Hotelinformatie. Geachte gast,

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hotelinformatie. Geachte gast,"

Transcriptie

1 Hotelinformatie

2 Hotelinformatie Geachte gast, Welkom in Golden Tulip Strandhotel Westduin. Wij wensen u een aangenaam verblijf toe! De volgende informatie bevat praktische tips, die mogelijk eventuele vragen kunnen beantwoorden. Heeft u desalniettemin nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om met één van onze receptiemedewerkers contact op te nemen, op toestelnummer 9 of bezoek onze website. PLEASE HELP US Net als u zijn ook wij begaan met ons kostbare milieu. Wij als onderneming zijn bezig ons beleid daar waar mogelijk te committeren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We nemen verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens, milieu en- bedrijfsvoering. Hiertoe maken we bewuste keuzes en zoeken een SAVE OUR PLANET balans tussen mensen, planeet en resultaat. Dit is een proces, geen eindbestemming. We zijn constant op zoek naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid in ons bedrijf vorm te geven. Voor nu en voor onze toekomst. Naast bijvoorbeeld duurzaam inkopen, groene stroom, vervoersmanagement, afvalscheiding, energiebesparende maatregelen en interne richtlijnen aangaande Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor onze eigen medewerkers toe te passen hebben wij als hotel te maken met u, onze gasten. Zonder uw hulp, begrip en waar mogelijk medewerking kunnen wij niet. Zoals al gezegd, de balans tussen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en gastvrijheid moet in evenwicht blijven. Wat wij belangrijk vinden in het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de communicatie naar u, onze gasten. Voor uitingen gebruiken wij derhalve ons zogenaamde save our planet logo, zie hierboven. Dit kan terugkomen op uw kamer maar ook in diverse ruimtes binnen en buiten het hotel en op onze website. Ook beschikken wij over een Green Team, een aantal medewerkers die zich hier in de praktijk dagelijks mee bezig houden en op elke afdeling vertegenwoordigd zijn. Begrijp ons niet verkeerd; Zeeuwen bin zuunig, maar vooral op ons milieu. Natuurlijk staan wij altijd open voor vragen, verbeteringen, opmerkingen of suggesties van u allen. Wij, het gehele team van Golden Tulip Strandhotel Westduin wenst u een bewust en onvergetelijk verblijf toe. Namens allen, De directie/eigenaren Eef en Jules Izeboud

3 Babybedje extra bed Op verzoek plaatsen wij (tegen betaling) een babybedje of extra bed op de kamer. Babycam Het bereik van babyfoons in het hotel is beperkt. Er is een webcam beschikbaar met een link naar een smartphone of tablet. Vraag de receptie voor meer informatie. Bagageservice Op verzoek transporteren wij uw bagage naar en van uw kamer. Bar Bar Six Degrees: dagelijks van ca uur. Batterijen en chemisch afval Deze kunt u inleveren bij de receptie. Bijbel Indien u gebruik wilt maken van een Bijbel kunt u deze afhalen bij de receptie. Brandinstructies Zie aanwijzingen verderop en op de binnenkant van de kamerdeur. In geval van brand of een andere calamiteit bel 456. Briefpapier en enveloppen Zijn beschikbaar aan onze receptie. Check in Vanaf uur kunt u bij ons inchecken. Komt u eerder, parkeer gerust uw auto op het terrein en laat uw bagage alvast achter in het hotel. U kunt al van alle faciliteiten van het hotel gebruik maken. Check out U dient voor uur de kamer te verlaten. Wilt u later vertrekken, richt u zich dan tot onze receptie. Classificatienormen Op verzoek kunt u bij de receptie de Nederlandse Hotel Classificatienormen verkrijgen. Computer met WiFi DVD speler Op verzoek kunt u deze huren, vraag de receptie naar de mogelijkheden. Defecten Constateert u defecten, vermeldt u deze dan bij de receptie. In het weekend kan vertraging optreden. Deken Kussen Extra dekens, dekbedden en/of kussens zijn op verzoek verkrijgbaar. Neem contact op met onze receptie. Bel 9. Dieetwensen Hier houden wij graag rekening mee, raadpleeg onze receptie medewerkers.

4 Dokter Via de receptie of de huisartsenpost. De huisartsenpost is gelegen naast het ziekenhuis in Vlissingen, koudekerkseweg 88. Telefoonnummer U dient eerst altijd telefonisch een afspraak te maken. Drank- en snackautomaat Deze staan op diverse locaties op de begane grond. U kunt hiermee uw koelkastje op de kamer vullen. Enquête Na uw verblijf ontvangt u van ons een online enquête per . Wij vragen u vriendelijk deze in te vullen. Zo helpt u ons en onze medewerkers in onze ontwikkelingen en de toekomst. Fietsenstalling Neem gerust uw fiets mee. Wij voorzien in overdekte stalling met ION oplaadpunten. Fietsverhuur Wij verhuren fietsen en elektronische fietsen/scooters, tevens is het ook mogelijk om een e-solex te huren. Vraag de receptie naar de tarieven of bezoek onze website Guest amenities Scheersetje, tandenborstelsetje, naaisetje, schoenpoetssponsje, lucifers, hygienesetjes en shower cap zijn verkrijgbaar aan de receptie. Op verzoek tevens een paraplu. Huishouding Als u gebruik maakt van het niet storen kaartje aan de deur attenderen wij u erop dat de medewerkers huishouding vanaf ca uur niet meer aanwezig zijn en krijgt u een schoon badlinnenpakket voor de kamerdeur. IJsblokjesmachines Staan tot uw beschikking op verschillende locaties in het hotel. Kadocheque s Deze kunt u bij de receptie verkrijgen of inleveren. Kidscorner Naast het zwembad en de fitness is voor de kinderen een binnenspeelplaats voorzien van een Playstation, Wii, Tafelvoetbal, sjoelbak, poolbiljart, loungebank met televisie, zitzakken. Kindermenu Voor de kleintjes serveren wij verschillende menu s. Voor meer informatie kunt u zich richten tot onze receptie, restaurant of op onze website www. westduin.nl/assets/files/kindermenu.pdf Kinderspeeltoestellen In Tuin Terras The Olive Garden bevinden zich enkele speeltoestellen. Gebruik geschiedt op eigen risico. Huisdieren Deze kunnen helaas niet toegelaten worden in het hotel.

5 Klachten Bij klachten, op- of aanmerkingen verzoeken wij u vriendelijk deze direct te melden bij de bediening, receptie of bij de manager on duty, zodat we in de gelegenheid worden gesteld deze te onderzoeken en desgewenst te corrigeren. Kledingvoorschrift Sportkleding is in het restaurant niet toegestaan tijdens het diner. Kluisje In het koelkastje/kledingkast op uw kamer bevindt zich een kluisje voor uw kostbaarheden. Koelkastje Op uw kamer staat deze kosteloos ter beschikking. Tegen de geldende dranken prijzen kunt u op verzoek uw koelkastje laten vullen. Bel 407. Kranten, postzegels, ansichtkaarten en overige informatie Deze kunt u verkrijgen bij de receptie, evenals een aantal praktische artikelen en souvenirs. Lounge Foyer Tuin Terras The Olive Garden Kleine kaart maandag t/m zondag: uur De Lounge is voor dranken doorlopend geopend: uur. Mieren Helaas kan het in de zomer voorkomen dat er overlast is van mieren. We doen er alles aan om dit te beperken. U kunt ons en uzelf ook helpen, door geen zoetigheden in uw kamer te laten liggen. Mindervalide toilet douche In de oostvleugel op de 1e etage naast kamer 111 is een mindervalide toilet / douche gesitueerd. De sleutel hiervoor is bij de receptie te verkrijgen. Muziek radio Via uw telefoon. Druk 555, 556 of 557 naar keuze. Muziek uit: Herhaal deze handeling. Nachtreceptie Deze is aanwezig van tot uur en is bereikbaar via toestelnummer 9. Hij maakt regelmatig binnen controlerondes. Indien de entree op slot is, kunt u op de nachtbel drukken en de nachtportier opent de deur. In verband met veiligheid maakt de nachtportier geen buitenrondes. Als u iets verdachts opmerkt, waarschuw de nachtportier dan a.u.b. Nespresso facility Op onze kamers hebben wij voor u een Nepresso machine voorzien met 3 soorten koffie. Deze wordt dagelijks aangevuld. Wenst u meer capsules, dan kunt u deze kopen bij de receptie per 10 capsules. Thee op aanvraag via onze receptie. Ontbijt Het ontbijt vindt plaats in ons restaurant maandag t/m vrijdag: uur zaterdag en zondag: uur Tussen en uur kan het erg druk zijn en bestaat de kans dat u even moet wachten. Wij adviseren u voor of na deze tijden te komen.

