Beste ouders/verzorgers, Met vriendelijke groet, Erik Stam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers, Met vriendelijke groet, Erik Stam"

Transcriptie

1 Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO Mailadres van de school Agenda week 44 en 45: 28 nov. Klassenbezoeken instructie spelling 1 nov. directeurenoverleg( s morgens) 8 nov. teamvergadering 10 nov. 17 u. lampionoptocht Datum: 27 oktober 2016 Week 44 en 45 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief. We zijn begonnen aan het tweede stuk van dit schooljaar. Deze periode tot de kerstvakantie wordt gekenmerkt door het korter worden van de dagen, maar ook door de feesten zoals Sint Maarten, Sinterklaas en Kerstfeest. Een gezellige, maar ook drukke tijd. Laten we er met een elkaar een fijne periode van maken. Met vriendelijke groet, Erik Stam 10 nov. nieuwsbrief 6 Algemeen nieuws: Hoofdluis: Afgelopen dinsdag zijn alle kinderen weer op hoofdluis gecontroleerd. Er is daarbij geen hoofdluis gevonden. Joepie! Informatieboekje Maandag heeft u, als het goed is, het informatieboekje ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, laat dat dan even weten dan kan dat alsnog geregeld worden. Wat niet in het informatieboekje staat is dat 5 mei ook een vrije dag is, zoals al eerder gemeld in de nieuwsbrief. Misschien goed om dat zelf even te noteren. Vrijwillige Ouderbijdrage Met deze nieuwsbrief krijgt u zowel digitaal als op papier (via uw oudste kind) een nota mee voor het voldoen van de vrijwillige ouderbijdrage. Oudergesprekken De oudergesprekken staan gepland op donderdag 24 november en dinsdag 29 november. U ontvangt hierbij de uitnodiging zowel digitaal als op papier( via uw oudste kind). Website Samen met Jan Kornelis Stol wordt binnenkort gestart met het bijwerken van de website. Het uiterlijk zal wat worden aangepast, waardoor de website wat sprankelender en dynamischer gaat worden.

2 Als de website is aangepast willen we ook de nieuwsbrief daarop aanpassen, zodat website en nieuwsbrief een herkenbaar geheel vormen. Sint Maarten: Oproep Sint Maarten Om de twee jaar vieren we met de hele school Sint Maarten. Dit jaar is dat ook het geval. We willen een lampionnenoptocht organiseren. Het is de bedoeling dat wij op donderdag 10 november om uur als leerkrachten en leerlingen in de optocht lopen en dat u als ouders langs de route staat om onze lampionnen te bewonderen. Er zijn 6 oversteekplaatsen waar we uw hulp nodig hebben. We zouden het fijn vinden als op die 6 plekken 2 ouders staan die het verkeer tegen willen houden, zodat wij veilig over kunnen steken. Wilt u dit doen, dan kunt u zich via bonnyboer@vcomog.nl even aanmelden en dan hoort u verder over het hoe en wat. Meer informatie en de route ontvangt u z.s.m. Kerstviering Het duurt nog wel even, maar het is wellicht goed om alvast te weten dat wij op donderdagavond 22 december om 19 uur het kerstfeest vieren in de Gereformeerde Kerk. U bent van harte uitgenodigd deze viering bij te wonen. De volgende nieuwsbrief ontvangt u donderdag 10 oktober. Erik Stam JARIGEN: Wij wensen de kinderen die de komende weken jarig zijn een hele fijne verjaardag! In de vorige nieuwsbrief ben ik helemaal vergeten te melden dat de afgelopen week jarig waren: Dinand Schouwstra, Thieme de Boer, Caj Raap, Kjell Raap en Daphne Heidmeijer. Excuses dat ik jullie ben vergeten te melden en alsnog van harte gefeliciteerd! De komende weken is jarig: 28 oktober Milan Bosma groep 7 3 november Michel Kalkhuis groep 3 5 november Nick van der Reep groep 7 Nieuws uit de groepen: Wie durft? is het thema van de bijbelverhalen van volgende week. De verhalen komen uit 1 Samuël. Tegen de grote, sterke reus Goliat is niemand opgewassen. Iedereen is bang voor hem. David vertrouwt erop dat God hem helpt om Goliat te verslaan. In week 45 horen we dat het goed gaat met David. De mensen vinden hem een held, maar koning Saul wordt jaloers en boos op David. Het wordt zo erg dat David moet vluchten.

3 Groep 1/2 Hallo allemaal, Iedereen heeft van de herfstvakantie genoten en veel kinderen hebben druk herfstnoten gezocht. De zandtafel is veranderd in een kastanje- en eikeltafel. De kinderen mogen, als ze dat leuk vinden, herfstspullen van thuis meenemen. We hebben het de komende weken over de herfst en dan vooral herfst in het bos. Elke week staat een dier uit het bos centraal. Deze week is het het edelhert en volgende week de eekhoorn. Dat het herfst is merken we met buitenspelen ook. Het gras en het bos zijn natter en de temperatuur is ook gedaald. Als u het vervelend vindt als de goede schoenen vies worden, dan kunt u het beste een paar laarzen op school in de kapstokkast zetten. Zo kunnen de kinderen wel lekker buiten spelen in het bos en in de plassen. Onze fietsen buiten hebben ijzeren sturen. Deze zijn erg koud, dus vandaar onze vraag of u uw kinderen wanten mee wilt geven. Handschoenen mogen ook, maar dan zouden we het wel prettig vinden als u thuis oefent met aantrekken. De letter van de week is veranderd in de klank van de week. Dit hebben we gedaan omdat we meer nadruk willen leggen op het auditieve gedeelte van het leren lezen. De letter heeft een naam en een klank en bij lezen maken we gebruik van de klank. Vandaar dat we het nu de klank van de week noemen. Als uw kind de klanktas mee krijgt, dan is het dus de bedoeling dat de voorwerpen beginnen met die klank en niet persé met die letter. Als we de a behandelen mag een appel wel, maar een auto en een aardappel niet. De kinderen van groep 2 krijgen de klanktas mee naar huis en de kinderen van groep 1 krijgen vanaf deze week de logeertas mee naar huis. Kikker komt bij de groep 1ers logeren. Hij heeft een tas met zijn spulletjes erin mee en mag 2 of 3 nachtjes blijven slapen. Hij logeert van vrijdag tot maandag en van dinsdag tot donderdag. Het is de bedoeling dat u, samen met uw kind, even een verhaaltje in het boekje schrijft over wat Kikker allemaal met uw kind heeft beleefd. Op donderdag en maandag mag het kind dan vertellen wat ze gedaan hebben. 5 december komt Sinterklaas bij ons op school. Ook dit jaar zal er weer een circuit zijn waarbij we hulp van ouders nodig hebben. Als u ons 5 december s morgens wilt helpen, kunt u zich aanmelden op de formulieren op de deur bij groep 3/4 en 1/2. Groep 3/4a: De vakantie heeft de kinderen goed gedaan en we zijn weer fris van start gegaan. We gaan een drukke periode in, waarin er veel op de kinderen af komt. We zijn begonnen met onze lampionnen. Doordat de kinderen zo enthousiast waren toen we bezig waren met onze namen in graffiti letters te maken, heb ik besloten dit nogmaals terug te laten komen in een lampion. We gebruiken nu andere technieken wat materiaal betreft, maar het idee is hetzelfde. Daarnaast leren we dingen over de herfst. Ik wil samen met de kinderen een herfsttafel gaan maken en de kinderen mogen hiervoor spullen mee naar school nemen.

4 5 december komt Sinterklaas bij ons op school. Ook dit jaar zal er weer een circuit zijn waarbij we hulp van ouders nodig hebben. Als u ons 5 december s morgens wilt helpen, kunt u zich aanmelden op de formulieren op de deur bij groep 3/4 en 1/2. Groep 4b/5 Op dinsdag 8 november gaan de kinderen van onze groep, dus zowel 5 als 4b, naar de Heemtuin in Muntendam. Als echte detectives moeten ze een moord in het bos onderzoeken. Welke dieren waren hier en wie heeft het gedaan??? Oh, ja, nog even een paar praktische zaken: laarzen meenemen/aantrekken en kleding die wel tegen een beetje nattigheid of vuil kan. We moeten uiterlijk 9.45 uur beginnen en het duurt 1 ½ uur. Het vervoer is geregeld, de moeders van Aniek, Jelmer, Rosan, Sven en Dinant (van der Deen) hebben zich opgegeven om te rijden. Zij ontvangen binnenkort alle benodigde informatie. De boekpromoties zijn gestart. In de groep hangt de namenlijst met data wie wanneer aan de beurt is. De kinderen krijgen ongeveer 4 weken van te voren een formulier met uitleg mee naar huis. Dit blad nemen ze tijdens de boekbespreking ingevuld weer mee naar school. Dit is hun spiekblad en ons beoordelingsformulier. We geven elkaar tips en tops, misgaan kan het nooit!!! Groep 6/7a Wat fijn om alle kinderen weer opgeladen terug te zien na de vakantie! We hebben een echte pechvogel in de klas, Jolan. Waar hij eerst zijn sleutelbeen had gebroken, heeft hij in de vakantie zijn arm gebroken. Heel veel beterschap, Jolan! Voor de vakantie hebben we een hele leuke afsluiting gehad van de Kinderboekenweek. We willen daarvoor alle opa's en oma's die bij ons hebben voorgelezen nogmaals hartelijk bedanken. Op vrijdagmiddag 18 november van tot uur willen we graag met alle leerlingen van groep 7 en 8 naar het Eemsdeltacollege in Delfzijl. Daar wordt een evenement van Technics4U georganiseerd. Hiervoor hebben we ouders nodig die de leerlingen kunnen halen en/of brengen naar Delfzijl. Aangezien groep 7 en 8 uit 32 leerlingen bestaat, snapt u wel dat we veel ouders nodig hebben om het vervoer rond te krijgen. Wilt u ons helpen? U kunt het doorgeven via de mail naar chantalschipper@vcomog.nl of via uw kind, graag hoor ik dan ook hoeveel plaatsen u beschikbaar heeft in uw auto. Als we voldoende mensen bereid hebben gevonden om ons te kunnen brengen, dan krijgt u meer informatie over de vertrektijden. We hebben een aantal moeders gevonden die ons willen helpen met het maken van de lampions. We zouden het ontzettend fijn vinden als we nog 1 paar extra handen krijgen voor a.s. vrijdagmiddag 28 okt. Wie wil ons hierbij helpen? Groep7b/8

5 Op vrijdagmiddag 18 november van tot uur willen we graag met alle leerlingen van groep 7 en 8 naar het Eemsdeltacollege in Delfzijl. Daar wordt een evenement van Technics4U georganiseerd. Hiervoor hebben we ouders nodig die de leerlingen kunnen halen en/of brengen naar Delfzijl. Aangezien groep 7 en 8 uit 32 leerlingen bestaat, snapt u wel dat we veel ouders nodig hebben om het vervoer rond te krijgen. Wilt u ons helpen? U kunt het doorgeven via de mail naar chantalschipper@vcomog.nl of via uw kind, graag hoor ik dan ook hoeveel plaatsen u beschikbaar heeft in uw auto. Als we voldoende mensen bereid hebben gevonden om ons te kunnen brengen, dan krijgt u meer informatie over de vertrektijden. We hebben een aantal moeders gevonden die ons willen helpen met het maken van de lampions. We zouden het ontzettend fijn vinden als we nog 1 paar extra handen krijgen voor a.s. vrijdagmiddag 28 okt. Wie wil ons hierbij helpen?

Datum: 10 november 2016 editie 6, week 46 en 47

Datum: 10 november 2016 editie 6, week 46 en 47 Mailadres: directiecbsdezonnewijzer@vcomog.nl Datum: 10 november 2016 editie 6, week 46 en 47 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief. Veel leesplezier gewenst. Met vriendelijke

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen:

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen: 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43 Kalender: 30-10 Cursus team(leren Analyseren) 31-10 Team vergadering Schoolcommissie overleg Bijbelverhalen: Week 44: 29 oktober-4 november Mozes gaat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 27 oktober 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 27 oktober 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 27 oktober 2016 Stamgroepen en O4NT Bij de invoering van O4NT gaan we werken in stamgroepen.

Nadere informatie

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015

Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 Nr. 10 23 oktober schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Met vriendelijke groet, Erik Stam

Beste ouders/verzorgers, Met vriendelijke groet, Erik Stam Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Mailadres van de school directiecbsdezonnewijzer@vcomog.nl Datum: 13 oktober 2016 Week 42 en 43 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat

weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Agenda: 2 november uur dankdagdienst in gereformeerde kerk aan de Johannes Poststraat weekinfo Datum: maandag 31 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Agenda: 2 november

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie

Het Vijfblaadje. Kalender maand oktober. Wie zijn er jarig? School informatie 11 oktober - nummer 7 Het Vijfblaadje Kalender maand oktober 12 oktober Kijkavond van 18.30 19.30 uur 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie 27 oktober Koffie uurtje ouders

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Agenda. 17 okt. t/m 25 okt. Herfstvakantie 28 okt.

Nadere informatie

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen.

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen. N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2013 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 18 NR. 4 van de directie DE SCHOOLFOTOGRAAF KOMT! Op 5 november komt de schoolfotograaf. Dit jaar verloopt de ontvangst

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke

Tijdens techniekles in de klas! Stein vertelt in de klas over zijn ik doos, tijdens de les Sociale Vaardigheden. Om de beurt heeft elke Nieuwsbrief klas B5 Beste ouders, verzorgers en leerlingen van Klas B5, Voor u ligt het Herfstexemplaar van onze nieuwsbrief. We geven voor elke vakantie een nieuwsbrief mee, waarin we vertellen over zaken

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 november 2015 inhoud nieuwsbrief -Natuurweek groep 7 -Sparen voor de schoolbieb -Bladactie 2015 -Schaatsen voor water -Sinterklaas

Nadere informatie

Jaargang 18 nr mei 2018

Jaargang 18 nr mei 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 18 31 mei 2018 Voorwoord Deze keer ontvangt u een iets kortere Arktualiteiten dan u van ons gewend bent, maar wél met veel

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar

Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 november/december schooljaar 2016-2017 AGENDA 5 december de Sint op school. 13 december Teamvergadering. 21 december

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Datum: 19 oktober 2017 editie 4, week 43,44

Datum: 19 oktober 2017 editie 4, week 43,44 Mailadres: directiecbsdezonnewijzer@vcomog.nl Datum: 19 oktober 2017 editie 4, week 43,44 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende week is het alweer

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie