Voor Modelnr..: MPQC707 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor Modelnr..: MPQC707 GEBRUIKERSHANDLEIDING"

Transcriptie

1 Voor Modelnr..: MPQC707 NL GEBRUIKERSHANDLEIDING

2 Tablet-PC Deel Naam functie 1 Reset Druk op de RESET-knop, de Tablet-PC wordt dan gedwongen af te sluiten 2 Volume omlaag Druk op de knop om het volume te verlagen 3 Micro-SD-sleuf Plaats een micro SD-kaart (tot maximum 32GB) 4 Volume omhoog Druk op de knop om het volume te verhogen 5 MIC Opname Stem 6 X USB & OTG Sluit aan op een PC / verbind randapparaten (bijvoorbeeld toetsenbord, USB-flashdrive) 7 Aansluiting koptelefoon Sluit de oortelefoon verbinden met deze standaard 3.5mm stekker 8 Stroom Houd Ingedrukt om de tablet-pc in- of uit te schakelen

3 Aan de slag gaan Opladen van de Batterij De tablet-pc heeft een ingebouwde oplaadbare Li-polymer-batterij. 1. Verbind de AC-voedingsadapter met de micro USB-aansluiting aan de rechterkant van de tablet voor het opladen. 2. Het batterij-icoontje toont de status van de batterij en de oplaadstatus 3. De tablet-pc kan worden gebruikt, zelfs als de batterij wordt opgeladen. De bovenstaande pictogrammen geven de verschillende niveaus van vermogen aan die nog overblijvend zijn in de batterij 4. Vervang geen batterij zonder toelating, anders bestaat er explosiegevaar. 5. Laad op voor minstens een half uur als het toestel voor lange tijd inactief was en niet kan gestart worden.

4 6. Laad het toestel regelmatig op, minstens één keer per maand is de optimale temperatuur voor het opladen van de batterij of de prestatie van de batterij kan anders enigszins verslechteren Verwijdering De batterij kan verontreinigend materiaal bevatten, verwijder via een officieel recycling-station voordat u de tablet-pc verwijderd, vermijd zwerfaval. Stroom AAN/UIT AAN: Druk aanhoudend op de knop gedurende 5 seconden totdat de tablet-pc AANGESCHAKELD wordt. UIT: 1. Druk aanhoudend op de knop gedurende 5 seconden en het wordt weergegeven 2. Selecteer OK om de tablet-pc uit te schakelen. Schermvergrendeling Deze functie vergrendelt het scherm, op hetzelfde moment schakelt u de achtergrondverlichting uit na een paar seconden. Scherm vergrendeld automatisch wanneer: 1. Het systeem inactief is. 2. Handmatig geactiveerd door het indrukken van de Power(Stroom)-knop. Schermontgrendeling: Home scherm (Startscherm)

5 Het startscherm zal er gelijkaardig uitzien zoals de onderstaande afbeelding. Het zijn eigenlijk vijf schermen, die elk een andere lay-out van pictogrammen kunnen hebben. Om over te schakelen tussen de schermen schuif je simpelweg je vinger naar links of rechts in de display. De statusbalk en de navigatieknoppen zijn altijd zichtbaar, ongeacht welk startscherm u momenteel bekijkt. De Desktop cn bevat snelkoppelingen naar uw meest gebruikte toepassingen en widgets. Raak het schermpictogram kort aan om snel iets op te zoeken op het World Wide Web (Wereld Wijde Internet) met behulp van Google. Het pictogram zal het Programma-menu activeren. De statusbalk geeft systeem gegevens weer, zoals de huidige tijd, draadloze connectiviteit en batterij. Druk er op om de statusbalk te ontvouwen voor meer gedetailleerde informatie. De knop gaat één stap terug naar de vorige menu/pagina. De knoppen keren onmiddellijk terug naar het Android bureaublad.

6 De knop geeft een menu weer met onlangs geopende toepassingen. Instellingenmenu Via het instellingenmenu kunt u de Tablet-Pc systeemconfiguratie aanpassen. Instellingen wijzigen: 1. Raak het pictogram aan voor de menu 'Instellingen' op het programmamenu. Het menu instellingen wordt geopend. 2. Leid uw vinger omhoog of omlaag aan de linkerkant van het scherm om door de lijst met beschikbare categorieën te bladeren. 3. Raak de categorie-titel aan om verdere opties te bekijken aan de rechterkant van het scherm. Wi-Fi - verbinding maken met / verbinding verbreken met draadloze netwerken, verbindingsstatus weergeven. Datagebruik - Inschakelen / uitschakelen van mobiele gegevens, weergeven van huidig gebruik, instellen mobiele datalimiet (Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar op toestellen voorzien van 3G-kaart) Geluid - Volume, aanraking geluid, wijzigen geluid voor schermvergrendeling enz. Display - Helderheid wijzigen, achtergrond, slaap-instellingen, lettertype grootte enz. Opslag - Beheer van NAND en Micro SD kaart, bekijk beschikbare capaciteit enz. Batterij - Zie batterij-status en actieve tijd Apps - Beheer applicaties, diensten, enz. Accounts - Beheer accounts enz. Locatie-services - verander geschatte locatie-detectie, verbeter zoekresultaten Beveiliging - Wijzig schermvergrendeling, encryptie, wachtwoord, opslag van referenties enz. Taal & input. Selecteer taal. Voeg toe aan de woordenlijst, toetsenbord op het scherm voor bewerking, mondeling zoeken, enz. Back-up & reset - back-up & gegevens terugzetten, uitvoeren van fabriek reset, enz. Datum & tijd - Stel datum, tijdzone, tijd, kloknotatie in enz. Toegankelijkheid - Instellen van grote tekst, auto-roteer scherm, wachtwoord inspreken enz.

7 Ontwikkelaar Opties - Geavanceerde functies voor Android-ontwikkelaars - debugging, HDCP selectie enz. Over tablet-pc - informatie over uw Android toestel Hoe gebruik maken van uw TF-kaart 1. Plaats de TF-kaart in de TF-kaartsleuf. Duw voorzichtig de TF-kaart in de sleuf totdat de geleider vastklikt. 2. Een prompt zal verschijnen op het scherm met de mededeling "Preparing SD kaart" (voorbereiding SD-kaart) Verwijderen van TF-kaart 1. Sluit alle toepassingen en documenten die zijn geopend vanuit de TF-kaart. 3. Selecteer: "Instelling" en vind: "Storage" (Opslag) en klik op "Unmount SD kaart". (Ontkoppel SD-kaart) 4. Een prompt zal verschijnen op het scherm met de boodschap "SD-card safe to remove" - (het is veilig de SD-kaart te verwijderen) 5. Druk zachtjes op de TF-kaart voor verwijdering en verwijder de TF-kaart. Opmerking: Plaats de TF-kaart in de juiste positie, anders zal de kaart en de sleuf beschadigd worden. Software Toetsenbord De tablet-pc heeft een software-toetsenbord dat automatisch verschijnt wanneer u tikt op het scherm waar tekst of getallen kunnen ingevoerd worden. Touch Scherm (Aanraakscherm) Het touchscherm reageert op de aanraking van een vinger. Opmerking: plaats geen object op het touchscherm omdat dit het scherm kan beschadigen of verpletteren.

8 Enkelvoudige Klik: klik eenmaal op een pictogram voor het kiezen ervan of voor de gewenste optie. Lang Indrukken: druk op een pictogram en hou ingedrukt om een menu te laten verschijnen dat verbonden is aan de uitgevoerde functie (indien beschikbaar). Sleep: sleep op het scherm en u kunt verplaatsen tussen de magic cube sides (magische kubus kanten) of sleep de toepassingspictogrammen in de werkbalk. Hoe te verbinden met computer Opmerking: Schakel uw Tablet-PC aan voordat u een verbinding maakt met een USB-kabel. 1 Maak gebruik van een USB-kabel voor het verbinden van de MID met een computer. Het systeem zal opmerken dat een USB-kabel is aangesloten, onderaan het scherm. 2 Druk op USB connected (aangesloten) op de bovenste balk, klik dan op USB- opslag inschakelen, klik dan op OK. 3. Vervolgens is de USB-aansluiting succesvol uitgevoerd.

9 1 Selecteer "Settings" (instellingen) 2 Selecteer "Wi-Fi" en schuif de OFF naar On status.(uit naar Aan status) 3 Alle gedetecteerde draadloze netwerken in het gebied zullen worden vermeld, klik voor selectie van de gewenste draadloze verbinding. 4 Voer de WEP-sleutel of netwerksleutel in indien nodig. 5 Eenmaal aangesloten op een draadloos netwerk worden de instellingen opgeslagen 6 Draadloos pictogram zal verschijnen op de taakbalk wanneer succesvol verbonden. Opmerking: wanneer de Tablet-PC hetzelfde draadloze netwerk detecteert in de toekomst zal het toestel automatisch verbinding maken met het netwerk met hetzelfde wachtwoordbestand. Maak verbinding met het internet en start de browser.

10 Camera Raak het pictogram aan om over te gaan naar de camera-modus en de gebruiksomgeving zal als volgt worden weergegeven: 1. Raak het icoon aan in het midden voor het maken van een foto 2. Verplaats het pictogram onderaan en u kunt van camera-modus overschakelen naar camera opname-modus. 3. Raak het pictogram bovenaan rechts aan om de vorige foto te bekijken en u kunt deze ook verwijderen, delen of instellen als achtergrond. Klik op de terugknop om de camera gebruiksomgeving af te sluiten.

11 Het Oplossen van Problemen Toepassing Sluiten Alle actieve toepassingen vereisen systeemgeheugen en zullen de systeemreactie vertragen. Sluit a.u.b. alle niet-actieve toepassingen af om geheugen vrij te maken en de systeemsnelheid terug normaal te maken. Voor afsluiting van de toepassing, klik op het pictogram op de werkbalk om over te schakelen naar de systeem configuratie gebruiksomgeving. Selecteer de toepassing Running Services (actieve diensten) en de gebruiksomgeving wordt als volgt weergegeven: Tik op de toepassing die u wilt sluiten. Een pop-up venster wordt weergegeven. Tik op 'Stop' om de toepassing af te sluiten. Verplicht Uitschakelen

12 1. Druk de power-knop (stroomknop) in en houd ingedrukt gedurende 5 seconden en het toestel zal worden uitgeschakeld. 2. Druk op de reset-knop op de achterzijde en het toestel zal gedwongen worden om uit te schakelen. Standaardinstelling Herstellen Als u opnieuw de fabrieksinstelling wilt instellen en alle materialen wilt wissen, druk dan op instellingen Privacy Factory data reset (Fabrieksdata reset). ** Waarschuwing: Fabrieksdata reset instellingen zullen uw data en configuratie van het systeem en toepassingen verwijderen van de download. ** Gebruik deze functie a.u.b. zorgvuldig.

13 Voor meer informatie, ga svp naar onze website op

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk Auteursrechten Deze gebruiksaanwijzing is beschermd onder internationale auteursrechtwetten. Geen enkel onderdeel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd,

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands

Van start gaan. Inhoudsopgave. Quick User Guide - Nederlands Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere Wifi. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende software in gebruik

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding DITK702201

Gebruikershandleiding DITK702201 Gebruikershandleiding DITK7001 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-343763 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10

Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Gebruiksaanwijzing Tablet PC W10 Inhoud Welkom...2 Belangrijke mededelingen...2 Knoppen en functies...3 I. Aan de slag...4 1.1 Aan- of uitzetten 1.1.1 Aanzetten...4 1.1.2 Uitzetten...4 1.2 Het vergrendelen/ontgrendelen

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.1 Mar, 2016 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y635 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd, is ook NIET

Nadere informatie

Het aanraakscherm gebruiken

Het aanraakscherm gebruiken Het aanraakscherm gebruiken Je bedient je tablet met je vingers. Sommige toestellen kunnen ook met behulp van een speciale pen, stylus genaamd, bediend worden. Je gebruikt de volgende technieken. Tik Je

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page "1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014 elibom games Smartphones, Page "1 HUAWEI Y300 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Jan, 2015 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y530 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10 Gebruiksaanwijzing User Manual OV-BaseCore10 NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Dank u voor de aanschaf van de Overmax Basecore 10. Wij wensen u veel plezier met de tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies

Nadere informatie

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt.

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 1GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Productinformatie... 3 I-1. Inhoud van de verpakking... 3 I-2. Voorzijde... 3 I-3. LED-status... 4 I-4. Switch statusknop... 4 I-5. Productlabel...

Nadere informatie

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Aan de slag Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Toetsen en onderdelen 9 Tweede camera 10 Volume-/zoomtoets 11 Mediatoets 12 Scherm en toetsvergrendelingsschakelaar 13 Opnametoets

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 NEDERLANDS PRESTIGIO GEOVISION 150/450 GEBRUIKERSHANDLEIDING Prestigio GeoVision 150 - Onderdelen 1. Aan/uit-knop 2. Sleuf voor SD-geheugenkaart 3. Touchscreen 4. Knop Menu 5. Indicatorlampje (Als het

Nadere informatie

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden

Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden 1 Erratum Tablet beveiligen, back-uppen en Overzicht van de verschillen tussen het boek Tablet beveiligen, back-uppen en (eerste druk) en de besturingssystemen ios 12 van Apple en Android 8 In dit aanvullende

Nadere informatie

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl QUALCORE 1010 Handleiding Nederlands www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl Voorwoord Dank u voor het kopen van de Overmax tablet. Wij wensen u veel plezier met de Qualcore 1010. Lees en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Hardware specificaties 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met uw aanschaf van de Viewpia TB-107. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons product! Omdat we continue onze Tablet updaten en verbeteren, kunnen er soms kleine verschillen

Nadere informatie

WAIKY.eu. Tablet ST Gebruiksaanwijzing. Lees zorgvuldig de volgende instructies door voor het gebruik van de tablet.

WAIKY.eu. Tablet ST Gebruiksaanwijzing. Lees zorgvuldig de volgende instructies door voor het gebruik van de tablet. WAIKY.eu Tablet ST-1029 Gebruiksaanwijzing Lees zorgvuldig de volgende instructies door voor het gebruik van de tablet. Dank u voor de aanschaf van de Tablet ST1029 lees voor het gebruik, de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab

Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Tab 1 Erratum bij Starten met de Samsung Galaxy Overzicht van de verschillen tussen het boek Starten met de Samsung Galaxy (vierde druk) en de besturingssystemen Android 6 en 7. In dit aanvullende bestand

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de gebruikershandleiding voor de software (voor ipad) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOODCorporatie. De

Nadere informatie

Index. 1. Apparaat beschrijving.

Index. 1. Apparaat beschrijving. Index 1. Apparaat beschrijving. 2. Getting Started Guide... 1 2.1 Batterij opladen... 1 2.2 Hoe de geheugenkaart te gebruiken... 2 2.3 in- en uithalen usb stick... 3 2.4 opslag ruimte... 3 2.5 Power On

Nadere informatie

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding ii INHOUD DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING... 2 Batterijen laden... 2 De SD/MMC-kaart

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET ICT WINDOWS 8 STARTER DEEL 1 JELLE LUYTEN

AAN DE SLAG MET ICT WINDOWS 8 STARTER DEEL 1 JELLE LUYTEN 2013 AAN DE SLAG MET ICT WINDOWS 8 STARTER DEEL 1 JELLE LUYTEN Inhoudsopgave 1 Aan de slag met Windows 8... 2 1.1 Wat is Windows 8?... 2 1.2 Waar is het startmenu gebleven?... 2 1.3 Wat is er nieuw in

Nadere informatie

BlueStacks Gebruikshandleiding

BlueStacks Gebruikshandleiding BlueStacks Gebruikshandleiding Model No. VS14140 Inhoudsopgave 1. Inleiding...2 1.1 Overzicht BlueStacks...2 1.2 Doelgroep...2 2. BlueStacks starten...2 2.1.BlueStacks starten...2 2.2 Beginscherm...3 2.2.1

Nadere informatie

Point of View Mobii 1025 - Android 4.2 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 1025 - Android 4.2 Tablet PC. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen... 3 1.2 Opstarten en afsluiten... 3 2.0 Introductie Google

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 4.1 SimPhone Handleiding Gebruik Versie 4.1 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft altijd recht op hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422 60

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies.

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Gebruiksaanwijzing Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Waarschuwingen Voor beter gebruik, lees alstublieft de "gebruiker gids" en volg de aanwijzingen.

Nadere informatie

Windows 8, Windows 8.1, deel II

Windows 8, Windows 8.1, deel II Windows 8, Windows 8.1, deel II Opstarten op bureaublad Daar we toch de gewoonte hebben om via het bureaublad te werken, is het misschien handig om de PC te laten opstarten op het bureaublad in plaats

Nadere informatie

Vasco Mini GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS

Vasco Mini GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS Vasco Mini GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Inhoudsopgave 1. Toestel bedienen 4 1.1Functietoetsen 5 1.2 Batterij opladen 6 1.3 Originele simkaart

Nadere informatie

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone. Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.2 Smartphone English Inhoudsopgave Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1.0 Product Introductie... 3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 82 Beschrijving van het apparaat... 83 Aan de slag... 86 Mobiele data & WiFi-verbinding... 90 Scherm Google account & Contacten... 92 Vertrouwd raken met Android

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 EN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0

Gebruikershandleiding 9,7 Tablet Android 4.0 Gebruikershandleiding 9,7" Tablet Android 4.0 Model: DIT1010 1.1 Aan- of uitzetten 1.1.1 Aanzetten 1.1.2 Uitzetten 1.2 Het scherm vergrendelen/ontgrendelen (slaapstand) 1.3 Verbinding maken met computer

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

Sensation Tablet PC MID723

Sensation Tablet PC MID723 Sensation Tablet PC MID723 INHOUD 1. Welkom 3 2. Belangrijke waarschuwingen 3 3. Toetsen en functies 4 4. Voor gebruik 5 4.1. Tablet aansluiten op een computer 5 4.2. Uw tablet aan- en uitzetten 5 4.2.1.

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 June, 2017 elibom games Smartphones, Page 1 HUAWEI Y6 Compact II Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen SD kaart wordt niet meegeleverd,

Nadere informatie

SBQ-50011G. Gebruikshandleiding

SBQ-50011G. Gebruikshandleiding SBQ-50011G Gebruikshandleiding 1 2 1. OVERZICHT VAN APPARAAT Positie van toetsen 1. Aan/uittoets 2. VOL+ 3. VOL- 4. Oortelefoonaansluiting 5. USB-aansluiting 3 2. AAN DE SLAG 2.1 KAARTEN INSTALLEREN Schakel

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden

Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Hoofdstuk 7 Configuratie Bestanden Alle ZoomText instellingen kunnen opgeslagen en weer hersteld worden met gebruik van de configuratie bestanden. Configuratie bestanden controleren alle ZoomText functies;

Nadere informatie

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord.

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord. Workshop 1 Smartboard training Het SMART Board starten 1 Zorg ervoor dat het Smartboard en de projector zijn aangesloten op de computer: a. verbind je laptop met de beamerkabel of VGA kabel met het smartboard.

Nadere informatie

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Stop ( /BACK/ / ) LAP PAGE Aan de slag NL Rider De Rider beschikt over een aanraakscherm. U kunt op het scherm klikken of de hardwareknop gebruiken om het apparaat te bedienen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Aan-uit/Terug/Pauze/ Stop (

Nadere informatie

Workshop Samsung Galaxy Tab 3

Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Pagina 1 van 9 Workshop Samsung Galaxy Tab 3 Deze tekst is een samenvatting van en een aanvulling op de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Nederlandstalige handleiding die je vindt

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) In dit PDF-bestand vindt u aanvullende informatie bij het boek Samsung Galaxy Tab voor senioren. Omdat er een aantal kleine verschillen is met de Tab 2 (10.1) die in het boek

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T1

Handleiding Sony PRS-T1 Handleiding Sony PRS-T1 - Aanraakscherm (touchscreen) en stylus - Schermgrootte 6 inch - Schermresolutie: 600 x 800 pixels - Besturing Nederlands - Wi-Fi - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart

Nadere informatie

9.4 het menu verlaten... 15 9.5 Volume pager... 15 9.6 Trilfunctie pager... 15 9.7 Inlezen van nieuwe zenders via de pager... 16 9.

9.4 het menu verlaten... 15 9.5 Volume pager... 15 9.6 Trilfunctie pager... 15 9.7 Inlezen van nieuwe zenders via de pager... 16 9. H A N D L E I D I N G P A G E R I N H O U D S O P G A V E 1. Wat zit er in de doos... 1 1) De pager... 1 2) Oplaadstation (Cradle)... 1 3) USB kabel... 1 2. Voordat u begint... 2 2.1 PagerTools voor de

Nadere informatie

M.T.T. Smart Multimédia Snelstartgids

M.T.T. Smart Multimédia Snelstartgids M.T.T. Smart Multimédia Snelstartgids Uw telefoon de eerste keer gebruiken: Inschakelen:Houd de aan-uitknop 3 seconden ingedrukt Uitschakelen:Houd de aan-uitknop 3 seconden ingedrukt, selecteer de menu-optie

Nadere informatie

Vasco Mini 2 GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS

Vasco Mini 2 GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS Vasco Mini 2 GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS Copyright 2019 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Inhoudsopgave 1. Toestel bedienen 4 1.1Functietoetsen 5 1.2 Batterij opladen 6 1.3 Originele

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen

Snelstartgids. Inhoud verpakking. De digitale pen Snelstartgids Waarschuwing Deze Snelstartgids biedt algemene richtlijnen voor de installatie en het gebruik van IRISnotes. Gedetailleerde instructies over het complete functiebereik van IRISnotes vindt

Nadere informatie

Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids

Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids Welcome to the World of PlayStation Snelstartgids Nederlands PCH-2016 7025572 Uw PlayStation Vita-systeem voor het eerst gebruiken 5 seconden ingedrukt houden Schakel uw PS Vita-systeem in. Wanneer u uw

Nadere informatie

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL

Android Ver. 4.2.2. 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Android Ver. 4.2.2 84-99 Snelstartgids Tablet-PC / NL Snelstartgids Tablet-PC Android Ver. 4.2.2 Nederlands Hartelijk dank voor de aankoop van dit Blaupunkt product. Een goede keuze. Ook na uw aankoop

Nadere informatie

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere

Nadere informatie

Foto s importeren in Windows 10

Foto s importeren in Windows 10 Foto s importeren in Windows 10 Verbind de camera/tablet/telefoon met de computer d.m.v. een usb kabeltje of stop de geheugenkaart in de kaartlezer. U ziet het volgende venstertje (onderin of bovenaan

Nadere informatie

1. Kennismaken met Windows 10

1. Kennismaken met Windows 10 13 1. Kennismaken met Windows 10 Net als in bijna alle versies van Windows is in Windows 10 het bureaublad het beginscherm voor het werken op uw pc. Compleet met het populaire menu Start (ook wel startmenu

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor iphone) voor Live Streaming Camera GV-LS2/GV-LS1 van JVC KENWOOD Corporatie. De modellen die

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

De foute ipad cursus Tips en truc s als het fout gaat...

De foute ipad cursus Tips en truc s als het fout gaat... De foute ipad cursus Tips en truc s als het fout gaat... Jan de Waal april versie 2011 1.5 www.twitter.com/digibieb jw@bibliotheekmaasland.nl ipad geen internet? Ga naar instellingen en zet wifi verbinding

Nadere informatie

Tablet? Android, Apple en Windows 8

Tablet? Android, Apple en Windows 8 1 Tablet? Android, Apple en Windows 8 Agenda Wat is een tablet Wat kan ik er mee en Wat kan ik er niet mee Waarvoor moet ik betalen of krijg ik alles gratis Hoe maak ik internet verbinding Aan uitzetten

Nadere informatie

Aan de slag met je tablet!

Aan de slag met je tablet! 1 Aan de slag met je tablet! IN DEZE BUNDEL Aan de slag met je tablet! 1 Overzicht aansluitingen Eerste installatie OLVP account op je tablet 6 OLVP app installeren 7 File Manager voor je tablet 8 Andere

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12

Nadere informatie

Deze instructie moet gezien worden als een toevoeging op de bijgevoegde Engelstalige Quick Guide.

Deze instructie moet gezien worden als een toevoeging op de bijgevoegde Engelstalige Quick Guide. Eerste gebruik van de ZTE MF80 Introductie: Met de MF80 mobiele wireless router kan men Wi-Fi-apparaten verbinding laten maken met het internet. De snelheden die gehaald kunnen worden zijn indrukwekkend

Nadere informatie