De 3-in-1- krachtpatsers!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De 3-in-1- krachtpatsers!"

Transcriptie

1 De 3-in-1- krachtpatsers! De allrounders voor elk doe-het-zelftype: Uneo Maxx en Uneo om te hameren, te boren en te schroeven. De Uneo Maxx en de Uneo van Bosch. De kleinste boorhamers ter wereld met pneumatisch slagwerk hameren, boren en schroeven zich in elke ondergrond. Meer informatie op U zult versteld staan.

2 Hameren, boren, schroeven: ze kunnen gewoon alles en dat zonder moeite. De Uneo Maxx en de Uneo: die hameren, boren en schroeven zich in elke ondergrond in hout, gips, baksteen en ook makkelijk in beton. Zo maken de compacte 3-in-1-krachtpatsers het u overal makkelijk: bij het monteren van de complete keuken, het ophangen van lampen of het bouwen van een tuinhuisje. Altijd zonder lastige kabel en meestal zonder het toestel tussendoor te moeten opladen. De krachtige Lithium-Ion-technologie maakt het mogelijk. Gewoon geniaal. De Uneo is licht, klein en compact om comfortabel te hameren, te boren en te schroeven. Gegarandeerd.

3 Boren in beton tot 10 mm diameter. Boren in staal tot 8 mm diameter. Boren in hout tot 10 mm diameter en schroeven tot 6 mm diameter.

4 Extreem compact en supersterk en in huis en tuin nauwelijks nog weg te denken. De compacte Uneo met geïntegreerde 14,4 volt Lithium-Ion-accu is overal geliefd. Bij de meubelmontage en bij het hameren in beton. Het lichtgewicht schroeft 80 schroeven met één acculading en boort ook in de kleinste hoeken. De supersterke Uneo Maxx met 18 volt wisselaccu gaat in beton als door de boter en schroeft 130 schroeven met één lading. Om het even welke u kiest: de Uneo is in huis en tuin nauwelijks nog weg te denken. Eenvoudig overschakelen op de hamerfunctie, comfortabel wisselen van gereedschap: zo wordt de Uneo i.p.v. een boor of schroevendraaier een boorhamer. Eenvoudig omschakelen Bliksemsnel wisselen Rechts- en linksdraaiend

5 NIEUW Praktische details: Omschakelaar Door het eenvoudig omschakelen verandert de Uneo van boor of schroevendraaier snel in een boorhamer. Aanduiding van de oplaadtoestand Brandt de groene LED, dan is de machine gereed. Brandt de rode LED, dan moet de accu binnenkort worden geladen. Draairichtingaanduiding LED-pijlen geven in één oogopslag aan of de boor naar rechts of links draait. Softgrip De Uneo ligt goed in de hand, de softgrip geeft een stevige houvast. Het PowerLight geeft ook in het donker alles goed aan.

6 Maximale kracht, maximaal comfort: de Uneo Maxx van Bosch. Als u iets groots van plan bent en hoge eisen stelt aan kracht, uithoudingsvermogen, korte laadtijden en hoge flexibiliteit, dan is de Uneo Maxx voor u het ideale gereedschap. Met 0,6 joule* eenmalige slagkracht kan hij het hardste beton aan, schittert hij met een extreem lange looptijd en is hij in een uurtje weer opgeladen. Dat hij met zijn 18 volt wisselaccu een flexibel lid van de 18 voltfamilie van Bosch is, maakt alles perfect. Power4All welkom in de familie! In de 18 voltfamilie van Bosch is één er ook voor de andere. En dat betekent: één accu en een 1-uurlaadstation voor alle toestellen! Dankzij het robuuste klikmechanisme kan de accu makkelijk vele wissels aan. En door de laadfunctie aan de buitenkant hoeft u bij het laden de accu niet van het toestel te scheiden. * volgens nieuwe EPTA-richtlijn

7 De Uneo Maxx is voor mij het perfecte gereedschap met enorm vermogen en voldoende accukracht ook voor langere werkzaamheden. Uneo Maxx de voordelen in een oogopslag: Hameren, boren en schroeven met slechts één toestel 18 volt wisselaccu met Lithium-Ion-technologie Snel klaar voor gebruik met het 1-uur-Li-Ion-laadstation Compatibel met de 18 voltfamilie Power4All van Bosch Licht in de donkerste hoek met PowerLight Uitpakken en beginnen: inclusief complete accessoireset De Uneo Maxx met 18 volt systeemaccu combineren met systeem. Hoog vermogen met slechts één enkele krachtige accu, passend voor alle accutoestellen van het nieuwe 18 voltsysteem: acccuschroefboormachine, draadloze klopboormachine, decoupeerzaag, lamp en zelfs gazontrimmer en heggenschaar.

8 Extreem compact, ongelooflijk veelzijdig: de Uneo van Bosch. Snel eens een gat in de muur boren, een rek in elkaar schroeven, een gordijnstang ophangen of in de tuin de klimmuur voor de nieuwe rozelaar bevestigen: met de compacte 3-in-1-krachtpatser is dat heel eenvoudig. Want de Uneo voert alle boor- en schroefwerkzaamheden in huis en tuin draadloos met bravoure uit. Geen wonder dat hij ondertussen tot de meest geliefde elektrische toestellen behoort. Het kleinste pneumatische slagwerk ter wereld. Met de Uneo kunt u zonder problemen in het hardste beton boren. De reden: zijn r evolutionair pneumatisch slagmechanisme met tot nu toe ongekend kleine afmetingen. In combinatie met de sterke motor wordt het hiermee mogelijk om op plekken waar weinig ruimte is toch veel kracht te ontwikkelen. De eenmalige slagkracht van 0,5 joule* bij slagen per minuut spreekt voor zich. * volgens nieuwe EPTA-richtlijn

9 Ik hou van de Uneo! Hij is licht, sterk en zo veelzijdig dat ik er zowel meubels mee in elkaar kan schroeven als gaten in beton mee kan boren. Uneo de voordelen in een oogopslag: Hameren, boren en schroeven met slechts één toestel 14,4 volt accu met Lithium-Ion-technologie Licht en compact voor uitstekende handzaamheid Voor boor- en schroefwerkzaamheden ook in kleine hoeken Uitpakken en beginnen: inclusief complete accessoireset De Uneo van Bosch. Slechts 1,1 kilogram gewicht en ongeveer zo groot als een DIN-A5-blad: de Uneo is bijzonder handig en consequent voor comfortabel werken ontworpen.

10 Hamerboren in beton? Een makkie! Zo klein en toch een volwaardige boorhamer: met de Uneo Range kunt u zonder problemen in het hardste beton boren. De reden: zijn revolutionair, superklein, pneumatisch slagmechanisme. Door eenvoudig omschakelen naar de hamerfunctie verandert de machine van een handzame boor in een krachtpatser met extreem hoge boorcapaciteit. Zo wordt het boren van pluggaten in vloeren van gewapend beton een makkie en dat bij een ongeëvenaard lichte handling, zelfs in krappe hoeken en gaatjes. Staalbetonplafonds zijn met een normale boormachine niet te breken. Met de Uneo is het kinderspel. De Uneo is compact, licht en een echte professional als het om hameren en bevestigen gaat.

11 Hameren Hoe komt de zware bokszak aan het staalharde betonnen plafond? Heel eenvoudig: met de maximale kracht van het lichtgewicht Uneo Maxx!

12 Boren zelfs in de kleinste hoeken! Klein, licht, sterk dat geldt voor de Uneo en de Uneo Maxx ook bij het boren. Beide zijn echte lichtgewichten, zodat u ook bij langere werkzaamheden niet moe wordt. De compacte afmetingen maken van boren op krappe plekken een waar genot. En het maakt niet uit of u in hout, metaal, metselwerk, tegels of meerlaagse materialen wilt boren, de universele boor SDS-Quick alsmede een breed assortiment zeskantboren staan voor elke toepassing ter beschikking. Wie een voordak wil bouwen, moet veel boren en schroeven. De Uneo maakt het u makkelijk. Met de Uneo draait u bij de montage van de terrasplanken heel makkelijk de ene schroef na de andere in.

13 De Uneo Maxx met houtboor geeft u vleugels bij grote projecten ook bij het boren van gaten met grote diameter. Boren

14 Met één acculading meer dan 80 schroeven! Storende kabels en het zoeken naar stopcontacten kunt u met de Uneo Range ook bij het schroeven vergeten. Met één lading van zijn krachtige 14,4 voltaccu kunt u bijvoorbeeld met de Uneo 80 schroeven (5 x 60 mm) in hard hout draaien. Met het 18 voltvermogen van de Uneo Maxx kunt u zelfs tot 130 schroeven indraaien. Door de innovatieve Lithium-Ion-technologie is er bijna geen zelfontlading meer. Met zijn praktische oplaadapparaat kan de Uneo net zo eenvoudig worden opgeladen als uw mobiele telefoon. Ook de Uneo Maxx met de verwisselbare Lithium-Ion-accu is heel eenvoudig te bedienen. Compact, licht, handig met de Uneo Maxx is schroeven altijd een plezier. Zelfs als u veel te schroeven hebt, zult u de Uneo nauwelijks tot aan de grenzen van zijn kunnen brengen.

15 Dankzij de toerentalregeling voor het gas geven van 0 max. en het geringe gewicht kunt u met de Uneo schroef voor schroef met veel gevoel indraaien. Schroeven

16 Gewoon inzetten en laten vastklikken klaar. Het maakt niet uit welke klus moet worden geklaard met de SDS-Quick betonboor en de SDS-Quick universeelboor kunnen bijna alle doe-het-zelfklussen heel gemakkelijk worden gerealiseerd. Om ervoor te zorgen dat u meteen kunt beginnen met het werk, is de Uneo verkrijgbaar als complete set met twee SDS-Quick betonboren (6 mm en 8 mm), twee zeskantboren voor metaal (5 mm en 6 mm) alsook met vier lange schroefbits van verschillend type. Voordelen van het SDS-Quick-systeem: ``Optimale draaimomentoverdracht door SDS-Quick-vleugelconstructie ``SDS-Quick-boren kunnen ook in traditionele boorhouders gebruikt worden ``Lange levensduur van de boorhouder door goede greep van de SDS-Quick-vleugelconstructie

17 Praktische accessoires voor de 3-in-1-krachtpatsers. Hameren in beton tot 10 mm SDS-Quick-betonboren zijn speciaal voor het gebruik in materialen, zoals staalbeton, betonplaten, steen en baksteen ontworpen. Boordiameters tot 10 mm hamert u met de Uneo en SDS-Quick- betonboor in een handomdraai. Boren in hout tot 10 mm en staal tot 8 mm De Uneo neemt ook hout- en metaalboren met zeskantschacht op. Aan het veelzijdige boorgebruik worden dus geen grenzen gesteld. Ook omdat de boren in de Uneo-set bijgeleverd worden. Schroefdiameter tot 6 mm Ook lange schroefbits passen probleemloos in de boorhouder van de Uneo. En ze zijn er in de praktische Uneo-set meteen bij omdat u meteen kunt beginnen te schroeven!

18 De Uneo van Bosch. Technische gegevens Max. boordiameter in beton 10 mm Max. boordiameter in staal 8 mm Max. boordiameter in hout 10 mm Onbelast toerental o.p.m. Aantal slagen min-1 Eenmalige slagkracht 0,5 J* (0,9 J) Slagstop ja Rechts- en linksdraaien ja Pneumatisch slagmechanisme ja Accuspanning 14,4 V Accucapaciteit 1,3 Ah Oplaadduur 3 h Aanduiding van de oplaadtoestand van de accu ja Gewicht 1,1 kg Koffer ja * volgens nieuwe EPTA-richtlijn In de leveringsomvang inbegrepen: telkens 1x schroefbitset PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick boren (6/8 mm) 2 zeskantmetaalboren (5/6 mm)

19 De Uneo Maxx van Bosch. Technische gegevens Max. boordiameter in beton Max. boordiameter in staal Max. boordiameter in hout Onbelast toerental 10 mm 8 mm 10 mm o.p.m. NIEUW Aantal slagen min -1 Eenmalige slagkracht 0,6 J* (1,1 J) Slagstop ja Rechts- en linksdraaien ja Pneumatisch slagmechanisme ja Accuspanning 18 V Accucapaciteit 1,5 Ah Oplaadduur 1 h Aanduiding van de oplaadtoestand van de accu ja Gewicht 1,4 kg Koffer ja * volgens nieuwe EPTA-richtlijn In de leveringsomvang inbegrepen: telkens 1x schroefbitset PZ1/PZ2/PH2/Power bit, 49 mm 2 SDS-Quick boren (6/8 mm) 2 zeskantmetaalboren (5/6 mm)

20 Nog meer ideeën gewenst? Laat u op internet op inspireren op het gebied van huisverfraaiing en design. Hier vindt u niet alleen tips en trucs bij gebruikelijke werkzaamheden in huis, maar ook bouwhandleidingen voor buitengewone designobjecten alsook natuurlijk actuele en uitgebreide informatie over alle Bosch doe-het- zelfmachines. 1619GX3512 B nl Gedrukt in de Bondsrepubliek Duitsland Technische wijzigingen voorbehouden. Aansprakelijkheid voor drukfouten wordt niet aanvaard. Robert Bosch Benelux Divisie elektrisch gereedschap Postbus 3267 NL DG Breda

De Uneo heeft de slag te pakken.

De Uneo heeft de slag te pakken. Boren Schroeven Hameren De Uneo heeft de slag te pakken. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Uneo en de Uneo Maxx van Bosch. De compacte accuboorhamers met pneumatisch slagmechanisme hameren,

Nadere informatie

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers Gepland. Gedaan. Zo praktisch kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers PSB 14,4 LI-2 en PSB 18 LI-2. Klopboren in metselwerk of boren en schroeven in

Nadere informatie

Geen. perfectie! Enkel. geknoei.

Geen. perfectie! Enkel. geknoei. Geen geknoei. Enkel perfectie! NIEUW! De Bosch accuschroefboormachines PSR 14,4 LI-2 en PSR 18 LI-2 met Bosch PowerControl. Zo comfortabel en eenvoudig was boren en schroeven nog nooit. Meer informatie

Nadere informatie

Het juiste bit altijd bij de hand.

Het juiste bit altijd bij de hand. Op uw plaatsen. Klaar? Af! Het juiste bit altijd bij de hand. Make it your home: Het zoeken naar het passende bit is nu eindelijk verleden tijd door de innovatieve PSR Select. Door de geïntegreerde bit-trommel

Nadere informatie

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk.

boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Minimale inspanning Meer dan alleen een accuschroevendraaier boort zelfs in hout, metaal en metselwerk. Maximaal resultaat Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaier PSB

Nadere informatie

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product.

hameren, beitelen. Boren, Voor elke toepassing het juiste product. Boren, hameren, beitelen. Voor elke toepassing het juiste product. Elektrische gereedschappen van Bosch helpen u altijd bij het realiseren van uw klussen. Kies uit compacte, praktische machines met perfect

Nadere informatie

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht.

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Ontspannen werken. Ontspannen genieten. Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Compacte constructie en krachtige EC-motor voor onvermoeibaar schroeven en boren. De nieuwe machines van

Nadere informatie

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel.

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. De multischuurmachine PSM 10,8 LI met PowerAutomatic. NIEUW! De multischuurmachine PSM 10,8 LI. Hiermee schuurt u zonder snoer, praktisch en supercomfortabel.

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Power voor alle toestellen.

Power voor alle toestellen. Power voor alle toestellen. Vervang alleen het toestel niet de accu. NIEUW! De sterke 18 voltfamilie met Lithium-Ion-technologie. Eén accu voor alles voor Bosch-toestellen in huis en tuin 18 volt Lithium-Ion

Nadere informatie

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE

dimensie in kracht Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie Een nieuwe dimensie in kracht De nieuwe Universal Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE NIEUW! De Bosch boorhamer PBH 2100 RE/SRE. Optimale ergonomie door compact

Nadere informatie

Accumachines 36 volt series

Accumachines 36 volt series CAT_BOSCH_20-2_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 46 van 326 46 Professioneel blauw elektrisch gereedschap Accuboorhamer 36 volt Even krachtig als een machine op netstroom GBH -LI Professional Even krachtig

Nadere informatie

Bosch. heggenscharen.

Bosch. heggenscharen. Bosch heggenscharen. AHS 54-20 LI Grote heggen AHS 7000 Pro-T Grote heggen AHS 60-16 Kleine heggen ASB 10,8 LI set Middelgrote tot grote struiken/figuursnoeiwerk Isio set voor vormgeven en knippen langs

Nadere informatie

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen.

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Materiaalmix. Een unicum. Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Make it your home. Maak het jouw thuis met de PKS 16 Multi. Met de veelzijdige mini-handcirkelzaag realiseert u uw plannen

Nadere informatie

Gebalde kracht in compacte vorm.

Gebalde kracht in compacte vorm. Gebalde kracht in compacte vorm. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert De nieuwe Compact generatie klopboormachines van Bosch. Easy, Universal of Expert vind de machine die

Nadere informatie

werkplaats ontbreken.

werkplaats ontbreken. Mag in geen enkele werkplaats ontbreken. De Bosch tafelboormachine PBD 40. NIEUW! De Bosch tafelboormachine PBD 40 voor de hoogste precisie en bedieningsgemak. Meer informatie vindt u op www.bosch-do-it.nl

Nadere informatie

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits.

Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Eenvoudig spuiten. Mooier wonen. Eén spuitsysteem voor alles: muurverf, lak, beits. Make it your home. Maak het jouw thuis met de verfspuitsystemen PFS 2000, PFS 3000-2 en PFS 5000 E van Bosch. Dankzij

Nadere informatie

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen.

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Oud wordt nieuw. In één keer. Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Make it your home. Maak het jouw thuis met een wereldprimeur: de schuurroller PRR 250 ES van Bosch. Zijn gemakkelijk te verwisselen

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Compact, flexibel, intelligent: één 10,8-volt-accu voor alle machines!

Compact, flexibel, intelligent: één 10,8-volt-accu voor alle machines! Compact, flexibel, intelligent: één 10,8-volt-accu voor alle machines! Make it your home. Maak het jouw thuis met het 10,8-volt-accusysteem van Bosch. In huis of tuin, dankzij de nieuwste Lithium-ion-technologie

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe AdvancedImpact 900 met innovatieve Bosch Kickback Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen.

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. VERBOUWING Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. FEIN schroefmachine voor droge montagebouw als accu- en kabelgebonden machine. ASCT 18 M: meer dan 2300 schroefverbindingen per acculading! Nieuw van

Nadere informatie

Centrale productkenmerken

Centrale productkenmerken Klopboormachine AdvancedImpact 900 De nieuwe klopboormachine met innovatieve Bosch KickBack Control en aandrijving met 2 standen: voor doe-hetzelvers met de hoogste eisen aan prestatie en controle Naar

Nadere informatie

Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers

Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers www.bosch-do-it.com Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers Complete catalogus 2010 New Compact Generation Universal Expert De nieuwe Compact generatie Easy, Universal of Expert voor iedereen

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

Bosch. kettingzagen.

Bosch. kettingzagen. Bosch kettingzagen. AKE 40-19 S Standaard tuin AKE 35 S Kleine en middelgrote klussen AKE 40 S Kleine en middelgrote klussen AKE 30 LI Mobiliteit AKE 40-19 Pro Zware klussen Zo kiest u uw Bosch kettingzaag.

Nadere informatie

CATALOGUS QUALITY PERFORMANCE DESIGN

CATALOGUS QUALITY PERFORMANCE DESIGN QUALITY PERFORMANCE DESIGN CATALOGUS POWER TO CREATE DESIGNED AND DEVELOPED IN THE NETHERLANDS HAAKSE SLIJPER 750W-100MM AGM1064S - Krachtige en compacte haakse slijper voorzien van soft grip - Paddle

Nadere informatie

exact zagen Perfect voor

exact zagen Perfect voor Perfect voor exact zagen Precies zagen en snijden als nooit tevoren. Met de stationaire machines PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S en het zaagstation PLS 300 voor decoupeerzagen evenals de tegelsnijder PTC

Nadere informatie

Lichte schroefmachines l 121. Schroefmachines voor regelmatig gebruik l 122. Schroefmachines voor intensief gebruik l 124. Slagmoermachine l 125

Lichte schroefmachines l 121. Schroefmachines voor regelmatig gebruik l 122. Schroefmachines voor intensief gebruik l 124. Slagmoermachine l 125 95 Vissage schroeven / perçage / boren Lichte schroefmachines l 121 SDI 105 BS 10 SDI 115 Schroefmachines voor regelmatig gebruik l 122 SDI 146 SDI 186 BS 18 Schroefmachines voor intensief gebruik l 124

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap.

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Geniet. Ontspan. De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Isio, uw lichte en ergonomische tuingereedschap van Bosch. De multifunctionele motorunit kan worden

Nadere informatie

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier

Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier Nog veelzijdiger: nieuwe FlexiClickschroevendraaier van Bosch voor de vakman Hoge gebruikersbescherming en meerwaarde door Connectivityfunctie Precisiekoppeling voor meer comfort en minder slijtage KickBack

Nadere informatie

porsche design Multihammer ß7911

porsche design Multihammer ß7911 porsche design Multihammer ß7911 Geschiedenis Porsche Design Porsche Design is opgericht door een unieke persoonlijkheid die tevens zijn stempel op de onderneming heeft gedrukt Prof. F.A.Porsche bezat

Nadere informatie

Hier tellen alleen prestaties. Bij het boren en het beitelen.

Hier tellen alleen prestaties. Bij het boren en het beitelen. Hier tellen alleen prestaties. Bij het boren en het beitelen. Programma 2009/2010: Professioneel blauw elektrisch gereedschap om te boren en te beitelen voor professionals van professionals www.bosch-professional.com

Nadere informatie

5-in-1 accuschroefboormachinesysteem voor professionals: Bosch FlexiClick nu met 12 volt

5-in-1 accuschroefboormachinesysteem voor professionals: Bosch FlexiClick nu met 12 volt 5-in-1 accuschroefboormachinesysteem voor professionals: Bosch FlexiClick nu met 12 volt Het compactste en veelzijdigste systeem op de markt - Kortste 12 volt accuschroefboormachine op de markt met vier

Nadere informatie

Nog meer vermogen en controle voor de vakman: vier nieuwe Bosch hamers in de tweekilo-klasse

Nog meer vermogen en controle voor de vakman: vier nieuwe Bosch hamers in de tweekilo-klasse Nog meer vermogen en controle voor de vakman: vier nieuwe Bosch hamers in de tweekilo-klasse Voor de eerste keer boorhamers met KickBack Control - Met 880 en 830 watt de sterkste boorhamers in hun klasse

Nadere informatie

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden

- Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken zonder snel moe te worden Lange looptijd bij een gering gewicht GSR 10,8 V-EC TE Professional van Bosch voor de vakman Accudroogbouwschroevendraaier voor flexibel gebruik - Compactebouwvorm en gering gewicht om te kunnen werken

Nadere informatie

2-snelheden accu-boorschroever 10,8 V "Light Duty" DD 2G 10.8-LD/4.0 Set

2-snelheden accu-boorschroever 10,8 V Light Duty DD 2G 10.8-LD/4.0 Set 2-snelheden accu-boorschroever "Light Duty" DD 2G 0.8-LD/4.0 Set Bestelnr. 48.064 2-snelheden accu-boorschroever "Light Duty" + Electronic Management System (EMS) beschermt de machine, verlengt de levensduur

Nadere informatie

Voorjaar 2011

Voorjaar 2011 Voorjaar 2011 Beschikbaarheid is afhankelijk van de markt Dealerstempel Panasonic Nederland BV Europalaan 30 5232BC `s-hertogenbosch Telefoon: 073 6 40 25 35 Fax: 073 6 40 28 97 E-mail: powertools@panasonic.nl

Nadere informatie

Fein elektrische boormachines 230V 50Hz. Nummer Cap. Watt Type

Fein elektrische boormachines 230V 50Hz. Nummer Cap. Watt Type Elektrische boormachines Fein Elektrische boormachines Makita Elektrische boormachines Makita Elektrische klopboormachines Bosch Elektrische boormachines Bosch Elektrische klopboormachines Fein Accuboormachines

Nadere informatie

Power tools voor professionals

Power tools voor professionals Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014 Geldig 31.12. 2 tot 014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 LS O O T R E W O P R A A J 35 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum

Nadere informatie

Persinformatie. Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld

Persinformatie. Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld Persinformatie Klein formaat. Grootse prestaties: STIHL TSA 230 de eerste accudoorslijpmachine ter wereld september 2014 Of het nu minerale bouwmaterialen, metaal of buizen betreft voor klein slijpwerk

Nadere informatie

Slagkracht. Eenvoudig gecontroleerd.

Slagkracht. Eenvoudig gecontroleerd. Slagkracht. Eenvoudig gecontroleerd. De nieuwe generatie klopboormachines. Home made by you. bosch-do-it.com 73 Nm draaimoment* 900 Watt 2- standen aandrijving AdvancedImpact 900 Meer informatie over de

Nadere informatie

5 SCHROEVEN / BOREN / HAKKEN

5 SCHROEVEN / BOREN / HAKKEN 122 5 SCHROEVEN / BOREN / HAKKEN 1 2 3 4 Schroefmachines 10 V - 14 V l 126 BS 10 SDI 146 - HDI 246 - IDI 246 Schroefmachines 18 V l 128 BS 18 - HDI 286 - IWI 285-218 LITHIUM Schroefmachines voor afbouwers

Nadere informatie

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Compacte krachtpatser breidt 18-volt-systeem uit: GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Precieze accu reciprozaag voor veelzijdige toepassingen Praktische bouwvorm en sterk vermogen voor

Nadere informatie

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set!

VERBOUWING. Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! VERBOUWING Het Profi-systeem voor dak en gevel. FEIN accu-metaalschroefmachine en accuknabbelschaar als set. Nu als attractief set! Twee machines, één set: het nieuwe FEIN Profi-systeem voor flexibeler

Nadere informatie

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 R SDS-plus

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 R SDS-plus Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus CHE 2-28 R SDS-plus Bestelnr. 46.490 Onbelast toerental 0-300 /min Onbelast slagtal 0-4000 /min Max. slagenergie (EPTA) 2,7 J Max. boor-ø in beton 28 mm Max. boor-ø

Nadere informatie

HITACHI DE BESTE TECHNIEK EN DE BESTE MACHINES: VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR, VEILIGHEID EN PRETTIG WERKEN

HITACHI DE BESTE TECHNIEK EN DE BESTE MACHINES: VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR, VEILIGHEID EN PRETTIG WERKEN DE BESTE TECHNIEK DE BESTE MACHINES: HITACHI VOOR E LANGERE LEVSDUUR, VEILIGHEID PRETTIG WERK DE LITHIUM ION BATTERIJ: 1-40% LICHTER VAN GEWICHT 2 - GAAT 260% LANGER MEE 3 - LAADT VEILIG BEWUST 4 - IS

Nadere informatie

ZoMEr special Promoties voor juli en augustus

ZoMEr special Promoties voor juli en augustus GrAtis een exclusief Bosch Power tools ZoMEr special 2012 Promoties voor juli en augustus Professioneel elektrisch gereedschap Acties geldig van 01-07-2012 t.e.m. 31-08-2012 Click & Go Creëer uw ideale

Nadere informatie

Hamerboor SDS-plus - 2 snijder

Hamerboor SDS-plus - 2 snijder Hamerboor SDS-plus - 2 snijder De speciale KVS-spiraal ( kernversterkte spiraal) en uniek ontworpen HM-tip zorgen voor nieuwe maatstaven in het hamerborenbereik. Toepassing : Voor boorwerk in alle steen-

Nadere informatie

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22

BETONBEWERKING INDEX TELEFOON (0499) 47 46 22 INDEX 1 TRILNAALDEN HANDSTOKTRILNAALD P14........... 2 LHF HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 HS HOOGFREQUENT TRILNAALD....... 3 OMVORMERS HFO OMVORMER.................. 4 PLEISTERMACHINES PLEISTERMACHINE

Nadere informatie

5-in-1 accuschroefboormachine-systeem: Bosch FlexiClick biedt de vakman maximale flexibiliteit

5-in-1 accuschroefboormachine-systeem: Bosch FlexiClick biedt de vakman maximale flexibiliteit 5-in-1 accuschroefboormachine-systeem: Bosch FlexiClick biedt de vakman maximale flexibiliteit Voor de eerste keer op de markt: uniek boorhameropzetstuk Systeem bestaande uit 14,4 of 18 volt accuschroefboormachine

Nadere informatie

Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 POWERDEALS DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. www.aeg-powertools.

Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 POWERDEALS DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. www.aeg-powertools. Geldig van oktober 2015 t/m januari 2016 DE NIEUWE KOOLBORSTELLOZE MACHINES! MÉÉR POWER. MÉÉR WERKDUUR. POWERDEALS www.aeg-powertools.nl MÉÉR POWER MÉÉR WERKDUUR AEG Powertools introduceert een revolutionaire

Nadere informatie

10% korting Op losse machines. 15% korting Op combinaties van machine + stofzuiger

10% korting Op losse machines. 15% korting Op combinaties van machine + stofzuiger Eibenstock Actie 2018-Q1 Op vermelde prijzen in deze folder ontvangt u: 10% korting Op losse machines 15% korting Op combinaties van machine + stofzuiger GRATIS 1 x VETEC accu bouwlamp 10W t.w.v. 59,00

Nadere informatie

BOREN & SCHROEVEN. Productprogramma. Werkzeuge für höchste Ansprüche

BOREN & SCHROEVEN. Productprogramma. Werkzeuge für höchste Ansprüche BOREN & SCHROEVEN Productprogramma Werkzeuge für höchste Ansprüche Accuschroefboormachines zijn niets bijzonders. Een extra reden om voor Festool te kiezen. Een accuschroefboormachine heeft een aantal

Nadere informatie

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Comfortabel openen van greeploze frontplaten Quadro met push to open Puristisch design is een grote trend -

Nadere informatie

Accu-schroefboormachine A 18 M bl MaxiMAX in MAFELL-MAX

Accu-schroefboormachine A 18 M bl MaxiMAX in MAFELL-MAX Accu-schroefboormachine A 18 M bl MaxiMAX in MAFELL-MAX Bestelnummer: 91A040 EAN: 4032689193274 Transport en opslagbox T-MAX Technische gegevens Halsdiameter 43 mm Capaciteit boorhouder 13 mm Boordiameter

Nadere informatie

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 01/2015 NIEUW. Geldig tot 31.08. 2015 NU STERKE 2,0 AH LI-ION BATTERIJEN

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 01/2015 NIEUW. Geldig tot 31.08. 2015 NU STERKE 2,0 AH LI-ION BATTERIJEN ACTIENIEUWS 01/2015 Power tools voor professionals NIEUW Geldig tot 31.08. 2015 NU STERKE 2,0 AH LI-ION BATTERIJEN Dynamisch geluid, premium functies en stevige uitvoering. Gebruikmakend van haar jarenlange

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS ACTIENIEUWS 02/2014 Power tools voor professionals Geldig tot 31.12. 2014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 35 JAAR POWER TOOLS 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum speciale

Nadere informatie

Precisie moet zich dagelijks bewijzen.

Precisie moet zich dagelijks bewijzen. METAAL Precisie moet zich dagelijks bewijzen. Krachtige FEIN boormachines met de hoogste rondloopnauwkeurigheid. Boorprecisie op het hoogste niveau: als accu- en kabelgebonden machine. Met de uitvinding

Nadere informatie

NAUWKEURIG INPARKEREN?

NAUWKEURIG INPARKEREN? 51 40 N, 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Nu nieuw: Mover TE R4 Manoeuvreersystemen Truma Mover Gewoon meer ontspannen onderweg Met Truma wordt elke reis een vakantie Uitgerekend de mooiste

Nadere informatie

voor veel oppervlakken.

voor veel oppervlakken. Probleemloos verwijderen. Snel zijn intrek nemen. Een wandbewerkingssysteem voor veel oppervlakken. Het wandbewerkingssysteem PWR 180 CE met zijn veelzijdige opzetstukken verwijdert pleisterwerk, tegellijm-

Nadere informatie

JAAR. FEIN Plus GARANTIE. Extreem krachtig de FEIN accuschroefmachines.

JAAR. FEIN Plus GARANTIE. Extreem krachtig de FEIN accuschroefmachines. Extreem krachtig de FEIN accuschroefmachines. Optimale bewerkingssnelheden en hoge draaimomenten voor perfecte boor- en schroefresultaten. JAAR FEIN Plus GARANTIE 3incl. Li-ion-accu s De krachtigste FEIN

Nadere informatie

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 SDS-plus

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 SDS-plus 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus CHE 2-28 SDS-plus Bestelnr. 43.666 Onbelast toerental 0-300 /min Onbelast slagtal 0-4000 /min Max. slagenergie

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set Accu boorhamer 8,0 V CHE 8.0-EC/5.0 Set Bestelnr. 46.768 Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2,5 / 5,0 Ah Onbelast toerental 0-400 /min Onbelast slagtal 0-4500 /min Max. slagenergie (EPTA),7 J Max. boor-ø

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

Fein elektrische boormachines 230V 50Hz. Nummer Cap. Watt Type

Fein elektrische boormachines 230V 50Hz. Nummer Cap. Watt Type Elektrische boormachines Fein Elektrische boormachines Makita Elektrische boormachines Makita Elektrische klopboormachines Bosch Elektrische boormachines Bosch Elektrische klopboormachines Fein elektrische

Nadere informatie

CATALOGUS 2015 / 2016

CATALOGUS 2015 / 2016 1 CATALOGUS 2015 / 2016 Accu boor- en schroefmachine MT070E Accu boor- en schroefmachine MT071E Batterij 14,4 V Toerental 1 0-400 t.p.m. 0-1400 t.p.m. 30 Nm 201 x 82 x 236 mm Gewicht met accu 1,4 kg Batterij

Nadere informatie

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be Real Bosch! Meetresultaten direct digitaal overbrengen NIEUW! De laserafstandsmeter GLM 100 C Professional & app De slimme oplossing voor het overbrengen en documenteren van uw meetresultaten. Blauw elektrisch

Nadere informatie

Krachtig, flexibel, intelligent:

Krachtig, flexibel, intelligent: Nieuw! langere werktijd Krachtig, flexibel, intelligent: één 18-volt-accu voor alle machines! Make it your home. Maak het jouw thuis met het 18-volt-accusysteem van Bosch. In huis of tuin, dankzij de nieuwste

Nadere informatie

Powertools voor Professionals

Powertools voor Professionals Nieuwe producten najaar 2012 Powertools voor Professionals Kies de power die je nodig hebt met dual voltage De nieuwe 18 V en 14,4 V powertools vergroten het assortiment Tough Tool IP*, de speciale stof-

Nadere informatie

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 SDS-plus

Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus. CHE 2-28 SDS-plus 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Universele boorhamer 2,5 kg, SDS-plus CHE 2-28 SDS-plus Bestelnr. 43.666 Onbelast toerental 0-300 /min Onbelast slagtal 0-4000 /min Max. slagenergie

Nadere informatie

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden.

Nergens goedkoper. Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. Nergens goedkoper Toch ergens deze artikelen goedkoper gezien? GAMMA betaalt het verschil terug. Klik hier voor alle voorwaarden. -36 % MDF platen Afm. 244x122 cm Voorgeschuurd Perfect en egaal schilderresultaat

Nadere informatie

Accu-droogbouwschroever 18,0 V DW EC

Accu-droogbouwschroever 18,0 V DW EC Accu-droogbouwschroever 8,0 V DW 45 8.0-EC Bestelnr. 447.757 Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2,5 / 5,0 Ah Max. draaimoment 28 Nm Onbelast toerental 0-4500 /min Gereedschapsopname /4 binnenzeskant Max.

Nadere informatie

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES

ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES ACTUELE PRIJZEN 01/2015 GELDIG VANAF 01/2015 Powertools voor professionals ACTUELE PRIJSLIJST INCLUSIEF 10 8 V MACHINES REGISTREER VOOR 3 JAAR GARANTIE Scan de QR code of bezoek www.panasonic-powertools.eu/pt/registratie.htm

Nadere informatie

Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55

Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55 Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55 De nieuwe accu-invalcirkelzaag: TSC 55 met diverse accu-mogelijkheden naar keuze. De nieuwe accu-invalcirkelzaag TSC 55.

Nadere informatie

Overzicht Bosch Lithium-Ion-accutoestellen

Overzicht Bosch Lithium-Ion-accutoestellen Bosch is uw betrouwbare partner voor handwerk en industrie. Omdat u voor ons belangrijk bent, willen we u ook Overzicht Bosch Lithium-Ion-accutoestellen 3,6 volt 10,8 volt series 14,4/18 volt lightseries

Nadere informatie

Accu reciprozaag met pendelslag 18,0 V. RSP DW 18.0-EC/5.0 Set

Accu reciprozaag met pendelslag 18,0 V. RSP DW 18.0-EC/5.0 Set Accu reciprozaag met pendelslag 8,0 V RSP DW 8.0-EC/.0 Set Bestelnr. 469.084 Onbelast slagtal 0-3000 /min Slag 32 mm Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2, /,0 Ah Max. materiaalsterkte hout 300 mm Accu reciprozaag

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019 Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL Puurs, 17 april 2019 STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. Deze lichtgewicht heggenschaar op steel

Nadere informatie

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch.

precisie. In opdracht van Nieuwe Compact generatie Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. In opdracht van precisie. De nieuwe decoupeerzagen van Bosch. Easy Expert Universal Nieuwe Compact generatie Easy Universal Expert NIEUW! De Compact

Nadere informatie

Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L.

Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L. VERBOUWING Zuigen krachtig, zijn stil en mobiel: de nieuwe FEIN Dustex 25 L en Dustex 35 L. Twee compacte stofzuigers met een zeer hoog zuigvermogen. Gaan overal mee naartoe en hebben meteen alles bij

Nadere informatie

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR Ergonomisch Duurzaam Efficient Krachtig De sterkere vlechtdraad oplossing TJEP RE-BAR www.tjep-benelux.nl telef.: 0031 321 38 33 56 TJEP RE-BAR - 2016 TJEP RE-BAR XP 2 TJEP RE-BAR XP Het voordeel van TJEP

Nadere informatie

Boorhamer 2,3 kg, SDS-plus. FHE 2-22 SDS-plus

Boorhamer 2,3 kg, SDS-plus. FHE 2-22 SDS-plus 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/5 030 Fax +3 (0)497/5 039 Boorhamer 2,3 kg, SDS-plus FHE 2-22 SDS-plus Bestelnr. 43.674 Onbelast toerental 0-400 Onbelast slagtal 0-4300 Max. slagenergie (EPTA) 2, Max. boor-ø

Nadere informatie

Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers

Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers Bosch elektrisch gereedschap voor doe-het-zelvers Complete catalogus 2011/2012 www.bosch-do-it.com Power4All de 18 voltfamilie Combineren met systeem: één accu voor alles! De nieuwe Compact generatie Compacte

Nadere informatie

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te onderhouden

Nadere informatie

Accu boorhamer 18,0 V CHE 18.0-EC

Accu boorhamer 18,0 V CHE 18.0-EC 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Accu boorhamer 8,0 V CHE 8.0-EC Bestelnr. 430.005 Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2,5 / 5,0 Ah Onbelast toerental 0-400 /min Onbelast slagtal

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

Perfect combineren Prima uitbreiden

Perfect combineren Prima uitbreiden Actienieuws 02/2013 Powertools Power voor Tools professionals für Profis Geldig tot 31.12. 2013 Perfect combineren Prima uitbreiden Maak uw gewenste combinatie met de nieuwe megasets en powerboxen en breid

Nadere informatie

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen.

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. VERBOUWING Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. FEIN schroefmachine voor droge montagebouw als accu- en kabelgebonden machine. Borstelloze FEIN PowerDrivemotor Nieuw van de professional voor de droge

Nadere informatie

NIEUW FEIN 12 V. Extreem sterk en snel.

NIEUW FEIN 12 V. Extreem sterk en snel. VERBOUWING / METAAL Extreem sterk en snel. De nieuwe 12V-accuschroefmachines: optimale draaimomenten en hoge toerentallen voor perfecte boor- en schroefresultaten. NIEUW FEIN 12 V De nieuwe 12V-accuschroefmachines

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS

Power tools voor professionals ACTIENIEUWS 02/2014. Geldig tot JAAR POWER TOOLS ACTIENIEUWS 02/2014 Power tools voor professionals Geldig tot 31.12. 2014 2014 1979 1984 1986 1988 1999 2003 35 JAAR POWER TOOLS 2014 35 JARIG JUBILEUM MODELLEN Ter gelegenheid van het jubileum speciale

Nadere informatie

HAMERBOREN SDS 4-plus

HAMERBOREN SDS 4-plus 200 HAMERBOREN SDS 4-plus Hamerboren 4-plus met SDS-plus aansluiting. Met speciale KVSspiraal (kernversterkte spiraal) en uniek ontworpen HM-tip. Voor boorwerk in alle steen- en (gewapende) betonsoorten

Nadere informatie

DE NIEUWE COMBI-, BOOR- EN MULTIHAMERS VAN METABO DE NIEUWE MAATSTAF VOOR PRESTATIE, ROBUUSTHEID EN LEVENSDUUR.

DE NIEUWE COMBI-, BOOR- EN MULTIHAMERS VAN METABO DE NIEUWE MAATSTAF VOOR PRESTATIE, ROBUUSTHEID EN LEVENSDUUR. DE NIEUWE COMBI-, BOOR- EN MULTIHAMERS VAN METABO DE NIEUWE MAATSTAF VOOR PRESTATIE, ROBUUSTHEID EN LEVENSDUUR. BETON KILLERS Veiligheids-momentkoppeling begrenst terugslagkoppel bij het plotseling blokkeren

Nadere informatie