InterPrime vederlicht multiplex van topkwaliteit. Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "InterPrime vederlicht multiplex van topkwaliteit. Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons."

Transcriptie

1 Als bouwleverancier maken wij onze belofte waar met attente dienstverlening en de beste verhouding in prijs, kwaliteit en snelheid, zodat u aan elk project meer overhoudt. Tot ziens in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouwen houtproducten in Nederland. Juni 2016 CarpentierMooren online volledig vernieuwd in dit nummer Na-isoleren van hellende daken wordt nog eenvoudiger met IsoBouw-producten! (pagina 2) InterPrime vederlicht multiplex van topkwaliteit InterPrime is een uit populieren fineerlagen opgebouwd multiplex. Het voordeel van het gebruik van Populieren binnenlagen is dat de plaat aanzienlijk lichter van gewicht is dan vergelijkbare binnenplaten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dat betekent eenvoudiger vervoeren en verwerken. De plaat is afgewerkt met een goed gesloten duurzaam dekfineer en aan beide zijden voorzien van een lichte grondverf op waterbasis. Met een dikte van minimaal 80 mu grondlaag zijn de platen direct af te werken in de door u gewenste kleur. Interprime is uitsluitend geschikt voor binnenwerk. Vergroot uw renovatiekracht met Isover (pagina 3) Slim renoveren start met Kingspan isolatieproducten (pagina 4) Voordelen Duurzame productie PEFC keurmerk Licht van gewicht Universeel toepasbaar Goed gesloten dekfineren Direct overschilderbaar Beste prijs-kwaliteitverhouding Maten Dikte 9, 12, 15, 18 mm Afmeting x / x mm Weekamp TriComfort : de standaard voor vlakke houten deuren (pagina 5) Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons. Meer waarde voor de bouw

2 1 RecaPan 2 SlimFix Reno+ 3 SlimFix RenoTwin 4 SlimFix Deco Na-isoleren van hellende daken wordt nog eenvoudiger met IsoBouw-producten! Bij het na-isoleren van een hellend dak bepaalt u eerst of u van binnenuit of van buitenaf gaat isoleren. Afhankelijk van de bestaande situatie hebben we vier IsoBouwproducten op een rij gezet waarmee u het beste kunt na-isoleren. 1 Na-isoleren op een dragend dakbeschot met behoud van de pannen Kosten besparen en de huidige pannen handhaven? RecaPan is de ideale oplossing. De RecaPan-elementen kunnen direct op de oude panlatten worden bevestigd zonder dat de bestaande pannen van het dak af hoeven. Haal een paar rijen pannen weg en leg deze tijdelijk op een ander deel van het dakvlak. Plaats de pannen na het leggen van de eerste rij RecaPan-elementen direct terug op de isolatie. 2 Na-isoleren op een dragend dakbeschot en vernieuwing van de pannen Plaats de SlimFix Reno+ dakelementen direct op het dragend dakbeschot. De elementen zijn gecacheerd met een waterdichte, dampopen en thermisch reflecterende alu-folie en hebben drie ingelijmde tengels voor extra constructieve sterkte. 3 Na-isoleren van een oneffen, doorgezakt dak Monteer de SlimFix RenoTwin vrijdragend op vrijwel ieder onderdak. Dat kan dankzij het gebruik van stelschroeven. Ideaal dus bij toepassing op doorgezakte daken of bij bestaande oude dakelementen. SlimFix RenoTwin is waterdicht, maar toch dampopen. 4 De zolder aan de binnenzijde na-isoleren SlimFix Deco is een zolderisolatiesysteem waarmee in slechts 3 eenvoudige stappen een zolder wordt geïsoleerd en esthetisch afgewerkt. Dankzij het eenvoudig te monteren profielsysteem wordt de zolder direct luchtdicht afgedicht.

3 Vergroot uw renovatiekracht met Isover Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het effectief na-isoleren van elke woning. Van de beste isolatieproducten tot praktische adviezen op het gebied van energiebesparing, comfort en verwerking. Met onze Isover-producten vergroot u eenvoudig uw renovatiekracht en kunt u uw klant van het beste advies voorzien. Extra stevige zolderisolatie Wilt u snel, eenvoudig en comfortabel een hellend dak na-isoleren? Kies dan voor de nieuwe Isover Comfortroll XS. Deze isolatierol is zeer stevig en brengt u net zo gemakkelijk aan als een isolatieplaat. Op de isolatie is een aluminium bekleding aangebracht. Een aparte dampremmer is dus niet meer nodig. Daarnaast maken de spijkerflenzen aan de aluminium bekleding en de snijlijnen op het comfortvlies het isoleren extra eenvoudig. De huiseigenaar kan hierdoor profiteren van een flinke besparing op zijn woonlasten. Luchtdicht bouwen beschermt tegen vochtproblemen en meer Met een goede luchtdichting kan wel 100 m 3 gas per jaar bespaard worden. Zonder goede luchtdichting ontstaat er ongecontroleerde ventilatie via luchtlekken in de gebouwschil. Dit veroorzaakt onnodig energieverlies. Luchtdicht bouwen verhoogt bovendien het wooncomfort en voorkomt condensatieproblemen en andere neveneffecten. Met de vochtregulerende en luchtdichte Vario KM Duplex UV klimaatfolie in combinatie met Isover Comfortpanel en Vario KB1 tape kiest u voor een optimale bescherming tegen vochtproblemen en een goede luchtdichting. Bepaal de beste renovatie-aanpak eenvoudig zelf Kijk voor de beste renovatie-aanpak op Met een online rekentool bepaalt u eenvoudig wat voor een bepaald woningtype de beste isolatieoplossing is én berekent u hoeveel de bewoner daarmee jaarlijks kan besparen.

4 Slim renoveren start met Kingspan isolatieproducten Onze isolatieproducten van Kingspan Insulation zijn uitstekend geschikt voor alle renovatie klussen. Voor het na-isoleren hebben we diverse oplossingen in ons assortiment, waaronder de Kingspan Kooltherm K8 Plus Spouwplaat en de Kingspan isoeasy Pro Hellend Dakplaat. Ideale renovatiespouwplaat Gevels worden steeds vaker van buitenaf gerenoveerd. De buitengevel en de isolatie worden dan gestript. Daarbij loopt de metselaar vaak tegen een oneffen binnenblad aan. Ook bij nieuwbouw kunnen door uitkragende verdiepingsvloeren, lijmresten of kozijnverankering oneffenheden op het binnenblad voorkomen. De bevestiging van harde isolatieplaten zorgt dan voor vrije convectie achter de platen en daarmee verlies van isolatiewaarde. Het glad maken van deze oneffenheden is een tijdrovende klus. Om van de voordelen van hardschuim-isolatie te kunnen profiteren en ook strak op het binnenblad aan te kunnen sluiten, is de Kooltherm K8 Plus Spouwplaat ontwikkeld. De best isolerende hardschuim isolatieplaat met een zachte isolatie aan de binnenzijde. De plaat behoudt zijn vorm waardoor er geen sprake is van inzakken in de spouw. In één keer zolder isoleren en afwerken De meeste warmte in huis verdwijnt door het dak. Goed isoleren aan de binnenzijde van de zolder met hoogwaardig isolatiemateriaal bespaart enorm op de gasrekening. Voor deze toepassing hebben we de isoeasy Pro Hellend Dakplaat in het assortiment. Met een dikte van slechts 82 mm wordt al een Rc-waarde van 3,2 behaald. U kunt dus een zolder isoleren met minimaal ruimteverlies tussen de balken. Het systeem is eenvoudig te bevestigen en door de stootvaste zichtzijde is de zolder meteen afgewerkt. Schilderen of stuken is niet meer nodig. Met isoeasy bespaart u dus geld, tijd én ruimte!

5 Weekamp TriComfort : de standaard voor vlakke houten deuren Het unieke van Weekamp TriComfort deuren is de dekplaat van Medite Tricoya. Deze zorgt voor een hoge vormstabiliteit en een glad af te werken oppervlak. De toplaag met duurzaamheidsklasse I wordt gemaakt van geacetyleerde houtvezels. Hierdoor zwelt de plaat niet bij aanraking met vocht. De deur is bestand tegen houtaantastende schimmels. Dit betekent een ongeëvenaarde dimensionale stabiliteit en extreem hoge duurzaamheid. Daarbij heeft de deur een extra hoge isolatiewaarde. Voordelen van de Weekamp TriComfort Extreem duurzaam; lagere onderhoudskosten Standaard FSC gecertificeerd 7 mm Medite Tricoya toplaag Hoge isolatiewaarde Hoge vormstabiliteit door geïntegreerde stabilisator Nieuwe ontwikkeling: geen koude brug door unieke stabilisator Glad oppervlak en perfect om te coaten Volop ontwerpvrijheid Weekamp TriComfort deuren kunnen worden voorzien van rvs-inleg Unieke stabilisator: StabiTherm StabiTherm is ontwikkeld om een optimale stabiliteit en isolatiewaarde te bereiken. De stabilisator kent géén koudebrug en de gevoeligheid voor vervormen als gevolg van zonnewarmte is veel kleiner dan bij een geïsoleerde deur met alleen een aluminium tussenlaag. Weekamp TriComfort deuren vallen in vormstabiliteitsklasse 2 en kunnen worden geleverd met GND garantie. De deuren hebben van een onafhankelijke brancheorganisatie het predicaat slimste exterieurproduct van het jaar gekregen.

6 CarpentierMooren online volledig vernieuwd Rond half juni introduceren wij de nieuwe website van CarpentierMooren. De online behoefte van de klant is in de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. Onze website heeft daarom een modern jasje gekregen en is volledig vernieuwd. Naast belangrijke onderwerpen als productinformatie en contactgegevens vindt u hier een uitgebreide projectportfolio van de mooiste en meest bijzondere projecten waar we samen met onze klanten aan hebben gewerkt. Ook is er een downloadcenter met vrijwel alle informatie over onze producten en diensten. De meest recente folders, brochures, werkinstructies, handleidingen en veiligheidsbladen; alles binnen handbereik met één druk op de knop. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan onze nieuwe webshop, daar hopen we u als klant uiterlijk in 2017 te mogen ontvangen. Zo bestelt u straks nog makkelijker de juiste materialen voor uw klus. Welke voordelen biedt de nieuwe webshop verder voor u? U kunt altijd bestellen wanneer het u uitkomt. Bezorging op de klus door heel Nederland. Altijd en overal inzicht in de voorraad en de levertijden. Na inloggen ziet u direct uw eigen prijs voor het materiaal. Eenvoudig zoeken in ons assortiment, zo vindt u altijd het materiaal voor uw klus. Volledig overzicht van uw orderhistorie en eenvoudig een herhaalbestelling plaatsen. De vijf voordelen U vindt bij ons professionele materialen voor professionele bouwers. Wij bezorgen op de bouwplaats. Gezamenlijke inkoopkracht van 21 groothandels in hout en bouwmaterialen werkt in uw voordeel. Deskundige medewerkers geven u professioneel bouwadvies. Bouwmaterialen, hout en ijzerwaren onder één dak scheelt u tijd en geld. Bouwplein CarpentierMooren Vestiging Aalsmeer Oosteinderweg AG Aalsmeer T (0297) F (0297) E aalsmeer@carpentiermooren.nl Vestiging Roelofarendsveen Veenderveld TX Roelofarendsveen T (071) F (071) E roelofarendsveen@carpentiermooren.nl Vestiging Wormerveer Industrieweg 9a 1521 NA Wormerveer T (075) F (075) E wormerveer@carpentiermooren.nl Meer waarde voor de bouw

Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. Juni 2016 IN DIT NUMMER

Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. Juni 2016 IN DIT NUMMER Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. Juni 2016 One Stop Shopping VEDERLICHT MULTIPLEX VAN ZWARE KWALITEIT IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy HELLEND DAK ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Isoleren met isoeasy is zo makkelijk. In slechts

Nadere informatie

Dak isolatie. Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie

Dak isolatie. Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie Dak isolatie PIF isolatiefolie op of onder een dakbeschot ALGEMEEN Het isoleren van een woning zorgt voor een beter comfort, lagere energielasten, een waardestijging van de woning en het is ook nog eens

Nadere informatie

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro HELLEND DAK ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy Pro De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Het is zo eenvoudig, isoleren met isoeasy Pro.

Nadere informatie

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro. isoeasy Pro

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro. isoeasy Pro Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro isoeasy Pro isoeasy Pro De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Het is zo eenvoudig, isoleren met isoeasy Pro. In slechts vijf stappen bevestigt u zowel

Nadere informatie

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy

Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy Zelf je zolder isoleren? Doe het met isoeasy hellend dak ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Isoleren met isoeasy is zo makkelijk. In slechts

Nadere informatie

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro hellend dak ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy Pro De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Het is zo eenvoudig, isoleren met isoeasy Pro.

Nadere informatie

ZweedsZwart: robuuste vurenhouten geveldelen. Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons.

ZweedsZwart: robuuste vurenhouten geveldelen. Slimme oplossingen voor de bouw besparen u ruimte, tijd en kosten. U vindt ze bij ons. Als bouwleverancier maken wij onze belofte waar met attente dienstverlening en de beste verhouding in prijs, kwaliteit en snelheid, zodat u aan elk project meer overhoudt. Tot ziens in Aalsmeer, Roelofarendsveen

Nadere informatie

Tweede editie maart 2016 SLIM RENOVEREN START MET ISOLEREN

Tweede editie maart 2016 SLIM RENOVEREN START MET ISOLEREN Insulation Tweede editie maart 2016 SLIM RENOVEREN START MET ISOLEREN Eérst isoleren 1. 2. 3. Begin met isoleren Wek duurzame energie op Gebruik fossiele energie efficiënt Ruim een derde van de totale

Nadere informatie

Q-mix mortels in nieuwe plastic bouwverpakking 2X LANGER HOUDBAAR

Q-mix mortels in nieuwe plastic bouwverpakking 2X LANGER HOUDBAAR Als bouwleverancier maken wij onze belofte waar met attente dienstverlening en de beste verhouding in prijs, kwaliteit en snelheid, zodat u aan elk project meer overhoudt. Tot ziens in Aalsmeer, Roelofarendsveen

Nadere informatie

HAJOH ISOLATIE OP OF ONDER EEN DAKBESCHOT

HAJOH ISOLATIE OP OF ONDER EEN DAKBESCHOT HAJOH ISOLATIE OP OF ONDER EEN DAKBESCHOT ALGEMEEN Het isoleren van een woning zorgt voor een beter comfort, lagere energielasten, een waardestijging van de woning en het is ook nog eens goed voor het

Nadere informatie

BESTAANDE WONINGBOUW. UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE!

BESTAANDE WONINGBOUW. UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! 8INNOVATIEVE DAKOPLOSSINGEN voor de BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! Na-isolatie op vlak dakbeschot RENO PIR 1Na-isolatie op vlak dakbeschot RENO PIR UNILIN BIEDT de

Nadere informatie

Efficiënt na-isoleren voor iedereen Compleet en uniek isolatiesysteem voor hellende daken : eenvoudig, snel en doeltreffend

Efficiënt na-isoleren voor iedereen Compleet en uniek isolatiesysteem voor hellende daken : eenvoudig, snel en doeltreffend ISOVER optima systeem Efficiënt na-isoleren voor iedereen Compleet en uniek isolatiesysteem voor hellende daken : eenvoudig, snel en doeltreffend Optima : een optimaal functionerend isolatiesysteem voor

Nadere informatie

RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf

RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf Vurenhouten stoftengels 15 x 40 PIR hardschuim Wat?

Nadere informatie

RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf

RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf RENO PIR & RENO PIR WOL Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf DIVISION INSULATION www.unilininsulation.com HELLEND DAK Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf Vurenhouten tengels 15 x 40 PIR hardschuim

Nadere informatie

Isover Renovatiehandboek Alle oplossingen voor het isoleren van dak, gevel, wand, plafond en vloer

Isover Renovatiehandboek Alle oplossingen voor het isoleren van dak, gevel, wand, plafond en vloer Isover Renovatiehandboek Alle oplossingen voor het isoleren van dak, gevel, wand, plafond en vloer www.isover.nl/renovatiewijzer Inhoud Renovatie en na-isolatie is de moeite waard 3 Beter vergelijken met

Nadere informatie

01. RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF HELLEND DAK

01. RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF HELLEND DAK RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF VURENHOUTEN TENGELS 16 X 43 PIR HARDSCHUIM OMSCHRIJVING Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie, al dan niet voorzien van minerale wol, voor

Nadere informatie

Na-isoleren. Meer comfort met minder energie.

Na-isoleren. Meer comfort met minder energie. Na-isoleren Meer comfort met minder energie. Besparen met woningisolatie Volta Limburg, voelt altijd beter, een belofte die Volta Limburg betrouwbaar en innovatief waarmaakt in heel Limburg. 7 dagen per

Nadere informatie

Het Powerroof. systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie.

Het Powerroof. systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie. Het Powerroof systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is dan ook rendabeler dan ooit. Met Powerroof,

Nadere informatie

HANDIG PLAAT MATERIAAL

HANDIG PLAAT MATERIAAL PLAATMATERIAAL HANDIG PLAAT MATERIAAL DE BESTE OPLOSSING BINNEN HANDBEREIK 2 Disclaimer De informatie in dit boekje is met de grootst mogelijke zorg samen gesteld, om de keuze voor de juiste plaat te vereenvoudigen.

Nadere informatie

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall.

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Nieuw systeem Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Studiebureau Omgeving-Mortsel Nieuw systeem Goed isoleren is belangrijk. Voor

Nadere informatie

BOUW. COACH. Samen slimmer en efficiënter werken BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. OKTOBER 2017 SPOUW ZAKEN BETER ISOLEREN SKANTRAE ALL-IN SERVICE

BOUW. COACH. Samen slimmer en efficiënter werken BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. OKTOBER 2017 SPOUW ZAKEN BETER ISOLEREN SKANTRAE ALL-IN SERVICE BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. OKTOBER 2017 BOUW. COACH Samen slimmer en efficiënter werken SPOUW ZAKEN BETER ISOLEREN SKANTRAE ALL-IN SERVICE e A Q-MIX NIEUWE VERPAKKING ISOLEREN EN VENTILEREN NR.

Nadere informatie

Isover RKL-31 Façade

Isover RKL-31 Façade NIEUW Isover RKL-31 Façade Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels www.isover.nl/rkl Nieuwe eisen aan energiebesparing Ontwikkeling EPC-waarden Per 1 januari 2015 zijn de eisen aan energiebesparing

Nadere informatie

HR-isolatie. voor het hellende dak

HR-isolatie. voor het hellende dak HR-isolatie voor het hellende dak Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

RENO CLICK UNIVISION Renovatieplaten Na-isolatie van binnenuit

RENO CLICK UNIVISION Renovatieplaten Na-isolatie van binnenuit RENO CLICK UNIVISION Renovatieplaten Na-isolatie van binnenuit DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl Renovatieplaten, na-isolatie van binnenuit Bovenplaat houtspaanplaat (watervast verlijmd) - 3

Nadere informatie

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE!

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! GECERTIFICEERD KOMO NA-ISOLATIE BEDRIJF 10 JAAR GARANTIE SPOUWMUURISOLATIE VLOERISOLATIE DAKISOLATIE GELUIDSISOLATIE ISOLATIEHERSTEL SPOUWMUURISOLATIE

Nadere informatie

Moox. Topkwaliteit binnendeuren, ruime keuze en eenvoudig samen te stellen

Moox. Topkwaliteit binnendeuren, ruime keuze en eenvoudig samen te stellen Dit is een uitgave van SAKOL. Toonaangevend samenwerkingsverband van groothandels in bouw- en houtproducten in Nederland. December 2014 Johan Douma Vraagbaak voor deuren en sluitwerk IN DIT NUMMER Stootvaste

Nadere informatie

NIEUW. Isover Sonestrong Pro. Een compleet en innovatief zolderisolatiesysteem

NIEUW. Isover Sonestrong Pro. Een compleet en innovatief zolderisolatiesysteem NIEUW Isover Sonestrong Pro Een compleet en innovatief zolderisolatiesysteem Het belang van een goed geïsoleerd huis 30% van de warmte verdwijnt via het dak In Nederland zijn nog miljoenen huizen niet

Nadere informatie

RENO PIR & RENO PIR FLEX Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf

RENO PIR & RENO PIR FLEX Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf RENO PIR & RENO PIR FLEX Renovatieplaten Na-isolatie van buitenaf DIVISION INSULATION www.unilininsulation.com/nl HELLEND DAK Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf Vurenhouten tengels 15 x 40 PIR hardschuim

Nadere informatie

Eenvoudig isoleren met de juiste isolatie voor uw klus. Energie A B C D E F. Zuinig. Onzuinig

Eenvoudig isoleren met de juiste isolatie voor uw klus. Energie A B C D E F. Zuinig. Onzuinig Eenvoudig isoleren met de juiste isolatie voor uw klus Energie Zuinig A B C D E F Onzuinig G Isoleren, eenvoudig doen! Waarom isoleren Isolatie is de meest eenvoudige manier om energie te besparen. Door

Nadere informatie

Wat? Kenmerken. Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf. Tengellatten. PIR hardschuim

Wat? Kenmerken. Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf. Tengellatten. PIR hardschuim Renovatieplaten, na-isolatie van buitenaf Tengellatten PIR hardschuim Wat? Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie, al dan niet voorzien van minerale wol, voor het na-isoleren van hellende

Nadere informatie

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. Gevel. isolatie

Het isolatiemateriaal voor nieuwbouw en renovatie. Gevel. isolatie Gevel isolatie PIF isolatiefolie toegepast in een gevelconstructie ALGEMEEN Het isoleren van een woning zorgt voor een beter comfort, lagere energielasten, een waardestijging van de woning en het is ook

Nadere informatie

Installatierichtlijnen

Installatierichtlijnen Installatierichtlijnen Meerlaagse reflectiefolie toegepast op of onder hellende daken/platte daken Voor renovatie en nieuwbouw Voorzien van BDA Agrément Voorzien van ISSO R=4,81 m²k/w mogelijk bij 2-lagen

Nadere informatie

DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE!

DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! 8INNOVATIEVE DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! NA-ISOLATIE OP VLAK DAKBESCHOT RENO PIR 1NA-ISOLATIE OP VLAK DAKBESCHOT RENO PIR UNILIN BIEDT DE

Nadere informatie

01. RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF HELLEND DAK

01. RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF HELLEND DAK RENOVATIEPLATEN. NA-ISOLATIE VAN BUITENAF VURENHOUTEN TENGELS 16 X 43 PIR HARDSCHUIM OMSCHRIJVING Isolerende, renovatie elementen met PIR-hardschuim isolatie, al dan niet voorzien van minerale wol, voor

Nadere informatie

REFLECTIE? SLIM GEVONDEN!

REFLECTIE? SLIM GEVONDEN! REFLECTIE? SLIM GEVONDEN! HET HITTESCHILD ALUTHERMO, HET HITTESCHILD is een dun, reflecterend isolatiemateriaal met uitzonderlijke eigenschappen die een zeer eenvoudige plaatsing mogelijk maken. Het product

Nadere informatie

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven

Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven Quadro by Icopal Een stijlvolle keuze voor het leven I C O P A L 30 JAAR G A R A N T I E Een stijlvolle keuze voor het leven... Bij Icopal weten we dat dakbedekking functioneel moet zijn: het moet bescherming

Nadere informatie

Het Multi-Comfort House Comfortabel en energiezuinig renoveren

Het Multi-Comfort House Comfortabel en energiezuinig renoveren NIEUW! Renovatiebijlage incl. 20 nieuwe details Gerenoveerd voor de toekomst Het Multi-Comfort House Comfortabel en energiezuinig renoveren Inhoudsopgave Met passieve renovatie zijn woningen weer klaar

Nadere informatie

DAKISOLATIE. Voor het isoleren van de kap van de woning, gelegen aan de Rijnsburgerweg 22 te Leiden is gekozen voor isolatie aan de buitenzijde.

DAKISOLATIE. Voor het isoleren van de kap van de woning, gelegen aan de Rijnsburgerweg 22 te Leiden is gekozen voor isolatie aan de buitenzijde. T 06-50612387 postbus 173 rijndijk 304c E info@n2bouwadvies.nl 2394 zh hazerswoude-rijndijk 2394 ch hazerswoude-rijndijk I www.n2bouwadvies.nl Project 15011 Rijnsburgerweg 22 Leiden Datum 25 november 2015

Nadere informatie

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro NIEUW Nu ook OP MAAT voor projecten! Isover Sonestrong Pro Een compleet en innovatief zolderisolatiesysteem www.isover.nl/sonestrong Inhoud Het belang van een goed geïsoleerd huis 3 Isover Sonestrong Pro:

Nadere informatie

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall.

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Nieuw systeem Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Studiebureau Omgeving-Mortsel Nieuw systeem Goed isoleren is belangrijk. Voor

Nadere informatie

Wind- en vochtdicht isolatieschild met de IKO enertherm ALU NF isolatieplaat

Wind- en vochtdicht isolatieschild met de IKO enertherm ALU NF isolatieplaat Thermisch (na)-isoleren van hellende daken op de kepers of spanten Wind- en vochtdicht isolatieschild met de IKO enertherm ALU NF isolatieplaat IKO Group Isoleer je zolder wind- en vochtdicht Waarom uw

Nadere informatie

PUR / PIR THERMISCHE ISOLATIE

PUR / PIR THERMISCHE ISOLATIE THERMISCHE ISOLATIE PUR / PIR EFYOS PUR/PIR PUR/PIR-OPLOSSINGEN VAN EFYOS Een gebouw dat slecht of helemaal niet geïsoleerd is, kan tot 25% van zijn warmte verliezen via de gevels, wanden en vloeren. De

Nadere informatie

Isoleer vlot zelf binnenruimtes en werk ze meteen verder af.

Isoleer vlot zelf binnenruimtes en werk ze meteen verder af. Isoleer vlot zelf binnenruimtes en werk ze meteen verder af. Comboprime Home: een isolatiesysteem met gipskarton voor muren, plafonds en hellende daken, speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. Comboprime

Nadere informatie

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD NU OOK VERKRIJGBAAR MET CRADLE TO CRADLE CM GECERTIFICEERDE BIOFOAM ISOLATIEKERN Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD

Nadere informatie

HR-isolatie. voor de spouw

HR-isolatie. voor de spouw HR-isolatie voor de spouw Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie

Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie Het verbeteren van de bestaande woningvoorraad voor 2020 is een opgave voor iedere woningcorporatie en vastgoedeigenaar. Op de weg naar gemiddeld label

Nadere informatie

Isover RKL-31 Façade. Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels. isover.nl/rkl

Isover RKL-31 Façade. Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels. isover.nl/rkl Isover RKL-31 Façade Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels isover.nl/rkl De eisen aan energiebesparing Het huidige Bouwbesluit bepaalt dat nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan een EPC

Nadere informatie

Het aanpakken van energieverlies

Het aanpakken van energieverlies Onze visie 2 Waarom isoleren? 3 Waarom isoleren 4 Het aanpakken van energieverlies 30% energieverlies via het dak 20% energieverlies via de gevel 10% energieverlies via de vloer Het aanpakken van energieverlies

Nadere informatie

Dakelementen en dakplaten

Dakelementen en dakplaten Dakelementen en dakplaten Kingspan Unidek Kingspan Unidek is een leverancier met innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing

Nadere informatie

Isoleer uw huis snel en gemakkelijk én bespaar op uw energierekening!

Isoleer uw huis snel en gemakkelijk én bespaar op uw energierekening! Isoleer uw huis snel en gemakkelijk én bespaar op uw energierekening! Hallo, ik ben Ilse! Ik help u als doe-het-zelver op de juiste wijze te isoleren. Isoleren kunt u zelf en het is echt minder moeilijk

Nadere informatie

klusadvies mineral wool (mw) 34 alu plus revolutionair relaxte isolatie voor de na-isolatie van hellende daken

klusadvies mineral wool (mw) 34 alu plus revolutionair relaxte isolatie voor de na-isolatie van hellende daken klusadvies mineral wool (mw) 34 alu plus revolutionair relaxte isolatie voor de na-isolatie van hellende daken INHOUDSOPGAVE METHODE 1: ISOLATIE TUSSEN GORDINGEN, GORDINGEN BLIJVEN ZICHTBAAR METHODE 2:

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Isoleer vlot zelf met deze PIR-plaat en bekom meteen een beloopbare vloer.

Isoleer vlot zelf met deze PIR-plaat en bekom meteen een beloopbare vloer. Isoleer vlot zelf met deze PIR-plaat en bekom meteen een beloopbare vloer. Combobase Home: een PIR isolatiesysteem met geïntegreerde waterwerende spaanplaat, speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. Met

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Powerwall isolatieplaat van Recticel Insulation Facafix-gevelschroef van Borgh 3 Gevelbekleding,

Nadere informatie

SFIC-vestigingen. PIR Isolatie

SFIC-vestigingen. PIR Isolatie IN VOORRAAD Hoogwaardige in alle SFIC-vestigingen PIR Isolatie introductie Ons aanbod biedt alle soorten isolatie. Van de meest traditionele tot de meest innoverende! Linitherm is producent van complete

Nadere informatie

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco

SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem GEPATENTEERD. www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD NU OOK VERKRIJGBAAR MET CRADLE TO CRADLE CM GECERTIFICEERDE BIOFOAM ISOLATIEKERN Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco Deco GEPATENTEERD

Nadere informatie

Powerroof dakisolatie, door de natuur geïnspireerd.

Powerroof dakisolatie, door de natuur geïnspireerd. Powerroof dakisolatie, door de natuur geïnspireerd. Stap 1: De inspiratiebron... Stap 2: Het denkwerk... Het resultaat: Powerroof, de isolatie voor hellende daken stevig en vormvast 1 2 ongevoelig voor

Nadere informatie

IE T LA O KIS A D ber 2 ber 2 ovem ovem ersie 2 - n ersie 2 - n 10 EK - v EK - v BO BO D D N N A A H H K K A A D D

IE T LA O KIS A D ber 2 ber 2 ovem ovem ersie 2 - n ersie 2 - n 10 EK - v EK - v BO BO D D N N A A H H K K A A D D 10 DAKISOLATIE Isolatie Energiezuinig, duurzaam, rekening houdend met het milieu Er worden behoorlijk wat eisen gesteld aan isolatie-oplossingen. Oók als het om isolatie gaat, kunnen we u helpen. Onze

Nadere informatie

GEPATENTEERD. SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem. www.isobouw.nl/slimfixdeco

GEPATENTEERD. SlimFix Deco. Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem. www.isobouw.nl/slimfixdeco GEPATENTEERD Het snelst verwerkbare én luchtdichte binnenisolatie-systeem www.isobouw.nl/slimfixdeco GEPATENTEERD Luchtdichte isolatie én decoratie in één combinatie Luchtdichte isolatie én decoratie in

Nadere informatie

Eurowall, de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde.

Eurowall, de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde. Eurowall, de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is dan ook rendabeler dan ooit. Met Eurowall, de hoogwaardige spouwisolatie

Nadere informatie

Isoleren met Iso Easy

Isoleren met Iso Easy Isoleren met Iso Easy Isoleren met Iso Easy Materialen Gereedschap Kingspan dakisolatiepakket isoeasy Stanley schuifmes 99E Stanley rolmaat Tylon 5m Sencys potlodenset 24cm 3 stuks Ironside hamer terugslagvrij

Nadere informatie

Voor dak, wand, vloer en zolder

Voor dak, wand, vloer en zolder ISOLATIEPLATEN PIR Voor dak, wand, vloer en zolder DIVISION INSULATION www.unilininsulation.com Al meer dan 30 jaar maakt UNILIN, division insulation dakelementen met poly urethaanisolatie voor het hellende

Nadere informatie

Eurofloor vloerisolatie

Eurofloor vloerisolatie Eurofloor vloerisolatie NIEUW Een bikkelharde garantie voor een ultradun en veilig geïsoleerde vloer. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is rendabeler dan ooit. Met Eurofloor,

Nadere informatie

Maatwerk met SlimFix dakelementen

Maatwerk met SlimFix dakelementen Maatwerk met SlimFix dakelementen SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment

Nadere informatie

Eurofloor vloerisolatie. Een bikkelharde garantie voor een ultradun en veilig geïsoleerde vloer.

Eurofloor vloerisolatie. Een bikkelharde garantie voor een ultradun en veilig geïsoleerde vloer. Eurofloor vloerisolatie Een bikkelharde garantie voor een ultradun en veilig geïsoleerde vloer. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is rendabeler dan ooit. Met Eurofloor,

Nadere informatie

NIEUW. Eurowall 21. de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde.

NIEUW. Eurowall 21. de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde. NIEUW Eurowall 21 de ultradunne spouwisolatie met uitstekende isolatiewaarde. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is dan ook rendabeler dan ooit. Met Eurowall, de hoogwaardige

Nadere informatie

Isolatie. Bedrijven realiseren forse Energiewinst met Isolatie. Heel simpel.

Isolatie. Bedrijven realiseren forse Energiewinst met Isolatie. Heel simpel. Bedrijven realiseren forse Energiewinst met Isolatie. Heel simpel. Isolatie Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent* is het verreweg

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen.

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur. Wie zijn dak

Nadere informatie

Het Powerroof. systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie.

Het Powerroof. systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie. Het Powerroof systeem voor hellende daken. De ultieme garantie op efficiënte isolatie. De energieprijzen swingen de pan uit. Energiebesparend (ver)bouwen is dan ook rendabeler dan ooit. Met Powerroof,

Nadere informatie

Oktober Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS P R O D U C T

Oktober Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS P R O D U C T P R O D U C T Insulation Oktober 08 Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS GOEDE START Checklist bij renovatie Dak Wat is de hellingshoek van het dak? Is er dakisolatie aanwezig? Wat is het isolatiemateriaal

Nadere informatie

MET IKO ENERTHERM WIN JE ALTIJD! EEN ISOLATIEPLAAT VOOR ELKE KLUS EFFICIËNT ISOLEREN DOE JE MET IKO ENERTHERM.

MET IKO ENERTHERM WIN JE ALTIJD! EEN ISOLATIEPLAAT VOOR ELKE KLUS EFFICIËNT ISOLEREN DOE JE MET IKO ENERTHERM. MET IKO ENERTHERM WIN JE ALTIJD! EEN ISOLATIEPLAAT VOOR ELKE KLUS EFFICIËNT ISOLEREN DOE JE MET IKO ENERTHERM www.enertherm.be Kiezen voor IKO enertherm Met IKO enertherm beschikt u voor iedere toepassing

Nadere informatie

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF 363 10.7 ONDERDAKFOLIES Als specialist ontwikkelt en produceert MONIER zélf dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Vele hiervan worden op het dak geboren.

Nadere informatie

en hellend dak assortiment

en hellend dak assortiment Insulation 10e editie September 2015 en hellend dak assortiment HOOG RENDEMENT ISOLATIE VOOR HELLENDE DAKEN l Hoog rendement PIR hardschuim lambdawaarde van 0,023 W/m.K l Ruimtebesparend t.o.v. traditionele

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Isolatieplaat Recticel Insulation Gevelschroef Borgh 3 Gevelbekleding, keuze uit: Deceuninck,

Nadere informatie

BOUW. COACH NR. 6. Samen slimmer en efficiënter werken D 2,65 QMIX PALLETACTIE BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. JUNI 2019

BOUW. COACH NR. 6. Samen slimmer en efficiënter werken D 2,65 QMIX PALLETACTIE BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. JUNI 2019 BOUW.COACH IS EEN UITGAVE VAN SAKOL. JUNI 2019 BOUW. COACH Samen slimmer en efficiënter werken QMIX PALLETACTIE D 2,65 PER ZAK EX. BTW ROCKWOOL INNOVATIEVE GENERATIE SKANTRAE AAN ALLES GEDACHT NR. 6 HAVEBO

Nadere informatie

Technische eigenschappen

Technische eigenschappen Technische eigenschappen Mechanische eigenschapen Waarde Referentie Isolatiewaarde hellend dak 2,70 m 2 K/W EN16012 Besteksomschrijving (hellend dak) Reflecterende dakisolatie (multifoil) Fabrikant : Yorkshire

Nadere informatie

shop ONE-STOP ALLES VOOR DE COMPLETE TUIN BOUW HOUT IJZERWAREN VOOR UW GEMAK: ALLES ONDER 1 DAK! MAART/MEI 2019

shop ONE-STOP ALLES VOOR DE COMPLETE TUIN BOUW HOUT IJZERWAREN VOOR UW GEMAK: ALLES ONDER 1 DAK! MAART/MEI 2019 BOUW HOUT IJZERWAREN ONE-STOP shop GRENEN ACTIE SCHERM Recht 180 x 180 cm FSC-gecertificeerd Horizontaal of verticaal te plaatsen 103437F 29,50 MAART/MEI 2019 ALLES VOOR DE COMPLETE TUIN VOOR UW GEMAK:

Nadere informatie

ISOLATIE. En als u zou kiezen voor Aluthermo isolatie? Efficiënt. Dun. Eenvoudig te plaatsen. R = 4,75 m².k/w met 12 cm glaswol (λ 0,032)

ISOLATIE. En als u zou kiezen voor Aluthermo isolatie? Efficiënt. Dun. Eenvoudig te plaatsen. R = 4,75 m².k/w met 12 cm glaswol (λ 0,032) ISOLATIE En als u zou kiezen voor Aluthermo isolatie? Efficiënt. Dun. Eenvoudig te plaatsen. DE ALTERNATIEVE OPLOSSING!VOOR SARKING R = 4,75 m².k/w met 12 cm glaswol (λ 0,032) Eenvoudig en snel te plaatsen

Nadere informatie

Prijs- en assortimentslijst Juli 2012

Prijs- en assortimentslijst Juli 2012 I n s u l a t i o n Prijs- en assortimentslijst Juli 2012 DE DUNSTE ISOLATIE VOOR ALLE TOEPASSINGEN Bezoekonzewebsite: www.kingspaninsulation.nl Energiezuinig Bouwen Minder CO 2 Inhoudsopgave Kooltherm

Nadere informatie

en hellend dak assortiment

en hellend dak assortiment I n s u l a t i o n Tweede editie December 2011 en hellend dak assortiment HOOG RENDEMENT ISOLATIE VOOR HELLENDE DAKEN Hoog rendement PIR hardschuim lambdawaarde van 0,023 W/m.K Ruimtebesparend t.o.v.

Nadere informatie

Bij deze isolatietechniek wordt de isolatie aan de buitenzijde van de gevelmuren geplaatst. Op deze isolatie wordt een nieuwe afwerking geplaatst.

Bij deze isolatietechniek wordt de isolatie aan de buitenzijde van de gevelmuren geplaatst. Op deze isolatie wordt een nieuwe afwerking geplaatst. Wat is buitenmuurisolatie? De meeste woningen, gebouwd voor 1960, hebben geen spouwmuren, maar volle muren. In deze gevallen is een spouwmuurisolatie geen optie en moet u kiezen voor de isolatie van buitenmuren

Nadere informatie

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR INSPIRED BY NATURE DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR HERAKLITH, NATUURLIJK EEN DUURZAME OPLOSSING Heraklith houtwol is van nature duurzaam. Bij de productie van de houtwol platen

Nadere informatie

Checklist. Dakisolatie. In deze checklist staan tips en aandachtspunten voor als je het dak van je huis wilt isoleren.

Checklist. Dakisolatie. In deze checklist staan tips en aandachtspunten voor als je het dak van je huis wilt isoleren. Checklist Dakisolatie In deze checklist staan tips en aandachtspunten voor als je het dak van je huis wilt isoleren. Hierdoor weet je zeker dat jij een isolatie specialist de juiste vragen stelt en de

Nadere informatie

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE

VOORUITGANG DOOR INNOVATIE THERMO TWIN TILE : de onmiskenbare vernieuwing! Met deze nieuwste innovatie van Europe Twin Tile, kunt u heel wat energiekosten besparen! Vandaag de dag besteedt onze overheid veel aandacht aan energieverlies.

Nadere informatie

illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen

illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen illbruck ME500 DuoFolie een stap verder in luchtdicht bouwen Tremco illbruck, 25 jaar expertise in Luchtdicht Bouwen Onze aanpak voor uw succes Duurzaamheid en energiezuinig bouwen vormen de meetlat voor

Nadere informatie

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN utherm Sarking Comfort PIR L PRINCIPE Bij een SARKING systeem worden de isolatieplaten bovenop de draagstructuur geplaatst. Zo worden discontinuïteiten en koudebruggen in de isolatieschil van het hellend

Nadere informatie

SAMEN IS ZOVEEL BETER!

SAMEN IS ZOVEEL BETER! SAMEN IS ZOVEEL BETER! HET HITTESCHILD INLEIDING Voor een goede thermische en akoestische isolatie moet je in principe verschillende lagen uit verschillende materialen, elk met zijn specifieke eigenschappen,

Nadere informatie

Alles over verbouwen en renoveren!

Alles over verbouwen en renoveren! 1. Algemeen Alles over verbouwen en renoveren! Belangrijkste functie van thermische isolatie is het beperken van het energieverbruik en de reductie van de CO 2 uitstoot (milieu). Voor het isoleren van

Nadere informatie

ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem

ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem Productomschrijving ROCKWOOL SOUNDMAXX is een uniek en eenvoudig te monteren akoestisch isolatiesysteem, bestaande uit duurzaam isolatiemateriaal van ROCKWOOL,

Nadere informatie

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen Wie Zijn Wij Wij zijn PIF Isolatie en zijn het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Door onze unieke eigenschappen combineren wij de hoge Rc waarden van EPS en PIR platen met

Nadere informatie

Wooncomfort begint bij uw dak.

Wooncomfort begint bij uw dak. Wooncomfort begint bij uw dak. Optimaal gebruik van de ruimte onder het dak... Vandaag de dag is bij elke nieuwbouw of renovatie een maximaal en optimaal gebruik van de ruimte onder het dak een absolute

Nadere informatie

Het A-merk isolatiefolie

Het A-merk isolatiefolie Het A-merk isolatiefolie in dak, wand en vloer www.airflex.nl Lucht islolatie?... Duurzaam slim! Lucht is overal beschikbaar, licht in gewicht, eenvoudig te recyclen, makkelijk te transporteren, zeer flexibel

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen DAKRAAM Wilt u een dakraam aanbrengen op uw zolder, voor meer licht, ventilatie of uitzicht? Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt aanpakken. Vraag eerst wel om toestemming

Nadere informatie

Het A-merk isolatiefolie

Het A-merk isolatiefolie Het A-merk isolatiefolie in dak, wand en vloer www.airflex.nl Lucht islolatie?... Duurzaam slim! Lucht is overal beschikbaar, licht in gewicht, eenvoudig te recyclen, makkelijk te transporteren, zeer flexibel

Nadere informatie

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon.

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Droogbouw 05/2017 60 cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Waarom isoleren? Een ongeïsoleerde woning verliest meer dan 50%

Nadere informatie

MultiVent 5V, klaar voor de toekomst! Optimale prestatie en design voor mechanische ventilatie!

MultiVent 5V, klaar voor de toekomst! Optimale prestatie en design voor mechanische ventilatie! MultiVent 5V, klaar voor de toekomst! Optimale prestatie en design voor mechanische ventilatie! DE NIEUWSTE ONTWIKKELING VOOR MECHANISCHE VENTILATIE Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie

Nadere informatie

shop ONE-STOP WARMTE- EN GELUIDSISOLATIE BOUW HOUT IJZERWAREN VOOR UW GEMAK: ALLES ONDER 1 DAK! JAN/FEB 2019

shop ONE-STOP WARMTE- EN GELUIDSISOLATIE BOUW HOUT IJZERWAREN VOOR UW GEMAK: ALLES ONDER 1 DAK! JAN/FEB 2019 BOUW HOUT IJZERWAREN ONE-STOP shop ISOVER SYSTEMROLL 400 Per m 2 90mm Rd 2,35 132552 3,25 12150x370mm 90mm Rd 2,35 132553 3,25 12150x580mm 120mm Rd 3,15 131498 4,25 9100x370mm 120mm Rd 3,15 100414 4,25

Nadere informatie