom in woonzorgcentrum Ewoud en Elisabeth Gasthuis regio west-man/pr&comm-wj/4maart2015 1 Inhoudsopgave QuaRijn, dichtbij in zorg... 4 Contact... 4 Hartelijk welkom!... 5 Zes eeuwen Ewoud en Elisabeth

Nadere informatie

Groot en Klein Genieten

Groot en Klein Genieten Groot en Klein Genieten Je hebt voor het GeboorteHotel Maasstad gekozen. Goede keuze! Want in het GeboorteHotel kun je in alle rust bevallen en daarna lekker bijkomen en genieten van de kleine. Daarnaast

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders Informatie voor ouders Inhoud Voorwoord 7 DEEL 1 Voorbereiding op de opname 9 Uw kind voorbereiden 9 Meenemen 10 Besmettelijke ziekten 11 MRSA-besmetting 11 Opnamedag 12 De opnamedatum 12 Waar melden?

Nadere informatie

UMC St Radboud. Wegwijzer bij opname

UMC St Radboud. Wegwijzer bij opname UMC St Radboud Wegwijzer bij opname Patiënteninformatie Inhoud Voorwoord 6 Voorbereiding op de opname 7 Wat neemt u mee? 7 Wat niet meenemen? 7 Opnamedag 8 Opnamedatum 8 Hoe ziet de opnamedag eruit? 8

Nadere informatie

Welkom in woonzorgcentrum Beatrix

Welkom in woonzorgcentrum Beatrix Welkom in woonzorgcentrum Beatrix Regio midden-man/pr&comm-wj/12maart2015 QuaRijn Woonzorgcentrum Beatrix 1 Inhoudsopgave QuaRijn, dichtbij in zorg... 4 Contact... 4 Inleiding... 5 Hartelijk welkom!...

Nadere informatie

ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12

ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12 ALGEMENE REISINFORMATIE VLIEGVAKANTIES Pagina 1/12 INHOUDSOPGAVE: REIS ABC 2 Aankomst en vertrek 2 Aankomst of vertrek na 00.00 uur 2 Aansprakelijkheid t.a.v. gebruik accommodatie 2 Airconditioning 2 Algemene

Nadere informatie

Inhoud WELKOM IN AMPHIA 3

Inhoud WELKOM IN AMPHIA 3 Welkom in Amphia 2 Inhoud Welkom in Amphia 4 Voorbereiding op uw opname 6 Uw verblijf in het ziekenhuis 9 Voorzieningen tijdens uw verblijf 12 Hulpverleners tijdens uw verblijf 18 Na uw ziekenhuisopname

Nadere informatie

Bethaniënhuis. Psychiatrisch Ziekenhuis. Binnen en buiten met aandacht verbonden

Bethaniënhuis. Psychiatrisch Ziekenhuis. Binnen en buiten met aandacht verbonden Bethaniënhuis Psychiatrisch Ziekenhuis Binnen en buiten met aandacht verbonden Andreas Vesaliuslaan 39 2980 Zoersel Tel.: 03 380 30 11 e-mail: pzbethanienhuis@emmaus.be website: www.pzbethanienhuis.be

Nadere informatie

Welkom in Vreedonk. Informatieboekje zware zorg

Welkom in Vreedonk. Informatieboekje zware zorg Informatieboekje zware zorg Welkom in Vreedonk De Prinsemarij De Sterrenlanden Adresgegevens Het Spectrum, locatie Vreedonk Vreedonklaan 2, 3317 HS Dordrecht Telefoon: 078-6176566 Fax: 078-7999299 e-mail:

Nadere informatie

Spaarnezicht van A tot Z

Spaarnezicht van A tot Z Spaarnezicht van A tot Z Pension Spaarnezicht biedt tijdelijk onderdak aan jongeren tussen de 16 en 23 jaar die dak- of thuisloos zijn én te maken hebben met een meervoudige problematiek. Het verblijf

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE BEWONERS

INFORMATIE NIEUWE BEWONERS INFORMATIE NIEUWE BEWONERS Esseboom 2, 1251 CP, Laren, 035-5386797 www.rosaspierhuis.nl Januari 2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. INTRODUCTIE NIEUWE BEWONERS... 4 3. ZORGVISIE...

Nadere informatie

Informatie De Wetering

Informatie De Wetering Informatie De Wetering Zorgcentrum Humanitas-IJsselmonde Zelfstandig wonen mét zorg en verblijf Kleinschalig wonen voor dementerenden Zorgcentrum Humanitas De Wetering 1 Welkom in zorgcentrum De Wetering

Nadere informatie