H. Cleyndertweg 511 AMSTERDAM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H. Cleyndertweg 511 AMSTERDAM"

Transcriptie

1 H. Cleyndertweg 511 AMSTERDAM Vraagprijs ,00 kosten koper 50m2 in Amsterdam met lage maandlasten die je kan intrekken zonder klussen! Interesse? Lees dan verder over dit goed onderhouden appartement die vanwege andere werklocatie te koop is. Dit 2-kamer appartement bevindt zich op de 4de etage met de boomkruinen als tuin uitzicht vanuit de woonkamer en het ruime balkon (8m2) op het zuiden. Bij binnenkomst van het appartement heeft u vanuit de hal met inbouwkasten en moderne videofoon toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement treft u de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, zwevend toilet, en spiegelwand. Vanuit de ruime woonkamer met open keuken heeft u toegang tot een overdekt balkon met zon in middag en met houten vlonders welke comfortabel gebruik van het balkon mogelijk maakt. In de centrale berging welke goed afgesloten is bevindt zich een ruime berging (18m3) met veel opslag mogelijkheden. De centrale berging is verwarmd en in 2011 geschilderd waarmee het een prettige entree heeft. De Vereniging van Eigenaren (VvE) functioneert al jaren goed met gezonde financiële reserves en wordt bijgestaan door De Key woonstichting. De maandelijkse servicekosten bedragen 190 inclusief stookkosten, water en opstalverzekering. telefoon 0900 belzelf ( )

2 Bijzonderheden - 2 nieuwe liften (2011), gerenoveerde centrale hal (2012) - Complex buitenzijde en inpandige bergingsruimte zijn geschilderd in Erfpacht afgekocht tot Lopend boodschappen doen bij winkelcentrum om de hoek (www.boventy.nl) - 10 min op de fiets naar IJ-pont voor het centrum - 10 min met bus stap je uit op centraal station - Fietsen of hardlopen in groen Waterland of t Twiske - Na 3 stoplichten op de A10 - Nabij Metro station in aanbouw Vraagprijs k.k. met oplevering in overleg en flexibel. telefoon 0900 belzelf ( )

3 Adres gegevens Adres H. Cleyndertweg 511 Postcode / plaats 1025 DV Amsterdam Provincie Noord-Holland Locatie gegevens Object gegevens Bouwjaar 1974 Permanente bewoning Ja telefoon 0900 belzelf ( )

4 Maten object Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Volume 129 m³ Woonoppervlakte 49 m² Details Verwarming Isolatie Warmwater Berging Kabel Tuin gegevens Tuin Blokverwarming Dubbel glas Centrale voorziening inpandig Ja geen tuin telefoon 0900 belzelf ( )

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Bijzondere bepalingen Geen bijzonderheden. Algemene informatie Bezichtiging Je kunt een bezichtiging aanvragen door op de tab bezichtigen te klikken die is opgenomen in de woningpresentatie op onze site. De verkoper begeleidt de bezichtiging zelf en maakt de afspraak. Dit kan ook s avonds of in het weekend. Onderhandeling en koop Je hebt een woning bezichtigd en wilt een bod uitbrengen. In de woningpresentatie op de site ga je naar de tab 'bod'. Telefonisch een bod uitbrengen kan ook. Je belt dan met 0900-belZelf ( , lokaal tarief). Zelfverkopen.nl stemt het bod af met de verkoper en neemt contact met je op. Het bod kan worden geaccepteerd, afgewezen of er wordt een tegenbod gedaan. Tijdens de onderhandelingen worden er ook afspraken gemaakt over onder andere de overdrachtsdatum en de ontbindende voorwaarden. Zodra een bod is geaccepteerd stelt Zelfverkopen.nl de koopovereenkomst op. Deze dient zo snel mogelijk door beide partijen te worden ondertekend. Zelfverkopen.nl coördineert dit. Als koper geef jij aan bij welke notaris de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden. Voor woningen in Amsterdam wordt het koopcontract gehanteerd volgens model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, Koper kan na het bereiken van de mondelinge overeenkomst een notaris aan wijzen gevestigd in de gemeente Amsterdam. Hypotheek en taxatie Om een huis te financieren wordt meestal een hypotheek afgesloten. Met een hypotheek ga je een grote financiële verplichting aan voor een lange periode. Het is belangrijk dat je je goed laat informeren over de hypotheekvorm en de beste aanbieding. Voor het afsluiten van een hypotheek heb je een taxatierapport nodig. Indien gewenst kan Zelfverkopen.nl je bij deze zaken helpen. telefoon 0900 belzelf ( )

15 Eigendomsoverdracht Op de overeengekomen overdrachtsdatum ga je met de verkoper naar de notaris. Daar wordt de akte van levering getekend, op voorwaarde dat de koopsom is bijgeschreven op de rekening van de notaris. De woning is nu officieel in jouw eigendom. Verkoopprocedure Alle door zelfverkopen.nl en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg tot het uitbrengen van een bod. Verkoper acht zich gerechtigd tot het aanhoren van meerdere biedingen. Indien er min of meer tegelijkertijd door meerdere gegadigden wordt geboden, is verkoper gerechtigd met één van hen een verkoopovereenkomst te sluiten. In de praktijk betekent dit, dat het voor potentiële kopers in dergelijke gevallen raadzaam is direct een zo goed mogelijke bieding voor wat betreft prijs en voorwaarden te doen. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs object) maar ook over de details (zoals datum van oplevering, roerende zaken etc.) overeenstemming is bereikt. Onderzoeksplicht koper De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang (kunnen) zijn. Meldingsplicht verkoper De verkoper heeft een meldingsplicht. De koper mag daarom verwachten dat de informatie die door de verkoper wordt verstrekt, correct is. Er moet altijd melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden. Brochure Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze verkoopbrochure noch door de eigenaar noch door de verkopend makelaar, enige aansprakelijkheid aanvaard voor de onjuistheid van de vermelde gegevens. De tekeningen in deze brochure geven vaak de standaardsituatie van de woning weer. Het kan zijn dat de eigenaar wijzigingen heeft aangebracht, zodat de maten van diverse ruimten niet meer kloppen. Asbestclausule In de koopakte kan de volgende clausule worden opgenomen: In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen / materialen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van deze materialen dienen op grond van de milieu -wetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid in en/of de verwijdering van asbest uit de desbetreffende onroerende zaak kan voortvloeien. telefoon 0900 belzelf ( )

16 Ouderdomsclausule In de koopakte kan de volgende clausule worden opgenomen: Koper verklaart ermee bekend te zijn dat indien de woning ouder dan 15 jaar is, de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden anders kunnen zijn dan bij nieuwe woningen. Tevens kunnen in de woning asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Koper verklaart ermee bekend te zijn dat voor verwijdering van asbesthoudende materialen aanvullende milieumaatregelen vereist zijn. Energielabel In de koopakte kan de volgende clausule worden opgenomen: Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat, dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen en verkoper zal deze documenten voor levering ook niet aanvragen. Koper stemt ermee in dat hem bij het ondertekenen van de leveringsakte geen energieprestatiecertificaat, dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen zal worden overhandigd. Zelfverkopen.nl adviseert wel een energieprestatiecertificaat. Niet eigen bewoningsclausule In de koopakte kan de volgende clausule worden opgenomen: Koper is bekend met het feit dat verkoper het verkochte niet recent zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn. Partijen zijn overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening koper komen en dat bij vaststellen van de koopsom hiermee rekening is gehouden. telefoon 0900 belzelf ( )

17 Over Zelfverkopen Zelfverkopen.nl is de goedkoopste NVM makelaar van Nederland. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk begeleiden, op een heldere wijze. Het verkopen van een huis is niet lastig. Het is eenvoudig en leuk! Goed Zelfverkopen.nl levert kwaliteit. Wij zijn een NVM makelaar en werken volgens de voorwaarden en richtlijnen die de NVM aan ons stelt. Zelfverkopen.nl ondersteunt en adviseert je zo goed mogelijk gedurende het hele proces. Je kunt dan ook altijd bij ons terecht met vragen. Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Goedkoop Zelfverkopen.nl is de goedkoopste NVM makelaar van Nederland. Doordat we onze kosten laag houden kunnen we onze basismodule voor 575,- incl. btw aanbieden. Zo hebben we lage kosten doordat we via internet werken. We besparen (reis)tijd doordat je zelf de bezichtigingen doet. En we hebben onze processen zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Daarmee leveren we niet alleen de laagste prijs, maar ook de beste prijs/kwaliteit verhouding die er in de markt te vinden is. Eenvoudig Met Zelfverkopen.nl verkoop je jouw huis eenvoudig in 3 stappen. Zaken waar specifieke kennis of vaardigheden voor nodig zijn, nemen we je uit handen. Doordat je onze systemen kunt gebruiken, word je woning onder de aandacht gebracht van honderdduizenden woningzoekenden. De website begeleid je stap voor stap. En mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je ons altijd bellen op 0900-belzelf ( , lokaal tarief). Op Maat Het basispakket van Zelfverkopen.nl bestaat uit een pakket diensten dat voldoende is om jouw huis makkelijk zelf te verkopen. Desondanks kunnen wij ons voorstellen dat je behoefte hebt aan extra diensten of ondersteuning. Vind je het bijvoorbeeld lastig om zelf teksten te schrijven of om mooie foto s te maken? Via onze maatwerkmodules kun je extra diensten aan ons uitbesteden en je basispakket aanvullen. Zo stelt je je eigen maatwerkpakket samen. Garantie Mocht je, om wat voor reden dan ook, toch een full service NVM makelaar willen, dan hebben wij een unieke garantieregeling voor je. In dat geval kun je namelijk de helft van het bedrag dat je bij ons besteedde terug krijgen. Wij werken met een landelijk netwerk van circa 50 NVM makelaars die deze garantieregeling hanteren. Indien je overstapt naar een van hen, betalen zij het genoemde bedrag aan je terug in de vorm van een korting op de courtage. Kijk voor meer informatie op zelfverkopen.nl De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! telefoon 0900 belzelf ( )

Couperusstraat 34 GRONINGEN

Couperusstraat 34 GRONINGEN Couperusstraat 34 GRONINGEN Vraagprijs 135.000,00 kosten koper Ruim modern appartement met twee slaapkamers en balkon op zonzijde. Het appartement is gevestigd op de begane grond. De woning ligt op tien

Nadere informatie

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam

Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond. Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Dahliastraat 33 MADE Bouwgrond Vraagprijs 225.000,00 vrij op naam Mooi gelegen bouwkavel van 455m2 in de populaire nieuwbouwwijk Prinsenpolder aan de Dahliastraat 33 te Made. Bouwvergunning is reeds verstrekt,

Nadere informatie

Boulevard 1945 208 ENSCHEDE

Boulevard 1945 208 ENSCHEDE Boulevard 1945 208 ENSCHEDE Vraagprijs 75.000,00 kosten koper In het centrum van Enschede gesitueerd,appartement op de 1e verdieping van een net gerenoveerd appartementencomplex. Vindt u deze studio met

Nadere informatie

Vossenschanslaan 42 WOERDEN

Vossenschanslaan 42 WOERDEN Vossenschanslaan 42 WOERDEN Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Ruime tussenwoning in het groene en ruim opgezette Staatsliedenkwartier. Voorzijde aan de Vossenschanslaan met vrij uitzicht. Gunstige ligging

Nadere informatie

Balistraat 85 UTRECHT

Balistraat 85 UTRECHT Balistraat 85 UTRECHT Vraagprijs 119.500,00 kosten koper Betaalbare starters woning vlakbij het centrum van Utrecht. Net, goed onderhouden en praktisch 2 kamer appartement op de 1e verdieping, in de bruisende

Nadere informatie

Blankenbergestraat 45 AMSTERDAM

Blankenbergestraat 45 AMSTERDAM Blankenbergestraat 45 AMSTERDAM Vraagprijs 192.000,00 kosten koper Licht 3-kamer hoekappartement van ca. 63 m2. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex.

Nadere informatie

Markt 416 NIEUWEGEIN

Markt 416 NIEUWEGEIN Markt 416 NIEUWEGEIN Koopsom 165.000,00 kosten koper Ruim appartement in het centrum van Nieuwegein met vrij uitzicht! In het hart van Nieuwegein gelegen, ruim 3-kamer appartement met loggia, op de vierde

Nadere informatie

Grietmansstraat 105 OLDEBERKOOP

Grietmansstraat 105 OLDEBERKOOP Grietmansstraat 105 OLDEBERKOOP Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Leuke twee onder een kap met garage en grote tuin. Gelegen in een rustige woonstraat aan de rand van Oldeberkoop in de buurt van bos en

Nadere informatie

W.G. Witteveenplein 99 ROTTERDAM

W.G. Witteveenplein 99 ROTTERDAM W.G. Witteveenplein 99 ROTTERDAM Vraagprijs 197.500,00 kosten koper Ruim 2/3 kamer appartement in een modern complex. Het appartement ligt aan een mooi park in de groene wijk Stadstuinen ( Kop van Zuid).

Nadere informatie

Donkerstraat 6 B UTRECHT

Donkerstraat 6 B UTRECHT Donkerstraat 6 B UTRECHT Vraagprijs 179.500,00 kosten koper Op een toplocatie in hartje centrum bevindt zich dit sfeervolle, uitstekend onderhouden en zeer lichte 2-kamerappartement met balkon. De Donkerstraat

Nadere informatie

Hofstraat DOETINCHEM

Hofstraat DOETINCHEM Hofstraat 175 14 DOETINCHEM Vraagprijs 249.000,00 kosten koper In appartementencomplex "Atrium 2000" aangeboden luxe 3-kamer appartement. Atrium 2000 is onder architectuur gebouwd en heeft een mooie entree

Nadere informatie

Zaadmarkt 85 F ZUTPHEN

Zaadmarkt 85 F ZUTPHEN Zaadmarkt 85 F ZUTPHEN Vraagprijs 130.000,00 kosten koper Wonen in het oude centrum van Zutphen? In een oud huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit appartement is één van de acht appartementen

Nadere informatie

Worp van Peymastrjitte 20 TERNAARD

Worp van Peymastrjitte 20 TERNAARD Worp van Peymastrjitte 20 TERNAARD Vraagprijs 135.000,00 kosten koper Goed onderhouden vrijstaande woning met slaapkamer en douche op de begane grond. De woning ligt in de kern van het dorp Ternaard waar

Nadere informatie

Makassarstraat 54 G AMSTERDAM

Makassarstraat 54 G AMSTERDAM Makassarstraat 54 G AMSTERDAM Vraagprijs 149.000,00 kosten koper Recent gerenoveerd tweekamerappartement van ca. 46 m2 met heerlijk balkon van ca. 10 m2 op het zuiden. De woning verkeert in zeer goede

Nadere informatie

Rooseveltlaan 780 UTRECHT

Rooseveltlaan 780 UTRECHT Rooseveltlaan 780 UTRECHT Vraagprijs 136.500,00 kosten koper 6 APRIL OPEN HUIS! Zeer licht en ruim twee (voormalig drie) kamer appartement met vrij uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. De recent gemoderniseerde

Nadere informatie

Archipel 3033 LELYSTAD

Archipel 3033 LELYSTAD Archipel 3033 LELYSTAD Vraagprijs 244.500,00 kosten koper Een schitterende woning met 4 slaapkamers! gelegen in een rustige kindvriendelijke hofje en 6 minuten fietsen naar het centrum van Lelystad. Dit

Nadere informatie

Busken Huetstraat 6 UTRECHT

Busken Huetstraat 6 UTRECHT Busken Huetstraat 6 UTRECHT Vraagprijs 208.500,00 kosten koper Op loopafastand van Utrecht centraal station en op een steenworp afstand van de historische binnenstad vindt u dit sfeervol en recent volledig

Nadere informatie

Cairostraat 5 PURMEREND

Cairostraat 5 PURMEREND Cairostraat 5 PURMEREND Vraagprijs 252.500,00 kosten koper Perfect onderhouden eengezinswoning bouwjaar 2004 in de gewilde wijk Weidevenne Purmerend NH. Parkeren voor de deur. Op 5 min loopafstand van

Nadere informatie

Jacob van Ruijsdaelstraat 50 ROOSENDAAL

Jacob van Ruijsdaelstraat 50 ROOSENDAAL Jacob van Ruijsdaelstraat 50 ROOSENDAAL Vraagprijs 125.500,00 kosten Starters starten hier! 3-kamerappartement (72m2)(voormalig 4-kamers)op de eerste verdieping van een 4 etage tellend appartementencomplex.

Nadere informatie

Sleedoornlaan 5 - Arnhem

Sleedoornlaan 5 - Arnhem Sleedoornlaan 5 - Arnhem Vraagprijs 185.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Leuke woning in Arnhem. Gelegen aan een rustige straat op slechts 20 minuten lopen van

Nadere informatie

van Noremborghstraat 45 'S-HERTOGENBOSCH

van Noremborghstraat 45 'S-HERTOGENBOSCH van Noremborghstraat 45 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 179.000,00 kosten koper Karakteristieke en goed onderhouden jaren '30 benedenwoning met gezellige stadstuin van ca. 25m2. Gunstig gelegen op 5 minuten

Nadere informatie

Mauvestraat 30 APELDOORN. Vraagprijs 370.000,00 kosten koper

Mauvestraat 30 APELDOORN. Vraagprijs 370.000,00 kosten koper Mauvestraat 30 APELDOORN Vraagprijs 370.000,00 kosten koper Bijzonder sfeervol vrijstaand jaren 20 woonhuis met losstaande kantoorruimte (20 m2), Prachtig aangelegde diepe fraaie tuin met maximale privacy

Nadere informatie

Scharmbarg 149 ASSEN

Scharmbarg 149 ASSEN Scharmbarg 149 ASSEN Vraagprijs 112.500,00 kosten koper Bent u op zoek naar een schitterend, ruim en compleet gemoderniseerd 2 kamerappartement met een balkon op het zuiden? Dan is dit appartement zeker

Nadere informatie

Seinpostweg 4 F10 ZANDVOORT

Seinpostweg 4 F10 ZANDVOORT Seinpostweg 4 F10 ZANDVOORT Vraagprijs 172.500,00 kosten koper Een heerlijk licht 2 kamer appartement met ruim balkon. Adembenemend uitzicht op zee, strand en centrum. Het appartement is praktisch ingedeeld.

Nadere informatie

Rosendaalsestraat 185 - Arnhem

Rosendaalsestraat 185 - Arnhem Rosendaalsestraat 185 - Arnhem Vraagprijs 164.500,00 kosten koper Omschrijving Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Compleet gerenoveerde en zeer smaakvolle bovenwoning met zonnig balkon

Nadere informatie

Laarwout 32 EMMEN. Vraagprijs 127.500,00 kosten koper

Laarwout 32 EMMEN. Vraagprijs 127.500,00 kosten koper Laarwout 32 EMMEN Vraagprijs 127.500,00 kosten koper Wonen op een van de leukste plekjes van Angelslo. Heel dichtbij het vernieuwde wijkcentrum en de basisschool en ook op fietsafstand van het centrum.

Nadere informatie

Pieter Calandlaan 226 F AMSTERDAM

Pieter Calandlaan 226 F AMSTERDAM Pieter Calandlaan 226 F AMSTERDAM Vraagprijs 193.000,00 kosten koper Zeer goed onderhouden en fraai afgewerkt 3-kamer appartement gelegen op de 6e verdieping met dakterras. Het in 2006 opgeleverd nieuwbouwcomplex

Nadere informatie

West-Varkenoordseweg 225 a ROTTERDAM

West-Varkenoordseweg 225 a ROTTERDAM West-Varkenoordseweg 225 a ROTTERDAM Vraagprijs 98.950,00 kosten koper Aan de rand van Rotterdam gesitueerd op loopafstand van ov en winkels. U bent snel op de ring van Rotterdam met de auto. Mooi uitzicht

Nadere informatie

Vechtstraat 2 GRONINGEN

Vechtstraat 2 GRONINGEN Vechtstraat 2 GRONINGEN Vraagprijs 164.500,00 kosten koper In de populaire Rivierenbuurt gelegen, een verrassend ruime maisonnette (107 m2) met twee woonlagen. Op toplocatie aan de zuidzijde van het gezellige

Nadere informatie

Havendijk 16-216 OOLTGENSPLAAT

Havendijk 16-216 OOLTGENSPLAAT Havendijk 16-216 OOLTGENSPLAAT Vraagprijs 89.000,00 kosten koper Op een heel rustig plekje aan de rand van het dorpje Ooltgensplaat (gelegen op Goeree-Overflakkee) staat dit nette vrijstaande chalet met

Nadere informatie

Rhijnvis Feithstraat 2 - Dordrecht

Rhijnvis Feithstraat 2 - Dordrecht Rhijnvis Feithstraat 2 - Dordrecht Vraagprijs 169.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Ruime hoekwoning met voortuin en binnenplaats op het zuiden nabij het centrum,

Nadere informatie

Jasmijnstraat 34 - Papendrecht. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Jasmijnstraat 34 - Papendrecht. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Jasmijnstraat 34 - Papendrecht Vraagprijs 100.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Lief, rustig, zonnig huis met 3 slaapkamers. Heeft wat modernisering nodig

Nadere informatie

Prins Frederikplein 635 - Rotterdam

Prins Frederikplein 635 - Rotterdam Prins Frederikplein 635 - Rotterdam Vraagprijs 295.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Royale 4 kamer appartement met een adembenemend uitzicht over de Skyline van

Nadere informatie

Maasstraat 96 - Purmerend. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Maasstraat 96 - Purmerend. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Maasstraat 96 - Purmerend Vraagprijs 150.000,00 kosten koper Omschrijving In een keurig appartementencomlex gelegen 3-kamer appartement op de 2e woonlaag met een balkon aan de voor- en achterzijde met

Nadere informatie

Professor Dr Bakkerlaan 85 NIEUWEGEIN

Professor Dr Bakkerlaan 85 NIEUWEGEIN Professor Dr Bakkerlaan 85 NIEUWEGEIN Vraagprijs 149.500,00 kosten koper Zeer net afgewerkt ruim 3-kamer appartement (voorheen 4) met eigen garage, in de wijk 'Wijkersloot', gelegen op de 1e verdieping

Nadere informatie

Het Elferink 97 - Diepenheim

Het Elferink 97 - Diepenheim Het Elferink 97 - Diepenheim Vraagprijs 163.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! huis te koop Het Elferink 97 te diepenheim omschrijving rustig gelegen helft van

Nadere informatie

Eikenlaan 7 - Venray

Eikenlaan 7 - Venray Eikenlaan 7 - Venray Vraagprijs 150.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! * Goed onderhouden tussenwoning met royale berging (ca. 17m2) ) en vrije achterom. * voorzien

Nadere informatie

Engelsmanplaat 104 ZWOLLE

Engelsmanplaat 104 ZWOLLE Engelsmanplaat 104 ZWOLLE Vraagprijs 147.000,00 kosten koper Dit 2-kamerappartement bevindt zich op de tweede verdieping in de geliefde woonwijk de Aa landen. Een lekker lichte woning met ruim terras (3x4),

Nadere informatie

Veenendaalkade 34 'S-GRAVENHAGE

Veenendaalkade 34 'S-GRAVENHAGE Veenendaalkade 34 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 109.500,00 kosten koper telefoon 0900 belzelf (0900 235 93 53) E-mail info@zelfverkopen.nl De ideale starterswoning! Direct te betrekken en in goede staat van

Nadere informatie

Reitdiephaven Groningen

Reitdiephaven Groningen Reitdiephaven 426 - Groningen Vraagprijs 469.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Penthouse (9e woonlaag) gelegen aan de rand van Groningen-west aan de Reitdiephaven.

Nadere informatie

Hoogstraat 134 ZWOLLE

Hoogstraat 134 ZWOLLE Hoogstraat 134 ZWOLLE Vraagprijs 158.000,00 kosten koper Woning: Leuke en ruime eengezinswoning op een hoek, gebouwd in 1971. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken en vier slaapkamers.

Nadere informatie

Hongarijepad 36 HAARLEM

Hongarijepad 36 HAARLEM Hongarijepad 36 HAARLEM Vraagprijs 129.500,00 kosten koper Netjes onderhouden 4-KAMERHOEKAPPARTEMENT, gelegen op de 2e en tevens bovenste etage van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement

Nadere informatie

Molenstraat 41 N NIJMEGEN

Molenstraat 41 N NIJMEGEN Molenstraat 41 N NIJMEGEN Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Appartement: In hartje Nijmegen gelegen zorgvuldig afgewerkte studio (33 m2), opgeleverd oktober 2009 middenin het centrum van Nijmegen. Indeling:

Nadere informatie

Coppelstockstraat 13 VLAARDINGEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Coppelstockstraat 13 VLAARDINGEN. Vraagprijs ,00 kosten koper Coppelstockstraat 13 VLAARDINGEN Vraagprijs 164.500,00 kosten koper Een mooi en ruim 4 voormalig 5 kamerappartement op de 4e tevens bovenste woonlaag. met een stijlvol vergrootte woonkamer van ca. 43m2

Nadere informatie

2e Carnissestraat 30 ROTTERDAM

2e Carnissestraat 30 ROTTERDAM 2e Carnissestraat 30 ROTTERDAM Vraagprijs 149.000,00 kosten koper Een zeer ruime tussenwoning met achtertuin gelegen in Rotterdam-Zuid, Carnissebeurt, nabij winkelcentrum Nettomarkt, Zuidplein, scholen

Nadere informatie

Ary Schefferstraat 28 DEVENTER

Ary Schefferstraat 28 DEVENTER Ary Schefferstraat 28 DEVENTER Vraagprijs 194.500,00 kosten koper In de ruim opgezette waterrijke omgeving 't Fetlaer (Vijfhoek) op een mooie locatie gelegen, uitstekend onderhouden tussenwoning (bouwjaar

Nadere informatie

Wolfstraat 168 - Nijmegen

Wolfstraat 168 - Nijmegen Wolfstraat 168 - Nijmegen Vraagprijs 135.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! In de geliefde en groene wijk Hazenkamp gelegen goed onderhouden appartement op de 4e

Nadere informatie

Willem Barendszstraat 26 - Arnhem

Willem Barendszstraat 26 - Arnhem Willem Barendszstraat 26 - Arnhem Vraagprijs 87.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Zeer centraal, in de Verscheurwijk gelegen nabij het gezellige centrum van Arnhem.

Nadere informatie

Kapelstraat 2 BisC - Utrecht

Kapelstraat 2 BisC - Utrecht Kapelstraat 2 BisC - Utrecht Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Sfeervol driekamer appartement met zonnig balkon te koop in hartje Wittevrouwen!

Nadere informatie

Ebenhaezerstraat 63 B - Rotterdam

Ebenhaezerstraat 63 B - Rotterdam Ebenhaezerstraat 63 B - Rotterdam Vraagprijs 58.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Prima starterswoning gelegen op de hoek van de straat. De woning is gelegen op

Nadere informatie

Curacaostraat 43 - Hengelo. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Curacaostraat 43 - Hengelo. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Curacaostraat 43 - Hengelo Vraagprijs 112.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Op loopafstand van het centrum, nabij winkels, scholen en uitvalswegen op de

Nadere informatie

Dirkslandstraat 74 C - Rotterdam

Dirkslandstraat 74 C - Rotterdam Dirkslandstraat 74 C - Rotterdam Vraagprijs 95.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Ruim 3 (voorheen 4) kamer appartement gelegen op de bovenverdieping van een in

Nadere informatie

Marisstraat 33 - Assen

Marisstraat 33 - Assen Marisstraat 33 - Assen Vraagprijs 115.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Centraal gelegen eengezinswoning aan de Marisstraat 33 te Assen. Deze goed onderhouden

Nadere informatie

De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Hogeweg 4 - Bussum. Vraagprijs ,00 kosten koper

De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Hogeweg 4 - Bussum. Vraagprijs ,00 kosten koper Hogeweg 4 - Bussum Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! In het hartje van Bussum dicht bij winkels, station, scholen en uitvalswegen ligt deze middenwoning

Nadere informatie

Koraalstraat 5 B - Rotterdam

Koraalstraat 5 B - Rotterdam Koraalstraat 5 B - Rotterdam Vraagprijs 119.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Eigen huis voor netto 250 euro per maand! Klein maar fijn. Goed onderhouden 2 (ooit

Nadere informatie

Kruisbek 3 - Boxmeer. Vraagprijs ,00 vrij op naam. telefoon www. zelfverkopen.nl

Kruisbek 3 - Boxmeer. Vraagprijs ,00 vrij op naam. telefoon www. zelfverkopen.nl Kruisbek 3 - Boxmeer Vraagprijs 435.000,00 vrij op naam telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET DUBBELE INPANDIGE GARAGE GELEGEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT,

Nadere informatie

Couperusstraat 18 - Groningen

Couperusstraat 18 - Groningen Couperusstraat 18 - Groningen Vraagprijs 134.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Ruim, modern en net afgewerkt appartement in de groene wijk De Wijert in het zuiden

Nadere informatie

Zijlsterraklaan 50 UTRECHT

Zijlsterraklaan 50 UTRECHT Zijlsterraklaan 50 UTRECHT Vraagprijs 189.000,00 kosten koper Altijd al op zoek geweest naar een appartement / maisionettewoning in een rustige buurt, maar ook dichtbij de stad (openbaar vervoer op loopafstand),

Nadere informatie

Marconistraat 13 ZEVENAAR

Marconistraat 13 ZEVENAAR Marconistraat 13 ZEVENAAR Vraagprijs 520.000,00 kosten koper Pand gebouwd in 1980 bestaande uit, woonhuis met een vloeroppervlakte van ca 180 m2, aangebouwd kantoor - ca 50 m2 en bedrijfshal- ca 300 m2.

Nadere informatie

Heijermansplein 215 SCHIEDAM

Heijermansplein 215 SCHIEDAM Heijermansplein 215 SCHIEDAM Vraagprijs 149.000,00 kosten koper Fantastisch 3-kamer appartement nabij uitvalswegen, winkelcentra, natuurgebied Delfland en het openbaar vervoer! Het ruime appartement ligt

Nadere informatie

Pellekaanstraat 32 B KOOG AAN DE ZAAN

Pellekaanstraat 32 B KOOG AAN DE ZAAN Pellekaanstraat 32 B KOOG AAN DE ZAAN Vraagprijs 139.500,00 kosten koper Luxe 2 kamer appartement op TOP locatie en met ruim dakterras waar u zo in kunt! Jas op hangen en wonen. Dat kan in dit prachtig

Nadere informatie

Noordweg 271 c - Middelburg. Vraagprijs 135.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen.

Noordweg 271 c - Middelburg. Vraagprijs 135.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen. Noordweg 271 c - Middelburg Vraagprijs 135.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Goed onderhouden, mooi appartement op een unieke locatie aan de sfeervolle

Nadere informatie

Wagnerstraat 7 b - Vlaardingen

Wagnerstraat 7 b - Vlaardingen Wagnerstraat 7 b - Vlaardingen Vraagprijs 115.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Een leuk 3 v/h 4 kamerappartement op 2e woonlaag met balkon op het oosten. Zeer

Nadere informatie

Slikdijk 7 OOLTGENSPLAAT

Slikdijk 7 OOLTGENSPLAAT Slikdijk 7 OOLTGENSPLAAT Vraagprijs 134.900,00 kosten koper Sfeervolle en instapklare dijkwoning. Deze woning is gelegen nabij de jachthaven van Ooltgensplaat en ligt op 5 loopminuten van natuurgebied

Nadere informatie

Paramaribostraat 66 - Groningen

Paramaribostraat 66 - Groningen Paramaribostraat 66 - Groningen Vraagprijs 125.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! LICHT EN ZONNING 3 kamer (voorheen 4) APPARTEMENT aan het van Starkenborgh kanaal

Nadere informatie

Trekvogelweg 68 H - Amersfoort

Trekvogelweg 68 H - Amersfoort Trekvogelweg 68 H - Amersfoort Vraagprijs 128.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Je hebt al een tijdje een relatie. Het gaat keigoed samen. Je wilt ook met elkaar

Nadere informatie

Dr C A Gerkestraat 91 rd - Zandvoort

Dr C A Gerkestraat 91 rd - Zandvoort Dr C A Gerkestraat 91 rd - Zandvoort Vraagprijs 212.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Deze ruime 3-kamer bovenwoning ligt op loopafstand van de beschermde waterleidingduinen,

Nadere informatie

Borneostraat 8 - Utrecht

Borneostraat 8 - Utrecht Borneostraat 8 - Utrecht Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Omschrijving: In de gezellige wijk Lombok gelegen tweekamer benedenwoning uit 1910 met

Nadere informatie

De Rijpstraat 129 1 - Amsterdam. Vraagprijs 174.000,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl

De Rijpstraat 129 1 - Amsterdam. Vraagprijs 174.000,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl De Rijpstraat 129 1 - Amsterdam Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Omschrijving Heerlijk licht 2/3-kamer appartement op de eerste verdieping in de rustige De Rijpstraat in Bos en Lommer. Gelegen op eigen

Nadere informatie

Platenmakersstraat 12 - Nijmegen

Platenmakersstraat 12 - Nijmegen Platenmakersstraat 12 - Nijmegen Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Zeer licht en modern drie-kamer appartement in het hart van het centrum. De Waalkade,

Nadere informatie

Ricardishof 52 - Delft. Vraagprijs ,00 kosten koper

Ricardishof 52 - Delft. Vraagprijs ,00 kosten koper Ricardishof 52 - Delft Vraagprijs 49.500,00 kosten koper Omschrijving Ricardishof is een gezellige studentenflat, op loop afstand van het centrum. De kamer heeft een oppervlakte van 15,0 m2 en ligt op

Nadere informatie

Nobellaan 52 - Assen. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.nl

Nobellaan 52 - Assen. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.nl Nobellaan 52 - Assen Vraagprijs 100.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving De vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs! Op mooie locatie aan de rand van het

Nadere informatie

Thomsonstraat 169 - Badhoevedorp. Vraagprijs 165.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen.

Thomsonstraat 169 - Badhoevedorp. Vraagprijs 165.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen. Thomsonstraat 169 - Badhoevedorp Vraagprijs 165.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving In november 2013 is deze woning geheel opgeknapt en heeft een fraai aangelegde

Nadere informatie

Anna van Hensbeeksingel 75 GOUDA

Anna van Hensbeeksingel 75 GOUDA Anna van Hensbeeksingel 75 GOUDA Vraagprijs 155.000,00 kosten koper Op loopafstand van Gouda CS en centrum ligt deze keurig onderhouden hoekmaisonnette met terras op het zuiden. De woning ligt aan een

Nadere informatie

Kruisherenstraat Roermond

Kruisherenstraat Roermond Kruisherenstraat 204 - - Roermond Vraagprijs 140.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Ruim en gezellig appartement in het centrum van Roermond op de tweede verdieping.

Nadere informatie

Steenlaan 90 - Rijswijk. Vraagprijs 128.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen.

Steenlaan 90 - Rijswijk. Vraagprijs 128.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen. Steenlaan 90 - Rijswijk Vraagprijs 128.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Dit ruime, direct instap klaar 3-kamer (voormalig 4-kamer) appartement is gelegen

Nadere informatie

Lekdijk oost 16 e K125 - Lopikerkapel. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Lekdijk oost 16 e K125 - Lopikerkapel. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Lekdijk oost 16 e K125 - Lopikerkapel Vraagprijs 147.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Direct gelegen aan de prachtige rivier de Lek op recreatiepark De

Nadere informatie

Daniel Noteboomstraat 40 - Noordwijk

Daniel Noteboomstraat 40 - Noordwijk Daniel Noteboomstraat 40 - Noordwijk Vraagprijs 145.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Goed onderhouden 2 - kamer appartement op de 1ste verdieping, met balkon

Nadere informatie

Carolusdreef 42 VALKENSWAARD

Carolusdreef 42 VALKENSWAARD Carolusdreef 42 VALKENSWAARD Vraagprijs 162.500,00 kosten koper GEHEEL RENOVEERD EN GOED ONDERHOUDEN, 2-KAMER APPARTEMENT (CA. 70 M2, INCL. 2 BALKONS) OP DE TWEEDE VERDIEPING (LIFT AANWEZIG) MET EIGEN

Nadere informatie

Paardebloemstraat 7 KLAASWAAL

Paardebloemstraat 7 KLAASWAAL Paardebloemstraat 7 KLAASWAAL Vraagprijs 198.000,00 kosten koper Fijne lichte eengezinswoning te koop. Klaaswaal is een rustig gemoedelijk dorp waar alle voorzieningen voorhanden zijn. Er is een supermarkt,

Nadere informatie

Fokkezeil Amsterdam. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Fokkezeil Amsterdam. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Fokkezeil 107 - Amsterdam Vraagprijs 200.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Heerlijk ruim 4 kamer appartement (92m2) op de eerste etage met balkon op het

Nadere informatie

Keizer Karelplein 28 - Nijmegen

Keizer Karelplein 28 - Nijmegen Keizer Karelplein 28 - Nijmegen Vraagprijs 223.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Op een unieke locatie, met weids uitzicht over Keizer Karelplein, gelegen gerenoveerd

Nadere informatie

Vleutenseweg 207 - Utrecht

Vleutenseweg 207 - Utrecht Vleutenseweg 207 - Utrecht Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! VLEUTENSEWEG 207 UTRECHT 139.000,- Aan de rand van het rustieke Nieuw Engeland ligt

Nadere informatie

Marie Heinekenplein Amsterdam

Marie Heinekenplein Amsterdam Marie Heinekenplein 715 - Amsterdam Vraagprijs 425.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Op het Marie Heinekenplein om de hoek van de Heinekenbrouwerij, vindt u dit

Nadere informatie

Peppelweg 78 C - Rotterdam

Peppelweg 78 C - Rotterdam Peppelweg 78 C - Rotterdam Vraagprijs 96.250,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Ideaal startersappartement! Op 2e etage gelegen volledig gerenoveerd ruim 2- voorheen

Nadere informatie

Daalseweg 93 a - Nijmegen

Daalseweg 93 a - Nijmegen Daalseweg 93 a - Nijmegen Vraagprijs 150.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! In de populaire wijk Nijmegen-Oost, op loopafstand van het stadscentrum, ligt dit keurig

Nadere informatie

Sterkselseweg 3 a - Maarheeze

Sterkselseweg 3 a - Maarheeze Sterkselseweg 3 a - Maarheeze 229.000,00 kosten koper Omschrijving Altijd al zelf uw huis willen (laten) ontwerpen en bouwen? Dit prachtig en centraal gelegen bouwperceel van 825 m2 ligt op loopafstand

Nadere informatie

Schumannlaan 103 ZWOLLE

Schumannlaan 103 ZWOLLE Schumannlaan 103 ZWOLLE Vraagprijs 187.500,00 kosten koper Moderne ruime eindwoning met nette achtertuin, achteringang, eigen parkeerplaats en vrijstaande houten berging. De achteringang/parkeerplaats

Nadere informatie

Scheerdershof 102 - Warnsveld. Vraagprijs 137.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen.

Scheerdershof 102 - Warnsveld. Vraagprijs 137.000,00 kosten koper. telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl www. zelfverkopen. Scheerdershof 102 - Warnsveld Vraagprijs 137.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving Let op! Bij deze woning kan men in aanmerking komen voor een starterslening

Nadere informatie

Tilburgseweg-Oost 43 - Eindhoven. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Tilburgseweg-Oost 43 - Eindhoven. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Tilburgseweg-Oost 43 - Eindhoven Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Omschrijving Verrassend ruim (ca. 90 m2) en netjes afgewerkt hoekappartement gelegen op gunstige locatie nabij het Evoluon, uitvalswegen,

Nadere informatie

Sumatrastraat 21 + 23 - Tilburg

Sumatrastraat 21 + 23 - Tilburg Sumatrastraat 21 + 23 - Tilburg Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Bedrijf / winkel / woonhuis in Tilburg Nabij centrum en uitvalswegen. Dit pand

Nadere informatie

Ameland 35 ZAANDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper

Ameland 35 ZAANDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper Ameland 35 ZAANDAM Vraagprijs 197.500,00 kosten koper HEEL BIJZONDER, dit vrijstaande Zaanse houten huis, waar je je thuisvoelt zodra je er binnen stapt. De woning staat in een rustige woonwijk aan een

Nadere informatie

Lange Distelstraat 12 AMSTERDAM

Lange Distelstraat 12 AMSTERDAM Lange Distelstraat 12 AMSTERDAM Vraagprijs 169.500,00 kosten koper Wonen in het monumentale Disteldorp: Voor starters op de woningmarkt bieden wij aan een nette hoekwoning met tuin op slechts vijf minuten

Nadere informatie

Regenboog 13 - Amersfoort

Regenboog 13 - Amersfoort Regenboog 13 - Amersfoort Vraagprijs 179.950,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Zeer luxe recent afgewerkt appartement met eikenhouten vloer en complete keuken en eigen

Nadere informatie

Van Eysingalaan 95 - Utrecht

Van Eysingalaan 95 - Utrecht Van Eysingalaan 95 - Utrecht Vraagprijs 134.900,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Zeer licht 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement op 3e verdieping met ruim balkon

Nadere informatie

Itskenheerd 3 - Marum

Itskenheerd 3 - Marum Itskenheerd 3 - Marum Vraagprijs 139.500,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Goed onderhouden praktisch ingerichte tussenwoning met tuinhuis en achterom. Woning is gelegen

Nadere informatie

Arent Krijtsstraat 57 - Diemen. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen.

Arent Krijtsstraat 57 - Diemen. Vraagprijs ,00 kosten koper. telefoon www. zelfverkopen. Arent Krijtsstraat 57 - Diemen Vraagprijs 185.000,00 kosten koper telefoon 088 2350 100 E-mail info@zelfverkopen.nl Omschrijving 3- kamerappartement op de 3e verdieping (voorheen 4-kamer) met badkamer

Nadere informatie

De Zalmen 107 - Doorwerth

De Zalmen 107 - Doorwerth De Zalmen 107 - Doorwerth Vraagprijs 167.900,00 kosten koper Omschrijving De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Direct aan de bosrand bevindt zich dit luxe 4 kamer appartement,welke in 2012 grondig

Nadere informatie

Ruusbroecstraat 109 - Zwolle

Ruusbroecstraat 109 - Zwolle Ruusbroecstraat 109 - Zwolle Vraagprijs 148.000,00 kosten koper Omschrijving ZWOLLE, RUUSBROECSTRAAT 109 De goedkoopste NVM makelaar van Nederland! Op korte afstand van het centrum gelegen fraaie 3 kamer-appartement

Nadere informatie

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl

Beneluxlaan 515 - Heemskerk. Vraagprijs 119.750,00 kosten koper. www.e-makelaar.nl 088-235 0123 info@e-makelaar.nl Beneluxlaan 515 - Heemskerk Vraagprijs 119.750,00 kosten koper Omschrijving Is het tijd om je vleugels uit te slaan? Nu kan dat. In dit prachtige appartement is het goed wonen. Ruimte, uitzicht, alle ingrediënten

Nadere informatie