Skihap Davos 2013, 41 e editie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Skihap Davos 2013, 41 e editie."

Transcriptie

1 Skihap Davos 2013, 41 e editie.

2 1. Vertrek en aankomst Vertrek - Vrijdag 8 februari om uur, iedereen uiterlijk aanwezig om uur (tijden onder voorbehoud!) Verzamelen bij het BOWLING & Party Centrum Breda Nassausingel 28 Breda. Voor bus 1. Voor bus Laat je paspoort zien aan je busbegeleider en berg het paspoort daarna op in je handbagage. - Vervolgens ga je naar je bus. Volg de instructies van de buschauffeur. - Jouw koffer is voorzien van een label met naam en adres erop! dit i.v.m. controles door politie en douane (geen sterke drank of DRUGS). Is de koffer te zwaar dan weigert de chauffeur de koffer mee te nemen. - Snowboarders, zorg ervoor dat je bindingen van het snowboard af zijn, anders wordt het board niet meegenomen. Neem afscheid van je geliefden en stap in je bus. Daarna niet meer uit de bus. In de bus NIET roken, GEEN alcohol en ook GEEN drugs. Zorg dat je de bus instapt met een LEGE BLAAS. Daarna niet teveel drinken want het toilet is snel vol en we stoppen pas na 4 uur. Houdt er rekening mee dat de bus na de eerste stop in een keer door rijdt tot eindbestemming Davos! Dit is een lange zit. Denk eraan: gooi geen afval op de grond maar in de vuilniszakken die in de bus aanwezig zijn. Aankomst - zaterdag 9 februari om +/ uur. Waldschlössli hotel Buolstrasse 4 A-7270 Davos-Platz Tel: Tel (GSM Saskia de Wild).

3 2. Organisatorische zaken: Begeleiding vanuit school - Saskia de Wild - Jan Willem Wilms - Cor Clarijs - Richard Thomas - Bart Seegers - Sep Botermans - Niels vd Heuvel Ski en Snowboardocenten: Er gaan skidocenten en snowboarddocenten mee (afhankelijk van inschrijvingen). Medische zaken - Een arts vind je in Davos. - Denk eraan dat je op de piste je verzekeringspasje én je legitimatiebewijs bij je hebt. Deze gegevens zijn nodig in het geval van een blessure. - In geval van nood moet je Saskia kunnen bellen. Zet haar telefoonnummers daarom in je telefoon en neem per groepje minimaal 1 telefoon mee op de piste! - Saskia zorgt er voor dat er altijd een begeleider mee gaat naar het ziekenhuis of daar naar toe komt wanneer er een ongeval heeft plaats gevonden. Diefstal - Geen snowboards of ski s op het balkon, tegen de balustrade of voor de bar laten staan. Gehuurd materiaal moet bij diefstal of schade ter plekke betaald worden. Skipassen - Zorg ervoor dat de skipas aan het einde van de week punt gaaf wordt ingeleverd, geen vouwen erin of krassen op het kaartje. - Bij verlies of diefstal, moet je een nieuwe kopen bij het skipas office. Daar kun je een formulier invullen. Wanneer je oude pas wordt terug gevonden krijg je het geld van de nieuwe terug. TIP: schrijf het nummer van je skipas op een blaadje of zet deze in je telefoon, dan kun je je pas in geval van diefstal of verlies laten blokkeren. Een nieuwe pas aanvragen kan dan wel gratis!

4 Huisregels - Na uur rust in de gangen en op de kamers. Na uur overal NACHTRUST!!!! Er wordt echt geen lawaai meer geaccepteerd na uur in de gangen en kamers in ons gebouw. Bij overtreding hiervan worden er maatregelen genomen. De tweede overtreding leidt tot verwijdering uit het appartement (een enkele reis naar huis). - Drugsgebruik en drankmisbruik wordt absoluut niet getolereerd en volgt ook een enkele reis naar huis. - Eten en drinken dat niet is gekocht in het gebouw zelf, mag niet worden genuttigd buiten de eigen kamers! Hier staat een boete op! Schoonhouden gebouw - Geen afval op de balkons of in de gangen. - Er wordt in onze accommodatie gebruik gemaakt van strikte afvalscheiding. Dus.. Papier bij papier, plastic flessen bij de plastic flessen, glazen flesjes bij de glazen flesjes en restafval in de prullenbak! - We zijn samen verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de eetzaal. Er staan karren om je lege borden etc. op te sorteren.

