De Opdrachtgever verleent hierbij aan de Artiest, gelijk de Artiest van de opdrachtgever aanvaardt, de opdracht om een optreden te verzorgen op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Opdrachtgever verleent hierbij aan de Artiest, gelijk de Artiest van de opdrachtgever aanvaardt, de opdracht om een optreden te verzorgen op"

Transcriptie

1 OVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN Naam opdrachtgever: Adres: Postcode / Plaats: Telefoon / GSM: Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Naam: Hierna te noemen: de Opdrachtgever En Naam: Gert-Jan Roemen Adres: Papaverstraat 2 Postcode / Woonplaats: 6035 CK Ospel Als rechtsgeldig vertegenwoordiger van de groepsleden van de groep PARRIS; Groepsleden: Hans in t Zandt, Gert-Jan Roemen, Mark Vergoossen, John Cuijpers, Gerard Gubbels Hierna individueel en gezamenlijk te noemen: de Artiest ; VERKLAREN TE ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT: Artikel 1 Opdracht De Opdrachtgever verleent hierbij aan de Artiest, gelijk de Artiest van de opdrachtgever aanvaardt, de opdracht om een optreden te verzorgen op Datum: Locatie: Adres: Voor nadere specificatie zie Algemene rider (Annex I bij deze overeenkomst, hierna te noemen: het optreden ). Deze overeenkomst van opdracht is niet opzegbaar, tenzij in de overeenkomst uitdrukkelijk anders is bepaald. De Opdrachtgever zal in verband met het optreden voor eigen rekening zorgdragen voor de voorzieningen zoals bepaald in Annex II (de technische rider) bij deze overeenkomst.

2 Artikel 2 Gage 2.1 In verband met het optreden zal de Opdrachtgever de navolgende gage aan de Artiest verschuldigd zijn: Gage: 1.000,- (exclusief BTW). 2.2 De gage zal bruto kunnen worden uitbetaald, indien de Artiest beschikt over een Zelfstandigheidverklaring (t/m 2002) of een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR winst uit onderneming, vanaf 2003), of zijn vertegenwoordiger beschikt over een Inhoudingsplichtigeverklaring (IPV), mits van deze verklaring een kopie wordt overhandigd aan de Opdrachtgever. In dat geval behoeft de Opdrachtgever geen loonbelasting en sociale premies in te houden of af te dragen. De Artiest of zijn vertegenwoordiger moet voor de gage een factuur vermeerderd met BTW, overleggen. 2.3 Indien de Artiest of zijn vertegenwoordiger niet over één van in artikel 2.2 genoemde verklaringen beschikt, zal de artiestenregeling van de loonbelasting en sociale verzekeringen van toepassing zijn. De verdeling van de gage zal door de artiest op een Gageverklaring worden gespecificeerd en bijgevoegd. Artikel 3 Betaling 3.1 De Opdrachtgever zal de gage, zoals bepaald in artikel 2, als volgt aan de Artiest voldoen: 1.000,- Contant uiterlijk direct na het optreden op dezelfde dag. Artikel 4 Bijzondere rechten en verplichtingen van de Opdrachtgever 4.1 De Opdrachtgever zal in verband met het optreden zorgdragen voor de afdracht van verschuldigde muziekauteursrechten. 4.2 De Opdrachtgever heeft het recht om naam, logo, afbeelding en biografische gegevens van de Artiest in het kader van de uitvoering van deze overeenkomst te gebruiken voor de promotie van het optreden. 4.3 De Opdrachtgever is tegenover de Artiest verplicht om in verband met het optreden en al hetgeen daarmee samenhangt, alle regelgeving op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden in acht te nemen. Artikel 5 Bijzondere rechten en verplichtingen van de Artiest 5.1 De Artiest zal in verband met het optreden zorgdragen voor het vervoer van de Artiest. 5.2 De Artiest zal in verband met het optreden zorgdragen voor de instrumenten en apparatuur van de Artiest, tenzij in deze overeenkomst uitdrukkelijk anders is bepaald.

3 5.3 De Artiest heeft het recht om in de zaal of op het terrein van de locatie zogenaamde merchandisingproducten (zoals, maar niet beperkt tot geluidsdragers, t-shirts, posters e.d.) die betrekking hebben op de Artiest te verkopen of doen verkopen. 5.4 De Artiest heeft het recht om deze overeenkomst zonder tot enige (schade-)vergoeding gehouden te zijn op te zeggen indien de veiligheid van de Artiest, zijn werknemers, medewerkers en/of opdrachtnemers bij het optreden niet is gewaarborgd. In dat geval zal de Opdrachtgever desalniettemin de volledige gage, zoals bepaald in artikel 2, aan de Artiest verschuldigd zijn. 5.5 De Opdrachtgever verklaart bekend te zijn met het repertoire en het gebruikelijke geluidsvolume bij optredens van de Artiest. Repertoire en geluidsvolume zullen derhalve door de Artiest worden bepaald, met dien verstande, dat de Artiest het maximum geluidsvolume, zoals van overheidswege aan de Opdrachtgever is voorgeschreven, niet zal overschrijden. 5.6 De Artiest zal op verzoek van de Opdrachtgever, voor zover beschikbaar, het logo, een foto en biografische bijzonderheden van de Artiest voor promotioneel gebruik aan de Opdrachtgever doen toekomen. Artikel 6 Aansprakelijkheid 6.1 De Opdrachtgever is aansprakelijk voor iedere schade die aan de persoon of goederen van de Artiest, zijn werknemers, medewerkers en/of opdrachtnemers zou worden toegebracht door de Opdrachtgever, zijn werknemers, medewerkers en/of opdrachtnemers en/of het publiek. De Opdrachtgever vrijwaart de Artiest van aanspraken van derden terzake en de Opdrachtgever zal deze schade vergoeden en zich tegen aansprakelijkheid adequaat verzekeren. 6.2 Op straffe van verval van enige aanspraak van de Opdrachtgever, stelt de Opdrachtgever de Artiest binnen vijf (5) werkdagen schriftelijk in gebreke, indien de Artiest toerekenbaar tekort geschoten is in de nakoming van zijn verplichtingen. Artikel 7 Overmacht 7.1 Indien de Artiest door overmacht, zoals in geval van ziekte, ongeval, overheidsmaatregelen e.d., verhinderd is om zijn verplichtingen na te komen, dan zal de Artiest de Opdrachtgever daarvan terstond in kennis stellen. Ingeval van ziekte of ongeval heeft de Opdrachtgever het recht om door een Arboarts een onderzoek te laten instellen. 7.2 Overmacht als hiervoor bedoeld heeft een opschortende werking en de Opdrachtgever heeft derhalve het recht om, rekening houdend met de agenda van de Artiest, het optreden onder gelijke condities binnen een periode van zes (6) maanden alsnog te laten plaatsvinden. 7.3 Indien het optreden als gevolg van overmacht aan de zijde van de Opdrachtgever geen doorgang kan vinden, dan zal de overeenkomst geacht worden van rechtswege te zijn ontbonden en zal de Opdrachtgever desalniettemin de vergoeding, zoals bepaald in artikel 2.1, aan de Artiest verschuldigd zijn en gehouden zijn deze te voldoen.

4 Artikel 8 Slotbepalingen 8.1 Indien de Opdrachtgever niet binnen twee (2) weken na ontvangst van de overeenkomst deze heeft ondertekend en aan de Artiest heeft geretourneerd, dan wordt ieder aanbod van de Artiest in verband met het optreden geacht te zijn herroepen en wordt iedere overeenkomst in verband met het optreden met onmiddellijke ingang geacht te zijn ontbonden. 8.2 Elke wijziging of aanvulling van deze overeenkomst is slechts geldig, indien en voorzover deze schriftelijk door partijen is overeengekomen. 8.3 Alle geschillen die uit hoofde van deze overeenkomst mochten ontstaan, zullen met uitsluiting van elke andere rechter worden beslecht door de bevoegde rechter in het Arrondissement Roermond. Artikel 9 Aanvullende bepalingen 9.1 Indien mogelijk dient de opdrachtgever zorg te dragen voor voldoende gratis parkeergelegenheid voor de bandleden c.q. voertuigen t.b.v. het in deze overeenkomst genoemde optreden/evenement. Aldus opgemaakt en getekend in tweevoud. De Artiest: Naam: Gert-Jan Roemen Datum: Plaats: Ospel De opdrachtgever: Naam: Datum: Plaats: Handtekening: Handtekening:

5 Annex I: ALGEMENE RIDER 1 Tijden * = indien van toepassing Aankomst P.A. Aankomst band/crew Soundcheck band *Eten Aanvang band Nvt in overleg in overleg in overleg ter plaatse in overleg (1 set van minimaal 100 minuten) Het podium dient schoon en leeg te zijn vanaf aankomst band. 2 Zaal / podium Zaalafmetingen: Capaciteit/personen: Podiumafmetingen: Riser drums afmetingen: Trappen: 3 Electriciteit Binnen redelijke afstand van het podium dienen aanwezig te zijn: minstens twee (2) gescheiden randgeaarde groepen van 230 volt, 16 ampère, 50 hertz. Verder een krachtstroomaansluiting van 380 volt, 35 ampère, 50 hertz, bestaande uit drie (3) fasen, een nul en een aarde. Alles volgens de van overheidswege gestelde veiligheidsvoorschriften. 4 Kleedkamer Er dient een afsluitbare, verwarmde kleedkamer aanwezig te zijn in de nabijheid van het podium, voorzien van een spiegel, minimaal 5 stoelen, electriciteitsaansluiting en een koelkast. 5 Catering Bij aankomst band: koffie In de kleedkamer: 1 krat frisdrank, 2 kratten pils Op het podium: 5 flessen Spa-blauw of vergelijkbaar (water) Maaltijden: 6 personen, bijzonderheden: geen

6 6 Techniek De artiest maakt wel gebruik van een door de Opdrachtgever verzorgde PA. Indien wel gebruikt wordt gemaakt van een door de Opdrachtgever verzorgde PA dient de Opdrachtgever een PA-specificatie bij te voegen. PA-bedrijf: Nvt (o.v.b.) Telefoon: Nvt De artiest neemt géén eigen geluidstechnicus / monitortechnicus / lichttechnicus mee. 7 Gastenlijst Maximaal acht (8) personen hebben op invitatie van contractant 2 vrije toegang tot het optreden. 8 Diversen Technische rider ANNEX II (zie volgblad) is ten dele van toepassing, artiest is bekend met de lokatie en het PA bedrijf dat het optreden verzorgt. Voor akkoord: De Opdrachtgever: Voor akkoord: de Artiest:

7 Annex II: TECHNISCHE RIDER PA-systeem / vermogen: fullrange stereo systeem, in staat om 115dB onvervormd te produceren Mengtafel zaal: minimaal 24-kanaals console 4x parametrische EQ per kanaal en 4 aux-sends per kanaal Effecten zaal: 1x stereo 1/3 oct. graph. eq. 6x gate, 4x compressor 1x stereo tap delay, 1x stereo reverb unit tafel: min. 12 kanalen in / 5 group out systeem: monitoren, 1 drumfill Insert 1/3 oct. graph. eq. op 6 mixes Voor akkoord: De Opdrachtgever: Voor akkoord: de Artiest: Plattegrond podiumopstelling (zie ook technische bijlage) Drums Fill Bass Gitaar 2 Gitaar1 Lead vocals

8 TECHNISCHE BIJLAGE BIJ ANNEX II Drums: Hans in t Zandt - 1 monitorgroep, drumfill - stageblock rechts van de basdrum - 1 recht microfoonstatief met brede voet - 1 extra line-ingang t.b.v. Protools Gitaar 1 (R): Gert-Jan Roemen - 1 monitorgroep, single/double speaker - 1 microfoon & statief voor speaker, Shure SM-57 of vergelijkbaar. (1x mono) - 1 zangmicrofoon (Shure SM-58 of vergelijkbaar) & statief Gitaar 2 (L): Mark Vergoossen - 1 monitorgroep, single/double speaker - 1 microfoon voor speaker, Shure SM-57 of vergelijkbaar (1x mono) Bas: Gerard Gubbels - 1 monitorgroep, single/double speaker - 1 DI Lead vocals: John Cuijpers - 1 monitorgroep, single/double speaker - 1 zangmicrofoon (Shure SM-58 of vergelijkbaar) & statief CHANNEL LIST (*) = eigen microfoon 1 KICK AKG D112 (*) 2 SNARE SHURE SM 57 (*) 3 HI HAT SHURE BETA 98 D/S (48V phantom) (*) 5 TOM 2 SHURE BETA 98 D/S (48V phantom) (*) 6 TOM 3 SHURE BETA 98 D/S (48V phantom) (*) 7 TOM 4 SHURE BETA 98 D/S (48V phantom) (*) 8 TOM 5 SHURE BETA 98 D/S (48V phantom) (*) 9 OVERHEAD L AKG 414 / C451 (48V phantom) 10 OVERHEAD R AKG 414 / C451 (48V phantom) 11 BAS DI 12 GUITAR L SHURE SM GUITAR R SHURE SM VOCALS LEAD SHURE SM VOCALS GUITAR SHURE SM VOCALS DRUMS SHURE BLACKFIRE 604 (*) 17 REVERB L FoH 18 REVERB R FoH 19 TAP DELAY L FoH 20 TAP DELAY R FoH 21 SPARE / TALKBACK Afwijkingen / wijzigingen s.v.p. altijd telefonisch overleggen! Gert-Jan Roemen - +31(0)

optreed contract (concept)

optreed contract (concept) optreed contract (concept) DE ONDERGETEKENDEN, 1. Naam opdrachtgever... Adres... Plaats... Telefoon...e-mail... Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Naam... Hierna te noemen: de Opdrachtgever

Nadere informatie

1. Naam opdrachtgever... Telefoon e-mail Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Hierna te noemen: de Opdrachtgever ; EN 2. Naam...

1. Naam opdrachtgever... Telefoon e-mail Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Hierna te noemen: de Opdrachtgever ; EN 2. Naam... Optreedcontract (model) DE ONDERGETEKENDEN, 1. Naam opdrachtgever Adres Plaats Telefoon e-mail Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Naam Hierna te noemen: de Opdrachtgever ; EN 2. Naam Adres

Nadere informatie

Optreedcontract (voorbeeld)

Optreedcontract (voorbeeld) Optreedcontract (voorbeeld) DE ONDERGETEKENDEN, 1. Naam opdrachtgever... Adres... Plaats... Telefoon... e-mail... Te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Naam... Hierna te noemen: de Opdrachtgever

Nadere informatie

Naam... Adres... Plaats... Telefoon... Volledig bevoegd vertegenwoordiger van de navolgende groep/artiest: Naam... Adres... Plaats... Telefoon...

Naam... Adres... Plaats... Telefoon... Volledig bevoegd vertegenwoordiger van de navolgende groep/artiest: Naam... Adres... Plaats... Telefoon... Overeenkomst De ondergetekenden, Naam zaalhouder/organisator... Telefoon... Volledig bevoegd vertegenwoordiger van... Naam... Telefoon... hierna te noemen contractant 1 en Naam... Telefoon... Volledig

Nadere informatie

Rider Maidstone. Contactgegevens

Rider Maidstone. Contactgegevens Technische en Facilitaire Rider Versie 2016 www.ladiesdecision.nl info@ladiesdecision.nl 1 Inhoud Opmerkingen 2 Contactgegevens 2 Algemene Rider Tijden 3 Locatie 3 Kleedkamer 3 Catering 3 Gastenlijst 3

Nadere informatie

Rider Maidstone. Contactgegevens

Rider Maidstone. Contactgegevens Technische en Facilitaire Rider Versie 2016 www.ladiesdecision.nl info@ladiesdecision.nl 1 Inhoud Opmerkingen 2 Contactgegevens 2 Algemene Rider Tijden 3 Locatie 3 Kleedkamer 3 Catering 3 Gastenlijst 3

Nadere informatie

1. Inleiding. Allereerst: bedankt voor jullie interesse in onze band!

1. Inleiding. Allereerst: bedankt voor jullie interesse in onze band! Contract & Rider 1. Inleiding Allereerst: bedankt voor jullie interesse in onze band! We kijken er enorm naar uit om bij jullie te komen optreden. En iedereen die wij de afgelopen jaren kennis hebben mogen

Nadere informatie

Techische Rider

Techische Rider 1. Tijdschema Datum optreden Aankomst crew/band Soundcheck The Hips Zaal open Aanvang The Hips Techische Rider www.thehips.nl MunkProductions Bookings info@munkproductions.nl : : 2. Zaal/podium Capaciteit

Nadere informatie

OPTREED-, BOEKINGS- EN MANAGEMENT- CONTRACTEN

OPTREED-, BOEKINGS- EN MANAGEMENT- CONTRACTEN OPTREED-, BOEKINGS- EN MANAGEMENT- CONTRACTEN een uitgave van: Nationaal Pop Instituut Prins Hendrikkade 142 1011 AT Amsterdam tel. 020-4284288, fax 020-4284287 info@npi.nl www.popinstituut.nl INHOUD 1.

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van: Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van: B-RED Bookings RING 211 3343 CP H.I.AMBACHT NEDERLAND Inschrijfnummer K.v.K. te Rotterdam: 24410983 ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

V1.3 25-10-2014 MIDNIGHT MOTEL TECHNICAL RIDER

V1.3 25-10-2014 MIDNIGHT MOTEL TECHNICAL RIDER V1.3 25-10-2014 MIDNIGHT MOTEL TECHNICAL RIDER INHOUD 1. Inleiding p.3 2. Band en equipment p.4 2.1 Contactinformatie 2.2 Bandleden en equipment 3. Opbouw en sound check p.5 3.1 Opbouw 3.2 Sound check

Nadere informatie

XLR (D.I. uitgang op Radial Tonebone) 3 x stereo D.I. / 6 x mono D.I. (BSS AR133 /...) SM57 DRAADLOZE CLIP-ON

XLR (D.I. uitgang op Radial Tonebone) 3 x stereo D.I. / 6 x mono D.I. (BSS AR133 /...) SM57 DRAADLOZE CLIP-ON FOH Priklijkst 1, Basdrum 2. Snare TOP 3. Snare BOTTOM 4. Hi-Hat 5. Rack Tom 6. Floor Tom 7. Overhead L 8. Overhead R 9. L 10, R 11. 12. 13. 1 L 14. 1 R 15. 2 L 16. 2 R 17. 3 L 18. 3 R 19. Trompet 20.

Nadere informatie

(TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015

(TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015 (TECHNISCHE) RIDER 01-03-2015 Algemeen Dank voor je interesse in een optreden van StraX! Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een muzikaal succes te maken. Met deze rider geven wij aan wat we nodig

Nadere informatie

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S

www.mpeliveband.com A TRIBUTE TO THE ROARING 60S & 70S TECHNISCHE RIDER & STAGEPLAN Deze rider is bedoeld voor een optimale effectiviteit op de dag van het optreden. Als er problemen zijn om iets op deze rider te kunnen realiseren neem dan uiterlijk 48 uur

Nadere informatie

!!!!!!! Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5.

!!!!!!! Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5. Senne Guns Technische fiche Zomer 2015 (versie 13/07/2015) 1. BAND / CREW 2 2. HOSPITALITY & CATERING 3 3. GELUID 4 4. RISERS: 6 5. LICHT 6 Page 1 of 6 1. BAND / CREW" BAND: - Senne Guns - Wouter Vlaeminck

Nadere informatie

Overeenkomst betreffende optreden Proost!

Overeenkomst betreffende optreden Proost! Overeenkomst betreffende optreden Proost! Contractant 1: Opdrachtgever Naam: Adres: Plaats: Telefoon: Email: Bevoegd vertegenwoordiger van: Naam: Adres: Plaats: Telefoon: Contractant 2 Opdrachtnemer Naam:

Nadere informatie

TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Gecreëerd door T. Bruisschaart Dienstverlening

TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Gecreëerd door T. Bruisschaart Dienstverlening TECHNISCHE RIDER REVISIE C (MEI 2019) Technisch contactpersoon: n: Tim Bruisschaart e: info@bandreload.com Algemeen: - Over het algemeen speelt de band uitsluitend met eigen backline en levert deze dus

Nadere informatie

Technical rider. Vragen en opmerkingen of /

Technical rider.  Vragen en opmerkingen of / Technical rider www.kletskup.be kletskup@gmail.com Vragen en opmerkingen Kletskup@gmail.com of +32494/ 67.36.76 De Kletskup Technical Rider Line Input In an ideal world: Subgroup Insert 1 Kick Shure beta