6 Oplaadpunt Bent u in het bezit van een scootmobiel of een elektrisch aangedreven fiets, dan hebben wij speciaal voor u een oplaadpunt geïntegreerd in onze overdekte fietsenstalling. Oppas service Het hotel heeft een beperkt bereik voor babyfoons. Vraag naar de mogelijkheden voor een oppas of een webcam met directe verbinding naar een smartphone of tablet. Deze zijn te huur bij de receptie. Oud papier Dit kunt u deponeren in de daarvoor bestemde bakken op de hotelgangen. Parkeren Gedurende uw verblijf (vanaf check-in dag/tot check-out dag) kunt u uw auto als hotelgast op ons terrein zetten. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of vermissing aan of van uw goederen in of buitenom het hotel. Er zijn 2 mindervalide-parkeerplaatsen waar u op mag parkeren als u een mindervalide-parkeerkaart heeft. Restaurant Flavours Lunch: maandag t/m vrijdag uur voor à la carte lunch Diner: maandag t/m zondag uur voor à la carte diner Tafelreservering bevelen wij aan, toestel 407. De keuken is s avonds open van tot uur. Voor meer informatie over onze menukaart of wijnkaart kunt u kijken op de website: Rookverbod Per 1 juli 2008 is dit hotel geheel rookvrij. Dit is wettelijk vastgelegd. Bij een overtreding van dit rookverbod zien wij ons genoodzaakt 150,- aan u door te belasten. Roomservice Ontbijt op de kamer is mogelijk van uur. s zaterdags en s zondags van uur. In verband met grote drukte kan het tijdstip van bezorgen tot 30 minuten afwijken. Extra kosten 5,- per persoon, mits bestelling via de deurhanger, welke vanaf uur s nachts wordt opgehaald. Voor roomservice kunt u de bediening bellen (toestel 407). Roomservice van uur. Er zijn enkele items 24 uur per dag beschikbaar, zie de menukaart op uw kamer. Geen extra kosten voor dranken, snacks en (warme) maaltijden. Scooters Blueelectric moves you. Deze elektrische scooter is hier te huur. Zie voor informatie en prijzen Sleutel Deponeer uw sleutel in de sleutelbox in de balie. Voor uw veiligheid wordt uw naam gevraagd bij het ophalen van de sleutel. Let op! De kamerdeur valt niet automatisch in het slot, zorg dat u uw kamer op slot draait met de sleutel. Stekker adapter Verkrijgbaar bij de receptie. Strijkunits Deze bevinden zich op verschillende locaties in het hotel.

7 Suites Golden Tulip Westduin beschikt over een 3-kamersuite, een 2-kamersuite en 2-juniorsuites met alle gemakken voorzien. Ook leuk als cadeau... Zie onze website of kijk direct op nl/360/suite/. Taxi Treintaxi Te reserveren via de receptie of bel: Taxi: , Treintaxi: Een treintaxi dient u een uur voor vertrek te reserveren. Gaarne uw kamernummer vermelden bij reserveringen. Telefoon kosten U kunt kosteloos naar andere kamers bellen: nr. 1 t/m 9 eerst 20. Alle andere kamers: eerst een 2. Om de kamers te bereiken, drukt u 100,101 etc. Naar buiten bellen: eerst een 0. Per eenheid 0,40 boven de 50 eenheden 0,25. Als u naar het buitenland wilt bellen kiest u eerst een 0 en dan 00. Theater/bioscoop/musea tickets Te reserveren via de receptie. Toeristische informatie Openbaar vervoer Informatie over de omgeving Richt u zich tot onze receptie. Zij voorzien u graag van alle informatie. Bezoek ook onze website: en Wasserij/stomerij Via de receptie inleveren vóór uur, normaliter binnen 24 uur retour. Op zaterdag en zondag is er geen wasserij service. Een waszak met invulbriefje en prijzen bevindt zich in de kast op uw kamer. Voor fouten, vermissing en/of eventuele schade is het hotel niet aansprakelijk. Wekken Via uw telefoontoestel, vraag de receptie, toestel 9. WiFi Het hotel is voorzien van gratis draadloos internet. Start uw web browser, u komt op de landingpage van Swisscom. Kies het gratis Business pakket. Vul uw naam in. Vervolgens uw kamernummer. 001 t/m t/m t/m 132. Ga verder met overige gegevens. Uw kunt 24 uur gebruik maken van het internet. Na 24 uur voert u dezelfde handelingen uit. Wijze van betaling Contant of pin. Cards: AMEX, VISA, EUROCARD/MASTERCARD / JBC Er worden geen rekeningen opgestuurd, alles dient bij aankomst/vertrek voldaan te worden voor zover geen vooruitbetaling is overgemaakt. Wijzigingen Bij eerder vertrek of geen gebruik van onderdelen uit uw arrangement vindt geen restitutie plaats. Veiligheid Zie verderop in dit boekje.