5 3. De week in het kort Bij aankomst uitstappen en bij de bus blijven. Wacht op instructies van de busbegeleiders Iedereen zet alle bagage in het skidepot waarna er een ontbijt klaar staat in de eetzalen. Daar krijgen jullie de belangrijkste informatie voor die dag van Saskia, zoals tijdstippen voor het huren van materiaal en wanneer iedereen weer terug verwacht wordt in het gebouw voor het intrekken in de kamers. Nadat je de sleutel van het appartement hebt: Haal je de koffers en brengt ze naar je appartement Controleer je samen de kamer en schrijf je dingen op die missen en/of kapot zijn. Doe dit goed, anders word je later verantwoordelijk gesteld voor zaken die niet meer aanwezig zijn of defect. Dat betekent altijd BETALEN! Wij proberen er voor te zorgen dat jullie zo vroeg mogelijk de appartementen in kunnen, toch staat de tijd in principe op 16.00u. De inventarisatielijst van je appartement wordt bij de meeting s avonds voor de appartementshoofden ingeleverd bij Saskia. Gaat er gedurende de vakantie iets kapot dan meld je dit ook bij Saskia. GELD: IN ZWITSERLAND WORDT NIET BETAALD MET DE EURO, ER WORDT BETAALD MET ZWITSERSE FRANK (omrekenen: 1 euro 1,25 frank). Let op: Iedereen heeft 85,- contant bij zich voor eventuele ski of snowboardlessen! (na het voorskiën kan worden bepaald dat les tóch noodzakelijk is) Voor het pinnen van geld is gedurende de eerste dag genoeg gelegenheid in Davos zelf. Dingen die tijdens de week door jouw toedoen kapot gaan, worden natuurlijk ook op jou verhaald. Daar is de borg van 50,- voor. Ook het niet houden aan de huisregels kan door het personeel van onze accommodatie worden beboet!

6 Skiën/Snowboarden uur iedereen staat op u ontbijt in de eetzalen u aanvang lessen, iedereen is om 8.45u uit het gebouw ook de niet-lessers!!!!! - Niemand blijft achter in het appartement om later te gaan skiën, maar andere woorden er wordt niet lekker uitgeslapen! - Bij ziekte melden bij kamer van Saskia en Jan Willem. - Er wordt lesgegeven van zondag t/m woensdag. Zondag, maandag en dinsdag de gehele dag en de laatste dag tot aan de lunch. - De gevorderden gaan skiën/snowboarden in groepjes van minimaal 4 personen. - Het dragen van een helm is verplicht voor skiërs en snowboarders, tevens zijn snowboarders ook verplicht om polsbeschermers te dragen (géén skeeler polsbeschermers!). - Een rugbescherming is niet verplicht, maar raden we wel iedereen aan. - De lessers mogen na hun 4 uur les alleen gaan skiën/snowboarden op de pistes waar ze met hun skileraren/snowboardleraren zijn geweest. Zij gaan nooit mee met de gevorderde skiërs/snowboarders naar andere pistes. - NOOIT skiën buiten de piste, alleen onder begeleiding van een gids. - Houd je aan de piste regels, veroorzaak je een ongeluk dan ben je financieel aansprakelijk en krijg je een fikse boete - Het is een SKIVAKANTIE, dat betekent dat we leerlingen niet vroeg in de middag terug verwachten om thuis te gaan luieren! Einde skidag - Afmelden om uur door het appartementshoofd bij de meeting voor de appartementshoofden. Zo weten wij of iedereen weer veilig thuis is en krijg je weer nieuwe informatie over de aankomende avond, nacht en volgende dag. Avondprogramma - Elke avond zal het café geopend zijn voor de leerlingen om lekker te dansen, spijkeren of gezellig wat te drinken. - Om wat meer sfeer te krijgen organiseren we dit jaar ook een Carnavalsavond (Carnavalskleding!), spelletjesavond en een limbodans-wedstrijd. - In het café is drank te koop tegen normale prijzen. Er wodt gebruik gemaakt van een afstreepkaart. Heb je aan het einde van de week je kaart nog niet vol? Dan krijg je het overige geldbedrag gewoon contant terug.

7 De Avond en Nacht OLV regels - Om uur stil in de gangen en stil in de appartementen. - Om uur ligt iedereen in zijn of haar eigen bed te slapen. - DIT WORDT GECONTROLEERD (iedere avond), word je na uur nog ergens anders aangetroffen of niet in je bed dan kun je de volgende dag niet gaan skiën. Vertrekdag ZATERDAG 16 februari uur opstaan en de laatste zaakjes opruimen en schoonmaken uur appartementen leeg en schoon! - Is je appartement klaar voor inspectie, dan zoek je een van de begeleiders op die de appartementen controleren. - Na inspectie van jullie appartement mag je al je bagage uit je appartement halen en keurig in de aangewezen loungeroom zetten. En wel zo dat er meer dan voldoende ruimte overblijft voor mensen die er langs moeten. De begeleiders helpen jullie bij het scheiden van de spullen voor bus 1 en bus 2. - Appartementshoofd geeft de sleutel(s) van het appartement altijd persoonlijk aan Saskia. - Je handbagage (al je kostbaarheden), houd je bij je de laatste dag. - Zodra de nieuwe groep arriveert, vertrekken wij weer met dezelfde bussen terug naar Nederland. Iedereen neemt zijn/haar eigen spullen mee naar de bushalte en zorgt er ZELF voor dat de spullen in het bagageruim staan voordat je plaats neemt in de bus! - Natuurlijk heb je je legitimatiebewijs bij je in je handbagage en ga neem je pas plaats in de bus wanneer je daar toestemming voor hebt van je busbegeleider. - Aankomst in Breda in de avond van zaterdag 16 februari. Ga niet te laat naar bed op vrijdag! - Je moet om uur op staan om alles op te ruimen (p.s. vergeet niet het balkon, de WC en de badkamer). - Stofzuigen! - Alle etensresten in de vuilnisbakken dus niets achterlaten in de kasten. ALCOHOL en DRUGS OLV regels - Geen drugs in je appartement of er buiten. - Geen sterke drank, niets boven de 10% alcohol in je appartement of er buiten. - Gematigd alcohol gebruik toegestaan voor leerlingen ouder dan 16 jaar. Zie alcoholbeleid! - Bij overtreding is er maar een sanctie en dat is de volgende ochtend vertrek naar Nederland en wel op eigen kosten.

8 Protocol in geval van ongeval 1. Zo nodig bellen noodnummer piste (zie skipas) 2. Bellen Saskia de Wild: Saskia de Wild belt begeleider om naar ziekenhuis te gaan 4. Begeleider in ziekenhuis koppelt terug aan Saskia de Wild welke diagnose is gesteld en hoe het verder gaat met de leerling. In geval van ongeval tijdens les, gaat desbetreffende ski-/snowboardleraar zelf mee naar het ziekenhuis. Hij/zij draagt andere leerlingen voor de les over aan een collega. In dit geval wordt Saskia de Wild alleen gebeld om door te geven dat hij/zij met een leerling naar het ziekenhuis is. Bij verlaten ziekenhuis, zie 4. Bij terugkomst skidag belt Saskia de Wild samen met leerling(e) naar huis om informatie door te geven aan de ouders en eventueel door te spreken hoe we een nabehandeling aanpakken. Leerling dient een European Insurance Health Card mee te nemen. Niet alle verzekeringen sturen die automatisch elk jaar mee. In dit geval dient de kaart aangevraagd te worden. Wanneer een leerling(e) niet in het bezit is van een European Insurance Card moet vanuit het ziekenhuis worden gebeld naar verzekeringsmaatschappij en dit duurt lang en is erg omslachtig. Bij een ziekenhuisbezoek gaat de organisatie af op de diagnose gesteld door de arts en volgen wij het door het ziekenhuis aangegeven behandelplan. De communicatie van het ziekenhuis in de Davos verloopt rechtstreeks met de verzekering en artsen in Nederland.

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2018 Presentatie ná 06-02-2018 op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie

Nadere informatie

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op:

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op: Wintersportweek 2017 Deze presentatie is ná 01-02-2017 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Wintersportweek 2016 Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Informatieboekje skikamp 2015

Informatieboekje skikamp 2015 Informatieboekje skikamp 2015 www.eduvier.nl www.skiamade.com (panorama) Reisorganisatie www.duketravel.nl Jugendgästehaus Steiner in het plaatsje Eben in Oostenrijk www.jgh-steiner.com 1 Belangrijke zaken!

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Winterkamp. Infoboekje 2019 Groep Deckers, Lisa

Winterkamp. Infoboekje 2019 Groep Deckers, Lisa 8-2-2019 Winterkamp Infoboekje 2019 Groep 1 Deckers, Lisa Inleiding In dit infoboekje vind je alle informatie over het winterkamp. De contactgegevens bij nood, de regels en afspraken. Ook de indeling van

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden WELKOM Presentatie Nordwin College Leeuwarden PROGRAMMA VAN VANAVOND Organisatie De reis Het skigebied Het hotel Programma Voorbereiding Overige informatie Vragen ORGANISATIE DeSkireis.nl 2007 1 ste (vrienden)reis

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

Klassieke reis HNL Rome

Klassieke reis HNL Rome Klassieke reis HNL 2019 Rome Praktische informatie Sociaal contract Programma Vragen? Praktische informatie: vervoer heenreis maandag 8 april 5.30 uur verzamelen voor school heenvlucht: 8 april Amsterdam-Rome

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 september gaan alle leerlingen van HA2a, A2a en G2a gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 4 september Tot vrijdag 8 september Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Zeilschool de Morra Buorren 3, 8584 VC Hemelum 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig)

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) ROMEREIS 2016 VLUCHT Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) terugreis: vrijdag 11 maart 2016 18.15/18.45 uur in Enschede VLUCHT Datum Vlucht Vertek Aankomst

Nadere informatie

Sportklas 2 wintersportkamp

Sportklas 2 wintersportkamp Sportklas 2 wintersportkamp 2 Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Zondag 10 januari 2016 is de dag waarop we naar Duitsland gaan. De bus zal om ongeveer 07:00 uur vanaf school vertrekken. Maar zoals

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

Programmaboekje Werkweek Londen 2014

Programmaboekje Werkweek Londen 2014 Programmaboekje Werkweek Londen 2014 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Regels en afspraken.4,5 Checklist...6,7 Klimaat en kleding. 8 Tijdverschil..8 Geld..8 Veiligheid en gezondheid..9 Bagage.9

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen.

Dit is het programmaboekje voor onze reis naar de Belgische Ardennen. ARDENNEN 2016 Beste leerlingen en ouders, Het is bijna zover. Vanaf het begin van het schooljaar kijken we allemaal uit naar deze spannende en te gekke werkweek! Wij, de mentoren, hebben er zin in en vertrouwen

Nadere informatie

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk WERKWEEK Wintersport Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Wolfert fährt nach Berlin

Wolfert fährt nach Berlin Wolfert fährt nach Berlin Van maandag 29 februari Tot vrijdag 4 maart Wat kunt u lezen in deze presentatie? Reisleiding Noodnummers Bagage Geldzaken Programma Onderkomen Lunch en diner Regels Verzekering

Nadere informatie

Londen 8 t/m 11 oktober 2018

Londen 8 t/m 11 oktober 2018 Londen 8 t/m 11 oktober 2018 HOSTEL Safestay London Elephant & Castle John Smith House, Walworth Rd, London SE17 1JL, Verenigd Koninkrijk - - TRAIN STATION: 6 MINUTES AWAY - LONDON BRIDGE: 10 MINUTES AWAY

Nadere informatie

Bijlage 1: paklijst Bijlage 2: het programma Bijlage 3: afspraken

Bijlage 1: paklijst Bijlage 2: het programma Bijlage 3: afspraken Bijlage 1: paklijst Bijlage 2: het programma Bijlage 3: afspraken Programma groep Geallieerden: 9:45 uur Met de bus naar Ieper (afzetten bij centrum) 10:00 12.00 uur Speurtocht door Ieper in groepjes.