Nadere informatie

OVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT

OVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT OVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Deze overeenkomst is gelijkluidend aan de door de Belastingdienst op 12 10 2015 onder nummer 9081593705 beoordeelde overeenkomst. De ondergetekenden: 1... (artiestennaam

Nadere informatie

Last Fear Technical rider - Algemene informatie - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra informatie

Last Fear Technical rider - Algemene informatie - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra informatie Last Fear Technical rider - Algemene - Stageplan & Priklijst - Monitor lijst - Extra Algemene - Besteed aandacht aan deze rider. Deze is opgesteld om het opbouwen / soundchecken zo vloeiend mogelijk te

Nadere informatie

Technische rider Versie: 2014

Technische rider Versie: 2014 Technische rider Versie: 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Podium... 3 Layout... 3 Priklijst... 4 Monitors... 4 Monitor indeling... 5 Stroomvoorziening... 6 Opbouwen... 6 Overige... 6 Voorprogramma / Artiesten...

Nadere informatie

RIDER HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4)

RIDER HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4) RIDER 2016 1. GENERAL RIDER (p.1) 2. HOSPITALITY RIDER (p. 2) 3. TECHNICAL RIDER (p. 3-4) 1. GENERAL RIDER Contactinfo: Op de dag van het optreden is de contactpersoon: Martin Mens Phone: 06-25542882 E-mail:

Nadere informatie

Technisch Contact: Pascal Zrour, drummer tel.: 06 555 97 188 email: pascal@statemusic.nl

Technisch Contact: Pascal Zrour, drummer tel.: 06 555 97 188 email: pascal@statemusic.nl STATE Music heeft een podium nodig zonder oneffenheden en zonder drumpodium, of een gladde vloer. Voor de drumset wordt een kleed mee genomen dus een harde of houten vloer is geen probleem. Een PA-systeem

Nadere informatie

Technical Rider 7NA. Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33

Technical Rider 7NA. Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Technical Rider 7NA Contactgegevens Management/ algemene zaken: Techniek & media: Naam: Oscar Otten Naam: Oscar Otten Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Mobiele tel: (06) 41 23 65 33 Algemene contactgegevens:

Nadere informatie

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr

VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr VOORBEELDOVEREENKOMST DJ MUSIC & ENTERTAINMENT Beoordeling Belastingdienst nr. 9081593705 12 10 2015 Beoordeling overeenkomst tussen opdrachtgever en DJ Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde

Nadere informatie

STARSHIFTER - Technische fiche

STARSHIFTER - Technische fiche 1. Geluidsinstallatie Indien gewenst, kunnen wij na overleg zelf voor het benodigde geluidssysteem zorgen. Indien de organisator zelf voorziet in een geluidsinstallatie, rekenen wij op een geluidsversterking

Nadere informatie

De Bende van Nasrien & Arne Technical rider 2013

De Bende van Nasrien & Arne Technical rider 2013 De Bende van Nasrien & Arne Technical rider 2013 Formule 1: Formule 2: De Bende zonder gast De Bende met gast 1. FOH specificaties voor beide formules. Het Front of House systeem moet minimum 3-weg zijn

Nadere informatie

PV and 'The Heartbeats'

PV and 'The Heartbeats' MEDIA / Bandleden PV and 'The Heartbeats' Leden (van rechts naar links) Peter de Vaan: Lead Vocals Guitar Piano Gertjan Exters: Bass guitar Vocals Gerrit van Willigen: Drums Roeland Verhulsdonck: Leadguitar

Nadere informatie

TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES

TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES 1 TECHNICAL + HOSPITALITY RIDER PAPER JAMES (6 pages) Questions? paperjamesmusic@gmail.com / (0032)(0)498 46 67 92 Pieter-Jan Buelens VOCALS/ACOUSTIC GUITAR Bob van der Leij LEAD GUITAR/VOCALS Kaena Bervoets

Nadere informatie

Opdrachtgever is de partij die Opdrachtnemer de opdracht verstrekt tot het leveren van een artistieke prestatie zoals omschreven in de overeenkomst.

Opdrachtgever is de partij die Opdrachtnemer de opdracht verstrekt tot het leveren van een artistieke prestatie zoals omschreven in de overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN BOOMSHAKALAK SOUNDSYSTEM Opdrachtgever is de partij die Opdrachtnemer de opdracht verstrekt tot het leveren van een artistieke prestatie zoals omschreven in de overeenkomst. Opdrachtnemer

Nadere informatie

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en, 2.

Nadere informatie

Rider WANT2SWING Bigband

Rider WANT2SWING Bigband Rider WANT2SWING Bigband Bij levering apparatuur door derden (festivals en evenementen) INFORMATIE Hieronder volgt de technische invulling voor een optreden van WANT2SWING Bigband. Tenzij anders is afgesproken

Nadere informatie

Rider. Licht Er dient voldoende licht aanwezig te zijn met eventueel bewegend licht.

Rider. Licht Er dient voldoende licht aanwezig te zijn met eventueel bewegend licht. Rider Bezetting The Bridge bestaat uit 7 personen: Karin Brouwer (lead zang) Egbert Griffioen (leadzang en gitaar) Jeroen Daas (leadgitaar) Gustav Egbring (slaggitaar) Geldermans (zang, toetsen, dwarsfluit

Nadere informatie

Technische Rider. - Priklijst - Stageplan - Monitormix. Laatste Update: oktober 2014

Technische Rider. - Priklijst - Stageplan - Monitormix. Laatste Update: oktober 2014 Technische Rider - Priklijst - Stageplan - Monitormix Laatste Update: oktober 2014 Contactgegevens: Dizcover Frank Gubbels T: 06-46273594 E: info@dizcovertheband.nl www.dizcovertheband.nl Priklijst Dizcover

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013

RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013 Pagina 1 van 5 RIDER THE OPPOSITES Versie 11-2013 Algemeen: Deze rider maakt integraal deel uit van het contract. Bij aankomst zal er een vertegenwoordiger van de opdrachtgever met beslissingsbevoegdheid

Nadere informatie

TECHNISCHE RIDER / STAGEPLAN ROCKCOVERBAND WAYWARD

TECHNISCHE RIDER / STAGEPLAN ROCKCOVERBAND WAYWARD TECHNISCHE RIDER / STAGEPLAN ROCKCOVERBAND WAYWARD TECHNISCHE RIDER / STAGEPL TECHNISCHE RIDER / STAGEPLAN ROCKCOVERBAND WAYWARD TAN ROCKCOVERBAND WAYWARD PRIKLIJST KANAAL OMSCHRIJVING BIJZONDERHEDEN DL1608

Nadere informatie

Technische vereisten Duk 2019v1.2: Geluid

Technische vereisten Duk 2019v1.2: Geluid v1.2: 1 Deze fiche bevat 7 pagina s. Contacteer ons als je deze niet allemaal hebt Een geluidsset van een geaccepteerd merk (dus geen zelfbouw) met een vermogen aangepast aan de grootte van de zaal en

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) ECHT - - TECH_RIDER_2014_03 1 27-01-2014

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk bijlage(n) ECHT - - TECH_RIDER_2014_03 1 27-01-2014 Feest- en Partyband N RGY! Stadhouderlaan 6 6085 AV HORN Telefoon +31 (0) 6 10 97 74 74 Email info@n-rgy.nl Website www.n-rgy.nl Bank Rabobank 11.31.03.689 Kvk Roermond 12040877 uw bericht van uw kenmerk

Nadere informatie

Productie &Technical Rider

Productie &Technical Rider Productie &Technical Rider Dit is de Productie &Technische Fiche van Aroma di Amore Deze maakt integraal deel uit van het contract Inhoud : 1. Aroma di Amore Set-up 2. Geluid / PA - Front of House 3. Geluid

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

RIDER FAUTE BENDT. PA installatie: zie technische fiche VOOR VERDERE TECHNISCHE VRAGEN:

RIDER FAUTE BENDT. PA installatie: zie technische fiche VOOR VERDERE TECHNISCHE VRAGEN: RIDER FAUTE BENDT Parking: Er dient gratis parking te zijn voorzien voor 6 wagens op max. 20m. van het podium. Indien nodig voorziet de organisator voor deze wagens ook doorlaatbewijzen en parkeertickets.

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen werkgeversgezag Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot 1 januari 2017 de

Nadere informatie

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST Type of venue QUADRAFONIC STEREO Item BIG MEDIUM SMALL Mic Phantom Boom FOH channels >> 36 32 24 Kick in 1 1 1 D112/PZM small Kick Out 2 B52 small Snare Top 3 2 2 57 small Snare

Nadere informatie

CONTRACT. Lees dit contract goed door. Er staan zaken in die moeten worden uitgevraagd of geregeld bij de feestlocatie. De belangrijkste punten:

CONTRACT. Lees dit contract goed door. Er staan zaken in die moeten worden uitgevraagd of geregeld bij de feestlocatie. De belangrijkste punten: CONTRACT Lees dit contract goed door. Er staan zaken in die moeten worden uitgevraagd of geregeld bij de feestlocatie. De belangrijkste punten: 10 Beschikbare parkeerplaatsen en vergoeding van eventuele

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

RIDER Contactgegevens. Tourmanagement: Telefoon: F.O.H./Tech: Telefoon:

RIDER Contactgegevens. Tourmanagement: Telefoon: F.O.H./Tech: Telefoon: RIDER 2016 Contactgegevens Tourmanagement: Marcel van Gastel marcel@bazzookas.com Telefoon: +31 613137676 F.O.H./Tech: Silas Bauman silas@bazzookas.com Telefoon: +31 644334884 Stagemanagement / Monitors:

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT OVEREENKOMST TOT OPDRACHT De ondergetekenden: 1 Delfin Interim Financials b.v. gevestigd aan Luchthavenweg 99a te Eindhoven, te dezer zake bevoegdelijk vertegenwoordigd door de heer M.J.M. Simons, Managing

Nadere informatie

RIDER MET IEM. Inhoudsopgave. Algemene rider Geluidssysteem IEM algemeen Instrumenten / versterkerlijst Priklijst...

RIDER MET IEM. Inhoudsopgave. Algemene rider Geluidssysteem IEM algemeen Instrumenten / versterkerlijst Priklijst... RIDER MET IEM Inhoudsopgave Algemene rider... 2 Geluidssysteem... 3 IEM algemeen... 4 Instrumenten / versterkerlijst... 6 Priklijst... 6 Algemene rider TECHNIEK Het podium moet goed bereikbaar zijn voor

Nadere informatie

Bony King. Band Rider. Rider BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7.

Bony King. Band Rider. Rider BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7. Bony King Band Rider Bony King Rider 2016 1 1. BAND / CREW: 2 2. CONTACT: 2 3. HOSPITALITY: 2 4. GELUID: 3-4 5. RISERS: 5 6. BACKLINE: 5 7. LICHT: 5 Bony King Band Rider update 01/05/2016 p.1 1. BAND /

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Voorbeeld modelovereenkomst algemeen Geen verplichting tot persoonlijke arbeid Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 Je krijgt van 1 april 2016 tot

Nadere informatie

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue

RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST. Type of venue RIDER PRINZ KLAUZ PRIKLIJST Type of venue QUADRAFONIC STEREO Item BIG MEDIUM SMALL Mic Phantom Boom FOH channels >> 36 32 24 Kick in 1 1 1 D112/PZM small Kick Out 2 B52 small Snare Top 3 2 2 57 small Snare

Nadere informatie

TECHNISCHE RIDER V

TECHNISCHE RIDER V TECHNISCHE RIDER V20170327 Om House Of Rock zo betaalbaar mogelijk te houden komen we met een kleine technische crew. We werken op inprikbasis, maar maken wel zoveel mogelijk gebruik van aanwezige audio

Nadere informatie

NIKS AAN DE ZEIS Boekingsvoorwaarden

NIKS AAN DE ZEIS Boekingsvoorwaarden NIKS AAN DE ZEIS Boekingsvoorwaarden Versie 1.5 2018 Vooraf Allereerst hartelijk dank voor uw boeking! We vinden het uiteraard leuk dat we aan jullie evenement mogen deelnemen maar om uw evenement voor

Nadere informatie

TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project RIDER

TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project RIDER TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project RIDER Deze rider telt 6 pagina s en maakt integraal deel uit van de overeenkomst tussen DE ARTIEST en DE ORGANISATOR, met als bedoeling een prettige, stressvrije samenwerking

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen verplichting tot persoonlijke

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT DE ONDERGETEKENDEN: 1. Stichting Vidomes, welke is gevestigd te (2616 LZ) Delft aan de Kleveringweg 24, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw D.L. Braal, hierna te

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer Overeenkomst inzake receptiedienstverlening tussen Stichting Nuffic en Opdrachtnemer Contractnummer Datum : contractnummer : datum Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST Ondergetekenden: Stichting Nuffic, gevestigd

Nadere informatie

Technical & Hospitality Rider

Technical & Hospitality Rider Technical & Hospitality Rider www.viralcrush.be contact@viralcrush.be +32 4 99 60 91 58 Bjorn Engels - Bassist Viral Crush Stageplan AFSTELLING MONITORS Monitor 1 (Sarah, Zang) Alle instrumenten moeten

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2. ),

Nadere informatie

NINA JUNE RIDER 2012 versie 1

NINA JUNE RIDER 2012 versie 1 LEES DEZE BIJLAGE A.U.B. GOED DOOR! OM MISVERSTANDEN OP DE DAG VAN HET OPTREDEN TE VOORKOMEN IS HET VAN BELANG DAT DEZE PAGINA S ZORGVULDIG WORDEN BEKEKEN. BEDANKT ALVAST VOOR UW MEDEWERKING. Algemeen:

Nadere informatie

Strike2 Artiesten Rider

Strike2 Artiesten Rider Strike2 Artiesten Rider Strike2, uit de omgeving Oss, is een pittige coverband met een eigen 'stoere' sound! Vol enthousiasme en met een overdosis energie nemen ze je mee in een muzikale trip door de laatste

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie

Technical & Hospitality Rider

Technical & Hospitality Rider Technical & Hospitality Rider www.viralcrush.be contact@viralcrush.be +32 4 99 60 91 58 Bjorn Engels - Bassist Viral Crush Stageplan AFSTELLING MONITORS Monitor 1 (Sarah, Zang) Alle instrumenten moeten

Nadere informatie

Voorwaarden boekingen alldj.nl/1night Events BV

Voorwaarden boekingen alldj.nl/1night Events BV Voorwaarden boekingen alldj.nl/1night Events BV Op alle transacties zijn onderstaande 'voorwaarden artiestenboekingen' van toepassing. ALGEMEEN Alle aanbiedingen, offertes, prijslijsten, levertijden etc.

Nadere informatie

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst

Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst Voorbeeld modelovereenkomst algemeen - Tussenkomst Inclusief instructieblad met toelichting voor genummerde invulvelden. Overeenkomst Versie 1.0 U krijgt van 1 april 2016 tot 1 januari 2017 de tijd om

Nadere informatie

Rider Bandleden: Voor meer informatie: Algemeen ALLE Parkeren

Rider Bandleden: Voor meer informatie: Algemeen ALLE Parkeren Rider dec 16 vezpa Bandleden: Bas van Duin - Lead Vox, El. Gitaar, Ak. Gitaar Joppe de Vree - Backing Vox, Contrabas, El. bas Iwen Legro - Backing Vox, El. Gitaar, Ak. Gitaar, Keys Meindert Boon Drums

Nadere informatie

2.1 Partijen zullen aan elkaar al die informatie verschaffen, welke nodig is of bevorderlijk is voor een goed verloop van de werkzaamheden.

2.1 Partijen zullen aan elkaar al die informatie verschaffen, welke nodig is of bevorderlijk is voor een goed verloop van de werkzaamheden. DE ONDERGETEKENDEN, OPDRACHTGEVER [Naam en functie gevolmachtigde] van de Algemene Rekenkamer, handelend namens de Algemene Rekenkamer, daartoe gemachtigd door de secretaris van de Algemene Rekenkamer

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project TECHNICAL RIDER

TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project TECHNICAL RIDER TUTU PUOANE The Joni Mitchell Project TECHNICAL RIDER Deze rider telt 3 paginaʼs en maakt integraal deel uit van de overeenkomst tussen DE ARTIEST en DE ORGANISATOR, met als bedoeling een prettige, stressvrije

Nadere informatie

Rider The Very 80 s. 1. Algemeen. 2. Line up

Rider The Very 80 s. 1. Algemeen. 2. Line up Rider The Very 80 s 1. Algemeen Deze rider gaat uit van de hierin omschreven situatie. Als in werkelijkheid de middelen niet voorhanden zijn om te voldoen aan de eisen van The Very 80 s, laat dit dan tijdig

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

BIJLAGE 12 MODEL OVEREENKOMST OPDRACHTVERLENING (DERDEN) Opgesteld Versie: 1.0

BIJLAGE 12 MODEL OVEREENKOMST OPDRACHTVERLENING (DERDEN) Opgesteld Versie: 1.0 BIJLAGE 12 MODEL OVEREENKOMST OPDRACHTVERLENING (DERDEN) Opgesteld 06-02-2016 Versie: 1.0 Overeenkomst opdrachtverlening Partijen, 1 Coöperatieve Agrarisch Natuur Collectief Midden Overijssel, gevestigd

Nadere informatie

Geluidssysteem : FOH :

Geluidssysteem : FOH : Geluidssysteem : Geen selfmade Systeem en geen JBL VRX, Mackie, LEM of Dynacord - Het geluidssysteem moet zonder vervormen 105 dba kunnen produceren aan de FOH - Stereo geluid 3of 4weg aangestuurd door

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

Procedure. Plaatsing en installatie PA. Jan Hoekstra

Procedure. Plaatsing en installatie PA. Jan Hoekstra Procedure Plaatsing en installatie PA Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1. Inleiding. 3 1.1. Algemeen. 3 Hoofdstuk 2. Geluidsontwerp. 4 2.1. Algemeen. 4 2.2. Stageplan. 4 2.3. Logisch schema. 6 2.4. Kabelplan.

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GiGA

Algemene Voorwaarden GiGA Algemene Voorwaarden GiGA 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - GiGA: de muziekgroep GiGA met bezetting het vijftal, en alle bij het optreden betrokken personen die door

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. , gevestigd te aan de , rechtsgeldig vertegenwoordigd door , hierna te noemen: Opdrachtgever ; en 2.

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden

Welkom bij van Cotthem Events. Voorwaarden . Welkom bij van Cotthem Events Voorwaarden Contractant 1 = opdrachtgever Contractant 2 = van Cotthem Events 1.Prestaties artiest / band / act Contractant 1 wordt geacht vooraf bekend te zijn met de prestaties,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht

Het aangaan van een arbeidsverhouding met een flexkracht Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers van HelloFlex People 200 B.V. van toepassing die de backoffice van Uitzendbureau De Buren B.V. verzorgt. In aanvulling daarop zijn

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

(MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT (MODEL)OVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. ( ), hierna verder te noemen: opdrachtgever ; en, 2. ( ), hierna verder te noemen: ZZP er. IN AANMERKING NEMENDE DAT: - er sprake is van een veranderde arbeidsmarkt

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen tussenkomst De Belastingdienst heeft, in samenwerking met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Synergy For Music

Algemene Voorwaarden Synergy For Music Algemene Voorwaarden Algemene informatie 1. Contractanten verklaren meerderjarig te zijn of ingeval één of beide minderjarig zijn, de overeenkomst mede te hebben laten ondertekenen door hun wettelijk vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

- Technische fiche - Technische fiche Àlaská (v2.1) door Jo Van Snick -

- Technische fiche - Technische fiche Àlaská (v2.1) door Jo Van Snick - - Technische fiche - Materiaal & geluid LEAD VOCAL & GITAAR Bram LEAD VOCAL Ramos MINIMUM TE VOORZIEN - GELUID Marshall JTM 45 Combo of Fractal Audio systeem - Axe-Fx Ultra BAS FAD FOUR 100 100W rms, Class

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6 Algemene voorwaarden Energiediensten Ennatuurlijk B.V. 2018-02-V2 pagina 1/6 Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijvingen Pag. 3 Artikel 2 Algemeen Pag. 3 Artikel 3 Aanbieding en Overeenkomst Pag. 3 Artikel

Nadere informatie