ONWEERSTAANBARE VORMEN...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONWEERSTAANBARE VORMEN..."

Transcriptie

1 PEUGEOT 207 CC

2 ONWEERSTAANBARE VORMEN... U staat plotseling oog in oog met een schoonheid die haar weerga niet kent. Uw hart begint sneller te kloppen en uw keel wordt droog. Weleens meegemaakt? U voelt exact hetzelfde wanneer de 207 CC voor het eerst in uw blikveld komt. En coupé en cabriolet in één: de CC. Peugeot is de uitvinder van dit concept en weet als geen ander geraffineerde en aantrekkelijke vormen te ontwerpen. Een elegante flair die u uitnodigt over de boulevard te flaneren, met de haren in de wind... Een hedendaagse interpretatie van het onvervalste CC-gevoel dus! U merkt direct dat de verstandhouding tussen u en uw CC vanaf het begin perfect zal zijn.

3

4 OP SLAG VERLIEFD...

5 De voorzijde maakt de 207 CC nog aantrekkelijker. Met de achterlichten met ledlampen, de nieuwe stootlijsten in carrosseriekleur en de chromen sierlijst en met 16 lichtmetalen velgen* legt de 207 CC nog meer nadruk op het design. *Afhankelijke van de uitvoering, standaard of niet leverbaar. De magie van de CC In de coupéconfiguratie biedt de Peugeot 207 CC de rust en geborgenheid van een van de buitenwereld afgeschermd interieur en het veilige idee van een vast dak. Zonder dat u hoeft uit te stappen, wordt uw coupé binnen twintig seconden omgetoverd in een cabriolet! Het wegklapbare dak wordt automatisch in de bagageruimte opgeborgen, terwijl toch 187 liter (449 liter in de coupéstand) beschikbaar blijft voor de bagage.

6 IN EEN WOORD GERAFFINEERD

7 Elke dag ontdekt u nieuwe kwaliteiten van de 207 CC. De heerlijke, ergonomische stoelen bijvoorbeeld. Of het prachtige interieur met zijn rijke uitrusting: de follow-me-home verlichting die nog even blijft branden wanneer u de auto verlaat, handbediende of automatische airconditioning met gescheiden regeling*, de roll-bars, de schakelindicator**, de AUX-aansluiting in het dashboardkastje. U voelt aan alles dat de veiligheid van topklasse is. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel. **Afhankelijk van de motorisering Richtingaanwijzers met impulsbediening De 207 CC is standaard voorzien van richtingaanwijzers met impulsbediening: door de hendel kort omhoog of naar beneden te bewegen gaan de richtingaanwijzers drie keer knipperen. Op deze wijze kunt u richting aangeven zonder de richtingaanwijzer handmatig te hoeven uitschakelen. Met name op de snelweg erg praktisch! Multimedia De 207 CC kan, optioneel, uitgerust worden met Peugeot Connect Nav, inclusief Peugeot Connect SOS. Een multimedia systeem waarin de nieuwste informatie- en communicatietechnologie is verwerkt. De 207 CC is standaard uitgerust met Peugeot Connect Sound met MP3. Deze radio/cd-speler met uitstekende geluidskwaliteiten, heeft 6 speakers en is te bedienen via een bediening aan de stuurkolom. Peugeot Connect Nav Dit navigatiesysteem beschikt over een 7-inch kleurenscherm en leidt u via de meest optimale route naar uw bestemming, daarnaast houdt dit navigatiesysteem u op de hoogte van de meest actuele verkeerssituatie. Met Peugeot Connect Nav is heel Europa bereikbaar, dankzij de complete en uitgebreide kaartgegevens opgeslagen op een SD-kaart. De kaart kan twee- of driedimensioneel worden weergegeven. De driedimensionale weergave heeft een birdview - effect, waarbij een vlucht over het parcours wordt gesimuleerd met de horizon in perspectief. Met behulp van de Bluetooth carkit kunt u veilig en handsfree telefoneren met uw (compatibel) mobiele telefoon. Uiteraard beschikt Peugeot Connect Nav ook over een radio/cd-speler met MP3.

8 VERLEIDELIJK, NIET WAAR? Kon u de verleiding niet weerstaan? De 207 CC beantwoordt aan uw wensen: een fantastisch rijcomfort, de doordachte uitrusting die ervoor zorgt dat u zich volledig op het rijden kunt concentreren, een interieur dat zich qua geluidscomfort kan meten met dat van een luxe sedan. Met de 207 CC kunt u genieten van de zon, de vrijheid en een ongeëvenaard comfort. Zicht en licht Het grote glasoppervlak van de 207 CC biedt u een voortreffelijk uitzicht op de wereld om u heen en zorgt voor een aangename hoeveelheid licht in het interieur. In de cabrioletstand zult u dankzij de sterk hellende voorruit geen last hebben van luchtwervelingen, zodat u ongehinderd kunt genieten van het open rijden. Windscherm Het windscherm beschermt de passagiers als het dak is weggeklapt. Dit systeem, Windstop* genaamd, dempt de luchtstromen en het geluidsniveau bij hogere rijsnelheden. Dankzij de automatische airconditioning kunt u genieten van topcomfort, zelfs als het dak is weggeklapt. * Als accessoire verkrijgbaar. Een geraffineerde afwerking In de cabrioletconfiguratie biedt de 207 CC een vrije blik op het comfortabele en fraai afgewerkte interieur, waarvan zelfs de kleinste details met zorg zijn behandeld: de elegante sierstiksels van de lederen bekleding, de aluminium dorpelbeschermers* en de rollbars vormen de bekroning op de sportieve lijn van de auto. * Afhankelijk van de uitvoering.

9

10 PERFECTE HARMONIE U bent gevallen voor het onweerstaanbare karakter van de 207 CC. Kies de motor die het beste past bij uw eigen karakter: krachtig en snel, soepel of comfortabel. U zult intens van het rijden genieten, in perfecte harmonie met uw auto. 1.6 VTi 16V 120 pk Deze 1598 cm 3 16 kleppen benzine-injectiemotor, beschikt zowel over eigenzinnig temperament als grote souplesse, in alle omstandigheden. Het koppel staat borg voor prettige acceleraties en intens rijplezier, ook in de versie met automatische transmissie. 1.6 THP 16V 156 pk Deze motor kent buitengewone koppelwaarden die garant staan voor de meest hoogstaande sportieve prestaties, al vanaf de laagste toerentallen. Anders gezegd: rijgedrag dat tegelijk een glimlach en sensatie oproept.

11

12 EEN KWESTIE VAN VERTROUWEN U vertrouwt volledig op uw 207 CC en dankzij de vele actieve en passieve veiligheidssystemen en hightech rijhulpsystemen maakt de 207 CC dit vertrouwen volledig waar. Veiligheidsgordels De veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van spankrachtbegrenzers en pyrotechnische gordelspanners. Bovendien is de passagiersstoel voorzien van speciale verankeringspunten en kunt u de passagiersairbag uitschakelen waardoor u heel gemakkelijk, snel en veilig een Isofix-kinderzitje kunt installeren. Automatisch uitklapbare roll-bars Alle uitvoeringen van de 207 CC zijn voorzien van actieve rollbars die, mocht de auto onverhoopt over de kop gaan, de inzittenden optimaal beschermen. Absorptievermogen Uw 207 CC beschermt u op meerdere manieren. De carrosseriestructuur absorbeert een groot deel van de energie die bij een aanrijding vrijkomt. Bij een frontale botsing zorgt de inschuifbare stuurkolom ervoor dat het stuurwiel niet te ver het interieur in komt en wordt het risico van het binnendringen van motor en versnellingsbak sterk gereduceerd. Bij een aanrijding van opzij wordt u goed beschermd door een kooiconstructie met zeer solide versterkingen aan de zijkanten. Airbags De inzittenden worden daarnaast beschermd door: adaptieve frontairbags waarvan bij activering de druk zich aanpast aan de kracht van de aanrijding, een knie-airbag, die onder de stuurkolom is aangebracht en de knieën van de bestuurder beschermt, en zij-airbags die in de stoelen zijn aangebracht en niet alleen het hoofd, maar ook de borstkas en de buik van de bestuurder en de voorpassagier beschermen. ESP Alle uitvoeringen van de 207 CC hebben een ongeëvenaard weggedrag dankzij hun actieve veiligheidsvoorzieningen. Bij de 207 CC combineert het ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) de dynamische stabiliteitscontrole met de antispinregeling (ASR), zodat u altijd de controle over de auto en grip op de weg houdt. Elektronische remdrukregelaar (ERV) De elektronische remkrachtverdeling (ERV) verdeelt de remdruk per wiel afzonderlijk, hetgeen de remwerking met name in bochten verbetert.

13 Dynamische stabiliteitscontrole (DSC) Het systeem vergelijkt permanent de signalen van de sensor hoekverdraaiing stuurwiel met die van de giersensor om het begin van onderstuur of overstuur te detecteren. Het systeem brengt uw nieuwe 207 CC vervolgens weer in het juiste spoor, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten. Verlichting Deze moderne technologie wordt aangevuld met statische lichtbundelsturing* voor een optimale verlichting onder moeilijke omstandigheden, automatisch inschakelende alarmknipperlichten bij sterk afremmen om achteropkomend verkeer zo vroeg mogelijk te waarschuwen... * Standaard, afhankelijk van de uitvoering.

14 PEUGEOT EN HET MILIEU Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 -uitstoot van minder dan 140 g/km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals een dieselmotor met roetfilter (geïntroduceerd in 2000 bij de Peugeot 607) die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust (het roetfilter reduceert de uitstoot van roetdeeltjes met 99%). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën als het Stop and Start-systeem, de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi-motoren.

15 RESPECT VOOR HET MILIEU Schakelindicator* Deze indicator geeft aan wanneer u het beste een andere versnelling kunt kiezen, zodat het brandstofverbruik zo laag mogelijk blijft en het milieu zo min mogelijk wordt belast. * Afhankelijk van de motorisering. Aerodynamisch en zuinig De carrosserie en de bodemplaat van de 207 CC zijn aerodynamisch gevormd voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. De 207 CC kan worden voorzien van banden met een lage rolweerstand die het brandstofverbruik verminderen. VERBRUIK EN EMISSIES Benzine Standaardverbruik, gemeten door UTAC* 1.6 VTi 16V 120 pk 1.6 VTi 16V 120 pk 1.6 THP 156 pk 5-bak 16 /17 4-traps aut. 16 /17 6-bak 17 Verbruik binnen de bebouwde kom (in l/100km) 8,6/8,7 10,3/10,4 10,3 Verbruik buiten de bebouwde kom (in l/100km) 5,2/5,3 5,6/5,7 5,7 Gecombineerd verbruik (in l/100km) 6,4/6,5 7,3/77,4 7,4 CO 2 uitstoot gecombineerd (in g/km) 149/ / * Volgens richtlijnen 99/100/CE. De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Eco-Drive op

16 KLEUREN EN BEKLEDINGEN De 207CC is leverbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren. VERNISMETAAL- LAKKEN (optioneel) Bleu Inari Gris Aluminium Gris Ermitage Bleu Smalt STANDAARDLAKKEN Gris Shark Noir Obsidien Blanc Banquise Rouge Aden Wielplaat Perth 16 Lichtmetalen velg Canberra 16 * Lichtmetalen velg Hockenheim 17 * Geen sneeuwkettingen mogelijk *Afhankelijk van de uitvoering, standaard of niet beschikbaar.

17 Stof Payerne Gris Stof Tressé Salsa Leer Alezan cognac* Leer Claudia zwart* Integraal leer Alezan cognac* *Zie de prijslijst voor details

18 Ga naar de website voor meer gegevens over de Peugeot 207 CC, om de 207 CC naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud en de technische gegevens van de 207 CC.

19 Peugeot & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaarstaat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern uitgeruste bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie voor personenauto s (geel kenteken) is drie jaar, terwijl de garantie tegen doorroesten van binnenuit maar liefst twaalf jaar is. * Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. PEUGEOT ASSISTANCE Tijdens de garantieperiode (en tijdens de looptijd van het Peugeot Zekerheidscontract) kunt u in heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen en ze garanderen natuurlijk dat uw Peugeot een Peugeot blijft. PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief alle materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Schadeherstel met merkgarantie van 4 jaar op reparatie, plaat- en spuitwerk. Kies bij (ruit)schade uitsluitend voor Peugeot Erkend Schadeherstel. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht. PEUGEOT LEASE & FINANCE Uw Peugeot-distributeur regelt - via Peugeot Lease & Finance voor u ook de beste financiering en/of het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard optional lease en financial lease, en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. PEUGEOT EXPERIENCE Beleef de wereld van Peugeot in Peugeot Experience. Het grootste productpresentatie- en proefritcentrum van Peugeot in Europa. U vindt Peugeot Experience in Breukelen (langs de A2 Utrecht-Amsterdam, afslag Breukelen, industrieterrein Breukelerwaard). In twee markante blauwe gebouwen op meer dan m² expositieruimte vindt u ruim 150 auto s, waaronder 90 demonstratieauto s startklaar voor een via uw Peugeot verkoopadviseur te regelen proefrit. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

20 Création : BD Network London Edition : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. November 2011

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot.

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. PEUGEOT 107 NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 CC Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 308

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID PEUGEOT LEEF ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES

VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES PEUGEOT RCZ VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES Als een concept car het productiestadium haalt, is dat een droom die werkelijkheid wordt. Bewondering, ongeduld en sterke emoties strijden

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

207 CC. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2013

207 CC. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2013 207 CC Prijzen & Specificaties Per 01-01-2013 207 CC consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 CC VTi 1.6 120 88 D 149 26.840,- 6.957,- 3.451,- 16.432,-

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. 2 Kia Optima Hybrid Maak u op voor een ervaring die alle records breekt De nieuwe

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie