iveo Radio-afstandsbedieningen Alles in de hand, ook uw rolluiken en zonweringen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "iveo Radio-afstandsbedieningen Alles in de hand, ook uw rolluiken en zonweringen!"

Transcriptie

1 iveo Radio-afstandsbedieningen Alles in de hand, ook uw rolluiken en zonweringen! Engineering in motion

2 Een nieuw licht op uw levenskwaliteit Engineering in motion

3 De wind- en zonnesensoren spelen in op weersomstandigheden en voorkomen zo beschadigingen. Met afstandsbedieningen hebt u al uw rolluiken en zonwering in de hand. Makkelijker kan niet! Draadgeleide timer met heel wat handige toepassingsmogelijkheden. iveo: het all-in bedieningssysteem voor uw rolluiken en zonweringen draadloos of draadgeleid Rolluiken en zonweringen moeten comfort bieden. Geen inspanningen vergen. Daarom pakt SELVE uit met iveo. Dit uitgekiende bedienings systeem voor rolluiken en zonwering heeft het allemaal. Het is veelzijdig, compleet, efficiënt. Een staaltje van spitstechnologie dat de juiste op lossing biedt voor elke wens. Of u nu opteert voor de draadgeleide uitvoering of voor de draadloze 868-MHz-versie. Bij de draadloze variant hebt u de keuze tussen ontvangers die al dan niet in de buismotoren geïntegreerd zijn. Een lichte druk op de handzender, wandzender of timer en uw rolluiken en zonwering zetten zich al in beweging. Individueel of in groep. Zelfs wanneer u niet thuis bent! Dankzij de timer en sensoren kunt u de rolluiken en zonwering uit eigen beweging laten reageren op daglicht en weersomstandigheden. iveo vervult al uw wensen. Draadgeleid of draadloos. De versie met afstandsbediening is trouwens uitermate geschikt voor renovatie- en moderniseringsprojecten. Zo blijven u heel wat vervelende breekwerken voor het plaatsen van elektrische leidingen bespaard. Veelzijdigheid die imponeert!

4 Staat u op comfort dat u als gegoten zit? Engineering in motion

5 Gaat uw voorkeur naar een vaste afstandsbediening? De Iveo wand-zender is de oplossing. Deze bediening heeft ook al de bekende features een is makkelijk aan de wand te bevestigen. Met de iveo-handzender zet u al uw rolluiken in beweging. In het hele huis. Vanuit uw bed of luie zetel. Zelfs muren en plafonds houden uw bevelen niet tegen! Iveo besturingen zijn leverbaar in actuele kleuren wit of zwart. Een reeks fraai gekleurde sierbeugels vervolledigen het aanbod. U beweegt niet. Uw rolluiken wel. Dankzij de handige afstandsbediening. Lekker lui op de sofa... en geen zin om op te staan. Dat moet ook niet. Zelfs niet om uw rolluiken te bedienen! SELVE heeft uw comfort voor ogen. Enkele drukken op uw handzender en uw rolluiken of zonneschermen zetten zich automatisch in beweging. Individueel of in groep. U kunt tot maar liefst 5 af zon derlijke groepen bedienen. De handzender is erg eenvoudig in gebruik en sluit vergissingen uit. Hij hanteert een stoorvrije frequentie van 868 MHz. Hierdoor kunt u zelfs door muren, vloeren en plafonds signalen sturen. Geeft u de voorkeur aan een wandzender? Dit draadloze kastje is net zo efficiënt als de handzender. De smaakvolle wandzender werkt autonoom op kleine batterijen en wordt discreet op de muur ge plaatst. Net op de plek waar u wil. En dit alles zonder ingrijpend be ka belingswerk. Een ideale oplossing bij renovatie en modernisering. Comfort dat begeestert.

6 Niet van de wand te wijzen Engineering in motion

7 Hebt u comfort voor ogen en denkt u economisch? De draadgeleide timers zetten uw rolluiken of zonneschermen vlot in beweging: handbediend, automatisch of via sensoren die op het weer inspelen. Ook de draadgeleide versie garandeert een bediening die verder reikt dan de ruimte waarin u zich bevindt. Draadgebonden besturingen: intronic U waardeert het comfort dat moderne technologie kan bieden? U bent een kostenbewust iemand die rekening houdt met zijn budget? Dan is de draadgeleide intronicuitvoering de oplossing. Van één ding kunt u alvast zeker zijn: ook de draadgestuurde uitvoering van intronic zet de allerbeste prestaties neer. Dit prijs vriendelijk systeem evenaart het hoge comfort-level van de draadloze versie. En garandeert hetzelfde gebruiksgemak. Ook met deze techniek kunt u uw rolluiken immers individueel of in groep bedienen. Tot vijf groepen die u zelf naar believen samenstelt. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen voor een automatische bediening op basis van de windsterkte, lichtsterkte of geprogrammeerde tijden. De intelligente systemen van SELVEintronic blijven waakzaam op uw comfort... met of zonder leiding. Wij maken het naar wens.

8 Geborgen zonder zorgen Engineering in motion

9 iveo brengt leven in huis. Ook als u weg bent. Ideaal om inbrekers af te schrikken. De Solar-wind- en zonnesensor speelt in op weersomstandigheden en voorkomt zo beschadigingen. Steken er rukwinden op? Breekt er een onweer los? Dan rollen uw zonne schermen automatisch op. iveo uw automatische bescherming tegen inbrekers en windschade Niet thuis? Dat moet niet iedereen weten. Dankzij SELVE lijkt het alsof u in huis bent. Zelfs wanneer dat niet het geval is. De innovatieve techniek van SELVE-iveo neemt u de bediening van uw rolluiken en zonwering uit handen. Draadloos of draadgebonden. De illusie is compleet. Uw rolluiken of zonwering zetten zich vanzelf in beweging. Op geprogrammeerde tijdstippen, bij bepaalde lichtsterktes of weersomstandigheden. Alsof er iemand in huis is. Op die manier ontmoedigt u sujetten met kwade bedoelingen. Bent u toch thuis? En hoort u verdachte geluiden? Geen paniek. Een enkele druk op een knop en de centrale bediening stuurt alle rolluiken naar beneden. Synchroon en snel. Dat geeft een gerust gevoel! U moet zich ook geen zorgen meer maken over mogelijke beschadigingen aan uw zonneschermen. Stormen, windstoten, onweer,... ze ontsnappen niet aan het waakzame oog van de iveo-sensor. In een mum van tijd rollen uw zonneschermen op. Zo loopt het systeem niet het minste gevaar. Een veilig thuisgevoel.

10 Een programma dat perspectieven opent Engineering in motion

11 Produktoverzicht besturingen iveo / intronic Draadloze besturingen iveo/intronic Product Zenders Radio iveo Multi Send Handzender, 10 kanalen met timer iveo Home Server Besturingsinterface voor huisautomatisering, 64 kanalen iveo Send 10 Handzender, 10 kanalen iveo Send 5 Handzender, 5 kanalen iveo Send 1 Handzender, 1 kanaal iveo Wall Send Wandzender, 1 kanaal iveo Key Send Zender zakformaat, 1 kanaal i-r Timer Plus Timer met astro-, zonne- en schemerfunctie i-r Wall Send Wandzender, 1 kanaal met Auto/Hand omstelling i-r Wall Send Basic Wandzender, 1 kanaal i-r Light Sensor Zonnesensor met op- en neertoets i-r Marki Send WS Handzender met instelmogelijkheid van de drempelwarden zon/wind i-r Transmit Zendermodule voor aansluiten van traditioneel schakelmatriaal Art.-Nr wit zwart Toepassingen wit zwart wit zwart wit zwart Draadloze besturingen iveo/intronic Product Art.-Nr. Zenders en ontvangers Radio i-r Marki WS Zonweringsbesturing met zonen windsensor i-r Marki WSRF Zonweringsbesturing met zon-, wind-, regenen vorstsensor i-r Repeater Versterker ter verhoging van de reikwijdte Bedrade besturingen intronic i Product Toepassingen Art.-Nr. Toepassingen Individuele besturingen i-timer Plus Timer met astro-, zonne- en schemerfunctie i-marki Control W/WS Zonweringsbesturing met windsensor of met zon- en windsensor i-switch Plus Schakelaar inbouw model (vast/puls) i-switch Schakelaar inbouw model (vast/puls), niet voor adapterframes i-switch AP Schakelaar opbouw model (vast/puls) Centrale- en groepsbesturingen i-timer Plus Timer met astro-, zonne- en schemerfunctie i-marki Control W/WS Zonweringsbesturing met windsensor of met zon- en windsensor i-control Groeps- en individuele bediening Ontvangers Radio i-r Control Indviduele besturing i-r Receive Ontvangermodule voor de sturing van 1 traditionele buismotor i-r Receive Compact Ontvanger voor draadgebondene buismotoren i-r Receive Connect Ontvanger voor Hirschmannkoppelingen intronic accessoires Toepassingen: Adapterframe Voor de meest gangbare merken van schakelmateriaal i-light Sensor Lichtsensor met 2 m kabel Montageklauwen voor i-switch Plus/ i-switch rolluiken Knikarmschermen Screen / Jaloezieën Verlichting

12 Uw vakspecialist PR. NL SELVE GmbH & Co. KG Werdohler Landstraße Lüdenscheid Duitsland Tel.: Fax:

Wij brengen elke zonwering in beweging. Engineering in motion

Wij brengen elke zonwering in beweging. Engineering in motion Wij brengen elke zonwering in beweging SELVE SE-Plus motoren niets meer dan het beste voor doekzonweringen! SE-Plus motoren (SELVE-Elektronik) Precisie, flexibiliteit, montagevriendelijkheid deze en andere

Nadere informatie

SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft

SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft SELVE biedt mij altijd de juiste aandrijving. Elektronische motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft SELVE-SE-motoren. Bieden geborgenheid in iedere levenssituatie.

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Bedieningscomfort voor zonwering en rolluiken OP STOP/TUSSENPOSITIE NEER Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers

Nadere informatie

SUNO. Buismotoren. Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie

SUNO. Buismotoren. Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie SUNO Buismotoren Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie Met SUNO opent en sluit u automatisch uw rolluiken en zonweringen. De buismotoren van

Nadere informatie

SELVE 2015 Innovaties Made in Germany

SELVE 2015 Innovaties Made in Germany ommeo Multi Send commeo Wall Send Radio Drive SEZ-R commeo Antriebe pannlager für Vorbaukästen Neue Wellenbolzen commeo Send 10 iveo Heat Short Drive SEL Plus S Schnurwickler commeo Antriebe Drives with

Nadere informatie

Motoren en besturingen voor zonwering. Alles wat u voor de automatisering nodig heeft

Motoren en besturingen voor zonwering. Alles wat u voor de automatisering nodig heeft Motoren en besturingen voor zonwering Alles wat u voor de automatisering nodig heeft De draadloze technologie Eenvoudige programmering In luttele zes seconden kunnen de SunWindControl besturingen worden

Nadere informatie

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer.

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. 786 SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL FUNK STURING De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. Licht of jaloezieën aansturen met een afstandsbediening? Schakelaar achteraf

Nadere informatie

commeo draadloze radiotechniek voor een intelligente en veilige thuis Engineering in motion

commeo draadloze radiotechniek voor een intelligente en veilige thuis Engineering in motion draadloze radiotechniek voor een intelligente en veilige thuis Engineering in motion Engineering in motion Met wordt het leven makkelijker Bi-directionele draadloze oplossingen bieden allerlei voordelen.,

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

Wat Easy Install voor u kan doen

Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Wat Easy Install voor u kan doen Het variabele ophangsysteem Easy Install van Projecta zorgt voortaan voor een nóg eenvoudiger installatie! Easy Install levert aanzienlijke

Nadere informatie

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort JUNG Funkmanagement De eenvoudige weg naar comfort Wees flexibel - met radiografische afstandbediening Het systeem voor nieuwbouw en verbouw Sfeervolle verlichting Jaloezieën en rolluiken Centrale bediening

Nadere informatie

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort

JUNG Funkmanagement. De eenvoudige weg naar comfort JUNG Funkmanagement De eenvoudige weg naar comfort Wees flexibel - met radiografische afstandbediening Verlichting schakelen en dimmen Zonwering Het systeem voor nieuwbouw en verbouw Sfeervolle verlichting

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging Flexibel veelzijdig Somfy Home Motion... brengt uw huis in beweging! Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over uw huis met

Nadere informatie

Maximaal comfort. Antriebe und Steuerungen für die intelligente Gebäudetechnik

Maximaal comfort. Antriebe und Steuerungen für die intelligente Gebäudetechnik Maximaal comfort Antriebe und Steuerungen für die intelligente Gebäudetechnik comfortabel wonen en werken met elero aandrijvingen en besturingen Maximaal comfort in en om uw thuis... en werk Een breder

Nadere informatie

Motoren en besturingen voor zonwering

Motoren en besturingen voor zonwering Motoren en besturingen voor zonwering De draadloze technologie Buismotoren C PSF(+) met geïntegreerde ontvanger Eenvoudige programmering In luttele zes seconden kunnen de SunWindControl besturingen worden

Nadere informatie

1 ASA motoren en toebehoren

1 ASA motoren en toebehoren 1 motoren en toebehoren Hoofdstuk 1 DE VERSCHILLENDE SYSTEMEN BEDRADE TECHNOLOGIE RADIO TECHNOLOGIE (ETR) Bedrade bediening voor besturing van één of enkele producten. Meerkanaals afstandsbediening voor

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Draadloze bediening van verlichting

Draadloze bediening van verlichting Draadloze bediening van verlichting Maak uw verlichting draadloos en geniet van meer... Uw verlichting bedienen op afstand. Vanaf elke plaats in en rondom uw woning. Maar ook vanaf grote afstand met een

Nadere informatie

WONINGBOUW & UTILITEIT

WONINGBOUW & UTILITEIT DRAADLOOS POWER ASSORTIMENT Digitale modules voor automatisering van elektrische installaties WONINGBOUW & UTILITEIT Centrale bediening van verlichting, zonwering en apparatuur digitale micromodules NU

Nadere informatie

Eolis 3D WireFree RTS. Somfy innoveert in 3 dimensies

Eolis 3D WireFree RTS. Somfy innoveert in 3 dimensies W i n d b e s c h e r m i n g v o o r z o n n e S C H E R M E N Somfy innoveert in 3 dimensies N i e u w e w i n d s e n s o r De dimensie van de toegevoegde waarde Met de van Somfy kan u een automatische

Nadere informatie

de kleinste Zonweringfabrikant.nl Pagina 1

de kleinste Zonweringfabrikant.nl Pagina 1 SCREEN BOVENBAK Onze screens zijn leverbaar met 2 verschillende bovenbakken; - vierkant afgeschuind - rond (niet verkrijgbaar in iedere kastmaat en/of kleur). Kast 65 75 85 95 Afgeschuinde kap X X X X

Nadere informatie

Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol

Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol Draadloze oplossingen volgens het Easywave protocol Draadloze oplossingen Schakelen zonder beperkingen Wie verbouwt merkt het elke dag. Traditionele elektrische bekabeling uitbreiden, dat betekent muren

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Comfort & Bescherming. Elektrische bediening van buiten- en binnenzonwering, rolluiken en gordijnen

Comfort & Bescherming. Elektrische bediening van buiten- en binnenzonwering, rolluiken en gordijnen Comfort & Bescherming Elektrische bediening van buiten- en binnenzonwering, rolluiken en gordijnen Wat is Home motion by Somfy? Moderne technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

ELEKTRISCHE DAKRAMEN & LICHTKOEPELS GGL/GGU INTEGRA. GGL/GGU Solar CVP

ELEKTRISCHE DAKRAMEN & LICHTKOEPELS GGL/GGU INTEGRA. GGL/GGU Solar CVP ELEKTRISCHE DAKRAMEN & LICHTKOEPELS Elektrische dakramen en lichtkoepels zijn ideaal voor een gezond binnenklimaat en extra comfort in uw woning. Ze zijn verkrijgbaar in een onderhoudsvriendelijke blank

Nadere informatie

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Creëer meer mogelijkheden voor je elektrische installatie Je hebt een traditionele elektrische installatie en je wilt die graag updaten? Maar je wilt

Nadere informatie

Zo installeert u een draadloos schakelsysteem

Zo installeert u een draadloos schakelsysteem elektra Zo installeert u een draadloos schakelsysteem Stap voor stap beschrijving 13.3 Klik_aan_klik_uit.indd 1 05-06-13 10:49 Wat is het? Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee

Nadere informatie

ALUPLEX. 01/ Deze prijslijst (excl. BTW ) is onder voorbehoud van wijzigingen en vervangt alle voorgaande.

ALUPLEX. 01/ Deze prijslijst (excl. BTW ) is onder voorbehoud van wijzigingen en vervangt alle voorgaande. ALUPLEX 01/2011 - Deze prijslijst (excl. BTW ) is onder voorbehoud van wijzigingen en vervangt alle voorgaande. 6.1 Standaard Type Ø 45 Incl. adaptie & motorsteun 0501 10 Nm 17 Rpm 156 Watt 105,00 0502

Nadere informatie

MEER INFO MARKIEZEN. Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout.

MEER INFO MARKIEZEN. Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout. MEER INFO MARKIEZEN Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout. Markies frame hout: 18 x 68 mm. grenen met vijf slagen. Ombouw : Asian Ceder Hardhout 235 mm. diep - bovenplank 235 mm diep x 20

Nadere informatie

D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y. Sensitive Touch for Motion

D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y. Sensitive Touch for Motion D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y Sensitive Touch for Motion I N T E L L I G E N T S E N S E S zien E E N V E R N I E U W E N D E E N E L E G A N T E L O O K, PA S S E N D B I J a l

Nadere informatie

Motoren en bedieningen voor rolluiken. Alles wat u voor de automatisering nodig heeft

Motoren en bedieningen voor rolluiken. Alles wat u voor de automatisering nodig heeft Motoren en en voor rolluiken Alles wat u voor de automatisering nodig heeft De draadloze technologie Energiebesparing Dankzij een uitgekiende timing kunt u uw verwarmingskosten doen dalen. Het beste recept:

Nadere informatie

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies:

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies: Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Contents Inhoud Sensor Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door te lezen. Het kan zo zijn dat u een beroeps electricien moet inschakelen

Nadere informatie

Draadloos schakelen met Xcomfort

Draadloos schakelen met Xcomfort Draadloos schakelen met Xcomfort Wonen in luxe en comfort www.draadloosschakelen.nl Uw droomhuis, uw thuis In uw droomhuis vindt u rust, ontspanning, geborgenheid en sfeer. U woont en leeft er comfortabel,

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw. Installatiehandleiding

Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw. Installatiehandleiding Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw Installatiehandleiding - 2 - Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw Inhoudsopgave Pagina Samenstelling 4 Veiligheid 5 Montage 5 Benodigd gereedschap 5 Aanbevolen

Nadere informatie

altron buismotoren en accessoires 5 JAAR GARANTIE

altron buismotoren en accessoires 5 JAAR GARANTIE altron buismotoren en accessoires 5 JAAR GARANTIE Mechanische motoren * Eenvoudig en nauwkeurig in te stellen door middel van instelschroeven op de motorkop; parallel aansluiten is zonder relais niet mogelijk

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Ultramoderne draadloze besturing

Ultramoderne draadloze besturing WeiTronic bedieningscomfort Nieuw Nu zonder windmolentje Ultramoderne draadloze besturing voor nog meer bedieningsgemak op uw terras Met de comfortabele WeiTronic afstandsbediening kunt u de accessoires

Nadere informatie

WireFree TM. Draadloze motoren voor binnenzonwering. Geautomatiseerde schermen en jaloezieën... ...zullen uw leven veranderen!

WireFree TM. Draadloze motoren voor binnenzonwering. Geautomatiseerde schermen en jaloezieën... ...zullen uw leven veranderen! WireFree TM Draadloze motoren voor binnenzonwering Geautomatiseerde schermen en jaloezieën......zullen uw leven veranderen! WireFree TM motor 100% draadloos 100% tevredenheid Met Somfy s autonome WireFree

Nadere informatie

certified dealer ZONNESCHERMEN Somfy Altijd glashelder

certified dealer ZONNESCHERMEN Somfy Altijd glashelder certified dealer ZONNESCHERMEN Somfy Altijd glashelder Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken

Nadere informatie

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES

ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES ONTDEK DE ALLERKLEINSTEN VAN DE GROOTSTE INNOVATIES NIEUWIGHEDEN Delta Dore biedt een eenvoudig domotica concept aan waardoor je met één simpele app je verlichting, verwarming, beveiliging... kan bedienen.

Nadere informatie

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat.

Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. Rolluiken, veiligheid, comfort en privacy op maat. DISCRETE INBOUW, ONOPVALLEND VEILIG EN COMFORTABEL. VEILIGHEID Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In

Nadere informatie

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN Speciale actie TOT 25% VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN www.floriszonwering.nl werkt met gerenommeerde internationale leveranciers zoals: innovative textiles for your world 2 Somfy brengt uw huis in

Nadere informatie

Somfy Z-Wave producten

Somfy Z-Wave producten Somfy Z-Wave producten 1 Achtergrond De meest gevraagde toepassingen voor Smart Home zijn: Verlichting Beveiliging Verwarming Somfy lanceert 4 nieuwe producten voor verlichting en verwarming. Deze producten

Nadere informatie

Gemotoriseerde en automatische zonwering voor uw terras Nog meer genieten van uw terras? Volg de gids!

Gemotoriseerde en automatische zonwering voor uw terras Nog meer genieten van uw terras? Volg de gids! Gemotoriseerde en automatische zonwering voor uw terras Nog meer genieten van uw terras? Volg de gids! > Om UW COMFORT TE VERHOGEN > Om uw zonnescherm te beschutten tegen de wind > Om vlot te kiezen tussen

Nadere informatie

Veiligheidsinstructies. Veiligheidsinstructies. Uitsluitend in droge ruimte gebruiken. Gebruik uitsluitend niet veranderde originele onderdelen

Veiligheidsinstructies. Veiligheidsinstructies. Uitsluitend in droge ruimte gebruiken. Gebruik uitsluitend niet veranderde originele onderdelen Inhoudsapgave Veiligheidsinstructies... 56 Verklaring van display en toetsen... 57 Algemeen... 58 Reglementaire toepassing... 58 Montage... 59 Verklaring van functies en begrippen... 60 Programmeren van

Nadere informatie

Alles onder controle in uw woning?

Alles onder controle in uw woning? Camera Surveillance Kits Alles onder controle in uw woning? Waarom e-domotica Eminent wil graag dat u leeft in een veilige en comfortabele omgeving. Een omgeving waarbij u oog heeft voor uw energieverbruik

Nadere informatie

Draadloze bediening van zonwering

Draadloze bediening van zonwering Draadloze bediening van zonwering Méér comfort met automatische buitenzonwering Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Terras scherm Uitvalscherm Markies

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Afstandsbediening Keygo io

Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening Keygo io Installatiehandleiding Handzender Keygo 4 io Artikelnummer 1841134 Afstandsbediening Keygo io Afstandsbediening 4 kanalen zonder terugkoppeling. Geschikt voor het aansturen van

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING

MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING R R MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING Belangrijk: Module RTS voor o.a. verlichting SOMFY afstandsbedieningen zijn ontwikkeld voor het vergroten van het bedieningsgemak in de woonomgeving.

Nadere informatie

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken

Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Installatiehandleiding Artikelnummer 1811244 Inbouwontvanger RTS voor rolluiken Te combineren met 1 standaard buismotor. Productvoordelen n Ideaal bij renovatie van een

Nadere informatie

altron buismotoren en accessoires I N E U R O PA 5 JAAR GARANTIE

altron buismotoren en accessoires I N E U R O PA 5 JAAR GARANTIE altron buismotoren en accessoires GEPRODUCEERD I N E U R O PA 5 JAAR GARANTIE Mechanische motoren * Eenvoudig en nauwkeurig in te stellen door middel van instelschroeven op de motorkop; parallel aansluiten

Nadere informatie

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken.

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Compact, stil en praktisch in gebruik om optimale performances te bieden en aan alle eisen te kunnen voldoen, ook in installaties van beperkte afmetingen. Era S, voor

Nadere informatie

DRAADLOZE BEDIENING VOOR ELEKTRISCHE BUITENZONWERING

DRAADLOZE BEDIENING VOOR ELEKTRISCHE BUITENZONWERING GIDS DRAADLOZE BEDIENING VOOR ELEKTRISCHE BUITENZONWERING > GUN UZELF MEER GEMAK EN COMFORT > BESCHERM UW ZONWERING TEGEN WEERSINVLOEDEN > KIES EENVOUDIG TUSSEN SCHADUW EN ZONLICHT > CREËER EEN EXTRA LEEFRUIMTE

Nadere informatie

Zonwering. met Somfy Motorisering

Zonwering. met Somfy Motorisering Zonwering met Somfy Motorisering SOMFY Producten Opgepast: alle opgegeven prijzen zijn catalogusprijzen, BTW niet inbegrepen. WireFree gamma Aandrijvingsopties: Batterijen, Herlaadbare batterijen, Zonne-energie

Nadere informatie

Easyclick-funksysteem. Inbouwmodulen voor het Easyclick-funksysteem

Easyclick-funksysteem. Inbouwmodulen voor het Easyclick-funksysteem Easyclick-funksysteem Inbouwmodulen voor het Easyclick-funksysteem Easyclick Nunals können centrale Sie alle Einstellun gen funkbesturing: Ihres Funksystems eenvoudig zentral vornehmen! en b edieningsvriendelijk!

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 Modulis RTS

Afstandsbediening Telis 4 Modulis RTS Afstandsbediening Bedieningshandleiding Pure Art.nr. 1810765 Silver Art.nr. 1810663 Lounge Art.nr. 1810664 Afstandsbediening 5 kanaals afstandsbediening voor RTS bediende applicaties Pure Art.nr. 1810765

Nadere informatie

Geef leven. aan uw woning

Geef leven. aan uw woning Geef leven aan uw woning Met het laagdrempelige In One By Legrand systeem haal je meer uit je schakelaars en wandcontactdozen. Een keuzepallet aan automatiseringsfuncties, voor comfort, communicatie en

Nadere informatie

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken

io-homecontrol by Somfy voor rolluiken io-homecontrol by Somfy voor rolluiken De nieuwste generatie draadloze automatisering voor rolluiken die ook de andere producten in uw woning bedient! io-homecontrol by Somfy voor rolluiken Een investering

Nadere informatie

ROLLUIK- EN ROLPOORTSYSTEMEN

ROLLUIK- EN ROLPOORTSYSTEMEN Download de folder via: http://www.rolluikgroothandel.nl/alle-pdf-downloads.php. Rolluikgroothandel Voorerf 77-4824 GM - Nederland Telefoon : +31620092937 modern design hoge betrouwbaarheid veiligheid

Nadere informatie

Draadloze bediening van raamdecoratie

Draadloze bediening van raamdecoratie Draadloze bediening van raamdecoratie Meer comfort met elektrische raamdecoratie en gordijnen Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort en kunt u de lichtinval en temperatuur in huis veel

Nadere informatie

FAAC MOTORENPROGRAMMA 2.0:

FAAC MOTORENPROGRAMMA 2.0: FAAC MOTORENPROGRAMMA 2.0: MECHANISCHE MOTOREN Kenmerkend voor onze mechanische FAAC aandrijvingen zijn de eenvoudige en precieze eindafstelling door middel van instelschroeven op de motorkop, hun soepele

Nadere informatie

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent.

Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tec Zó simpel werkt het De mogelijkheden zijn eindeloos Win win met Home Motion Rolluiken en Home Motion Zonneschermen

Nadere informatie

Buismotoren voor rolluiken ronduit PROFessioneel Nieuwe PROF+ serie is de maatstaf inzake flexibiliteit

Buismotoren voor rolluiken ronduit PROFessioneel Nieuwe PROF+ serie is de maatstaf inzake flexibiliteit PERSMEDEDELING BECKER buismotoren voor rolluiken ronduit PROFessioneel Buismotoren voor rolluiken ronduit PROFessioneel Nieuwe PROF+ serie is de maatstaf inzake flexibiliteit Ongecompliceerde inbouw, eenvoudige

Nadere informatie

animeo De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement

animeo De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement De automatische gebouwbesturingen van Somfy voor een dynamisch façademanagement Somfy oplossingen voor dynamische facademanagement s o l u t i o n s ECONOMIES D'ENERGIE ENERGY SAVING solutions Met de Somfy

Nadere informatie

Werken met de buitenontvanger RTS ontvanger Universeel

Werken met de buitenontvanger RTS ontvanger Universeel Werken met de buitenontvanger RTS ontvanger Universeel Indicatie LED Programmeertoets Toets voor handmatige bediening Aansluitklemmen voor Soliris Sensor RTS Eolis Sensor RTS Toepassingen Methode 1 Buitenontvanger

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0

INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0 INSTRUCTIES VOOR UPDATE enet APPARATEN NAAR VERSIE 2.0 Voorwaarden en eisen voor het updaten van de enet-apparaten Voorwaarden en eisen voor het updaten van de enet-apparaten Batterijen van alle batterij

Nadere informatie

Simu Serie 3.5 Motoren

Simu Serie 3.5 Motoren Simu Serie 3.5 Motoren Type 3.5 2004352 Simu BM T3.5 4/12 1 stuk 108,0 2004362 Simu BM T3.5 9/12 1 stuk 115,8 2004367 Simu BM T3.5 13/8 1 stuk 123,5 Serie 3.5 Hz 2006288 Simu BM T3.5 Hz 4/12 1 stuk 173,0

Nadere informatie

novo Control devices for automations

novo Control devices for automations NL novo Control devices for automations Novo Controle-eenheden voor automatisaties Novo is de lijn van accessoires van KINGgates die zich in iedere omgeving integreert. De omkapselingen in gelakt metaal

Nadere informatie

Draadloze bediening van raamdecoratie. het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs

Draadloze bediening van raamdecoratie. het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs Draadloze bediening van raamdecoratie het Appartement aparte budgetvriendelijke interieurs Meer comfort met elektrische raamdecoratie en gordijnen Met elektrische raamdecoratie vergroot u uw wooncomfort

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 RTS

Afstandsbediening Telis 4 RTS Afstandsbediening Telis 4 RTS Bedieningshandleiding Telis 4 RTS Pure Art.nr. 8063 Telis 4 RTS Silver Art.nr. 80638 Telis 4 RTS Patio Art.nr. 80644 Telis 4 RTS Lounge Art.nr. 8065 Afstandsbediening Telis

Nadere informatie

Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen. U bent meester over het comfort van uw woning

Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen. U bent meester over het comfort van uw woning Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tech Home Motion Uitgebreid Vanaf elke plek in of direct bij uw woning de zonwering bedienen U bent meester over het comfort van uw woning Vanaf uw terras bepaalt u de gewenste

Nadere informatie

Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren.

Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren. Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren. Mhouse: kent zijn gelijke niet! Mhouse heeft een zeer geavanceerd gamma en verenigt hierbij

Nadere informatie

DE HEKAUTOMAATSPECIALIST

DE HEKAUTOMAATSPECIALIST HANDLEIDING AUTOMATISCHE DEURDRANGER BEHEERMAATSCHAPPIJ CO VAN HOOF B.V. IMPORT EXPORT DE HEKAUTOMAATSPECIALIST NEDERLAND Valkenswaardseweg BELGIË Heikant 15 46A 5595 XB LEENDE 3930 Achel tel. 0031 40

Nadere informatie

239,00 298,00 329,00

239,00 298,00 329,00 KIT Smart DS Starters Kit - 1x HomeWizard - 1x Afstandsbediening - 2x Stekkerdoos Schakelaar - 1x Thermometer 239,00 Smart DS Weather Kit - 1x HomeWizard - 1x Thermometer - 1x Windmeter - 1x Regenmeter

Nadere informatie

www.eurolinezonwering.nl

www.eurolinezonwering.nl Somfy Nederland Postbus 163 2130 AD Hoofddorp T +31 (0)23 56 25 051 info@somfy.nl www.somfy.nl www.homemotion.nl Home Motion Uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Inhoud Van eenvoudig tot Hi Tech

Nadere informatie

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Creëer uw eigen feelgoodruimte! U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen

Nadere informatie

io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering

io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering De nieuwste generatie draadloze automatisering voor zonwering die ook andere producten in uw woning bedient! io-homecontrol by Somfy voor buitenzonwering Een

Nadere informatie

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken FOTOCELLEN VEILIGHEIS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken VEILIGHEIS- FOTOCELLEN ELTA-E opbouw Om de automatiseringsinstallatie te vervolledigen biedt CAME een compleet assortiment

Nadere informatie

SLV CONTROL BY TRUST

SLV CONTROL BY TRUST 778 MAXIMALE FLEXIBILITEIT Licht of jaloezieën heel comfortabel op afstand bedienen? Schakelaars naderhand plaatsen waar ze nodig zijn? En zelfs meer apparatuur in het systeem integreren? En dat zonder

Nadere informatie

Draadloze bediening van rolluiken

Draadloze bediening van rolluiken Draadloze bediening van rolluiken Haal meer uit uw elektrische rolluiken met Somfy! Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken rolluiken. Voorzet rolluik Combinatie rolluik

Nadere informatie

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 1 - FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 TECHNISCHE SPECIFICATIE: 12V batterij type 27A batterij levensduur < 3 jaar frequentie 433.92MHz zendvermogen max. 10mW zendbereik max. 30mtr werk temperatuur

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

Output 2015 All Rights Reserved www.outputnl.com

Output 2015 All Rights Reserved www.outputnl.com 194 SLVCONTROL Met het flexibele draadloze systeem kunt u uw lampen eenvoudig integreren in een netwerk en alle aangesloten apparaten met een druk op de knop bedienen. 195 INTERNET CONTROLSTATION 100~

Nadere informatie

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS

ERHARDT K ERHARDT K HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS HET KLEINE CASSETTESCHERM PERFECT VOOR TERRASSEN EN BALKONS BESCHERMING RONDOM VOOR BUITENRUIMTES Genieten van de vrije tijd, ontspannen op het eigen terras of balkon dat is levenskwaliteit voor ongestoord

Nadere informatie

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Andere afdekramen apart te verkrijgen n Keuze uit 9 verschillende afdekramen (Pure, Zwart, Silver, Silver mat, Licht Bamboe, Amber Bamboe, Kersen,

Nadere informatie

Gemotoriseerde en automatische rolluiken Volop genieten van uw rolluiken? Volg de gids!

Gemotoriseerde en automatische rolluiken Volop genieten van uw rolluiken? Volg de gids! Gemotoriseerde en automatische rolluiken Volop genieten van uw rolluiken? Volg de gids! > Om uw woning te beveiligen > Om energie te besparen > Om uw comfort te VERHOGEN > Om uw interieur te beschermen

Nadere informatie

Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat

Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat Minirol-rolluiken, energie-besparend, veiligheid en privacy op maat EN 13659:2004 energie-besparend veiligheid privacy Rolluiken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse woning. Met Minirol biedt

Nadere informatie