NIEUWSBRIEF H.V. Beilen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF H.V. Beilen"

Transcriptie

1 Beste handballers, NIEUWSBRIEF H.V. Beilen De competitie is voor dit seizoen weer gespeeld en eindelijk maar toch is de derde nieuwsbrief de deur uit. In deze nieuwsbrief zullen we terugblikken op het mooie seizoen 2015/2016. We gaan het hebben over de spannende bekerfinale die dames 1 moest spelen op 12 juni in Smilde. Hier zal een verslag staan over misschien wel de spannendste wedstrijd die de dames ooit hebben gespeeld. En niet alleen dames 1 hebben een prijs gewonnen dit seizoen, ook onze dames Midweek zijn kampioen geworden dit seizoen en niet voor de eerste keer kunnen we verklappen. Ook de andere teams van HV Beilen hebben prachtige prijzen gewonnen dit seizoen en ook aan leuke evenementen meegedaan. Daarnaast komt natuurlijk die lang verwachte verengingsfoto waar we allemaal lang genoeg op hebben gewacht. Verder blikken we terug op het halen van het oud papier en hoe het is om vrijwilliger te zijn bij HV Beilen. Ook gaan we het hebben over Beachhandbal, dat in een korte periode is uitgegroeid als een goede en mooie vervanging voor de zomerstop. Als laatste zal er aandacht besteed worden aan de heren van Oranje. Ook de dames van Oranje hebben weer uitermate goed gepresteerd en gaan weer meedoen aan twee verschillende toernooien in twee hele verschillende landen. En de heren hebben zichzelf ook weer op de kaart gezet en gaan door om uiteindelijk ook op een eindtoernooi te spelen. Naast al deze punten willen wij als bestuur alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan en zouden wij allemaal niet kunnen doen wat wij het liefste doen, namelijk handballen! Dan rest ons niks anders dan jullie veel leesplezier te wensen met deze nieuwsbrief en jullie allen alvast een fijne zomervakantie toe te wensen! Met sportieve groeten, Het gehele bestuur van HV Beilen, Gert Alting Inge Mutgeert Brian Oosterhof Hilda Steen

2 DAMES 1 BEKERKAMPIOEN! Beilen sterkste in bekerfinale De dames van Beilen hebben voor het eerst in de clubhistorie (volgens de vertegenwoordiger van het NHV) de Noordelijke Districtsbeker gewonnen. Een super prestatie waar het team trots op mag zijn. Vooraf was er toch enige spanning te bespeuren op de gezichten van de dames, maar dat was logisch gezien het belang van de wedstrijd. Het jeugdige team heeft nog niet heel veel ervaring met het spelen van finales. Na het eerste fluitsignaal had deze spanning gelukkig geen invloed op het spel. Beilen had enorm veel pech in de afronding, paal en lat stonden voortdurend succes in de weg. Hierdoor konden de JUMBO dames in de beginfase niet op een geruststellende voorsprong komen, na tien minuten stond er een schamele 1-1 op het scorebord. Hierna kwam Beilen op stoom en maakten ze vier treffers op rij. Daarna kwam Vivendi beter in de wedstrijd, maar ook zij konden moeilijk het net vinden. Dit was mede te danken aan het zeer goede keeperswerk van onze goalie. De ruststand was uiteindelijk 7-9 voor Beilen. Belangrijk was om in de tweede helft de rust te bewaren en op de juiste momenten toe te slaan. Dit lukte voortreffelijk. Hoewel het scoren in de tweede helft nog stroef verliep, vergrootte Beilen de voorsprong wederom tot vier punten. Vijf minuten voor het einde leek de wedstrijd met een stand dan ook beslist, maar in een alles of niets offensief van Vivendi kreeg de wedstrijd toch nog een spannende slotfase. Gelukkig wist Beilen 30 seconden voor het eindsignaal de belangrijke 15e treffer te maken, waardoor het verschil weer twee werd. Vivendi scoorde nog in de slotseconde, eindstand Dames gefeliciteerd met deze mooie prijs!!! Verder zijn de dames 4 e geëindigd dit seizoen in de eerste klasse, waar de dames voor het eerst aan deelnemen. Een ontzettend goede prestatie weer dames, ga zo door!!

3 DAMES MIDWEEK ALWEER KAMPIOEN! Dames Midweek kampioen!!! De dames van Beilen winnen vandaag overtuigend van FHC en zijn hierdoor opnieuw kampioen geworden van de midweek competitie. In het begin van de wedstrijd leek het een moeilijke wedstrijd te worden, maar na een 2-4 achterstand kwam Beilen beter in de wedstrijd. Bij rust was de achterstand omgezet in een 8-6 voorsprong. De dames beseften dat ze de tweede helft alert moesten blijven aangezien de voorsprong nog minimaal was. Je kon zien dat de dames veel ervaring hebben met het spelen van kampioenswedstrijden. Op de juiste momenten werd even de rust gepakt en op andere momenten werd de verdediging van FHC met flitsende aanvallen gepasseerd. Het duurde dan ook niet lang voordat er een ruime voorsprong op het scorebord stond. Beilen kon hierdoor de wedstrijd rustig uitspelen tot een eindstand. Met deze overwinning zijn de dames Midweek niet alleen kampioen van dit seizoen, maar kampioenen van de afgelopen vijf seizoenen! Een super prestatie natuurlijk en meer dan verdiend. Dames van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!!

4 DE TEAMS VAN HV BEILEN Naast dames 1 en dames Midweek heeft de vereniging natuurlijk ook andere teams die mooie prijzen hebben gewonnen en aan leuke activiteiten hebben meegedaan. We gaan alle teams even bij langs, van klein naar groot, om te kijken wat zij allemaal dit seizoen gedaan hebben en hoe ze gepresteerd hebben. F-JEUGD De kleinste toppers spelen geen competitie maar toernooitjes door heel Drenthe. En op die toernooitjes zullen ze niet snel vergeten wie deze toppers zijn. Op het toernooi van Gieten werden ze 3 e en namen ze een mooie beker mee naar huis. Hieronder een foto van onze grote toppers op het toernooi van Gieten. Naast het toernooi van Gieten deden ze ook mee aan het Fairplay toernooi in Hoogeveen, waar ook hier weer een beker in ontvangst werd genomen. Ook deden ze nog mee aan het Patatjestoernooi en aan het Pannenkoekentoernooi, waar ze het reuze naar hun zin hadden. Een paar dames wilden zelf ook nog wat zeggen over het Pannenkoekentoernooi, dat te lezen is op de volgende pagina.

5 - Verslag van Floor: In Emmen was er een leuk toernooi! De pannenkoeken waren lekker en de wedstrijden waren spannend en leuk. En het was leuk om samen te werken! Het was een gezellige dag. - Verslag van Lysanne: Ik heet Lysannne en ben 8 jaar. We hebben zaterdag een toernooi gehad en ik vond de pannenkoek lekker. We hebben 1 keer gelijk gespeeld en 4 keer verloren. Maar dit was dan ook mijn eerste toernooi. Ik vond het super leuk. - Verslag van Leanne: Ik heb een pannenkoek gehad en ik heb 4 wedstrijden gehad en ik vond het heel heel heel leuk. - Verslag van Mandy: Ik heb zaterdag een pannenkoek toernooi gehad, we hadden geen puntentelling, maar we deden het voor de lol. Ik heb 1 pannenkoek gehad. Het was leuk!!!! - Verslag van Marit: Ik heb 4 wedstrijden gespeeld en een pannenkoek gehad en ik vond het leuk!!! Zoals jullie hierboven kunnen lezen hebben ze het ontzettend naar hun zin gehad het afgelopen seizoen en gaan ook volgend seizoen weer samen door als de nieuwe E-jeugd!! C-JEUGD Onze C-jeugd spelen competitie in Drenthe en omstreken met 15 dames sterk. De dames kijken terug op een bewogen seizoen. Ze kregen veel dames erbij aan het begin van dit seizoen, waardoor er soms bijna een extra team op de bank zat. Met 15 dames in één team kun je je natuurlijk voorstellen dat er veel gezelligheid en ook heel veel gegiebel aanwezig is het team. Maar natuurlijk waren alle dames serieus tijdens de wedstrijden en werd er goed samengespeeld. De dames werden 10 e in de competitie dit seizoen en hebben twee mooie overwinningen binnengesleept. Ook deden ze weer mee aan het Hunzetoernooi dit seizoen en aan het toernooi van DOS, waar ze tweede werden van de poule en vierde van alle poules. Een knappe prestatie vinden wij!!

6 DAMES A-JEUGD De dames van de A-jeugd zijn dit seizoen geëindigd op de 7 e plek in de competitie en ook zij wisten dit seizoen twee overwinningen binnen te slepen. Ook al was het niet helemaal de doelstelling van de A-jeugd dames, toch hebben ze een leuk seizoen achter de rug. Als afsluiting hebben de dames meegedaan aan het Hunzetoernooi, waar zij heel knap als 2 e zijn geëindigd. De beker krijgen ze nog thuis gestuurd. Een prestatie waar jullie trots op mogen zijn dames, chapeau!! DAMES 2 Onze tweede dames elftal, in de vorm van elf dames, hebben zich goed staande gehouden dit seizoen. In een poel van zeven teams zijn onze dames als 4 e geëindigd dit seizoen en hielden de gehele competitie de koploper nauw in de gaten. Aan het einde van de competitie hadden de dames maar zeven punten minder dan de koploper en kunnen oprecht zeggen dat het een spannende competitie was dit seizoen. Volgend seizoen gaan de dames weer verder als dames 2 en hopen natuurlijk om aan het einde van het seizoen zichzelf kampioen 16/17 te mogen noemen. Naast de competitie hebben de dames meegedaan aan de Sportweek van Beilen. De Sportweek van Beilen was van maandag 13 juni tot en met vrijdag 17 juni. De Sportweek bestond uit: Volleybal, Handbal, Klaverjassen, Korfbal en Voetbal. Onze dames werden gedeeld derde uit een pool van 6 teams, ook hier weer een knappe prestatie dames!!

7 HEREN 1 Als laatste komen we aan bij heren 1. Onze heren zijn in een competitie van tien teams als 10 e geëindigd. Met als hoogte punt van het seizoen dat de heren toch nog twee punten wisten te pakken in de competitie. Met twee punten over de hele competitie kan er gezegd worden dat er verbeterpunten zijn in het team, en dat is ook zeker zo. Aan het begin van het seizoen hebben enkele nieuwe spelers zich toegevoegd aan de selectie van de heren. Twee jongens van de voormalige B-jeugd spelen sinds dit seizoen mee met de heren en ook een nieuw lid speelt bij heren 1 mee. Met de toevoeging van deze nieuwe spelers was het voor de heren vaak zoeken naar de juiste posities voor de juiste spelers. Vaak zaten onze heren tegen een overwinning aan te kijken, maar gaven het in de laatste paar minuten toch nog uit handen. Na het einde van de competitie zijn de heren naar Duitsland geweest voor hun teamuitje om te kijken hoe het nu echt moet. De heren zeiden dat ze veel hebben geleerd van de wedstrijd in Duitsland en aankomend seizoen goed gaan oefenen. Ook zullen onze heren doorgaan met de selectie van het afgelopen seizoen en hun nieuw doelstelling is om te eindigen in de middenmoot, hebben wij gehoord van de aanvoerder van heren 1. Wij zijn heel erg benieuwd en kunnen nu al niet wachten, zet hem op heren!!

8 NIEUWE TENUES EINDELIJK DAAR Het was een ware strijd om de nieuwe tenues klaar te krijgen dit seizoen, maar uiteindelijk wel een strijd die gewonnen is. Op donderdagavond 10 maart was het moment eindelijk daar: De nieuwe tenues! Alle teams van HV Beilen werden verzorgd met nieuwe tenues, waar de sponsoren opstaan van HV Beilen en natuurlijk het HV Beilen logo. Dit alles in de mooie kleuren geel en zwart, de kleuren van de vereniging. Nou horen wij vaak in de wandelgangen dat mensen zich afvragen waarom er gekozen is voor de overheersende kleur geel ten opzichte van de kleur zwart. De vorige vijf seizoenen was dit namelijk andersom, toen was zwart de overheersende kleur van de tenues. Sinds het seizoen 2015/2016 heeft de Nederlandse Handbal Vereniging, ook wel bekend als de NHV, besloten dat teams die lager spelen dan de eredivisie, niet meer volledig in de kleur zwart mogen spelen. Daarom heeft de vereniging besloten voor een nieuwe kleurencombinatie, met de kleur geel als hoofdkleur. Hieronder staat de verenigingsfoto met bijna alle spelers, scheidsrechters, coaches en trainers van HV Beilen.

9 OUD PAPIER OPHALEN Aan het begin van het seizoen is er besloten op de ALV, Algemene Leden Vergadering, dat alle teams zullen meehelpen met het maandelijks ophalen van oud papier. Nu we bijna een jaar met dit systeem hebben gewerkt kunnen we concluderen dat het prima functioneert. Daarom gaan we hier ook aankomend seizoen mee door. Hieronder alvast het nieuw rooster voor aankomend seizoen: Dames senioren Dames midweek Heren senioren Dames C-jeugd Dames E-jeugd Dames A-jeugd Dames senioren Dames senioren Dames midweek Heren senioren Dames C-jeugd 1 De minimale leeftijd om oud papier te mogen halen is en blijft 18 jaar. Dit betekent dat voor de teams met spelers onder de 18 jaar de ouders ingezet moeten worden. Maar ook bij de andere teams mogen ouders, vrienden of vriendinnen, grootouders, buren etc. ingezet worden. Als het team maar minimaal drie personen boven de 18 jaar levert. Uiteraard mogen er meer dan drie personen assisteren bij het oud papier ophalen. Uiteraard gaan we er vanuit dat net als vorig seizoen iedereen bereid is om mee te helpen bij het ophalen van het oud papier. De opkomst afgelopen seizoen was top en er waren altijd genoeg mensen die meehielpen, op één maand na. Bij deze willen wij ook iedereen bedanken die meegeholpen hebben in het afgelopen seizoen met het ophalen van het oud papier!!

10 VRIJWILLIGER BIJ HV BEILEN Bij de vereniging lopen toegewijde vrijwilligers rond, die allemaal stuk voor stuk ervoor zorgen dat wij onze mooie mooi sport kunnen uitoefenen. Elke vrijwilliger heeft een belangrijke rol binnen de vereniging en iedere vrijwilliger doet dit dan ook met veel plezier. Natuurlijk zijn er momenten waarbij je het even niet meer ziet zitten, bijvoorbeeld als je weet dat je weer helemaal naar Friesland toe moet reizen met je team. Maar als je dan die blije koppies ziet als ze een wedstrijd hebben gewonnen, of gewoon leuk gespeeld hebben, dan weet je precies weer waarvoor je het doet. Zonder onze vrijwilligers is er geen vereniging, iets wat wij allemaal helaas soms te veel voor lief nemen. Veel van onze vrijwilligers hebben allemaal dubbele rollen binnen de vereniging, omdat er helaas te weinig vrijwilligers zijn. Daarom willen wij graag aan jullie vragen om vrijwilliger te worden van de vereniging. Dit kan coach van de C-jeugd zijn, coach van dames 2, of verenigingsscheidsrechter zijn. Nou is scheidsrechter zijn niet altijd de leukste rol, maar wel broodnodig. Stel je voor jij kan je wedstrijd niet spelen omdat er geen scheidsrechter is, dat wil toch niemand?! Hieronder staan de rollen die allemaal beschikbaar zijn op dit moment voor volgend seizoen en misschien komen er wel meer bij. - Coach voor dames Midweek - Coach voor heren 1 - Coach voor dames 2, in combinatie met een andere coach - Coach voor de C-jeugd, in combinatie met een andere coach - Contactpersoon voor de scheidsrechters (Hierbij zorg jij ervoor dat er voor elke thuiswedstrijd er een scheidsrechter aanwezig is) - Verenigingsscheidsrechters (Hierbij ga je thuiswedstrijden fluiten voor de C-jeugd, A-jeugd en de dames 2) Wij hopen dat al deze functies natuurlijk worden ingevuld zodat wij allemaal kunnen doen wat wij het liefste doen, namelijk handballen! Heb je nou een rol gezien die jou aanspreekt, of wil je graag vrijwilliger zijn maar iets anders wilt doen dan wat hierboven staat, neem dan contact op met Brian Oosterhof op het telefoonnummer of via zijn mailadres brian.oosterhof@gmail.com. Hierbij willen wij nogmaals alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun hulp het afgelopen seizoen. Namens de hele vereniging, jullie zijn onze TOPPERS!!

11 BEACHHANDBAL Je kunt er niet meer omheen, Beachhandbal! Beachhandbal is in een paar jaar tijd een belangrijke tak van de handbalsport geworden. Het is dynamisch, bewegelijk, snel en een hele nieuwe kijk op het handbal zelf. Beachhandbal is eigenlijk bedoeld geweest om een opvulling te zijn voor de zomerstop bij de handbalsport. Maar in een korte periode is het meer geworden dan alleen een opvulling, het is een sport op zich geworden. Zo heb je elk jaar het NK Beachhandbal, wat gespeeld wordt op de stranden van Biddinghuizen. Het NK Beachhandbal 2017 speelt zich al af van 15 juni 2016 tot en met 15 juni Het is de bedoeling om in die tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen op een toernooi. De teams met de meeste punten gaan naar het NK toe, om zich NK Beachhandbalkampioen 2017 te mogen noemen. Maar voor dat zover is gaan we eerst naar het heden, namelijk het NK Beachhandbal Het NK Beachhandbal 2016 wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli bij Molecaten Park Flevostrand te Biddinghuizen. Met trots mogen wij mededelen onze dames meedoen aan het NK Beachhandbal Ook vorig jaar deden de dames van HV Beilen mee aan het NK Beachhandbal 2015 en werden hier 7 e. Dit jaar gaan de dames uiteraard voor de winst en hopen zichzelf Nederland Beachhandbalkampioenen te mogen noemen. De dames gaan naar het NK Beachhandbal 2016 onder leiding van Bert Popping, ook wel beter bekend als COACH. Ook al moet het NK Beachhandbal 2016 nog plaatsvinden, zijn de dames al druk bezig met het NK Beachhandbal Op 15 juni ging het NK 2017 al van start met een toernooi in Oldenzaal, waar de dames 5 e werden en een paar mooie punten mee naar huis mochten nemen. Natuurlijk rekenen de dames op veel supporters van Beilen, dus neem zoveel mogelijk vrienden en familie mee om de dames aan te moedigen. Wij wensen de dames van HV Beilen heel veel succes op het NK Beachhandbal 2016!!

12 DE HEREN VAN ORANJE We sluiten deze nieuwsbrief af met een mooi stukje over onze heren van Oranje. Natuurlijk de dames van Oranje ons sinds het WK in Denemarken handbal weer op de kaart gezet in Nederland, en dat vinden wij natuurlijk fantastisch. Sindsdien kijken veel meer mensen naar Handbal, gaan naar internationale wedstrijden toe, komt het zelfs geregelmatig op tv en melden meer mensen zich aan voor deze mooie sport. Zij hebben zich op fantastische wijze gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Rio deze zomer en het EK 2016 in Zweden. Wij wensen de dames alvast veel succes tijdens de spelen in Rio. Natuurlijk doen onze dames van Oranje het niet alleen goed, ook onze heren van Oranje doen het steeds beter. Zij mochten, na een overwinning op Zwitserland, de WK kwalificatiewedstrijd spelen tegen Polen. Een gevreesde tegenstander over de hele wereld. De eerste wedstrijd werd helaas in Polen verloren met 27-21, maar wisten in de thuiswedstrijd knap te winnen met Hierdoor wisten de heren van Oranje zich helaas niet te kwalificeren voor het WK 2017 in Frankrijk, maar zijn wel een stuk dichter bij hun doelstelling gekomen. Ze willen namelijk in 2020 op een eindtoernooi staan, wat ze zeker gaan lukken. De heren gaan zich nu voorbereiden op de EK kwalificatiewedstrijden, waarbij gestreden wordt voor een ticket naar het EK 2018 dat gespeeld wordt in Kroatië. In deze kwalificatiewedstrijden zal er zowel uit als thuis gespeeld moeten worden tegen Denenmarken, Hongarije en Letland. Een zware opgave voor de selectie van Joop Fiege, al zegt die zelf dat het geen onmogelijke opgave is. Daarnaast kijkt hij ook uit om de wereld ster Mikkel Hansen te zien spelen in Nederland, Dat trekt altijd veel mensen bij de thuiswedstrijd, wat weer goed is voor het support zei de bondscoach in een artikel. Hieronder een overzicht van de kwalificatiewedstrijden, de precieze datums zijn nog niet bekend maar noteer het alvast in je agenda!! 2/3 november 2016 Denemarken vs Nederland 5/7 November 2016 Nederland vs Hongarije 3/4 mei 2017 Letland vs Nederland 6/7 mei 2017 Nederland vs. Letland 14/15 juni 2017 Nederland vs Denemarken 17/18 juni 2017 Hongarije vs Nederland

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Handbal Ik hou mijn spreekbeurt over handbal omdat ik zelf aan deze sport doe en ik het een mooie sport vind. Ik ga het vandaag hebben over wat handbal precies inhoudt, de leeftijdsindeling, de wedstrijden,

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16. POULEWEDSTRIJDEN vrijdag 10 juni 21.00 uur poule A (wedstrijdprijs) Frankrijk-Roemenie 1. ruststand 2 pnt 1. 2. eindstand 5 pnt 2. 3. Hoeveel doelpunten scoort Antoine Griezmann? 1 pnt 3. 4. Hoeveel gele

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 08-06-2016 Trapvaardigheid Op 17 en 18 mei heeft groep 8 aan het Bavo verkeersveiligheidscircuit bij voetbalvereniging Good Luck deelgenomen. De leerlingen zijn wat betreft hun fietskwaliteiten

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Ook Oranjeleeuwin Kirsten van de Ven verruilt binnen Zweden Tyresö voor LdB FC Malmö.

Ook Oranjeleeuwin Kirsten van de Ven verruilt binnen Zweden Tyresö voor LdB FC Malmö. Lieke Martens ook naar Zweden. Topclub Kopparbergs/Göteborg FC trekt na Manon Melis en Loes Geurts nu ook Lieke aan. De Zweedse club is blij: "Martens is een snelle en technische vleugelspeelster. Ze heeft

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 van 2016

Nieuwsbrief nummer 4 van 2016 Nieuwsbrief nummer 4 van 2016 Het nieuwe seizoen gaat weer van start. We staan weer te popelen. Er zijn een hoop nieuwigheden en dingen die in de zomerstop gebeurd of besloten zijn. Via deze eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Hitteplan Migratie netwerk Studiedag Coöperatief Leren Laatste leerlingenraad Schoolkamp en schoolreisjes Schoolsporttoernooien Oproep docu-ouders.

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist

zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist zaterdag 23 augustus 2014 Z.S.V. Schaerweijde Zeist 1 mede mogelijk gemaakt door: s p o r t s p e c i a l i s t zeist www.sunnycamp.nl Schaerweijde Horeca Redactie: Opmaak/drukwerk: Commissie Valkentoernooi

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018

Schoolbasketbal Leusden 4 januari 2018 Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 4 januari 2018 Voorwoord Schoolbasketbal 2017-2018 Na alle feestdagen is het nieuwe jaar begonnen. Hoe veel beter kan het jaar beginnen met een sportief en gezellig toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal, Nieuwsbrief FFF 03-09-2017 Nummer 1 Hoi Allemaal, Na 3 lange maanden zonder basketbal gaan we gelukkig komende dinsdag weer beginnen!! Tenminste... mijn kids zijn erg blij dat het seizoen eindelijk weer

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Beste Choku karatekids, ouder(s)/verzorger(s), In de nieuwsbrief van deze nieuwsbrief hebben onze reporters Samy en Jesse een oudere karateka geïnterviewd.

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, Wat waren het spannende dagen!. De E-jeugd, CJ en de CM speelden voor het NK. De CJ haalden het helaas niet tegen De Zaan. De E-jeugd werd 5e en de CM werden Nederlands Kampioen. De AJ

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1.1 Welke doelman zat bij Feyenoord op de bank tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 tegen Borussia Dortmund? 1.2 Tegen welke tegenstander en in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 In het kort In deze nieuwsbrief willen wij u kort inlichten over de vorderingen en ontwikkelingen van het WK binnen Flevoland. Wij wensen u veel Lees plezier. Het WK Flevoland

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Twents Open Schutterstoernooi

Twents Open Schutterstoernooi Twents Open Schutterstoernooi 24 juni 2017 Voorwoord We zitten momenteel weer in de week van het Schutterstoernooi. Alle voorbereidingen zijn dit jaar weer tot in de puntjes uitgewerkt. Als organisatie

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO 19 mei 2017 nr. 7 VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website Hebt u onze nieuwe website al bezocht? Nee? Dan raad ik u aan om dit snel te doen! Het is hetzelfde website-adres: www.dewingerdnunspeet.nl De nieuwe

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander.

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander. Beste voetballiefhebbers, Van harte welkom op Ontmoetingspark Rigtersbleek bij de negende editie van ons DEF Toernooi. De toernooicommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een sterk deelnemersveld

Nadere informatie

Inhoudsopgave SPONSOREN EN PARTNERS RIGTERSBLEEK. Namens het bestuur Welkomstwoord

Inhoudsopgave SPONSOREN EN PARTNERS RIGTERSBLEEK. Namens het bestuur Welkomstwoord Inhoudsopgave Namens het bestuur Welkomstwoord DEELNEMERS RIGTERSBLEEK WINTER C TOERNOOI 2018 Wedstrijdprogramma Poule 1 Wedstrijdprogramma Poule 2 Wedstrijdprogramma Poule 3 Wedstrijdprogramma Poule 4

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR BESTE SPORTVRIENDEN De weergoden zijn beachhandballend Nederland gunstig gezind. Onder goede weersomstandigheden worden op dit moment immers de beachtraining en toernooien afgewerkt.

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Naam : Rust goed : 10 pnt/ Eindstand goed : 15 pnt / Toto goed : 5 pnt / *Land goed (op juiste plek) : 15 pnt

Naam : Rust goed : 10 pnt/ Eindstand goed : 15 pnt / Toto goed : 5 pnt / *Land goed (op juiste plek) : 15 pnt Eindhovense manege EK Poule 2012 Op 8 juni a.s. gaat het EK voetbal 2012 van start. Ons leek het leuk op een Voetbal Poule op te zetten om EURO 2012 nog leuker en spannender te maken! Vul naar eigen idee

Nadere informatie

Hebbes. Open Schutterstoernooi. Programmaboek

Hebbes. Open Schutterstoernooi. Programmaboek Hebbes Open Schutterstoernooi Programmaboek 29 juni 2019 Voorwoord Zaterdag is het weer zo ver, de 15e editie van het Schutterstoernooi. Alles wat jij moet weten komt in dit programmaboekje aan bod. Het

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Dit onderdeel gaat over emoties, want sport en emoties zijn nu eenmaal sterk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want die emoties zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Waterpolo Federatie Nederland

Waterpolo Federatie Nederland 2014-2015 (Kick-off) Agenda: Doel & uitgangspunten Deelnemende teams Gastspelers Wedstrijdschema Kampioenschap Doel Talentontwikkeling stimuleren, weerstand verhogen, grote uitslagen regiocompetities voorkomen;

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie