Persmap Politiezone Westkust Datum: 18 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persmap Politiezone Westkust Datum: 18 oktober 2016"

Transcriptie

1 Persmap Politiezone Westkust Datum: 18 oktober 2016

2 Agendapunten Aankondiging geplande snelheidscontroles november Politie Westkust neemt deel aan verkeersveilige nachten 2016 REMINDER: Acties PZ Westkust en preventiediensten Westkust rond 1dagniet in een notendop. Fietsen is cool met een veilige fiets Ken je de nieuwe wetgeving rond de snelle elektrische fiets al? Take back the internet Geschiedenis verwijderen van het internet, zo doe je dat Eedaflegging nieuwe personeelsleden Ondertekening erfpacht politiehuis

3 Graag traag! Aankondiging snelheidscontroles maand november Ook in november heeft de politie Westkust het opnieuw graag traag in het verkeer. De mobiele flitser zal je in de gaten houden op: Vrijdag 4 november Donderdag 17 november Dinsdag 22 november Opgelet, omdat de maand oktober nog maar net halfweg is, herhalen we hieronder ook nog eens de resterende controles voor oktober: Donderdag 20 oktober Woensdag 26 oktober Vergeet ook nooit de onaangekondigde snelheidscontroles!

4 Verkeersveilige nachten 2016 De verkeersveilige nachten 2016 zullen doorgaan in de nacht van vrijdag 25 op 26 november en in de nacht van 26 op 27 november Ze gaan traditioneel de BOB-wintercampagne vooraf. Alle politiezones en federale politiediensten in West-Vlaanderen nemen hieraan deel en zullen verscherpt controleren op alcohol, drugs en snelheid in het verkeer. Uiteraard kan de politie Westkust niet ontbreken! Zij houden al zeker een grootschalige actie in de nacht van zaterdag 26/11 op zondag 27/ In de zone Westkust bleek vorig jaar dat 5,4 % van de bestuurders onder invloed was in het verkeer tijdens de grootschalige actie verkeersveilige nachten 2015, toen werd gecontroleerd in de avond en nacht van vrijdag 4/12 op zaterdag 5/

5 Datum: dinsdag 27 september 2016 Politie Westkust en de preventiediensten van De Panne, Koksijde en Nieuwpoort bundelen hun krachten in de strijd tegen inbraken Op 28 oktober gaat de 3de nationale actiedag tegen woninginbraken 1dagniet door, maar het blijft niet bij 1 preventiedag voor de PZ Westkust en de preventiediensten van De Panne, Koksijde en Nieuwpoort. Naast de dagdagelijkse inzet, zetten zij in de periode en week voor 1dagniet ook al heel wat extra initiatieven op poten. De woninginbraken daalden met 44 % ten opzichte van 2015 en dat willen ze graag zou houden. Initiatieven die doorgaan in de week van 1dagniet (24/10 t.e.m. 29/10): Op stap met voetafdrukken die van een inbreker konden zijn Is jouw woning niet voldoende beveiligd (ladder binnen handbereik, deur open, )? Dan is de kans groot dat de mountainbikepatrouille van de politie of de gemeenschapswachten bij jou komen aankloppen. Zij gaan op pad in de inbraakgevoelige wijken met preventievoetafdrukken boordevol tips om de kans op een inbraak te verkleinen. Bovendien zal de tekstkar van de politie de hele week in het straatbeeld prijken met daarop verschillende preventietips om inbraak te voorkomen. Ook het VIP-team van de politie staat die week paraat. Zij zullen verschillende controleacties houden langs veel gebruikte toegangswegen. Je diefstalpreventieadviseur ontmoeten? Kom dan op 1dagniet (28/10) naar de markt in Koksijde of Nieuwpoort. Je krijgt er uitleg over diefstalpreventie aan de hand van praktische voorbeelden en tal van documentatiemateriaal. Ook iemand van de politie is er aanwezig. Op zaterdag 29/10 vind je de preventiestand op de markt in De Panne. De wedstrijd geniet van je film als een koning, zonder een onaangename verrassing in je woning loopt als een trein. Deelnemen kan nog tot 28 oktober. Wat moet je doen? Stuur een leuke slogan rond inbraakpreventie of een anti-inbraaktip in rijmvorm door (bv. hou de inbreker buiten, door je deuren te sluiten) naar communicatie@politiewestkust.be of post

6 de tip op de facebookpagina ( van de politie. Je maakt kans op 4 tickets (2 winnaars), 3 tickets (2 winnaars) of 2 tickets (3 winnaars).

7 Fietsen is cool met een veilige fiets Van oktober tot en met februari organiseren de politie Westkust en de diensten veiligheid en preventie fietscontroles in de politiezone, dit in het kader van de campagne "Fietsen is cool... met een veilige fiets". Tot en met 15 november worden de fietsen in de scholen gecontroleerd (sensibiliseringsperiode). Vanaf 16 november tot en met 29 februari lopen de fietscontroles op de openbare weg (handhavingsperiode). De doelstelling van deze campagne is de jongeren aansporen om hun fietslicht te gebruiken wanneer nodig en om hun fiets goed te onderhouden. Nieuw dit jaar is dat de campagne kadert in de grote verkeerscampagne Veilig naar school.

8 Ken je de nieuwe regels voor snelle elektrische fietsen (speed pedelecs) al? Voor elektrische fietsen waarvan de ondersteuning niet uitvalt bij 25 km/u, maar bij 45km/u (de zogenoemde "speed pedelecs" of "snelle elektrische fietsen"), gelden sinds 1 oktober 2016 nieuwe en duidelijkere regels. De speed pedelecs volgen sinds begin oktober dezelfde regels als bromfietsen, daarom heeft men in België een nieuwe categorie van bromfietsen in het leven geroepen, de "speed pedelec". Het gaat om elektrische fietsen: met een maximaal vermogen van 4Kw een ondersteuning tot maximaal 45 km/u waarbij de motor enkel werkt als je zelf trapt Voor elektrische fietsen waarvan de ondersteuning uitvalt boven de 25 km/u verandert er niks, zij vallen niet onder deze nieuwe regels. De nieuwe verplichtingen voor speed pedelecs in een notendop: Nummerplaat: het is verplicht om de speed pedelec in te schrijven bij de Dienst Inschrijvingen Voertuigen (DIV), net als auto's. De speed pedelecs zullen dan ook een kleine nummerplaat krijgen van 10 op 12 cm. De FOD mobiliteit voorziet een overgangsperiode tot 31 december om zich in regel te stellen. Fietshelm: het dragen van een fietshelm of een bromfietshelm is verplicht. De helm moet goedgekeurd zijn conform EN1078 met bijkomende voorwaarde dat de helm voor bescherming van de slapen en het achterhoofd zorgt. Indien aan deze norm is voldaan, wordt dat in de helm aangegeven (CE-markering). Rijbewijs: men moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Meer weten?

9 Take back the internet Zijn jouw computer, smartphone en tablet goed beveiligd? Neen? Dan maak je het cybercriminelen heel makkelijk om misdrijven te plegen en het internet gevaarlijk te maken. Doe de test op en geef jouw toestel een schoonmaakbeurt. Zo leer je rekening te houden met online risico s en wordt het internet opnieuw veiliger en leuk. Breng de teller van "safe on web" mee naar beneden! Ook een interessante! Hoe veilig is jouw wachtwoord? Doe de test op Je kan er ook talloze tips vinden om je wachtwoord veiliger te maken.

10 Geschiedenis verwijderen van het internet; zo doe je dat! Online circuleert er heel veel persoonlijke info, zonder dat je dat misschien zelf beseft. Aanmeldingen bij websites, gebruik van sociale media of deelname aan fora, zorgen hiervoor. Ook anderen publiceren info over jou op het internet. Soms is dit geen probleem, maar soms kan het ook schadelijk en ongewenst zijn (bv. verouderde info, irrelevante info, info die jouw goede naam kan schenden, ) Daarom laat de PZ Westkust je graag kennis maken met de site Mijn Online IDentiteit, waar je onder andere leert hoe je jouw internetgeschiedenis in 7 stappen kan verwijderen. Met gebruik van deze tips kan je jouw informatie op het internet zelf beheren, managen en wanneer nodig jouw geschiedenis verwijderen. Google geschiedenis verwijderen Google is niet alleen een zoekmachine, het bedrijf heeft een groot aantal handige veel gebruikte online toepassingen (bv. Gmail, Google Chrome, Google Drive, ). Daarmee bouwt Google een flinke geschiedenis van elke internetgebruiker op. Met een eigen Google-account is het mogelijk om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke Google geschiedenis. Zoekresultaten verwijderen Zoekmachines zijn sinds 2014 verplicht om te voldoen aan verzoeken van gebruikers om zoekresultaten te verwijderen waarin de eigen naam voorkomt (mits er voldaan is aan een aantal eisen, gegevens die aanleiding geven tot identiteitsfraude kan je bv. met succes laten verwijderen). Informatie van websites verwijderen Zoekmachines zijn niet de enige websites die info van de gebruiker verzamelen. Op fora of sociale media maak je zelf berichten aan, maar ook anderen kunnen hier dingen over je schrijven die je om verschillende redenen wilt laten verwijderen.

11 Informatie van social media verwijderen Social media is leuk en handig. Maar gebruik is niet zonder risico s. Preventie is altijd beter dus wees bewust wat je post. Wil je echter een bericht uit de geschiedenis laten verwijderen kan dat in bepaalde gevallen. Jouw Facebook profiel uit de zoekresultaten verwijderen Niet iedereen wil dat zijn of haar Facebook profiel in de zoekresultaten van bv. Google of Bing verschijnt. Met een vinkje kun je er voor zorgen dat je Facebook-profiel niet meer zichtbaar is in zoekmachines. Jouw LinkedIn profiel uit de zoekresultaten verwijderen Ook op LinkedIn kan je jouw profiel minder openbaar maken of zelfs verwijderen uit de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google of Bing. Jouw Google+ profiel uit de zoekresultaten verwijderen Heb jij een Google+ profiel en wil je niet dat iedereen je Google+ profiel als eerste in de zoekresultaten van de zoekmachine ziet? Ook dit is eenvoudig aan te passen.

12 Eedaflegging nieuwe personeelsleden Tijdens de politieraad van 17 oktober 2016 legden Steve Germonpre en Bert Eeckhout hun eed af als inspecteur van politie bij de PZ Westkust. Frederik Vandenbroucke legde zijn eed af als hoofdinspecteur van politie bij de PZ Westkust. Proficiat aan allen! Op de foto van links naar rechts: inspecteur Bert Eeckhout, inspecteur Steve Germonpre, hoofdinspecteur Frederik Vandenbroucke, burgemeester van Koksijde en voorzitter van de PZ Westkust Marc Vanden Bussche, burgemeester van Nieuwpoort Geert Vanden Broucke, korpschef Nicholas Paelinck, politiesecretaris Mieke Hoornaert

13 Ondertekening erfpachtakte politiehuis Maandag 17/ werd tijdens het politiecollege de erfpachtovereenkomst voor de grond van het nieuw politiecommissariaat ondertekend tussen de gemeente Koksijde en de politie Westkust. De politie Westkust mag voor een periode van 99 jaar de grond van de gemeente Koksijde gebruiken. Op de foto: Bovenaan van links naar rechts: voorzitter gemeenteraad Koksijde Luc Deltombe, gemeentesecretaris van Koksijde Joeri Stekelorum, secretaris politiezone Westkust Mieke Hoornaert Onderaan van links naar rechts: burgemeester van Nieuwpoort Geert Vanden Broucke, burgemeester van Koksijde en voorzitter van politiezone Westkust Marc Vanden Bussche, notaris Peter De Baets en korpschef Nicholas Paelinck

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand november De Grote Verkeersquiz Hoe bellen naar noodnummers? Politie Westkust neemt deel aan 1 dag niet! Zin in een

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Jaarverslag 2013 Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand oktober Verkeerslessen voor de laatste graad van de lagere school Startschot campagne Veilig fietsen

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust Datum: 29 november 2016

Persmap Politiezone Westkust Datum: 29 november 2016 Persmap Politiezone Westkust Datum: 29 november 2016 Agendapunten Aankondiging mobiele flitsacties december 2016 Aankondiging alcoholacties Winter- BOB - campagne 2016 2017 Wie wordt BOB van de week? Resultaten

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Jaarlijkse verkeerslessen voor leerlingen laatste graad basisschool Project Veilig met de fiets in het verkeer De Grote Verkeersquiz Overzicht geplande controles

Nadere informatie

OPLEIDING SPEED PEDELECS. Persmoment 30 april 2019

OPLEIDING SPEED PEDELECS. Persmoment 30 april 2019 OPLEIDING SPEED PEDELECS Persmoment 30 april 2019 SPEED PEDELECS, MOBILITEIT EN VERKEERSVEILIGHEID VLAAMS MINISTER VAN MOBILITEIT SPEED PEDELECS: DEFINITIE Snelle elektrische fiets Motor met hoofddoel

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Eerste resultaten Verkeersveilige week Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand maart Fietscontroles in de politiezone Westkust werpen hun vruchten af SMS

Nadere informatie

De hoogste interventiedruk deed zich voor tussen en uur. Voor en na uur nam het aantal tussenkomsten af.

De hoogste interventiedruk deed zich voor tussen en uur. Voor en na uur nam het aantal tussenkomsten af. Lokale Politie Waasland-Noord Beveren Sint-Gillis-Waas - Stekene Gravendreef 1 9120 Beveren Tel. 03 750 14 11 Fax 03 750 14 10 contact@politiewano.be PERSNOTA Resultaten 2016 lokale politie Waasland-Noord

Nadere informatie

Totaal aantal misdrijven

Totaal aantal misdrijven Persnota politie Westkust: overzicht politionele criminaliteitscijfers 1 Sinds de start van de politiezone Westkust is het aantal misdrijven met maar liefst 46 % gedaald, een markant feit om trots op te

Nadere informatie

De hoogste interventiedruk deed zich voor tussen en uur. Voor en na uur nam het aantal tussenkomsten af.

De hoogste interventiedruk deed zich voor tussen en uur. Voor en na uur nam het aantal tussenkomsten af. Lokale Politie Waasland-Noord Beveren Sint-Gillis-Waas - Stekene Gravendreef 1 9120 Beveren Tel. 03 750 14 11 Fax 03 750 14 10 contact@politiewano.be PERSNOTA Resultaten 2016 lokale politie Waasland-Noord

Nadere informatie

POLITIERAAD. LoWaZoNe. NOTULEN POLITIERAAD PZ LoWaZoNe 7 februari 2018 te ZOMERGEM

POLITIERAAD. LoWaZoNe. NOTULEN POLITIERAAD PZ LoWaZoNe 7 februari 2018 te ZOMERGEM POLITIERAAD LoWaZoNe Lovendegem Waarschoot Zomergem Nevele NOTULEN POLITIERAAD PZ LoWaZoNe 7 februari 2018 te ZOMERGEM OPENBARE ZITTING Bij aanvang van de zitting vraagt de voorzitter, Chris De Wispelaere,

Nadere informatie

INFORMATIE VERWIJDEREN VAN HET INTERNET

INFORMATIE VERWIJDEREN VAN HET INTERNET INFORMATIE VERWIJDEREN VAN HET INTERNET https://www.facebook.com/mijnonlinei https://www.facebook.com/mijnonlineidentiteit dentiteit https://www.facebook.com/mijnonlineidentiteit De instructie bestaat

Nadere informatie

UW EERSTE ELEKTRISCHE FIETS? WIJ GEVEN U EEN DUWTJE IN DE BENEN.

UW EERSTE ELEKTRISCHE FIETS? WIJ GEVEN U EEN DUWTJE IN DE BENEN. UW EERSTE ELEKTRISCHE FIETS? WIJ GEVEN U EEN DUWTJE IN DE BENEN. In 2015 werden er voor het eerst meer elektrische fietsen verkocht dan stadsfietsen: maar liefst 31,4 % van alle verkochte fietsen - pakweg

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Agendapunten Evaluatie Een beetje BOB bestaat niet! Resterende aangekondigde alcoholcontroles tijdens de BOB wintercampagne Weekend zonder alcohol achter het stuur Geplande

Nadere informatie

De E-bike: gevaar op de weg? Staten-Generaal Verkeersveiligheid Antwerpen 25 oktober 2016

De E-bike: gevaar op de weg? Staten-Generaal Verkeersveiligheid Antwerpen 25 oktober 2016 De E-bike: gevaar op de weg? Staten-Generaal Verkeersveiligheid Antwerpen 25 oktober 2016 FIETSBERAAD VLAANDEREN is hét kenniscentrum voor fietsbeleid. Goede praktijken delen en investeren in nieuw en

Nadere informatie

Deel 6 Resultaten. Verkeersveiligheid

Deel 6 Resultaten. Verkeersveiligheid Verkeersveiligheid Overdreven en onaangepast snelheid 2018 2017 Onbemande camera s Rood licht 469 317 Snelheid 17739 6805 Bemande camera s Aantal opgestelde pv s 5632 5632 Er werden door de dienst verkeer

Nadere informatie

Vergeet je bankkaart niet!

Vergeet je bankkaart niet! Hulp nodig bij online inschrijven? Kom even langs tijdens de openingsuren van het gemeentehuis* en we helpen je stap voor stap verder. Vergeet je bankkaart niet! Gemeentehuis Brasschaat Verhoevenlei 11

Nadere informatie

Antwerpen lanceert nieuwe campagne voor verkeersveiligheid Graag traag in onze straat

Antwerpen lanceert nieuwe campagne voor verkeersveiligheid Graag traag in onze straat Gepubliceerd op Politiezone Antwerpen (https://www.politieantwerpen.be) Startpagina > Antwerpen lanceert nieuwe campagne voor verkeersveiligheid Graag traag in onze straat Antwerpen lanceert nieuwe campagne

Nadere informatie

Anoniem zoeken met Ixquick

Anoniem zoeken met Ixquick Anoniem zoeken met Ixquick Auteur: Bert Feenstra Geschikt voor alle Windowsversies (32- en 64-bit) Het verschil tussen een internetbrowser en een zoekmachine Voor we aan het voorwoord van het artikel beginnen

Nadere informatie

Geachte korpschef en leden van politiezone Het Houtsche. Ik ben verheugd vandaag in de politiezone Het Houtsche aanwezig te mogen

Geachte korpschef en leden van politiezone Het Houtsche. Ik ben verheugd vandaag in de politiezone Het Houtsche aanwezig te mogen Verkeersveilige Week Bijwonen controle - PZ Het Houtsche Maandag 20 februari 2017 Geachte burgemeesters Geachte korpschef en leden van politiezone Het Houtsche Beste aanwezigen van de pers Ik ben verheugd

Nadere informatie

Deel 10 : Beleid en strategie

Deel 10 : Beleid en strategie Deel 10 : Beleid en strategie Beleid en strategie De zonale veiligheidsraad De zonale veiligheidsraad (ZVR) is een wettelijk orgaan dat het veiligheidsbeleid van een politiezone mee bepaalt, door het opstellen

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Groepsaankoop groene stroom Help je burgers besparen!

Groepsaankoop groene stroom Help je burgers besparen! Groepsaankoop groene stroom Help je burgers besparen! Milieubewuste burgers zijn goud waard. Motiveer ze daarom om zich in te schrijven voor de groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas, in samenwerking

Nadere informatie

Veilig op Facebook PREVENTIEDIENST PZ ARRO IEPER & STAD IEPER

Veilig op Facebook PREVENTIEDIENST PZ ARRO IEPER & STAD IEPER Veilig op Facebook PREVENTIEDIENST PZ ARRO IEPER & STAD IEPER 2 Veilig Facebook 1. Bepaal of je wil gevonden worden in Google Zorg dat jouw Facebookprofiel niet gevonden wordt via zoekmachines zoals Goolgle

Nadere informatie

0% 10% 20% 30% 40% 50%

0% 10% 20% 30% 40% 50% 1 2 53% 5% 18% Ja, ik weet goed wat het programma inhoudt % Ja, ik weet een beetje wat het programma inhoudt % Ja, maar ik ken het alleen van naam % 24% Nee, ik ken het programma niet % Bekend met de slogan

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

Sociale media kansen voor de politie

Sociale media kansen voor de politie Sociale media kansen voor de politie Marc van Daele Politiecongres 2013 Vlaamse Stichting Verkeerskunde dinsdag 5 november 2013 communicatie Antwerpen online # fotografie KORTOM sociale media crisiscommunicatie

Nadere informatie

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink

Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Gebruik van zoekwoorden in sociale media Door: Marjet Wullink Door uitgekiend woordgebruik in sociale media kun je beter worden gevonden door je doelgroep. In dit hoofdstuk wordt Twitter als voorbeeld

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console

Handleiding HOW TO. Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console Handleiding HOW TO Een gebruiker of eigenaar toevoegen aan je Google Search Console In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een eigenaar of een gebruiker toevoegt aan je Google Search Console.

Nadere informatie

Persmap Politiezone Westkust

Persmap Politiezone Westkust Persmap Politiezone Westkust Datum: vrijdag 28 maart 2014 Agendapunten Geplande snelheids-en alcoholcontroles maand april Waarschuwing voor cashtrapping Fietsgraveeracties in de zone Westkust Autograveeractie

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

04 juli Openbare zitting

04 juli Openbare zitting dd. 04 juli 2016 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 04 juli 2016 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen voorzitter Horemans Walter, Burgemeester van Berlaar Van Asch

Nadere informatie

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, open-school Niet op de openbare weg gooien Opnieuw op volgende locaties: OC De Schelpe Elisabethlaan 32 Violierenlaan 3 b CVO DE AVONDSCHOOL Leopold

Nadere informatie

BIN-Newsletter VOORSTELLING BIN-MANDATARIS. 28 oktober 2016 Editie: 1/2016

BIN-Newsletter VOORSTELLING BIN-MANDATARIS. 28 oktober 2016 Editie: 1/2016 28 oktober 2016 Editie: 1/2016 BIN-Newsletter Door omstandigheden is het uitbrengen van een BIN-newsletter een tijdje uitgebleven. Op 28 oktober 2016 gaat voor de derde maal op rij de actie 1dagniet door:

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

11% minder verkeersongevallen in 2013

11% minder verkeersongevallen in 2013 Persnota 11% minder verkeersongevallen in 2013 Doorgedreven verkeerscontroles leveren resultaat op I. Verkeersveiligheid als topprioriteit De burgemeesters hebben van in het begin gesteld dat verkeersveiligheid

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche

Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche Ja...Ik wil...!! Samen gestructureerd werken in veiligheid Politiezone Het Houtsche Sinds: september 2013 Commissaris Vanlerberghe Rudi 050/25.26.29-0498/93.92.87 rudi.vanlerberghe@hethoutsche.be PZ Het

Nadere informatie

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!!

Aan : Betreffende : inbraken/weetjes/melding door bin-leden!!! POLITIE PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 POLITIEZONE GAVERS DEERLIJK-HARELBEKE Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 BIN-BERICHT PREVENTIEF Datum : 14/12/2014 Afzender : Dit is een bericht

Nadere informatie

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE,

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, OFWEL SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? AUTEURS: EDUARD BLACQUIÈRE, JOOST DE VALK DATUM: JANUARI 2010 Pagina 1 van 5 SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? Het begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

Privacyverklaring HSV HET SNOEKJE Heemskerk

Privacyverklaring HSV HET SNOEKJE Heemskerk Privacyverklaring HSV HET SNOEKJE Heemskerk Deze Privacyverklaring wordt gebruikt door Hengelsport Vereniging Het Snoekje Heemskerk, hierna genoemd Het Snoekje. Via de website www.hetsnoekje.nl van Het

Nadere informatie

VERKEERSVEILIGHEID BASF ANTWERPEN

VERKEERSVEILIGHEID BASF ANTWERPEN VERKEERSVEILIGHEID BASF ANTWERPEN September 2014 Marc Collet Preventiedienst EEN GROOTSE AANWEZIGHEID 600 hectare binnenstad Antwerpen 600 hectare 600 hectare 1.200 Antwerpen binnenstad voetbalvelden BASF

Nadere informatie

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Inhoud Deel 1: Waar vind ik de instellingen terug op Tik Tok? Deel 2: Welke basis privacy-instellingen op Tik Tok kan ik aanpassen? Stap 1: Bepaal wie jou

Nadere informatie

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126 Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL 8 1 Ziek 8 2 Plus en min 14 3 Wat moet en wat is goed? 20 4 De bel 26 Woorden 32 LES 2: VRIJE TIJD 38 1 Naar de film 38 2 Rada wil fit zijn 44 3 Vrije tijd 50 4 Ik ben

Nadere informatie

Aspiranten zetten grote verkeerscontrole op poten

Aspiranten zetten grote verkeerscontrole op poten Gepubliceerd op Politiezone Antwerpen (https://www.politieantwerpen.be) Startpagina > Aspiranten zetten grote verkeerscontrole op poten Aspiranten zetten grote verkeerscontrole op poten Dit weekend heeft

Nadere informatie

Sociale Media voor iedereen. Seniorentraining Utrecht Mei 2014

Sociale Media voor iedereen. Seniorentraining Utrecht Mei 2014 Sociale Media voor iedereen Seniorentraining Utrecht Mei 2014 Programma Van Tot Agenda 10:00 10:30 Voorbereiding training en zaal (/apparatuur) 10:30 11:00 Ontvangst Samsung trainers 11:00 11:30 Ontvangst

Nadere informatie

Brussel, 30 november 2015

Brussel, 30 november 2015 Brussel, 30 november 2015 Aan de dames en heren Provinciegouverneurs Aan de heer Hoge Ambtenaar belast met de uitoefening van bevoegdheden van de Brusselse Agglomeratie Aan de heer Voorzitter van het College

Nadere informatie

INSTRUCT Samenvatting Basis Online Essentials Internet 2015, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3

INSTRUCT Samenvatting Basis Online Essentials Internet 2015, H3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 SAMENVATTING HOOFDSTUK 3 Zoekmachines Met een zoekmachine kun je naar informatie op internet zoeken. GOOGLE (www.google.nl) is de meeste gebruikte. Andere zoekmachines zijn bijvoorbeeld BING en YAHOO.

Nadere informatie

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers Start nu met online zichtbaarheid #7 tips presenteert een e book voor ondernemers 2 Inleiding Dit e book is voor ondernemers die JA zeggen tegen groei. Ondernemers die zichzelf durven laten zien. Die hun

Nadere informatie

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, open-school Niet op de openbare weg gooien Kennismaking met computer en internet (3 lessen van 3 uur) Je hebt nog nooit op de computer gewerkt en

Nadere informatie

Criminaliteit politiezone VLAS blijft verder dalen

Criminaliteit politiezone VLAS blijft verder dalen Persnota vrijdag 6 januari 2017 Criminaliteit politiezone VLAS blijft verder dalen Criminaliteit in de PZ Vlas daalt van 8113 naar 7666 feiten Daling van -5,5 % 8593 8128 8129 8113 7666-7% gelijk +3,5%

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

2016: de eerste cijfers

2016: de eerste cijfers 2016: de eerste cijfers Het beleid van de politiezone Schelde-Leie wordt omschreven in het zonaal veiligheidsplan 2014-2017. Dit plan werd goedgekeurd door de ministers van binnenlandse zaken en justitie.

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik

Inhoud. Mijn leven. het internet en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Wachtwoord... 4 Hoofdstuk 2 Cybercrime... 6 Hoofdstuk 3 Oplichting... 8 Hoofdstuk 4 Verbinding... 10 Hoofdstuk 5 Webwinkels... 12 Hoofdstuk 6 Sociale media... 14 Hoofdstuk

Nadere informatie

HAZODI. Dringend politiehulp nodig? Bel 101!

HAZODI. Dringend politiehulp nodig? Bel 101! HAZODI HASSELT ZONHOVEN DIEPENBEEK INFORMATIEBLAD VAN DE LOKALE POLITIE JAARGANG 3 #4 DECEMBER 2013 WWW.HAZODI.BE Twitter: @PZHAZODI Facebook: Politie HAZODI Dringend politiehulp nodig? Bel 101! p. 3 Gratis

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Account activeren

Hoofdstuk 1: Account activeren Smartschool voor ouders Hoofdstuk 1: Account activeren Instellen van je wachtwoord Stap 1 Surf naar https://sintlievenscollege.smartschool.be, door dit adres in te tikken

Nadere informatie

Plan zone 30 moet veiligheid verhogen

Plan zone 30 moet veiligheid verhogen Persnota Plan zone 30 moet veiligheid verhogen Verlaag je snelheid, verhoog de veiligheid. 1. Plan Nieuw Kortrijk 2. Kortrijk was een verkeersonveilige stad Verkeersveiligheid is één van de topprioriteiten

Nadere informatie

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les 7 ... Facebook, sociaal zijn op het internet. Deze iconen tonen aan voor wie het document is

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les 7 ... Facebook, sociaal zijn op het internet. Deze iconen tonen aan voor wie het document is Les 7... Facebook, sociaal zijn op het internet Deze iconen tonen aan voor wie het document is Leerkrachten WebExperts Senioren Leerlingen Achtergrondinformatie Achtergrondinformatie voor de leerkracht

Nadere informatie

Joy in Creation Privacyverklaring

Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation Privacyverklaring Joy in Creation, gevestigd aan Gouden Leeuw 706, 1103KP in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort. Nationale Academie voor Media en Maatschappij Doorlopende leerlijn naar thema Nationaal Media Paspoort 1 THEMA 1. Weet wat je ziet Alles wat je ziet in de media is door iemand met bepaalde bedoeling gemaakt. Deze producent wordt door allerlei dingen

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Veilig internet. Hoofdstuk 1: Sociale media en devices

Veilig internet. Hoofdstuk 1: Sociale media en devices 1 Veilig internet #benikmediawijs? Hoofdstuk 1: Sociale media en devices Ken jij onderstaande programma s? (Omcirkel het de juiste naam.) Weet jij welke van onderstaande programma s sociale media zijn?

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Najaar 2019 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Najaar 2019 Wil je handiger worden met je laptop, tablet

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie

Aan : Betreffende : Aandacht voor preventie tijdens de vakantie POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 24/06/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school

V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende. open-school V.U.: Kristof Beuren, stadssecretaris, Vindictivelaan 1, open-school Niet op de openbare weg gooien Opnieuw op volgende locaties: Albertschool Ooststraat 29 OC De Schelpe Elisabethlaan 32 Violierenlaan

Nadere informatie

Handleiding. Grubbenvorst-Online. Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit?

Handleiding. Grubbenvorst-Online. Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit? Handleiding Grubbenvorst-Online Hoe registreer ik mij bij Grubbenvorst-Online? Hoe log ik in? Hoe maak ik contact? Hoe wissel ik berichten uit? Hoe plaats ik zelf nieuwsberichten? Welke andere mogelijkheden

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobrief juni 2016 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen

Nadere informatie

Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 loopt de twaalfde editie van de Digitale Week.

Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 loopt de twaalfde editie van de Digitale Week. Van 20 oktober tot en met 5 november 2017 loopt de twaalfde editie van de Digitale Week. De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken

Nadere informatie

Handleiding. RSS reader Feedly

Handleiding. RSS reader Feedly Handleiding RSS reader Feedly Wat is Feedly en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 3 Hoe informatie toevoegen aan Feedly 4 Berichten lezen & delen 8 Hoe Feedly organiseren 10 2 Wat is Feedly en waarom gebruiken?

Nadere informatie

VEILIG OOSTENDE WONINGINBRAAK: EEN GEZAMENLIJKE AANPAK

VEILIG OOSTENDE WONINGINBRAAK: EEN GEZAMENLIJKE AANPAK VEILIG OOSTENDE WONINGINBRAAK: EEN GEZAMENLIJKE AANPAK BUURTOVERLEG 19 MAART 2019 VEILIG OOSTENDE AGENDA 1. POLITIE 2. PREVENTIE 3. BIN & WHATSAPP VEILIG OOSTENDE POLITIE VEILIG OOSTENDE CIJFERS WONINGINBRAAK

Nadere informatie

Zo haal ik het maximale uit het programma Functioneren een uitleg

Zo haal ik het maximale uit het programma Functioneren een uitleg Zo haal ik het maximale uit het programma Functioneren een uitleg De programma s van de Wereld van Personeel zijn ontworpen met de drukke ondernemer in het hoofd. Waar heb jij als ondernemer behoefte aan?

Nadere informatie

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS

QUESTI OPSTARTGIDS ALGEMENE INSTELLINGEN EN LVS 01 - WELKOM BIJ QUESTI Welkom bij Questi. Alvorens je opstart, willen we je graag attent maken op enkele zaken. Voor je op de knop inloggen klikt, bekijk je best even de algemene filmpjes onder de knop

Nadere informatie

Privacyverklaring MyParcel

Privacyverklaring MyParcel Privacyverklaring MyParcel Intro Je deelt soms jouw persoonsgegevens met ons. Bijvoorbeeld jouw adres, zodat we een label kunnen generen voor het verzenden van een pakket. We vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Cookie en Privacy verklaring van t Kaasmeisje Oudewater en Montfoort In deze privacyverklaring lees je onze gegevens, wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan,

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

VEILIG INTERNET 1-2 HET PERSPECTIEF PCVO

VEILIG INTERNET 1-2 HET PERSPECTIEF PCVO VEILIG INTERNET 1-2 HET PERSPECTIEF PCVO Veilig internet 1-2 Pagina 1 van 9 INHOUD 1 INLEIDING & TERMINOLOGIE... 2 1.1 Digitale media... 2 1.2 Mediawijsheid... 2 1.3 Account... 2 1.4 Profiel... 3 1.5 Digitale

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

School Lesbrief 2015

School Lesbrief 2015 School Lesbrief 2015 Weer naar School Na zes weken vrij weer naar school! Weer vroeg opstaan, ontbijten en aankleden En dan naar school: wel op een veilige manier! Hoe zorg je ervoor dat je in het verkeer

Nadere informatie

De zonale veiligheidsraad moet minimaal tweemaal per jaar samenkomen om het beleid te bepalen, te evalueren en bij te sturen waar nodig.

De zonale veiligheidsraad moet minimaal tweemaal per jaar samenkomen om het beleid te bepalen, te evalueren en bij te sturen waar nodig. Beleid en strategie: Zonale veiligheidsraad: De zonale veiligheidsraad (afgekort ZVR) is een wettelijk orgaan dat instaat voor het veiligheidsbeleid van de Politiezone hetgeen wordt vertaald in het opstellen

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

JAARVERSLAG Aantal doden Bron: verkeersongevallenbarometer strategische analisten CSD Limburg. Woninginbraak Vol.

JAARVERSLAG Aantal doden Bron: verkeersongevallenbarometer strategische analisten CSD Limburg. Woninginbraak Vol. JAARVERSLAG 2018 Transparantie met duidelijke cijfers: Verkeersongevallen met lichamelijk letsel in PZ Kempenland: Leopoldsburg Peer Hechtel-Eksel PZ Kempenland 2017 2018 2017 2018 2017 2018 2017 2018

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij bent aangemeld voor het online zorg programma Kanjers. In deze folder leggen wij uit hoe het programma werkt en hoe je het

Nadere informatie

MetDaphne verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

MetDaphne verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Privacyverklaring MetDaphne, gevestigd aan Nachtegaal 10, 3435 AK Nieuwegein, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: https://www.metdaphne.nl

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Welkom INFOVERGADERING BIN (BUURTINFORMATIENETWERK)

Welkom INFOVERGADERING BIN (BUURTINFORMATIENETWERK) Welkom INFOVERGADERING BIN (BUURTINFORMATIENETWERK) 1 Wettelijk kader Omzendbrief van 2010 met betrekking tot de BIN s Filosofie van de tekst : Adequate benadering van veiligheidsproblemen op basis van

Nadere informatie

Informatie. beveiliging in de ambulancezorg

Informatie. beveiliging in de ambulancezorg Informatie beveiliging in de ambulancezorg De norm voor informatiebeveiliging in de zorg, NEN 7510, is niet vrijblijvend L Vertrouwelijke informatie Werk je in de sector ambulancezorg? Dan is het belangrijk

Nadere informatie

Voorkom diefstal uit je auto

Voorkom diefstal uit je auto Voorkom diefstal uit je auto Jaarlijks worden er in ons land meer dan 75.000 diefstallen uit auto s geregistreerd. Veel diefstallen kunnen nochtans eenvoudig voorkomen worden. Wil je vermijden dat ook

Nadere informatie