8 Wine by the Glass Voor de wijnliefhebbers hebben wij een uitgebreid wijnassortiment samengesteld, die u per glas kunt bestellen en heerlijk van kunt genieten. Voor meer informatie kunt u terecht bij de restaurant-medewerkers of bezoek onze website: Zaalaccommodatie Voor vergaderingen, feesten en partijen. Vraagt u gerust meer informatie aan de salesmanager of bezoek onze website: of Zwembad sauna solaria fitness en buiten fitness Gratis en op eigen risico te gebruiken. Zwembad geopend van 7.00 tot uur. Kleedruimte aanwezig. Duiken is niet toegestaan. Temperatuur is circa 26 graden en de waterdiepte is 1.40 m., derhalve is er geen toezicht aanwezig. Handdoeken gaarne zelf mee te nemen vanuit uw kamer. De sleutel voor de loopband is verkrijgbaar bij de receptie. Graag retourneren na gebruik. Zie voor meer informatie over de binnen- en buiten fitness U hoeft niet te reserveren voor sauna en solarium. Veiligheidsinformatie IN GEVAL VAN CALAMITEITEN BEL 456 Ingevolge de uniforme voorwaarden Horeca is ons bedrijf niet aansprakelijk te stellen voor beschadiging, verlies en / of vermissing van Uw persoonlijke goederen welke zich bevinden in Uw hotelkamer en / of vervoermiddel op onze parkeerplaats. In verband met mogelijke activiteiten van (daarin gespecialiseerde) criminelen raden wij U aan de volgende adviezen te volgen: Sluit altijd Uw kamerdeuren af (ook terras en balkon), ook voor een kort ogenblik, deuren met een draaiknop moeten met sleutel worden afgesloten. Laat Uw sleutel nooit onbeheerd ergens liggen en deponeer Uw sleutel nooit op de receptiebalie, doch deponeer deze in de daarvoor bestemde sleutelbox bij de receptie. Laat geen eigendommen achter op balkon of terras. Bewaar geld en waardepapieren steeds in Uw op de kamer aanwezige kluis. Laat geen waardeartikelen (zichtbaar) in Uw auto achter. Meldt eventuele vermissing van Uw kamersleutel onmiddellijk bij de receptie. Neem Uw kamersleutel nooit mee als U het hotel verlaat. Meldt openstaande nooddeuren (branduitgangen) bij de receptie. Reken Uw hotelkosten zoveel mogelijk bij aankomst af. Zorg voor een goede reisverzekering. Hotels zijn niet verzekerd tegen vermissing en of diefstal bij gasten. Op iedere kamerdeur is een dranger gemonteerd i.v.m. gemeentelijke eisen. Experimenteer niet met brandslangen of poederblussers. Wij verzoeken U dringend (in verband met brandgevaar) de TV op Uw kamer bij niet gebruiken geheel uit te zetten en NIET op de Stand-By stand te laten staan.

9 Wat te doen bij brand Indien er brand mocht uitbreken wordt u met behulp van onze brandmeldinstallatie gewaarschuwd. De brandweer wordt direct via de hotelbrandmeldcentrale gewaarschuwd. Raak niet in paniek en blijf ten allen tijde kalm! Mocht u ergens brand opmerken, gelieve direct de receptie te waarschuwen, telefoonnummer 456. Volgt u exact de aanwijzingen op welke u door het hotelpersoneel worden gegeven. Wanneer er sprake is van direct levensgevaar, verlaat dan direct de kamer en begeeft u zich zo snel mogelijk naar uw balkon of terras of een nooduitgang. Gebruik nooit de lift. Wij raden u aan een natte handdoek mee te nemen teneinde uw luchtwegen te beschermen. Vermijd gangen waar veel rookvorming optreedt. Als de stroom is uitgevallen zijn nooduitgangen en trappen-huizen verlicht en duidelijk aangegeven m.b.v. de noodverlichtingsinstallatie. Wanneer alle vluchtwegen vanwege de rook niet meer te gebruiken zijn, gaat u dan als volgt te werk: deur sluiten, balkon of terrasdeur openen en brandweer waarschuwen dat u zich nog in het hotel bevindt. Probeert u, alleen indien mogelijk, persoonlijke papieren en waardevolle zaken te redden. Het hotel is door zijn lay-out en constructie optimaal brandveilig. De vluchtwegen zijn kort, alle kamers zijn voorzien van terras of balkon. In de receptie is 24 uur per dag iemand aanwezig. Bij buitenkomst wordt u door de brandweer opgevangen en naar een verzamelplaats verwezen. Begane grond: maak gebruik van uw terrasdeur. Gebruik nooit de lift

10 Wij hopen dat u van uw bezoek aan Golden Tulip Strandhotel Westduin heeft genoten en dat wij u snel weer terug mogen verwelkomen! In dat geval willen wij u graag nog even hier op wijzen: BOEK ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS DIRECT BIJ GOLDEN TULIP STRANDHOTEL WESTDUIN Heeft u ergens anders een goedkoper aanbod van ons hotel gezien? Neem direct contact met ons op Noem de prijs die u gezien heeft Wij controleren het samen U betaalt dezelfde prijs zonder boekings- of reserveringskosten Zo bent u verzekerd van de laagste prijs! Graag tot de volgende keer! Het team van Golden Tulip Strandhotel Westduin

11 Golden Tulip Strandhotel Westduin Westduin PE Koudekerke/Vlissingen Tel +31(0) Fax +31(0)

Gasteninformatie van A - Z

Gasteninformatie van A - Z A Aankomst Uw kamer staat u vanaf 15 uur ter beschikking, indien mogelijk en na afspraak ook eerder. Adres: Hotel Restaurant Krone Rheinstraße 37 56348 Kestert Apotheek Rheingold Apotheke, Bahnhofstraße

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333.

Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333. Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333. Babybedje Wij kunnen voor een babybed op de kamer plaatsen voor 10,00 per nacht. Indien u een babybedje wenst te gebruiken kunt u contact opnemen met de front Bagage

Nadere informatie

inclusief bij uw verblijf

inclusief bij uw verblijf prijslijst 2014 inclusief bij uw verblijf uitgebreid ontbijt vers en gezond gratis parkeren op onze privé parking zwembad 07:30-20:00 uur zwemmen met uitzicht op zee kids area hier verveelt niemand zich

Nadere informatie

Toegankelijkheidsplan

Toegankelijkheidsplan Toegankelijkheidsplan Mövenpick Hotel 's-hertogenbosch Informatie toegankelijkheid hotel Hartelijk dank voor uw interesse in het Mövenpick Hotel s-hertogenbosch. In dit document kunt u informatie vinden

Nadere informatie

logies & ontbijt 2015

logies & ontbijt 2015 prijslijst 2015 logies & ontbijt 2015 Prijs per persoon op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt Prijs per nacht incl. ontbijt vanaf 3e persoon op kamer Extra bed * Kinderbed in familiesuite

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur APV Bagage Babybedje Bellen Bioscoop Bloemen Brand of calamiteit Business faciliteiten Bibliotheek

Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur APV Bagage Babybedje Bellen Bioscoop Bloemen Brand of calamiteit Business faciliteiten Bibliotheek Informatiemap Hotel Asselt Graag heten wij u van harte welkom in ons 3*** hotel. Middels deze informatiemap willen wij u wegwijs maken in het hotel en haar omgeving. Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur

Nadere informatie

Logeerkamers. Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo. Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf

Logeerkamers. Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo. Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf Logeerkamers Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf Harderwijk, 22 maart 2017 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Algemeen... 4 Hoe is een logeerkamer te reserveren?... 5 Sleutel

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN. Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin!

EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN. Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! Golden Tulip Strandhotel Westduin een zee aan mogelijkheden... 8 REDENEN WAAROM U BIJ GOLDEN TULIP STRANDHOTEL WESTDUIN MOET

Nadere informatie

Huisregels Woonhotel Rotterdam

Huisregels Woonhotel Rotterdam Naam : Kamer : Aankomst : Vertrek : Huishoudelijk reglement Woonhotel Rotterdam Tijdelijk Thuis in een Wereldstad Welkom! Tijdens het verblijf in het Woonhotel Rotterdam dient de gast zich aan de Huisregels

Nadere informatie

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING 331 Welkom Binnenkort wordt u in het Maag-, Darm- & Levercentrum van het Sint Franciscus Gasthuis opgenomen voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling is een

Nadere informatie

Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg

Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg informatie voor patiënten 2 Om familieleden of vrienden de kans te geven om in de omgeving van de patiënt te overnachten, beschikt UZ Leuven campus Pellenberg

Nadere informatie

Een decembermaand vol met. feest. Sfeervolle dagen vier je bij. Golden Tulip Strandhotel Westduin! STRANDHOTEL WESTDUIN

Een decembermaand vol met. feest. Sfeervolle dagen vier je bij. Golden Tulip Strandhotel Westduin! STRANDHOTEL WESTDUIN Een decembermaand vol met feest Sfeervolle dagen vier je bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! STRANDHOTEL WESTDUIN Golden Tulip Strandhotel Westduin het mooiste plekje onderaan de duinen Koning Winter

Nadere informatie

UW VERBLIJF OP DE AFDELING CHIRURGIE/UROLOGIE FRANCISCUS VLIETLAND

UW VERBLIJF OP DE AFDELING CHIRURGIE/UROLOGIE FRANCISCUS VLIETLAND UW VERBLIJF OP DE AFDELING CHIRURGIE/UROLOGIE FRANCISCUS VLIETLAND Welkom Welkom op onze afdeling. Wij hopen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk zal zijn. Met deze folder willen wij u wegwijs maken op

Nadere informatie

EEN DECEMBERMAAND VOL MET FEEST. Sfeervolle dagen vier je bij Golden Tulip Strandhotel Westduin!

EEN DECEMBERMAAND VOL MET FEEST. Sfeervolle dagen vier je bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! EEN DECEMBERMAAND VOL MET FEEST Sfeervolle dagen vier je bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! Golden Tulip Strandhotel Westduin het mooiste plekje onderaan de duinen Koning Winter Gelukkig heeft Nederland

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers FACILITEITEN & VASTGOED Informatie voor gasten van de logeerkamers Informatie voor gasten van de logeerkamers Als een naast familielid van u is opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis, kan het zijn dat

Nadere informatie

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda 1. Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda De doelgroep Als u binnenkort wordt u opgenomen op de klinische afdeling van Revant Revalidatiecentrum Breda dan is deze folder voor u en uw familieleden

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

Welkom op afdeling C44 Heelkunde en Gynaecologie

Welkom op afdeling C44 Heelkunde en Gynaecologie Welkom op afdeling C44 Heelkunde en Gynaecologie Uw verblijf op afdeling C44 Alle medewerkers van de afdeling helpen u om uw opname zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zij zullen daarbij zoveel mogelijk

Nadere informatie

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website via Facebook of telefonisch, wij reageren via .

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website  via Facebook of telefonisch, wij reageren via  . PARAISO CURACAO DE KLEINE LETTERTJES Wees welkom in Paraiso Curaçao. Hieronder vind je meer informatie over de huurvoorwaarden en onze huisregels. Wat betekent dat? Lees alsjeblieft verder. LEEFTIJD Volwassenen

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Afdeling 11 MCH Antoniushove

Afdeling 11 MCH Antoniushove Afdeling 11 MCH Antoniushove Interne geneeskunde Longgeneeskunde Informatie voor patiënten F1013-1580 juni 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Faciliteiten in Hotel Yurdaer Internet

Faciliteiten in Hotel Yurdaer Internet Faciliteiten in Turvan Hotel Kranten, Sauna, Wellnesscentrum, Massage, Turks bad, Fietsverhuur Restaurant, Ontbijt op de kamer Er is geen parkeergelegenheid. 24-uursreceptie, Versneld in- en uitchecken,

Nadere informatie

neosuite in het Anna Paviljoen

neosuite in het Anna Paviljoen neosuite in het Anna Paviljoen Inhoud Bezoek 4 Bezoek van kinderen tot 6 jaar 4 Bloemen 5 Contact met het Anna Paviljoen 6 Couveusecamera 3 Fotograferen en filmen in het Anna Paviljoen 5 Geld en kostbaarheden

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

Reserveren is niet noodzakelijk. Diensten

Reserveren is niet noodzakelijk. Diensten Faciliteiten in Campanile Calais Slaapkamer Wekker, Kledingkast Tuin Kranten Radio, Kabeltelevisie, Flatscreen-tv, Telefoon Restaurant (à la carte), Restaurant (buffet), Koffie- / theevoorzieningen Gratis!

Nadere informatie

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Sparrepad 100 D Camping Duinrand Hogeweg 96/B Burgh-Haamstede www.jkrielen.nl Inhoudsopgave Waarom toch de naam De Zeemeermin. Pagina: 3 Wat u moet weten

Nadere informatie

Welkom in de Sint Maartenskliniek

Welkom in de Sint Maartenskliniek Welkom in de Sint Maartenskliniek Inhoud Sint Maartenskliniek 3 Bezoektijden 3 Draadloos internet 3 Geld pinnen 3 Centrale hal: Atrium en Zorgpassage 3 Klachten of suggesties 4 Aansprakelijkheidsstelling

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Afdeling dagbehandeling volwassenen. Algemene informatie. Behandelingen/onderzoeken

Afdeling dagbehandeling volwassenen. Algemene informatie. Behandelingen/onderzoeken Afdeling dagbehandeling volwassenen Algemene informatie Behandelingen/onderzoeken Opname In overleg met uw specialist is besloten dat u wordt opgenomen op de afdeling dagbehandeling volwassenen. Van de

Nadere informatie

Televisie, telefoon en internet aan uw bed

Televisie, telefoon en internet aan uw bed Televisie, telefoon en internet aan uw bed U bent opgenomen in het Radboudumc. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u bij uw bed gebruik maken van radio, televisie, telefoon en internet.

Nadere informatie

Arrangementen zakelijk 2017

Arrangementen zakelijk 2017 Arrangementen zakelijk 2017 4-uurs arrangement à 22,50 p.p.: 4-uurs arrangement à 38,50 p.p.: 8-uurs arrangement à 48,50 p.p. : 12-uurs arrangement à 74,50 p.p.: 24-uurs arrangement (dag 1 aankomst 09.00

Nadere informatie

De afdeling Interne Geneeskunde

De afdeling Interne Geneeskunde De afdeling Interne Geneeskunde Afdeling 7, MCH Antoniushove Informatie voor patiënten F0335-3415 oktober 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht Comfortabel wonen voor senioren in Amaris Theodotion Zorg met aandacht Comfort+ Comfort Basis+ Comfortabel wonen Welkom bij Amaris Theodotion! Heeft u het wonen in een appartement van ons woonzorgcentrum

Nadere informatie

Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde. www.nwz.nl

Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde. www.nwz.nl Welkom op de dagbehandeling Interne geneeskunde www.nwz.nl Inhoud Wat kunt u verwachten op de dagbehandeling interne geneeskunde? 3 Uw afspraak 4 Uw voorbereiding 4 Dag van het onderzoek of de behandeling

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

Welkom in Flora Hillegom

Welkom in Flora Hillegom Welkom in Flora Hillegom Wat maakt zaken doen in de Bollenstreek zo bijzonder. Nergens ter wereld vind je zo n kleurige bedrijvigheid als in deze regio. Naast de miljoenen toeristen die jaarlijks onze

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3 ZALEN 2016 Inhoudsopgave Welkom pagina 3 Vergaderen Basis vergaderarrangementen pagina 5 Comfort vergaderarrangementen pagina 6 Vergaderbuffetten pagina 7 Plattegrond bovenzalen pagina 8 Plattegrond Zeelandzaal

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats.

Kunnen we koken in de Backpack Shack? Er is geen keuken of keukengerei aanwezig. Wel is er buiten een gezellige barbecueplaats. Inhoudsopgave Airstream Blz. 2 Laidbackshack Blz. 4 Retro Trailer Blz. 6 Beachlodges Blz. 8 Kampeerbungalows Blz. 10 De Waard tenten Blz. 12 Backpack Shacks Blz. 14 1 Airstream Voor welke doelgroep is

Nadere informatie

Welkom op afdeling B44 Chirurgie, plastische chirurgie en urologie

Welkom op afdeling B44 Chirurgie, plastische chirurgie en urologie Welkom op afdeling B44 Chirurgie, plastische chirurgie en urologie 2 Uw verblijf op afdeling B44 Alle medewerkers van de afdeling helpen u om uw opname zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zij zullen

Nadere informatie

Dagopname locatie Leyweg

Dagopname locatie Leyweg Dagopname locatie Leyweg Informatie over dagopname U wordt gedurende 1 dag opgenomen voor een dagbehandeling. In deze folder leest u belangrijke informatie over deze opname. Het kan zijn dat de informatie

Nadere informatie

NH Atlantic Den Haag. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Atlantic Den Haag. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Binnenbad AM/FM-radio Continentaal Onbijt Converters/spanningsomzetters Bar/ cafetaria Volt 220V Strand bar Internettoegang Antiox-ontbijtbuffet

Nadere informatie

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN Prijzen kamer + ontbijt half pension vol pension 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers Type 1 1 persoonskamer 107,00 119,00 125,00 Type 2 2 persoonskamer 97,00 64,00 107,00

Nadere informatie

Afdeling Cardiologie

Afdeling Cardiologie Afdeling Cardiologie Ziekenhuis Gelderse Vallei Het team van afdeling cardiologie heet u van harte welkom! In deze folder vindt u informatie over de afdeling cardiologie. Deze informatie is aanvullend

Nadere informatie

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN

PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN PRIJZEN ZORGHOTEL DRIE EIKEN Prijzen VERBLIJF VOL PENSION 1 persoon / dag (op basis van éénpersoonskamer) Eerste 30 nachten 85 160 Vanaf 31 nachten 75 140 2 personen / dag (op basis van tweepersoonskamer)

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Dagopname. Dagcentrum

Dagopname. Dagcentrum Dagopname Dagcentrum Welkom in het dagcentrum Deze folder geeft u informatie over uw dagopname. U wordt binnenkort opgenomen op het dagcentrum. Een team van artsen, verpleegkundigen en andere professionals

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie

Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie In overleg met uw behandelend arts heeft u besloten tot een opname in het Radboudumc. Algemene informatie over het ziekenhuis vindt u in het boekje Wegwijzer bij

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Verpleegafdeling Longgeneeskunde

PATIËNTEN INFORMATIE. Verpleegafdeling Longgeneeskunde PATIËNTEN INFORMATIE Verpleegafdeling Longgeneeskunde 2 PATIËNTENINFORMATIE Het personeel van de afdeling Longgeneeskunde heet u van harte welkom op de afdeling. Om het verblijf op de afdeling zo prettig

Nadere informatie

1STE DAGGIDS HEE KLOJO DIT IS ONZE FLEXIBELE WERKPLEK!!

1STE DAGGIDS HEE KLOJO DIT IS ONZE FLEXIBELE WERKPLEK!! 1STE DAGGIDS HEE KLOJO DIT IS ONZE FLEXIBELE WERKPLEK!! 02 Stoor elkaar niet met bellen/ praten. Zoek bij langer durende gesprekken een geschikte ruimte. 05 De bureaustoelen voldoen aan de ARBO-norm en

Nadere informatie

Afdeling 7 MCH Westeinde

Afdeling 7 MCH Westeinde Afdeling 7 MCH Westeinde Maag-, darm- en leverziekten Informatie voor patiënten F0983-1173 juni 2014 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus

Nadere informatie

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Dak terras Kleuren-tv Antiox-ontbijtbuffet Televisie met afstandbediening Lounges/bars AM/FM-radio Restaurant Converters/spanningsomzetters

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

Afdeling 6 MCH Antoniushove

Afdeling 6 MCH Antoniushove Afdeling 6 MCH Antoniushove Informatie voor patiënten Cardiologie F1042-1610 februari 2013 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260

Nadere informatie

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel 2015 Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel 2015 Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk 1 Na reserveren verklaart u de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in gemeente AYEN, GRASCHAMP, nummer 12 gelegen in FRANKRIJK. Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie

STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6. Algemene Informatie STANDAARD OFFERTE - MAIL Pagina 1 van 6 Behandeld door: Xander Heineke, Gastheer. Onze referentie: Standaard Offerte Uw feest en/of partij organiseren bij Lunchroom Rentrée te Baarn. Baarn, 29 januari

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen.

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen. Buitenlandse TENNIS STAGE 2016 Van zondag 10 17 april Komend jaar gaan we wederom naar Turkije. Vanwege het enorme succes vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Limak Arcadia ***** Golf & Resort

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Polikliniek en dagbehandeling oncologie B09

Polikliniek en dagbehandeling oncologie B09 Polikliniek en dagbehandeling oncologie B09 2 Algemeen U bent doorverwezen naar de polikliniek en dagbehandeling oncologie. We hebben geprobeerd door kleuren en comfortabel meubilair een sfeervolle warme

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling 10, MCH Westeinde Informatie voor patiënten F0541-1011 december 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

NoLIMIT zalen & evenementen 2013

NoLIMIT zalen & evenementen 2013 NoLIMIT zalen & evenementen 2013 ZAlen & evenementen Bij NoLIMIT kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten huren. De zalen zijn geschikt voor activiteiten, conferenties, vergaderingen, evenementen

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie