De heer T.P. Pauw. Tom Pauw, volledige naam Thomas Pieter.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De heer T.P. Pauw. Tom Pauw, volledige naam Thomas Pieter."

Transcriptie

1 De heer T.P. Pauw Tom Pauw, volledige naam Thomas Pieter. Ik ben geboren op 20 januari 1963 in Arnhem, twee dagen na de Elfstedentocht, dus het was koud toen ik ter wereld kwam. Sinds 1970 woon ik in Sliedrecht, waar ik inmiddels 4 keer verhuisd ben. Sinds 1996 ben ik getrouwd en woon nu samen met mijn vrouw Anjo en haar kinderen/mijn stiefkinderen in de Fuutstaat. Na mijn schooltijd ben ik in 1984 gaan werken bij een pensioenadviesbureau in Rotterdam. Ondanks allerlei overnames, naamsveranderingen, functiewijzingen werk ik daar nog steeds als pensioenconsultant voor middel grote bedrijven in Nederland. In de 90 jaren heb ik ruim 8 jaar in de gemeenteraad gezeten voor Progressief Sliedrecht en vanuit die hoedanigheid ben ik in 1993 ambtenaar van de burgerlijke stand geworden. Ik doe het als hobby voor diegenen die het graag willen en het mij ook agendatechnisch uitkomt. Mijn motto is altijd richting het bruidspaar het is jullie dag, dus zeg maar hoe je het wilt hebben. Ik hou van een luchtige, gezellig huwelijk waarbij een ieder het naar zijn zin heeft. Naast werken ben ik actief in de sportwereld vooral de voetballerij waar ik al jaren diverse bestuursfunctie bekleed en wekelijks nog actief ben in het zwarte pak.

2 Mevrouw R.H. Soeters-Steglich Bruidspaar, ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Helen Soeters Steglich, en ik ben geboren op 18 november 1947 te Paramaribo / Suriname. Vanaf mei 1972, woon ik met heel veel plezier, in de gemeente Sliedrecht. Ik ben gehuwd; mijn man en ik hebben vier kinderen en zeven kleinkinderen Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs. Als locatiemanager mocht ik leiding geven aan een leuk team en op sommige dagen stond ik voor groep 8. Ik ben op 1 januari 2007 gestopt met werken. Niet omdat ik het werken niet meer leuk vond, maar omdat ik gebruik mocht maken van de regeling om vervroegd uit te treden. Sinds een paar jaar, mag ik ook de functie vervullen, van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Sliedrecht. Ik ben blij wanneer ik gevraagd word, en ik verheug me altijd weer op de voorbereiding en de huwelijksplechtigheid. Ieder bruidspaar is uniek en iedere huwelijksvoltrekking is steeds weer een bijzondere aangelegenheid. Het is prettig, een paar weken voor de mooie dag, een afspraak te maken met het bruidspaar. In een goed gesprek ik probeer, het paar te leren kennen en samen met hen bepaal ik de inhoud van de huwelijkstoespraak. Zij mogen al hun wensen kenbaar maken en ik vertel het één en ander over de huwelijksvoltrekking. Het is belangrijk, dat de ceremonie mooi, stijlvol en feestelijk verloopt. Om er voor te zorgen dat mijn toespraak een nog persoonlijker tintje krijgt, neem ik graag contact op met de ceremoniemeester of naaste familieleden om leuke / gezellige dingen van het paar te weten te komen. Nog iets over mijzelf; ik ben spontaan, houd van gezelligheid en een vlot gesprek. Ik heb een passie voor muziek. Andere hobby s zijn lezen, tuinieren en lekker koken. Misschien tot ziens!!!

3 De heer E.F. Stuij Bruidspaar, Jullie hebben het voornemen om binnenkort in het huwelijk te treden. Een prachtig vooruitzicht. Veel te regelen waaronder een keuze maken voor de ambtenaar van de Burgerlijke Stand die jullie huwelijk zal voltrekken. In dit boek presenteren mijn collega s en ik ons. Wellicht zorgt dit ervoor dat de keuze voor jullie wat gemakkelijker is. Mijn naam is Fred Stuij. Als geboren Sliedrechter woon en werk ik in ons mooie dorp. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Daarnaast ben ik al vele jaren met plezier voorzitter van de Historische Vereniging Sliedrecht. Als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) in Sliedrecht heb ik de afgelopen jaren al menig huwelijk mogen voltrekken. Iedere keer weer was dat voor mij een prachtige en vreugdevolle gebeurtenis. Mijn grootste motivatie is dat de bruidsparen mij teruggeven dat hun huwelijksvoltrekking herkenbaar en op maat was gemaakt. Dat is waar ik het voor doe. Ieder huwelijk is naar mijn mening maatwerk en geen standaard verhaal wat men snel is vergeten. Ik heb plezier in het voorbereiden van de huwelijkstoespraak en probeer hierin dan ook onderscheidend te zijn. Ik sta open voor suggesties van jullie zijde met in het achterhoofd dat het jullie dag is. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij aan het welslagen van een van de mooiste dagen in jullie leven.

4 Mevrouw J. de Vos-van de Giessen Mijn naam is Julia de Vos van de Giessen, ik ben gehuwd en moeder van 3 kinderen. Mijn hobby s zijn: reizen naar mooie verre landen, ik ben geïnteresseerd in andere culturen en praat daar graag over met mensen. Verder houd ik van muziek zowel moderne als klassiek, muziek ontroert maakt je blij, en past daarom ook heel mooi bij een huwelijk! Sinds 2000 ben ik trouwambtenaar en ik ben werkzaam in de gemeenten Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Jullie trouwdag, een groot feest of juist klein en ingetogen, daar hebben jullie natuurlijk goed over nagedacht. Als ik jullie mag trouwen kom ik graag langs om daarover te praten. Ik ben benieuwd wie jullie zijn en hoe jullie je trouwdag voorstellen. Samen spreken we jullie ideeën door, en vertel ik over de mogelijkheden om alles naar jullie wens te laten verlopen. Geen standaardverhaal, maar heel persoonlijk, creatief en in een ongedwongen ontspannen sfeer, zodat jullie helemaal tot je recht komen. Trouwen is vieren dat je van elkaar houdt, twee mensen die zich geven aan elkaar! Aan zo n feest, groot of klein, wil ik heel graag mijn steentje bijdragen. Ik hoop dat jullie dan achteraf kunnen zeggen: Het was echt de dag van ons leven!

5 De heer J.L. de Vries Hallo, bruid en bruidegom. Als trouwambtenaar wil ik graag meewerken aan jullie trouwdag en daarom hier iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Joop de Vries, ik woon met mij vrouw al meer dan 40 jaar in Sliedrecht en voel me hier geweldig thuis. We hebben samen twee zoons en twee schoondochters en een kleindochter. Ik ben in veel maatschappelijke zaken geïnteresseerd en zet mij in als vrijwilliger. Verder meelevend lid van Nederlands Hervormde Gemeente, Bestuurslid bij het Griendencollege. Tijdens mijn arbeidzame leven heb ik gevaren bij de marine en daarna 34 jaar mij dienstbaar gemaakt bij de politie (ook in Sliedrecht). Mijn hobby s zijn: sporten, schaatsen, volleybal, voetbal. Bezoeken van markten en veilingen. Reizen, lezen en muziek. Marktjes en veilingen aflopen waar antiek te vinden is. Maar vooral ook mijn kleindochter Lisa. Mijn werkwijze: Als trouwambtenaar wil ik altijd de trouwplechtigheid naar uw wensen en verwachtingen en stijl laten verlopen. Ik houd niet van een ambtelijke toespraak maar van een toespraak waarin u herkenning terugvindt en die op u van toepassing is. Dat kan in stijl, ingetogen maar ook met humor zijn. De lach en de traan horen en soms ook bij. Maar uw wens staat voorop en dat probeer ik zo goed mogelijk uit te voeren. Als het mogelijk is zou ik dan ook graag vooraf met u kennismaken in uw eigen omgeving zodat we alles met elkaar kunnen doorspreken en niet voor verrassingen komen te staan.

6 De heer G.C. Zonnenberg Gijsbert Cornelis Zonnenberg (geboren in 1949 ) is een rasechte Sliedrechter. Hij heeft veel plaatselijk, regionaal en landelijk jeugdwerk gedaan vanuit de Hervormde Kerk. Is van huis uit opgegroeid in een muzikaal gezin en is ook dirigent van een kinderkoor in Dordrecht. Tevens is hij maker en presentator van een wekelijks Radioprogramma en een maandelijks TV-programma van de Zendgroep Kerken binnen MERWE~RTV. Sinds zijn beëdiging in augustus 2000 is hij met heel veel plezier trouwambtenaar oftewel: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Het is voor hem telkens weer een uitdaging om (na een goed voorgesprek met het bruidspaar) een zo persoonlijk mogelijke toespraak te maken voor de echtelieden, enerzijds serieus en anderzijds ook vol gezelligheid en humor; daarbij rekening houdend met de wensen van bruid en bruidegom en uiteraard met de mogelijkheden binnen de Gemeente Sliedrecht. Op deze manier zal in de sfeervolle Sliedrechtse trouwzaal een belangrijke bijdrage geleverd kunnen worden aan wat toch voor elk bruidspaar "De dag van hun leven" moet zijn. Daarom nog één keer kort en bondig: "Wees wijs; trouw bij Gijs!

7 De heer Peter de Borst Op zoek naar de juiste match?? Lief bruidspaar, Jullie, als aankomend bruidspaar, op zoek naar de juiste trouwambtenaar, beetje rondkijkend ter oriëntatie op deze site. Ik, als trouwambtenaar in Sliedrecht, poserend op de foto met een swingende tekst op zoek naar toekomstige bruidsparen ;-) Zouden wij een goede match kunnen zijn? Dat jullie als toekomstig echtpaar dat al zijn lijkt me duidelijk. Want jullie plannen zijn zeer serieus, anders las je deze tekst nu niet. Maar match ik als trouwambtenaar bij jullie, zodat de huwelijksvoltrekking een echt mooi geheel wordt? Dat is de vraag. Ik stel me wat meer voor, puur voor jullie beeldvorming. Ik ben Peter de Borst, geboren in 1969 en al lang wonend in het prachtige Baggerdorp Sliedrecht. Samen met mijn vrouw, 4 kinderen en een elftal aan dieren geniet ik van dit unieke dorp aan de Merwede. In mijn vrije tijd draag ik graag mijn steentje bij om ons dorp nog mooier te krijgen. Als gemeenteraadslid, bestuurslid van diverse stichtingen en als lid van een aantal sociale initiatieven. Midden in de Sliedrechtse samenleving, en dat is juist ook wat de functie van trouwambtenaar vraagt; van de mensen en tussen de mensen. Als jullie het aandurven om een match te gaan vormen met mij als jullie trouwambtenaar, dan gaan wij met elkaar in gesprek. Om elkaar te leren kennen, om jullie wensen te horen, om de juiste informatie te krijgen en te geven voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking. Jullie bruiloft moet een feest zijn. Compleet met een lach en een traan. Met humor en een serieuze noot. Met luchtige opmerkingen en diepere teksten. Een mix van letters, woorden en zinnen die bijblijven. Het moraal afgestemd op jullie smaak en stijl. Mijn speech moet een perfecte match zijn met jullie als stralend middelpunt. Dus. als jullie een frisse (sinds 2016) trouwambtenaar zoeken, die jullie graag als match op jullie trouwdag erbij willen hebben, dan hoor ik het graag. Ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen van jullie huwelijksdag. Geniet van de voorpret en wie weet spreken wij elkaar snel.

Trouwambtenaar Anneke Bouma-Scheer

Trouwambtenaar Anneke Bouma-Scheer Trouwambtenaar Anneke Bouma-Scheer Jullie huwelijk of een geregistreerd partnerschap is de dag waar je enorm naar uit kunt kijken. Het is een belangrijk moment in het leven: de liefde vastleggen. De mooiste

Nadere informatie

De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor.

De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor. De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor. Kies je ervoor om in Vught te trouwen? Dan kun je rekenen op een ervaren trouwambtenaar die bij jullie past. De Vughtse Babsen (Buitengewoon Ambtenaar van

Nadere informatie

Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool

Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool Al vanaf 1983 mag ik regelmatig huwelijken voltrekken. Iedere keer weer vind ik het bijzonder als twee mensen elkaar hebben gevonden en zij hun liefde voor en trouw aan

Nadere informatie

Trouwen in Sittard-Geleen

Trouwen in Sittard-Geleen Trouwen in Sittard-Geleen Ook met een minimuminkomen goed verzekerd! Trouwen, de mooiste dag uit uw leven! Om deze dag compleet te maken, kiest u bij de gemeente Sittard- Geleen zelf uw Buitengewoon Ambtenaar

Nadere informatie

De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor.

De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor. De Vughtse trouwambtenaren stellen zich voor. Kies je ervoor om in Vught te trouwen? Dan kun je rekenen op een ervaren trouwambtenaar die bij jullie past. De Vughtse Babsen (Buitengewoon Ambtenaar van

Nadere informatie

De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik

De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik \ De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik Versie: 06-04-2016 In de gemeente Medemblik zijn 21 buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand ( babsen ) benoemd. Zij houden zich

Nadere informatie

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor.

TROUWAMBTENAREN. Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. TROUWAMBTENAREN Op de volgende pagina s stellen de trouwambtenaren zich één voor één aan u voor. Laatst gewijzigd: 18 april 2016 Marloes Borggreve - Lucassen Telefoonnummer : 06-36 14 06 75 : marloes.borggreve@gmail.com

Nadere informatie

De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik

De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik \ De buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand in Medemblik Versie 15-01-2015 In de gemeente Medemblik zijn 21 buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand ( babsen ) benoemd. Zij houden zich

Nadere informatie

Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie

Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie IN FO Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie Aangifte ondertrouw of geregistreerd partnerschap Belangrijk om te weten als u bij de gemeente uw aangifte doet Wat dient u mee te nemen? - legitimatiebewijs

Nadere informatie

INFO. Ondertrouw Huwelijksvoltrekking en Partnerschapsregistratie

INFO. Ondertrouw Huwelijksvoltrekking en Partnerschapsregistratie INFO Ondertrouw Huwelijksvoltrekking en Partnerschapsregistratie 2014 Begrippenlijst Gemeenschap van goederen Vanaf het ogenblik van de huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie bestaat tussen de echtgenoten/partners

Nadere informatie

BUITENGEWOON AMBTENAREN VAN DE BURGERLIJKE STAND

BUITENGEWOON AMBTENAREN VAN DE BURGERLIJKE STAND BUITENGEWOON AMBTENAREN VAN DE BURGERLIJKE STAND Mevrouw G.J. (Gerdien) Assink Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap. Ik ben Gerdien Assink, gehuwd en sta

Nadere informatie

I. Barkey Wolf-Sierks. A.M. van Erven - Steenmeijer. L. de Frémery

I. Barkey Wolf-Sierks. A.M. van Erven - Steenmeijer. L. de Frémery I. Barkey Wolf-Sierks Mevrouw Barkey is sinds 1996 BABS en vindt vooral het gegeven dat elk echtpaar anders is zo leuk aan de functie. Als trouwambtenaar is mevrouw Barkey serieus / traditioneel, maar

Nadere informatie

Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie

Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie FO IN Voor ondertrouw of aangifte partnerschapregistratie 2015 Begrippenlijst Gemeenschap van goederen Vanaf het ogenblik van de huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie bestaat tussen de echtgenoten/partners

Nadere informatie

A.H. Hoefnagels-Brinks. B.T. Nobelen-van Albada. C. de Vrieze-Greebe

A.H. Hoefnagels-Brinks. B.T. Nobelen-van Albada. C. de Vrieze-Greebe A.H. Hoefnagels-Brinks Jeannette Hoefnagels is trouwambtenaar geworden, omdat zij het heerlijk vindt om met mensen om te gaan. In die rol hoopt zij een feestelijke en zinvolle bijdrage te kunnen leveren

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP

INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP Iedereen vanaf 18 jaar, die aan de wettelijke voorwaarden voldoet, kan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan in de gemeente Oud-Beijerland, ongeacht zijn/haar

Nadere informatie

Trouwen in Aalten. Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten.

Trouwen in Aalten. Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. Trouwen in Aalten Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. 2 Namens het gemeentebestuur feliciteer ik u van harte met uw voornemen om te gaan trouwen

Nadere informatie

Het ja-woord. Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap. Wanneer kunnen jullie trouwen

Het ja-woord. Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap. Wanneer kunnen jullie trouwen Trouwen in Putten 2 Het ja-woord Jullie willen de liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat! Een huwelijk sluiten is een belangrijke

Nadere informatie

WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL

WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL Wendie van de Merbel-Zwaal Tholen 0166-604878 merbel.w@tholen.nl 15 november 1980 Gehuwd, 1 dochter en 1 zoon Ambtenaar afdeling publiekszaken Gereformeerde Kerk Reizen en fotograferen

Nadere informatie

Trouwen in Putten Tijdstippen

Trouwen in Putten Tijdstippen Trouwen in Putten 2 Trouwen in Putten U wilt gaan trouwen in de gemeente Putten. Dat kan in de smaakvol ingerichte trouwzaal van het gemeentehuis of op één van de volgende locaties: Waar in deze folder

Nadere informatie

Het ja-woord. Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap. Wanneer kunnen jullie trouwen

Het ja-woord. Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap. Wanneer kunnen jullie trouwen Trouwen in Putten 2 Het ja-woord Jullie willen de liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat! Een huwelijk sluiten is een belangrijke

Nadere informatie

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Yvonne Roeland Yvonne is buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sinds

Nadere informatie

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Loes Aarsen Trouwambtenaar zijn betekent voor Loes iets heel moois: het huwelijk

Nadere informatie

WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL

WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL WENDIE VAN DE MERBEL-ZWAAL Wendie van de Merbel-Zwaal Tholen 0166-604878 merbel.w@tholen.nl 15 november 1980 Gehuwd, 1 dochter en 1 zoon Ambtenaar afdeling publiekszaken Gereformeerde Kerk Reizen en fotograferen

Nadere informatie

Trouwen in Aalten Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten.

Trouwen in Aalten Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. Trouwen in Aalten Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. 2 Namens het gemeentebestuur feliciteer ik u van harte met uw voornemen om te gaan trouwen

Nadere informatie

Overzicht trouwambtenaren

Overzicht trouwambtenaren Overzicht trouwambtenaren Door wie? De gemeente Hoeksche Waard heeft de volgende buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand: Marianne Bestebreur-Hofman Mijn naam is Marianne Bestebreur-Hofman (1976).

Nadere informatie

ONZE TROUWAMBTENAREN

ONZE TROUWAMBTENAREN EVEN VOORSTELLEN Dit zijn onze trouwambtenaren. Zij stellen zich graag met een persoonlijk verhaal aan u voor. Dit vindt u op de volgende bladzijden. Lydia Adriëlla Karel Ine Marry Henk Kitty Harmina UW

Nadere informatie

Trouwen in Aalten. Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten.

Trouwen in Aalten. Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. Trouwen in Aalten Informatie over het sluiten van een huwelijk of geregistreerd partnerschap in de gemeente Aalten. 2 Trouwen in Aalten 3 Namens het gemeentebestuur feliciteer ik u van harte met uw voornemen

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Overzicht trouwambtenaren

Overzicht trouwambtenaren Overzicht trouwambtenaren Door wie? De gemeente Hoeksche Waard heeft de volgende buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand: Annetta Aret Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand sinds 2017 Ja, ik

Nadere informatie

U kunt zelf kiezen op welke locatie u wilt trouwen of uw partnerschapregistratie wilt laten sluiten en welke ambtenaar hierbij aanwezig is.

U kunt zelf kiezen op welke locatie u wilt trouwen of uw partnerschapregistratie wilt laten sluiten en welke ambtenaar hierbij aanwezig is. U kunt zelf kiezen op welke locatie u wilt trouwen of uw partnerschapregistratie wilt laten sluiten en welke ambtenaar hierbij aanwezig is. Trouwlocaties Het voormalig stadhuis op de Kaasmarkt Hier vindt

Nadere informatie

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag!

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Veelzijdige stad Water, natuur en cultuur Menselijk karakter Heeft u trouwplannen of plannen om uw partnerschap te laten registreren?

Nadere informatie

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Loes Aarsen Trouwambtenaar zijn betekent voor Loes iets heel moois: het huwelijk

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag!

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Veelzijdige stad Water, natuur en cultuur Menselijk karakter Redactie en ontwerp Gemeente Harderwijk Met dank aan de bruidsparen

Nadere informatie

De jarige staat centraal, niet de spreker. Als de jarige in het zonnetje wordt gezet, is de toespraak al voor de helft geslaagd.

De jarige staat centraal, niet de spreker. Als de jarige in het zonnetje wordt gezet, is de toespraak al voor de helft geslaagd. Feestredes 8 Bij een groot aantal feestelijke gelegenheden wordt verwacht dat iemand het woord voert. Een verjaardag, een huwelijk of een groot diner zijn niet compleet zonder een passende feestrede. Hoe

Nadere informatie

Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden.

Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden. TWAALF TOT ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJK Stel samen de huwelijksdatum vast. Begin alvast ook al te denken waar en op welk tijdstip de plechtigheid zal plaatsvinden. Bespreek met alle betrokkenen de kosten

Nadere informatie

Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd

Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd BIJLAGE I - GETUIGENFORMULIER BIJLAGE II - FORMULIER SPEECH BABS BIJLAGE III - ANDERE TROUWLOCATIE Huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag!

Trouwen in Harderwijk. Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Voor een onvergetelijke dag! Trouwen in Harderwijk Veelzijdige stad Water, natuur en cultuur Menselijk karakter Heeft u trouwplannen of plannen om uw partnerschap te laten registreren?

Nadere informatie

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Yvonne Roeland Yvonne is buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sinds

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

Trouwen in Putten. Trouwlocaties. Trouwen op locatie. Tijdstippen

Trouwen in Putten. Trouwlocaties. Trouwen op locatie. Tijdstippen Trouwen in Putten 2 Trouwen in Putten Waar in deze folder trouwen of huwelijk staat, kunt u ook lezen geregistreerd partnerschap. De procedures hiervoor zijn gelijk. U wilt gaan trouwen in de gemeente

Nadere informatie

Trouwen in Helmond. Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Trouwen in Helmond

Trouwen in Helmond. Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Trouwen in Helmond Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Wanneer u de beslissing hebt genomen om te gaan trouwen, gaat u allerlei zaken regelen. Met deze informatie brengen wij u op de

Nadere informatie

Vier jullie liefde op.. J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë.

Vier jullie liefde op.. J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë. Vier jullie liefde op.. BRUSAGIO J ul l i e droombrui l of t op onze voormal i ge wi j nboerderi j i n het noorden van I t al i ë. Vandaag schrijven jullie geschiedenis op BRUSAGIO Altijd al gedroomd van

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijk Stand De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) draagt zorg voor het voltrekken van het huwelijk. De BABS maakt van elke huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Om ervoor te zorgen dat de persoon uw huwelijk of partnerschap kan sluiten, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan.

Om ervoor te zorgen dat de persoon uw huwelijk of partnerschap kan sluiten, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan. G!!Sgen Retouradres: Postbus 30026, 9700 RM Groningen Burgerzaken Bezoekadres Kreupelstraat 1 Postadres Postbus 30026 9700 RM Groningen Telefoon 14050 E-mailadres info@groningen.nl Website gemeente.groningen.nl

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd

Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd Huwelijksaangifte of aangifte van geregistreerd partnerschap in de gemeente Landerd BIJLAGE I - GETUIGENFORMULIER BIJLAGE II - FORMULIER SPEECH BABS BIJLAGE III - ANDERE TROUWLOCATIE BIJLAGE IV - FOTOVOORBEELDEN

Nadere informatie

Brochure trouwen of geregistreerd partnerschap in Korendijk

Brochure trouwen of geregistreerd partnerschap in Korendijk GEMEENTE KORENDIJK Brochure trouwen of geregistreerd partnerschap in Korendijk In deze brochure leest u meer informatie over onze trouwlocaties, de trouwambtenaar, de trouwboekjes en de tarieven. De brochure

Nadere informatie

trouwen in heemskerk

trouwen in heemskerk gemeentehuis: Maerten van Heemskerckplein 1 postadres: Postbus 1 1960 AA Heemskerk telefoon: 14 0251 e-mail: post@heemskerk.nl website: www.heemskerk.nl trouwen in heemskerk Voorwoord U bent van plan om

Nadere informatie

HUWELIJK / PARTNERSCHAP

HUWELIJK / PARTNERSCHAP HUWELIJK / PARTNERSCHAP KOSTENLOOS/ ANDERE GEMEENTE VAN: EN: HUWELIJKSAANGIFTE: OM UUR HUWELIJK : OM UUR AMBTENAAR VAN DE BURGERLIJKE STAND: Echtgenoot/partner 1 Echtgenoot/partner 2 Geboorteplaats Geboorteland

Nadere informatie

Trouwen in Littenseradiel

Trouwen in Littenseradiel Trouwen in Littenseradiel Trouwen in de gemeente Littenseradiel Een bijzondere dag, een bijzonder moment; de dag van uw huwelijk. Voordat u elkaar het ja-woord geeft, moet er nog wel het één en ander worden

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Ja, ik wil. Kasteel Ammersoyen

Ja, ik wil.  Kasteel Ammersoyen Ja, ik wil www.glk.nl Kasteel Ammersoyen 2017 Trouwen op kasteel Ammersoyen Gelegen in een schitterend rivierenlandschap tussen s-hertogenbosch en Zaltbommel ligt het indrukwekkende kasteel Ammersoyen.

Nadere informatie

Naamgebruik Huwelijkse voorwaarden Het ja-woord

Naamgebruik Huwelijkse voorwaarden Het ja-woord 2016 In deze folder vindt u praktische informatie over de zaken die u moet regelen, over de huwelijksvoltrekking en over de mogelijkheden om daar persoonlijke invulling aan te geven. Geregistreerd partnerschap

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2018 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand.

Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Trouwambtenaren Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar of de buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand. Ellen Mens-Enthoven Ellen is buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand sinds

Nadere informatie

Trouwen in Helmond. Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Trouwen in Helmond

Trouwen in Helmond. Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Trouwen in Helmond Wij doen er alles aan om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Wanneer u de beslissing hebt genomen om te gaan trouwen, gaat u allerlei zaken regelen. Met deze informatie brengen wij u op de

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Trouwen. en geregistreerd partnerschap

Trouwen. en geregistreerd partnerschap Trouwen en geregistreerd partnerschap U gaat trouwen. Prachtig! Trouwen in Hoogeveen kan in de trouwzaal van ons fraaie raadhuis, maar ook op andere plaatsen. In deze brochure leest u alles over trouwen,

Nadere informatie

Informatie over ondertrouw Huwelijksvoltrekking en partnerschapsregistratie GEMEENTE PEKELA

Informatie over ondertrouw Huwelijksvoltrekking en partnerschapsregistratie GEMEENTE PEKELA Informatie over ondertrouw Huwelijksvoltrekking en partnerschapsregistratie GEMEENTE PEKELA De afdeling Burgerzaken is geopend van: Albatrosgebouw Met ingang van 4 februari 2013 werken wij ook op afspraak.

Nadere informatie

Inhoudsopgave en Inleiding

Inhoudsopgave en Inleiding Inhoudsopgave en Inleiding Uit: Praktische gids voor wie de huwelijksceremonie van een dierbare gaat leiden: een hele eer, een hele klus Inhoudsopgave Inleiding 1. Het voorbereidingsproces - Overzicht

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

TROUWEN PARTNERSCHAPSREGISTRATIE IN GEMEENTE REUSEL DE MIERDEN

TROUWEN PARTNERSCHAPSREGISTRATIE IN GEMEENTE REUSEL DE MIERDEN TROUWEN PARTNERSCHAPSREGISTRATIE IN GEMEENTE REUSEL DE MIERDEN TROUWEN IN GEMEENTE REUSEL-DE MIERDEN Wanneer u de beslissing hebt genomen om te gaan trouwen, gaat u allerlei zaken regelen. Met deze informatie

Nadere informatie

HUWELIJK / PARTNERSCHAP

HUWELIJK / PARTNERSCHAP HUWELIJK / PARTNERSCHAP VAN: EN: HUWELIJKSAANGIFTE: OM UUR HUWELIJK : OM UUR AMBTENAAR VAN DE BURGERLIJKE STAND: Echtgenoot/partner 1 Echtgenoot/partner 2 Geboorteplaats Geboorteland Adres Woonplaats Nationaliteit(en)

Nadere informatie

Wie zijn onze Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS)

Wie zijn onze Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS) Wie zijn onze Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS) 1. Gerrie Bergsma-Wagenaar (Harich) Graag zou ik mij willen voorstellen aan U/Jullie die het voornemen hebben om te gaan trouwen in

Nadere informatie

MORGEN Gaan Wij Trouwen

MORGEN Gaan Wij Trouwen MORGEN Gaan Wij Trouwen MORGEN Gaan Wij Trouwen Last Minute Tips voor een Perfecte Dag! Monique Verburg Schrijver: Monique Verburg Coverontwerp en foto s: Monique Verburg / MoniqueFotoIdee ISBN: 9789402132021

Nadere informatie

OPENINGSTIJDEN. Let op: u kunt alleen op afspraak terecht!

OPENINGSTIJDEN. Let op: u kunt alleen op afspraak terecht! 9 1 OPENINGSTIJDEN Wilt u meer informatie over trouwen of geregistreerd partnerschap? Dan kunt u terecht bij de afdeling Backoffice van het Domein Publiek. Hieronder kunt u alle contactinformatie terugvinden.

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

Trouwen en Partnerschap

Trouwen en Partnerschap Trouwen en Partnerschap De mooiste dag in uw leven Een huwelijk sluiten of partnerschap registreren is een belangrijke gebeurtenis in het leven van mensen. Ook in de gemeente Zaltbommel zijn er velen die

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

Nieuwsbrief Secretaris: Marian van Ooijen

Nieuwsbrief Secretaris: Marian van Ooijen Matrimonium BESTUUR: Voorzitter: Andréa Schipper Nieuwsbrief Secretaris: Marian van Ooijen Penningmeester: Karin Faasse J A A R G A N G 2, N R 4 Hoogseizoen! 1 J U N I 2 0 1 2 Laxmi Bipat Daphne van den

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Wij gaan trouwen. in Smallingerland

Wij gaan trouwen. in Smallingerland Wij gaan trouwen in Smallingerland Ja, ik wil! Jullie hebben besloten om in het huwelijksbootje te stappen GEFELICITEERD! Nu kan het echt beginnen: Welke locatie kiezen jullie? Wat voor trouwjurk of pak

Nadere informatie

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen.

Tip. Het begin. Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Tip Het begin Begin bij het begin: Bedenk dat dit JULLIE feest is en dat jullie je goed moeten voelen over alle beslissingen die je samen gaat nemen. Voor je planning is het handig de volgende volgorde

Nadere informatie

Jullie zijn verloofd!

Jullie zijn verloofd! Jullie zijn verloofd! Van harte met jullie verloving!! Na de eerste roze wolken, mega-verliefdheidsaanvallen en jubelkreten van familie en vrienden is het nu tijd voor actie. Er moet natuurlijk wel een

Nadere informatie

Huwelijk / geregistreerd partnerschap gemeente Oostflakkee

Huwelijk / geregistreerd partnerschap gemeente Oostflakkee Huwelijk / geregistreerd partnerschap gemeente Oostflakkee Trouwen / geregistreerd partnerschap in de gemeente Oostflakkee Het huwelijk en het geregistreerd partnerschap zijn samenlevingsvormen die tot

Nadere informatie

Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis

Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis 2 Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis Inhoudsopgave Voorwoord 05 Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap 07 Afspraak maken

Nadere informatie

Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis

Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis 2 Trouwen en Partnerregistratie in de gemeente Sluis Inhoudsopgave Voorwoord 05 Melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap 07 Afspraak maken

Nadere informatie

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen.

Huwelijken. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Huwelijken 2020 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een romantische locatie voor jullie bruiloft en biedt vele mogelijkheden. Niet alleen kunnen jullie hier de huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie wedding marriage marleen sahetapy fotografie + Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Niets is leuker

Nadere informatie

werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven werkwijze & tarieven 2018 lieve woorden elvera & bart ilse & remco babeth & robert Tijdens het gesprek met Maureen kom je er meteen achter dat ze dit vaker doet. Het is duidelijk wat er gaat gebeuren,

Nadere informatie

Thema 10: Hiep, hiep, hoera!

Thema 10: Hiep, hiep, hoera! Thema 10: Hiep, hiep, hoera! Woordcluster 1: Beleefd: Als je beleefd bent dan gedraag je je netjes. Je hebt goede manieren. Dat is prettig voor andere mensen. Onbeleefd: Als je onbeleefd bent dan laat

Nadere informatie

Buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in de gemeente Kollumerland c.a. (BABS)

Buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in de gemeente Kollumerland c.a. (BABS) Buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand in de gemeente Kollumerland c.a. (BABS) Even voorstellen Henny Bosscha-van der Veen Woonplaats: Visvliet Geboortejaar: 1949 vrijwilligerswerk Nederlands,

Nadere informatie

Lieve vrienden en familie

Lieve vrienden en familie Lieve vrienden en familie Dinsdag, 7 augustus 2007, gaven wij elkaar het ja-woord. In deze extra editie van onze maandelijkse nieuwsbrief geven we jullie een impressie van de mooiste momenten voor, tijdens

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen?

Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen? TWAALF TOT ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJK Zijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen? Stel samen de huwelijksdatum vast. Bedenk ook alvast waar en op welk

Nadere informatie

Wie: MARISSA MEULSTEE

Wie: MARISSA MEULSTEE Wie: MARISSA MEULSTEE Eigenaresse en videograaf bij: Filmidee Gegeven korting aan Eventlove: 20% korting!! Website: www.filmidee.nl Marissa Meulstee om uw mooiste momenten vast te leggen: Ze is de leukste

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP

INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP INFORMATIEBLAD HUWELIJK / PARTNERSCHAP Iedereen vanaf 18 jaar, die aan de wettelijke voorwaarden voldoet, kan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan in de gemeente Hoeksche Waard, ongeacht zijn/haar

Nadere informatie

Trouwreportage. Werkwijze en Prijslijst

Trouwreportage. Werkwijze en Prijslijst Trouwreportage Werkwijze en Prijslijst Trouwen doe je veelal een keer in je leven en daarom wil je dit vastleggen voor later, zodat je terug kan kijken op deze geweldige dag. Onze zorg is jullie dag op

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2016-02 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2018-01 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie