Verder in dit nummer: Mooi! Weer de Leeuw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verder in dit nummer: Mooi! Weer de Leeuw"

Transcriptie

1 Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartDays (vervolg) 2 Heartvilla 3 HeartVilla - Ondersteuning 4 HeartVilla - DE Zegels 4 Segway 5 Mogelijkheden Donatie 6 HeartSponsorProgram 6 Veiling Schilderij 6 Radio / TV Aandacht 7 Nieuwsbrieven 7 Radiocommercial Nederland doet mee 7 Kalender 8 HeartSponsors 8 Mooi! Weer de Leeuw Stichting Heartbeat heeft een wens ingediend bij het TV programma Mooi! Weer de Leeuw. Het programma is op zondag 20 januari op Nederland 1 uitgezonden. De wens bestond uit de vraag of Paul de Leeuw ambassadeur wil worden van Stichting Heartbeat. Björn en Nicole Tannemaat (oprichters van Stichting Heartbeat) kregen ruim de mogelijkheid om hun verhaal te doen en de vraag te stellen. In de uitzending heeft Paul de Leeuw aangegeven na te willen denken over het aannemen van een rol als ambassadeur, maar Stichting Heartbeat in ieder geval te willen helpen bij het realiseren van de HeartVilla. En dat is natuurlijk al een geweldig resultaat. Ruim 2,2 miljoen mensen hebben de uitzending van zondag en de herhaling op maandag gezien. Op de internetsite van Mooi! Weer de Leeuw en van Stichting Heartbeat is het fragment terug te zien. De reacties na de uitzending waren overweldigend en variëren van het toezeggen van steun tot het bekend raken van Stichting Heartbeat bij onze doelgroep. Inmiddels heeft Paul de Leeuw laten weten geen mogelijkheden te hebben om actief de rol van ambassadeur op zich te nemen. Wel wordt er nu besproken welke actie het meest ondersteunend is om de HeartVilla te realiseren. HeartDays - Relatiedag Hartrijden.nl Afgelopen zaterdag 2 februari werd door het raceteam Hartrijden.nl op het circuitpark Zandvoort de auto gepresenteerd welke in 2008 zal gaan strijden in de Dutch Supercar Challenge. Hartrijden.nl is een initiatief van Marcel van Dam, Peter Span en Marten van t Hoff. Hartrijden.nl is HeartPartner van Stichting Heartbeat en had deze dag naast haar eigen relaties ook elf gezinnen uitgenodigd. De kinderen die nog te klein waren om mee te rijden werden in staat gesteld om in een racesimulator toch het circuitgevoel mee te krijgen. Ook waren er Segways (meer info op pagina 5) beschikbaar waarmee een parcours in de paddock gevolgd kon worden. Voor de juiste sfeer was er een DJ aanwezig die de gasten vermaakte. De reacties van de aanwezigen waren hartverwarmend en zorgden ervoor dat deze dag als zeer succesvol afgesloten kon worden. Dit blijkt ook wel uit de foto s en filmopnames die gemaakt zijn, dankzij de belangeloze inzet van Arie Storm, Hans Boutkan en Léon Jansen. Zie vervolg op pagina 2.

2 Pagina 2 HeartHolidays - Ontspanning voor hartpatiëntjes HeartDays - Relatiedag Hartrijden.nl (Vervolg van pagina 1) Marcel van Dam gaf aan dat deze dag representatief is voor de wijze waarop team Hartrijden.nl zijn sponsoren en partners wil gaan ontvangen in het 2008 raceseizoen. Voor meer informatie en alle foto s kijk op: Aan het eind van de dag kregen alle gezinnen nog een echte Nikko RC auto mee naar huis, zodat er nog even doorgeracet kan worden. Tevens is er een prijsvraag gehouden met een aantal vragen over racen in het algemeen, en over de auto. De winnaar daarvan is de Familie Akkerhuis. Ze krijgen binnenkort een exemplaar van het Carros autojaarboek thuisgestuurd. De waardering voor deze dag spreekt verder voor zich uit de tekeningen die we mochten ontvangen van een van de gezinnen. Gezinnen met een hartpatiëntje die ook de uitnodigingen willen ontvangen van de HeartDays, kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst door een mail te sturen naar algemeen@stichtingheartbeat.nl Dankzij autocoureur Pieter Bos konden een aantal relaties een snelle ronde over het circuit meemaken. De Kia wordt natuurlijk gedoopt met champagne.

3 Pagina 3 HeartHolidays - Ontspanning voor hartpatiëntjes HeartVilla Stichting Heartbeat bouwt aan de HeartVilla, een vakantievilla waar gezinnen met een hartpatiëntje ontspanning kunnen vinden. Dat kan alleen dankzij de steun van vele donateurs en sponsoren. DE GRO- TE VORMGEVERS is een van die sponsoren. Zij verzorgen het complete interieur- en exterieurontwerp. Voor de uiteindelijke realisatie ervan benaderen zij alle relaties uit hun netwerk (die daarmee kunnen aantonen hoe groot hun hart is). De HeartVilla wordt ondersteund door: Met enorm veel passie en een heldere visie richten DE GROTE VORMGEVERS zich op interieur- en exterieurontwerpen voor o.a. hotels, restaurants, kantoren, winkels en woningen, van klein tot groot en van nieuwbouw tot bestaand. Van eenvoud tot luxe, van modern tot klassiek, van kleurrijk tot zwart-wit, de ontwerpen stralen eenheid en rust uit. Alles wordt tot in detail op elkaar afgestemd. DE GROTE VORMGEVERS is de overkoepelende naam voor vele (kleine) ondernemers die ingezet worden door Karine Lintvelt, creative director van DE GRO- TE VORMGEVERS. Het zijn allemaal specialisten met 100% passie voor hun vak, die in diverse opzichten veel kunnen betekenen bij de realisatie van de projecten. Inmiddels hebben diverse fabrikanten hun steun toegezegd! Een geweldig resultaat. In 2008 staan verder de volgende fondsenwervende activiteiten gepland: Benefiet Golftoernooi in omgeving Sevenum Urban Heartbeat Festival Magazine Wijnproefevenement Dam tot Dam Loop, Fietsclassic en Wandeltocht Vele handen maken licht werk. Mogen we daarom ook op uw steun rekenen? STEUN HET PROJECT HEARTVILLA KOOP 1 M² KAVEL VOOR 308,- Stichting Anton Jurgens Fonds Van den Berch van Heemstede Stichting ANWB Fonds Margriets Betere Wereld Quadrad Advies & Administratie Fentronics Betuwe Events Cruit Recruitment Cruit Detachering Link IT Infrastructure Management Coöperatie Medel Neofiet Weggeman Projectmanagement MeerBusiness Heel Holland Helpt

4 Pagina 4 HeartHolidays - Ontspanning voor hartpatiëntjes HeartVilla - Ondersteuning Bedrijven kunnen het project HeartVilla op vele verschillende manieren ondersteunen : Symbolische aankoop van een deel van de kavel Leveren van materialen ten behoeve van de inrichting Tijdens de bouw/inrichtingsfase kan er een teambuildingsactiviteit opgezet worden, bijvoorbeeld door met een team collega s een bepaald deel van het project voor rekening te nemen Organiseren van een fondsenwervende activiteit (golfevenement, veiling, benefietdiner, sponsorloop) Particulieren en verenigingen kunnen het project Heart- Villa op de volgende manieren ondersteunen: Donateur worden van Stichting Heartbeat Als vrijwilliger helpen tijdens inrichtingsfase Organiseren van een fondsenwervende activiteit Sportvereniging/school/bedrijf motiveren tot activiteit Deelnemen aan een van de fondsenwervende activiteiten van Stichting Heartbeat HeartVilla - Douwe Egberts Zegels Een andere manier waarop particulieren Stichting Heartbeat kunnen helpen bij de realisatie van de HeartVilla is de inzameling van Douwe Egberts Zegels. Hiermee kan een deel van de inrichting voor de keuken aangeschaft worden. Een oproep op het goede doelen platform van het tijdschrift Margriet, Margriets Betere Wereld, heeft inmiddels al voor een aantal dikke enveloppen in de postbus gezorgd. Bijna 5000 punten zijn daarmee binnengekomen. Ruimt u ook eens uw keukenkastjes op?

5 Pagina 5 HeartCare - Zorg voor het hart Segway - Independent Wheels Afgelopen zaterdag presenteerde Independent Wheels zich aan de gezinnen die deelnamen aan de circuitdag op Zandvoort. Twaalf kinderen mochten even op de Segway plaatsnemen en voelen hoe het is om je rechtop staand, onafhankelijk en zelfstandig te vervoeren. Heel iets anders dan een buggy of rolstoel, al dan niet met motor. Mensen met een hartaandoening kunnen een beperkte energie hebben. Dat resulteert dan vaak in een mindere actieradius bij lopen of fietsen. Tot nu toe werd dat probleem opgelost door bovengenoemde voorzieningen. Voor de meeste en zeker kinderen is zo'n buggy of rolstoel nou niet de meest ideale manier van jezelf vervoeren. Vaak heb je een ander nodig en de benadering van de wereld om je heen is al gauw als was je een hulpbehoevende. Vandaag de dag is er de Segway, geen step, geen fiets, geen snorfiets... een Segway. Niet te vangen in een bestaand vervoermiddel, een uniek apparaat. De kinderen die zaterdag "op" Zandvoort waren weten het. Je doet 1 stap, zet beide voeten op het "plankje" en houdt het stuur losjes vast. Een kleine verplaatsing van je gewicht zorgt ervoor dat je langzaam vooruit gaat, een zelfde beweging maar dan achterwaarts zorgt ervoor dat je snel weer stil staat. Al die tijd sta je, ontspannen, in balans. De balans wordt verzorgd door de machine zelf. 100 keer per seconde controleert de Segway of je nog rechtop staat. Wanneer er een beweging waargenomen wordt zal de Segway dat corrigeren, vandaar het voor- en achteruit rijden. Sturen gaat ook heel eenvoudig. Via een draaigedeelte aan de linker kant van het stuur kun je de Segway omdraaien (om de as) en natuurlijk ook bochten maken. Allemaal heel eenvoudig en veilig. De Segway is verboden op de openbare weg... behalve voor Hart- en Longpatiënten!!! Vraag niet waarom, maar het is echt zo. Minister Eurlings heeft voor deze groep een uitzondering gemaakt en daarmee de mogelijkheid geschapen deze machine via uw gemeente aan te vragen als voorziening bekostigd uit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Er zijn al 3 Pulmonale Hypertensie patiënten die via deze regeling dagelijks hun kilometers maken op deze prachtige uitvinding. Ook u kan een Segway bemachtigen! De gemeente van uw woonplaats is de eerste stap. Daar vraagt u een aanvraagformulier voor een voorziening in het kader vervoer. Net zoals u dat zou doen als u een rolstoel nodig heeft of als u aangepast vervoer aanvraagt indien uw kind naar bijzonder onderwijs gaat. Nadat u het formulier hebt ingevuld krijgt u een medewerker van het CIZ (of soortgelijke instantie) aan de telefoon. Dit indicatieorgaan zal een "diagnose" stellen van de behoefte en daarna een advies naar de gemeente sturen. Naar aanleiding van dat advies zal de gemeente een vergoeding voorstellen. Het lijkt een kort en simpel verhaal maar niets is minder waar. In het verleden hebben de aanvragen om een Segway de nodige "uitdagingen" gegeven. De onbekendheid met de Segway was daarbij altijd het grootste struikelblok. Independent Wheels helpt u graag vanaf het moment dat u de aanvraag de deur hebt uitgedaan. Mocht u deze ondersteuning wensen of gewoon meer willen weten dan hierboven staat, neem dan contact op met: Bob Besselink

6 Pagina 6 HeartSponsor - Financiële steun is nodig! Mogelijkheden Donatie Er zijn diverse mogelijkheden om Stichting Heartbeat financieel te ondersteunen: Donateur Via de website kunnen donateurs zich aanmelden om tot wederopzegging een automatische incasso te laten plaatsvinden. Dat kan per maand, kwartaal & (half)jaar. Steun ons en wordt donateur! Snelle donatie van 1,30 STAP 1: Bel HELPONS ( ). STAP 2: Toets na de pieptoon de volgende code in: 1655 STAP 3: Sluit af met een # (hekje). Eenmalige donatie Een eenmalige donatie kan overgemaakt worden op rekeningnummer HeartSponsorProgram Voor 2008 heeft Stichting Heartbeat de doelstelling om vaker tot structurele samenwerking te komen met bedrijven. Om die reden is er een HeartSponsorProgram samengesteld, waarin de verschillende mogelijkheden zijn beschreven, alsmede de tegenprestaties. Meer informatie hieromtrent per mail via algemeen@stichtingheartbeat.nl of per telefoon via 0900-HEARTBEAT (20cpm). Veiling Schilderij - Yvonne Jagers Onlangs is Yvonne Jagers lid geworden van stichtingheartbeat.hyves.nl. Daarmee treedt ze als ambassadeur op voor Stichting Heartbeat naar de andere leden, maar Yvonne heeft laten weten verder te willen gaan, omdat ze het 500ste lid blijkt te zijn. Om dat te vieren biedt ze haar laatste schilderij (50 x 50 in acrylverf) aan ten gunste van Stichting Heartbeat. Geïnteresseerden kunnen per (algemeen@stichtingheartbeat.nl) hun bod uitbrengen. In de nieuwsbrief van maart wordt de hoogste bieder bekend gemaakt. Het eerste bod van 60,- is overigens inmiddels ontvangen.

7 Pagina 7 HeartSupport - Draagt bij aan de bekendheid Stichting Heartbeat in RTV10 Plus en Betuwe Breed Stichting Heartbeat is binnenkort te zien in een uitzending van RTV10 Plus, een programma van de regionale TV zender RTV10. In dit magazine komen onderwerpen aan de orde voor kijkers van middelbare leeftijd. Onderwerpen als vrijetijdsbesteding, goede doelen en andere wetenswaardigheden. Het programma wordt gepresenteerd door Vivian Boelen. 22 Januari j.l. is Stichting Heartbeat te gast geweest bij het radioprogramma Betuwe Breed van RTV De Betuwe. Presentator Wouter van Zandelingen heeft een uur lang voorzitter Björn Tannemaat aan het woord gelaten om de doelstellingen van Stichting Heartbeat uiteen te zetten. Aandacht in nieuwsbrieven / magazines Diverse organisaties, zoals MeerBusiness en DE GROTE VORMGEVERS hebben de afgelopen maand in hun nieuwsbrieven aandacht gegeven aan Stichting Heartbeat. Daardoor raakt een breed publiek bekend met de doelstellingen. Binnenkort verschijnt er een business-to-business magazine van Stichting Vlinders. Ook zij hebben advertentieruimte voor Stichting Heartbeat ingericht. Geeft u ook nieuwsbrieven of een magazine uit en heeft u wel eens ruimte over? Neem contact met Stichting Heartbeat op voor een artikel of een stopper. Radiocommercial Nederland doet mee Sinds 1 november loopt er op de website een fondsenwervende actie. Een half jaar lang kunnen particulieren en bedrijven een deel van de website sponsoren, waarbij de donateur aangeeft of 25%, 50% of 75% van het bedrag naar het doel van zijn keuze gaat. De rest wordt verdeeld over alle deelnemende doelen. Om de actie kracht bij te zetten draait er een radiocommercial op diverse radiostations. Stichting Heartbeat wordt in deze radiocommercial genoemd als een van de deelnemende goede doelen, wat natuurlijk een plezierige bijdrage levert aan onze bekendheid. De radiocommercial is te beluisteren via de website van Nederland doet mee en dan in het gedeelte: In de media. De radiocommercial is onder andere te beluisteren op:

8 Pagina 8 Jaar: 2008, maand: Januari Agenda Datum: Activiteit: Lokatie: April/mei Benefiet Golftoernooi Horst Zondag 15 juni 2008 HeartDrive nog niet bekend Zondag 29 juni 2008 Wijnproef evenement Tiel Juli 2008 Urban Heartbeat Festival nog niet bekend Zaterdag 20 september 2008 Dam tot Dam Wandeltocht Amsterdam Zondag 21 september 2008 Dam tot Dam loop Amsterdam Zondag 21 september 2008 Dam tot Dam Fietsclassic Amsterdam Selectie van de HeartSponsors COLOFON 2008 Stichting Heartbeat Postbus AC TIEL HEARTBEAT (20cpm) Aan deze nieuwsbrief werkten mee: Björn & Nicole Tannemaat (redactie), Marcel van Dam (Hartrijden.nl), Bob Besselink (Independent Wheels), Hans Boutkan (fotgrafie), Arie Storm (fotografie) Wanneer u geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen, kunt u dit middels een aangeven. Vragen kunt u tevens richten aan: algemeen@stichtingheartbeat.nl

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer:

HeartHolidays HeartCare HeartSupport HeartSponsor STICHTING HEARTBEAT WENST IEDEREEN EEN BIJZONDER GELUKKIG EN GEZOND 2008! Verder in dit nummer: Pagina 1 Verder in dit nummer: HeartVilla 2 HeartDays - Team Hartrijden.nl 2 HeartSafe Tiel 3 HeartEvent 3 Steun Medel 4 Kerstkaart Cruit 4 Doneer per telefoon 4 Dam tot dam Loop en Fietstocht 5 Heartbeat

Nadere informatie

Voorwoord. Het jaarverslag geeft inzicht in de fondsenwerving, de verwervings en organisatiekosten en de bestede gelden aan onze doelstellingen.

Voorwoord. Het jaarverslag geeft inzicht in de fondsenwerving, de verwervings en organisatiekosten en de bestede gelden aan onze doelstellingen. JAARVERSLAG 2007 Pagina 2 Voorwoord Stichting Heartbeat hebben we eind 2006 opgericht naar aanleiding van de ervaringen die we hebben opgedaan met onze zoon Sebastiaan, die enkele dagen na zijn geboorte

Nadere informatie

Verder in dit nummer: Steun Merida Ladies Cycling Team

Verder in dit nummer: Steun Merida Ladies Cycling Team Pagina 1 Verder in dit nummer: Heartbeat 2 Karting Event Urban Heartbeat 3 Festival Subsidie 3 Agenda 3 EvenementenAED 4 HeartSafe Tiel 4 AED QRS 4 Donatie Bakerzak 5 HeartDrive 2008 5 Kerstkaart 5 Volgende

Nadere informatie

STEUN HET PROJECT HEARTVILLA

STEUN HET PROJECT HEARTVILLA Pagina 1 Verder in dit nummer: Heartbeat Menu 2 FeelGoodGift 2 Goededoelenveiling 3 Heel Holland Helpt 3 Theatervoorstelling Sinterklaas 4 Essen Motorshow 4 Interviews 5 Daktechniek Hoogeveen hartveilig

Nadere informatie

2e plaats tijdens Sponsor Bingo Loterij Belactie

2e plaats tijdens Sponsor Bingo Loterij Belactie Pagina 1 Verder in dit nummer: Team Hartrijden.nl 2 HeartVilla 3 SoetHart 3 HeartShop 4 Actie Doneerbon 4 Hyves 5 HeartActions 6 Heartbeat Karting Event 6 2e plaats tijdens Sponsor Bingo Loterij Belactie

Nadere informatie

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden?

GOLF NIEUWSBRIEF JUNI WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Donateur worden? WereldWijd voor Kinderen Een nieuw gezicht! Wellicht valt het u op. ons logo heeft een nieuwe stijl! Beter leesbaar en iets vrolijker dan voorheen. Als bestuur werken wij er hard aan om WereldWijd voor

Nadere informatie

Graag informeren wij u hier verder over. Kunnen wij na het lezen van de informatie op uw steun rekenen?

Graag informeren wij u hier verder over. Kunnen wij na het lezen van de informatie op uw steun rekenen? RSIN: 8206.10.033 Stop Darmkanker Nederland Stop Darmkanker Nederland is ontstaan nadat de oprichter van de stichting, Marthen Bakker, het ziekteproces van darmkanker van heel dichtbij had meegemaakt.

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

Verder in dit nummer: Margriets Betere Wereld

Verder in dit nummer: Margriets Betere Wereld Pagina 1 Verder in dit nummer: Margriets Betere 2 Wereld Team Hartrijden.nl 3 4 Margriets Betere Wereld Het tijdschrift Margriet gaat de wereld verbeteren via het world wide web. Het blad heeft op 5 oktober

Nadere informatie

Webinar 30 januari 2019

Webinar 30 januari 2019 De webinar start om 19.30 uur. Tot zo! Webinar 30 januari 2019 Even voorstellen Kim Cocu - Kim Cocu - Run for KiKa Marathon Even voorstellen. - Run for KiKa Marathon Emolife Events Inge Tishauser Instructies

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL

SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL Bedankt dat u even de tijd neemt voor Sporters in Actie. Door middel van deze prospectus willen wij u graag laten zien dat wij meer zijn dan organisator van sportieve

Nadere informatie

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring.

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Algemene informatie Pennucci Racing is een jong en enthousiast raceteam, met toch al behoorlijk wat ervaring in de racesport. Pennucci

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Team GerCor gaat deze beleving aan om in het heetst van de strijd een bijdrage te leveren aan de 400.000 kinderen die in armoede leven, een gelukkig(er) leven te

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK INHOUD 1. Introductie Midzomernachtduik 2. Ambassadeur Nick Driebergen 3. Meld jouw actie aan bij Spieren voor Spieren 4. Hoe geld ophalen? 5. Maak jouw Midzomernachtduik sponsorpagina aan 6. Organiseer

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Of je nu tot rust wilt komen tussen zakelijke beslommeringen door of je wilt met je geliefde

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem.

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem. Beste vrienden van Scouting Diemen, Na onze laatste nieuwsbrief van september bent u natuurlijk al een kijkje wezen nemen in het Diemerbos. Met u doen veel andere mensen dat..want de bouw van onze blokhut

Nadere informatie

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces

Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Leergeld houdt 'Open huis', agenda en zomerreces Wilt u de verhalen van stichting Leergeld uit de eerste hand horen? Wilt u kennismaken met de intermediairs en bestuursleden? Dan bent u van harte welkom

Nadere informatie

Glasvezel voor heel Boekel

Glasvezel voor heel Boekel Glasvezel voor heel Boekel 2e verenigingsavond Inhoud: Welkom en terugblik (Edward) De folder (Marien) Het inschrijfformulier (Bas?) De site (Hans) De posteractie (Femke?) De spelregels voor verenigingen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds

BELEIDSPLAN Stichting HIVSAN Fonds. Versie 8 mei van 7 Stichting HIVsan Fonds BELEIDSPLAN 2016-2018 Stichting HIVSAN Fonds Versie 8 mei 2016 1 van 7 Stichting HIVsan Fonds Inhoudsopgave Introductie 3 Missie, Visie en doelstelling. 4 STICHTING Bestuur & Vrijwilligers Nederland...

Nadere informatie

Jaarrekening Jaarrekening Stichting Heartbeat. Tiel. Rapport inzake jaarrekening per 31 december 2011

Jaarrekening Jaarrekening Stichting Heartbeat. Tiel. Rapport inzake jaarrekening per 31 december 2011 Jaarrekening 9-1-15 Jaarrekening 211 Tiel Rapport inzake jaarrekening per 31 december 211 9 oktober 215 1 Inhoud Jaarrekening 9-1-15 Tiel Samenstellingsverklaring 3 Bestuur 4 Projecten 5 Jaarrekening Balans

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden!

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden! Stelt u zich eens voor.... dat uw medewerkers fitter hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat uw klanten uw maatschappelijke

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Draaiboek De organisatie van een beweegactie

Draaiboek De organisatie van een beweegactie Draaiboek De organisatie van een beweegactie Door regelmatig te bewegen kunnen de ademhalingsklachten verminderen en raak je minder vermoeid. Getrainde spieren hebben namelijk minder zuurstof nodig dan

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Verder dien je het aanmeldingsformulier geheel in te vullen. Zie achteraan dit document.

Verder dien je het aanmeldingsformulier geheel in te vullen. Zie achteraan dit document. Doe mee met de #3fm #DJ #Talentschool 2013-2014 Op 22 juni 2013 start een nieuwe serie van 3 workshops onder leiding van Timo Komst. Je kan je hiervoor vanaf nu aanmelden. De workshops worden gegeven in

Nadere informatie

Slachtoffers maken van hun leed geen show.

Slachtoffers maken van hun leed geen show. Slachtoffers maken van hun leed geen show. UITNODIGING UNIEKE DINNERSHOW TEN BATE VAN FONDS SLACHTOFFERHULP Het Twentse bedrijfsleven beleeft de Top in culinair en muzikaal genieten! Maar de opbrengst

Nadere informatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Een bedrijfsfeest organiseren waarbij de complete familie uitgenodigd is? Yes, we zien

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Stuknummer: AI

Stuknummer: AI Inlichten instantie via e-mail Info Den Helder - Lbr. 13/066 - Burgernet: nieuwe mogelijkheden om burgers te betrekken bij veiligheid Van: VNG Aan: '"info@denheider.nr"

Nadere informatie

FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013

FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013 FOTO FESTIVAL LEIDEN 2013 FOTO EXPOSITIE EDUCATIEPROJECT GALERIE AMBER, LEIDEN / NOVEMBER 2013 Een bespiegeling van het hedendaagse leven COLOFON Expositiegids Educatieproject Foto Festival Leiden Redactie

Nadere informatie

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF Editie Maart 2013 Wilt u dit soort nieuwsbrieven in de toekomst niet meer ontvangen? Dan kunt u ons mailen op info@texelairport.nl, wij zullen u uit de mailinglist

Nadere informatie

Sponsor map. September

Sponsor map. September Sponsor map München- s-hertogenbosch September 2018 www.blue4charity.nl Het ontstaan van Blue4Charity Wij zijn allemaal politiemensen die werkzaam zijn in de eenheid Oost-Brabant. In december 2003 is nav

Nadere informatie

Goed project maar geen geld? Fonds1818 helpt!

Goed project maar geen geld? Fonds1818 helpt! Goed project maar geen geld? Fonds1818 helpt! Emma s Hof Den Haag Aanvraag indienen Op de website www.fonds1818.nl kunt u het digitale aanvraagformulier invullen. Of u stuurt een uitgewerkt projectplan

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

"Winterdutje" weer voorbij

Winterdutje weer voorbij Museum SMAAK is een tijdelijk museum door senioren, voor iedereen in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open:

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht Ronald McDonald Huis Zwolle

Activiteitenoverzicht Ronald McDonald Huis Zwolle Activiteitenoverzicht 2016 Ronald McDonald Huis Zwolle Huisorganisatie: Het Ronald McDonald Huis Zwolle biedt een tijdelijk thuis voor ouders van zieke of te vroeg geboren kinderen. In het Ronald McDonald

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HOOGVLIEGERS

BELEIDSPLAN STICHTING HOOGVLIEGERS BELEIDSPLAN STICHTING HOOGVLIEGERS (Update 2017-2012) ONZE KERNWAARDEN, MISSIE EN AMBITIE Inleiding Het is ongelofelijk wat vrijwilligers van Stichting Hoogvliegers voor elkaar krijgen. We vliegen met

Nadere informatie

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank

versteek Sponsorloop Hartewensen En verder... Groeiende Businessclub. Donatiemogelijkheden. Agenda deloopplank de versteek Halfjaarlijkse nieuwskrant van Stichting Vrienden van De Loopplank 2012 1 Sponsorloop Bijna 2000 euro hebben ze opgehaald! De sportieve kids van De Loopplank. Wat is er met dit geld aangeschaft?

Nadere informatie

radio&tv station voor veteranen en door veteranen.

radio&tv station voor veteranen en door veteranen. Als DJ in Libanon (UNIFIL Detachement DUTCHBATT 83/03-83/10 Nederlandse Unifil Vereniging (NUV) T.a.v. Bestuur NUV Betreft: oprichting www.veteransradio.nl internet online veteranen radio&tv station voor

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

Sponsorplan Racingteam van Eck

Sponsorplan Racingteam van Eck 2013 Sponsorplan Racingteam van Eck BRL-V6 serie National Hotrod serie Versie 02 - december 2012 Inhoud Inleiding Doelstellingen, Stichting Opkikker BRL-V6, National Hotrod Het Team Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

15 september Informatiepakket

15 september Informatiepakket 15 september 2013 Informatiepakket L.S., Alvast bedankt voor uw tijd! Nu willen wij nog uw enthousiasme wekken. Graag informeren wij u over de derde Christa Mensert Memorial Ride die op 15 september 2013

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden...

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Stelt u zich eens voor...... dat uw medewerkers fitter en strijdlustiger hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat

Nadere informatie

Financiëel verslag 2013

Financiëel verslag 2013 Financiëel verslag 2013 Beuningen, 14 Jan 2014 J.H. Hoftijzer Voorzitter F.M.T. Coenen Penningmeester Stichting Leergeld 2stromenland 1 Jaarverslag 2013 Stichting Leergeld 2stromenland 2 Jaarverslag 2013

Nadere informatie

Coureur. Rijders profiel

Coureur. Rijders profiel Voorwoord Alles draait om snelheid Om goed te presteren in de motorsport is er meer nodig als alleen talent. Ook goede begeleiding en een ondersteunend team zijn een must. Maar zelfs als dat allemaal goed

Nadere informatie

Eindevaluatie. Tuinbloeiers 2013. Manirma Vries September 2013

Eindevaluatie. Tuinbloeiers 2013. Manirma Vries September 2013 Eindevaluatie Tuinbloeiers 2013 Manirma Vries September 2013 Tuinbloeiers Totaal budget was: 290.000 -> 150.000 Euro Strategie: 3 jarige communicatie aanpak (2013 is jaar 3 in NL & jaar 1 in DUI) Doelstelling

Nadere informatie

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname Krachtstroom voor het genereren van leads tijdens uw beursdeelname Al 12 jaar standervaring; Zo spannend is het acteren op beurzen toch allemaal niet? hoor ik wel eens vaker een trotse standmanager zeggen

Nadere informatie

De regionale en landelijke radio & televisie

De regionale en landelijke radio & televisie 25 september 2016 De regionale en landelijke radio & televisie Een verslag gemaakt door Yerin Koekkoek & Sara Lof rtv shit.indd 1 25-09-16 12:00 -Inleiding- Radio en televisie, wie is er niet groot mee

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis

Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beleidsplan 2014 Stichting Fonds Welkomhuis Beldhuismolenweg 8a 7562 PC Deurningen Telefoon: 088 45 46 700 E-mail: info@welkomhuis-twente.nl Website: www.welkomhuis-twente.nl Beleidsplan 2014 Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Benut je reistijd en vergroot je netwerk!

Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Benut je reistijd en vergroot je netwerk! Netwerken als je toch in de file staat, maar ook als er geen file staat. Dat is in het kort waar het bij filenetwerken omdraait. Filenetwerken.nl is het sociaal

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2018 Stichting Lach voor een Dag Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd. Beleidsplan 2017-2018 Pagina 1 Inhoudsopgave Historie 3 Huidig bestuur 3 Missie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

ENQUÊTE VAN IVN NIJKERK

ENQUÊTE VAN IVN NIJKERK December 2015 ENQUÊTE VAN IVN NIJKERK Deze enquête is gericht aan alle leden en donateurs van de natuurvereniging IVN Nijkerk. Het doel van de enquête is IVN Nijkerk inzicht te geven in welke richting

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Estafetteloop

Jaarverslag Stichting Estafetteloop Jaarverslag 2013 20-4-2014 Stichting Estafetteloop Voorwoord Het bestuur Het ontstaan van Stichting Estafetteloop De Stichting Estafetteloop Missie Visie De 100 van Spijkenisse Hoe werkt het Barbecue Het

Nadere informatie

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES

WHITEPAPER. Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme ONLINE MAGAZINES WHITEPAPER ONLINE MAGAZINES Waarom een online magazine? Welke voordelen zijn er te behalen? Inhoud & bladritme INTRODUCTIE Je hebt deze whitepaper gedownload omdat je geïnteresseerd bent in online magazines.

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier In dit formulier stellen wij u vragen over: 1. Uw organisatie 2. Het project waarvoor u een aanvraag indient 3. De financiering van het project 4. Overige zaken 1. De organisatie 1.1.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting PLS 2014. Inhoudsopgave. Inleiding. Activiteiten. Publiciteit. Fondsenwerving. Sponsoring. Bestuur. Jaarrekening.

Jaarverslag Stichting PLS 2014. Inhoudsopgave. Inleiding. Activiteiten. Publiciteit. Fondsenwerving. Sponsoring. Bestuur. Jaarrekening. Jaarverslag Stichting PLS 2014 Inhoudsopgave Inleiding Activiteiten Publiciteit Fondsenwerving Sponsoring Bestuur Jaarrekening Balans Inleiding Terugkijkend naar de oprichtingsdatum 28 juli 2014 van de

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect

JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect JAARVERSLAG 2015 Een mooi klein gebeuren, met een groot effect Jaarverslag 2015 Stichting Tekenen voor Kinderen Voorwoord 2015 Dit jaar is er voor het eerst sinds de oprichting van de stichting Tekenen

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ]

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] TE KOOP VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b VRAAGPRIJS : 135.000 k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] ALGEMENE INFORMATIE Dicht bij de gezellige dorpskern van de familiebadplaats Vrouwenpolder, vindt u het appartementencomplex

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen

Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Samen actief in de blauw-groene gemeente Drimmelen Auteur: Corine Polak Datum: 24-11-2014 Telefoon: 06 222 41 090 Email: corine@corinepolak.nl Versie: 1.0 definitief Besproken met: Sjoerd van Dijk, Catharina

Nadere informatie

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand!

Wordt u ook vriend? Word vriend! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Vriend worden kan al voor 10 euro per jaar Wij danken u voor een helpende hand! Steun de Stichting Vrienden van het Sint Lucas Andreas Voldoende frankeren Sint Lucas Andreas Ziekenhuis t.a.v. Stichting

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht I N H O U D Een zomer vol respijt Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Mantelzorgers Binnenboord

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Dôme

Stichting Vrienden van Dôme Stichting Vrienden van Dôme Jaarverslag 2017 1 Inhoud Samenvatting 2017 en verwachtingen 2018 3 Doelstelling Stichting Vrienden van Dome 4 Samenstelling bestuur 4 Public relations 5 Fondsenwerving 5 Inkomsten

Nadere informatie

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie

Van het bestuur. Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Kascontrole. Nieuwe bestuursleden. Bondscontributie Van het bestuur Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAL) Op dinsdag 20 maart a.s. vindt onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering blikken wij terug op het vorige jaar betreffende activiteiten,

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2015

Activiteitenverslag 2015 Activiteitenverslag 2015 1 Organiseren feest Apeldoorn 2015 In 2015 is voor het eerst een Schoorsteengelukfeest georganiseerd in de stad Apeldoorn. Het plan was om 75 kinderen van 0-10 jaar te laten deelnemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Eerder dan aangekondigd is hier weer al een nieuwsbrief. In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd en 7 september komt nu

Nadere informatie