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger,

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Aan de ouders/verzorgers van Paucke Aartsen v6c Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Het schooljaar is pas net begonnen, maar

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

SPEERPUNTEN Surfkamp Mimizan: 7 SEPTEMBER T/M 12 september 2014:

SPEERPUNTEN Surfkamp Mimizan: 7 SEPTEMBER T/M 12 september 2014: SEERUNTEN Surfkamp imizan: 7 SETEBER T/ 12 september 2014: Denk om je reisdocument (hetzelfde als je ingeleverde kopie) en je verzekeringspas, neem ook pen en papier mee. Zondag 7 september om 09.00 uur

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Sportklas survivalkamp

Sportklas survivalkamp Sportklas survivalkamp Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Nog een paar weken en dan is het zover: we gaan naar de Ardennen. Op maandag 22 juni vertrekken we om 8.00 uur per bus van school naar

Nadere informatie

Informatieavond Woensdag 1 februari Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is beschikbaar op de www.de nieuweveste.nl

Informatieavond Woensdag 1 februari Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is beschikbaar op de www.de nieuweveste.nl Informatieavond Woensdag 1 februari Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is beschikbaar op de www.de nieuweveste.nl Programma Informatieverstrekking Wintersportweek 2012 Aansluitend pas-sessie

Nadere informatie

Ski- / Snowboardkamp 2017!

Ski- / Snowboardkamp 2017! Ski- / Snowboardkamp 2017! Leerjaar 2, 3 en 4! Ski- / Snowboardkamp: 23 t/m 28 februari 2017 Informatieboekje (met inschrijfinstructies) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In leerjaar 2, 3 en 4

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november

St Michielsgestel. Werkweek 2 e klassen. maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november St Michielsgestel Werkweek 2 e klassen maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november 2018-0 - Beste deelnemers en ouders/verzorgers, Maandag 29 oktober vertrekken we met de tweede klassen op werkweek naar

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Praha, tady nás přijdeme!

Praha, tady nás přijdeme! Praha, tady nás přijdeme! PLANNING DINSDAG 5 JUNI Wie organiseren deze reis? Doel van de reis Programma per dag Praktische zaken Regels Hotels Niet vergeten Vragen? Groepsindeling Let op! Alle zaken die

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

NEPAL KATHMANDU VALLEI. Periode: 2012 en 2013 Leeftijd: 18+

NEPAL KATHMANDU VALLEI. Periode: 2012 en 2013 Leeftijd: 18+ NEPAL KATHMANDU VALLEI Periode: 2012 en 2013 Leeftijd: 18+ Children of the Universe Nepal Doel van het project In de heuvels rondom Kathmandu staat een weeshuis. In dit weeshuis wonen op dit moment 20

Nadere informatie

Tarieven 2015. Groot Zande. Slaapzalen. Voor scholen telt een minimum van 20 personen

Tarieven 2015. Groot Zande. Slaapzalen. Voor scholen telt een minimum van 20 personen Tarieven 2015 Voor scholen telt een minimum van 20 personen Midweek Maandag 10 uur t/m Woensdag 10 uur per persoon 25,50 Week Vrijdag 18 uur t/m Vrijdag 11 uur per persoon 72.00 Woensdag 14 uur t/m Vrijdag

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam 1 - Algemeen Dit huishoudelijk reglement geldt voor de gebruikers/ huurders van de Voorwerf. Het huishoudelijk reglement wordt ieder half jaar aangepast.

Nadere informatie

Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning

Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Werkweek Rome 2015 WELKOM! Begeleiders: dhr. N. Bakker mevr. C. Don dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Heenreis Zaterdag 9 mei zijn we allemaal om 06:00 uur bij school. We gaan met de bus naar Düsseldorf

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen London 2015 Begeleiders Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen Voorbereidingen Geldig paspoort of identiteitsbewijs (niet EU-ingezetenen ook een visum!) Enige Britse ponden

Nadere informatie

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP Adventure kamp naar De Heen Woensdag 16 t/m vrijdag 18 september Woensdag 16 september vertrekken we, op de fiets, met de klassen M2b en M2ca op werkweek naar De Heen, bij Steenbergen. De

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma.

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma. INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma. 2 INLEIDING Wat is er nu mooier dan drie dagen met sporten bezig te zijn?

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp Wintersport 2017 Informatie Bundel Saint François Longchamp 1 2 Inhoud Wintersport 2017 Informatie Bundel... 1 Voorwoord... 4 De deal... 5 Verblijf... 5 Huisjes indeling... 6 Apres ski... 7 Thema feesten...

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

Italiëreis 2017 Ouderavond

Italiëreis 2017 Ouderavond Italiëreis 2017 Ouderavond BENVENUTI A QUESTA SERATA INFORMATIVA PER IL NOSTRO VIAGGIO IN ITALIA HOOFDLEIDING - BASTIAAN VERGOOSSEN DOCENT GESCHIEDENIS/ MAATSCHAPPIJLEER - JOS VERSTAPPEN DOCENT AARDRIJKSKUNDE

Nadere informatie

Milieuopdrachten Sarahs Wereld

Milieuopdrachten Sarahs Wereld Milieuopdrachten Sarahs Wereld Om de wereld milieuvriendelijker te maken, heeft Sarah zeven milieutips. 1. De ruil je rijk! tip 2. De koop tweedehands! tip 3. De kijk uit wat je koopt! tip 4. De haal het

Nadere informatie

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2,

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Hierbij ontvangt u informatie over het schoolkamp van 26 t/m 28 september 2017 op camping Lumdatal, in het Duitse Lahntal. Heeft u na deze informatie

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 ADVENTURE KAMP 2 e klassen Mavo/Havo maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 Aan alle deelnemers en hun ouder(s)/ verzorger(s), Maandag 23 juni vertrekken we, op de fiets, met de twee 2 de klassen MAVO/HAVO

Nadere informatie

Programmaboekje Studiereis Londen. 2 e klas tto

Programmaboekje Studiereis Londen. 2 e klas tto Programmaboekje Studiereis Londen 2 e klas tto 2014 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Inleiding... 4 Regels en afspraken... 5 Checklist... 6 Klimaat en kleding... 7 Tijdverschil... 7 Geld... 7 Veiligheid

Nadere informatie

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier SCHOOLKAMP 2018 SBO Het Kompas maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier Woudenbergseweg 47 3711AA Austerlitz Tel: 0343-491304 Van maandag t/m woensdag gaan wij met

Nadere informatie

Op dinsdag 11 oktober 2011 09.00 uur vertrekt uw zoon/dochter naar België voor een leerzame en naar wij hopen een prettige Horeca Belgiëstudiereis.

Op dinsdag 11 oktober 2011 09.00 uur vertrekt uw zoon/dochter naar België voor een leerzame en naar wij hopen een prettige Horeca Belgiëstudiereis. Meenemen op reis!! Meenemen op reis!! Geachte ouders/verzorgers, Op dinsdag 11 oktober 2011 09.00 uur vertrekt uw zoon/dochter naar België voor een leerzame en naar wij hopen een prettige Horeca Belgiëstudiereis.

Nadere informatie

Hieronder staat een overzicht van wat iedereen moet meenemen:

Hieronder staat een overzicht van wat iedereen moet meenemen: B1B - B1C - B1D - B1W - B1Y Wo 25 september - Vr 27 september 2013 VOORWOORD Beste leerlingen, Dit is het programmaboekje voor de komende kennismakingsdagen. Lees dit boekje goed door en bereid je geestelijk

Nadere informatie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Huisregels voor patiënten en naastbetrokkenen Afspraken Deze huisregels zijn opgesteld om het verblijf binnen de kliniek voor iedereen zo

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Schoolreis naar het Ruhrgebied. 11 t/m 13 juli 2017

INFORMATIEBOEKJE. Schoolreis naar het Ruhrgebied. 11 t/m 13 juli 2017 INFORMATIEBOEKJE Schoolreis naar het Ruhrgebied 11 t/m 13 juli 2017 Naam leerling: 1 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), 2 De buitenlandreis naar het Ruhrgebied komt eraan. Voor invulling van deze

Nadere informatie

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei

Programma: Maandag 6 mei. Dinsdag 7 mei Trierreis 3G 2019 Programma: Maandag 6 mei 8.00 uur Vertrek van Ypenburg 11.00 uur Aankomst Heerlen Bezoek aan de thermen in Heerlen en de Romeinse catacomben in Valkenburg Om 12.30 is er tijd om je eigen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW!

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 5 ZATERDAG 4 APRIL TOT ZONDAG 12 APRIL 2015 WAGRAIN WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

Italiëreis 2018 Ouderavond

Italiëreis 2018 Ouderavond Italiëreis 2018 Ouderavond BENVENUTI A QUESTA SERATA INFORMATIVA PER IL NOSTRO VIAGGIO IN ITALIA HOOFDLEIDING - BASTIAAN VERGOOSSEN DOCENT GESCHIEDENIS/ MAATSCHAPPIJLEER - JOS VERSTAPPEN DOCENT AARDRIJKSKUNDE

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie